Autor Tema: Samo je jedno, u mom životu vrijedno... [ KRAJ KARIJERE - ZADNJI POST ]  (Posjeta: 34668 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gunner

• Maskota
  • *
Odg: Samo je jedno, u mom životu vrijedno...
« Odgovori #200 u: 06.10.2008, 19:45:31 »
Hvala za ss.A sto se tice Svijetskog prvenstva fkt si na nesrecu izgubio.Jel barem koreja ucinila neki uspjeh.Izgleda nesreca hrvatske se reflektuje i na manager heheheh

Offline dilba

• ma nema ga.
  • Legenda
  • *
Hrvatska Reprezentacija

Svjetsko Prvenstvo 2026.

Gotovo je. Čitao sam danas na satu hrvatskog "Pjesmu mrtvog pjesnika", i želio bih da tako bude i ovdje. Da ova karijere ne zamre sada. Neka bude uzor novim članovima. A sada idemo na kratak rezime cijele karijere. Bit će ovo jedan post pun teksta uz nekoliko SS-ova.

Od kolijevke do groba, hrvatsko i ništa više.

Karijera s Hrvatskom: 2007. - 2026. - 19 godina uživanja.

Krenimo redom. Mnogo uspjeha s Hrvatskom repkom, od početka do kraja. Obožavan od navijača, i od igrača. Mnogima postao fav. personal. Bio sam na vrhuncu, stvorio mnoge igrače. Sve je trajalo do kobne 2026. i vrlo nekorektnog poteza uprave. Počet ćemo sa uspjesima.

Prvi uspjeh, 2008. godina. Europsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj. Osvojeno prvenstvo, mnogo igrača promovirano, stvorene buduće zvijezde i temelj momčadi. Samo sam jednom još podigao ovaj fenomenalni trofej. 2020. godina. 2008., najbolji igrač turnira je bio Moutinho, pa zatim Luka Modrić. No 2020, je bila naša godina. Igrač prvenstva, Marin Tomasov, legenda Evertona, a kao trećeplasirani Andjelko Popović. 2012, 2016 i 2024 smo bili u finalu Eura, ali ne dalje. Čak su nas dvaput zasutavljali Talijani i jednom Španjolci. Veliki uspjesi su postignuti na Europskim prvenstvima.

Druga etapa mog putovanja su Svjetska prvenstva. Bili smo samo za trofej neuspješniji nego u usporedbi s Eurima. Samo jedan, ali jako vrijedan trofej. Dogodilo se to davne 2018. godine. Talijani su nastradali, 3-2 u finalu. Bili smo još triput u trećeplasirani, 98, 2010 i 2022. 2018., Kalinic je progalsen najboljim igračem, a Mandzukic treceplasiran. To su bile već zalazne godine majstora. 2010, treceplasirani je bio Eduardo.

Trn u oku mi je bio Kup Konfederacija, koji nikad nisam osvojio. Osvojen je tek 2029, ali tad nije bio pod mojom upravom.

Hrvatska je pod mojom vladavinom, dugo držala prvo mjesto na ljestvici FIFINE tablice.

Naravno, uvijek ima loših strana, a moja je nažalost došla na kraj karijere. Tijekom karijere sam vodio još par klubova, al ništa zapaženo. Imao sam ponude Dinama, Nizozemske, Portugala, nekoliko drugoligaša, ali ostao sam samo Hrvatskoj vjeran. I čekao krah repke, došlo je to 2030, odigrali su slabo na svjetskom. I došao je red na mene, čovjeka kojeg su tražili budući svjetski prvaci, Nizozemci, prijavio se za posao u Hrvatskoj repki opet. Odgovor i sve ostalo, možete vidjeti u sljedećih nekoliko SS-ova.

..SVEMU DOBROM JEDNOM DOĐE KRAJ..

Hvala svima koji su pratili ovu karijeru. Posebne zahvale onima koji su redovno pratili a ne samo prebacili da vide šta ima na programu. :D Nadam se da nisam razočarao ovim zadnjim postem, makar sebe jesam. Jer je tu trebao bit big boom finale, svjetsko 2030. Ali slučajom okolnosti nije.

Ovo je nešto najveličanstvenije u mojoj povijesti FM igranja. Do sljedeće godine, meni je FM 08 ovim službeno završio.
_________________________________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________________________________________

Offline pinjo

• Trener
  • *
Bravo Dilba  :&

Sve mu lijepome mora doci kraj pa i ovome, prvo turek a sad i ti, stvarno steta  :bad: :sad:

Imao si odlicne uspjehe a na kraju si imao peh i to te kostalo posla, glupost teska  :pras:

Mogao si jos mnogo prvenstava osvojit ali isto nesrica ali eto zato mozemo biti sritni za EP i SP  champ champ champ

Svaka cast  :beer:

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
Sad sam ovo lijepo pročitao od prve strane i bogme dilbek moj mali, TI SI KRALJ  :& :&
Ovo je uistinu veličanstveno  ;-) svaka čast majstore..

