Autor Tema: Noroeste(FM 2007)  (Posjeta: 26022 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
Odg: Noroeste(FM 2007)
« Odgovori #50 u: 17.08.2008, 14:47:38 »
@ lampard_kc - Dobar je Meksiko,ali ipak sam ih uspio pobijediti.Evo ss-ova Vele i Ochoe:

CARLOS VELA

FRANCISCO GUILLERMO OCHOA

Report sa Noroeste-om će vjerojatno bit idući tjedan,za sad mi vrlo dobro ide ;-)

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline kota007

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #51 u: 17.08.2008, 18:06:59 »
Čestitam na osvajanju Cope i na plasmanu na OI i nadam se da češ i tamo uzeti zlato.Igraš odlično i vide se da o fm-u znaš puno,konačno da i ti imaš malo sreće i da si dobio na penale Meksikance,za razliku od SP klubova kad si izgubio na penale.
Prijateljske nisi igrao protiv jakih repki,ali si ih sve 3 repke lijepo razvalio.
Sretno dalje.

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #52 u: 18.08.2008, 18:41:15 »
Hvala na ss-ovima, čekam tvoj report s Noroesteom ;-)

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #53 u: 26.08.2008, 16:13:41 »
6.SEZONA(1.dio)

CILJEVI:

Ove sezone očekujem najmanje jednaki uspjeh kao i prošle sezone,a pokušat ću osvojit i Svjetsko klupsko prvenstvo.U Sao Paulo prvenstvu prolaz skupina je očekivan,a poslije želim do finala.Brazilski kup je idealan za odmaranje igrača i davanje prilika nekim mlađim igračima i onim koji nemaju priliku ući u prvih 11.
U ligi ću pokušati osvojiti treći uzastopni naslov,mislim da neće biti problema.Najelitnije natjecanje Južne amerike - Copu pokušat ću također obraniti.Na kraju tu su jedina dva natjecanja koja još nisam osvojio - Svjetsko prvenstvo klubova i Recopu.SP mi je izmaklo iz ruku prošle sezone,nadam se da će biti bolje ove.Recopa je natjecanje u kojem sudjeluju pobjednici Cope Libertadores i Cope Sudamericane.

TRANSFERI

Ove sezone nisam puno kupovao,jer nije bilo potrebe za neke velike promjene.Za transfere sam dobio dosta dobar budžet - oko 50M/Kn što je više od prošlogodišnjeg.
Odlučio sam se pojačati na poziciji desnog stopera i to brazilskog igrača,zbog toga jer na toj poziciji iman dva stranca od kojih je Vejerano prvotimac,a Scerpella pokazuje veliki talent i dobra je zamjena.Brazilac Tinga nije pokazao baš dobre partije,pa bi mi trebao jedan brazilski prvotimac.
Potraga nije bila duga,jer sam prošle sezone razmišljao o nekim igračima na toj poziciji.Kupio sam brazilskog reprezentativca,koji je došao iz prvoligaša Palmeirasa za dosad najveći iznos - 45 M/Kn.Amaral je odličan igrač,fizički jak,brz,vrlo dobar u obrani,a osim na poziciji stopera može igrati i desnog veznog.Opasan je po protivničku obranu brzim prodorima i dobrim pregledom igre,pa je nerijetko asistent.U svakom slučaju vrlo dobar igrač,koji će bez sumnje brzo postati standardan član prve momčadi.

Tražio sam i igrača na pozociji lijevog veznog,koji će biti zamjena Leandrinhu,a vjerojatno će dobivati veću minutažu od Edna.Gledao sam igrače bez kluba i one koji nisu preskupi.Bilo je puno igrača kojima je istjecao ugovor,pa su otišli na free transfer,a tu sam ugledao i svoje novo pojačanje.Doveo sam 24-godišnjeg brazilca Guilherma,koji je bio bez kluba i nije mogao odbiti ponudu prvaka Brazila.Guilherme je vrlo dobar igrač,dobar je iz prekida,ima solidan dribling,dobre fizikalije,precizan zadnji pas,a može i zabit.

TRANSFERS IN

TRANSFERS OUT

Nogometna tržnica nije bila prezanimljiva,ali nije ni trebalo dovodit puno igrača.

PRVIH 11 ZA OVU SEZONU

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Odigrao sam dvi utakmice u kojima sam probavao meke nove igrače i dorađivao taktiku za novu sezonu.Pripreme su dobro odražene dobro,bez primljenog gola.

Juan Pablo Pino (1,46)
Evandro Roncatto (24,76)
Renzo Revoredo (62)

Juan Pablo Pino (8)
Ismael (11,56)
Wilton Pantera (34)

Počinje sezona...

SAO PAULO PRVENSTVO

Opet sam odlično odigrao prvo natjecanje sezone i osvojio prvo mjesto.Skupinu sam završio bez poraza,uz to sam imao najbolji napad,dok sam u obrano primio nešto više golova.Igrao sam sa malo ofenzivnijom taktikom,a u nekim utakmicama sam stavljao rezervne igrače,pa je bilo više primljenih golova.Osim mene iz skupine su prošli Corinthians,Palmeiras i ove sezone odlični Sao Paulo.

