Autor Tema: Noroeste(FM 2007)  (Posjeta: 25897 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
Odg: Noroeste(FM 2007)
« Odgovori #25 u: 17.07.2008, 15:17:22 »
4.SEZONA(2.dio)

COPA LIBERTADORES

Natjecanje sam počeo u pretkolu,jer prošlosezonsko 4.mjesto ne vodi izravno u skupine.Ždrijeb je bio dobar,pa sam za protivnika dobio peruanski Universitario.Sa ukupnih 5-0 prošao sam u skupinu.

SKUPINA F

Izvukao sam skupinu F u kojoj su bili peruanski Sporting Cristal,kolumbijski Once Caldas i veliki River.Nije baš lagana skupina,ali očekivao sam barem 3.mjesto,a ako River negdje kiksa,moguć je i prolaz.

UTAKMICE

Počelo je odlično,gostujućom pobjedom nad velikim Riverom,zatim je pao Sporting Cristal,dva remija sa Once Caldasom i sa još 4 boda osigurao sam 1.mjesto champ

KONAČNA TABLICA

2.RUNDA

Nakon prolaska skupine izvukao sam brazilski Gremio.Prva utakmica odlična,na žalost nisam pobijedio,iako sam bio bolji veći dio utakmice.Ipak,dva gola u gostima su dobar zalog za prolaz.

Utakmica u kojoj nije bilo previše prilika,poveo sam autogolom najboljeg igrača Lucasa,a konačni rezultat je postavio Tiago pred kraj utakmice.Prošao sam zahvaljujući golu u gostima.

ČETVRTFINALE

U četvrtfinalu igrao sam sa meksičkom Americom.Lagana pobjeda u prvoj utakmici pokazala je da smo bolja momčad i očekivao sam prolaz.

Na vrućem gostovanju na stadionu Azteka se naguralo 50 000 ljudi,domaći igrači su uz podršku navijača zabili pobjednički gol,ali ipak nije bilo dovoljno za prolaz,pa sam osigurao polufinale champ

POLUFINALE

Sljedeći protivnik je bio argentinski Racing Club sa mladom nadom Luisom Ramirezom.Vjerojatno najbolja utakmica koju sam dosad odigrao,prepuna odličnih akcija,točnih dodavanja i šta je najvažnije čak 7 golova,od toga 4 u protivničkoj mreži.Briljirao je Pantera sa hattrickom,a odlično je odigrao i Morales,rezultat nije baš realan,jer je razlika trebala biti bar 2 gola,ali ipak pobjeda u gostima je vrlo važna.

Druga utakmica potpuno drukčija od prve,malo prilika,igrači nisu bili raspoloženi,puno nervoze dovelo je do dva crvena kartona pred kraj utakmice.Prošao sam u finale champ

FINALE

Evo nas u velikom finalu,a protivnik je naravno Corinthians !mad! Prva utakmica bila je puna preokreta,dominacija Corinthiansa u prvom poluvremenu prekinuta je crvenim kartonom pred kraj poluvremena.U drugom bolja igra mojih rezultirala je golom u sučevoj nadoknadi i povoljnim rezultatom krenuo sam u uzvrat.

U uzvratu moji nisu imali snage igrajući na više frontova,pa je Corinthians zasluženo osvojio trofej vođen odličnim Cardenasom.Sasvim sam zadovoljan prvim nastupom u najelitnijem natjecanju Južne amerike i želim ponoviti ovaj uspjeh i iduće sezone.

1.BRAZILSKA LIGA

Prošle sezone odlično 4.mjesto ove sezone želio sam poboljšati.Kao i uvijek brazilska liga je dosta izjednačena,pa uvijek netko drugi iznenadi svojim igrama,nadam se da će ove sezone to biti moj tim.Odigrao sam odličnu sezonu u kojoj sam poražen samo tri puta,obrana je također bolje funkcionirala(jedna od boljih u ligi),a napad je uvijek vrlo dobar,imao sam najbolji u ligi.Odličnu sezoni odigrao je Internacional,koji mi je bio stalno za petama,ali pred kraj sezone su imali nekoliko kikseva,pa su ispali iz borbe za 1.mjesto.Na kraju 9 bodova prednosti je super prednost,a iduće godine ću izravno u skupine Cope.
Corinthians je ove sezone podbacio i zauzeo tek 7.mjesto,uz dobru obranu,ali napad mu nije bio baš efikasan.Iznenađenje sezone su Sao Caetano i Fluminense,koji doduše imaju odlične igrače,ali eto dosad nisu imali veće uspjehe.
Solidnu sezonu imao je Cabofriense koji je ušao u prvu ligu ove sezone,a u ligi je ostao i Avai.Jako lošu sezonu odigrao je Palmeiras,koji se zadnji čas spasio od ispadanja u drugu ligu,iako je imao isti broj bodova kao i Goias.

IZDVOJENE UTAKMICE

KONAČNA TABLICA

NAGRADE

IGRAČ GODINE

Sasvim zasluženo prva dva mjesta zauzimaju moji igrači,obavljali su ogroman posao u sredini terena i igrali gotovo bez greške.

MOMČAD GODINE

Zadovoljan sam sa 4 igrača u ovoj postavi,iskusni Vizzotto je vrlo dobro branio,a Wallace je bio standardno siguran,Adams i Maicon su naravno tu.

NAJBOLJI STRIJELAC

Iako nije zabio puno golova u ligi ove sezone,njegov doprinos timu je ogroman,raspoložen je bio u Copi.

MLADI IGRAČ GODINE

Ovaj trofej je zasluženo otišao u ruke 20-godišnjeg Schmollera,koji je puno pomogao ovogodišnjem 2.mjestu Internacionala u ligi.Drugi je vrlo dobri igrač Gremia,a treći odlični napadač Cruzeira.Iduće sezone se nadam da bi netko od mojih mogao osvojiti ovaj trofej,jer imam dobrih mladaca.

