Ekskluzivni intervju sa gospodinom Platinijem
Kao što smo vam obećali u prošlom izdanju, donosimo vam razgovor sa gospodinom Platinijem, koji je pristao razgovarati s nama i rasplesti čvor ove priče:
Dobar dan, gospodine Platini, kako ste?
Pa prilično dobro, ali kakve to veze ima sa onim šta te zapravo zanima?
Nikakve, samo želim biti pristojan. Pristali ste na razgovor, zašto? Dosad ste nas odbijali, a sad ste se naglo predomislili.
Ma bilo mi je jako smiješno čitati sve ovo u vašim novinama, pogotovo onaj dio o Mamićima i Dinamu.
Znači ništa od napisanog nije istina?
Pa nije baš tak. Bilo je ponuda, prvenstveno Partizana i Newcastlea, ali to je odbijeno.
Zašto?
E majku vam j***m vi novinari, u sve gurate prste. To vas se ne tiče. Došel sam razgovarat o budućem klubu a ne o razlozima zakaj sam odbil ove koje jesam.
Dobro, dobro. Samo ako smijem pitati, otpustili ste agenta, ali zašto?
Evo njega opet. Pa jesi ti retardiran il šta? Jesam ti reko da to ne pitaš, pa to su čiste pizdarije. Al evo ti ipak odgovor, zato što je idiot, ali sad kad gledam, u usporedbi s tobom i nije baš velik.
Dobro, nećemo se vrijeđati. Znači novi angažman nemate?
Nemam novi, imam stari. Sve se čuva u tajnosti kako ne bi propalo.
Znači nećeti mi reći koji je to klub?
Ma vidi ga kako je pametan......naravno da ne!!!
Možete li mi reći koji nije?
Nije Dinamo kao prvo, s onom budalom Mamićem ne želim imati posla. Taj zasmrdi cijelu bivšu Jugoslaviju i Sloveniju kad se pojavi na Maksimiru. I nema šanse da se vratim u Englesku, pu mi je k***c tih debila.
Smijem li pitati za državu u kojoj se taj klub nalazi?
A da ti je i kažem, ti ne bi znao di je ona, al dobro. Dvoumio sam se između Njemačke i Italije, a tamo i odlazim. Koja država i koji klub, to će pričekati par sati, ali preporučam vam da čitate i gledate svjetske medije.
Dobro, hvala vam i doviđenja.
Doviđorno brate!
____________________________________________________________________________________________
Evo to je bio dugoočekivani intervju, a važno je objaviti da su sljedeći klubovi iz navedenih liga bez trenera ili su im treneri na klimavoj stolici:
NJEMAČKA ITALIJA
Schalke 04 AS Roma
HSV AC Milan
Stuttgart SS Lazio