Autor Tema: ::: Arsenal - Velika potraga za trofejima :::  (Posjeta: 26593 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pinjo

• Trener
  • *
::: Arsenal - Velika potraga za trofejima :::
« u: 19.06.2008, 15:02:34 »
ARSENAL F.C.

INFORMACIJE O KLUBU:

Puno ime kluba - Arsenal Football Club
Nadimak - The Gunners (Topnici)
Zemlja - Engleska
Status - Profesionalan
Osnovan - 1886. godine.
Stadion - Emirates Stadium, Holloway, London.
Kapacitet stadiona - 60,432 sjedecih mjesta.
Predsjednik kluba - Peter Hill Wood (ENG)
Rivali - Chelsea,Tottenham.Liverpool,Man Utd.
Očekivanje medija - 4. Mjesto

Promijenio sam puno momcadi(razlog je i manjak inspiracije) i nikako nisam mogao odluciti koji klub da uzmem, ali jedanput dok sam gleda Eduardove video na Yubitou odlucio sam se uzeti njegov klub Arsenal!.Arsenal je klub koji se nalazi u Londonu.Njegovi rivali su jaki Man Utd i Liverpool ali i malo slabiji Tottenham.Njihov nadimak je The Gunners ili po nasem jeziku Topnici. On je jako jak klub koji moze bez pojacanja osvajati velike trofeje ali ja nisam nikad igrao sa jakim klubovima pa sam zato puno kupovao i ta ce momcad valjda osvojiti sto vise mogucih trofeja. Nadam se da cu odigrati sto vise sezona i da cu osvojiti puno trofeja!

UVOD U 1. SEZONU

CILJ U PRVENSTVU: Pokusati osvojiti naslov
CILJ U LIGI PRVAKA: Isto pokusati osvojiti naslov
CILJ U KUPOVIMA: Davat cu priliku slabijim igracima pa sto dalje dodem to bolje

Proslosezonski uspjesi Arsenala nisu tako bajni jer nije osvojao naslove lige pa mi se predvidaju da cu biti 4. na tablici ali sam ja obecao upravi da cu se boriti za naslov jer ovaj klub ima sigurno potancijala za osvajanje lige, a zato sam dobio nevjerojatnih 88 miliona eura koje sam podesio s budget adjustmentom. Jos jedna velik prednost je sto imam odlican TB  sa kojim se ne moram brinuti da da cu upasti u minus ili  bilo kakve druge probleme.

FINANCIJE

Docekao me odlican tim pa sam imao par prodaja igraca,Gallas je prodan jer je bio star i imao sam dosta igraca na njegovoj poziciji,Gilberto Silva prodan jer sam dobio dobro ponudu od Bayerna a i on mi svejedno nije trebao a Flaminia sam se htio rijesti jer ga ne volim i imam boljih igraca od njege na njegovoj poziciji.Krenuo sam u kupnju mladih nada i doveo sam po meni najbolje a to su: Aquino,Toni Kroos,Sakho,Thiago,Zeefuik i Ibrahim Affelay. Doveden je Hugo Llrois da zamjeni staroga Lehmana i ne toliko dobrog Almuniu,Marcela sam doveo kao backup Clichy ali naravno da ce i on nekad igrati u prvoj momcadi.Veloso je doveden da igra u prvoj momcadi a da ga ponekad zamjeni Denilson.I najbolji igrac ovog prelaznog roka je...Aguero, on ce igrati svku utakmicu u napadu ili na poziciji AMC ali on ubije gdje god da igra!

TRANSFERI

Koristim takiku od Juvefana jer iz iskustva znam da je odlicna pa nadam se da vam to nece biti toliko velik problem.Ja vam ne bih znao sad koja je najbolja postava jer ima vise nacina npr. nekad znam ubaciti Aguera u vrh napada ako Adebayoru ili Dudu ne ide a ako je slab protivnik priliku dobija Bendther.Ima opcija da Denilson zamjeni Velosa kad mu ne ide ili ako igram protiv slabih protivinika.Marcela mijenjam sa Clichyem a Sagnu sa Ebouem ali ako je bas slab protivnik ubacim Hoytea.Senderos se mijenja sa Djourom jer su skoro pa jednaki.Sad nekad ubacim Hleba umjesto Van Persia ili Fabregasa ovisno o protiviniku ali ako je slab protivnik prilku dobija Walcott koji upada umjesto Robina Van Persia!

