Autor Tema: Noroeste(FM 2007)  (Posjeta: 25693 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
Odg: Noroeste(FM 2007)
« Odgovori #75 u: 18.09.2008, 18:58:18 »
7.SEZONA(2.dio)

COPA LIBERTADORES

Natjecanje koje naravno želim osvojiti i tako obraniti naslov,velik izazov i borba sa brazilcima i drugima.

SKUPINA D

Ove sezone natjecanje ponovno počinjem u skupini D.Grupa je dosta izjednačena,u njoj su još Boca,Colo Colo i ekvadorska Barcelona.Sve dosta kvalitetne ekipe sa iskustvom igranja velikih natjecanja,ali moje iskustvo je bogatije.

UTAKMICE

NOROESTE-BARCELONA(ECU) 3-0
COLO COLO-NOROESTE 0-2
NOROESTE-BOCA 4-1
BOCA-NOROESTE 1-0
NOROESTE-COLO COLO 4-0
BARCELONA(ECU)-NOROESTE 1-3

Osvojio sam očekivano prvo mjesto,iako poraz od Boce nije baš realan.Ostale utakmice lako odrađene i osiguran prolaz u knock-out rundu sa vrlo dobrom gol-razlikom.

KONAČNA TABLICA

2.RUNDA

1.UTAKMICA
CORINTHIANS-NOROESTE 1-1

Loš ždrijeb i jak protivnik već u drugoj rundi,naravno Corinthians.Utakmica kao i uvijek zanimljiva i puna prilika s obje strane,rano sam poveo,ali domaćini su uspjeli izjednačiti do poluvremena.Isključenje Betaa pred kraj poluvremena nisam uspio realizirati,pa je ostalo 1-1.

2.UTAKMICA
NOROESTE-CORINTHIANS 1-1,PEN 4-2

Slična utakmica kao i prva,samo ovaj put su poveli gosti.Ipak,uspio sam izjednačiti i izboriti jedanaesterce treći put ove sezone.Nije bilo veće napetosti jer su gosti promašili prvi i posljednji udarac i prošao sam u četvrtfinale.

ČETVRTFINALE

1.UTAKMICA
SAN LORENZO-NOROESTE 0-1

Prvi put sam za protivnika dobio argentinskog prvoligaša San Lorenza.Vrlo izjednačenu utakmicu rješio je Bakari golom u 84.minuti.

2.UTAKMICA
NOROESTE-SAN LORENZO 2-2

Odlična utakmica u kojoj se igrao napadački nogomet rezultirala je sa četiri gola.Na kraju je završilo bez pobjednika,ali prošao sam zahvaljujući važnom golu u gostima.Raspoloženi su bili Pino kod mene i Acosta kod argentinaca postigavši svaki po dva pogotka.

POLUFINALE

1.UTAKMICA
CRUZ AZUL-NOROESTE 0-0

Protivnik u polufinalu mi je bio meksički predstavnik,koji je postigao velik uspjeh plasiravši se u samu završnicu natjecanja.Dosadna utakmica u kojoj nije bilo previše prilika,a ni golova(vjerojatno zbog velike vrućine).

2.UTAKMICA
NOROESTE-CRUZ AZUL 2-0

Ugodno vrijeme pogodovalo je igranju,pa je utakmica bila ljepša i s više prilika.Iako na poluvremenu nije bilo golova,u drugom dijelu razigrao se Pino,koji je sa dva pogotka riješio pitanje sveukupnog pobjednika i odveo me u finale.

FINALE

1.UTAKMICA
INTERNACIONAL-NOROESTE 0-2

Jose (11)
Wilton Pantera (80)

Brazilsko finale igrao sam sa Internacionalom.Moji su odigrali najbolje kad je bilo najpotrebnije i zasluženo slavili s dva gola prednosti.

2.UTAKMICA
NOROESTE-INTERNACIONAL 0-0

Ovu utakmicu nisam počeo sa dosta igrača zbog ozljeda,pa i nije bilo neke dobre igre.Rezultat je ipak dovoljno dobar da i treći put podignem pehar champ

NAJBOLJI IGRAČ COPE

Nagradu je osvojio Peter Cabrera,koji je odigrao odlično,drugi je bio iskusni Kleber,a treći Basilio.

