CILJ U LIGI PRVAKA: Isto pokusati osvojiti naslov
CILJ U KUPOVIMA: Davat cu priliku slabijim igracima pa sto dalje dodem to bolje
Proslosezonski uspjesi Arsenala nisu tako bajni jer nije osvojao naslove lige pa mi se predvidaju da cu biti 4. na tablici ali sam ja obecao upravi da cu se boriti za naslov jer ovaj klub ima sigurno potancijala za osvajanje lige, a zato sam dobio nevjerojatnih 88 miliona eura koje sam podesio s budget adjustmentom. Jos jedna velik prednost je sto imam odlican TB sa kojim se ne moram brinuti da da cu upasti u minus ili bilo kakve druge probleme.
FINANCIJE
Docekao me odlican tim pa sam imao par prodaja igraca,Gallas je prodan jer je bio star i imao sam dosta igraca na njegovoj poziciji,Gilberto Silva prodan jer sam dobio dobro ponudu od Bayerna a i on mi svejedno nije trebao a Flaminia sam se htio rijesti jer ga ne volim i imam boljih igraca od njege na njegovoj poziciji.Krenuo sam u kupnju mladih nada i doveo sam po meni najbolje a to su: Aquino,Toni Kroos,Sakho,Thiago,Zeefuik i Ibrahim Affelay. Doveden je Hugo Llrois da zamjeni staroga Lehmana i ne toliko dobrog Almuniu,Marcela sam doveo kao backup Clichy ali naravno da ce i on nekad igrati u prvoj momcadi.Veloso je doveden da igra u prvoj momcadi a da ga ponekad zamjeni Denilson.I najbolji igrac ovog prelaznog roka je...Aguero, on ce igrati svku utakmicu u napadu ili na poziciji AMC ali on ubije gdje god da igra!
TRANSFERI
Koristim takiku od Juvefana jer iz iskustva znam da je odlicna pa nadam se da vam to nece biti toliko velik problem.Ja vam ne bih znao sad koja je najbolja postava jer ima vise nacina npr. nekad znam ubaciti Aguera u vrh napada ako Adebayoru ili Dudu ne ide a ako je slab protivnik priliku dobija Bendther.Ima opcija da Denilson zamjeni Velosa kad mu ne ide ili ako igram protiv slabih protivinika.Marcela mijenjam sa Clichyem a Sagnu sa Ebouem ali ako je bas slab protivnik ubacim Hoytea.Senderos se mijenja sa Djourom jer su skoro pa jednaki.Sad nekad ubacim Hleba umjesto Van Persia ili Fabregasa ovisno o protiviniku ali ako je slab protivnik prilku dobija Walcott koji upada umjesto Robina Van Persia!
OVO BI BILA NAJBOLJA POSTAVA:

___________________________________________________________________________________________
Premiership pocinje 
Odigrano je 9.kola
Blackburn - Arsenal 0:3

West Ham - Arsenal 0:6

Arsenal - Man City 2:1

Liverpool - Arsenal 3:1

Arsenal - Derby 3:1

Arsenal - Fulham 3:0

Arsenal - Sunderland 4:0

Aston Villa - Arsenal 0:0

Arsenal - Middlesbrough 5:0
TABLICA
Prvi dojmovi: Jako sam zadovoljan sa ovim prvim mjestom i volio bi da tako ostane.Ova taktika je odlicna i zabijam puno golova (27) a primam malo (5) i s time sam jako zadovoljan.
Na kraju mi je drago sto nema puno ozljeda i sto puno mojih junior uci od mojih seniora!
___________________________________________________________________________________________
Carling Cup

3.kolo
Man Utd - Arsenal 4:3
Dojam na kraju utakmice: Jako sam nezdavoljan jer po statistici izlgleda da smo jednaki ali na kraju u zadnjih 10 minuti primljena 2 gola ali valjda ce u sljedecem kupu biti vise srece

Liga Prvaka

3. kolo LP
Sparta Prague - Arsenal 1:3

Arsenal - Sparta Prague 4:0

ŽDRIJEB SKUPINE G:
ARSENAL
VALENCIA
BESIKTAS
CSKA MOSCOW
1.KOLO
Valencia - Arsenal 0:3

2.KOLO
Arsenal - CSKA Moscow 3:0

TABLICA SKPUINE G:

Sljedeci report na polovici sezone
Slobodno komentirajte i trazite SS igraca