Autor Tema: Život na klupi A.C. Milana [THE END]  (Posjeta: 30750 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Data

• Legenda
  • *
Odg: Život na klupi A.C. Milana, vraćanje na stare slave
« Odgovori #100 u: 02.08.2008, 17:56:25 »
______________________________________________________________________________________________

Novi sponzorski ugovor

Milan je potpisao novi sponzorski ugovor sa televizijskom kućom FOX, čime se Milan obavezuje reklamiranjem njihove serije House, M. D., a zauzvrat dobivaju, a šta drugo nego novce. Milan će od nove sezone nositi dresove s imenom Dr. Housa, a ne bwin-a. Detalje ugovora, tj. količinu novca koju će Milan dobiti saznat ćemo pred početak nove sezone.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #101 u: 02.08.2008, 19:07:11 »
Ovo s dr. Houseom je preludo, lijepa ideja, svaka čast!

Maldini ide u penziju!!! ALELUJA!!! Bilo je i vrijeme!

Znam ja da ga ti nisi tražio da razmisli nego si ga još tjerao da što prije ode u penziju.  lolcina lolcina

Offline Red_Army

• box to box midfielder
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #102 u: 02.08.2008, 19:13:26 »
ajde nek je otišo više  lolcina

sretno dalje , i ako može SS Maldinija ?  lolcina
M.U.F.C.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #103 u: 02.08.2008, 19:25:29 »
@ Ivan1223
Nisam ga ja tražio da ostane. Ja sam mu samo predložio da razmisli o odlasku u mirovinu :haha:

House mi je pao napamet kad sam stavio njegov background u skin pa sam iskoristio inspiraciju. Sav sam lud, na msn-u se zovem Gregory House :cool:

@ Red_Army
Šta bi to trebalo značit. Pa otišli su Bonera, Kalac, Favalli, Brocchi, Emerson, Šimić, Ronaldo i Kaladze (valjda su to svi), a još odlazi i Iznaghi u penziju.

Evo SS mladog i poletnog Paola

History je impresivan:

_______________________________________________________________________________________________________

Pitanje za sve: Jel mi dobar background? lolcina
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline serious_sam

• ...Only God can judge me...
  • Trener
  • *
    • Cro-Manager
« Odgovori #104 u: 02.08.2008, 19:33:18 »
BG odličan... :& Šta to kažeš? Otišo Bonera u penziju? lolcina

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #105 u: 02.08.2008, 19:34:55 »
Posebno su mu impresivne zadnje dvije sezone  :haha: :haha:

Star je k`o Biblija.

Dobar ti je BG, samo mi fali onaj debeli od jučer.

Pitanjce: Hoćeš li napraviti dresove na kojima piše Dr. House?

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #106 u: 02.08.2008, 19:42:45 »
@ serius
 :haha: :haha: Nije, otišo je u Palermo, ma to ti je ko i u penziju. I Kaladze je u Palermu lolcina

@ Ivan
Pa onaj debeli ne bi stao na sliku :haha:, inače sam bg pokupio od king_Theodena, igrali smo onlajn i onda sam vidio ss. :&

Dresove ću probat napravit, ili ću nekog zamolit da mi napravi, još nisam odlučio :)

_________________________________________________________________________________________________

Inače bg sam već postao pod topic "Backgrounds za skinove" tako da ga imate tamo, tko hoće.
« Zadnja izmjena: 02.08.2008, 21:00:56 od Data »

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #107 u: 02.08.2008, 21:11:18 »
______________________________________________________________________________________________

Giuseppe Rossi - brillante

Giuseppe Rossi najveće je otkriče Milana ove sezone. Iako je doveden za visokih 58M €, on sve to opravdava svojim nastupima i što je najvažnije pogocima: U Serie A zabio je 21 gol u 24 nastupa i vodi Milan prama 2. uzastopnom naslovu prvaka. Prošlogodišnji glavni strijelac Milana ima 12 golova što dovoljno govori o efikasnosti Milana.

Offline Mr_Munez

• Sakupljač lopti
  • *
    • Myself
« Odgovori #108 u: 02.08.2008, 21:52:00 »
ufff ovaj rossi je car...  :&
dobra ideja za Housea, šta se poznate privatno ili poslovno?  lolcina
ne znam šta da još kažem, pa ću samo napisati nastavi tako  respekt

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #109 u: 03.08.2008, 11:42:51 »

European Champions Cup Quarterfinals

Upravo je završen ždrijeb u Nyonu kojim su određeni parovi četvrtfinala Lige Prvaka. Teško je reći tko je tu mogao proći bolje, ali ono što je važno da smo mi izvukli Real iz Madrida i to da Italija ima čak 4 predstavnika u četvrtfinalu.

