Autor Tema: ::: Arsenal - Velika potraga za trofejima :::  (Posjeta: 26443 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pinjo

• Trener
  • *
Odg: ::: Arsenal - Velika potraga za trofejima :::
« Odgovori #75 u: 26.06.2008, 13:27:58 »
@ Joker
Hvala  respekt

@ Jure-zd
Bit ce i ova sljedeca rodna(nadam se)  lolcina

@ bbbkutina
Ma i ja se nadam se da cu osvojit sve onda cu mozda dobit poziv od repke  :kee:
Drago mi je sto sam te inspirirao  respekt

@ TIR669

Hvala na pohvalama  ;-)

@storm masters
SS tima ti ne mogu dat jer sam vec u novoj sezoni a ne bih zelio da vidite moje nove trasfere
btw. ja nikad nisam igrao sa jakim klubovima ovo mi je prvi i zacudo igram s njim duze od 5. kola  :haha:

@Gunner
Nisam dovodio nikog od staffa jer Arsenalu to ne treba  :cool:

@ lampard_kc

Meni se najvise svida nacin pisanja od Nardeva pa sam ga ovdje primjenio  respekt
Hvala,hvala  respekt

@ oKRamxII
Sta i ti igras s Arsenalom  hmm

Offline LopeZ

• Oružar
  • *
« Odgovori #76 u: 26.06.2008, 14:08:57 »
bravo pinjo samo tako nastavi  ;) moze ss finansija

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #77 u: 30.06.2008, 01:32:57 »
Pinjo... Hoces ti ovo nastaviti? :bo:

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #78 u: 30.06.2008, 07:10:17 »
Nastavit ce se ali sam imao problema sa inspiracijom pa sam bio malo igrao sa Lilleom ali nastavak vjerojatno danas navecer ili sutra ujutro  :cro-man:

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #79 u: 30.06.2008, 13:48:36 »
nemoj odustat nastavi
imaš predobru momčad i rezultate
ako nemaš inspiracije počni radit nešto drugo sa ovon karijeron
npr. dovodit malo engleza u arsenal, to bi bilo zanimljivo
hrk hrk

Offline Galacticos

• Trener
  • *
« Odgovori #80 u: 30.06.2008, 13:55:52 »
svaka cast samo tako nastavi ali nemoj odustat :sad:

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #81 u: 30.06.2008, 16:52:18 »
Ne znam jel gubiš inspiraciju zbog igranja s prejakim klubom ili je nekaj drugo, al nemoj prekidat ovu karijeru, pišeš sjajno, opsežno i pregledno, užitak je za čitati, bilo bi šteta da se ovo ne nastavi...
Btw sretno s Lilleom

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #82 u: 02.07.2008, 14:42:40 »
UVOD U 2. SEZONU

CILJ U PRVENSTVU: Obraniti naslov
CILJ U LIGI PRVAKA: Obraniti naslov
CILJ U KUPOVIMA: obranit jedan naslov u jednom kupu a u drugom kupu osvojit naslov

UVOD:

