ZAVRŠNI REPORT
Fight, fight wherever we may be,
We are the famous CPFC,
And we'll fight them all,
Wherever we may be,
Cos we are the famous CPFC.
Sve je počelo još početkom 2.mjeseca, kad sam odlučio pokrenuti temu za koju nitko (pa niti ja sam) nije mogao pretpostaviti da će doći do 23.stranice, a bliži se i 24.

Kad još nisam bio član foruma, povremeno sam svraćao ovdje, najviše na ovaj podforum i s oduševljenjem pratio neke karijere. Najviše su me se dojmile ona Turekova s Napoliem te Edinova s Nantesom. U to vrijeme sam tek počinjao svoj pohod s Crystal Palaceom. Nešto kasnije sam odlučio postati članom ovog foruma. Htio sam brže-bolje predstaviti svoju karijeru, za početak u temi 'Kako vam ide?'. Kad sam došao do statusa Vodonoše, kako i stoji u uvodnom postu, otvorio sam temu da bi se okušao u ovom prilično zahtjevnom izazovu. Tad sam već započeo 3. sezonu, pa sam za početak morao opisati 1.i 2. Znao sam kakva je važnost kvalitetnog uvoda i htio sam da to ispadne što dojmljivije. Dakle, bacio sam se na posao, skupio brdo materijala i natipkao hrpu teksta. Dodao sam još par sličica i čekao komentare. Ubrzo su počele stizati pohvale i dalje je sve poznato. Sa svakim novim reportom sam napredovao i pisao sve kvalitetnije, pritom smišljajući novitete za svaki novi izvještaj. Moj trud je prepoznat, i zato ova karijera ima toliko posjeta i komentara, a i to je jedan od razloga što sam postao moderator na ovom pdf-u.
Zašto Crystal Palace? Kao pasioniranog fana engleskog nogometa i svih engleskih liga, dosad sam na CM/FM serijalima najviše igrao s engleskim i općenito Otočkim klubovima. Nisam volio igrati s velikanima pa stoga Arsenal, Chelsea, Man Utd, Liverpool i ostali bogataši nisu dolazili u obzir. Crystal Palace je klub koji mi je iz nekog nepoznatog razloga uvijek bio draži od ostalih. Još od sezone 2004/2005 kad su zadnji put igrali u Premiershipu. Ne znam točno razlog, zbog cool imena, zato jer su iz Londona ili iz nekog trećeg razloga, no to je bio klub s kojim sam odlučio napraviti najbolju karijeru otkad igram managerske simulacije. Htio sam skinuti vlastiti rekord od 14 sezona s najdražim Dinamom, postignut na CM-u 4. Kao što sam s Dinamom polako igrao do izlaska novog serijala, tako sam i sad mislio laganini igrati, bez obzira koliko će to trajati, a trajalo je sve do prošlog tjedna, odnosno do početka 18. sezone (2024/2025).
Na samom startu glavna mi je prednost bila ta što sam dobro upoznat sa engleskim nogometom i što sam znao većinu Palaceovih igrača. Tako sam začas napravio ekipu za plasman u Premiership. TB je iznosio nekih 5 milijuna eura, no snašao sam se. Imao sam mladu momčad upotpunjenu sa nekolicinom iskusnih starosjedioca. Složio sam svoju taktiku, klasičnih britanskih 4-4-2, orijentiranu isključivo na napad što se na kraju pokazalo pravim potezom. Od početaka sam forsirao 'totalni nogomet', i tko zna što bi se dogodilo da sam se odlučio na oprezniju, defanzivniju igru? Treninzi su oni s potpisom Zeke i dali su velik doprinos cjelokupnom 'projektu'.

Trofeji (2007–2024)
Championship – 1 naslov (2008)
Premiership - 8 naslova (2013, 2015, 2018, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024)
FA Cup - 6 naslova (2010, 2014, 2021, 2022, 2023, 2024)
Carling Cup - 7 naslova (2013, 2016, 2017, 2018, 2019, 2022, 2024)
Community Shield - 9 naslova (2010, 2014, 2015, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024)
Champions League – 8 naslova (2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022)
UEFA Cup – 1 naslov (2011)
UEFA SuperCup – 6 naslova (2015, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022)
FIFA Club World Cup – 8 naslova (2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022)
Crystal Palace je u 17 godina pod mojim vodstvom postao najmoćniji klub na svijetu u svakom pogledu. Osvojili smo sva natjecanja, u nekima dominiramo već godinama, financijski smo daleko ispred svih, trenutna vrijednost kluba je 858 milijuna eura. U klubu igraju ponajbolji svjetski nogometaši, prosjek godina ekipe je 23, imamo najbolju nogometnu akademiju koja svake sezone izbaci novog 'dragulja'. Mreža vrhunskih skauta je raspoređena po svim kontinentima, a u stručnom stožeru su sve sami znalci i poznata trenerska imena. Dom popularnih Eaglesa, Selhurst Park, u više je navrata preuređivan i proširivan mu je kapacitet, od početnih 26309 do sadašnjih 67568 sjedećih mjesta.
Stavit ću još neke ss-ove da vidite kakva je trenutna situacija:
___________________________________________________________________________________________________________________________________
Reprezentacije
Vodio sam 3 nacionalne momčadi: Englesku, Brazil i Italiju.
Uspjesi s Engleskom (2014 – 2018) - naslov europskog prvaka 2016., naslov pobjednika Confed Cupa 2017., naslov svjetskog prvaka 2018.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Uspjesi s Brazilom (2018 – 2022) - naslov prvaka Južne Amerike 2019., zlato na Olimpijskim igrama 2020., naslov pobjednika Confed Cupa 2021., naslov svjetskog prvaka 2022.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Uspjesi s Italijom (2023 – 2024) - naslov europskog prvaka 2024., zlato na Olimpijskim igrama 2024.
______________________________________________________________________________________________________________________________
Mislim da je to sve što sam htio napisati u ovom reportu, zato sad mogu samo očekivati Vaše komentare. U novom FM-u ću se okušati u LLM-u, te ću karijere pisati na drugom pdf-u za koji se nadam da neće biti zapušten kao što je sada. Moguće je i da ću igrati s nekim osrednjim klubom pa ću onda opet ovdje pisati karijeru ili story. Ali, odsad ću nastojati uglavnom igrati LLM jer je to ipak najveći izazov u ovoj igri.

Za kraj bih se zahvalio svima koji su pratili karijeru i komentirali, te me inspirirali da postignem sve ovo.

THE END