Parovi su sljedeći:

MACHESTER UNITED  -  A. C. FIORENTINA

F. C. BARCELONA  -  F. C. INTERNAZIONALE MILANO

A. C. MILAN  -  REAL MADRID C. F.

JUVENTUS  -  LIVERPOOL

Evo da pitam: Da li ima netko zainteresiran oko redizajna Milanovih dresova za sljedeću sezonu? Ali da zna to raditi naravno. Ako ima, može se javiti meni na PM. Unaprijed hvala.

Offline Nik Praskaton

• Ω
  • Legenda
  • *
« Odgovori #110 u: 03.08.2008, 12:25:07 »
Dobro si se sjeti Dr. Huse lolcina lolcina

Rossi je j *****  :&

dosta tezak zdrijeb ali se nadam da ces proc respekt

sretno dalje!

Offline Buljo_LFC

• Sakupljač lopti
  • *
    • Nogomania - obavezno posjetite
« Odgovori #111 u: 03.08.2008, 13:03:03 »
Dr.House BG  lolcina Ali dobro se uklopio  :kee:

Sviđa mi se tvoj način pisanja intervjua, ali i ostalog, sarkasticno sto me zna i nasmijat :&

Zdrijeb je tezak, ali ja mislim da ti mozes prijeci kraljevsku gubu iz Madrida  champ

Sretno dalje :)

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #112 u: 03.08.2008, 15:16:44 »

Prošli smo!!!!

Ništa nas nije moglo zaustaviti na putu do polufinala, pa čak ni Challenge GK kojeg je SI odlučio koristiti protiv nas u uzvratu. Bili smo bolji i mislim da smo apsolutno zaslužili ići dalje.

LEG 1

Kod kuće nismo dominirali cijelu utakmicu, dapače, imali smo manje udaraca od njih, ali smo ih više realizirali pa smo u Madrid otišli sa velikih 2:0.

LEG 2

Utakmicu smo započeli kao i sve druge, ali pobijediti nismo mogli. Prvi polčas završio je rezultatom 0:0, a u 51. minuti u vodstvo nas dovodi Dudu, što se pokazalo presudnim. U 86. Challenge GK radi i Promidžbeni Program izjednačuje na 1:1, da bi u 90. Robben doveo Real u vodstvo. Nakon toga sudac produžava utakmicu 6 minuta, ali je rezultat ostao nepromijenjen.

O ostalim rezultatima kada se odigraju druge dvije utakmice.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #113 u: 03.08.2008, 15:28:40 »
_____________________________________________________________________________________________

Results of quatrterfinals

MACHESTER UNITED  -  A. C. FIORENTINA   1:0, 0:2 ; AGG: 1:2

F. C. BARCELONA  -  F. C. INTERNAZIONALE MILANO   2:1, 1:3 ; AGG: 3:4

A. C. MILAN  -  REAL MADRID C. F.   2:0, 1:2 ; AGG: 3:2

JUVENTUS  -  LIVERPOOL   2:1, 1:3 ; AGG: 3:4

_____________________________________________________________________________________________

Semifinals draw

U polufinalu Lige Prvaka igrat će sljedeći klubovi:

F. C. INTERNAZIONALE MILANO  -  A. C. FIORENTINA

A. C. MILAN  -  LIVERPOOL
« Zadnja izmjena: 04.08.2008, 15:40:04 od Data »

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #114 u: 03.08.2008, 19:13:20 »

Povijest se ponavlja

Po drugi puta zaredom igrat ćemo u finalu Lige Prvaka. Razlog - nemam pojma koji. Nekako smo preokrenuli zaostatak iz prve utakmice, ni sam ne znam kako, znam samo da su briljirali Rossi i Gilardino. No idemo redom:

LEG 1

Sreća nas nije htjela, nismo dali gol, a što je još gore čak smo jednog i primili. Uz to, De Silvestri je kažnjen sa 2 utakmice usupenzije zbog udaranja Gerrarda laktom u tikvu (nisam ga grdio, dapače pohvalio sam ga za taj potez  :D) Dakle na Anfield stižemo sa zaostatkom 1:0.

LEG 2

Sreća nas je htjela, ulazilo nam je sve što smo zamislili, dobro i njima je, ali nama je više. Na kraju jedna utakmica u kojoj smo bili izjednačeni, ali već u 6. minuti smo vodili 2:0 i nije bilo šanse da to propustimo.

