Autor Tema: ...Dobar posao u Italiji...  (Posjeta: 30010 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
Odg: ...Dobar posao u Italiji...
« Odgovori #100 u: 05.07.2008, 15:51:15 »

Naslov sve govori, uspjeli smo. Fiorentina je prvak Italije. Liga je bila neizvjesna, naslov je osvojen u zadnjem kolu. Svaki put kad sam imao priliku otići na par bodova više od Intera, FM bi učinio svoje i spriječio me, ali nema veze, naslov je tu. Bili smo najbolja ekipa u Italiji, zabili smo jako puno, ali i primili dosta. Kup nije bio toliko uspješan, ali to uopće nema veze. Došli smo do polufinala, nije bilo sreće i ispali smo od Rome i to samo s jednim golom. U cijeloj sezoni, samo jedan igrač je dobio crveni karton. To prikazuje kako zapravo lijepo igramo, nema potrebe za grubim startovima. Nije bilo ni previše žutih, 53, ali moglo je i manje. Ove sezone bilo je svega, sreće, pucnjeva, ali sve u svemu, zaslužili smo ovaj naslov. Nitko ga nije očekivao i zato sam još sretniji.

Ovako izgleda konačna tablica, a i evo kako je zadovoljna uprava!

Kao najvažnije utakmice bih istaknuo one protiv Juventusa, Rome, Milana i Intera. Protiv Juventusa smo pobijedili na smiješan način. Romi smo se osvetili za poraz u Kupu i razbili ih, Inter je pao hat-trickom Agića, a Milan nas je pobijedio, ali mala im je to utjeha kad idu u Kup Uefa.

Pobjeda protiv Juventusa bila je više sretna, nego spretna. Ustvari, Buffon je bio najnespretniji!

Od Milana smo izgubili, ali još uvijek mislim da je Pandev prikriveni Chuck Norris!
Inter nije imao što tražiti kada je Agić bio u najboljoj formi. Pitao me prije utakmice: Šta je Inter? Jel to nešto za jest?
Romi smo se osvetili za poraz u Kupu. Agić je bio u formi, a pridružili su mu se i Coloccini i Kuzma, nisu imali šanse!

Tako je izgledala liga ove sezone, sljedeće moramo ovo ponoviti!
Sada mali osvrt na Kup. Prije sam već opisao četvrtfinale, a evo sada i kobno polufinale. Igrali smo protiv Rome,iako smo prvu izgubili 1:0, kod kuće, ipak sam mislio da ih možemo stići. Nismo uspjeli, završilo je 0:0 i ispali smo. Nema veze, kup mi je i tako zadnja rupa.

Doni&Cicinho - Fiorentina 1:0
Jako dosadna utakmica u kojoj nitko nije zabio gol i mi smo ispali!

To bi bio pregled ove jako uspješne sezone. Uprava nije očekivala ovakve rezultate, a ni navijači. Sada su svi sretni i čekaju novu sezonu!

Nastavak slijedi...

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #101 u: 05.07.2008, 18:52:36 »
Naslov u prvoj sezoni  :& :& :& !shock! !shock!

Svaka ti cast  :cool:

A jedva cekam sljedece sezone tvoje nove transfere,to ce biti  *ebenica   :&

Sretno dalje ;)

Offline rossi_ri

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #102 u: 05.07.2008, 19:34:52 »
nemam rijeci svaka cast ,zelim procitati tvoj sljedeci post kako si na nekom odmoru i nadjes nekog igraca ......
Zena sefica kavane,sad si Jack a kad nebudes imo para opet ces piti na dug!

Offline Maga

• Kimi Raikkonen
  • Trener
  • *
« Odgovori #103 u: 05.07.2008, 20:05:35 »
Bravo za osvojenu ligu  champ champ  :cheers:

steta za romu .... al sljedece sezone ces ih satrati  respekt

kad ces objaviti transfere  :D
Ω

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #104 u: 06.07.2008, 00:47:49 »
Danas sam poslije podne bio pozvan na svečane dodjele nagrada. Otišao sam, jako me zanimalo koji igrači će osvojiti nagrade. Imao sam što i vidjeti. Sve nagrade osvojili su moji igrači. Bio sam jako ponosan. Zaslužili su ih definitivno.

Agić, najbolji strijelac lige s 24 pogotka, za sljedeću sezonu je obećao još puno više. Siguran sam da će i uspjeti!

