Autor Tema: Život na klupi A.C. Milana [THE END]  (Posjeta: 30456 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marko

• Fizioterapeut
  • *
Odg: Život na klupi A.C. Milana
« Odgovori #150 u: 29.09.2008, 12:20:29 »
Svaka čast, stvarno predivna priča. Sakho je odličan. Ja sam ga se nažalost unatoč tome morao riješiti iz Juvea jer mi je širio neposluh, a i nije se razvijao prema očekivanjima.

Odličnu si složio ekipu. Pošto ti je ovo zadnja sezona :( probaj osvojiti sve što možeš. Naravno, nema pritiska :)

Forza Juve... pardon, Milan :D

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #151 u: 01.10.2008, 10:08:14 »
vratio se doktor bas sam razmisljao oces li nastavit
7 primljenih   :& a 47 dao  :& koji doktor kad odigras siguran sam da ces biti 1.
sportinga ces lako proc i javi koko je ostala valenija lyon
ako moze jos ss od kale i to bi bilo sve  :&  respekt
Eto, nastavio sam, ipak ovo treba nekako završiti. Javit ću ti Valenciu. I da, ako si mislio na Kalinića, onda je to taj SS. Ne igram na CU pa zato nisam bio siguran što si htio. Evo i njegov history.

Vratio si se... Konačno :D
U Serie A si prvi (dvije utakmice manje, dva boda manje), očekujem da tako i nastaviš. Gol razlika :&
LP lagana grupa i opet upada u oči gol razlika :D Sigurno je bilo teško na Svj. klupskom prvenstvu :D

Ova tri mulca su već sad dobri, Pišo :D mi se čini najbolji. Uglavnom, dobro da si ih doveo.

Sretno u nastavku karijere, nadam se da ti ovo nije zadnji post. ;)
Hvala Tir. Drago mi je što misliš da sam prvi :D Gol razlika i mene fascinira, sad ako se sjećaš, imao sam one probleme s napadačem koji bi igrao onu čistu špicu. To sam očito uspio riješiti i sad mi se to isplaćuje. Eduardo i Podolski se mijenjaju na toj špici i skoro uvijek jedan od njih zabije pokoji gol, a na polušpici su Pato i Rossi, o njima ne treba puno pričati, oni su savršeni
Pišo :cool: vjerujem da će se isplatiti.
Ovo da mi je zadnji post quee  lolcina u karijeri možda sljedeći i bude, ali na forumu sigurno nije. :)

Svaka čast, stvarno predivna priča. Sakho je odličan. Ja sam ga se nažalost unatoč tome morao riješiti iz Juvea jer mi je širio neposluh, a i nije se razvijao prema očekivanjima.

Odličnu si složio ekipu. Pošto ti je ovo zadnja sezona :( probaj osvojiti sve što možeš. Naravno, nema pritiska :)

Forza Juve... pardon, Milan :D
Da, ima Sakho te sklonosti, zato ga se odmah na početku moraš riješiti i poslati na posudbu, tamo se najbrže razvije. Takvi igrači moraju jednostavno igrati, a to ne može odmah ni u Juveu ni kod mene.
Probat ćemo pokoriti svijet pa ćemo vidjeti kuda će nas voda odnijeti :)
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #152 u: 12.10.2008, 20:05:18 »
4 sezone iz snova, a sada je gotovo...

Inno Milan

Milan Milan solo con te
Milan Milan Milan sempre per te

Camminiamo noi accanto ai nostri eroi
sopra un campo verde, sotto un cielo blu
Conquistate voi una stella in piu
a brillar per noi
e insieme cantiamo
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

oh oh oh oh oh
una grande squadra
sempre in festa olih
oh oh oh oh oh
oh oh oh oh oh oh oh oh
oh oh oh oh oh
e insieme cantiamo

Milan Milan solo con te

Con il Milan nel cuore nel profondo dell anima un vero amico seie insieme cantiamo
Milan Milan solo con te
oh oh oh oh oh...

Pridružio sam se Milanu 13.7.2007. i obećao vratiti Milan među mlade klubove vrijedne svakog poštovanja koji će igrati lijepi nogomet i u isto vrijeme biti efikasni. Znao sam da to nije lak zadatak budući da sam u momčadi imao Maldinia, Emersona, Odda i slične igrače kojima je rok trajanja istekao već odavno. Unatoč tome, odlučio sam ih zadržati nekoliko sezona kako bi mladi igrači dobili ono potrebno iskustvo bez kojega se ne može. Tako pun samopouzdanja krenuo sam u prvu sezonu…

Dovedeni su mnogi igrači od kojih će neki poput Llorisa i Sakha postati glavni nositelji igre u predstojećim sezonama. Otišli su neki neželjeni igrači poput Emersona ili pak Brocchia i sa taktikom dođi-vidi-uništi osvojili smo ligu sa scoreom 31-6-1 i to zbog boljih međusobnih omjera s Interom. Tako smo svim skepticima potvrdili da smo u stanju nositi se s pritiskom koji nam se nametao.

