Autor Tema: ...Dobar posao u Italiji...  (Posjeta: 29850 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marko

• Fizioterapeut
  • *
Odg: ...Dobar posao u Italiji...
« Odgovori #125 u: 25.07.2008, 16:29:10 »
Stvarno se nadam da ćeš nastaviti s ovime jer je Fiorentina odlična momčad, a ova karijera je također odlična i jedva čekam nastavak.

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #126 u: 25.07.2008, 17:04:42 »
Fiorentina osvojila talijanski superkup!

Danas smo na domaćem stadionu, Artemio Franchi, osvojili superkup. Momčad je odigrala sjajnu utakmicu. Inter je pao s lakih 3-0. Ova utakmica bila je tipičan primjer poslovice: "Tko će kome, ako ne svoj svome!", Inter je svladan pogocima Luisa Jimeneza koji je prošlu sezonu bio na posudbi u Interu i dvama pogocima Adriana, također bivšeg igrača Intera. Prije utakmice dogodile su se ozljede Agića i Montoliva, ali izostanak se i nije uočio.

Izjava Adriana:
Citat:
Drago mi je što sam postigao ova dva pogotka, Inter me odbacio, a ja sam im uzvratio, nadam se da ću im svojim igrama pokazati kako su napravili ogromnu pogrešku kada su me pustili da odem. Sretan sam zbog prvog trofeja, a uskoro imamo šansu uzeti još jedan u Europskom Superkupu također protiv Intera, nadam se novim pogocima.

Izjava Jimeneza:
Citat:
Fiorentina je sjajan klub, svi su me lijepo dočekali, možda nisam bio u planovima za prvu momčad, ali nakon ozljede Ricarda sam ušao u momčad i opravdao povjerenje, nadam se da ću nastaviti tako.

Offline Jackal

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #127 u: 25.07.2008, 18:09:45 »
imas jako dobru ekipu...dobar posao radis...svaka cast na kupu...samo nastavi

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #128 u: 25.07.2008, 22:50:29 »
Fiorentina osvojila i drugi trofej!

Evo, danas smo osvojili još jedan trofej, Europski superkup. Ova utakmica bila je pravi spektakl na stadionu "Stade Louis II" u Monacu. Na poluvremenu smo vodili 3-0, malo smo se opustili i primili pogodak, nakon toga smo zabili još jedan i praktički osigurali pobjedu, ali onda smo se ponovno opustili, primili 2 pogotka i strepili do kraja, ali uspjeli smo. Zaslužena pobjeda, najbolje je igrao Van der Vaart koji je zabio 2 pogotka, sada se okrećemo Ligi i ostalim natjecanjima. Idemo u nove pohode!

Izjava Van der Vaarta:
Citat:
Drago mi je da sam proglašen igračem utakmice, dao sam sve od sebe, zabio ta dva pogotka. Najvažnije da smo pobjedili i da je trener zadovoljan, spremni smo za nove pohode.

Izjava Ibrahimovića:
Citat:
Slušaj brate,  onaj črni Mudingayi me stalno pratio, nisam mogao ni prdnuti, zabio sam ipak taj jedan gol, ali nije bilo dosta. Šta ćeš, sljedeći put ćemo pobjediti mi, tako je to.

Offline Galacticos

• Trener
  • *
« Odgovori #129 u: 26.07.2008, 00:15:31 »
dobar pocetak sezone tako nastvi i sve osvajas champ
i da umalo da zaboravim ekipa ti je extra respekt
« Zadnja izmjena: 26.07.2008, 00:16:38 od rvn17 »

Offline Marko

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #130 u: 26.07.2008, 01:31:57 »
Ma ekipa je carska. Superklasa, kako bi to neki rekli :D

Ti i Inter imate lijepu prošlost, čini mi se :)

Ajd, da ja ovdje više ne blebećem, želim ti puno sreće u ligi i ostalim natjecanjima i samo tako nastavi, odlično ti ide.

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #131 u: 26.07.2008, 16:53:23 »
Veliki niz Fiorentine!

Prošlo je 10 kola, za sada smo 2, odmah iza Juventusa, imamo isti broj bodova, ali smo zabili jedan gol manje. Za sada sve sjajno funkcionira, Riquelme je počeo igrati sve češće i igra fenomenalno. Iako mu je 30, još je uvijek prava igračina. Od 4. do 6. kola imali smo težak raspored. Prvo Juventus kojeg smo nadigrali, ali odigrali samo remi, 0-0. Žalio sam se za nedosuđeni 11-erac i dobio zabranu vođenja sljedeće utakmice, protiv Lazia. Na sreću, moj asistent Gabriele Pin poveo je momčad do minimalne pobjede 1-0. Nakon toga novi derbi s Interom i ponovno remi, 0-0. Ostatak utakmica pobijedili smo dosta lagano. Zadovoljan sam vrlo malim brojem primljenih pogodaka, samo 4, dok smo zabili 23. Za sada je sve u najboljem redu. Idemo dalje!

