Autor Tema: ...Dobar posao u Italiji...  (Posjeta: 30013 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline serious_sam

• ...Only God can judge me...
  • Trener
  • *
    • Cro-Manager
Odg: ...Dobar posao u Italiji...
« Odgovori #75 u: 02.07.2008, 12:36:58 »
ivane ti si moj idol nadam se da ces uciniti ono sta ja nisam uspio osvoji ligu prvaku sa fiorentinom jedino im taj trofej nedostaje sretno  respekt offtopic

Hahaha... sta'e ovo imamo novog markonia? Barem po avataru... :haha: :haha:

ONTOPIK:

Odličan story, sjajno odreađene pripreme, samo nastavi tako.

Offline Marko

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #76 u: 02.07.2008, 14:45:46 »
 offtopic Možda mu je to brat blizanac? Čuj, nikad se ne zna :)

Ontopic:
svaka čast, majstore, ide to tebi

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #77 u: 02.07.2008, 15:18:50 »
Liga teče jako dobro, iznad svakog očekivanja. Za sada smo na odličnom 2. mjestu iza Juventusa koji nije izgubio još ni jednu utakmici, ali valjda ćemo imati malo više sreće pa napraviti veliki rezultat, ali rekao bih i veliko čudo. Dosta nam dobro ide, mijenjao sam par taktika kroz ovaj dio prvenstva, mislim da sam čak naišao i na onu pravu. Frey me pomalo razočarava, a u isto vrijeme i oduševljava, često prima glupe golove s 30-ak metara, a sa 5 metara mu ne mogu zabiti. Čudak! Sve je dosta dobro, radim na dovođenju novih pojačanja i Fiorentina će sigurno postati sjajan klub, postat ćemo vladari Italije! Život u Italiji mi se sviđa, uživam u obavljanju ovog posla. Nema mi kraja! Predstoje mi i utakmice kupa protiv jakog Juventusa, valjda ćemo nešto izvući. U ligi su me najviše oduševile pobjede protiv Intera, vrlo tijesna utakmica, završilo je 1:0. S druge strane Roma je pala nevjerojatnom lakoćom, čak 4:1. S Milanom smo odigrali nerješeno 0:0, dok sam od Juventusa izgubio 1:0. Najviše golova postignuto je protiv Udinesea, završilo je 5:5. Sada nastavljamo u nove pohode.

Poraz od Juventusa, trenutno najjače ekipe Serie A

Ubrzo nakon toga, uslijedila je pobjeda protiv Intera!

Protiv Udinesea odigrali smo, malo za promjenu, hokejašku utakmicu!

Roma je bila preslab protivnik, pa smo im i napunili mrežu!

Milan nas je nadigrao, ali gol nije uspio zabiti, valjda igrači od starosti nisu vidjeli gdje stoji golman pa su pucali po njemu!

Nakon svega toga, tabilca izgleda ovako!

Nastavak slijedi...
« Zadnja izmjena: 02.07.2008, 20:08:47 od Ivan1223 »

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #78 u: 02.07.2008, 15:22:23 »
Pises odlicno  respekt

U ligi ti ide odlicno kad bi bar zadrzao ovo 2. mjesto bilo bi savrseno  :&  Svaka cast na busenju Rome ocito nije dovoljno velika klasa  champ

btw. a kupovi i LP  hmm

Sretno dalje ;)

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #79 u: 02.07.2008, 15:26:02 »
Svaka čest na bušenju Rome  :& :&
Odlično pišeš

Citat:
Milan nas je nadigrao, ali gol nije uspio zabiti, valjda igrači od starosti nisu vidjeli gdje stoji golman pa su pucali po njemu!

Ne provociraj  :bad:  Makar bila istina  :shame:
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #80 u: 02.07.2008, 15:57:26 »
sjajno pišeš i isto tako ti sjajno ide  :&
Frey je odličan golman i nikakoga nikad nemoj prodat za nikakve pare, jer boljeg koji ti želi doć-nećeš nać  ;-)
koji ti je backup  hmm

Citat:

Ne provociraj    Makar bila istina 
pa ako novinari od svih medija se sa time sprdavaju svaki dan...ne vidim zašto ne bi i on  :)

Offline ToKa

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #81 u: 02.07.2008, 16:49:36 »
Super story,do sada sam pratio ali mi se nije dalo komentirat...Osvoji tu tal.ligu...