MENADŽER GODINE

Trofej sam osvojio sasvim zasluženo odvevši momčad do 3.trofeja ove sezone champ champ champ

FINANCIJE

Financijsko stanje je zadovoljavajuće,a i novac za transfere iduće sezone je povećan.

NAJBOLJI STRIJELCI

1.WILTON PANTERA  41
2.EVANDRO RONCATTO  24
3.ARTHUR  13
4.MAICON  11
5.JUAN PABLO PINO  11
6.ADAMS  10

NAJBOLJI ASISTENTI

1.EVANDRO RONCATTO  14
2.WILTON PANTERA  13
3.MAICON  12
4.RENZO REVOREDO  11

NAJVEĆI AVERAGE RATING

MAICON  7.41

Sezona za pamćenje,tri trofeja,finale Cope Libertadores.Potpisao sam i novi ugovor do 2013.g.

To je sve za ovaj report,slobodno tražite ss koji vas zanima i iznesite prijedlog kako da report bude još bolji.U idućem reportu očekujte 5.sezonu i bit će jedan manji report o reprezentaciji koju sam preuzeo ove sezone.Vidimo se.

... TO BE CONTINUED ...

« Zadnja izmjena: 17.07.2008, 15:19:26 od storm masters »

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline divina08

• Maskota
  • *
« Odgovori #26 u: 17.07.2008, 18:18:42 »
Svaka čast care, liga,kup,sao paolo prvenstvo.Napravio si čudo...  :&   :&... s tako nepoznatim klubom.
Momčad sjajna  pogotovo napadački nogomet i sjajna obrana šteta za copu liberdatores,pa ne možeš baš sve osvojit  lolcina
Sljedeće sezone očekujem sve trofeje jer znaš znanje...
p.s.
može ss od momčadi santosa(čudo je da igraju drugu ligu) i tvog profila

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #27 u: 19.07.2008, 14:00:22 »
Citat:
može ss od momčadi santosa(čudo je da igraju drugu ligu)

I ja sam se iznenadio kad su ispali iz lige,ali evo ove sezone su se vratili u prvu ligu lolcina

Citat:
tvog profila

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #28 u: 20.07.2008, 02:40:41 »
čudi me da se slabo komentira jer pišeš predobro  :&
transfere nažalost ne mogu komentirati, jer ih baš i ne poznam :bo:

svaka čast na 3 trofeja  :&

inače može SS od Moralesa i Roncatta?
Njih jeidno poznam  lolcina

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #29 u: 20.07.2008, 11:48:04 »
ja se čudim kako još nisam ovo komentirao quee ...karijera je stvarno prvoklasna :&...inspirativan odabir kluba, s kojim si od anonimusa stvorio jednog od najboljih južnoameričkih klubova, rezultati su za svaku pohvalu :&...pisanje je sjajno, pregledno i zanimljivo, svaka čast, nema baš puno ovako dojmljivih karijera respekt
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #30 u: 20.07.2008, 16:56:32 »
Citat:
inače može SS od Moralesa i Roncatta?

MORALES

Kao i kod mene,s odličnim igrama nastavio je i u Atlasu :&

EVANDRO RONCATTO

Dobar igrač,brz i uvijek drugi strijelac kluba iza nedodirljivog Pantere ;-)

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #31 u: 20.07.2008, 17:05:56 »
da, da Roncatto lijepe ocjene ima...al znam da na 1 manageru(mislim da na 6, a ne na tvojoj sedmici) je bio car na kvadrat
tada mi je vrijedio nakon par sezona preko 30 milijuna funti  hmm

šteta šta su ga pogoršali, makar ustvari to je realno

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #32 u: 22.07.2008, 13:21:22 »
Pises lijepo i uredno  :cool:

Stvarno neznam sto bih rekao,odlicne uspjehe si nanizao i od malog kluba si napravio velike uspjehe   :&

Jedva cekam sljedeci report  champ

Sretno dalje ;)

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #33 u: 22.07.2008, 18:42:30 »
Storm, bez brige, pratim ovo :&

Sjajan si uspjeh postigao, osvajanje naslova brazilskog prvaka, svaka ti čast.

Pišeš jako lijepo i pregledno, uvijek rado čitam tvoju karijeru.

Jel znaš možda kako stoji Noroeste u RL-u, u kojoj su ligi?

Do novog reporta respekt

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #34 u: 22.07.2008, 19:19:08 »
Citat:
Jel znaš možda kako stoji Noroeste u RL-u, u kojoj su ligi?

Još uvijek igraju u trećoj ligi,zasad su u sredini tablice :)
Inače,u Sao Paulo prvenstvu su došli do finala,pobjeđivali su i Corinthians i Palmeiras.U finalu su izgubili od Gremio Baureira :bo:

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #35 u: 30.07.2008, 20:21:13 »
BRAZIL

Nakon prošle vrlo uspješne sezone dobio sam ponudu od brazilskog saveza da preuzmem brazilsku reprezentaciju.Završeno svjetsko prvenstvo nije bilo uspješno za brazilce(ispali su u četvrfinalu),pa je manager dobio otkaz.Odluku sam donio brzo i postao sam novi trener Brazila :)
Prvi korak bio je odabir igrača za nadolazeći Confederations Cup,kojem je domaćin Kina.Prijateljske utakmice su već bile organizirane,pa sam tu mogao uigrati momčad koju ću koristiti u većini natjecanja.

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Odigrao sam dvi utakmice bez primljenog gola,u nekim situacijama se vidilo da to još nije prava momčad,ipak sam uveo nekoliko novih imena.