1.BRAZILSKA LIGA

Dosad najbolja sezona u najjačoj brazilskol ligi,ponovno su moji igrali vrlo uigrano i efikasno.Napad je odlično funkcioniralo,ne samo jedan već i svi ostali napadači su pokazali veliku formu.Obrana je ipak odigrala najbolje dosad i primila samo 11 golova,uz gol-razliku +69.Poboljšao sam i bodovnu razliku u odnosu na drugoplasiranog,a ove sezone iznosi čak 33 boda.
Najveće iznenađenje sezone je Flamengo,koji je završio na 2.mjestu koje nije baš tako često osvajao.Najviše zasluga za ovo visoko mjesto ima flamengova obrana,posebno iskusni golman Diego,koji je imao vrlo dobre izvedbe.
Internacional i Sao Paulo završili su na 3. i 4. mjestu,te nastavili sa dobrim igrama i u ovoj sezoni.
Fluminense je loše startao,ali kako je prvenstvo odmicalo tako su igrali sve bolje i na kraju zauzeli vrlo dobro 5.mjesto.Vjerojatno bi bili i na višoj poziciji da obrana nije igrala jako loše i primila previše golova za neku višu poziciju.
Santos je odigrao dosta dobru sezonu i zauzeo 6.mjesto,te tako vratio ugled kluba nakon što je prije dvije sezone ispao iz najvišeg ranga brazilskog nogometa.Kvalitetni i iskusni napadači ove sezone su pokazali da još uvijek znaju zabijati i time pridonijeli dobroj poziciji na kraju sezone.
Atletico Paranaense i Vasco su također malo iznenađenje s obzirom na prethodne nastupe,ali dobro su trgovali i vidi se rezultat.
Novi prvoligaši Brasil de Pelotas i 15 de Novembro pokazali su kako se treba odigrati premijerna sezona u 1.ligi.Imali su pobjede protiv dosta jačih klubova i nagovijestili da imaju visoke ambicije u nadolazećim sezonama.
Apsolutno najveće iznenađenje priredili su Corinthians i Gremio,koji su završili na 13. i 15. mjestu.Corinthians je imao velikih problem sa obranom nakon odlaska nekih igrača u europske klubove, a ni napad nije bio ništa bolji.Kod Gremia je problem bio u nedovoljnom uigranosti momčadi,pa nikako nisu mogli kontrolirati napad i završili samo dva mjesta iznad zone koja vodi u drugu ligu.
Iz lige su ispali Goias,Botafogo,Ponte Preta i Moto Clube.

IZDVOJENE UTAKMICE

ATLETICO PARANAENSE-NOROESTE 0-4
BRASIL DE PELOTAS-NOROESTE 1-3
CORINTHIANS-NOROESTE 0-2
FLUMINENSE-NOROESTE 0-2
NOROESTE-15 DE NOVEMBRO 3-0
NOROESTE-BRASIL DE PELOTAS 3-0
NOROESTE-CORINTHIANS 2-0
NOROESTE-FLUMINENSE 6-1
NOROESTE-INTERNACIONAL 3-1
NOROESTE-MOTO CLUBE 5-0
SANTOS-NOROESTE 0-2
VASCO-NOROESTE 1-3

KONAČNA TABLICA

NAGRADE

IGRAČ GODINE

Nagradu je zasluženo osvojio Roncatto,jer je stvarno odlično igrao u ligi i često bio strijelac.Drugo mjesto zauzeo je iskusni Giancarlo,koji je najzaslužniji za visoku poziciju novog prvoligaša.Treći je bio mladi Oliveira.

MOMČAD GODINE

Ove sezone iman samo jednog igrača u momčadi godine i to je Roncatto.Mislim da to nije baš realno,ipak sam imao najbolju sezonu dosad.