Nakon fantastičnog uvoda u prvoj sezoni krenuli smo dalje s ciljem da i dalje stvaramo moćnu momčad. Stigli su Veloso i Albiol, a zatim i De Silvestri, Nedostajao nam je kvalitetni napadač pa su na kraju došla čak dvojica – Eduardo i Rossi. Baš taj Rossi okrenuo je sve na našu stranu i odlično se snašao na poziciji napadača, a kasnije još bolje kao AMC. Pomlađivanje se nastavilo, otišli su mnogi stariji igrači, među kojima i Šimić. Score 29-8-1 dovoljno govori o kvaliteti momčadi, a liga je osvojena sa 17 bodova prednosti ispred rivala Intera.

U 3. sezoni došao je Zapata i to je bilo sve od milozvučnih pojačanja. Ostatak su činili mladi igrači do 17 godina starosti koji trebaju služiti kao budućnost nogometa na San Siru. Pogađate, liga je ponovno osvojena. I u pravu ste, ovaj puta najnadmoćnije nego svih prijašnjih sezona. Ukupna 102 boda i score 32-6-0, dakle sezona bez poraza i 21 bod ispred Intera.

Naša posljednja sezona počela je sjajno. Dovedeni su Messi, Podolski i Clichy, od kojih zadnja dvojica besplatno, skupljena je odlična momčad i krenuli smo u sezonu za koju su već svi znali da mi je posljednja na klupi Milana.

Serie A TIM
31-6-1 – naš score na kraju sezone. Nije bio bez poraza, ali taj je poraz došao od kluba koji je nekako upisan u srcima svim članovima cro-manager foruma, no o tome nešto kasnije. Zabijena su 104 gola, doduše primili smo ih "čak" 23, ali 18 bodova razlike na kraju ipak plijeni pozornost.
Golman sezone bio je Gigi Buffon kojem se ipak mora priznati da je najbolji, Hugo Lloris bio je 2., a Julio Cezar 3.
Branič sezone Interov Garay, Zapata 2., a Marcelo 3.
A ono najbolje: igrač sezone bio je Leo Messi, slijedio ga je Kaka, a Kaku je slijedio Pirlo. Najbolji strijelac, a time i napadač lige bio je moj miljenik Giuseppe Rossi koji je postigao malih 29 golova, no ipak davoljnih za 1. mjesto.
No, mislim da je vrijeme da kažem nešto i o igri. Najjednostavnije rečeno bilo bi da smo igrali lijepo, no ponekad ipak prelijepo pa nas gol nije htio. Sve važne utakmice smo dobili, ali smo ove manje znali remizirati i tako primiti i po par golova, ali to na kraju nije bilo važno. Poraz…poraz od turekovog Napolia u 35. kolu Serie A u gostima i to sa velikih 3:0. Potpuno su nas nadigrali, iako je to i posljedica Albiolovog crvenog kartona, no neka im je. Na kraju su bili 5. i zasluženo izborili kup UEFA.

Coppa Italia
Natjecanje kud puklo da puklo takvo je bilo i ove sezone. Mislio sam da bi bilo lijepo da u svojoj posljednjoj sezoni osvojim sve što se da, ali ako ne ide, onda ne ide i nećemo previše forsirati. U 1. kolu dobili smo Romu i mislio sam da je već to kraj, pogotovo nakon što smo prvu utakmicu izgubili. No u uzvratu sve okrećemo i pobjeđujemo 4:0 i ipak prolazimo dalje. ¼ finala protiv Cagliaria nije bila veći izazov, na kraju 8:2 za nas i ulaz u polufinale. Tamo smo svladali Staru damu 3:1 i ponovno se otišli sukobiti s Interom. I tada smo odlučili…ako smo već došli do finala, nećemo si dozvoliti da nam oduzmu pokal, ne Inter, samo ne oni. I nije počelo dobro. 8. minuta, Ibrahimović vara Sakha i zabija za 1:0. Sakho shvaća da mora ispraviti grešku i nakon kornera on naletava na odličan šut Rossia i zabija za 1:1 u 21. minuti. Utakmica je završila tako i krenulo se u produžetke. Balotelli na kraju prvog dijela glavom iz kornera zabija za 2:1, a Zapata mu 10. minuta kasnije na isti način vraća i na red su došli jedanaesterci. Pirlo, Pato, Dudu i Poldi nepogrešivi, kod Intera promašuje Ibrahimović i Beluschi i Milan odlazi kući s još jednim pokalom.