IZDVOJENE UTAKMICE

TABLICA

POLUFINALE

Priliku za osvetu za poraz u prošlogodišnjem finalu dobio sam odmah u polufinalu.Prva utakmica je počela ranim isključenjem Wellitona,a tu priliku sam ubrzo i iskoristio.Konačni rezultat je postavljen u 1.poluvremenu,a golove su postigli Wallace i Adams.
Uzvrat je bio stvar formalnosti,a jedini gol na utakmici je postigao Jose.U 2.poluvremenu gosti su gubili strpljenje i to je rezultiralo crvenim kartonom.Kako je slatka osveta bez primljenog gola :cool:

1.UTAKMICA

2.UTAKMICA

FINALE

Prvi put u finalu me je čekao Sao Paulo,koji je sastavio vrlo dobru momčad.Prva utakmica se igrala na Morumbi stadionu,počelo je super golom Bakaria u 2.minuti.Ipak,utakmicu su obilježila čak tri crvena kartona i odlična partija Pina,koji je postigao hattrick.Konačni rezultat od 0-4 je jednostavno najbolji mogući za uzvrat.Druga utakmica je počela loše,ranim isključenjem Josea.Gosti ipak nisu uspjeli zabiti gol s igračem više,a iz dvi odlične kontre postigao sam dva gola za prvi trofej sezone champ .I u ovoj utakmici je bilo tri crvena kartona,kad su gosti izgubili disciplinu.

1.UTAKMICA

Mohamed Bakari (2)
Juan Pablo Pino (12,40,90)

2.UTAKMICA

Renzo Revoredo (56)
Cleitao (66)

SP TEAM OF THE YEAR

U najboljem timu uvrštena su tri moja igrača: Pino koji je odigrao dosad najbolje utakmice,Wallace je uvijek odličan i nepogrešiv i Cleitao koji je svojim iskustvom dirigirao sredinom terena.

BRAZILSKI KUP

Manje važno natjecanje,ali pobjeda ipak donosi nešto novca.

1.RUNDA

Prvi protivnik bio je niželigaš Serra,koji nije imao šanse protiv puno bolje moje momčadi,koja je prošla sa ukupnih 7-0.

2.RUNDA

Još jedan niželigaš čekao me je u drugoj rundi,a rezultat je opet vrlo dobar,bez primljenog gola prošao sam u iduću rundu.

3.RUNDA

Sljedeći protivnik bio je drugoligaš Avai,koji mi je uspio zabit prvi gol.Lagana pobjeda u prvoj utakmici bila je uvod u novu pobjedu i osigurani prolaz dalje.

ČETVRTFINALE

1.UTAKMICA

Protivnik u četvrtfinalu bio je prvoligaš Palmeiras s kojim uvijek igram neizvjesne utakmice.Na poluvremenu sam vodio pogotkom Pantere i imao više prilika,dok je u drugom utakmica bila izjednačenija.Ipak,ponovno sam dominirao osobito nakon isključenja Valdivie i osigurao pobjedu golom sa 11 metara u sudačkoj nadoknadi.

2.UTAKMICA

Ne baš zanimljiva utakmica sa malo prilika,ali domaćin je uspio zabiti jedini gol na utakmici koji mu ipak nije bio dovoljan za prolaz.

POLUFINALE

1.UTAKMICA

Polufinale mi je donijelo novog prvoligaša Figueirense-a,koji je pokazao puno i došao dovde pobjedivše neke velike klubove.Ranim isključenjem Alexa dobio sam brojčanu premoć koju je znao iskoristiti odlični Roncatto svojim hattrickom.Svi golovi su pali u 1.poluvremenu,u drugom su se gosti potpuno povukli,pa je prilika bilo manje,uz to im je golman sve branio.

2.UTAKMICA

I u ovoj utakmici sve je rješeno u 1.poluvremenu,kad je pogodio pouzdani Pantera i osigurao prolaz u finale.

FINALE

1.UTAKMICA

Diego (51) / Leandrinho (90)

Ko će drugi nego Corinthians u finalu !mad! Vrlo dobra utakmica sa puno šansi,ali na poluvremenu nije bilo golova.Domaćini su poveli golom Diega,ali uspio sam izjednačiti golom iz jedanaesterca u 90.minuti :roll:

2.UTAKMICA

Napeta utakmica koja je završila bez golova,iako sam ostao sa igračem manje 20.minuta prije kraja.Važan se pokazao gol u gostima koji sam zabio u 90.minuti i to iz jedanaesterca lolcina Drugi trofej sezone je osvojen champ

NAJBOLJI STRIJELCI

Najbolji strijelac drugu godinu zaredom je Wilton Pantera,koji je svojim golovima donio neke važne pobjede.