Agićeva izjava:
Citat:
Jako sam sretan! Nije bilo lako. Talijanska liga je jako teška i nije lako zabiti ovoliko pogodaka, ali sljedeće sezone očekujem još više. Zahvalan sam treneru što mi je dao ovoliko prilike ove sezone i nadam se da sam mu se odužio i da sam ispunio njegova očekivanja.

Najboljim talijanskim igračem proglašen je Giampaolo Pazzini. Jako je dobro odradio sezonu, bilo je svega, uspona i padova, dugih razdoblja bez gola, ali uvijek je igrao na visokoj razini!

Pazzinijeva izjava:
Citat:
Ovo ne bi uspio bez ostatka momčadi. Svi su bili sjajni i bilo tko je mogao biti izabran umjesto mene. Očekujem nove pohode!

Fabricio Coloccini proglašen je najboljim strancem Serie A. Potpuno zasluženo, zabio je mnogo golova, spriječio ih. Igrao je na više pozicija, tamo gdje je bilo najpotrebnije i uvijek je bio među jačim karikama momčadi!

Coloccinjeva izjava:
Citat:
Ne bih uspio ovo bez svoje kose. Ona mi daje toliku moć. Neću se šišati, ostajem ovakav!!!

Titulu najboljeg trenera ponio sam ja. Osvojio sam je nadmoćno, sa više od 900 bodova više od Mancinija.

Moja izjava:
Citat:
Zahvalan sam svima koji su glasali za mene. Moram reći da želim mir u svijetu! Ne znam jesam li zaslužio ovu titulu, valjda jesam. Nije lako s Fiorentinom osvojiti Ligu.

Momčad sezone čine trojica mojih igrača, Coloccini i napadački dvojac PAG(Pazzini-Agić)! Moglo je tu biti još koje ime, ali nema veze.

Nastavak slijedi...

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #105 u: 06.07.2008, 00:53:32 »
svaka čast na naslovu i nastavi ovako, u 1 tjedan preko 100 postova  :&
mogo bi bit jedan od jačih storya  :&

nemoj gubit inspiraciju jer si već osvojio naslov  :&

način pisanja kao u svim tvojim storyima/Karijerama jejednostavno odličan  :&

Offline hawk

• Livin' la vida
  • Fizioterapeut
  • *
    • fm king mi je idol
« Odgovori #106 u: 06.07.2008, 01:10:49 »
Čestitke na naslovu, kao prvo :&

Vidim uprava je zadovoljena svime (ili zadovoljna? :D)

Agić :&

A tek sve ove nagrade :D

Sretno dalje, pratim te :cool:
. Gonzalo Higuain .
VamosArgentiná!

Offline Buljo_LFC

• Sakupljač lopti
  • *
    • Nogomania - obavezno posjetite
« Odgovori #107 u: 06.07.2008, 11:29:51 »
svaka cast na naslovu u prvoj sezoni  :& :& :&
odlicna prica i dobar nacin pisanja....s uzitkom sam sve ovo procitao!  :)
a u sljedecu sezonu u pohod na Kup Italije i na LP! I na obranu naslova!  ;-)

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #108 u: 07.07.2008, 23:31:21 »
Danas sam se odlučio zaputiti prema Milanu. Klub je dao nešto novca, pa sam otišao vidjeti dva pojačanja. Posjetio sam Inter, u Milanu za sad ne vidim dovoljno kvaliitetne robe, a ona koju bih uzeo je nedostupna. Susreo sam se s predsjednikom Intera, Massimom Morattijem. Zanimao me Adriano, pitao sam ga je li Adriano na prodaju. Rekao je da nije, ali da može biti. Malo sam mu se ulizivao i rekao mi je da ga mogu dobiti za 20 milijuna eura. Odmah sam prihvatio. Moratti je odmah nazvao Adriana koji je ubrzo došao. Na brzinu smo dogovorili detalje ugovora. Potpisao je 3-godišnji ugovor, uz godišnju plaću od 105 000 eura.
Bacio sam oko na još jednog Interovog igrača, ustvari taj igrač je bio samo na posudbi u Interu. To je igrač Ternane Lusi Jimenez. Dogovorio sam i s njihovim klubom sve, dogovorili smo odštetu od 3,9 milijuna eura, a Luis je potpisao ugovor 2-godišnji ugovor uz plaću od 15 000 eura tjedna. Zadovoljno trljajući ruke krenuo sam natrag put Firence.

Adriano u Fiorentini-veliko pojačanje u napadu!