Results

F. C. INTERNAZIONALE MILANO  -  A. C. FIORENTINA   2:2, 2:1 ; AGG: 4:3

A. C. MILAN  -  LIVERPOOL   0:1, 5:3 ; AGG: 5:4

Final

F. C. INTERNAZIONALE MILANO  -  A. C. MILAN

Offline oKRamxII

• Oružar
  • *
« Odgovori #115 u: 03.08.2008, 22:55:37 »
Nevjerovato opet si dobio Intera u finalu, pa je li to moguće  :roll:

Hehe dobra ti je ova "Pepe = Promidžbeni program"   lolcina

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #116 u: 04.08.2008, 15:49:57 »

Serie A retained

Nije bilo teško za očekivati rasplet Serie A, pogotovo ne nakon one polusezone. Završili smo prvi, uvjerljivo prvi, bez ikakve prave konkurencije, ali nismo imali sezonu bez poraza. Konačni score nam je 29-8-1, a taj poraz doživjeli smo od Bologne u zadnjem kolu, kada sam ja odlučio odmarati sve važnije igrača tako da je posljednji put u Seriji A na teren istrčao Paolo Maldini. Drugoplasirani Inter za nama je zaostao veliki 17 bodova, što dovoljno govori o našoj dominaciji u ligi. Obrana je bila gotovo nepropusna, ali na kraju smo ipak primili 20 golova.

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #117 u: 04.08.2008, 15:54:41 »
Cestitam na osvajanju Serie A, stvarno si ih pomel. Al mozes vjerovat da sam ja imal isti broj bodova ko ti dok sam igral s Milanom, a zavrsil drugi na kraju :bad:
Sretno u ligi prvaka respekt
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #118 u: 04.08.2008, 15:59:37 »
Lijepo, lagano, posve očekivano, ne mogu sad gledat SS-ove jer s moba piš(a)em. Sad još Liga Prvaka. I da, daj reci kaj je s kupom.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #119 u: 04.08.2008, 16:05:00 »
@ Tupac
Pogledaj prošlo prvenstvo pa će ti sve bit jasno, onda ni 99 bodova nije bilo dosta :pras:

@ Ivan 1223
Daj strpljenja malo, neda mi se sve pisat od jednom lolcina Evo pošto ne vidiš ss od lige da ti ja napišem:

1. Milan - 95 bodova
2. Inter - 78
3. Juventus - 75
4. Fiorentina - 65
5. Roma - 64

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #120 u: 04.08.2008, 16:33:23 »

Uefa Champions Cup DESTRUCTION

F.C. INTERNAZIONALE - A. C. MILAN   0:3

Datum: 20. svibnja 2009.
Stadion: Olimpico, Rim
Gledatelja: 81 192
Sudac: Florian Meyer
Vrijeme: Suho, 21°C

Apsolutno uništenje dočekalo je Inter u ovoj utakmici, a sve je bilo riješeno u prvih 30. minuta. Milan je u zadnjoj ligaškoj utakmici izveo rezervni sastav, dok je Inter igrao u punom pa su možda i njihovi igrači bili malo umorniji. Ali ipak.... U 16. minuti obrana Intera pušta Rossija samog, on to nemilosrdno koristi i šalje loptu u mrežu za 1:0. Samo 3 minute kasnije, nakon kornera Cesar odbija loptu na nekih 20-ak metara točno do Rossija koji udara svom snagom u desne rašlje i to je već 2:0. Nakon toga, Milan smiruje igru, ali ne dopušta Interu da se razmaše. U 29. minuti slobodni udarac van der Vaarta ide prema glavi Pata, Cesar boksa, ali smo do Albiola koji posprema loptu u praznu mrežu za 3:0. Nakon toga, Milan potpuno zatvara prilaze svom golu, što je rezultiralo ovim statističkim podatkom: Inter je uputio 7 udaraca prema Llorisu, ali niti jedan nije išao u okvir gola.

Kaká
Citat:
Uf, fantastično. Nisam se niti nadao da će promjena trenera uzrokovati takav orgazam u momčadi. Nevjerojatni smo, ja kao kapetan moram čestitati svim suigračima, a i treneru koji je apsolutno fantastičan.

G. Rossi
Citat:
Zabio sam dvaput, mogao sam još koji. Ma koga briga za to. Idemo slaviti, idemo se naliti ko svinje, idemo u Fontanu!!!

Z. Ibra(ne)kadabra
Citat:
Ma ja to niš ne kontam. Kak su oni dobri...uopšte ih ne vidim na terenu kak se brzo kreću....majke ti, onaj Rossi ima šutinu da ti glavu odnese, normalno da mu se svi miču s puta.