Ovo je prvi dio reporta,drugi će biti sutra.Dotad možete komentirat opisana natjecanja i tražit ss-ove ;-)
Pozz

« Zadnja izmjena: 26.08.2008, 16:22:13 od storm masters »

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #54 u: 26.08.2008, 16:42:46 »
već si u 6.sezoni :&...ide ti odlično, od malog, anonimnog kluba stvorio si južnoameričkog velikana :&...način pisanja je vrhunski, kao i uvijek, s time da svaki put još nešto dodaš i usavršiš...rezultati su isto sjajni, čekam 2. dio reporta da vidim šta si još postigao respekt

EDIT: jel možeš okačit ss financija :)

« Zadnja izmjena: 26.08.2008, 16:59:43 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #55 u: 26.08.2008, 18:55:28 »
@nardev - Fala za pohvale,2.dio reporta sutra.Evo financija:

offtopic Jel još igraš sa Palace-om i kad će report?Isprazni inbox respekt

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #56 u: 26.08.2008, 20:01:04 »
 offtopic igram, samo ovaj tjedan nemam vremena zbog mature, report će, nadam se u petak...ispraznio sam ;-)
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #57 u: 27.08.2008, 17:05:34 »
6.SEZONA(2.dio)

COPA LIBERTADORES

Veliki prošlosezonski uspjeh - osvajanje ovog natjecanja ove sezone iman priliku osvojiti,što je svakako veliki izazov.Brazilski klubovi uvijek imaju značajnu ulogu i sudjeluju najmanje u polufinalima i finalima.Ipak,zadovoljan bi bio i sa ulaskom u finale.

SKUPINA D

Ove sezone izvukao sam skupinu D u kojoj su još čileanski Colo Colo,peruanska Alianza Lima i venezuelanski Caracas.Sa grupom sam zadovoljan,protivnici poznati i s njima sam se već susretao prije.Po snazi naravno prvo ja,pa Colo Colo,Alianza Lima i na kraju Caracas koji nema šansi za prolaz.

UTAKMICE

Šest pobjeda uz odličnu gol razliku donijelo mi je uvjerljivo 1.mjesto u skupini i prolaz dalje.Colo Colo je očekivano završio na drugom mjestu,a nisu prošli Alianza Lima i Caracas koji nije osvojio ni boda.

KONAČNA TABLICA

2.RUNDA

1.UTAKMICA

U drugoj rundi izvukao sam starog poznanika Racing Club.Uvijek zanimljiva utakmica sa argentinskim prvoligašem odlučena je pred kraj utakmice,kada su prvo domaćini izjednačili,ali pobjedu mojima donio je mladi Lisboa golom 5.minuta prije kraja susreta.

2.UTAKMICA

Utakmica u kojoj su moji odigrali odličnu utakmicu i otišli na poluvrijeme sa prednosti od dva gola.Konačni rezultat je postavio Pantera golom iz penala,gosti su još dobili i crveni karton,te time završili svoj nastup u Copi.

ČETVRTFINALE

1.UTAKMICA

Još jedan stari suparnik čekao me je u četvrtfinalu.Na poluvremenu sam vodio s dva razlike golovima Jose-a i Maicon-a,a domaćini su uspjeli smanjiti golom iskusnog Cabanasa.

2.UTAKMICA

Nova pobjeda od 2-1 značila je prolaz moje momčadi dalje,ponovno je zabio raspoloženi Jose i također vrlo dobri Adams.

POLUFINALE

1.UTAKMICA

Zanimljiva utakmica sa puno dobrih poteza i akcija,pa je bilo i 4 gola.Od toga u protivničkoj mreži je završilo tri komada,a njihov igrač mi je poklonio jedan gol.Sa velikom prednošću krenuo sam na uzvrat.

2.UTAKMICA

Rano vodstvo golom Leandrinha rutinirano sam očuvao do kraja,iako su gosti zabili počasni pogodak golom iskusnog Michela.Ušao sam u treće finale ove sezone :cool:

FINALE

1.UTAKMICA

Lisboa (66)

U finalu veliki derbi između dvi najbolje momčadi u ovom natjecanju.Bilo je puno dobrih prilika,ali napadači nisu bili baš raspoloženi,pa je odlučio gol vrlo dobrog Lisboe.

2.UTAKMICA

Jose (28) / Marcelo Canete (90)
Wilton Pantera (42)

Finale u kojem su dominirali Jose i Wilton Pantera i svojim golovima donijeli obranu naslova Južnoameričkog prvaka champ

NAJBOLJI IGRAČ COPE

Nagradu je osvojio igrač Internacionala Elder Granja,drugo mjesto je zauzeo vrlo dobri Ilsinho,dok je treći bio moj Wallace.