AUSTRIJA-BRAZIL 0-1

Ne baš lijepa utakmica,bilo je prilika s obe strane,a jedini gol postigao je napadač Intera Adriano.

BRAZIL-BELGIJA 2-0

Utakmica u kojoj sam koristio dosta novih reprezentativaca,a dva su i zabila dobre golove i imali nekoliko odličnih prodora.

NORTH AMERICAN GOLD CUP

Prije Confederations Cupa na rasporedu je bio Kup Sjeverne i Srednje Amerike,na kojem je nastupao i Brazil U23.Igralo se u 4 grupe po tri reprezentacije,a Brazil U23 je dobio grupu sa Salvadorom i Puerto Ricom.

SKUPINE

U23 IGRAČI

PUERTO RICO-BRAZIL U23 0-4

Utakmica u kojoj su moji dominirali od početka do kraja i zasluženo slavili.

BRAZIL U23-EL SALVADOR 3-0

Još jedna laka pobjeda i prolaz u četvrtfinale.

ČETVRTFINALE

KANADA-BRAZIL U23 0-2

U četvrtfinalu me je čekala Kanada,koja ima neke vrlo dobre pojedince,ali ipak zaslužena pobjeda i plasman u polufinale.

POLUFINALE

MEKSIKO-BRAZIL U23 2-1

U polufinalu se nije moglo preko ipak puno boljeg Meksika,pa ću igrati za 3.mjesto.

UTAKMICA ZA 3.MJESTO

BELIZE-BRAZIL U23 0-5

Osvojio sam 3.mjesto uvjerljivom pobjedom nad Belize-om,odlično je igrao Claudio koji je postigao hattrick.

Sve u svemu,osvojeno 3.mjesto je vrlo dobro,Meksiko je bio prejak za mene,ali je u finalu izgubio od amerikanaca na penale :roll:

CONFEDERATIONS CUP

Osim prve postave Brazila,na kupu nastupa i Brazil U23,koji je izvukao tešku grupu sa Italijom,Argentinom i Novim Zelandom.

SKUPINE

PRVIH 11,TAKTIKA

Taktika 4-2-3-1 je vjerojatno najbolja za Brazil,pa sam se i odlučio za nju.

BRAZIL-AUSTRALIJA 4-0

Lagana povjeda protiv dobre Australije,dodatno je olakšana isključenjem Neilla.

KINA-BRAZIL 0-6

Rezultat je mogao biti i veći,ali eto uvjerljiva pobjeda protiv slabog domaćina i tri boda su tu.

BRAZIL-GANA 3-1

Odlična utakmica protiv jake Gane,bilo je neizvjesno,ali pobjedu je potvrdio Fred.

POLUFINALE

ITALIJA-BRAZIL 1-3

Neizvjesna utakmica,u kojoj je do samog kraja bilo bez pobjednika,ali sve su rješili prvo Ronaldinho iz slobodnjaka,a zatim i Robinho solo akcijom na samom kraju utakmice.

FINALE

BRAZIL-ARGENTINA 1-2

Utakmica u kojoj sam poveo odličnim golom Wallace-a sa 30 metara,a onda su dominirali Argentinci.U drugom poluvremenu izjednačenije,sve pred kraj utakmice kad mi zabivaju dva otpatka :bo:

Zadovoljan san 2.mjestom,iako je moglo biti i drugačije.Inače,Brazil U23 nije prošao svoju skupinu,bio je treći iza Italije i Argentine.

U idućem reportu 5.sezona Noroeste-a i report o Copa Americi i kvalifikacijama za Olimpijske igre.Pozz ;-)

« Zadnja izmjena: 30.07.2008, 20:23:58 od storm masters »

Offline kota007

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #36 u: 30.07.2008, 21:09:09 »
Jedva sam čekao novi report.Ovo mi je jedna od najboljih karijera na forumu.Vidim prihvatio si ponudu Brazila,a ko nebi,a što je zanimljivije prihvatio si i vodit mladu repku.Šteta što nisi ušao u finale,makar si igrao dominantno kroz cijelo natjecanje,ipak je Meksiko sa Velom prejak.A što se tiče A repke,sviđa mi se taktika,samo neznam zašto ti Lucio nije igrao u prvih 11.Šteta za konfederacijski kup,ne toliko važno natjecanje,ali 2 gola u zadnjih 5 minuta i to protiv največeg rivala sigurno nije bilo lako podnjeti.Nadam se da češ osvojit Copa Americu i jedva čekam novi report.

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #37 u: 30.07.2008, 22:42:30 »
Dobri rezultati s Brazilom, šteta da nisi dobio gaučose u finalu al dobro je i ovak...
Nego, molio bih te ss SAD-a U-23 u tactic screenu, vidim da su osvojili pa me zanima kakvih igrača ima, sigurno Adu?
Sretno s Noroesteom i Brazilom, nastavljam pratit. :&

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #38 u: 31.07.2008, 01:36:38 »
i ti vodiš Brazil, čestitke :& :&...još jedan odličan report, koji plijeni pažnju dobrim rezultatima, iako si izgubio u Confed. cupu u finalu, i to još od najvećih protivnika, ali šta ćeš, falilo je i nešto sreće...3.mjesto na gold cupu je OK, ali to natjecanje i nije važno...jedva čekam novi report sa Noroesteom i nastavak sa Brazilom respekt
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #39 u: 31.07.2008, 12:49:21 »
@ kota007 Zadovoljan san polufinalom Gold kupa,iako mi nije baš važno to natjecanje.Taktika A repke dobro funkcionira,a Lucio nije u momčadi jer je bio dugo ozljeđen,pa nije bio u formi,a želio sam iskušati i neke nove zvijezde ;-) Stvarno šteta kako sam ispao od Gaučosa,ali osvetit ću im se na Copi !mad!