R. Mancini
Citat:
Ma neam pojma, predobri su. Nismo se snašli i već smo gubili, ma daj me pusti na miru...ajd bok.

M. Platini
Citat:
Ma super smo, ali da budem iskren, Inter ovdje nije imao šta tražiti. Najbolji smo i to smo dokazali. Osvojiti LP sad već 3 puta zaredom znak je dominacije. Mi to sve namjeravamo još ponovit, a ja ne odlazim tako brzo.

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #121 u: 04.08.2008, 16:45:43 »
 :&  :&  :& Svaka čast. Ovaj Rossi je zvijer :&  :& U pol sata 3:0 protiv Intera nije lako.
Idemo dalje i dr. Gregory(ak se tak zove) House!
Sljedeće sezone očekujem isto to...

Ovo je moj 1000-ti post, a ti imaš čast da bude u tvojem storyju.  :haha:

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #122 u: 04.08.2008, 18:45:28 »

Coppa Italia Finale

A.C. MILAN  -  CITTA DI PALERMO   4:1

Datum: 27.svibnja 2009.
Stadion: Fruli, Udine
Gledatelja: 41 810
Sudac: Domenico Messina
Vrijeme: Kišovito, 35°C

Usprkos relativno uvjerljivom rezultatu, utakmica nije bila nimalo laka. Visokih 35°C, kiša i sparina nisu pomogle da utakmica bude lijepa, a i moji igrači još su u mislima imali pobjedu u LP, u krvi još tragove alkohola, a u tikvi tragove glavobolje. Prvo poluvrijeme bilo je za baciti, igrači nisu imali snage da naprave nešto spektakularno, a Gilardino je u jednom navratu čak i povratio sa strane. Ipak, u 40. minuti Pato se dočepao lopte na bizaran način (golman mu ju je dodao u noge) i zabio za 1:0, što je bilo veliko olakšanje za nastavak. Ipak nije sve krenulo dobro u drugom dijelu. Prvo u 54. minuti Tulio i Melo rade pomutnju, stapaju se u jednog igrača i zabijaju za 1:1, a samo četiri minute kasnije, Gilardino više nije mogao nastaviti utakmicu zbog slabosti. U 73. minuti Pato glavom nakon kornera zabija za 2:1 i to je bilo sve što smo vidjeli od lijepe igra. U 88. i 90.+2' Seedorf i Kaká postavljaju konačnih 4:1, kada više obrana Palerma nije mogla stajati. Dakle jedna utakmica za zaboraviti, ali kup je naš.

Pato
Citat:
A šta ćeš, slavili smo predugo, bili smo umorni, propuštali treninge, odigrali smo ovo preko k***a. Ali ja sam zabio 2 gola, drago mi je zbog toga, dominirali smo, ali svaka čast Palermu na otporu.

C. Seedorf
Citat:
Ja sam imao snage, dovoljno da odigram ono vrijeme koje sam dobio. Ali n+mislim da ćemo svi jedva dočekati pauzu i prestanak treninga.

K. Kaladze
Citat:
Je, teško mi je bilo igrati protiv bivšeg kluba, ali ja sam profesionalac i izdržao sam. Nisam odigrao ništa posebno, ne paše mi mjesto lijevog veznog, najbolji sam u obrani. Čestitao bih Milanu, drago mi je zbog njih, a ja i Palermo idemo dalje probati postići još nešto više od 9. mjesta u ligi. Idemo u kup Uefe zbog ovog finala i valjda ćemo nešto tamo uspjeti.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #123 u: 05.08.2008, 11:56:46 »

Milan sprema još pojačanja u obrani

Bivši igrač Udinesea, koji je 2008. prešao u Barcelonu, vraća se u Italiju, i to u Milanovo dvorište. Jedan od bržih braniča na svijetu, Kolumbijac koji obožava talijansku ligu rekao je da je jako sretan što je pristupio Milanu. Ako još niste shvatili o kome je riječ, riječ je Cristianu Zapati, 22-godišnjem braniču Kolumbijske reprezentacije.

Vrijednost transfera je 18,75M €, koliko mu je release clause u Barceloni. Budući da na tržištu vrijedi 15,75M €, Milan ovo može smatrati jako dobrom kupovinom.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #124 u: 05.08.2008, 12:44:24 »

Strah u upravi Milana...Platini odlazi???

Engleski nogometni savez ponudio je Platiniju posao trenera Engleske nogometne reprezentacije. Uprava strahuje zbog činjenice da Platini nikada nije vodio klub i reprezentaciju u isto vrijeme, pa postoji mogućnost da Platini više neće voditi Milan sljedeće sezone. Jesu ji strahovi opravdani, saznat ćemo uskoro.