Izjava igrača:
Citat:
Vratio sam se u Italiju, jako sam sretan. Obećajem da više neću piti i da ću vratiti staru formu i opravdati povjerenje novog trenera.

Jimenez u Firenci-još jedan sjajan igrač u vezi!

Izjava igrača:
Citat:
Došao sam u veliki klub. Morat ću se jako truditi da bih došao do prave prilike. Moji snovi su se ostvarili!

Nastavak slijedi...

Offline serious_sam

• ...Only God can judge me...
  • Trener
  • *
    • Cro-Manager
« Odgovori #109 u: 07.07.2008, 23:34:23 »
Ma odlično imenjače... Koja dva pojačanja... :& Samo nastavi sa ovim sjajnim igrama... ;-) Može SS Adriana, Cavalireia i Kuzme? Tnx...
« Zadnja izmjena: 07.07.2008, 23:35:47 od serious_sam »

Offline curry

• Where amazing happens
  • Trener
  • *
« Odgovori #110 u: 08.07.2008, 00:09:36 »
mogao si primjetiti da nisam komentirao dosta dugo...a razlog možeš vidjet pod pucanj u živac...komp na popravku...
svaka ti čast u ovom odličnom storyu...pratim te i dalje... respekt

e da sad se sjetio...kaj se događa sa obalom bjelokosti hmm
Dove vai se il playmaker non ce l'hai.

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #111 u: 08.07.2008, 00:36:24 »
Evo, samo za Ivana  lolcina

Kuzmanović je pod mojim treningom!  champ

Hvala na pohvalama jjrb.

Uskoro report i o Slonovima!

Do tad komentari!!!

Offline marlboro

• Tram 11
  • Trener
  • *
« Odgovori #112 u: 08.07.2008, 10:07:54 »
čestitke na naslovu, zaista je bilo teško ali veoma uspješno.
nova pojačanja su fantastična :&
sretno i rasturaj dalje :)

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #113 u: 08.07.2008, 20:33:45 »
Danas sam malo obratio pozornost na igrače koje bih mogao dovesti bez odštete i našao sam dva koja bi mi dobro došla. Došao je Riquelme, svi će reći star, ali 2 sezone može odigrati, a vrlo je dobar u svakom tehničkom pogledau, sjajan izvođač prekida. Sigurno će pomoći kada netko od igrača koji je ispred njega ne bude mogao igrati. Brzo smo sve dogovorili i došao je u klub. Zanimljiv mi se činio i Pasanen pa sam se i s njim dogovorio. Došla su dva kvalitetna igrača jeftino i zadovoljan sam.

Riquelme u Fiorentini-još jedno dobro pojačanje!

Izjava igrača:
Citat:
Sretan sam što mogu u miru nastaviti karijeru. U Villarrealu se nisam slagao s trenerom. Sada će sve biti bolje!

Petri Pasanen-još jedno rješenje u obrani Fiorentine!

Izjava igrača:
Citat:
Došao sam u velik klub. Morat ću se nametnuti treneru. Vidjet ćemo sve!

Nastavak slijedi...

Offline jurki

• Oružar
  • *
« Odgovori #114 u: 08.07.2008, 20:55:59 »
pohvale... respekt
daj ss pasanena

Offline serious_sam

• Trener
  • *
    • Cro-Manager
« Odgovori #115 u: 08.07.2008, 21:28:24 »
Meni Riquelmea... Dva odlična transfera imenjače... Očekujem dobre rezultate naredne sezone... ;-) Samo nastavi...  :&

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #116 u: 09.07.2008, 01:06:39 »
Danas sam primio zanimljive ponude. Gamberinija je odlučio kupiti Udinese, ja sam pristao za 7 milijuna eura. Lazio je otkupio polovicu ugovora Marca Donadela za 3 milijuna. Franco Semioli otišao je u Blackburn za 6,25 milijuna. Osvaldo je već dugo otpisan pa je otišao za 4,6 milijuna u Cataniju, dok je Fabio Liverani otišao u Atalantu za malih 1,7 milijun eura.Dario Dainelli otišao je u Torino za 3 milijuna. Daniele Cacia otišao je za 2,9 milijuna u Piacenzu. Zarađeno je dosta, a očekuje se i još par prodaja jer su došle 2 sjajne ponude. Sve ćemo vidjeti u naredno vrijeme.

Igrači koji nisu zadovoljili!!!

Samo je jedan igrač dao izjavu, to je Semioli:
Citat:
Mislim da me trener samo izbacio jer ličim na pedera. To nije istina, je li tako?