Evo nas u uvodu u drugu sezonu...Imao sam u na pocetku dva natjecanja u kojima sam bio odmah u finalu !shock! Ta dva natjecanja se zovu Community Shield i Euro. Super Cup. Prvo sam igrao Community protiv Man Utd-a .U utakmicu sam krenuo osakacen jer su mi neki najbolji igraci bili na putu(Veloso,Sagna...) pa sam se bojao da bi mogao izgubiti...Ali zacudo sam ih pobijedio sa rezultatom 2-1 :& ...Ja sretan ali ipak imao sam osjecaj da ne igramo dobro ali razlog tome je bio sto nisam imao dobre igrace na raspolaganju ali kad su se par njih vratili mogao sam vidjeti u Super Cupu jeli ta momcad stvarno dobra  hmm ....Moj protivnik je Bio Sevilla i protiv nje sam saznao da nisam dobar nego predobar  :haha: Nabusio sam ih 5-1  :& Sad sam zadovoljan sa svojim timom i uvjeren u odlicne igre  :) ...Nakon ta dva velika trofeja sam mogao poceti igrati u ligi. Nisam dobio teske protivnike sto znaci da sam sve pobjedio i usput primio 3 gola u 6 utakmica sto nije bas toliko lose  :cool: ...Pocela su izvlacenja za grupe u LP. Imao sam predosjecaj da cu dobiti teske protivnike ali to se nije ostvarilo...U skupini F moji protivnici su:
Valencia - Stari znalci valjda se nisu nesto popravili da oni meni ne bi vratili ona busenja od 4-0  lolcina Dinamo Kiev - JADNICI, Fernebache - Turska,predvida se da ce tu Arsenal uvesti najjaci moguci tim samo da bi uvalio Turcima sto vise golova  :& ...Prvu sam utakmicu igrao protiv Dinama Kieva i naravno da sam ih pobijedio ali to je bio jadni rezultat od 2-0 a ocekivao sam bar 3-0 ili 4-0 ali nema veze  :cool:  ...U kupu me cekao Ipswich, vjerojatno ste mislili da cu uvesti slabiji sastav ali ja sam uvea najjace samo da ih malo nabuse !hihi! .Pobijedio sam 5-1 zao mi je sto sam primio gol ali to ne bi bio manager da ja ne primim gol  !mad! Evo ispricao sam Vam ukratko sto se dogadalo u mojim natjecanjima a sad cu vam malo pricati o financijama i transferima ;)

FINANCIJE

Financije su mi uvijek u plusu stotinjak milijuna jer sam prebogat  :& ...Za transfere sam dobio cak 150 milijuna eura ali sam uz pomoc budget adjustmenta dobio oko 210 milijuna eura !shock!

TRANSFER IN

Kao sto vidite kupovao sam mozemo reci malo.Doveo sam dvoje na free ono bezveze a to su Chris Eagles i Antonio Adan.Odlucio sam se pojacati na desnom krilu pa sam tu doveo Quaresmu jer je on tu odlican.Jedno malo pojacanje za buducnost je Kenan Kodro...Kupio sam Brena,sad za veliku cijenu ali po meni je on jedan odlican igrac koji ce se jos kod mene razviti i onda ce biti savrsen ;) ...Doveden je i Angelo Palombo kao zamjena za Velosa.Moje najskuplje i najbolje pojacanje je Silva,doveden je za 90 milijuna eura i od njega se ocekuju velike velike stvari  :&

TRANSFER OUT

Odmah na pocetku sam iz kluba potjerao na free one koji su bili prelosi...Dalje sam prodao Songa za 9.25 milijuna,mozda nisam to smio ali nekako nije bilo mjesta za njega.Rosickya sam napokon prodao negdje jer je samo klubu smetao i trosio placu  :pras: ...Prodan je Senderos zbog manjka kvalitete u Newcastle...Jedna neocekivana prodaja sa moje strane je prodaja Affelaya.Glavni razlozi su to sto se nije razvio kako sam ocekivao i onda je ostao bez mjesta u momcadi...i zadnja najveca prodaja je prodaja Denilsona za cak 30 milijuna u Inter  !shock! Mozda to neki ne bi napravili jer je mlad ali ipak je to bila odlicna ponuda...dosta igraca je otislo na posudbe i ako se ne dokazu vrlo su velike sanse da ce otici iz kluba...Jednu stvar da objasnim,ovo po meni nije bila prometna stanica nego vise slaganje momcadi.Puno ih je otpalo jer nisu dovoljni bili dobri ili se nisu dokazali pa ih je to odmaklo od kluba.ako imate koje pitanje u vezi transfera pitajte ;)

TAKTIKA

Evo Vam SS od najboljih 11  ;-) ...tu ima mnogo mogucnosti kao npr. da umjesto Kuna u napadau igra Dudu a Kun igra na poziciji od RVP ili moze Silva igrati lijevo a Kun u sredini...Desno igra vecinom Quaresma ili RVP ali moze Cesc igrati na toj pozciji (on moze i lijevo i desno kako kad)...u obrani jedino Palombo zamijeni nekad Velosa,Toure se nekad zamijeni sa Djorouom.Umjesto Marcela igraju dvojica jednako a to su Traore i Clichy.Umisto Sagne rijetko igra Hoyte tek tako da se razvije i da ne bude zadovoljan...Ako imate pitanja slobodno pitajte  respekt

