CILJ U KUPOVIMA: obranit jedan naslov u jednom kupu a u drugom kupu osvojit naslov
UVOD:
Evo nas u uvodu u drugu sezonu...Imao sam u na pocetku dva natjecanja u kojima sam bio odmah u finalu

Ta dva natjecanja se zovu Community Shield i Euro. Super Cup. Prvo sam igrao Community protiv Man Utd-a .U utakmicu sam krenuo osakacen jer su mi neki najbolji igraci bili na putu(Veloso,Sagna...) pa sam se bojao da bi mogao izgubiti...Ali zacudo sam ih pobijedio sa rezultatom 2-1

...Ja sretan ali ipak imao sam osjecaj da ne igramo dobro ali razlog tome je bio sto nisam imao dobre igrace na raspolaganju ali kad su se par njih vratili mogao sam vidjeti u Super Cupu jeli ta momcad stvarno dobra

....Moj protivnik je Bio Sevilla i protiv nje sam saznao da nisam dobar nego predobar

Nabusio sam ih 5-1

Sad sam zadovoljan sa svojim timom i uvjeren u odlicne igre

...Nakon ta dva velika trofeja sam mogao poceti igrati u ligi. Nisam dobio teske protivnike sto znaci da sam sve pobjedio i usput primio 3 gola u 6 utakmica sto nije bas toliko lose

...Pocela su izvlacenja za grupe u LP. Imao sam predosjecaj da cu dobiti teske protivnike ali to se nije ostvarilo...U skupini F moji protivnici su:
Valencia - Stari znalci valjda se nisu nesto popravili da oni meni ne bi vratili ona busenja od 4-0

Dinamo Kiev - JADNICI, Fernebache - Turska,predvida se da ce tu Arsenal uvesti najjaci moguci tim samo da bi uvalio Turcima sto vise golova

...Prvu sam utakmicu igrao protiv Dinama Kieva i naravno da sam ih pobijedio ali to je bio jadni rezultat od 2-0 a ocekivao sam bar 3-0 ili 4-0 ali nema veze

...U kupu me cekao Ipswich, vjerojatno ste mislili da cu uvesti slabiji sastav ali ja sam uvea najjace samo da ih malo nabuse

.Pobijedio sam 5-1 zao mi je sto sam primio gol ali to ne bi bio manager da ja ne primim gol

Evo ispricao sam Vam ukratko sto se dogadalo u mojim natjecanjima a sad cu vam malo pricati o financijama i transferima
FINANCIJEFinancije su mi uvijek u plusu stotinjak milijuna jer sam prebogat

...Za transfere sam dobio cak 150 milijuna eura ali sam uz pomoc budget adjustmenta dobio oko 210 milijuna eura

TRANSFER INKao sto vidite kupovao sam mozemo reci malo.Doveo sam dvoje na free ono bezveze a to su Chris Eagles i Antonio Adan.Odlucio sam se pojacati na desnom krilu pa sam tu doveo Quaresmu jer je on tu odlican.Jedno malo pojacanje za buducnost je Kenan Kodro...Kupio sam Brena,sad za veliku cijenu ali po meni je on jedan odlican igrac koji ce se jos kod mene razviti i onda ce biti savrsen

...Doveden je i Angelo Palombo kao zamjena za Velosa.Moje najskuplje i najbolje pojacanje je Silva,doveden je za 90 milijuna eura i od njega se ocekuju velike velike stvari

TRANSFER OUTOdmah na pocetku sam iz kluba potjerao na free one koji su bili prelosi...Dalje sam prodao Songa za 9.25 milijuna,mozda nisam to smio ali nekako nije bilo mjesta za njega.Rosickya sam napokon prodao negdje jer je samo klubu smetao i trosio placu

...Prodan je Senderos zbog manjka kvalitete u Newcastle...Jedna neocekivana prodaja sa moje strane je prodaja Affelaya.Glavni razlozi su to sto se nije razvio kako sam ocekivao i onda je ostao bez mjesta u momcadi...i zadnja najveca prodaja je prodaja Denilsona za cak 30 milijuna u Inter

Mozda to neki ne bi napravili jer je mlad ali ipak je to bila odlicna ponuda...dosta igraca je otislo na posudbe i ako se ne dokazu vrlo su velike sanse da ce otici iz kluba...Jednu stvar da objasnim,ovo po meni nije bila prometna stanica nego vise slaganje momcadi.Puno ih je otpalo jer nisu dovoljni bili dobri ili se nisu dokazali pa ih je to odmaklo od kluba.ako imate koje pitanje u vezi transfera pitajte

TAKTIKAEvo Vam SS od najboljih 11

...tu ima mnogo mogucnosti kao npr. da umjesto Kuna u napadau igra Dudu a Kun igra na poziciji od RVP ili moze Silva igrati lijevo a Kun u sredini...Desno igra vecinom Quaresma ili RVP ali moze Cesc igrati na toj pozciji (on moze i lijevo i desno kako kad)...u obrani jedino Palombo zamijeni nekad Velosa,Toure se nekad zamijeni sa Djorouom.Umjesto Marcela igraju dvojica jednako a to su Traore i Clichy.Umisto Sagne rijetko igra Hoyte tek tako da se razvije i da ne bude zadovoljan...Ako imate pitanja slobodno pitajte respekt

___________________________________________________________________________________________
Premiership je opet poceo 
Odigrao sam 6.kola
Everton -
Arsenal 1:2

Sheff Utd -
Arsenal 0:1

Fulham -
Arsenal 0:2
Arsenal - Middlesbrough 3:0

Aston Villa -
Arsenal 0:4
Arsenal - Blackburn 3:1
TABLICA
Prvi dojmovi: Daj nema mi ravnog

...Jednom rijecju rasturam,imam 6 utakmica i prvi sam dok neki imaju po 8 pa su 100.

Samo dva gola sam primio i time mogu biti super zadovoljan

btw. nadam se da cu bez poraza proharati ligom

___________________________________________________________________________________________
CARLING CUP

3.kolo
Ipswich -
Arsenal 1:5
Dojam na kraju utakmice: Pobjeda je pobjeda i naravno da sam sretan,pusa

COMMUNITY SHIELD

Wembley, London
Arsenal - Man Utd 2:1

MOJI DOJMOVI: 
Mislim da je ova utakmica bilo odlicna za nas jer smo pokazali da se mozemo nositi sa velikanima iz nase lige.Zao mi je sto je Eagles dobio crveni ali mi je drago sto je Owen falio penal

jer tko zna sto bi se onda dogodilo

EUROPEAN SUPER CUP
Stade Louis II, Monaco
Arsenal - Sevilla 5:1
MOJI DOJMOVI: Da sam ja Sevilla ja bi se sramia

...Nadigrao sam ih totalno mozda sam trebao zabiti i vise golova ali i ovo je predobro

LIGA PRVAKA

ŽDRIJEB SKUPINE G:
ARSENAL
VALENCIA
FENERBAHCE
DINAMO KIEV
1.KOLO
Dinamo Kiev - Arsenal 0:2

TABLICA SKPUINE F:

Sljedeci report na polovici sezone
Slobodno komentirajte i trazite SS igraca