UEFA Champions League
Grupu smo prošli lagano, bez izgubljenog susreta. Prva knockout faza isto nije bila veliki zalogaj, pa ni četvrtfinale koje smo doduše skoro ispali, ali u uzvratu smo ipak demolirali Redse. U polufinalu svladan je madridski Real sa 0:2 i 3:2 i još je jedno finale izboreno. Protiv Juventusa koje smo dobili 4:1 jer su se oni neobično zatvorili i igrali kao da ne znaju gdje je naš, a gdje njihov gol, nešto slično kao Dinamo protiv Slavena. Proradio je Eduardo i praktički sam, sa 2 gola i 1 asistencijom riješio susret.

Na kraju, kad se sve zbroji, ovo su bile savršene 4 sezone, a ni ja sam ne vjerujem da su tako uspješno završile. Čestitao bih i zahvalio se svima koji su ugradili doprinos u ovaj uspjeh i samo poručio da se svi ugledaju na ovo što su radili igrači Milana kroz ove 4 sezone. Tako se igra, svim srcem i dušem za klub, novci su manje važni i mislim da bi napokon bilo vrijeme da mnogi igrači to shvate.

Naravno, svjestan sam da se ne mogu mjeriti kvantitetom s nekim od ovdje prisutnih karijera, no isto tako mislim da je kvaliteta neupitna. Hvala svima koji su ovo pratili, a i onima koji nisu :D

Neki su me pitali zašto završavam. Jednostavan je razlog. Nemam više motiva, moj cilj je ostvaren, momčad je pomlađena na samo 24 godine starosti i dominirali smo svim segmentima igre kroz ove 4 sezone. Uostalom, FM09 je jako blizu, a škola se već dobrano zakuhala. Bilo bi vrijeme da se sada nešto nauči i odgovara dok novi FM ne dođe na vrate jer se onda neće više učiti ništa.

Za kraj, samo history da pogledamo još jednom svi zajedno uspjeha Milana u prošlosti:
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline pinjo

• Trener
  • *
Odg: Život na klupi A.C. Milana [THE END]
« Odgovori #153 u: 12.10.2008, 20:18:01 »
Jos jedna karijera gotova  !mad!  :sad: ...Prvo Turek,Pa Dilba i sad Ti, stvarno steta  :sad:

Kroz ovu karijeru si "odrastao" na forumu, poceo si pisati konstruktivne postove, naucio si pisati fm story koji se cita s uzitkom i postao si jedan od boljih clanova  :cro-man: foruma  :& respekt

Seriu A si osvajao svaki put i za to stvarno ti treba cestita, jer si jos od pocetka, kad si ima one bijednike ( :D ) uspia izbit isprid Intera  :)

LP - no comment  :&  :&

Kupovi ti nisu bili prioritet jer is par puta kiksao lol ali kad je trebalo uzeo si ga  :cool:

Nadam se da ces na fm 09 i ti otvoriti jos bar jedan ovakav story jer je ovo bilo uzitak citati  respekt respekt respekt

Sretno u sljedecem fm-u :D   respekt

Offline murta6

• FC Bayern - Stern des Südens
  • Oružar
  • *
« Odgovori #154 u: 13.10.2008, 06:03:28 »
Polako se zatvaraju važnije karijere, a što reći... doveo si najbolje igrače, razbio sve i onda te FM *ebe u zadnjoj sezoni s onim pucnjevima, nadam se da ćeš otvoriti i novi story u FM 09.

Offline Dinamovac10

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #155 u: 21.10.2008, 19:44:10 »
odlicno pises, dobar izbor kluba. osvoji sve sto mozes
pratim te :)

MOD: quee nisi mogao baciti pogled na report (pa niti na veliki crveni naslov) da bi shvatio kako je ta karijera gotova, čak i u naslovu piše THE END, no važno je ostavit post...
« Zadnja izmjena: 21.10.2008, 20:11:00 od nardev »
Bjezite ljudi,bježite iz grada,stiže ekipa pijana!!!!
Bježite ljudi dok postoji nada jer ovdje igra HRVATSKAAAAAAAA

Offline jasmin93

• El valor de tenir valors
  • Legenda
  • *
« Odgovori #156 u: 21.10.2008, 19:58:27 »
 :roll:
Vidiš li da mu je to zadnji report quee

@Data
Potpisujem sve što pinjokio kaže... Kraj jedne od najboljih karijera na forumu :& :& Aj, nadam se da češ nam u FM 09 priuštiti još bolju (ako je ikako moguće :D) karijeru ;-)

a i ovo je bilo u smislu "sorry camugar sto sam ti jebo majku u tvojoj drzavi pred tvojim navijacima, evo ti lopta pa se igraj"