Autor Tema: Samo je jedno, u mom životu vrijedno... [ KRAJ KARIJERE - ZADNJI POST ]  (Posjeta: 34933 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marin21

• ukletnik
  • Trener
  • *
Odg: Samo je jedno, u mom životu vrijedno...
« Odgovori #150 u: 23.07.2008, 13:06:00 »
Kraijera je stvarno fenomenalna, nisan je dosad puno gleda ali sad san je stvarno temeljito pročita... Treba biti primjer svima koji su novi u pisanju karijere... :&
Nadan se da će i rezultati biti još bolji, sritno dalje... ;-)
Sad bi mene nešto zanimalo, ako možeš daj mi SS-ove sljedećih igrača:
- Marin Ljubičić
- Tim Krul
- Klaus Salmutter
- Duvan Henao

Hvala... :D

Offline dilba

• ma nema ga.
  • Legenda
  • *
« Odgovori #151 u: 30.07.2008, 18:13:36 »
@ pinjo
Hvala na commu, evo SS-ova
Ivan Peko:

Nikola Kalinic:

Edwin Holwijn:

@ frajEbo
Hvala na commu, SS Kaleta kod pinjčeka

@marin
Hvala na commu, evo SS-ova:
Belgijski reprezentativac, Marin Ljubicic:

Tim Krul:
Nema ga, small db.
Klaus Salmutter:
Također kao Krul.
Duvan Henao:
Čitaj gore kod ove dvojice.

Offline dilba

• ma nema ga.
  • Legenda
  • *
« Odgovori #152 u: 31.07.2008, 04:06:47 »
Hrvatska Reprezentacija

Kup Konfederacija 2017.

Na prvenstvo sam poveo momčad od 22 igrača. Ima par novih regena, kojih je dosta teško nać, povukao sam ih iz mlade momčadi. Ali većinom su to još uvijek ne-regeni i iskusni lisci u najboljim godinama 27-30. Napad predvodi relativno mlad Andjelko Popovic, 26-godišnjak, nedavno je prešao u Inter za 44,5 milijuna eura. Najstariji igrač momčadi je kapetan Niko Kranjčar, koji tu i tamo igra, jer sa 32 godine je izgubio i na brzini i na tehnici. Evo sastava koji sam poveo:

Grupa se sastojala od Novog Zelanda, Španjolske, Nigerije i Hrvatske.

Prva utakmica je bila Hrvatska-Španjolska. Poveli smo pogotkom Sharbinia, ali smo bili pomalo hendikepirani ozljedom Lovrena. Zatim je Aaron dvaput matirao odličnog Kelavu i doveo Španjolce u vodstvo. No na kraju susreta, nakon gužve kod kornera, snalazi se Manuel Pamić i postiže za izjednačenje, i 2-2, konačni ishod utakmice.

Zatim je došao na red Novi Zeland. Poveli smo pogotkom jednog od regena od kojih puno ocekujem, Zvjezdan Vurusic. Vodstvo je povećao Andjelko Popovic, a treci gol je djelo Marina Tomasova. Rukavina je zatim zabio jedan zalutali metak u protivničkom šesnaestercu. Par minuta poslije, Tomislav Barbaric dize rezultat na 5-0. Do kraja se više ništa nije događala, i Hrvatska je lagano pobjedila 5-0.

Treća prepreka je bila Nigerija. Poveli smo golom Nikole Kalinića nakon odbijenog udarca Popovića. Taj rezultat ostaje do poluvremena. U drugom poluvremenu ulazi Santini, mladi regen koji je dobio svoje prve minute za hrvatsku repku. Nazalost se u 71. minuti ozljedio Nikola Kalinić, kojemu fale još dva gola da prestigne Cvitanicha na ljestvici najboljeg strijelca Hrvatske svih vremena. U 73. minuti, Obafemi Martins, izjednačava, ali 1-1 je dovoljno za moj prolaz u polufinale. Pucanj u živac, velika nadmoć mojih.

Grupa moja je u konačnici ovako izgledala, očekivano prošli Španjolci i mi.

Ma super, pogodite tko me čekao u polufinalu. 1...2...3... Brazil! "Lakšeg" protivnika nisam mogao dobit, jel? Oni su poveli golom Davida Luiza iz kornera i taj je rezultat sačuvan do kraja. Trudili smo se, borili, ali jednostavno nije išlo. Eh, da smo postigli gol protiv Nigerije, ne bi danas išli na Brazil. No solidan rezultat, nema veze, život ide dalje.