@ lampard_kc Amerikanci ne nastupaju u U23 sastavu,nego kao i svi drugi osim Brazila u prvoj postavi ;-)
Evo ti A sastav SAD-a u tacticsu:

@ nardev Sve skupa je vrlo dobro,gaučose ću sredit idući put(Copa stižem).Sa Noroeste-om mi dobro ide i report će bit do kraja tjedna.

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #40 u: 06.08.2008, 14:40:52 »
5.SEZONA(1.dio)

CILJEVI:

Prošla sezona je bila vrlo uspješna,ali uvijek se može bolje,pa ove očekujem još trofeja.Kao prvo,u Sao Paulo prvenstvu očekujem prolaz skupine,a onda šta dalje.Brazilski kup mi ni ove sezone nije toliko važan,ali bilo bi dobro obraniti naslov pobjednika.Najviše ću se truditi osvojiti dva najveća natjecanja - Brazilsku ligu i Copu Libertadores.Obrana naslova brazilskog prvaka će biti vrlo teška,jer rijetko koja momčad obrani naslov u brazilu,ipak vjerujem u moje momke i uvjeren sam da možemo do naslova.Dosad jedino natjecanje koje nisam osvojio ove sezone ću pokušati dodati u riznicu trofeja.Moja očekivanja su barem 3 trofeja,a ako osvojim sve neću se buniti lolcina

TRANSFERI

Ove sezone sam dobio izdašniji budžet - 36 M/Kn,ali nisam puno trošio jer sam dovodio manje poznate igrače za male novce koji odma mogu pomoći u novoj sezoni.Prvenstveno sam tražio obrambene igrače koji će pojačati obranu,preciznije pozicije desnog i središnjeg stopera.
Na desnom poziciji desnog stopera imao sam mladog peruanca Scerpellu i brazilca Tingu.Trebao mi je igrač koji će uskočiti umjesto njih ako se ozljede ili ako bude pružao dobre partije uđe u prvih 11.
Krenuo sam u potragu i nakon nekoliko bezuspješnih ponuda,došao do povoljne kupnje.Novi član Noroeste-a postao je bolivijski reprezentativac Diego Vejerano,došao je iz bolivijskog prvoligaša Universitario de Sucre-a za malih 650,000 Kn.Glavne odlike su mu dobro postavljanje,vrlo malo griješi,fizički dobar,ima vrlo dobar udarac iz daljine,ali ipak je čisti stoper koji rijetko zabija i asistira.

Na poziciji srednjeg stopera imam sigurnog Wallace-a,dok se Lucas i Cacapa još uigravaju,pa sam želio dovesti jednog stopera koji će osim obrambenih zadataka biti opasnost po protivnički gol iz prekida i dalekometnih šuteva.Teško je bilo pronaći takvog igrača,ali ipak sam našao idealno rješenje.Nakon puno pregovora i puno interesiranih strana prihvatio je moju ponudu i postao novi član Noroeste-a.Dečko se zove Peter Cabrera,urugvajac,došao je za 4,5M/Kn iz urugvajskog prvoligaša Roche.Čim je došao pokazao je da je odličan igrač,gotovo neprelazan,izvrsno se postavlja,može zabit glavom,iz daljine i vrlo dobar je izvođač slobodnih udaraca.

TRANSFERI IN

TRANSFERI OUT

Transferima sam zadovoljan,kupovao sam igrače za prvi tim,ali i mlade talente,koji će u budućnosti siguran sam postati vrlo dobri.Predviđaju mi prvo mjesto,nadam se da će se i ostvariti.

PRVIH 11 ZA OVU SEZONU

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Odigrao sam samo jednu utakmicu,jer će se momčad ionako dobro pripremiti za novu sezonu kroz Sao Paulo prvenstvo.Lagana pobjeda u kojoj sam dominirao protiv niželigaša.

Počinje nova sezona...

SAO PAULO PRVENSTVO

Nastavio sam sa dobrim igrama u prvenstvu države,ponovno je osvojeno prvo mjesto uz efikasnu gol razliku.Samo je Corinthians imao bolju obranu,još su prošli Santos i Palmeiras.

IZDVOJENE UTAKMICE

TABLICA

POLUFINALE

U polufinalu opet protivnik Corinthians.Obe utakmice su bile izjednačene,prilika je bilo ali strijelci nisu bili raspoloženi,pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.Kao što vidite Corinthians je sve pogodio,dok su moji dva puta promašili i ostao sam bez finala i obrane naslova.Iduće godine ću im se osvetiti  :cool:

NOROESTE-CORINTHIANS 1.UTAKMICA 0-0,2.UTAKMICA 0-0,PRODUŽECI 0-0,PENALI 3-4

SP TEAM OF THE YEAR

Tri igrača u prvih 11 zasluženo su uvršteni,jer su odigrali odlično.

BRAZILSKI KUP

Natjecanje u kojem želim obraniti naslov i osvojiti prvi trofej ove sezone.

1.RUNDA

Očekivani prolaz protiv novog trećeligaša Piaui-a,u obe utakmice su bili raspoloženi isključivo napadači.

2.RUNDA

U prvoj utakmici su čak poveli nepažnjom mojih stopera,ali do kraja smo osigurali važnu pobjedu protiv trećeligaša.U drugu utakmicu moji su ušli puno opuštenije,prilika je bilo puno,a tri su završile u mreži protivnika.

3.RUNDA

Nakon dvi lakše utakmice u trećoj rundi sam izvukao neugodnog Santosa.Prva utakmica prava golijada,puno prilika i lijepih akcija,rezultat nije baš realan,trebao sam pobjediti sa dva pogotka razlike,ali sama pobjeda u gostima je i više nego dobra.Uzvrat je prošao u znaku dva isključenja na protivničkoj strani i tvrdom utakmicom,ali i prolazom u četvrtfinale.