OVO BI BILA NAJBOLJA POSTAVA:

___________________________________________________________________________________________

Premiership pocinje  :)

Odigrano je 9.kola

Blackburn - Arsenal 0:3

West Ham - Arsenal 0:6

Arsenal - Man City 2:1

Liverpool - Arsenal 3:1

Arsenal - Derby 3:1

Arsenal - Fulham 3:0

Arsenal - Sunderland 4:0

Aston Villa - Arsenal 0:0

Arsenal - Middlesbrough 5:0

TABLICA

Prvi dojmovi: Jako sam zadovoljan sa ovim prvim mjestom i volio bi da tako ostane.Ova taktika je odlicna i zabijam puno golova (27) a primam malo (5) i s time sam jako zadovoljan.
Na kraju mi je drago sto nema puno ozljeda i sto puno mojih junior uci od mojih seniora!

___________________________________________________________________________________________

Carling Cup

3.kolo

Man Utd - Arsenal 4:3

Dojam na kraju utakmice: Jako sam nezdavoljan jer po statistici izlgleda da smo jednaki ali na kraju u zadnjih 10 minuti primljena 2 gola ali valjda ce u sljedecem kupu biti vise srece  ;-)

Liga Prvaka

3. kolo LP

Sparta Prague - Arsenal 1:3

Arsenal - Sparta Prague 4:0

ŽDRIJEB SKUPINE G:

ARSENAL

VALENCIA

BESIKTAS

CSKA MOSCOW

1.KOLO

Valencia - Arsenal 0:3

2.KOLO

Arsenal - CSKA Moscow 3:0

TABLICA SKPUINE G:

Sljedeci report na polovici sezone

Slobodno komentirajte i trazite SS igraca  ;-)

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
Odg: ::: Arsenal - Velika potraga za trofejima :::
« Odgovori #1 u: 19.06.2008, 15:09:07 »
transferi zanimljivi i dobri...najbolji je onaj sa Gilbertom SIlvom, ako sma dobro skužio, dobio si osim toga šta si prodao njega i Tonija Kroosa  respekt
love si dobio puno, dobro si je iskoristio
ciljevi su realni i nadam se da uspiješ sve pobjediti(probaj ne izgubit inspiracije)

sretno ti bilo respekt

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #2 u: 19.06.2008, 15:14:08 »
Dobro si skuzio sa Gilbertom ali oni su prvo nudili 1 tisuca eura odma 1.5 milki na rate i 4. milki nakon 20 nastupa i Kroosa a ja njima kesirajte vi meni 5 miliona i Kroosa i uspilo je  :&
Vjeruj mi jedva ces cekat polusezonu da vidis koja sam poacanja dovea, samo cu ti reci da su svi mladi od 18  :)

Nadam se da necu izgubiti inspiraciju i nadam se da ce mi biti sretno  ;-)

« Zadnja izmjena: 19.06.2008, 15:15:57 od pinjo_st »

Offline Šufigani

• pokazujem kakav sam frajer
  • Trener
  • *
« Odgovori #3 u: 19.06.2008, 15:19:36 »
Transfere si odradia neloše puuuno uloženo u igrače.Možda bi bilo bolje da si sebi ubra Hunteelara pa da ga koristiš u rotaciji sa Eduardom,ali dobro. Tabela neloše prvi imaš jedan poraz respekt . Sretno dalje.

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #4 u: 19.06.2008, 15:22:28 »
Za napad mi nitko nije treba imam backup Bendthera i jos minjam Aguera u napad tako da sam tu popunjen  ;-)

A jedan poraz nezasluzen jer sam bio bolji ali oni zabijaju iz kontri i iz kornera tako da je nemoguce na primit gol  !mad!