Za treće mjesto smo morali pobjediti Grčku, što smo i učinili. Poveli smo golom Ipše u ranoj fazi utakmice i s tim rezultatom otišli na predah. U drugom poluvremenu se dogodila ozljeda Popovica koji nije baš puno koristio, indisponiran, kao i u polufinalu protiv Brazila. Za povećanje vodstva pobrinuo se Anter Rukavina. Grci su u 92. minuti smanjili na 2-1, ali zasigurno prekasno. Ako ništa, Hrvatska je treća.

Na kraju, Kup Konfederacija 2017. je osvojio Brazil, nakon izvođenja jedanaesteraca (regularno 1-1) protiv Španjolske. Čestitke njima. Sve nagrade na ovom kupu su pokupili Španjolci i Brazilci. Što se tiče Fifine tablice zemalja svijeta, Hrvatska je pala na drugo mjesto, logično, Brazil je zasjeo na tron.

To bi bilo sve za report ovog kupa, do sljedećeg kupa.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #153 u: 31.07.2008, 11:22:57 »
Šteta, nikako da osvojiš nešto veliko... Ali osvojit ćeš kad tad jer si na svakom velikom natjecanju sudjelovao i došao do kraja većinom... Super si uklopio sve ove "barove" što si ih napravio, sve u crvenom... :&
Daj mi samo ss Popovića da vidim da li mu je finishing porastao na 20 jer sam vidio ss prije u HSVu bio mu je 18... Zanima me baš to. Sretno u nastavku!

Offline dilba

• ma nema ga.
  • Legenda
  • *
« Odgovori #154 u: 01.08.2008, 00:02:22 »
Hrvatska Reprezentacija

Svjetsko Prvenstvo 2018.

Nismo bili baš inspirirani u kvalifikacijskoj grupi, tako da smo morali ići u dodatne kvalifikacije. Naletili smo na Švicarsku, s kojom smo u prvoj utakmici odigrali 0-0, a u drugoj 3-0, i time se plasirali na prvenstvo. Grupa je na kraju ovako izgledala:

Poveo sam na put 23 igrača. Najstariji je opet Niko, koji iako nije jako sposoban, nisam imao srca kapetana ne pozvati. Kad već ide u mirovinu za mjesec dana, neka uživa na svom zadnjem natjecanju, čak ga želi osvojit. Dosta je stara momčad, ali pomladio sam ju sa par fantastičnih regena, Rezic i Santini, kojeg traži AC Milan. Evo SS momčadi...

Dobili smo po imenima vrlo lagano grupu. Češku, Senegal i Saudijsku Arabiju.

Protiv S. Arabije smo odirali rutinirano. Pobjedili smo 3-0, u vodstvu nas je doveo Mario Mandzukic koji je postigao i treći gol. Imeđu njegovih golova, zabio je Kalinic. Logično, igračem utakmice je proglašen dovstruki strijelac, Mandzukic.

Druga utakmica, protiv najopasnijeg protivnika, Češke. Gusta, čvrsta i teška utakmica. Pobjedili smo 1-0, pogotkom Andjelka Popovica početkom drugog poluvremena u 50. minuti. Jedini strijelac je na kraju proglašen i igračem utakmice. Tom pobjedom smo se plasirali u drugi krug, no još je trebalo odraditi utakmicu protiv Senegala.

Lijepo smo prošli formalnost protiv Senegala. U vodstvo nas je doveo Andjelko Popovic. Zatim je Senegalac neki dao autogol, a Camara je dao za Senegal. 2-1 na poluvremenu. Početak drugog, Mandza zabija za 3-1, a Kalinic za 4-1. N'Diaye je smanjio na 4-2, te je taj rezultat ostao do kraja.

Na kraju je redoslijed bio ovakav. Moćna Češka je bila čak zadnja.

U drugom kolu nas je čekala Bugarska. U vodstvo nas je doveo Mandza, a za 2-0 zabio Kalinic. U 60. minuti Nikola je opet zatresao mrežu Bugara. Delchev vraća nadu Bugarima smanjujući na 3-1, što je i konačan rezultat.

U četvrtfinalu smo naletili na Meksiko. Meksikanci nisu ni prismrdili golu Kelave, al njihov golman Arias je branio sve živo i neživo. No na kraju, jedan start nekom Espinoze, jedanaesterac za Luku, i gol! U polufinalu smo.