BTW. ovo me zbunilo u storyu: " ligi su me najviše oduševile pobjede protiv Intera, vrlo tijesna utakmica, završilo je 1:1."  hmm

Cini mi se da ti fali neki dio koji bi tu trebao ici??

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #82 u: 02.07.2008, 19:41:25 »
Mene zbunjuje ona utakmica protiv Juventusa koju si izgubio 1:0. Piše da se u tvojoj momčadi ozlijedio Agić??????  :haha:
WTF!?

Offline Theoden

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #83 u: 02.07.2008, 19:45:10 »
odlicna prica
iznenadio me odabir kluba jer sam mislio da ce biti juve ili torino
dobro si trgovao samo nisi santanu trebal prodati jer lik je car
dobro stojis na tablici
zelim ti srecu u daljnjem igranju

@slash101-agic je nadimak za aguera

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #84 u: 02.07.2008, 20:45:31 »
Kup za sada ide odlično. Jako sam zadovoljan. Prvo nas je čekala slaba Brescia, a onda i jaki, do tada neporaženi Juventus. Ipak, svakom nizu mora doći kraja, tako da sam i ja stao Juventusu na kraj, ali o tome malo kasnije. Prvo nas je čekala Brescia, lagan protivnik, nisam se bojao. Ostvarili smo ono što se očekivalo, 2 lagane pobjede i prolazak dalje! Nakon toga, u četvrtfinalu čekao nas je moćni, neporaženi Juventus. Znao sam da se može i protiv njih i to smo na kraju i uspjeli. Pobijedili smo dvaput po 2:1 i otišli dalje, sada je na redu Roma.

Lagana pobjeda protiv Brescie, dvaput po 3:1!

Prekid neporaženosti Juventusa, dvaput po 2:1!

U Kupu Uefa, do sada nam je išlo skoro savršeno, samo jedan remi u potpuno nevažnoj situaciji. Prvo je na redu bio Kopenhagen, protiv njih smo odigrali 2:0 i 2:2. Nakon toga, izvučeni smo u skupinu s Baselom, Evertonom, Fenerbahceom i Lokomotivom iz Moskve. Skupina nije bila teška i očekivao sam prvo mjesto što se i dogodilo, ali tek u zadnjoj utakmici. Pobijedili smo sve protivnike i to me vrlo raduje. Sada je ispred nas Atletico iz Madrida, težak protivnik, ali bolje je riješiti se što jačih suparnika, ako uopće prođemo, ali vjerujem da možemo.

Kopenhagen je pao dosta lako, iako je druga utakmica bila ispod očekivanja!

Prva utakmica u skupini s vjerojatno najjačom momčadi nakon mene i pobjeda od 2:1!

Lokomotiv iz Moskve poražen je lako, 3:1!

Basel nije pružio nikakav otpor i sretni su što nisu primili više od 2 gola!

Fenerbahce je palo s 2:1 i tako je osigurano prvo mjesto na tablici!

Tablica je na kraju ovako izgledala!

Nastavak slijedi...

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #85 u: 02.07.2008, 20:50:11 »
Ide to tebi jaaaako dobro. Vidim i da si stao na kraju Juventusovoj nadmoćnosti. Kup Uefa na kraju bez problema  :&

