Autor Tema: The Famous CPFC (2007-2024)  (Posjeta: 78690 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline murta6

• FC Bayern - Stern des Südens
  • Oružar
  • *
Odg: Crystal Palace F.C.
« Odgovori #550 u: 09.10.2008, 15:20:51 »
!bravo! Stil pisanja  :&, zanimljiva investicija za iskracati 20 milja, po meni ne vrijedi toliko, ali ovo je tvoja igra, valjda će se još razviti, malo ime podsijeća na Kempesa champ, može li ss od historya HNL-a lolcina

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #551 u: 09.10.2008, 15:36:01 »
@storm masters

ss predobrog Fulhama

@BBK - Kemper je već pokazao da je odličan igrač, ocjene mu stalno rastu :&

financije

@murta - nemrem stavit history HNL-a jer sam loadao samo englesku ligu

JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline kiKky

• I belong to Jesus
  • Trener
  • *
« Odgovori #552 u: 09.10.2008, 15:39:47 »
lijepo i opsirno pises,odakle ti te sve slike grbova i stadiona?
Ajd stavi ss od Nicollasa Millana i Lpoola,Manutd,Arsenala i Chelsea.
SRETNO u nastavku karijere.
Nema potpisa :(

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #553 u: 09.10.2008, 15:39:59 »
brale, predobri reporti, baš mi je gušt čitat tvoju karijeru :&

kakve utakmice protiv atletica u LP-u i chaltrona u carling cupu

vidin već si 3 trofeja ugrabia :&

daj mi ss bazina da ga vidin, rastura čovik

pratin te i dalje respekt
hrk hrk

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #554 u: 09.10.2008, 15:59:36 »
sezona je gotova, ostaju još reporti Lige prvaka, Premiershipa i oni s Italijom

lijepo i opsirno pises,odakle ti te sve slike grbova i stadiona?
Ajd stavi ss od Nicollasa Millana i Lpoola,Manutd,Arsenala i Chelsea.
SRETNO u nastavku karijere.

grbovi su sa GOOGLE-->slike, a stadioni sa worldstadiums.com

Nicolas Millan

L'pool - 20.momčad Championshipa lolcina

Man Utd - 17.momčad Premiershipa lolcina

Arsenal

Chelsea

brale, predobri reporti, baš mi je gušt čitat tvoju karijeru :&

kakve utakmice protiv atletica u LP-u i chaltrona u carling cupu

vidin već si 3 trofeja ugrabia :&

daj mi ss bazina da ga vidin, rastura čovik

pratin te i dalje respekt

Bazin - novi Benzema :&
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #555 u: 09.10.2008, 18:23:48 »
LIGA PRVAKA - "PROLJEĆE U EUROPI"

OSMINA FINALA

Ibrox Stadium, Glasgow

S. Vokes 51'

M. Miller 61', 69'

Selhurst Park, London

S. Ross 4'

T. Bazin 12'

S. Simpson pen 24'

T. Scholten 87'

C. Welsh 29'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ČETVRTFINALE

Selhurst Park, London

S. Simpson pen 29'

C. Calderon pen 35'

Delle Alpi, Torino

H. Saivet 47'

S. Ross 80'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

POLUFINALE

Selhurst Park, London

T. Bazin 28'

T. Barnes 84'

R. Moulin 82'

Craven Cottage, London

S. Martino 85'

T. Barnes 19'

I. Farrell o.g. 44'

FINALE

Santiago Bernabeu, Madrid

T. Barnes 18', 35'

J. Coulson 13'

E. Galindo 43'

____________________________________________________________________________________________________________________________

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 09.10.2008, 18:31:39 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #556 u: 09.10.2008, 20:44:07 »
nardev svaka cast.steta radi lige prvaka ali ti si je se ovamo vec naosvajao tako da te briga ..tri trofeja si osvojio.citam s guštom ovu karijeru i divim se tvoj inspiraciji da si uspio doci do te godine jer meni  nije nikad uspjelo...arsenal te dobio vidim da je jak.jeli moze ss od realove momcadi pls. respekt

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #557 u: 09.10.2008, 22:02:04 »
KRAJ 17. SEZONE (2023/2024)

Ne znam više što bih napisao nakon svake sezone, mislim da se već ponavljam, stoga ću Vas obavijestiti samo o onom najvažnijem.

Opet smo osvojili Premiership (5. naslov zaredom, 8. u povijesti) i time kompletirali "treble" - prvenstvo, FA cup i Carling cup! champ champ champ

Posebno sam ponosan na ovo!

Što se tiče momčadi, možete vidjeti statistiku, a usput ću postaviti ss svakog igrača:

Golmani:

Obrana:

Vezni red:

Napad:

______________________________________________________________________________________________________________________________

TEAMS RELEGATED: Middlesbrough, Reading & Ipswich Town

TEAMS PROMOTED: Aston Villa, Birmingham City & Charlton Athletic

______________________________________________________________________________________________________________________________

U18 TEAM

Juniori su također nezaustavljivi (6. naslov zaredom)! champ

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 09.10.2008, 22:10:43 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline hajduk2305

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #558 u: 09.10.2008, 22:42:29 »
stvarno super ...5 naslov zaredom to je super ito sa c.palaceom i usto jos dva kupa ...bravo bravo

Offline Maga

• Kimi Raikkonen
  • Trener
  • *
« Odgovori #559 u: 10.10.2008, 00:45:28 »
koji lik  :kee: :kee: 17 sezona  :& :& :& :&

i jos pise lijepo uredno pregledno  :kee: koliko volje samo ima  :kee: ma svaka cast  :& :&

ne pratim karijeru od pocetka tako da necu nis komat al procitat cu zadnji report malo :D ....