Polufinale, Portugal, nekoliko moćnih regena protiv mojih iskusnih momaka. Izbacili su Francusku u četvrtfinalu. Pogoduju im i ozljede Barbarica i Prahica prije utakmice, i Pamica prije utakmice sa Meksikom... Na početku for the fans, i ulazimo u borbu! Poveli smo pogtkom Kalinica. Imali smo i dva jedanaesterca koja su realizirali Lovren i Vida, a pri kraju je bilo 4-2. Zatim u 88. minuti zabija Vaz te i vraća nadu Portugalcima. Ali uz odličnog Kelavu, time wasting do kraja, long passing i malklo defansive mentalitty, nisu nam mogli nisšta. Hrvatska je u finalu Svjetskog Prvenstva u Grčkoj!

Finale, da mislim da ste pogodili protivnika. Talijani! Onim ozljedama nadodajte i suspenziju Lovrena i praktički smo ostali bez lijevog beka (Pamic i Lovren). Uz to, prije utakmice sam Kranjcaru odredio 15tak minuta jer mu je zadnja utakmica, a igrao je u Juveu 8 godina, tako da, Kranjcar zna smirit igru i dati pravu loptu, pa i u 33. godini. Teška i napeta utakmica. Poveli smo golom Kalinica 1-0. Zatim je Mario Balotelli izjednačio. Onda na scenu stupa Luka. 32 godine, 130 nastupa za repku, 8 godina u Tottenhamu, 3 godine u Barcu. Slobodni udarac na zoni od jedno 22-23 metra. Luka uzima loptu (freekicks 12), i fenomenalno pogađa, kao šlag na torti u svojoj karijeri za 2-1. No opet, tu je Balloteli, koji opet izjednačava. 70. minuta, Sharbini uzima loptu na desnoj strani, posalji kroz sredinu Kalinicu koji je ubojica, ubojica!! Omiljeni player u Laziu uništava Italiju. 3-2 vodimo. Ulazi jedan jedini, kapetan Niko Kranjčar. Ne mogu prvjeriti, ali siguran sam da su bile ovacije svaki put kad je dotaknuo loptu. Elegancija, dobar pas, imao je i par loših, ali to nije utjecalo na rezultat. Čak su mu poništili gol zbog zaleđa. Sudac je sudio kraj. Osveta za Europsko prije par godina, napkon su pali Talijani! NEKA PATI KOGA SMETA, HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA!

Usao sam u Hall of fame, kao prvi u hrvatskoj. Pokupili smo razne nagrade. Kalinic najbolji strijelac i igrač prvenstva. Kelava drugi golman prvenstva. 10 mojih igrača u dream teamu (računajući i zamjene). Uostalom pogledajte SS-ove.

Niko Kranjcar, najbolji kapetan ikad. Pletikosa je odveo Hrvatsku do pokala Europe, al Kranjčar je učinio potez više, doveo do trona svijeta! Ako se k'o sjeća kako sam bio zadovoljan Gabyem Mudingayiem u karijeri s Juventusom, sa Kranjcarom sam jos zadovoljniji, iako je igrao samo za repku, nisam ga vodio u klubu. Niko je sada otišao u mirovinu i zahvljujem mu se za sve što je učinio u FM!

Hrvatska je prvak svijeta! Hvala nekolicini koja prati ovo. TIR, hvala na komentaru, evo SS Popovica.

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #155 u: 01.08.2008, 00:15:08 »
Čestitam, čestitam, čestitam, čestitam, čestitam!!!  :& :& :&

Prvenstvo osvojeno, 7 pobjeda u nizu. Svaka čast!!!  champ champ

Vidi, vidi, ako odigraš loše kvalifikacije, onda osvajaš naslov. Pokušat ću to  lolcina

Hoćeš još igrati? Ajde još jednom obrani naslov!  :& 

BTW, sad sam se sjetio  :pras:, može SS Kalinića?
« Zadnja izmjena: 01.08.2008, 00:16:29 od Ivan1223 »

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #156 u: 01.08.2008, 15:23:31 »
Dilba, kralj!!!

Čudim se što si osvojio s obzirom na kvalifikacije, nadam se da ćeš nastaviti save!

Još jednom čestitke!!! :&:&:& ;)

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #157 u: 01.08.2008, 15:33:14 »
Evo ovako:  :& :& :& :& :&

Kvalifikacije su bile katastrofa, ali ovo svjetsko je bilo savršeno, a što je najbolje, protiv Talijana lolcina

E sad moraš obranit naslov, nema stajanja
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Čurka

• Milan, Tu Sei Tutta La Mia Vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #158 u: 01.08.2008, 15:42:02 »
Svaka cast na osvajanju i jos kad bi ga obranio  :& :& :& imas sjajnu momcad svi igraju u inozemstvu  respekt
I daj jos me zanima samo koliki ti je prosjek godina u repki???