1.BRAZILSKA LIGA

Još jedna odlična sezona u najelitnijem natjecanju u Brazilu.Osvojen je i treći naslov prvaka zaredom,što je stvarno veliki uspjeh.Od samog početka moji su se istaknuli kao jedni od glavnih kandidata za naslov,igrali su fenomenalno,sve je funkcioniralo savršeno - od taktike do realizacije.Ligašku sezonu sam završio bez poraza sa impresivnom gol-razlikom +62,imao sam najbolji napad i najbolju obranu lige,a na kraju sam ostvario prednost od 27 bodova razlike i sasvim zasluženo osvojio trofej.
Vrlo dobru sezonu imao je Gremio,koji je sve do sredine sezone uspijevao držati jaki ritam koji sam nametnuo.Zadržali su najbolje igrače,pa rezultat i nije toliko iznenađujuć,posebno treba istaknuti Lucasa i vrlo dobrog golmana Gallata.Poslije mene imali su najbolju obranu lige i najbolju gol-razliku.
Standardno dobri Corinthians završio je na 3.mjestu,ali zaostao je velikih 9 bodova za drugoplasiranim Gremiom.Od početka sezone vidjelo se da to neće biti baš uspješna sezona za Corinthians,imali su velikih problema sa efikasnošću iako su kupili nekoliko vrlo dobrih napadača.Nedovoljno uigrana momčad Corinthiansa gubila je od nekih slabih momčadi,a ni remiji nisu bili rijetki,pa nije moglo bolje.
Najveće iznenađenje sezone je svakako Atletico Paranaense,koji je pokazao da ne treba imati veliki budžet za postizanje dobrih rezultata.Bit će zanimljivo pratiti nastup Atletica u Copi Libertadores ako prođu kvalifikacije.
Fluminense i Internacional ove sezone nisu imali nekih izgleda za bolje pozicije,jer su prodajom najboljih pojedinaca i na baš dobrim partijama iskusnih igrača ostali kratkih rukava.
Na 8.mjestu se našao Nautico,koji je odigrao vrlo dobru sezonu u kojoj je pobjeđivao i neke velike klubove.Iako negativna gol-razlika nije baš najbolja rezultat je jako dobar i sa nekoliko dobrih pojačanja mogli bi biti još opasniji.
Dobro je odigrao i Flamengo,nisu kupili puno igrača,ali otprije su već imali dosta dobru momčad i ovaj rezultat nije iznenađenje.
Jako lošu sezonu imao je Palmeiras,koji je ispao u 2.ligu vrlo lošom igrom prvenstveno u napadu.Zamalo su i prošle sezone ispali,ali su se spasili u zadnji tren,no ove sezone nije im bilo spasa i novu sezonu će igrati u 2.ligi.Iz lige su ispali i Atletico Mineiro,Vitoria i Portuguesa.

IZDVOJENE UTAKMICE

KONAČNA TABLICA

NAGRADE

IGRAČ GODINE

Prva dva mjesta zauzimaju moji igrači - Wallace i Pantera,koji su stvarno odigrali najbolje partije ove sezone.

MOMČAD GODINE

Opet iman tri igrača u momčadi sezone,ponovno Pantera i Wallace,te odlični Paulo Eduardo.

NAJBOLJI STRIJELAC

Treću godinu zaredom iman najboljeg strijelca,naravno to je Pantera.Još su tu odlični napadač Vasca Faioli i moj Evandro Roncatto.

MLADI IGRAČ GODINE

Trofej je pripao mladoj nadi Gremia 19-godišnjem Raoneu,koji je imao odličnu sezonu.

MENADŽER GODINE

Nagrada je pripala naravno meni lolcina,a drugo mjesto je zauzeo menadžer Flamenga.

RECOPA SUDAMERICANA

Natjecanje u kojem prvi put sudjelujem i to zahvaljujući osvajanju Cope libertadores prošle sezone.Protivnik mi je pobjednik Cope Sudamericane River.

FINALE

1.UTAKMICA

Maximiliano Oliva (43) / Maicon (77)
Wilton Pantera (85)

Poveli su domaćini,ali moji su u odličnoj završnici postigli dva pogotka i otišli na uzvrat sa prednošću.

2.UTAKMICA

Falcao (70)

Oprezna utakmica sa obje strane,prilika nije bilo previše.Na poluvrijeme se otišlo sa 0-0,u drugom loše počinje isključenjem Vejerana,a onda najbolji igrač Rivera Falcao puca sa 30-metara iskosa i postiže nevjerojatan pogodak.Već sam mislio,zabit će mi još jedan i sve je gotovo,ali rezultat se nije mijenjao do kraja.Četvrti trofej  champ

CLUB WORLD CHAMPIONSHIP

Nakon prošlogodišnjeg nesretno izgubljenog finala protiv Rome želja mi je bila osvojiti ovaj vrijedni trofej.Evo kako je prošlo.

POLUFINALE

Keisuke Yanagisawa (54) / Peter Cabrera (16,89)
Adams (27,42)
Wilton Pantera (66,76)
Leandrinho (71)

Utakmica koja je od početka išla u jednom smjeru završila je sa osam golova i tri crvena kartona.