Fiorentina - Cagliari 2:0
Mantova - Fiorentina 0:2
Fiorentina - Napoli 3:1
Juventus - Fiorentina 0:0
Fiorentina - Lazio 1:0
Inter - Fiorentina 0:0
Udinese - Fiorentina 0:4
Brescia - Fiorentina 1:3
Fiorentina - Piacenza 3:1
Fiorentina - Sampdoria 5:1

Najboljim igračima do sada proglasio bih Agića, postigao je 7 pogodaka u 9 utakmica i možda malo iznenađenje Riquelme. Došao je u prvu momčad nakon ozljede Van der Vaarta i odmah zabio hat-trick, sljedeću utakmicu ponovno gol tako da do sada u 4 utakmice u ligi 4 gola, a samo je dvije započeo od prve minute.

Juan Roman Riquelme:
Citat:
Dobio sam priliku i iskoristio je, zadovoljan sam igrom, a mislim da je i trener kojemu sam zahvalan što mi je dao priliku da odigram to što sam odigrao. Već mi je 30 godina, ali mislim da mogu još mnogo pružiti u ovom lijepom ljubičastom dresu!

Offline markoskara

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #132 u: 26.07.2008, 16:58:05 »
u 10 utakmica 8 pobjeda i 2 neriješene odlično ti ide i ta ekipa je carska moraš prestići juventus i osvojiti ligu
svaka čast nastavi tim tempom i osvojit češ sve moguće
pratim te

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #133 u: 27.07.2008, 02:15:21 »
Fiorentina u Ligi Prvaka!

Dobili smo dobru grupu, ne pretešku. Očekujem siguran prolaz. Evo kako izgleda skupina:

Red Bull Salzburg

Real Madrid

FC Porto

Fiorentina

Polovica utakmica u skupini je već završena, do sada imamo 100%-ni učinak i još jedna pobjeda bi nam trebala osigurati prolazak dalje. Najveće iznenađenje je Realovo zadnje mjesto sa samo jednim bodom i to protiv Salzburga koji također ima 1 bod. Porto je izgubio samo protiv mene. Prvu utakmicu igrali smo sa Salzburgom, dosta lagan početak, igrali smo od 3. minute s igračem više, umjesto Iliča je ušao Niko Kovač koji je također dobio crveni u 87,a mi smo zasluženo uzeli bodove. Utakmica s Portom bila je čak i lakša, pobjeda od 3:0 i onda najteži suparnik, Real Madrid, bio sam čak razočaran igrom koju je Real pokazao, do zadnjih 5 minuta ništa nisu pokazali, a rezultat je mogao biti puno gori za njih, ali ipak Casillas je na golu.

Salzburg - Fiorentina 0:2
Fiorentina - Porto 3:0
Fiorentina - Real Madrid 1:0

Adriano:
Citat:
Ja biti jako zadovoljan, ne lako zabiti 2 gola, Porto jaka ekipa, a ja zabije 2 gola. Ja ponosan i cijeli klub također. Oprostite, ja morati ići piti u lokal blizina. Doviđorno!

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #134 u: 27.07.2008, 02:24:39 »
drago mi je da si nastavio  :)
u grupi ide iznenađujuće...Madrid zadnji  quee , tj. dijeli zadnje mjesto
skupina čak i nije laka al mi je drago d aćeš ju lako proć

sretno dalje

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #135 u: 29.07.2008, 00:05:30 »
Došlo vrijeme za naplatu!

Kako i sam naslov kaže, došlo je vrijeme za naplatu. Morali smo dati Atletico Madridu 31,5 milijun € nakon što je Sergio Aguero, poznatiji kao Agić odigrao 40 nastup za Viole. Iako je to velika svota koja je otišla odjednom, ipak je sigurno da se sve to isplatilo, Agić je do sada zabio već preko 50 golova za klub, a ovdje je malo više od godinu dana. Sjajan učinak, tek mu je 20 godina i imat će još mnogo vremena za dokazivanje da ovo nije bilo previše.

Diego Della Valle:
Citat:
Istina, otišli su veliki novci, ali Ivan nas je upozorio na to pri kupnji malog Agića, to se dosta odrazilo na klupsku blagajnu, ali nema veze, sve će se srediti za vrijeme zimskog transfer roka, nismo zabrinuti.