Offline Nik Praskaton

• Ω
  • Legenda
  • *
« Odgovori #5 u: 19.06.2008, 15:49:14 »
nacin pisanja je katastrofalan  lolcina  :haha:

odlicna pojacanja i rezultati, prvo mjesto je zagarantirano

forsaj Nordeveita isplatit ce ti se   respekt

sretno u daljnjem nastavku sezone

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #6 u: 19.06.2008, 16:07:59 »
 !bravo!

moram priznati da si me jako ugodno iznenadio.

način pisanja je vrhunski, vidi se da si dao puno truda, igraš također jako dobro i pametno si kupovao (Aguero prije svih).

samo tako nastavi.

P.S.

odgovore na komentare piši kada ih se nakupi nekih 5-6 i više, jer ako ćeš svakome posebno odgovarati sa novim postom napravit ćeš "gužvu" u topicu i time gubiš na preglednosti  ;-)

Offline malo san maka

• Burek s mesom.
  • Trener
  • *
    • The Best on The World!
« Odgovori #7 u: 19.06.2008, 16:28:43 »
Pinjo, jesi to ti ilti je ne'ko drugi sastavljao  quee , ma šalim se  lolcina .
Svaka čast na opisu. Ovakve se karijere moraju komentirati.
Transfere si odradio jako dobro, rezultati za sada  respekt .
Samo ovako nastavi i sretno u nastavku.
 :)

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #8 u: 19.06.2008, 16:50:30 »
Pinjo, rekao sam ti da očekujem nešto veliko, ali ovo je fenomenalno :kee: :& ...što se tiče samo igre - transferi su predobri, nisi napravio nijedan krivi potez, sve si odradio majstorski...rezultati u Premiershipu su odlični, isto kao i početak u LP-u....u Carlingu nisi imao sreće, najprije sa ždrijebom a onda i sa rezultatom, no to i nije tako važno....samo se fokusiraj na prvenstvo i LP...jedva čekam novi post da vidim report polusezone i te nove talente koje si doveo....što se tiče pisanja - stvarno vrhunski, opširno, bez grešaka i pregledno...bilo bi dobro kad bi još stavljao thumbnail ss-ova za lakši i brži pregled ;-)...nadam se da će svaki novi post biti još bolji i opširniji, kao i sami rezultati...ako slučajno izgubiš malo inspiracije, nemoj odustati kao do sad, nego malo pričekaj, pogledaj nečiju karijeru i onda se vrati igranju...bilo bi šteta da odigraš samo 1-2 sezone kad si ovako dobro krenuo....očekujem najmanje 5 sezona...sretno respekt
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline oKRamxII

• Oružar
  • *
« Odgovori #9 u: 19.06.2008, 17:15:05 »
Dobra karijera, odlično stojiš na tablici, očito da si posložio sve kako spada i sad se samo nadaj da će bit što manje pucnjeva ;)

Offline Marolli

• Legenda
  • *
« Odgovori #10 u: 20.06.2008, 14:13:52 »
i mene si vrlo ugodno iznenadio načinom pisanja i izgledom reporta  !bravo!
transferi su jako dobro odrađeni, a i rezultati su zasada odlični
sretno dalje  ;-)

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #11 u: 20.06.2008, 16:15:11 »
@trnjan

Kako se usudujes vrijedati moj nacin pisanja  !mad!  lolcina
Iz iskustva znam da ce mi se Havard odlicno raziviti, vec se sad vidi napredak bilo mu je najmanje barem 15 ocjena podignuto pa sam jako zadovoljan sa tim  :) , i kad malo ostari( 19,20 god) slat cu ga na posudbe jer ipak imam jaku obranu pa cu ga tek kasnije forsirat u prvoj  ;-)

@juvefan

Ooo, hvala nisam ocekivao da ces me ti pohvalit  :&   :cool:
Ma prije dok sam bio manje znao o fm-u kupovao bi igrace koji bi mi se svidali  :haha: ...sad sam odma na pocetku pogleda momcad i procijenio koje su pozicije bile potrebne i jel to backup ili prva postava, nakon toga napravim shotlistu i stavim tu igrace koje cu kupit ili pokusati pa sto uspije, upsije  :)

P.S.