Samo naprijed  :cool:
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #86 u: 02.07.2008, 21:32:56 »
Došao je i zimski prijelazni rok, odlično vrijeme za nove transfere. Odlučio sam se samo na tri nova igrača. Dovedeni su igrači ekstra klase. To su Gaby Mudingayi, Cristian Zapata i Diego Cavalieri. Potrošena je velikih 60 milijuna, ali vjerujem da će igrači svojim igrama sve to vratiti. Mudingayi je došao jer sam trebao jednog pravog zadnjeg veznog, izrazito defenzivnih sklonosti, Gaby je bio idealan igrač za tu poziciju. Obranu je pojačao mladi Kolumbijac zapata, stigao je za 36 milijuna, ali sigurno će ojačati obranu i to jako. Diego Cavalieri došao je kao zamjena za Freya u slučaju ozljede, ali vjerojatno će u nevažnim utakmicama dobiti šansu. To je sjajan golman, ima 25 godina i to mu omogućava branjenje na visokom nivou bar 7-8 godina. Uprava je zadovoljna igračima i to mi je drago. Sada u nove pohode idemo dosta jači. Makelele je otišao natrag u Chelsea jer ne može više igrati na dovoljno visokoj razini.

Mudingayi u Fiorentini za 12 milijuna Eura!

Cavalieri u Fiorentini za 12 milijuna Eura!

Zapata u Fiorentini za 36 milijuna Eura!

Nastavak slijedi...

Offline marlboro

• Tram 11
  • Trener
  • *
« Odgovori #87 u: 02.07.2008, 21:38:01 »
svaka čast. odlična pojačanja....sve vrhunski igrači.
kako si krenuo za par sezona ćeš imat drim tim.
sretno dalje. pusa :)

Offline rossi_ri

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #88 u: 03.07.2008, 00:09:22 »
ocekujem serie A ,ako jos zaostajes 4 boda nakon 23 kola mozes ih stici!
Zena sefica kavane,sad si Jack a kad nebudes imo para opet ces piti na dug!

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #89 u: 03.07.2008, 00:52:11 »
Danas mi se ostvarila još jedna želja, voditi naciju. Kao grom iz vedra neba, pala je ponuda Obale Bjelokosti na moj stol. Nisam puno razmišljao, rekao sam može. Ova reprezentacija ima puno potencijala i nadam se da ćemo postići zapažene rezultate. Pitali su me ljudi u klubu hoće li mi to biti previše stresno i teško obavljati dva posla, ali ja sam hladno rekao da ne. Siguran sam da ću to uskladiti bez problema. Idemo u pohode s Obalom Bjelokosti!!!

Stadion u Abidjanu- Stade Felix Houphouet-Boigny

Evo i ekipa koju ću voditi!

Izjava:
Citat:
Nadam se da ću učiniti Obalu Bjelokosti svjetskom nogometnom velesilom. Igrači su provjerena kvaliteta, igraju u najvećim europskim klubovima i sigurno ćemo biti vrlo jaki. Pred nama su kvalifikacije za Svjetsko Prvenstvo na kojem očekujem polufinale! Mi to možemo!

Nastavak slijedi...

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #90 u: 03.07.2008, 01:01:37 »
Ooo... Super!!! Obala Bjelokosti je po meni najzanimljivija reprezentacija na svijetu... Sretno s njima i mislim da ćeš uspjeti postići velike uspjehe...  respekt

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #91 u: 03.07.2008, 02:42:25 »
!bravo!
Gaby i Zapata su vrhunska rješenja odlično će se nadovezat na već dobro uhodan tim

Baš me zanima što će biti s Obalom Slonovače,znam da ćeš napravit silu od njih,a i stvarno izazovna reprezentacija.
Sreto s oboma  ;-)

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #92 u: 03.07.2008, 08:25:24 »
Odlican pojacanja ali nisi li mogao Zapsa kupit za manje pare  hmm

Drago mi je sto si prihvatiu ponudu od Bjelokosti jer ce prica onda biti jos bolja  respekt

Sretno dalje ;)

Offline LopeZ

• Oružar
  • *
« Odgovori #93 u: 03.07.2008, 16:09:03 »
odlicnu si ekipu sklopio to je bez daljnje,ako moze jos samo njen ss,a i jos mi je zao sto si morao tolike pare istresti na zapatu kojeg si mogao i za duplo manje novca dovesti,al nema veze,sretno u nastavku i odnesi pokoji trofej kuci  champ

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #94 u: 04.07.2008, 00:45:11 »
Fiorentina osvojila Kup Uefa!

