Autor Tema: ::: Arsenal - Velika potraga za trofejima :::  (Posjeta: 26646 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Data

• Legenda
  • *
Odg: ::: Arsenal - Velika potraga za trofejima :::
« Odgovori #25 u: 22.06.2008, 10:40:33 »
slažem se sa ivanom, nemoraš stavljat ss od tolko utakmica.
odlično koristiš pare dovođenjem mladih talenata al mislim da si precijenio balotellija, je on dobar igrač al 25 milja je malo previše. ostalo mi se jako sviđa - nastavljaš wengerovu politiku pa to nemože bit loše. samo nemoj odustat jer je ovo jako dobra karijera i bilo bi šteta da prestaneš   :)

daj mi pliz ss od statistike momčadi. hvala unaprijed :cool:

najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Jure-zd

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #26 u: 22.06.2008, 11:38:05 »
slažem se sa ivanom, nemoraš stavljat ss od tolko utakmica.
odlično koristiš pare dovođenjem mladih talenata al mislim da si precijenio balotellija, je on dobar igrač al 25 milja je malo previše. ostalo mi se jako sviđa - nastavljaš wengerovu politiku pa to nemože bit loše. samo nemoj odustat jer je ovo jako dobra karijera i bilo bi šteta da prestaneš   :)

daj mi pliz ss od statistike momčadi. hvala unaprijed :cool:

na prvi pogled je puno, al kad pogledaš u srž tog transfera pare nisu prevelike, kao prvo zato što je u dobroj financijskoj situaciji i ima love, a druga, po meni najvažnija stvar, a to je da pinjo_st vjerovatno želi igrati na duže staze, a znan po sebi kako je važno imat dobre mlade igrače koji kasnije postaju key playeri i razaraju negdi tamo od 2010 pa na dalje. Zato pinjo_st pusti te komentare jer znan iz svog iskustva kako će ti balotelli razarati i to nisu prevelike pare, jer bi ti nakon 2010 doša puno skuplje za dovest, zato bolje da si odma osigura svoj dio kolača. Također mi se jako sviđa i podržavan politiku dovođenja mladih igrača. Ni sam nisi svjestan kakvu ćeš momčad nakon par sezona imati, ako će ti se dobro razviti igrači, a to je isključivo tvoja zadaća, u koju ne smunjam da ćeš ispuniti. Samo sritno dalje.  respekt

Biseru sjati ćeš opet beskrajno ti!

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #27 u: 22.06.2008, 12:05:43 »
@ hajduk1991
Hvala!  :cool:

@ Fighter
1. igram sa 802
2. zaboravio sam di sam ih skinio  :bo:

@ Cemextin
Nadam se da cu uspjeti  :)

@ frajebo
A kad Valencia nije pokazala svoj potencijal pa je bilo lako pobijediti a ostale konkurencije nije bilo  :&

@ BadBoy89
Imam Dudua i igra odlicno i ss cu stavit sad  ;-)

@Ivan1223
Meni nije to problem stavljat jer tako dobivam veci report i ljespi pa zato stavljam sve utakmice.
Hvala i evo ss Dudua:

@Data
Evo jure ti je sve objasnio jer ja znam kakav je Balotelli igrac i vrijedi svake lipe jer ce se razviti u pravu zvijer, i vec u 3 nastupa za U 18 ima 4 gola.Ne brini necu odustat i evo ti ss od tima:

@ Jure-Zd
Shvatio si sve,Balotelli ce se razvit u pravu igracinu a ja sam ga zelio kupiti jer mi cijena nije bila vazna i mislim da sam svjestan kakvu cu momcad imat poslije  :haha:
Hvala na podrsci!  ;-)

Stvarno ste me svi ugodno iznenadili s komentarima samo tako nastavite  :&  respekt

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #28 u: 22.06.2008, 12:56:50 »
E, Pinjo to se zove karijera :&
Sjajno si napredovao u pogledu pisanja, također mi se sviđa i klub, i rezultati, i politika dovođenja mladih igrača...svaka čast :)
Evo u ovoj karijeri nemam nikakvih zamjerki, sasvim sigurno mjedna od boljih karijera.
Eh da, jel možeš ostavit ss svojeg profila?
Sretno dalje, pratim te respekt

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #29 u: 22.06.2008, 13:34:56 »
Zahvaljujem na pohvali i evo ti ss mog profila  ;-)

Offline Filip_u

• Live for nothing or die for something
  • Oružar
  • *
« Odgovori #30 u: 23.06.2008, 09:46:53 »
odlicno samo tak nastavi.odlicno pises moze ss od Kuna
Potpis

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #31 u: 23.06.2008, 09:49:55 »
Hvala na pohvali i evo SS Kuna  ;-)

