0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Drago mi je što sam postigao ova dva pogotka, Inter me odbacio, a ja sam im uzvratio, nadam se da ću im svojim igrama pokazati kako su napravili ogromnu pogrešku kada su me pustili da odem. Sretan sam zbog prvog trofeja, a uskoro imamo šansu uzeti još jedan u Europskom Superkupu također protiv Intera, nadam se novim pogocima.
Fiorentina je sjajan klub, svi su me lijepo dočekali, možda nisam bio u planovima za prvu momčad, ali nakon ozljede Ricarda sam ušao u momčad i opravdao povjerenje, nadam se da ću nastaviti tako.
Drago mi je da sam proglašen igračem utakmice, dao sam sve od sebe, zabio ta dva pogotka. Najvažnije da smo pobjedili i da je trener zadovoljan, spremni smo za nove pohode.
Slušaj brate, onaj črni Mudingayi me stalno pratio, nisam mogao ni prdnuti, zabio sam ipak taj jedan gol, ali nije bilo dosta. Šta ćeš, sljedeći put ćemo pobjediti mi, tako je to.
Dobio sam priliku i iskoristio je, zadovoljan sam igrom, a mislim da je i trener kojemu sam zahvalan što mi je dao priliku da odigram to što sam odigrao. Već mi je 30 godina, ali mislim da mogu još mnogo pružiti u ovom lijepom ljubičastom dresu!
Ja biti jako zadovoljan, ne lako zabiti 2 gola, Porto jaka ekipa, a ja zabije 2 gola. Ja ponosan i cijeli klub također. Oprostite, ja morati ići piti u lokal blizina. Doviđorno!
Istina, otišli su veliki novci, ali Ivan nas je upozorio na to pri kupnji malog Agića, to se dosta odrazilo na klupsku blagajnu, ali nema veze, sve će se srediti za vrijeme zimskog transfer roka, nismo zabrinuti.
Zabio sam gol, odigrao sam dobru utakmicu i zbog toga sam sretan, ali nisam sretan što i ostatak momčadi nije pokazao svoje mogućnosti, jedini takvi su bili Frey i mali Agić.
Ovo je nevjerojatno, zabio sam 4 gola!!! Iako nisam igrao u par prijašnjih utakmica, trener mi je sada dao priliku i ja sam je iskoristio, nadam se da ću održati ovu formu što duže.
Dobio sam crveni i moglo bi se reći da sam ja krivac što u ovoj utakmici nismo pobijedili. Moram reći još jednu stvar: Kako mi je trener mogao dati kaznu oduzimanjem 2-tjedne plaće??? Pa nisam baš toliko kriv...
ti se šta osjetilo takvo nešto na balanceu?običnone kupujem na takav način nego na rate, pa zato pitamAGuero ti se svakako svejedno isplatio tak da nije bed
ja da igran nogomet vjerojatno bi bija najbolji veznjak na svitu, steta sta san lino djubre pa mi je draze pit i unistavat se nego slat vizionarske lopte s ocima
ovo mi je jedan od najboljih filmova zekam se karijera odlicana a nacin pisanja volio bi da nastavis jer je sve stvarno