___________________________________________________________________________________________

Premiership je opet poceo  :)

Odigrao sam 6.kola

Everton - Arsenal 1:2

Sheff Utd - Arsenal 0:1

Fulham - Arsenal 0:2

Arsenal - Middlesbrough 3:0

Aston Villa - Arsenal 0:4

Arsenal - Blackburn 3:1

TABLICA

Prvi dojmovi: Daj nema mi ravnog  lolcina ...Jednom rijecju rasturam,imam 6 utakmica i prvi sam dok neki imaju po 8 pa su 100.  :haha:  Samo dva gola sam primio i time mogu biti super zadovoljan  champ btw. nadam se da cu bez poraza proharati ligom  :&

___________________________________________________________________________________________

CARLING CUP

3.kolo

Ipswich - Arsenal 1:5

Dojam na kraju utakmice: Pobjeda je pobjeda i naravno da sam sretan,pusa  :cool:

COMMUNITY SHIELD

Wembley, London

Arsenal - Man Utd 2:1  :cool:

MOJI DOJMOVI:   hmm Mislim da je ova utakmica bilo odlicna za nas jer smo pokazali da se mozemo nositi sa velikanima iz nase lige.Zao mi je sto je Eagles dobio crveni ali mi je drago sto je Owen falio penal  :D jer tko zna sto bi se onda dogodilo  :bo:

EUROPEAN SUPER CUP

Stade Louis II, Monaco

Arsenal - Sevilla 5:1

!shock!

MOJI DOJMOVI: Da sam ja Sevilla ja bi se sramia  :pras: ...Nadigrao sam ih totalno mozda sam trebao zabiti i vise golova ali i ovo je predobro  champ

LIGA PRVAKA

ŽDRIJEB SKUPINE G:

ARSENAL

VALENCIA

FENERBAHCE

DINAMO KIEV

1.KOLO

Dinamo Kiev - Arsenal 0:2

TABLICA SKPUINE F:

Sljedeci report na polovici sezone

Slobodno komentirajte i trazite SS igraca   :cheers:
« Zadnja izmjena: 02.07.2008, 15:33:09 od pinjo_st »

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #83 u: 02.07.2008, 14:52:26 »
Odlično ti ide u prvenstvu, još nisi kiksao ali vidim da nije ni Chelsea fck
Mislim da je prodaja Denilsona za taj novac realna, ostali transferi dobri, više si prodavao ali nemaš ni potrebu puno kupovat kad već imaš mega momčad.
Sretno dalje ;-)

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #84 u: 02.07.2008, 14:55:54 »
Jbt koji report. Trebalo mi je vremena dok to pročitam  :&

Ja ovo ne smatram prometnom stanicom jer nisi dopeljao puno igrača, samo si ih dosta odje***. Lijepi transferi iako nikad čuo za ovog Kodru pa bi te molio njegov ss, a ona 2 na free su neki klinci ili što?  :bo:

Silva 90 milja  !shock!

Ligu neću uopće komentirat tu si savršen, Sevillu si demolirao  :& , Carling protutnjio, Community u redu, sa malo muke ali opet nadmoćno, a LP nisi mogao dobit lakšu skupinu, pogotovo sad kad V´cia više nema Silvu  :&
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Šufigani

• pokazujem kakav sam frajer
  • Trener
  • *
« Odgovori #85 u: 02.07.2008, 14:57:40 »
pinja :&  transferi su ono :&:&
Sevilla :&
sve skupa :&
svaka čast

Offline Barry

• Admin
  • Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #86 u: 02.07.2008, 14:59:54 »
Odlični transferi i rezultati u prvenstvu  :&

Samo tako nastavi i Ponovi lanjski uspjeh 3x champ

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #87 u: 02.07.2008, 15:22:36 »
Sjajni transferi, imao sam i ja prste u njima  lolcina

Rezultati za sad  :& :& :&

Sretno dalje i nemoj još odustajati!