Uspjeli smo, osvojili smo Kup Uefa, imali smo malo sreče u ždrijebu, ali u finalu smo dobili definitivno najjačeg protivnika, Lyon. Strašna utakmica, Lyon je poveo, ništa čudno, ali onda smo okrenuli rezultat i osvojili ovo natjecanje. Ovo je prvi trofej, a dalje ćemo vidjeti. Na putu prema osvajanju stajali su nam Atletico madrid, Galatasaray, Braga i na kraju Lyon. Sve je išlo dosta glatko i na kraju zasluženo osvajanje ovog natjecanja. Idemo dalje! Aguero je najbolji strijelac natjecanja s 15 golova  !shock! , fenomenalan učinak, on je prava igračina. Ovo je prvi put da je Fiorentina osvojila ovo natjecanje i svi su sretni.

Zaslužena pobjeda, napravili smo preokret i na krilima Kuzmanovića i Vaarta osvojili prvi trofej!

Malo podataka, Imamo najviše postignutih golova, a Aguero je najbolji strijelac s nevjerojatnih 15 golova!  !shock!

Navijači u cijeloj Firenci slavili su čitavu noć!

Vodstvo kluba također je izrazilo zadovoljstvo jer smo donijeli trofej!

Nastavak slijedi...

Offline Maga

• Kimi Raikkonen
  • Trener
  • *
« Odgovori #95 u: 04.07.2008, 01:04:24 »
 !bravo! !bravo!
cestitam na trofeju ;-) jes da su ti bili neki lijevi protivnici  lolcina al ....bravo
daj mi ss agića i VDV-a :)
Ω

Offline hawk

• Livin' la vida
  • Fizioterapeut
  • *
    • fm king mi je idol
« Odgovori #96 u: 04.07.2008, 01:11:33 »
Svaka čast na kupu uefa, sjajno je osvojen!

Ova tri transfera mi se posebno sviđaju, Mudingayi :kee:

Sretno dalje i sa Violama i sa Slonovima, pratim te :)
. Gonzalo Higuain .
VamosArgentiná!

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #97 u: 04.07.2008, 01:41:09 »
Bravo,odlično igraš managera,a i odlične karijere radiš.
Gdje god dođeš si uspješan,i molim te ss Team Informationa  ;-)

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #98 u: 04.07.2008, 08:01:32 »
  !shock!

Cestitam na osvajanju Kupa UEFA  :& ,sad jos kad bi i ligu osvojio  :kee:

btw. okaci mi SS od Kuzmanovica  ;-)

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #99 u: 04.07.2008, 12:51:14 »
Sad je na red došlo ispunjavanje želja, dužan sam SS-ove, sad ću sve staviti. Malo kasnije će bit report o ligi i kupu.

@ underdog - evo taktika

@ Data - Team Instructions

@ GangstaDogg - ekipa

@ Mage - Agić i VDV
i

@ Šesto čulo(redatelj) - Team Information

@ pinjo_st - Kuzma

Sad da objasnim još jednu stvar, svi su se čudili što sam prodao Santanu, i to za malo novca. Prodao sam ga jer se ne uklapa u takitčke zamisli, a više nitko nije htio ponuditi, a da budem iskren ja ni nisam znao da je baš dobar igrač. Ne čini mi se ništa posebno. Ja ne žalim za njim i nije mi uopće potreban, a novce sam dobio za bolje igrače.

@ Hovki, Marlboro, rossi_ri, Marko, Los Sam, ToKa, slash101, king_Theoden, Bad Blue Krapina, serious_sam, jjrb, moldovan, frenky, dodo77, alen_car, Veki, Anderson-9, oKRamxII, rvn17, bbbkutina, hajduk1991, lampard_kc, Jure-zd, Marolli i svi gore navedeni koji su tražili SS-ove
Hvala svima što me pratite, nadam se da ćete nastaviti. Hvala na svim komentarima!