FINALE

Wilton Pantera (2,8) / Nicolas Burdisso (60)

Protivnik u finalu bio je začudo Deportivo,što je puno bolje od prošlogodišnjeg talijanskog predstavnika.Utakmica je počela savršeno,Pantera je u 10.minuta izveo odličnu predstavu i nagovijestio novi trofej.Do kraja su španjolci uspili smanjiti rezultat,ali kontrolirao sam igru i osvojio peti trofej champ

NAJBOLJI STRIJELCI

1.WILTON PANTERA  56
2.EVANDRO RONCATTO  27
3.LEANDRINHO  20
4.JUAN PABLO PINO  18
5.JOSE  15
6.LISBOA  12
7.MOHAMED BAKARI  10

NAJBOLJI ASISTENTI

1.JUAN PABLO PINO  23
2.LEANDRINHO  19
3.RENZO REVOREDO  18
4.DIKSON  17
5.MOHAMED BAKARI  16
6.WILTON PANTERA  16

NAJVEĆI AVERAGE RATING

MOHAMED BAKARI  7.59

Šta reći o sezoni u kojoj sam osvojio sve šta se može,igrao izuzetno konstantno i u puno utakmica bio bolji od protivnika.Pet trofeja je stvarno fenomenalan uspjeh i pokušat ću nastavit s dobrim igrama i dogodine champ champ champ champ champ

To je sve zasad,trudio sam se opisati najbolje šta znam i donekle vam dočarati ovu uzbudljivu sezonu.U idućem reportu očekujte report sa Brazilom,pozz ;-)

« Zadnja izmjena: 27.08.2008, 17:10:56 od storm masters »

Offline murta6

• FC Bayern - Stern des Südens
  • Oružar
  • *
« Odgovori #58 u: 27.08.2008, 17:20:43 »
Svaka čast na rezultatima, može ss team informationa

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #59 u: 27.08.2008, 20:00:38 »
ponovno vrhunski report :&...šta reći za rezultate, razaraš, potvrdio si svoju dominaciju i osvojio sve trofeje, svaka čast champ

lijepo si sve opisao, vidi se da se trudiš, svaki put nadmašiš samog sebe :&

ovaj Pantera je lud, 56 golova :kee:...stavi njegov ss i još od Wallacea :)

očekujem što prije report s Brazilom respekt
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #60 u: 27.08.2008, 20:07:24 »
ovo san čita zadnji put kad si bia u 1 sezoni, sad si već 6  i dovea si noroeste na vrh svita :&
svaka čast storm respekt

možda ima al nigdi nisan sinja ss od cile momčadi pa mi ga daj molin te
i ss najskupljih igrača svita uključujući tvoje, baš me zanima

samo nastavi ovako, sad ovo nonstop pratin respekt

hrk hrk

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #61 u: 28.08.2008, 13:08:54 »
@murta6 - fala,ali drugi put napiši nešto konstruktivniji komentar.Evo team information:

@nardev - stvarno san ima odličnu sezonu,a Pantera je jednostavno izvanredan,kao i Wallace.Njih dvojicu sam platio sveukupno 30,000 Kn  :cool:

PANTERA

WALLACE

@Frenky - fala šta pratiš moj napredak,evo traženih ss-ova:

MOMČAD

Kao šta se vidi momčad triba pojačat,a to ću i učinit u prijelaznom roku.

NAJSKUPLJI IGRAČI

Naravno da mojih igrača nema među najskupljim,najvrijedniji moj igrač je Pino - 52,5 M/Kn.

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #62 u: 29.08.2008, 21:40:13 »
Po meni tvoja najbolja sezona dosad, fakat su ti rezultati vrhunski :&
Način pisanja i dalje na visokoj razini, kao i sve u ovoj karijeri.
Postigao si sve s ovim klubom, jel se ima motiva za dalje hmm
U svakom slučaju, sretno dalje :)

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #63 u: 30.08.2008, 13:04:16 »
Po meni tvoja najbolja sezona dosad, fakat su ti rezultati vrhunski :&
Način pisanja i dalje na visokoj razini, kao i sve u ovoj karijeri.
Postigao si sve s ovim klubom, jel se ima motiva za dalje hmm
U svakom slučaju, sretno dalje :)

Je,najbolja sezona,moji su igrali savršeno :&
Drago mi je da ti se sviđa način pisanja,trudim se :)
Motiva uvijek iman,broj trofeja ne određuje da li ću i dalje imat inspiracije,jednostavno volin igrat dugo s jednim klubom ;-)

Offline kota007

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #64 u: 30.08.2008, 13:24:43 »
Konačno si osvojio Klupsko prvenstvo,a vidim i Libertadores i Recopu,njihov superkup.
Brazilska liga bez poraza  :& svaka čast.Igrači su sve bolji i bolji.
Nadam se da češ tako i nastaviti i pratim te dalje.
Samo jedan prijedlog,mislim da bi trebao popravit training facilities.

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #65 u: 03.09.2008, 20:09:39 »
OLYMPIC GAMES 2012 - ENGLESKA

Prvi nastup Brazila U23 pod mojim vodstvom.Nakon šta san proša dvi južnoameričke kvalifikacijske grupe,cilj mi je bio plasman u finale.

SKUPINE

Izvukao sam skupinu A,koja je dosta neugodna - Španjolska,Nigerija i Južna Koreja.Po meni je prvi favorit Španjolska,onda moj tim,pa Nigerija i na kraju Koreja.

NIGERIJA U23-BRAZIL U23 1-1

Poveli su nigerijci,koji su igrali bolje golom Abu-a.Konačnih 1-1 postavio je Wanderley.

BRAZIL U23-ŠPANJOLSKA U23 0-1

Nažalost,utakmica u kojoj su španjolci dominirali,a moji nisu imali svoj dan.