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #88 u: 02.07.2008, 16:12:24 »
pišeš ponajbolje na cijelom forumu :&
transferi su sjajni i zanimljivi...teško mi je sve to prokomentirat, al mi je drago da si odbacio starkelje, a one nadarene dao na posudbu  :cool:

za sada sve super i nadam se da ćeš nastaviti ovako.

Offline ToKa

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #89 u: 02.07.2008, 16:45:02 »
Odlicni uspjesi i nadam se da ces ostati bez poraza u ligi.Super transferi...Pratim te...

Offline Didier Drogba

• Maskota
  • *
« Odgovori #90 u: 02.07.2008, 17:16:02 »
cijela karijera je fenomenalna,
!. SEZONA - odlicno odigrano super transferi i osvojeno prvenstvo i liga prvaka  :& :& :&
2.SEZONa - transferi odlicni, a o jacini tvoje momcadi govori to da su dudu i fabregas na klupi, iako ja nebi imao srca stavit igraca poput fabregasa       
                    na klupu, sad cemo vidjet kakvi ce bit rezultati, mislim da ces sve osvojit sta se moze osvojit sa jednim klubom

sretno !!!!!!   i pratim te                 
« Zadnja izmjena: 02.07.2008, 17:17:09 od Didier Drogba »

Offline Pena

• Mali od palube
  • Legenda
  • *
« Odgovori #91 u: 02.07.2008, 21:53:25 »
kapa do poda za sve napravljeno! respekt respekt respekt

Offline Domagoj™

• Alex 'The Hurricane' Higgins
  • Legenda
  • *
« Odgovori #92 u: 02.07.2008, 21:58:25 »
super karijera sve 5 samo riječi pohvale,kapa doli---trudiš se vidljivo je odmah super pišeš a rezultati idu s JAČINOM momčadi--prejaka momčad-preverzija-----nemoj uopće pomišljat o odustajanju bar još 5 sezona ...
pratim te i ako može ss od Quaresme

ps.očekujem da satareš ove pratioce u ligi i osvojiš ligu bez poraza

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #93 u: 03.07.2008, 11:32:09 »
Odličan početak 2.sezone,dva trofeja su tu,stradali su Manchester u Communityu i Sevilla u Super cupu ;-)
Transferi dobri,iako već imaš super momčad.
U ligi ti ide vrlo dobro,sve funkcionira kako treba,kup također.
Skupinu lige prvaka ćeš proć ko od šale(sa rezervnom momčadi :haha:).
Sve u svemu vrlo dobri uspjesi,u ovoj sezoni trebaš osvojit sve što se može,a premiership bez poraza,sve drugo bi bilo loša sezona s obzirom na tim koji imaš ;-)

Može ss od Palomba i Kodra ;-)

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline manchester united 11

• Ne piše mi ništ
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #94 u: 03.07.2008, 11:39:50 »
Nasao sam i ja vremena procitati karijeru pa da i malo prokomentiram...

1.sezona:Sigurno osvojena 3 naslova.U ligi potpuno pometeni protivnici kao i u LP.Transferi su također odlicni.Naravno napravio si sjajnu stvar dovođenjem Kuna.

2.sezona:Za sada ide jako dobro.U skupini LP nebi trebao imati problema i ocekujem poziciju lidera.Sto se tice transfera...Cuj malo mi je zao sto si Tomasa pustio za tako malo novaca ali jbg...Posebno mi se sviđa sto se ne bojis dati puno novaca za mladog i nedokazanog igraca kao sto je to jos uvijek Balotelli.

Svaka cast odlina karijera i pratim te!