Offline B. Clough™

• You miss 100% of the shots you don’t take.
  • Legenda
  • *
« Odgovori #159 u: 01.08.2008, 16:03:57 »
CESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!   :& :& :&

i daj SS od el capitana... :)

Offline oKRamxII

• Oružar
  • *
« Odgovori #160 u: 01.08.2008, 16:05:06 »
Fora mi je čitati ove karijere koje dođu do npr 2018 i sl... to je već doba regena pa je zanimljivo sastaviti našu repku... Ali unatoč svim tim promjenama vidi se da što se tiče promjena kod osvajanja nekih trofeja i nema =D

Pratim i dalje naravno ;=)

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #161 u: 01.08.2008, 17:13:32 »
Do jaja... Šta drugo reć?

Biliću, cigane, odlazi iz Hrvatske! Oćemo Dilbu za izbornika!!!

p.s. Nisam stvarno mislio za Bilića... respekt

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #162 u: 01.08.2008, 20:11:16 »
Dilba, odlicni rezultati. Svaka cast champ Nego, daj mi ss nekih vaznijih pojedinaca iz repke.
Samo ovak nastavi, pratim te, al nisam do sad komentiral
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline serious_sam

• ...Only God can judge me...
  • Trener
  • *
    • Cro-Manager
« Odgovori #163 u: 01.08.2008, 22:47:24 »
Odlično dilbač, može SS Tomasova? Baš me zanima kako su se razvili! Peko i Kale su se razvili u igračine! lolcina Valjda nećeš stat, obrani titulu za četiri godine... :D

Offline wizard

• Maskota
  • *
« Odgovori #164 u: 01.08.2008, 23:35:29 »
Odlicna karijera, cijela, sad sam je presa i svaka cast, od onog prvog europskog pa sad do svjetskog, odlicno, pozelim i sam sad igrati s Hrvatskom :D ajde sad jos obrani svjetsko i mozes u mirovinu :D
Well, as long as it's interesing.

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #165 u: 01.08.2008, 23:54:11 »
čestitam na naslovu, volio bi SS-ove od nekih igrača(ne samo od Kranjčara :D)
baš me zanima kak to sad sve izgleda  :&

ali mislim da jedino malo previše...kako da kažem...govoriš čudne stvari
kažeš da te prati nekolicina ljudi, a odi pogledat kolko već imaš na ovoj karijeri str. i komentara  quee

Offline dilba

• ma nema ga.
  • Legenda
  • *
« Odgovori #166 u: 02.08.2008, 18:00:48 »
Čestitam, čestitam, čestitam, čestitam, čestitam!!!  :& :& :&

Prvenstvo osvojeno, 7 pobjeda u nizu. Svaka čast!!!  champ champ

Vidi, vidi, ako odigraš loše kvalifikacije, onda osvajaš naslov. Pokušat ću to  lolcina

Hoćeš još igrati? Ajde još jednom obrani naslov!  :& 

BTW, sad sam se sjetio  :pras:, može SS Kalinića?

Hvala, inspriaciju na gubim. A nije to zbog loših kvalifakcija, slušajte ovo zanimljivost. Ona pjesma Joa Simunica, citat: Naša zemlja, svakkih 10 ljeta, mora biti, prvak cijelog svijeta.  :haha: SS:

Dilba, kralj!!!

Čudim se što si osvojio s obzirom na kvalifikacije, nadam se da ćeš nastaviti save!

Još jednom čestitke!!! :&:&:& ;)

Hvala, naravno da nastavljam..
Evo ovako:  :& :& :& :& :&

Kvalifikacije su bile katastrofa, ali ovo svjetsko je bilo savršeno, a što je najbolje, protiv Talijana lolcina

E sad moraš obranit naslov, nema stajanja
Naravno da nema stajanja... hvala

Svaka cast na osvajanju i jos kad bi ga obranio  :& :& :& imas sjajnu momcad svi igraju u inozemstvu  respekt
I daj jos me zanima samo koliki ti je prosjek godina u repki???

Ne igraju bas svi u inozemstvu, ali vecina. Ne psie prosjek godina, evo ti information i godine momcadi:

CESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!   :& :& :&

i daj SS od el capitana... :)

Hvala, SS capitana u reportu na dnu. ;)

Fora mi je čitati ove karijere koje dođu do npr 2018 i sl... to je već doba regena pa je zanimljivo sastaviti našu repku... Ali unatoč svim tim promjenama vidi se da što se tiče promjena kod osvajanja nekih trofeja i nema =D

Pratim i dalje naravno ;=)

Hvala na commu i pratnji.