Necu vise odgovarati na svaki post nego samo na vise(kad se nakupi, kao sto si mi ti rekao! )  ;-)

@Plavi Lav

Nisam ja ovo sastavlja to je sastavia Čulo  lolcina
Hvala,hvala  ;-)

@Nardev

A carling stvarno za ubit se odma Man Utd i onda me glupo dobiju  !mad! ,A svidit ce ti se talenti i doveo sam jos jednog tako da ih je sad 5 i imam jos 9 milione eura  :kee: ...Ok stavljat cu sad thumbailove jer mi se uvik dole vidila oa velicina pa nisam htio stavljat ali si mi ti pojasnia kako da to maknem pa cu stavit u sljedecem reportu thumbail  ;-)
Necu odustat jer sam namjerno poceo karijeru da nebi mogao tako lako odustat pa cu pokusat odigrat 4 ili 5 sezona sto bi bilo odlicno  :)
Hvala na svim pohvalama  respekt

@oKRramxII

Hvala,hvala  ;-)

@Marolli

Nadam se da ce rezultati nastaviti ovakvi biti pa cu sa sigurnoscu osvoiti naslov  :)
Hvala na pohvalama  ;-)
« Zadnja izmjena: 20.06.2008, 16:17:08 od pinjo_st »

Offline Galacticos

• Trener
  • *
« Odgovori #12 u: 20.06.2008, 23:03:32 »
odlicno is krenuo transferi su super,a bendtnera ubacuju oko 60-65 minute i tako stalno dok nepocne zabijati sve vise i vise znam iz iskustva zasada sve za 5 mozda i za 5+ champ respekt

Offline naissus

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #13 u: 21.06.2008, 20:04:23 »
Dobar pocetak... I ja imam problema s motivacijom al to rješim tako da pročitam nečiju karijeru, u ovom slućaju tvoju... Vidi se da znas sta radiš i nevjerujem da ćeš ove sezone ostati bez nekog trofeja  champ! Transferi su ti predobri, igrački kadar još bolji!!! Samo tako nastavi... respekt

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #14 u: 21.06.2008, 20:09:42 »
REPORT POLUSEZONE

UVOD: Necu vam ovdje pricati o natjecanjima jer cu to pisati na kraju svakog natjecanja.Sa trasfer balanceom mi ide solidno jer svakog
mjeseca izgubim 3.miliona ali ipak to mi ne utjece na superjaki TB.Obavio sam nove trasfere ali to cu vam,malo ispod pricati o tome.Ajmo sad malo pricati o MOJIM trasferima i juniorima  ;-)

TRANSFERI

Kupovao sam puno i doveo sam cak 7 juniora.Evo da pocnem nabrajati kako sam koga nasao i zasto mi treba! Adrien,svi ga znamo veliki potencijal kojeg sam nazalost zaboravio kupiti u prvom dijelu pa sam ga se sjetio kasnije.Poslije sam se sjetio Johna Flecka svi isto znamo da je odlican pa sam ga kupio. Helder Barbosa,skauta sam poslao da trazi okolo po svijetu i preporucio mi ga je pa sam ga ja naravno kupio.Dean Bouzanis, za njega rijeci su suvisne jer svi mi znamo kakav je on potencijal. Andre Ayew,Shabir Isoufi, njih dvoje sam isto pronasao preko skauta i slove kao veliki talenti.I sada najvece mlado pojacanje ovog prelaznog roka je....... Mario Balotelli!!! on je najveci talent i od njega se ocekuje najveci napredak u buducnosti! to bi bilo sve o mom prelaznom roku,ako se cudite zasto nisam nikoga na free doveo tome je razlog sta nitko nije po meni bio dovoljno dobar za moj klub!