Nastavak slijedi...

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #117 u: 09.07.2008, 07:24:45 »
Sasvim razumne prodaje jer nitko od ovih nije dovoljno dobar za mega Fiorentinu  :& :&

btw. Jedva cekam nastavak jer sam siguran da ce ovdje biti puno,puno transfera  !beer!

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #118 u: 09.07.2008, 15:31:10 »
Dogodila su se još pet transfera. Tri igrača su otišla, a dva došla. Mattia Cassani kojeg sam kupio na početku prošle sezone, sada je otišao u Barcelonu za velikih 20 milijuna eura. Manuel Pasqual otišao je u Juventus za 15 milijuna eura. Osim njih dvojice, na opće iznenađenje otišao je i Petri Pasanen, za njega sam inkasirao 4,1 milijun eura, a otišao je u Everton. Obranu je pojačao Ezequiel Garay za 19,5 milijuna eura, a kao 4. napadač došao je Mauro Zarate. On je doveden jer neće imati baš važnu ulogu, vrlo je jeftin, plaćen je samo 4 milijuna, a također ima i talijasnko državljanstvo. To je i glavni razlog što je došao. Nagađa se da više neće biti transfera, ali sve je moguće.

Mattia Cassani, novo pojačanje Barcelone!

Manuel Pasqual, novi igrač Juventusa, prodan nakon što je prošle sezone odigrao samo 7 utakmica!
Petri Pasanen - došao u Fiorentinu i odmah otišao u Everton, predpostavlja se zbog svađe s trenerom!

Ezequiel Garay - novo veliko, ali i mlado pojačanje Fiorentine!
Mauro Zarate - još jedno rješenje u napadu za trenera Fiorentine!

Nastavak slijedi...

Offline hawk

• Livin' la vida
  • Fizioterapeut
  • *
    • fm king mi je idol
« Odgovori #119 u: 09.07.2008, 15:34:31 »
Vrlo dobri transferi. Garay  :kee: :kee:

Mrcina i pol od igrača, to sigurno :&

Ovi odlazni transferi su većinom vrlo dobri, velike pare inkasirane Cassaniem i Pasqualeom :&

Sretno dalje, i može ss Garaya :)
. Gonzalo Higuain .
VamosArgentiná!

Offline curry

• Where amazing happens
  • Trener
  • *
« Odgovori #120 u: 09.07.2008, 22:04:38 »
uspio si ovoga za 20 milki barci prodati quee :&...svaka čast...odlična karijera...može ss od rikelmea :haha:
Dove vai se il playmaker non ce l'hai.

Offline serious_sam

• Trener
  • *
    • Cro-Manager
« Odgovori #121 u: 09.07.2008, 22:15:48 »
Riquelmeov SS imaš u njegovom zadnjem postu... ;-)

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #122 u: 09.07.2008, 23:58:56 »
U Firencu sletio Daniel Alves!!!

Obavio sam i najveći transfer od kad sam trener u Fiorentini. Stigao je Daniel Alves. Fenomenalno pojačanje iz Seville. Svi su sretni jer je on sigurno najbolji igrač na toj poziciji u svijetu. Platio sam ga oko 48 milijuna, ali nisam pomišljao ni na trenutak da otkažem transfer. Veliki su to novci, ali on će ih sigurno opravdati. Daniel je svestran igrač, jak je u svakom pogledu. Izvrstan je tehničar, vrlo preciznog dodavanja, ima sjajan šut, a i pravi je dribler poput većine Brazilaca. Podjednako je dobar i u igri prema naprijed, ali i prema nazad.

Daniel Alves, najveće pojačanje Fiorentine!

Izjava igrača:
Citat:
Jako sam sretan. Došao sam u dobar klub koji ima sjajnog trenera. Sigurno ćemo imati puno uspjeha jer je momčad koja se skupila sjajna. Fiorentinu čeka sjajna budućnost.

Nastavak slijedi...

Offline naissus

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #123 u: 24.07.2008, 21:13:03 »
Nemoj da slucajno stanes, sad je naredu liga prvaka... Et i ja ostavljam svoj prvi komentar ovdje, iako ovo pratim od samog pocetka... Sretno  respekt

Offline Buljo_LFC

• Sakupljač lopti
  • *
    • Nogomania - obavezno posjetite
« Odgovori #124 u: 25.07.2008, 00:15:02 »
stvarno imas prehebenu ekipu...nemoj stati...svaka ti cast i pratim te respekt