REPORT KRAJA 1. SEZONE
Arsenal ovojio 3 trofeja Ovako zelim da se unaprijed ispricam sto necu imati sve SS i nadam se da Vam to nece smetati

...Sad on topic,Dobro ste culi tri trofeja su dodana u Arsenalovu vitirinu

Pocnimo od lige.Jako je bilo lako,cak prelako jer sam 4. kola prije kraja osigurao naslov pa sam mogao stavljat svoje juniore.Jedna zanimljiva informacija je da nemam niti jednog unhappy igraca u prvoj momcadi

.U Fa Kupu nije islo bas lako.Prvo sam dobio Leeds ali onda sam dobio Liverpool kojeg sam pobijedio isto lako

...onda sam davao prilike backup momcadi koja je igrala sve do finala.tad je krenila ona prava momcad koja je naravno pobijedila ali protiv Chelskia

Sad dolazimo do LP-a.Jedno najteze natjecanje gdje sam se potajno nadao osvojiti i taj trofej. Ali je krenilo tesko. Odma me docekala Roma u osmini finala.Ali to sam dobio rezultatima 4-2 i 4-4,kao sto vidite puno golova je palo u mreze.dalje me docekao jedan klub pun staraca,to je Milan

.Protiv njih sam znao da cu pobijediti i kao sto mozete predpostavit pobijedio sam sa rezultatima 3-2 i 2-0. Zdrijeb mi je poslije toga dodijelio veliki R. Madrid.Mislio sam da je mojoj avanturi kraj ali ne dobio sam ih 4-0

dada 4-0 ne zezam se

a uzvrat odigrao solidnu utakmicu sa rezultatom 1-1

Slijedilo je veliko finale.Biti ile ne biti

pitanje je sad!? Utakmica je pocela sa mojim napadima i to je bio gol 1-0 a strijelac je DUDU.tamo neki Lampard mi zabusi dva gola i onda Kun jedan i tako ostane do kraja 2. dijela

....ALI onda slijedi potop

DUDU zabiva za 3-2 a odmah nakon njega za 4- 2 Kun kakvo slavlje, Arsenal je osvojio LP

Sretan sam tim uspjehom i nadam se da cu dogodine obranit tu veliku titulu...Evo uvodu je dosao kraj pa sad da vam predstavim sve svoje najbolje igrace i momcad:
Momcad:
Hugo Llrois - Pokazao se kao nevjerojatno pojacanje i po meni najbolji golman u svijetu
Johan Djourou - Zamjena Senderosu koja je svoj zadatak izvrsila bez greske
Philipe Senderos - Igrao je stopera i odlicno bi pucao glavom ali nazalost sam jednom je uslo
Kolo Toure -igrao je skoro svaku utakmicu i nije napravio ni najmanju gresku
Miguel Veloso -Jedan siguran igrac koji je cvrst i kraj njega nema lakog prolaza
Bakary Sagna -Bio je moj prvi izbor ali je poceo raditi prevelike greske i vrlo je blizu odlaska iz kluba
Gael Clichy - On i Marcelo su se mijenjali svaku utakmicu jer su jednaki i on je odradio svoj posao vrlo dobro
Marcelo -Svojim odlicnim igrama izborio se na mjestu ispred Clicya
Cesc Fabregas -Moj novi wonderkid koji je imao nevjerojatnih 17 golova i isto toliko asistencija
Denilson -On je bio backup Velosu i mogu reci da je odradio taj posao jednako dobro kao Veloso
Aliaksandr Hleb - Odradio je ovu sezonu jako lose i vjeroajtno ide na transfer listu
Robin Van Persie - Jedan od mojih najboljih igraca ove sezone sa 15 golova i 30 asistenicja
Sergio Aguero - Najbolji igrac Arsenala ove sezone, imao je skoro najvise nastupa a ucinak mu je perfektan: 46 golova,21 asistencija i 15 MoM
Emmanuel Adebayor - Jedan odlican igrac koji je svoj potencijal opravdao
Dudu - Ove sezone je igrao odlicno sa ucinkom od 24 golova i 15 asistencija i osiguran mu je ostanak u klubu
Nicklas Bendtner - on me jako iznenadio sa svojim nastupima i od njega u buducnosti ocekujem velike stvari