Offline Mr. Football

• nisam se pripremio za ovu zajebanciju
  • Trener
  • *
« Odgovori #32 u: 23.06.2008, 12:23:13 »
Ide ti super vidim da si doveo puno mladih igraca koji ce poslje raditi pizdarije i de mi samo reci taktiku si sam sastavio ili koristis neciju.
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #33 u: 23.06.2008, 12:25:54 »
Ide ti super vidim da si doveo puno mladih igraca koji ce poslje raditi pizdarije i de mi samo reci taktiku si sam sastavio ili koristis neciju.
Hvala,hvala a koristim takiku od juvefana   ;-)

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #34 u: 23.06.2008, 14:36:12 »
Pinjo je pravi čovjek za Arsenal. Juvefannova taktika je i meni pomogla. Jedva čekam kraj sezone baš me zanima kak će ti se ovo rasplest. Kad sam se i sam uvjerio za Balotellija na svom FM-u, skužio sam da ga ipak nisi precijenio  respekt . Daj mi molim te ss od fabregasa, vidim da ti je u zamjenama pa zato... :bo:
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #35 u: 23.06.2008, 14:53:09 »
Hvala na pohvalama a sad na bitniji dio  ;-) ....Cesc u zamjenama, di to pise  quee :roll:  ....Mario Balotelli igra savrseno...igra za rezerve i za juniore i rastura...stavit cu ti sad njegov SS pa pogledaj statistiku  :cool:

Balotelli:

Cesc:

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #36 u: 23.06.2008, 14:56:53 »
Citat:
Cesc u zamjenama, di to pise  quee rolleyes

Piše ti gore u SS-u od tima  :shame:
Hvala na SS-ovima.

Offline Barry

• Admin
  • Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #37 u: 23.06.2008, 20:58:05 »
Odličan izbor kluba, i pokušaj smanjiti broj stranaca, jer mi Arsenal u stvarnosti sliči na Ujedinjene Narode...

Čestitke, vidim da ti ocjene brzo napreduju, a England Knowledge će doći s vremenom  respekt
« Zadnja izmjena: 23.06.2008, 21:08:01 od Barry »

Offline Galacticos

• Trener
  • *
« Odgovori #38 u: 23.06.2008, 22:23:38 »
odlicno samo tako nastavi,odlicno si kreno champ

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #39 u: 24.06.2008, 09:02:16 »
@Data

Pogledaj na prvoj stranici SS i vidit ces da ga nema  ;-)

@ Barry

Ma bas mene briga kako cu ja napredovat,glavno da igraci napreduju  :&

@ rvn 17

Hvala,hvala  respekt

Sljedeci report ce biti danas oko 17:00 a mozda i prije
;-)

Offline Šufigani

• pokazujem kakav sam frajer
  • Trener
  • *
« Odgovori #40 u: 24.06.2008, 09:03:26 »
Pinjost kako ti se već uspio izmjeniti profil meni i dalje stoje još sve desetke.

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #41 u: 24.06.2008, 09:06:24 »
Pinjost kako ti se već uspio izmjeniti profil meni i dalje stoje još sve desetke.
Pa nisam ja mijenjao  lolcina ,to se samo mijenja s obzirom na tvoje uspjehe  ;-)

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #42 u: 24.06.2008, 11:21:25 »
Pa nisam ja mijenjao  lolcina ,to se samo mijenja s obzirom na tvoje uspjehe  ;-)

Al zašto se onda domestic player bias skoro svima smanjuje?

Samo naprijed dobro ti ide  champ

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #43 u: 24.06.2008, 11:30:44 »
Pa smanjuje se kad svi dovode nove igrače, uglavnom strance.

Pinjo, čekam novi report ... :cool:

Offline Šufigani

• pokazujem kakav sam frajer
  • Trener
  • *
« Odgovori #44 u: 24.06.2008, 11:36:25 »
nisan ja reka da si ti minja, ali dosta rano su ti to smanjili.

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #45 u: 24.06.2008, 11:42:46 »
Ostalo mi jos malo tj. oko 2 sata rada(napravio sam 60% jos 40%)...ali iskreno meni je najdraze pisat reporte pa mi nije problem pisat ih oko 3-4 sata jer kad ga napravim budem zadovoljan s napravljenim  ;-)

EDIT: kad dode novi report molim vas nemojte komentirat 2 minute jer ce postati dva puta tako da ne bi bilo nereda u postovima  respekt

@frajebo

Nemoj vise molim te raspravljat oko moga profila jer mi je karijera cijela u spamovima !mad!
« Zadnja izmjena: 24.06.2008, 11:45:10 od pinjo_st »

Offline Marolli

• Legenda
  • *
« Odgovori #46 u: 24.06.2008, 11:49:21 »
nastavljaš s dobrim pisanjem i odličnim rezultatima !bravo!
transferi su također solidni, napravio si odličan posao dovođenjem ovih mladih talenata
sretno dalje  ;)