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #136 u: 29.07.2008, 03:51:42 »
ti se šta osjetilo takvo nešto na balanceu?
običnone kupujem na takav način nego na rate, pa zato pitam

AGuero ti se svakako svejedno isplatio tak da nije bed

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #137 u: 30.07.2008, 00:56:24 »
It's..... Pazzini Show!

Završili smo i preostale tri utakmice u skupini Lige Prvaka, kako smo iz prve tri utakmice imali već devet bodova, preostalo nam je još jako malo da potvrdimo prolazak skupine. Prvo je na redu opet bio okršaj s Realom, zatim Salzburg i na kraju Porto. Trebala su nam samo tri boda tako da nisu uloženi baš svi napori, recimo da smo se pomalo čuvali za nastavak natjecanja.

Protiv Reala nismo baš imali sreće, ali ne može se reći da je poraz nezaslužen. Real se jako dobro borio i pobijedio.
  3:2

Gaby Mudingayi:
Citat:
Zabio sam gol, odigrao sam dobru utakmicu i zbog toga sam sretan, ali nisam sretan što i ostatak momčadi nije pokazao svoje mogućnosti, jedini takvi su bili Frey i mali Agić.

Protiv Salzburga ušli smo u dosta izmjenjenom sastavu, igralo je samo par igrača koji su i obično u prvoj momčadi, ali i ovakva momčad prikazala je golemu snagu.

5:1

Giampaolo Pazzini:
Citat:
Ovo je nevjerojatno, zabio sam 4 gola!!! Iako nisam igrao u par prijašnjih utakmica, trener mi je sada dao priliku i ja sam je iskoristio, nadam se da ću održati ovu formu što duže.

Prije ove utakmice s Portom sve je bilo rješeno, Porto i mi idemo dalje, Real vjerojatno u Kup Uefa, a Salzburg ide doma. Igrali smo dosta dobro, vodili 2:0, a onda je Da Costa dobio crveni i sve je krenulo nizbrdo.

2:2

Manuel Da Costa:
Citat:
Dobio sam crveni i moglo bi se reći da sam ja krivac što u ovoj utakmici nismo pobijedili. Moram reći još jednu stvar: Kako mi je trener mogao dati kaznu oduzimanjem 2-tjedne plaće??? Pa nisam baš toliko kriv...

Sigurno je kriv, zbog njega smo izgubili 300 000 €, morali smo barem malo ublažiti taj gubitak u ovom trenutku kada nam financije i nisu na vrhuncu!

AGuero ti se svakako svejedno isplatio tak da nije bed
Osjetilo se i to dosta! Ne kupujem ni ja na ovaj način, ali tad kad sam kupovao nisam bio u mogućnosti dati više od onoga što sam dao pa sam bio prisiljen na ovaj način. Rješit ću to na zimskom roku.  :cool:
Komentari??!!!!

Offline DJOxXxA

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #138 u: 01.08.2008, 11:12:28 »
Stvarno odlicno...dobro je sto imas ujednacen sastav :kee: :kee: pa ne znas sa koje strane je opasnost veca... samo nastavi champ champ protiv Intera je bilo super!!!

Offline ipsi

• Torcida 1950
  • Trener
  • *
« Odgovori #139 u: 04.09.2008, 11:36:17 »
ovo mi je jedan od najboljih filmova  lolcina
zekam se karijera odlicana a nacin pisanja  :&
volio bi da nastavis jer je sve stvarno  :&
ja da igran nogomet vjerojatno bi bija najbolji veznjak na svitu, steta sta san lino djubre pa mi je draze pit i unistavat se nego slat vizionarske lopte s ocima

Offline Galacticos

• Trener
  • *
« Odgovori #140 u: 04.09.2008, 11:45:28 »
ovo mi je jedan od najboljih filmova  lolcina
zekam se karijera odlicana a nacin pisanja  :&
volio bi da nastavis jer je sve stvarno  :&
nemoras odgovarat na ovako zastarjele teme pogledaj kad je bio zadnji odgovor 1.8 tako da je vjerovatno da vise neigra sa ovim timom nego nekim drugim ;)

Offline ipsi

• Torcida 1950
  • Trener
  • *
« Odgovori #141 u: 04.09.2008, 12:49:35 »
sorry novi sam ovdje ali mislio sam posto nije  :lock:
da jos pise ali ga uvatila kriza  lolcina  respekt
ja da igran nogomet vjerojatno bi bija najbolji veznjak na svitu, steta sta san lino djubre pa mi je draze pit i unistavat se nego slat vizionarske lopte s ocima