ČETVRTFINALE

Novi prvoligaš čekao me je u četvrtfinalu,Internacional.

1.UTAKMICA

Još jedna odlična utakmica,u kojoj sam imao 3-0,ali nekako su uspjeli smanjiti na dva razlike i učiniti uzvrat neizvjesnim.

2.UTAKMICA

Kao što se vidi,još jedna izjednačena utakmica koja nije rezultirala pogocima,iako je šansi bilo s obje strane.Najvažnije je da sam prošao dalje.

POLUFINALE

Sljedeći protivnik je bio Palmeiras,koji je imao dobru formu.

1.UTAKMICA

Utakmica odlučena golom Pantere u 1.minuti.Prilika nije bilo puno,pa je gol vrlo vrijedan(još u gostima).

2.UTAKMICA

Ponovno sam rano poveo,ali ubrzo su uspjeli izjednačiti golom Alceu-a.Do kraja je bilo dobrih šansi da povedem,ali golman ih je spašavao.Idemo po trofej :cool:

FINALE

U finalu me je čekao Sao Caetano,koji je odlično ušao u prvenstvo i došao do finala.

1.UTAKMICA

Vrlo izjednačena i neizvjesna utakmica,poveo sam golom Pantere u 30.minuti,a rezultat od 1-0 je stajao sve do samog kraja.Iako su gosti dobili isključenje zabili su izjednačujući pogodak iz slobodnjaka u 89.minuti.Ipak,zasluženu pobjedu donosi opet Pantera golom u 92.minuti i s prednosti od jednog gola idem na uzvrat.

2.UTAKMICA

Loše je počelo,rano vodstvo osigurao je odlični Igor.Nakon toga moji igraju savršeno,bez greške u pasovima,obrana odlična,akcije izvanredne.Igrač utakmice Adams koji postiže svoj prvi hattrick u karijeri,zaista odlični golovi.Jedan gol je dodao i Pantera,a domaćini su uspjeli smanjiti golom Marcelinha.Dosad najbolja utakmica koju sam odigrao stvarno je vrijedna finala champ

Drugi dio reporta će bit navečer,slobodno tražite ss-ove ;-)

« Zadnja izmjena: 06.08.2008, 14:52:07 od storm masters »

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #41 u: 06.08.2008, 19:14:50 »
Odličan report, svaka ti čast :&
Čestitke na osvajanju kupa, jbg u SP-u je falilo malo sreće.
Može ss-ove Pantere i Adamsa?
Sretno u daljnjem tijeku sezone respekt

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #42 u: 07.08.2008, 14:49:51 »
5.SEZONA(2.dio)

COPA LIBERTADORES

Velik uspjeh je bio u prvoj sezoni igrati finale najvećeg natjecanja u Južnoj americi.Ove sezone ambicije su veće i očekujem barem ponavljanje prošlogodišnjeg uspjeha,a još bolje bi bilo osvajanje najvećeg trofeja do sad.Osvajanjem naslova brazilskog prvaka prošle sezone osiguralo mi je nastup na Copi bez dodatnih kvalifikacija.

SKUPINA B

Izvukao sam skupinu B,dosta neugodnu grupu klubova u kojoj su bili argentinski Racing Club,meksička America i ekvadorska Barcelona.

UTAKMICE

U teškoj skupini moji su odlično igrali,u šest utakmica primio sam samo 2 gola,bez poraza.Kao i uvijek bio je inspiriran Wilton Pantera,koji se ustaknuo sa nekoliko odličnih golova,ali i prodora i asistencija.Uvjerljiv prolaz skupine nagovještavao je vrlo dobru sezonu,nadam se što boljem ždrijebu.

KONAČNA TABLICA

2.RUNDA

U drugoj rundi dobio sam peruansku Alianza Limu,protivnika kojeg se može proći bez većih uzbuđenja.

1.UTAKMICA

Počelo je isključenjem Ballona,što mi je olakšalo posao.Ipak,na poluvremenu je ostao početni rezultat unatoč sve učestalijim napadima moje momčadi.U drugom poluvremenu odličnu sezonu nagovjestio je Jose,koji se upisao u strijelce dva puta,a imao je i nekoliko vrlo dobrih prodora po boku.Kao dobro pojačanje pokazao se i Cabrera golom iz slobodnjaka sa 25-metara.Pobjedom od 3-0 nula u gostima osigurao sam prolaz u četvrtfinale.

2.UTAKMICA

Uzvrat nije mogao početi bolje,golom Pantere u 1.minuti,a pobjedu je zapečatio novim golom iz slobodnjaka urugvajac Cabrera.Dvi pobjede od 3-0 bile su dovoljne za prolaz.

ČETVRTFINALE

U četvrtfinalu me je čekao brazilski Sao Caetano s kojim sam se susreo i u finalu brazilskog kupa.

1.UTAKMICA

Kao i na svim utakmicama sa Sao Caetanom i u ovoj je bilo dosta golova.Dobro je što su svi završili u protivničkom golu,a raspoložen je bio Evandro Ronacatto sa dva gola.Odličan rezultat za uzvrat,na kojem ću potvrditi prolaz.

2.UTAKMICA

Uzvrat je bio puka formalnost,iako su gosti poveli golom vrlo dobrog Betinha.Za ovu utakmicu sam postavio slabiju momčad,važno je da se glavni igrači dobro odmore za polufinale.Utakmica je završila neriješeno 1-1.

POLUFINALE

U polufinalu ponovno dvoboj sa brazilskim klubom,ovaj put Internacionalom.

1.UTAKMICA

Napeta utakmica velikog uloga,u kojoj nije bilo previše šansi odlučena je golom Roncatta iz penala.Pobjeda od 1-0 dobra zbog gola u gostima bez primljenog gola.