JUŽNA KOREJA U23-BRAZIL U23 1-3

Zanimljiva utakmica u kojoj je bilo puno prilika,korejci su bili neugodni,ali ipak je kvalitetnija ekipa pobjedila.

KONAČNA TABLICA

Španjolska zasluženo na prvom mjestu bez primljenog gola,moji su uspjeli završiti na drugom mjestu,ali nisu baš oduševili.

ČETVRTFINALE

ITALIJA U23-BRAZIL U23 0-1

Tvrda utakmica,ali kakva će bit kad talijani igraju !mad! Uh,šta mi je drago da san pobijedio sa penalom :cool:

POLUFINALE

ŠPANJOLSKA U23-BRAZIL U23 1-1,ET 1-1,PEN 5-6

Koja luda utakmica,nakon dva gola - tri crvena kartona quee Izdržao sam sa igračem manje i slijedili su penali,koje sam dobio nakon promašenog prvog udarca.

FINALE

ARGENTINA U23-BRAZIL U23 3-2

Fernando Rios (47,114) / Lucas Moreira (12)
Walter Herrera (76)      /  Claudio (27)

Počelo je odlično i poveo sam 2-0,ali argentinci su uspjeli izjednačiti.U produžecima su potvrdili pobjedu i osvojili zlato :sad:

Zadovoljan sam postignutim,iduće Olimpijade idem po zlato :)

Eto,to je sve u ovom reportu.Slijede kvalifikacije za SP,pozz ;-)

« Zadnja izmjena: 03.09.2008, 20:15:59 od storm masters »

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #66 u: 05.09.2008, 21:47:19 »
šteta za poraz u finalu, ali i srebro je jako dobar uspjeh...kako i sam veliš na idućoj olimpijadi je zlato tvoje respekt

većina utakmica je bila napeta, i u svima si dobro prošao, osim u finalu :sad:..Argentincima izgleda najbolje idu Olimpijade, svaki put poberu zlato...ovaj preokret je bio baš pravi pucanj u živac !mad!...vodiš 2-0, a na kraju izgubiš :bo:...možda da si bolje složio taktiku u 2.pol., hmm no šta je tu je....sretno u kvalifikacijama za SP, kao i sa Noroesteom :)
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline kota007

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #67 u: 06.09.2008, 19:55:03 »
Dobio si vrlo neugodnu skupinu na OI.
Izgubio od Španjolaca i u zadnjem odlučujučem kolu dobio Korejce i prošao dalje.Drago mi je što si Talijane baš nakon penala izbacio,a poslije se izvukao protiv Španjolaca i osvetio im se za poraz u grupi.
Ono što si napravio protiv Španjolske vratilo ti se protiv Argentine,kada si ti bio taj koji nije imao sreće.Šteta ali nadam se da češ još dugo igrat i da če bit još Olimpijada.

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #68 u: 06.09.2008, 21:21:49 »
@nardev - ovoj Argentini stvarno dobro idu Olimpijske igre,ali ipak nisu zaslužili zlato.Vodim 2-0 i onda izjednače iz nekih odbijanaca :bo:,bit će još olimpijada :cool:

@ kota007 - je,skupina je bila dosta neugodna,posebno koreja,ali uspio sam proć.Utakmica sa španjolskom jedna od mojih sretnijih lolcina,ali onda je došla argentina,ali zadovoljan sam srebrom za sad.

Offline kiKky

• I belong to Jesus
  • Trener
  • *
« Odgovori #69 u: 06.09.2008, 21:39:12 »
Kao šta se vidi momčad triba pojačat,a to ću i učinit u prijelaznom roku

Probaj Hidalgo,Advaldo,Krasic,de la cuesta
Nema potpisa :(

Offline Rozga

• Uvik kontra!
  • Trener
  • *
« Odgovori #70 u: 08.09.2008, 11:24:40 »
Evo cestitam na osvojenom copa libertadores,kupu i ligi...steta za olimpijske,al bit ce bolje drugi put...odlicno pises,reporti su ti zakon...pratim te... :& :&

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #71 u: 17.09.2008, 13:52:55 »
7.SEZONA(1.dio)

CILJEVI:

Prvo,na redu je Sao Paulo prvenstvo,koje je dobro za uigravanje momčadi za narednu sezonu.Kao i uvijek bit će dobrih utakmica,ali nadam se i trofeju.U kupu što dalje i neman neki imperativ,tu ću isprobavat neke mlađe igrače za budućnost.Naravno,u Brazilskoj ligi očekujem obranu naslova i to sa što boljom gol-razlikom i igrom.
Najječe južnoameričko natjecanje Copu Libertadores ću također pokušati obraniti i osigurati nastup na CWC.I na kraju,ostala je još Recopa koju također želim osvojiti.