Do jaja... Šta drugo reć?

Biliću, cigane, odlazi iz Hrvatske! Oćemo Dilbu za izbornika!!!

p.s. Nisam stvarno mislio za Bilića... respekt

Hahahahha, hvala na commu..

Dilba, odlicni rezultati. Svaka cast champ Nego, daj mi ss nekih vaznijih pojedinaca iz repke.
Samo ovak nastavi, pratim te, al nisam do sad komentiral

Evo ti SS kelave (zeli ga Sampdoria), jedan od trojice star playera repke. Popovica sam vec dao TIR-u, a Kalinica imas za Ivana1223.

Hvala na commu...

Odlično dilbač, može SS Tomasova? Baš me zanima kako su se razvili! Peko i Kale su se razvili u igračine! lolcina Valjda nećeš stat, obrani titulu za četiri godine... :D

Necu stat, hvala na commu. Evo tomasova:

Odlicna karijera, cijela, sad sam je presa i svaka cast, od onog prvog europskog pa sad do svjetskog, odlicno, pozelim i sam sad igrati s Hrvatskom :D ajde sad jos obrani svjetsko i mozes u mirovinu :D

Hvala na commu..

čestitam na naslovu, volio bi SS-ove od nekih igrača(ne samo od Kranjčara :D)
baš me zanima kak to sad sve izgleda  :&

ali mislim da jedino malo previše...kako da kažem...govoriš čudne stvari
kažeš da te prati nekolicina ljudi, a odi pogledat kolko već imaš na ovoj karijeri str. i komentara  quee

Ovo za čudnes stvari. da nisam stavio ovo u potpisu sta imam, nebi nitko vidio. :D
Neg, definiraj koje igrače želiš. :D Ja cu ti zasad dat regene:

Popovica mislim vec svi znate. :D

Ukoliko dođem do 2025. godine, okacit cu ovaj save game u save db bazi.  :)

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #167 u: 03.08.2008, 18:44:43 »
Uf, sad sam tek vidio..
Pa sine, ovak.. SVAKA ČAST LEGENDO, NISI NORMALAN!!  :kee: :kee:
Istina, dvaput si se provuko kroz iglene uši (Mexico, Gayevi u finalu) ali koga briga, učinio si nemoguće  champ
Svaka čast Markec, ti si budućnost našeg nogometa :D

Offline Ronnie

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #168 u: 04.08.2008, 10:36:02 »
Dilba karijeru necu komentirat  :kee:  :kee:  :kee:  :kee:  :kee: , saamo me zanima koji je ovo skin...ovaj bijeli...ajde pa mi javi...tnx...
Un cavaliere non lascia mai la sua signora!

Offline icov

• Oružar
  • *
« Odgovori #169 u: 04.08.2008, 10:40:03 »
isuse svka čast dao bog da se to i u pravom svijetu dogodi pa makar i te 2018 godine jednostavno nemam riječi ; treba stvarno imati volje i želje ovako daleko dogurati ; samo tako naprijed i obrani još koji put tu titulu :&  :&  :&

Offline dilba

• ma nema ga.
  • Legenda
  • *
« Odgovori #170 u: 27.08.2008, 14:45:35 »
Hrvatska Reprezentacija

Europsko Prvenstvo 2020.

Rasturili smo sve u kvalifikacijskoj grupi, ali ruku na srce, protivnici nisu bili baš po mjeri.

Uzeo sam odličnu momčad na prvenstvo. Dosta iskusnjara, a i dosta iskusnih i fantastičnnih regena. Uzeo sam i dvije legende, Luku Modrica i Anasa Sharbinia, koji c Pogledajte na SS-u dolje.

Završili smo u grupi sa Nizozemskom, Austrijom i Rusijom.

Protiv Rusije smo dobili 1-0, pogotkom Vurusica. Akinfeev je i u 34toj briljirao.

Druga prepreka je bila Nizozemska, bez Santinia, koji se ozljedio u prvoj tekmi. Briljirao je Tomasov u vjerojatno njegovom zadnjem prvenstvu, zabivsi hattrick. Vidi se da j bilo dobro sto je igrao uz Niku u HSV i tamo ga nasljedio. Točku na i je stavio Lovren za 4-1.