NAJBOLJI STRIJELAC

Četvrti put zaredom iman najboljeg strijelca,a i ovu nagradu je pokupio izvanredni Roncatto postigavši 16 golova.Drugi je s istim brojem golova,ali iz više utakmica bio Diego Tardelli.Treći mjesto je osvojio odlični mladi napadač Andre,koji bi mogao postati jedan od boljih napadača svijeta.

MLADI IGRAČ GODINE

Trofej je osvojio mladi igrač Sao Paula Oliveira,drugi je bio vrlo dobri veznjak Ituana Tiago,a treće mjesto je pripalo Raone-u,koji je nagradu osvojio lani.

MENADŽER GODINE

Četvrtu godinu zaredom osvajam trofej najboljeg menadžera u Brazilu,a sigurno i šire.

RECOPA SUDAMERICANA

Još jedno sudjelovanje na južnoameričkom superkupu osigurao sam novi trofejem na Copi Libertadores.

FINALE

1.UTAKMICA
RIVER-NOROESTE 1-2

Falcao (7) / Juan Pablo Pino (55)
Luciano Scerpella (81)

Nova Copa Sudamericana stari protivnik - River.Utakmicu je započeo jednostavno fenomenalni Falcaom,koji je stvarno prava igračina.Ipak,u drugom poluvremenu moji su pokazali karakter i ostvarili važnu pobjedu.

2.UTAKMICA
NOROESTE-RIVER 4-1

Juan Pablo Pino (14) / Falcao (10)
Evandro Roncatto (32,61,70) / Sergio Almiron (72)

Kakva utakmica i kakva partija Roncatta,koji je dokazao da je igrač za velike utakmice.Gosti su poveli golom koga drugog nego Falcaa,čovjek je jednostavno nezadrživ,ali i preskup za mene.Drugi trofej u dva nastupa,četvrti u sezoni.

CLUB WORLD CHAMPIONSHIP

Nakon prošlosezonskog osvajanja ovog velikog trofeja,ove želim pokušati obraniti naslov i tako ući u povijest.

POLUFINALE

NOROESTE-AUCKLAND CITY 11-0

Evandro Roncatto (5)
Wilton Pantera (7,29,45,62,72)
Dikson (11)
Luciano Scerpella (21)
Geoff James own goal (25)
Jose (87)
Adams (90)

Apsolutna dominacija i odlična utakmica Pantere,koji je postigao čak pet golova.

FINALE

AMERICA(MEX)-NOROESTE 0-0,PEN 4-5

U finalu sam dobio neočekivanog protivnika,meksičku Americu koja je iznenađujuće izbacila prvaka europe Chelsea na penale.Utakmica je bila dosta izjednačena,prilika je bilo,ali golova ipak ne tako da se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.Veliko iskustvo u penalima moji su potvrdili i ovaj put i odnijeli peti trofej champ

NAJBOLJI STRIJELCI

1.EVANDRO RONCATTO 34
2.WILTON PANTERA 33
3.JUAN PABLO PINO 30
4.JOSE 14
5.MOHAMED BAKARI 12
6.LISBOA 11
7.DIKSON 9

NAJBOLJI ASISTENTI

1.DIKSON 19
2.LEANDRINHO 13
3.EVANDRO RONCATTO 13
4.JOSE 13
5.GUILHERME 12
6.LUCIANO SCERPELLA 12
7.LISBOA 11

NAJVEĆI AVERAGE RATING

FABIO 7.59

ZANIMLJIVOSTI

- Ove sezone je dovršena dogradnja stadiona,proširen je za 5000 mjesta i sva su sjedeća.Stadion nakon gradnje ima kapacitet od 18 400 mjesta.

- Uskoro će započeti radovi na poboljšanju uvjeta za trening(training facilitiesa),jer sadašnje stanje nije baš zadovoljavajuće s obzirom da tim nastupa na svim velikim natjecanjima.Ubrzo nakon toga uslijedit će radovi na poboljšanju uvjeta za treniranje mladih igrača i akademije.