TRANSFERI

Što se tiče transfera,kupovao sam igrače na pozicijama koje su ostale nešto slabije nakon odlaska nekih igrača.Prije svega,želio sam dovesti rezervnog golmana,jer odlaskom veterana Vizzotta nisam imao neko dobro rješenje na toj poziciji.Gledajući razne igrače,nailazio sam na neke jako dobre,ali ipak preskupe golmane za rezervnog igrača.Povoljna prilika se ukazala i došao sam do jako dobrog golmana.Kupio sam brazilca Fabia,23-godišnjaka koji je bio nezadovoljan u momčadi Palmeirasa i zbog toga sam na njega potrošio samo 4,5 M/Kn.Jako dobar golman,koji nema nekog posebnog nedostatka apsolutno je dobra kupovina.

FABIO

Odlaskom Lucasa,koji nije bio dostojna zamjena za Wallace-a i Cabreru morao sam dovesti nekog mladog igrača koji će biti bolji.Za ovu poziciju morao sam izdvojiti veću svotu novca,jer ipak ne kupujem igrača za rezervu,nego igrača koji će se vrlo brzo izboriti za prvi tim.Izbor je pao na 21-godišnjeg brazilca Geralda iz Sao Paula,a transfer je vrijedan 24 M/Kn.Odličan igrač,jako dobro se postavlja,postat će pravi vođa za nekoliko sezona,brz,odlično izvodi slobodnjake.

GERALDO

TRANSFERS IN

TRANSFERS OUT

Bilo je i odlazaka i dolazaka,kupovao sam uglavnom važne igrače,ali i neke za budućnost.Također,uzeo sam neke kojima je istekao ugovor.

PRIJATELJSKE UTAKMICE

COMERCIAL(SP)-NOROESTE 0-5

Evandro Roncatto (25,35,67)
Wilton Pantera (29)
Juan Pablo Pino (89)

Odigrao sam jednu prijateljsku u kojoj sam naravno dominirao.

Počinje sezona...

SAO PAULO PRVENSTVO

Moji su odlično odigrali,napad je bio efikasan,a obrana je igrala izvrsno.Rezultat toga je uvjerljivo prvo mjesto,bez poraza.Kao i uvijek u polufinale su se kvalificirali Palmeiras i Corinthians,a ove sezone i Sao Paulo.Lošije je odigrao Santos zauzevši osrednje 8.mjesto.Najveće iznenađenje je svakako Portuguesa koja je skoro uvatila playoff,ali ipak je prošao Corinthians,koji je bio bolji u međusobnom ogledu.

IZDVOJENE UTAKMICE

NOROESTE-CORINTHIANS 2-0
NOROESTE-SANTO ANDRE 3-1
PALMEIRAS-NOROESTE 1-4
PONTE PRETA-NOROESTE 1-3
SANTOS-NOROESTE 0-1
SAO PAULO-NOROESTE 0-2

TABLICA

POLUFINALE

U polufinalu sam dobio Sao Paulo predvođen napadačkim dvojcem Tardelli-Ross.U prvoj utakmici odlično 1.poluvrijeme mojih,a istaknuo se Pino sa dva gola,u drugom izjednačena utakmica,ali domaćini dobivaju crveni karton.Ipak,uspjeli su smanjiti golom fenomenalnog Rossa.
Druga utakmica protekla je u znaku obrambene igre,tako da nije bilo previše prilika.Konačni rezultat je postavio Ismael golom na početku utakmice,a pred kraj utakmice Revoredo je dobio isključenje.

1.UTAKMICA

SAO PAULO-NOROESTE 1-2

2.UTAKMICA

NOROESTE-SAO PAULO 1-0

FINALE

Već sam navikao da me u finalu čeka Corinthians.Prva utakmica je protekla u vrlo dobroj igri obje momčadi,a i rezultat je zasluženih 1-1.Druga je također bila napeta,ali uspio sam pobjediti golom Bakarija i osvojiti prvi trofej champ

1.UTAKMICA

CORINTHIANS-NOROESTE 1-1

Pereira (69) / Lisboa (2)

2.UTAKMICA

NOROESTE-CORINTHIANS 1-0

Mohamed Bakari (63)

SP TEAM OF THE YEAR

Uvrštena su tri moja igrača,odlični Paulo Eduardo koji je branio izvrsno i dva krila - Leandrinho i Bakari koji su probijali protivničke obrane neočekivanim driblinzima.

BRAZILSKI KUP

Natjecanje u kojem koristim dosta mladih igrača i nije prioritet osvojiti trofej.

1.RUNDA

PORTO(PE)-NOROESTE 1-3

NOROESTE-PORTO(PE) 2-0

Nije bilo većih problema protiv niželigaša i lako sam prošao dalje.

2.RUNDA

PALMEIRAS-NOROESTE 0-1

NOROESTE-PALMEIRAS 0-1,PEN 7-6

Nisam imao baš sreće u ždrijebu,pa me je dopao od ove sezone drugoligaš Palmeiras.Prva utakmica napeta doslovno do posljednje sekunde,prvo poluvrijeme domaćini su završili s igračem manje isključenjem Ricardinha.Drugo nije bilo nimalo dosadnije,pa je utakmica rješena golom Revoreda sa 11 metara.Druga utakmica vrlo napeta,prilika je bilo dosta,ali napadači nisu imali svoj dan uz određeni doprinos golmana koji su odlično branili.Tek je slijedilo pravo uzbuđenje i izvođenje jedanaesteraca u kojima se došlo do druge serije,tu su moji pokazali visoku koncentraciju i teškom mukom prošli u treće kolo.