JUNIORI

Kao sto znate dovodio sam puno juniora i to ja volim ali sto je najbitnije svi napreduju.Vjerovali Vi ili ne ali mi 8 junior uci od mojih starijih igraca i to mi se jako svida.Svi napreduju dobro i nadam se da ce tako do krajabiti i da nece nikome opasti forma jer cemo izgubtiti 1. mjesto u nasoj juniorskoj ligi.Evo da dam pohvale par igraca koji su napredovali ili dosta zabijali u ovom dijelu sezone...Kao najboljeg igraca juniore mogu sa sigurnoscu proglasiti Rhys Murphya,Najbolji strijelac lige sa 11 golova i k tome se razijao savrseno!Drugi najbolji je Toni Kroos koji se nije bas razvijao ali je pokazao kvalitetu sa svojih 7 golova!Ali trece mjesto bi dao dvojici igraca, a to su Barazite i Zeefuik. Barazite pa je on bolji u tom segmentu ali zato je Zeefuik imao vise golova pa dijele 3.mjesto.Nadam se da shvacate zasto nemate novih igraca, ako ne kuzite to je zato jer nisu odigrali niti jednu utakmicu!Aj kad sam se raspisao toliko evo vam i ss tabele!

_________________________________________________________________________________________

PREMIERSHIP

Od 10. do 21. kola:

Arsenal - Bolton 3:0

Newcastle - Arsenal 1:3

Portsmounth - Arsenal 1:4

Arsenal - Man Utd 5:3

Everton - Arsenal 1:4

Arsenal - Chelsea 0:0

Tottenham - Arsenal 0:6

Arsenal - Reading 5:1

Arsenal - Brimingham 4:0

Wigan - Arsenal 1:3

Blackburn - Arsenal 3:0

Arsenal - Derby 3:0

Tablica nakon 21.kola:

MOJI DOJMOVI: Nakon 21. kola apsolutno dominiram ligom i nadam se da cu osvojit naslov.Jako sam zadovoljan sto primam malo, jako malo golova a zabijam puno, puno golova.

_________________________________________________________________________________________

Zdrijeb FA Cupa

Arsenal - Leeds

MOJI DOJMOVI: Ah, sto reci nego lagan zdrijeb tako da mogu ubaciti backup postavu i ovo pobijedit a vidit cemo sta ce dalje biti!

LIGA PRVAKA

3.kolo

Arsenal - Besiktas 4:0

Besiktas - Arsenal 2:3

Arsenal
- Valencia 3:0

CSKA Moscow - Arsenal 1:3

Tablica skupine G

1/8 Finala

Moji dojmovi: Skupinu sam prosao prelako a tome se nisam nadao.Valencia je po meni zakazala jer sam se nadao da ce mi biti ravnopravan protivnik ali nista od toga jer sam ih dva puta pobijedio 3-0! Roma...vrlo jak protivnik i nadam se da ce to biti zanimljiva utakmica u kojoj ja naravno pobjedujem!

NAGRADE

European goalkepper of the year

MOJI DOJMOVI: Ovoj nagradi sam se zacudio jer moj golman rezerva primio sam 6 golova sa Levanteom  :kee:  lolcina , ovo je za njega veliki uspjeh jer ce biti backup Hugu

European defender of the year

MOJI DOJMOVI: Kolo Toure je ovo zasluzio jer mi je zabio glavom i uvijek je odlicno odradivao posao u obrani!

European footballer of the year

MOJI DOJMOVI: Kun je odlicno odigrao i zasluzeno je pokupio ovu nagradu  :)

World footballer of the year

MOJI DOJMOVI: Jos jedna nagrada Kuna  :& i ovi put je Fabregas dosao do drugog mjesta  champ

Sljedeci report na kraju sezone!