Formalnost protiv Austrije, za koju igra Duje Čop. Unistio ih je joker s klupe, Franjo Mioc, s dva gola, jednim u zadnjoj minuti, 2-1.

Grupa.

U četvrtfinalu nas je čekala Češka, koja je na SP prošle godine u mojoj grupi bila zadnja. Pobjeda od 2-0. Strijelci najbolji u povijesti, Kalinic i Joker, Mioc, koji je zamjenio vec 4 tekmu zaredom indisponiranog Popovica.

Polufinale, hrv - fra, vrijeme je za payback za rukomet. Francuzi su u četvrfinalu izbacili Nijemce sa 5-1, momčad puna regen zvijezda, protiv mog taktičkog znanja i fanastično uigrane momčadi. Predvođeni Saivetom, Benzemom, Delleom, Sakhom i mnogim drugima, nisu nam mogli nista, teoretski su sami sebe pokopali. Prvo smo poveli pogotkom Nikole Kalinica, nakon fantasticne akcije, koja je pocela od Kelave i isla od noge do noge sve do napada. Zatim prvo Sakho, a zatim Schwelen grješi, pa su tu dva gola Andjelka Popovica. Točku na i je stavio Barbaric. 4-0. Fuck you Eurocreme.

VELIKO FINALE! Protiv... OPET TALIJANA! Svijet nogometa dozivljava samo finala Hrvatska - Italija. Italija je u međuvremenu izbacila Portugal i Rusiju. SA SIGURNOŠĆU MOGU REĆI, NE POSTOJI DRŽAVA KOJA MOŽE OVU HRVATSKU MOMČAD U OVIM GODINAMA POBJEDITI! Poveli pogotkom Popovica, nakon odbijenog Kalinicevog udarca. Zatim Kalinic za 2-0. Onda Rossi zabija iz offsidea (!) za 2-1. Lovren nakon korer odbijanca za 3-1 i Kalinic 4-1. KRAJ! HRVATSKA JE PRVAK EUROPE PO DRUGI PUT!

NAGRADE!!!

Sada će biti teško oko promjene generacije. Ovo je bila moja najjača generacija ikad, nenadmašiva! Mnogi igrači odlaze u mirovinu, a mnogi u teške igračke godine. Igra će ostati na regenima. Srećom pa Kelava ima tek 31, pa se još za golmana neću morat brinut, jer baš nemam neki regen izbor. Gotovo svi real igrači odlaze, ovo je bio vrhunac njihove karijere, ostat ce mozda Lovren i Barbaric. Odlazi i legenda hrvatskog nogometa, Nikola Kalinic, 32 godine, 118 nastupa, 69 golova. Zvat ću ga u repku, da doživi retirement u repki, zaslužio je. Tri legende odlaze u mirovinu. Vedran Ćorluka (129 nastupa, 1 gol), Luka Modrić (143 nastupa, 27 golova, jedan jako važan protiv Italije na SP 2018.) i Anas Sharbini (52 nastupa, 8 golova). Klubovi su vec otpustili Corluku i Modrica, njih dvojica su odigrali nekoliko tekmi na ovom EP, kao i Anas. Gotovo je... Hvala vam!!!

Iznad svih... Hrvatska!!!
Hvala na komentarima...

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #171 u: 27.08.2008, 14:52:48 »
aaa, napokon si nastavia ovo
svaka čast dilba na osvojenon ep-u
hebate ti uništavaš francusku 4:0, italiju 4:1, veoma moćno :&
pratin te i dalje respekt

daj mi ss od tomasova i tog franje mioca molin te
hrk hrk

Offline murta6

• FC Bayern - Stern des Südens
  • Oružar
  • *
« Odgovori #172 u: 27.08.2008, 16:49:44 »
Čestitam na pobjedi, Modrić nema klub  :kee: njega bi i u 34. trebali neki tražit inače  respekt

Offline Chuck™

• Ben10
  • Trener
  • *
« Odgovori #173 u: 27.08.2008, 16:56:19 »
odlicna karijera cestitam  respekt

offtopic koji je ovo skin?

Offline Marko

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #174 u: 27.08.2008, 16:59:51 »
Odlična karijera, drago mi je što ti ovako dobro ide. Svaka čast na svemu učinjenom. Sad pred tobom stoji veliki izazov, naći igrače koji će uspjeti zamijeniti ove legende.

Žao mi je što Modrić i Ćorluka nemaju klub.

Kako ide Dinamu i Hajduku? Jesu li zaradili štogod od svih tih prodaja igrača?