2.UTAKMICA

Još jedna utakmica puna tenzija,počela je ponovno ranim golom Pantere.Kako se bližio kraj bilo je sve više prekršaja,što je dovelo do dva crvena kartona kod gostiju.Remi i važan gol u gostima osigurao mi je novo finale.

FINALE

Da je brazilski nogomet najjači u Južnoj americi vidi se po tome što opet igram sa brazilskim klubom.Fluminense je tijekom cijelog turnira igrao vrlo dobro i zasluženo je došao do finala.

1.UTAKMICA

U ovoj utakmici moji su bili motivirani,pa je utakmica išla u jednom smjeru.Visoka pobjeda od 3-0 zasluga je odlične forme mojih napadača,a točku na i je stavio Jose golom u sudačkoj nadoknadi.

2.UTAKMICA

Odličnu formu je nastavio je Pantera ponovno vodećim golom,a gosti su postavili konačni rezultat golom na početku drugog poluvremena.Tijekom cijelog natjecanja moji su pokazali odličnu formu,posebno dobro su igrali u gostima,pa sam na uzvratima mogao odmarati nekolicinu igrača.Trofej sam zasluženo osvojio i time upisao Noroeste u povijest ovog natjecanja,prvi ovakav trofej osvojen u 101 godini postojanja.

NAJBOLJI IGRAČ COPE

Trofej najboljeg igrača na Copi dobio je igrač Fluminense-a flavio,iako je i Pantera igrao stvarno odlično.

1.BRAZILSKA LIGA

Kakva sezona za Noroeste u ligi,sezona završena bez poraza,uz uvjerljivo najbolji napad lige i jednu od boljih obrana.Obranio sam naslov sa čak 18 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Corinthiansa koji je odigrao također odličnu sezonu,ali moji su bili jednostavno predobri.Ponovno dobru sezonu su imali  Internacional i Fluminense,ali ovaj put nisu mogli parirati Corinthiansu koji je kupio odlične igrače.Gremio i Botafogo su najugodnije iznenađenje lige,posebno Botafogo koji je dobro kupovao pa je završio na odličnom 6.mjestu.Gremio je loše startao u sezonu primajući dosta golova,ali kako je natjecanje odmicalo dizao je formu i završio na vrlo dobrom 5.mjestu.
Povratnik u 1.ligu Santos završio je solidnom 7-mjestu,iako je također loše ušao u sezonu.Glavni problem bio mu je slaba realizacija,a spašavao ih je golman.Također,novi prvoligaši Nautico i Portuguesa uspjeli su zadržati prvoligaški status,dok to nije uspjelo Cabofriense-u i Vila Novi(GO).Iz lige su još ispali Avai i Sao Caetano koji je odigrao katastrofalnu sezonu u ligi,zbog jako loše obrane.Veliko razočaranje je i Sao Paulo koji se spasio od ispadanja pobjedom u zadnjem kolu.

IZDVOJENE UTAKMICE

KONAČNA TABLICA

NAGRADE

IGRAČ GODINE

Nakon dvi godine zaredom u kojem su proglašeni igračem godine,ove godine moj igrač nije uspio treći put osvojiti ovu nagradu.Nagrada je pripala igraču Gremia,koji je vrlo dobro dirigirao obranom plavih,te je zaslužan za visok plasman Gremia na prvenstvenoj ljestvici.Na drugom mjestu je moj Dikson,odigrao je vrlo dobru sezonu,iako je bio ozljeđen neko vrijeme.Treći je ponovno igrač Gremia.svima poznati Lucas.

MOMČAD GODINE

U prvih 11 imam tri igrača,od kojih je jedan opet golman,ovaj put Paulo Eduardo.Ostala dva igrača su Dikson i Ismael,a u rezervama je Pantera.

NAJBOLJI STRIJELAC

Drugu godinu zaredom imam najboljeg strijelca,ove godine to je Evandro Roncatto,koji je odigrao odličnu sezonu.Na drugom mjestu je Corinthians-ov wonderkid Silva,koji je pokazao da će biti jedan od najboljih napadača na svijetu.Treće mjesto je pripalo iskusnom igraču Internacionala - Fernandau.

MLADI IGRAČ GODINE

Prvo mjesto apsolutno zasluženo zauzima odlični Silva,nadrugom je također vrlo dobri Leandro.Treće mjesto pripada opet igraču Corinthians-a,mladom Pereiri koji će također biti jedan od boljih stopera na svijetu.

MENADŽER GODINE

Naravno da je prvo mjesto pripalo meni,sezona u kojoj sam uzeo ponovno tri trofeja i igrao u finalu svjetskog klupskog prvenstva.

FINANCIJE

U svim klubovima s kojima sam igrao nisam imao problema sa financijama,tako je i ovdje,situacija je sve bolja i bolja.

CLUB WORLD CHAMPIONSHIP

Osvajanjem Cope Libertadores ove sezone prvi put u klupskoj povijesti igram u ovom najprestižnijem natjecanju u kojem sudjeluju prvaci Europe,Azije,Australije i oceanije,Afrike i Južne amerike.
Natjecanje počinjem u polufinalu zbog dobrog rejtinga južnoameričkog nogometa,inače klubovi iz slabijih liga igraju kvalifikacije.Cilj mi je plasman u finale,a onda šta bude.

POLUFINALE

U polufinalu sam za protivnika dobio amaterski klub iz Indije - Dempo.Utakmica u kojoj prolaz nije bio upitan,rješena je u prvom poluvremenu kada sam postigao sve pogotke.Raspoložen je bio Pantera sa 4 gola,a zabio je i Roncatto i Cacapa.Cijelu utakmicu sam dominirao i lako se plasirao u finale.