Offline Data

• Legenda
  • *
:& :& :&

Nevjerojatno je da HNS uvijek nešto zayebe, vezano uz RL ili FM, sasvim je svejedno. U ovoj karijeri bilo je mnogo uspjeha, doduše i neuspjeha, no to je sastavni dio nogometa i našeg dragog FM-a. Cjelokupna karijera ti je jedan veliki uspjeh koji će ostati zabilježen u srcima svih članova cro-manager foruma i sigurno ga nikada nećemo zaboraviti.

Nikako nisi razočarao ovim postom, na kraju, kada se sve zbroji, ovakav kraj karijere još nismo imali pa si nam i to priuštio.

Dakle, FM je službeno završio, do novih pohoda pozdrav. respekt

:& :& :&
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Theoden

• Sakupljač lopti
  • *
evo dilba da ostavim svoj posljednji kometar u ovoj predivnoj karijeri s nasom repkom
svi vec zanmo da kad pise dilba da je to gust citati ,tako je bilo i ovog puta
posebno mi se svida ovaj zadnji post
cestitam na svim osvojenim torfejima i nadam se jednoj slicnoj ,ako ne i boljoj karijeri na novom fm-u

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
Još jedna ugašena super-karijera. dilbač, svaka čast, šta da kažem još, a da nisam prije ;)
Sve impresionira, kažem, ne želim ponavljati već rečeno o naslovima prvaka/ukranim naslovima prvaka :D ...
Ništa, sve čestitke na ovoj karijeri od početka do kraja jedan veliki :& , a isto to, možda i bolje, očekujem od tebe i ostalih (nardev posebice ;) ) u FM09.

Još jednom čestitke i čitamo se "dogodine". ;)
Marko Dilberović has left the building. :D

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
šteta šta ovo završava

jedna od boljih karijera na forumu :&

sjećan se još kad je počela nakon ispadanja od turske

veliki  respekt

hrk hrk

Offline DJogi

• Gooner 4ever
  • Trener
  • *
super karijera... jedna od boljih...

i za mene je era fma za ovu sezonu zavrsila.. uskoro dolazi 09 pa cemo u nove pobijede  :)

Offline dzipalo junuz

• Maskota
  • *
velika steta, a moglo se tu jos mnogo napraviti. zavrsila se jos jedna sjajna karijera ali sjajni rezultati ce ostati  champ

Offline FilipVG

• The south will rise again!
  • Fizioterapeut
  • *
Nisam redovito pratio karijeru, ali sam povremeno bacio pogled tu i imam same pohvale za karijeru. Nije ni čudo da je jedna od najboljih na forumu. Odlično si igrao s Hrvatskom i svaka čast za sve postignuto s njom. :&. Razumljivo je da nisi imao volje za neki klub, jer  bio si samo orijentiran na Hrvatsku, tj. samo je jedno u tvom životu bilo vrijedno :D...i još uvijek je!

Offline hawk

• Livin' la vida
  • Fizioterapeut
  • *
    • fm king mi je idol
Bravo, sjajna karijera. Sigurno je bilo teško izdržat tih skoro dvadeset (20 :D) godina, no isplatilo se. Jedna od najboljih karijera na forumu sa zaista sjajnim uspjesima. Također, i ja se sjećam onog trenutka kada je krenula, poslije one tekme sa Turskom...i da, pokazao si da smo najjači :)

Čestitke na sjajnoj karijeri ;-)
. Gonzalo Higuain .
VamosArgentiná!

Offline gaming_master

• Maskota
  • *
Svaka ti čast,veoma duga karjera.Napravio si odlične uspjehe i nadam se još boljim karjerama od tebe kada dođe fm09  champ

Offline Buljo_LFC

• Sakupljač lopti
  • *
    • Nogomania - obavezno posjetite
Ponekad bi bacia oko na tvoju karijeru,no uvik san ima dobro misljenje o njoj.Ovaj zadnji report je stvarno fenomenalan,svaka cast.Divim ti se na svim uspjesima koje si postiga sa nasom svetinjom u ovom serijalu.Mogu mislit samo kako ce dalje bit neka tvoja karjera u fm09... :&
« Zadnja izmjena: 09.10.2008, 21:43:13 od Buljo_LFC »