- Ove godine mi je istjecao ugovor sa klubom,pa mi je ponuđen novi koji sam ja bez razmišljanja prihvatio.Potpisao sam produženje ugovora za 4 godine,a zarađivat ću 36,000 M/Kn na tjedan,ugovor vrijedi do 2017.g.

- Vrijednost tima se povećala u odnosu na prošlu sezonu i sad iznosi 255 M/Kn.

- Ostvaren je i rekord u broju utakmica bez poraza,koji sada iznosi 84 utakmice.

Na kraju svega sezona je bila izuzetno uspješna,jer sam osvojio sve što se moglo.Ekipa je stvarno dobro igrala i pokazala da može igrati na više frontova jednako uspješno,neki mladi igrači su pokazali talent koji će u narednim sezonama pokazati i za prvi tim.Čestitke igračima i svim trenerima i skautima koji su puno pridonijeli ovom velikom uspjehu.

Eto ljudi,to je sve za ovaj report.Nadam se da volite čitati o mojim uspjesima i da sam dobro opisao ovu sezonu.Šta se tiče idućeg reporta očekujte izvještaj o tome kako je prošla brazilska reprezentacija na kvalifikacijama za SP i Konfederacijskom kupu,te kako je igrao Brazil U23 na Gold kupu.Do idućeg reporta :beer:

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline robinho

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #76 u: 19.09.2008, 21:03:39 »
odlicno,nije mi zao sto sam prcitao cijelu karijeru jer sam imao sto procitati i odusevljen sam ,samo tako nastavi
real madrid is best club in the world

Offline kota007

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #77 u: 20.09.2008, 14:31:32 »
Osvojio si sve živo.  :& 100 bodova u ligi je fantastično,dok si uz malo problema u finalu osvojio i SP klubova.U copa libertadoresu si imao malo problema sa Corinthiasom,dok si ostale prošao glatko.Recopa je uvjerljivo osvojena,imaš najboljeg strijelca,a i najbolji si manager.  :&

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #78 u: 21.09.2008, 15:10:07 »
Definitivno najbolja sezona, i kako je kota rekao, osvojeno je sve moguće :&
Molio bih ss club informationa i iskusnog napadača Pantere (već drugi put da tražim njegov ss :shame:)
Sve u svemu, najbolji si, i samo tako nastavi ;-)

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #79 u: 21.09.2008, 21:15:54 »
Citat:
Molio bih ss club informationa i iskusnog napadača Pantere (već drugi put da tražim njegov ss )

CLUB INFORMATION

WILTON PANTERA

Šta reći za Panteru,osim jedna od najboljih kupovina koje san napravio.Bivšeg napadača Santa Cruza doveo sam besplatno,a postao je prava legenda kluba - već ima najviše nastupa za Noroeste i najbolji je strijelac :&

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #80 u: 21.09.2008, 21:30:38 »
Svaka čast na uspjesima.. Report odličan, pišeš jako lijepo.. Može SS najboljih pojedinaca??
Sretno dalje
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #81 u: 22.09.2008, 13:41:04 »
 !bravo! kakvi reporti, svaka čast, znam da nije lako ovoliko teksta napisati, zato ovo treba komentirati :&
ekipa je vrhunska, sad te više nitko ne može zaustaviti, pobjeđuješ u svim natjecanjima champ
nadam se da ćeš i s Brazilom uspjeti osvojiti SP kao krunu ove sjajne karijere respekt
jel možeš stavit ss Roncatta? baš sam igrao CM 03/04 prošli tjedan pa sad vidim da ga ti imaš u ekipi :&
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #82 u: 22.09.2008, 15:42:56 »
@Tupac - fala,evo ti ss-ovi najboljih igrača:

FABIO

JUAN PABLO PINO

LEANDRINHO

MOHAMED BAKARI

PETER CABRERA

WALLACE

@nardev - dva dijela ovog reporta napisao sam za 5 sati(u dijelovima),iman stvarno odličnu ekipu i sve bolje igraju :cool:.Evo Roncatta:

EVANDRO RONCATTO

Šta reći za Roncatta,osim da je odličan igrač i često strijelac :&

« Zadnja izmjena: 22.09.2008, 15:55:53 od storm masters »

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #83 u: 26.09.2008, 22:03:32 »
WORLD CUP 2014 QUALS(SAM)

Zacrtao sam sebi cilj,a to je osvajanje ovog velikog natjecanja.Prije toga naravno treba igrati kvalifikacije,a kako je prošlo pogledajte u tekstu koji slijedi.