FINALE

Za protivnika u finalu sam dobio talijansku Romu.Veliki protivnik nije impresionirao moje igrače,pa je utakmica bila relativno izjednačena.Po jedno isklučenje u prvom i jedno u drugom poluvremenu donijelo mi je veliku šansu za osvajanjem najvećeg trofeja dosad.Moji su odigrali odlično drugo poluvrijeme,nizale su se šanse,akcije,ali na tome je i ostalo.Spretno i sretno utakmica je otišla na jedanaesterce,prvenstveno zahvaljujući njihovom golmanu Doni-u koji je bio nesavladiv :bo:
Jedanaesterci su bili napeti,ali Roma je imala više koncentracije i preciznosti,te je osvojila trofej.Ipak,način na koji je moja momčad igrala,ne samo sa dva igrača više uvjerilo me je da imam dobru momčad,čak i za svjetske kriterije.

NAJBOLJI IGRAČI OVE SEZONE

PAULO EDUARDO - ove sezone je dobio prednost ispred Vizzotta i to je iskoristio na najbolji mogući način.Izvrsno je branio tijekom cijele sezone i zasluženo je uvršten u najboljih 11 sezone.Idućih sezona će sigurno biti prvi izbor za golmana.

PETER CABRERA - pojačanje koje se apsolutno isplatilo,brzo se privikao na moj stil igre i odmah je počeo sa odličnim igrama.Vrlo siguran u obrani,gotovo je igrao bez greške,uz to je zabio 7 golova i to sve skoro iz slobodnjaka.Sigurno će biti vrlo važan u idućim sezonama.

CACAPA - mladi stoper je odigrao najbolju sezonu dosad,bio je sigurniji u obrambenim zadacima,manje je griješio i postigao je 3 gola.

WALLACE - kad se sjetim da sam ga kupio za mizernih 30,000 Kn,a sada vrijedi 25 M i jedan je od najsigurnijih i najboljih igrača Noroeste-a.Odličnim igrama doprinio je i brazilskoj reprezentaciji za koju je već postigao 2 pogotka.

LUCIANO SCERPELLA - ove sezone se vidjelo da je sazrio u svakom smislu,igrao je sigurnije,bez većih grešaka i crvebih kartona.Dobru igru okrunio je sa 4 pogotka.

ISMAEL - iskusni stoper je imao najbolju sezonu dosad,vrlo siguran u obrani,a nerijetko je i asistent.

DIKSON - odlično je igrao i u obrani i na poziciji lijevog veznog,imao je vrlo dobre prodore po bokovima i više puta je spašavao obranu pravovremenim uklizavanjima.

LEANDRINHO - igrač koji je od početka u Noroeste-u odigrao je odličnu sezonu,a minutažu koju je dobio iskoristio je vrlo dobro,te postigao čak 7 golova.

ADAMS - jedan od boljih igrača ove sezone stvarno je igrao fenomenalno,snažan u skoku,pravi vođa i neumorni rušitelj protivničke igre.Uz to je zabio i 9 golova.

MOHAMED BAKARI - kakva sezona za mladog bjelokošćanina,igrao je bez greške,njegovi prodori su izluđivali protivničke obrane.Sezonu je završio sa čak 11 golova,što je za veznog igrača vrlo dobro.

JUAN PABLO PINO - imao je vrlo dobru sezonu igrajući na pozicijama desnog veznog i napadača.Iduće sezone očekujem još bolje partije kolumbijca.

EVANDRO RONCATTO - iza njega je najbolja sezona od kad je došao iz Paysandu-a.Bio je najbolji strijelac Noroeste-a ove sezone,postizao je važne golove,posebno u ligi.

JOSE - ove sezone je igrao odlično,dobivao je više prilika i to je vrlo dobro iskoristio.Istaknuo se sa odličnim driblinzima i ubačajima,te naravno golovima,bit će velik igrač.

LISBOA - mladi portugalac je također igrao vrlo dobro i u idućoj sezoni će sigurno biti još bolji.Zabio je neke važne golove i asistirao.

MAICON - standardno dobar u sredini terena,odlično asistira,zabija golove,malo griješi.Jednostavno nezamjenjiv član prvih 11.

WILTON PANTERA - sezonu je počeo ozljedom,ali ubrzo je počeo s odličnim igrama i sezonu završio kao drugi strijelac kluba.Ove sezone je postao najbolji strijelac u povijesti kluba i omiljen igrač.

NAJBOLJI STRIJELCI

1.EVANDRO RONCATTO  38
2.WILTON PANTERA  36
3.JOSE  17
4.JUAN PABLO PINO  16
5.MOHAMED BAKARI  11
6.ADAMS  9

NAJBOLJI ASISTENTI

1.EVANDRO RONCATTO  16
2.JOSE  16
3.WILTON PANTERA  12
4.ISMAEL 12

NAJVEĆI AVERAGE RATING

MOHAMED BAKARI  7.57

Još jedna sezona u kojoj sam osvojio tri trofeja,obranio sam brazilski kup,ligu i prvi put Copu Libertadores.Odlična sezona champ champ champ

Eto,to je sve za ovaj report.U idućem očekujte kako je prošlo na Copi americi,kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre.Pozz :cool:

...TO BE CONTINUED...

Offline kota007

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #43 u: 07.08.2008, 20:19:03 »
Još jedna fantastična sezona.Svaka čast na naslovima u Brazilu i na osvojenom Copa Libertadoresu.Čestitke i za izabranog najboljeg managera sezone.Imaš stvarno predobru ekipu.18 bodova više u prvenstvu i 4 igrača u momčadi sezone je fantastično.Samo šteta šo nisi iskoristio 2 igrača više u finalu SP za klubove,više sreće drugi put.

