HRVATSKA REPREZENTACIJA
Popis igrača koji idu na Euro 2008!
Objavio sam popis, i za ovo sam dobro promislio. Cijelu repku sam removao i svakog igrača posebno. Neki su tu stari, neki su tu prvi put. Uzeo sam i trećeg golmana. Vratio se Dudu. Neki su tu ne da bi igrali, vec sam oda osjete Euro. Pa, krenimo redom.
Vratari:
Stipe Pletikosa, kapetan hrvatske reprezentacije. No. 1, uvijek!
Ivan Kelava, mladi vratar Dinama, kojeg uzimam kao backup i da se što prije razvije, jer će mi golman njegovih kapaciteta zasigurno trebati.
Joey Didulica, neće imati prednost nad Kelavom, ali ako se neki od golmana ozljedi, on je tu da upadne.
Obrana (igrači koje ću ja stavljati u obranu):Vedran Ćorluka, stup obrane, igrač na kojeg se mogu osloniti.
Ivica Križanac, imao je samo jedan nastup pod mojim okriljem, backup Jou i Čarliu.
Manuel Pamić, igrač koji me svojim igrama u Salzburgu natjerao da ga prvi put pozovem.
Goran Sablić, povratnik u repku, backup, kao i Ivica Križanac.
Ludi Joe će činiti stoperski par sa Čarliem.
Etto vjerojatno prvi desni bek u momčadi.
Vezni red:Milan Badelj, mlada nada hrvatskog nogometa. Ukoliko osiguramo prolaz u prve dvije utakmice, on će igrati bar tu treću.
Niko Kranjčar, stari lisac sredine terena. Vjerojatno ce mi igrat lijevog veznog.
Luka Modrić, glavna karika hrvatske reprezentacije.
Nikola Pokrivač, backup Ogiju i Pranjiću (Pamiću).
Danijel Pranjić, moram još proanalizirati gdje cu njega stavit, na beka ili lijevog veznog.
Ivan Rakitić, zasada backup veznom redu.
Mad Croat, Ogi Vukojević, nasljednik na kapetanovoj poziciji.
Darijo Srna, desno krilo repke.
Napad:
Eduardo, povratnik, udarna špica repke.
Za drugo mjesto u napadu će se boriti
Nikola Kalinić i
Dário CvitanichBackup će biti
Ivan Klasnić i
Mladen Petrić, a priliku iz sjene će po prvi put tražiti
Ante Rukavina, koji će možda bit i backup krilima.
To bi bilo to zasad, čekamo utakmice!