Offline Dioniz

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #95 u: 03.07.2008, 13:44:48 »
Imam iskustva u igranju s Arsenalom jer i sam igram s njima samo je situacija malo drukcija jer igram protiv prijatelja koji vodi Manchester, i to jako dobro, pa mislim da imam boljeg konkurenta. Sve pohvale za vrhunski pothvat s Arsenalom, ali naravno svatko ima svoj nacin igranja, filozofiju nogometa, itd. tako da ima nekih stvari koje su me se posebice dojmile, a neke nisu. Usporediti cu to sa svojom karijerom. Pocnimo sa PRVOM SEZONOM:
1. Transferi:
 Gallas- dobar igrac, smatram da je u najboljim igrackim godinama, zreo igrac i da ga se nisi trebao rjesiti odmah prve sezone jer momcadi koja se natjece na 4 fronte treba sto vise kvalitetnih igraca, a Gallas pri tome moze igrati na dvije pozicije. Tako da je u prvoj sezoni, ako nista drugo, izvrstan igrac na klupi.

Gilberto Silva- dobar igrac, ali prodaja je  sasvim opravdana

Flamini- o ovom igracu samo rijeci hvale s moje strane i mislim da je prodaja bila nepotrebna. Flamini se kod mene pokazao kao vrhunski igrac, zabijao golove u kljucnim trenucima, balansirao izmedu napada i obrane i popunjavao mjesto kad je Fabregas isao naprijed. Jedan od tri najbolja igraca kod mene u prvoj sezoni, ali kad m je stigao Pirlo nije vise bilo mjesta za njega u momcadi, ali je jos uvijek dostojna zamjena.

O mladim igracima koje si doveo svi sve zanju i o tome nisi pogrijesio, bravo na kvalitetnim kupovinama.

Mislim da si se trebao rjesiti Djourua i Senderosa i kupiti nekog kvalitetnijeg, recimo Micaha Richardsa.

NATJECANJA:

Premiership: Jedna slika govori tisucu rijeci  :jojda: :cheers: :beer: !beer! !bravo! !jupi!
Champions League: Jako dobro, posebice me se dojmila pobjeda protiv Milana u gostima i Reala kod kuce.
Fa Cup: U ovom finalu se tvoja momcad pokazala velikom, svaka cast.
League Cup:  hmm za ovim kupom netreba zalit jer ne vrijedi puno

IGRACI:
Aguero- Ocekivano
Adebayor-mogao je i bolje, ali ga je Aguero zasjenio
Toure-bez komentara, najbolji DC na igri
Djouru- svaka cast, dobar manager od loseg igraca ucini dobroga

Miguel Veloso- ispod mojih ocekivanja
Clichy- jako lose, ja sam kupio Maxwella na toj poziciji tako da tu nisam imao problema, ali zato pohvale za Marcela

DRUGA SEZONA:

Financije: dobro
Transferi:sve pet
Vidjet cemo kako ce zavrsit, nadam se da ces sve osvojit.

Karijera ti je vrhunska.

Rezultati su tu, samo naprijed s karijerom imas moju podrsku. respekt :&

Offline LopeZ

• Oružar
  • *
« Odgovori #96 u: 03.07.2008, 13:51:22 »
moze ss silve?kod mene se u liverpoolu nenormalno razvio,pa da vidimo kakav je tvoj  lolcina

Offline Red_Army

• box to box midfielder
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #97 u: 03.07.2008, 14:01:45 »
u kratkom vremenu si napravio sjajnu momčad  :& i postižes odlične rezultate , ako može ss Llorisa

Sretno dalje !!!!  :)
M.U.F.C.

Offline oKRamxII

• Oružar
  • *
« Odgovori #98 u: 03.07.2008, 14:33:24 »
Da ti odmah odgovorim , igrao sam jednu sezonu no kako sam odmah osvojio sve što se moglo nekako nisam imao inspiraciju za dalje... Naravno save još imam

Dobro ti ide i dalje, jedino treba malo razmisliti Kolo Toure polako već ulazi u godine, pa ako dobiš neku ponudu ;=)

Offline Dioniz

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #99 u: 03.07.2008, 14:52:24 »
Dobro ti ide i dalje, jedino treba malo razmisliti Kolo Toure polako već ulazi u godine, pa ako dobiš neku ponudu ;=)

Ovo slucajno nemoj uzeti u obzir, Tourea drzi do 33 godine, mozda i kasnije, pa najbolje igracke godine su poslije 25.