Offline LoRD_0001

• Čovjek koji je prevario Boga
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #44 u: 07.08.2008, 20:29:30 »
Svaka cast na ostvarenim rezultatima  respekt
steta za finale klupskog SP

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #45 u: 07.08.2008, 21:27:59 »
vrhunsko pisanje, svaka čast
rezulttai još bolji, jedino šteta za CWC  !mad!
nemoj nikako guibiti isnpiraciju

sretno dalje

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #46 u: 07.08.2008, 23:35:56 »
Stvarno prelijepo pišeš, najbolji report do sada :&
Rezultati odlični, prvenstvo osvojeno glatko, osvojen Kup Osloboditelja :&
Može ss Pantere i Adamsa, sri ak nisam vidio u tvojem postu ;-)
Sretno u novoj sezoni ;-)

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #47 u: 08.08.2008, 15:35:41 »
@ kota007 - Je,sezona je bila odlična.U CWC poraz na penale od Rome sa dva igrača više,šta se može,golman im je sve branio :bo:

@ Bad Blue Krapina - stvarno šteta za CWC,bit će valjda bolje dogodine.Inspiraciju nikad ne gubim ;-)

@ lampard_kc - trudim se svaki report napisat što bolje,pa eto rezultata.

Evo traženih ss-ova:

ADAMS

WILTON PANTERA

Fala svima na komentarima.Do idućeg reporta  :beer:

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #48 u: 16.08.2008, 20:10:54 »
BRAZIL

COPA AMERICA 2011 - CHILE

Nakon ispadanja u finalu konfederacijskog kupa od rivala Argentine,na redu je prvenstvo Južne amerike - Copa america.U ovom natjecanju želio sam se osvetiti Argentini za poraz na kupu,te nakon toga osvojiti naslov najbolje momčadi južne amerike.

SKUPINE

Izvučene su grupe,dobio sam skupinu B u kojoj su još Bolivija,Peru i Meksiko.Sve skupine su dosta izjednačene,možda jedino skupina A malo jača.

MEKSIKO-BRAZIL 1-1

Izjednačena utakmica u kojoj je bilo prilika s jedne i druge strane,ali završilo je bez pobjednika.Konačni rezultat je postavio Luisao sa dva gola,jedan je završio u protivničkoj mreži,a jedan nažalost u vlastitoj.

BRAZIL-BOLIVIJA 3-0

Ne baš laka utakmica,prevagnuo je crveni karton Egidia na početku i vrlo dobra igra mojih u 2.poluvremenu.

PERU-BRAZIL 1-2

Počelo je loše,rano vodstvo domaćina koji su poveli golom Farfana.Ipak,do poluvremena dolazim do vodstva golovima Freda i Andersona,a rezultat 1-2 je ostao do kraja.

KONAČNA TABLICA

U četvrtfinale su osim mene očekivano prošli Meksiko i Peru.

ČETVRTFINALE

BRAZIL-KOLUMBIJA 3-0

Uvjerljiva pobjeda protiv odlične Kolumbije odlučili su Robinho i Ronaldinho.

POLUFINALE

BRAZIL-URUGVAJ 1-0

Tvrda utakmica koja je odlučena jednim jedinim pogotkom raspoloženog Robinha.

FINALE

MEKSIKO-BRAZIL 1-1,PEN 2-3

Kao i uvijek izjednačena utakmica sa Meksikom,poveo sam golom Freda ali uzvraća Vela.Do kraja je ostalo neriješeno,pa su se igrali produžeci u kojima nije bilo golova.U penalima je loše počelo,ali poslije su moji sve zabili i osvojio sam prvi naslov prvenstva Južne amerike.

NAJBOLJI IGRAČ COPE AMERICE

Nagradu je osvojio odlični kolumbijski napadač Falcao,drugo mjesto je pripalo Andersonu.

Nakon osvojenog naslova organizirao sam neke prijateljske utakmice.

PRIJATELJSKE UTAKMICE

OLYMPIC GAMES QUALS

Počinju kvalifikacije za Olimpijske igre za reprezentaciju Brazila U23.

SKUPINE

Kvalifikacije su podjeljene u 2 skupine po 5 momčadi,koje su vrlo izjednačene.

PERU U23-BRAZIL U23 0-1

BRAZIL U23-URUGVAJ U23 3-0

VENEZUELA U23-BRAZIL U23 0-2

BRAZIL U23-ČILE U23 0-0

Nakon završenih utakmica u skupini,prvoplasirana ekipa se automatski kvalificira za finalnu grupu kvalifikacija,dok druga i treća iz grupe A i grupe B razigravaju za preostala dva mjesta.

KONAČNA TABLICA

Skupinu sam završio kao prvi u skupini bez poraza i primljenog gola,Urugvaj i Čile su išli u razigravanje.

FINALNA GRUPA

Grupa u kojoj su četiri tima,od kojih dvoje ide na Olimpijske igre sastavljena je od reprezentacija Ekvadora,Paragvaja i Argentine.

BRAZIL U23-EKVADOR U23 3-0

ARGENTINA U23-BRAZIL U23 2-2

BRAZIL U23-PARAGVAJ U23 3-2

KONAČNA FINALNA TABLICA

Završio sam na prvom mjestu sa istim brojem bodova kao i Argentina,ali boljom gol razlikom.

To je sve zasad,u idućem reportu očekujte novi report sa Noroeste-om.Slobodno tražite ss-ove,pozz ;-)
« Zadnja izmjena: 17.08.2008, 14:36:21 od storm masters »

Offline lampard_kc

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #49 u: 17.08.2008, 11:54:22 »
Čestitam na osvajanju CA, vidim, Meksiko je tvrd orah hmm
Zato može ss- ove Ochoe i Vele?
Još napravi nešto na olimpijadi s mladima (pod "nešto" mislim na najmanje finale) i bit će odlično.
Btw, kad će report s Noroeseom?
Sretno dalje :&