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #47 u: 24.06.2008, 14:32:32 »
REPORT KRAJA 1. SEZONE

Arsenal ovojio 3 trofeja

Ovako zelim da se unaprijed ispricam sto necu imati sve SS i nadam se da Vam to nece smetati  ;-) ...Sad on topic,Dobro ste culi tri trofeja su dodana u Arsenalovu vitirinu !shock! Pocnimo od lige.Jako je bilo lako,cak prelako jer sam 4. kola prije kraja osigurao naslov pa sam mogao stavljat svoje juniore.Jedna zanimljiva informacija je da nemam niti jednog unhappy igraca u prvoj momcadi  :& .U Fa Kupu nije islo bas lako.Prvo sam dobio Leeds ali onda sam dobio Liverpool kojeg sam pobijedio isto lako  :haha: ...onda sam davao prilike backup momcadi koja je igrala sve do finala.tad je krenila ona prava momcad koja je naravno pobijedila ali protiv Chelskia  champ Sad dolazimo do LP-a.Jedno najteze natjecanje gdje sam se potajno nadao osvojiti i taj trofej. Ali je krenilo tesko. Odma me docekala Roma u osmini finala.Ali to sam dobio rezultatima 4-2 i 4-4,kao sto vidite puno golova je palo u mreze.dalje me docekao jedan klub pun staraca,to je Milan  lolcina .Protiv njih sam znao da cu pobijediti i kao sto mozete predpostavit pobijedio sam sa rezultatima 3-2 i 2-0. Zdrijeb mi je poslije toga dodijelio veliki R. Madrid.Mislio sam da je mojoj avanturi kraj ali ne dobio sam ih 4-0  :& dada 4-0 ne zezam se  :) a uzvrat odigrao solidnu utakmicu sa rezultatom 1-1   :cool: Slijedilo je veliko finale.Biti ile ne biti  hmm pitanje je sad!? Utakmica je pocela sa mojim napadima i to je bio gol 1-0 a strijelac je DUDU.tamo neki Lampard mi zabusi dva gola i onda Kun  jedan i tako ostane do kraja 2. dijela  :sad: ....ALI onda slijedi potop  :& DUDU zabiva za 3-2 a odmah nakon njega za 4- 2 Kun kakvo slavlje, Arsenal je osvojio LP  :& :& Sretan sam tim uspjehom i nadam se da cu dogodine obranit tu veliku titulu...Evo uvodu je dosao kraj pa sad da vam predstavim sve svoje najbolje igrace i momcad:

Momcad:

Hugo Llrois - Pokazao se kao nevjerojatno pojacanje i po meni najbolji golman u svijetu

Johan Djourou - Zamjena Senderosu koja je svoj zadatak izvrsila bez greske

Philipe Senderos - Igrao je stopera i odlicno bi pucao glavom ali nazalost sam jednom je uslo

Kolo Toure -igrao je skoro svaku utakmicu i nije napravio ni najmanju gresku

Miguel Veloso -Jedan siguran igrac koji je cvrst i kraj njega nema lakog prolaza

Bakary Sagna -Bio je moj prvi izbor ali je poceo raditi prevelike greske i vrlo je blizu odlaska iz kluba

Gael Clichy - On i Marcelo su se mijenjali svaku utakmicu jer su jednaki i on je odradio svoj posao vrlo dobro

Marcelo -Svojim odlicnim igrama izborio se na mjestu ispred Clicya

Cesc Fabregas -Moj novi wonderkid koji je imao nevjerojatnih 17 golova i isto toliko asistencija

Denilson -On je bio backup Velosu i mogu reci da je odradio taj posao jednako dobro kao Veloso

Aliaksandr Hleb - Odradio je ovu sezonu jako lose i vjeroajtno ide na transfer listu

Robin Van Persie - Jedan od mojih najboljih igraca ove sezone sa 15 golova i 30 asistenicja

Sergio Aguero - Najbolji igrac Arsenala ove sezone, imao je skoro najvise nastupa a ucinak mu je perfektan: 46 golova,21 asistencija i 15 MoM

Emmanuel Adebayor - Jedan odlican igrac koji je svoj potencijal opravdao

Dudu - Ove sezone je igrao odlicno sa ucinkom od 24 golova i 15 asistencija i osiguran mu je ostanak u klubu

Nicklas Bendtner - on me jako iznenadio sa svojim nastupima i od njega u buducnosti ocekujem velike stvari

« Zadnja izmjena: 24.06.2008, 16:15:16 od pinjo_st »

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #48 u: 24.06.2008, 14:34:21 »
PREMIERSHIP

Od 21. kola do 38 .kola  :kee:

Arsenal - West Ham 3:1

Man City - Arsenal 1:3

Arsenal - Liverpool 2:0

Sunderland - Arsenal 1:3

Fulham - Arsenal 0:3

Arsenal - Aston Villa 3:1

Bolton - Arsenal 1:2

Arsenal - Newcastle 3:0

Middlesbrough - Arsenal 1:3

Man Utd - Arsenal 3:4

Arsenal - Everton 3:0

Chelsea - Arsenal 2:4

Arsenal - Portsmouth 2:0

Arsenal - Tottenham 3:1

Brimingham - Arsenal 1:1  :pras:

Arsenal - Wigan 2:0

Reading - Arsenal 2:4

TABLICA:

MOJ DOJAM:Fantasticna sezone,osvojio sam naslov sto je najvaznije...pritom sam primio samo 27 golova a zabio nevjerojatnih 118 !shock! Najvece pohvale idu Kunu koje je ove sezone odigrao na najvecoj mogucoj razini  :& ....Jos jedna nevjerojatna stvar je to da sam izgubio samo jednu utakmicu a odigrao dvije nerijesene !shock!...dogodine zelim ponoviti isti ovaj uspjeh samo bez poraza  :)

NAGRADE

Manager of the year:

MOJ DOJAM: Jako sam sretan sto sam dobio ovu nagradu i zelim je sljedece sezone isto

Najbolji Engleski strijelci:

MOJ DOJAM: Svaka cast Kunu na ovakvoj fantasticnoj izvedbi i volio bi da i sljedece sezone bude ovako dobar

Najbolji Engleski igraci:

MOJ DOJAM:
Kun naravno dobiva ovu nagradu ali drugo mjesto pripada Adebayoru cime mene cine ponosnim managerom  :haha:

FA CUP

3. Kolo

Arsenal - Leeds 4:0

MOJI DOJMOVI: Sta da kazem,juniori su dobro odradili posao  ;-)

4. kolo

Arsenal  - Liverpool 4:1

MOJ DOJAM: Mene zdrijeb nece da pomiluje ali ipak sam ja pobijedio bez iti malo problema  :&

5.kolo

Everton - Arsenal  1:2

MOJ DOJAM: Lagana pobjeda sa backup momcadi  champ

6. kolo

Reading - Arsenal  0:1

MOJ DOJAM: Juniori rasturaju  :&

Semi finals

Arsenal  - Sunderland 2:0

MOJI DOJMOVI: Ja ne mogu vjerovati da su moji juniori i backup momcad dosli do finala, stvarno cudesno  :bo:  :&

FINALE

London,Wembley

ARSENAL - CHELSEA 2:2,4:2

MOJI NAJLJEPSI DOJMOVI: Jos jedan trofej je tu  champ ....Dudu i Kun su dokazali da su veliki igraci i zahvaljujem svima na lijepoj podrsci  :&

LIGA PRVAKA

OSMINA FINALA

Roma - Arsenal 2:4

Arsenal  - Roma 4:4

CETVRTFINALE

Arsenal  - Milan 3:2

Milan - Arsenal  0:2

POLUFINALE

London,Emirates Stadium

Arsenal - R.Madrid 4:0

Madrid,Santiago Bernabeu

R. Madrid - Arsenal 1:1

FINALE

Moscow,Luzhniki

ARSENAL - MAN UTD 3:1

MOJI DOJMOVI: Ne mogu vjerovati osvojio sam LP  :& :& ...Sve zahvale idu mojoj savrsenoj momcadi koja nije pokazala niti jednu slabost nego vrline  champ Nadam se da cu ovakav usphjeh ponoviti i sljedece sezone jer ovakav osjecaj mogu osjetit samo pobjedom u Finalu LP  :& :&

NAJBOLJI IGRAČI LIGE PRVAKA - 1. Kun, 2. Samuel Eto 3. Wayne Rooney

ZLATNA KOPACKA - 1. Kun, 2. Dudu 3. Robin Van Persie

DREAM TEAM LIGE PRVAKA - 5. mojih igraca

MOJ DOJAM: Jako sam zadovoljan sto su moji igraci skupili toliko nagrada jer su stvarno bili najbolji  :)

___________________________________________________________________________________________________________________________

Iduci report ce biti uvod u sezonu  ;-)

Komentirajte i slobodno trazite SS  :cheers:
« Zadnja izmjena: 24.06.2008, 16:15:43 od pinjo_st »

Offline ddino44

• Moj vlastiti naslov
  • Oružar
  • *
« Odgovori #49 u: 24.06.2008, 14:36:50 »
Svaka ti čast! Predobro opisano, predobri rezultati, ma sve super. LP :& Liga :& FA Cup :&

Samo ovako nastavi, nemam što drugo za reći...