KVALIFIKACIJE

PARAGVAJ-BRAZIL 1-3

Salvador Cabanas (14) / Elano (26)
Wallace (31)
Nilmar (35)

BRAZIL-URUGVAJ 2-0

Ronaldinho (26),Robinho (46)

BRAZIL-PERU 2-0

Ronaldinho (36),Anderson (48)

VENEZUELA-BRAZIL 0-1

Julio Baptista (64)

BRAZIL-KOLUMBIJA 0-1

Juan Pablo Pino (45)

ARGENTINA-BRAZIL 2-1

Neri Cardozo (27) / Ronaldinho (14)
Lionel Messi (68)

BRAZIL-EKVADOR 1-0

Kaka (80)

BOLIVIJA-BRAZIL 0-3

Celsinho (41,87),Kaka (77)

BRAZIL-ČILE 3-0

Ali Manouchehri own goal(11),Anderson (33),Adriano(40)

BRAZIL-PARAGVAJ 1-1

Kerlon (9) / Milton Benitez (59)

URUGVAJ-BRAZIL 0-0

PERU-BRAZIL 1-2

Junior Ross (66) / Robinho (1),Marcelo (44)

BRAZIL-VENEZUELA 3-0

Renier Rodriguez own goal (3),Diego (28),Celsinho (54)

KOLUMBIJA-BRAZIL 0-1

Anderson (20)

EKVADOR-BRAZIL 0-2

Robinho (10),Rafinha (24)

BRAZIL-BOLIVIJA 9-0

Silva (1,40,56,65),Avine (10),Elano (52),Diego (54),Leyrielton (60),Robinho (78)

BRAZIL-ARGENTINA 4-1

Diego (10),Kaka (42,84),Leyrielton (45) / Lionel Messi (90)

ČILE-BRAZIL 1-1

Mark Gonzalez (41) / Silva (33)

KONAČNA TABLICA

Nakon dva poraza u ranoj fazi natjecanja,protiv Argentine i Kolumbije,moji su zaigrali kako i priliči ovoj reprezentaciji i ostvarili odlazak na SP.Na kraju,tablica izgleda jako dobro za mene,prvo mjesto osigurano zasluženo sa najboljom obranom i najboljim napadom kvalifikacijske skupine.
Odlično je igrala Kolumbija predvođena odličnim Falcaom,Renteriom i Arenasom.

Ovo je bio jedan od posljednjih reporta u ovoj karijeri,jer zbog faksa neću imati baš vrimena.U idućem,vjerojatno zadnjem reportu očekujte izvještaj sa Kupa Konfederacija i Gold kupa.Pozz :cro-man:

« Zadnja izmjena: 26.09.2008, 22:05:33 od storm masters »

Offline robinho

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #84 u: 26.09.2008, 22:08:59 »
steta jer je ovo po meni najbolja karijera s nekim klubom koji nije iz europe ali sa norestom si osvojil sve moguce i sa brazilom ti ide fenomenalno pa osvoji i cup confederation s njima,sretno
real madrid is best club in the world

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #85 u: 28.09.2008, 21:38:27 »
Šteta što se ova karijera bliži kraju, stvarno jedna od najboljih karijera na forumu :sad:
Čestitke na osvajanju prvog mjesta u kvalama za SP, čini se da si relativno lako ostvario ovaj uspjeh.
Kolumbija stvarno izgleda moćno, al eto, u manageru 08 ipak nisu ni blizu kao u ovom kojeg ti igraš :&
Može onda zadnji ss-ovi, Kake i Silve?
Do zadnjeg reporta, pozz :)

