0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jako sam sretan! Nije bilo lako. Talijanska liga je jako teška i nije lako zabiti ovoliko pogodaka, ali sljedeće sezone očekujem još više. Zahvalan sam treneru što mi je dao ovoliko prilike ove sezone i nadam se da sam mu se odužio i da sam ispunio njegova očekivanja.
Ovo ne bi uspio bez ostatka momčadi. Svi su bili sjajni i bilo tko je mogao biti izabran umjesto mene. Očekujem nove pohode!
Ne bih uspio ovo bez svoje kose. Ona mi daje toliku moć. Neću se šišati, ostajem ovakav!!!
Zahvalan sam svima koji su glasali za mene. Moram reći da želim mir u svijetu! Ne znam jesam li zaslužio ovu titulu, valjda jesam. Nije lako s Fiorentinom osvojiti Ligu.
Vratio sam se u Italiju, jako sam sretan. Obećajem da više neću piti i da ću vratiti staru formu i opravdati povjerenje novog trenera.
Došao sam u veliki klub. Morat ću se jako truditi da bih došao do prave prilike. Moji snovi su se ostvarili!
Sretan sam što mogu u miru nastaviti karijeru. U Villarrealu se nisam slagao s trenerom. Sada će sve biti bolje!
Došao sam u velik klub. Morat ću se nametnuti treneru. Vidjet ćemo sve!
Mislim da me trener samo izbacio jer ličim na pedera. To nije istina, je li tako?
Jako sam sretan. Došao sam u dobar klub koji ima sjajnog trenera. Sigurno ćemo imati puno uspjeha jer je momčad koja se skupila sjajna. Fiorentinu čeka sjajna budućnost.