3.RUNDA

NOROESTE-BRASIL DE PELOTAS 1-0

BRASIL DE PELOTAS-NOROESTE 1-0,PEN 3-4

Opet me je čekao neugodan protivnik,novi prvoligaš sa visokim ambicijama je svakako velik izazov.Prva utakmica je to i dokazala,pa su gledatelji vidjeli samo jedan gol i to na početku utakmice.Druga utakmica bila je zanimljivija,ali također je pao samo jedan gol ovaj put na suprotnoj strani.Drugi put zaredom išlo se u izvođenje jedanaesteraca i ovaj put su moji bili skoncentriraniji i ostvarili važnu pobjedu :cool:

ČETVRTFINALE

1.UTAKMICA
ATLETICO MINEIRO-NOROESTE 2-2

Vrlo zanimljiva utakmica sa puno šansi,a bilo je i golova.Poveli su domaćini,ali do poluvremena sam uspio zabiti i na odmor otići sa zadovoljavajućih 1-1.U drugom poluvremenu brzo sam poveo golom Lisboe,a desetak minuta poslije Ramon je dobio crveni karton i otvorila se šansa za pobjedu.Nažalost,domaćini su uspjeli zabiti s igračem manje,a iako sam do kraja utakmice napadao njihov golman je bio nesavladiv.

2.UTAKMICA
NOROESTE-ATLETICO MINEIRO 1-0

Već do poluvremena gosti su ostali sa dva igrača manje,ali ostalo je 0-0.U drugom dijelu postavio sam napadačku taktiku i došao do jedinog gola na utakmici,te tako osigurao prolaz.

POLUFINALE

1.UTAKMICA
NOROESTE-ATLETICO PARANAENSE 2-0

U polufinalu neočekivano se našao brazilski prvoligaš,koji je nekim transferima nagovijestio dobre igre.Ipak,bez većih problema sam ostvario dobru pobjedu i na uzvrat otišao miran.

2.UTAKMICA
ATLETICO PARANAENSE-NOROESTE 0-2

Još jedna rutinska pobjeda od 2-0 i vrlo dobra igra zasluženo su me odvele u finale.Ponovno je dobru utakmicu odigrao Roncatto.

FINALE

1.UTAKMICA
NOROESTE-GREMIO 2-0

Mohamed Bakari (71)
Juan Pablo Pino (90)

U finalu me je čekao vrlo dobri Gremio.Prvo poluvrijeme bilo je loše,malo prilika s obje strane i na odmor se otišlo bez pogodaka.Drugo je počelo potpuno suprotno,obje momčadi su počele igrati otvorenije,ali bilo je puno nervoze,pa su gosti rano ostali bez dva važna igrača.Moji su to vrlo dobro kaznili sa dva pogotka pred kraj susreta i sasvim zasluženo ostvarili pobjedu.

2.UTAKMICA
GREMIO-NOROESTE 0-1

Wilton Pantera (37)

Nekih posebnih uzbuđenja u ovoj utakmici nije bilo,domaćini su pokušali sve,ali moji su to svojim iskustvom i znanjem odbili.Završilo je minimalnom pobjedom mojih i time je osvojen i drugi trofej sezone champ

NAJBOLJI STRIJELCI

Nagradu je osvojio urugvajski napadač Fluminense-a Figueroa koji je postigao 6 golova,drugi je bio Roncatto koji je zabio jedan manje,a treći odlični Potiguar.

Ovo bi bilo sve za ovaj 1.dio reporta,slobodno komentirajte i tražite ss-ove koji vas zanimaju.Drugi dio reporta će biti sutra,pozz :cool:

« Zadnja izmjena: 17.09.2008, 13:53:58 od storm masters »

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #72 u: 17.09.2008, 16:21:03 »
Još jedan odličan post, svakako praćenja vrijedna karijera :&
Pojačanja standardno dobra, izdvojio bih dakako najbolje pojačanje Geralda.
Čestitke na osvajanu SP i kupa :&
Molio bih te ss Bakarija, vidim da je uvršten u naj 11, čini se kao odličan igrač :&
Sve u svemu, sve je za 5, nastavi tako dalje, negdje do 50. sezone respekt

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #73 u: 18.09.2008, 12:45:34 »
@ lampard_kc - fala na pohvalama,Bakari je stvarno prava igračina i ključni igrač na desnom krilu.Evo njegov ss:

Offline kota007

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #74 u: 18.09.2008, 14:10:14 »
Složio si vrlo dobru momčad,čak i odličnu.Osvojio si Sao Paulo uvjerljivo bez ijednog poraza i pokazao si da si dominantan u Brazilu.
3 igrača u prvih 11 u momčadi prvenstva je vrlo dobro,ali mislio sam da če ih biti više,ali zato su u zamjenama.
U kupu si igrao vrlo dobro i uz malo sreče i osvojio.Sretno dalje.