Slobodno komentiraj te i trazite SS  :cheers:

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #15 u: 21.06.2008, 20:36:32 »
još jedan sjajan, opširan report, napreduješ :&...pojačanja su više-manje dobra, nastavljaš poznatu Arsenalovu politiku dovođenja mladih talenata iz cijelog svijeta...pohvalio bih dovođenje Adriena za kojeg pouzdano mogu reći da postane vrhunski igrač, zatim Bouzanisa te posebno Balotellija, samo zar ga nisi mogao dobiti za manje od 25 milja? quee...Fleck će biti igračina za koju godinu, ali Barbosa i Ayew ti po meni nisu trebali...ovaj Isoufi mi je jedini nepoznanica, no mlad je i mogao bi se dobro razviti...malo si ipak pretjerao s pojačanjima, a već imaš predobru momčad, no valjda ćeš imati koristi od toga...rezultati su gotovo savršeni, i u Prem.ligi i u Ligi prvaka :&
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #16 u: 21.06.2008, 20:45:53 »
ma odlicno  :&

nemam ni najmanje zamjerke, iskreno .. rezultati su odlicni, nadam se da ces uspjesno tempirati formu za kraj sezone koji je uvijek brutalno syeban.

samo polako igraj, nemoj odustati šta god se dogodilo.

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #17 u: 21.06.2008, 21:45:15 »
pisanje ti je odlično , skoro kao Turekovo  :&
rezultati se čine savršenima, smao šta mislim da si malo previše potrošio  lolcina

Evo i 1 savjet:
stavi sve ove juniore na utakmici sa Leedsom :cool:

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #18 u: 21.06.2008, 21:52:45 »
@ nardev
Ma to mi je skaut preporucio pa sta bude nemam sta izgubit   :&
Hvala na pohvalama  :)

@Juvefan
E da imam 4 (kljucna igraca)ozlijeđenih a tek je 20 sijecnja  :pras:
Hvala na pohvalama!  respekt

@BBK
Ma daleko sam ja jos od tureka  :shame:
ma ja ti volim kupovat  lolcina
Vec sam odigrao sa Leedsom i igrala mi je totalna rezervna postava  ;-)

Nastavite komentirat i trazite SS  ;-)

Offline Mr. Football

• nisam se pripremio za ovu zajebanciju
  • Trener
  • *
« Odgovori #19 u: 21.06.2008, 22:43:57 »
Ide ti odlicno kao i uvjek samo tako nastavi i osvoji sve sto mozes sretno dalje.
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline fighter

• Maskota
  • *
« Odgovori #20 u: 21.06.2008, 23:02:29 »
Fantasticno,sta rec....

Imam 2 pitanja:

1.S kojim Patchom igras??
2.Koji su ti to grbovi??

Sretno u nastavku...

Offline Cemextin

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #21 u: 22.06.2008, 09:51:54 »
Odličan početak  :& , pokušaj vratiti ovog napola posrnulog diva na stare staze... na cca 2004g.

Offline Šufigani

• pokazujem kakav sam frajer
  • Trener
  • *
« Odgovori #22 u: 22.06.2008, 10:04:29 »
Pinjost :& odlično si počeo skupina LP me oduševila svaka čast bez itijedne greške 18 bodova :& svaka čast. Sretno ti dalje i razbij ROmu.

Offline BadBoy89

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #23 u: 22.06.2008, 10:15:41 »
Bravo super ti ide samo tako dalje.
Dali jos uvijek imas Eduarda?
Ako da, kako igra?

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #24 u: 22.06.2008, 10:19:10 »
Evo, pročitao sam i tvoju karijeru. Sviđaju mi se transferi, ima tu puno mladih nada koji će se vjerojatno jako dobro razviti pa si siguran u budućnosti. Sviđa mi se kako pišeš, jedino baš ne moraš stavljat SS-ove svake utakmice jer to zna biti vrlo zamorno, pogotovo za tebe, pa ti predlažem samo najvažnije. Rezultati su do sada super, trebaš samo očuvati ovu prednost i lako osvajaš ligu. Želim ti puno uspjeha u daljnjem vođenju Arsenala  ;-)

Daj mi pliz SS Eduarda