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #86 u: 30.09.2008, 18:54:22 »
čestitke za uvjerljiv plasman na SP, posebno impresivno izgleda pobjeda protiv Argentine 4-1 kao i ukupna gol-razlika 39:8 ...ovi Kolumbijci su baš opaki na 07-ici :&
nadam se da si već osvojio Confed cup i Gold cup pošto si u 2014.god., a onda za kraj na SP-u zaključi ovu sjajnu karijeru naslovom prvaka champ
jel može ss-ovi Andersona i Adriana :)
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #87 u: 30.09.2008, 19:11:33 »
@ lampard_kc - a i meni je žao šta neću moć nastavit,faks je važniji :bo:  Evo ss-ova:

KAKA

SILVA

Izvanredan igrač,zabija stalno u Milanu i Brazilu :&

@nardev - odlično su odigrali protiv Argentine,a Kolumbija je stvarno jaka.
Šta se tiče Confed i Gold cupa objavit ću manji report o tome uskoro.Nakon toga slijedi mega report u kojem će biti svega lolcina
Traženi ss-ovi:

ANDERSON

Čudi me da je još uvijek u Portu quee

ADRIANO(superhik lolcina)

Offline Pena

• Mali od palube
  • Legenda
  • *
« Odgovori #88 u: 03.10.2008, 20:52:50 »
Jos jedna odlicna karijera, nakon turekovog Napolia, se blizi kraju...
Stvarno steta...
Svaka cast na svemu osvojenom sa Noroesteom i Brazilom... :&

Moze ss od Thierry Henry-a na pocetku sezone, zanima me nesto,
ako moze Overview i Attributes...

hvala unaprijed  respekt

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #89 u: 04.10.2008, 17:08:23 »
@ Plena - Ovo mi je bila prva karijera na forumu i zadovoljan san postignutim rezultatima i pisanjem.Još će bit oproštajni report u kojem ću ukratko opisat moj put iz treće lige prema vrhu svijeta :cool:
Evo ti ss-ovi Henry-a:

OVERVIEW

ATTRIBUTES
« Zadnja izmjena: 04.10.2008, 17:25:34 od storm masters »

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #90 u: 04.10.2008, 17:11:34 »
Još jednom da te pohvalim. Super pišeš, čestitke za rezultate, i sa Noroesteom i sa Brazilom.
I daj pliz stavi SS najboljih igrača i Roncatta, jer oni gore šta si stavio ne rade, uploadaj na neki drugi, a ne na slike.hr
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #91 u: 08.10.2008, 16:41:07 »
@ Tupac - svemu dođe kraj,pa i ovome.Uskoro će biti završni report,a onda nastavljam na FM 2009.Evo ti ss-ovi:

FABIO

AMARAL

EVANDRO RONCATTO

GUILHERME

JUAN PABLO PINO

MOHAMED BAKARI

PETER CABRERA

WALLACE

WILTON PANTERA

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #92 u: 08.10.2008, 20:58:32 »
odlično pišeš, uživan čitajući :&

šteta šta završava respekt

daj mi ss od hrvatske repke, barce i hajduka ako nije problem da vidin kakvi su u tebe

hrk hrk

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #93 u: 09.10.2008, 16:29:03 »
@ Frenky - nisan load-a hrvatsku ligu,pa nema baš igrača u Hajduku.

BARCELONA

HAJDUK

HRVATSKA

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #94 u: 09.10.2008, 16:31:54 »
fala na ss-ovima

nema veze šta nema igrača u klubu, važno je da je munhoz još uvik tu :haha:
hrk hrk

Offline FilipVG

• The south will rise again!
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #95 u: 09.10.2008, 16:36:44 »
Lijepa karijera, pregledno, lijepo pišeš i nije bezveze stickana ;)

Vidim rasturaš s Noroesteom, kako u prvenstvu tako i u Copi Libertadores :& s Brazilom se uvjerljivo kvalificirao na WC, sretno na mundijalu ;-)

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #96 u: 10.10.2008, 13:56:57 »
@ Frenky - dobra je Hrvatska repka,a Munhoz se usidria u Hajduku lolcina

@ FilipVG - ne mogu se požalit kako mi ide,cilj mi je SP trofej :)