Puno  srece u nastavku  ;-)
Ω

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #560 u: 10.10.2008, 13:40:05 »
Campionato europeo di calcio 2024 - Qualificazioni

Kao što znate, preuzeo sam talijansku reprezentaciju pred kraj kvalifikacija za EP, nakon iznenađujuće ostavke Roberta Mancinija. Ostala su još 3 kola, a Italija je vodeća u skupini G, u kojoj su još Bugarska, Rep. Irska, Mađarska i Lihtenštajn. Nakon 5 utakmica Azzurri imaju 3 pobjede i 2 remija, a mene su čekale tekme protiv Lihtenštajna, Bugarske i Irske. Nakon završetka kvalifikacija sam odigrao još dvije prijateljske - sa Švicarskom i Marokom.

Talijani imaju puno sjajnih pojedinaca, majstora svjetske klase, i zato mi nije bilo lako izabrati najboljih 26 igrača, kao ni odrediti trenutno idealnih 11.

Pozvao sam dvojicu mladih igrača Crystal Palacea: Alessandro Grossi i Gaetano Bianco su velike nade svjetskog nogometa i sigurno je da će biti od velike pomoći. Tu su još i nekadašnji Palaceovi igrači: Ciro D'Ambrosio (Milan), Giandomenico Calderoni (Portsmouth) i Francesco Colella (Sheff Utd)

Ovako izgleda stručni stožer reprezentacije.

Qualificazioni

Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milano

A. Stefani 3', 53'
S. Martino 16'
R. Mancuso 57'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vasil Levski, Sofia

G. Pellizzari pen 6'
S. Martino 59'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

F. Longobardi 36', 51', 77'
C. D'Ambrosio 42'
A. Stefani 63'
G. Pellizzari 90'

J. Bell 32'
T. Barnes 65'

Amichevole (prijateljske)

A. Bandini 34'
S. Bloss o.g. 39'
S. Martino 68', 75'

W. Ernst 44'
M. Basso 46'

Stade du Prince Moulay Abdellah, Rabat

F. Longobardi 9', 14'
I. Grassi 12', 33', 59'
S. Martino 50'
L. Campos 88'

Lakoćom je izboren plasman na EP, i sljedeći report će biti upravo o europskom prvenstvu.

Italija ima samo 1 naslov prvaka, osvojen još davne 1968., no nadam se da će ova generacija pod mojim vodstvom prekinuti to "prokletstvo".

Kako bi bili bolji upoznati s postignućima Azzurra u prošlosti, okačit ću još jedan SS.

PER ESSERE CONTINUATO...
« Zadnja izmjena: 10.10.2008, 13:46:13 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline kiKky

• I belong to Jesus
  • Trener
  • *
« Odgovori #561 u: 10.10.2008, 13:55:50 »
Svak cast za ligu prvaka,rezultati s italijom su
zaista impresivni.daj ss najboljeg igraca da nije regen.

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #562 u: 10.10.2008, 14:13:14 »
Svak cast za ligu prvaka,rezultati s italijom su
zaista impresivni.daj ss najboljeg igraca da nije regen.

pa svi su regeni, nema više realnih igrača lolcina

al stavit ću ss najboljeg talijanskog regena, kapetan repke Pellizzari, igra u madridskom Realu:

« Zadnja izmjena: 10.10.2008, 14:15:49 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline kiKky

• I belong to Jesus
  • Trener
  • *
« Odgovori #563 u: 10.10.2008, 14:38:21 »

pa svi su regeni, nema više realnih igrača lolcina

al stavit ću ss najboljeg talijanskog regena, kapetan repke Pellizzari, igra u madridskom Realu:

[/quote]pa mislio sam na najboljeg u igri a ne u italiji.

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #564 u: 10.10.2008, 15:05:02 »
pa mislio sam na najboljeg u igri a ne u italiji.

a to bi onda bio Steve Simpson, kapetan Crystal Palacea i engleske reprezentacije (ovo je više subjektivan odabir, ali i objektivno gledano, on je najkompletniji igrač, i već dugo godina igra na najvišoj razini, dobio je i nagradu za svjetskog igrača godine 2022., a po ocjenama je definitivno No.1 iako je izgubio na brzini jer ima 31 god., no tehnički je još uvijek nenadmašan)...njegov ss imaš malo iznad u reportu sezone ;-)
« Zadnja izmjena: 10.10.2008, 15:09:38 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #565 u: 10.10.2008, 23:06:09 »

a to bi onda bio Steve Simpson, kapetan Crystal Palacea i engleske reprezentacije (ovo je više subjektivan odabir, ali i objektivno gledano, on je najkompletniji igrač, i već dugo godina igra na najvišoj razini, dobio je i nagradu za svjetskog igrača godine 2022., a po ocjenama je definitivno No.1 iako je izgubio na brzini jer ima 31 god., no tehnički je još uvijek nenadmašan)...njegov ss imaš malo iznad u reportu sezone ;-)

E sorry, ali nije li Simpson regen?  :bo:
 respekt

Offline ipsi

• Torcida 1950
  • Trener
  • *
« Odgovori #566 u: 11.10.2008, 09:28:55 »

respekt

ma je ali je on valjda misljio najbolji regen a da nije iz italije
ja da igran nogomet vjerojatno bi bija najbolji veznjak na svitu, steta sta san lino djubre pa mi je draze pit i unistavat se nego slat vizionarske lopte s ocima

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #567 u: 11.10.2008, 12:49:44 »

respekt

Oprostite svi na  offtopic ali kiKky je rekao: "daj ss najboljeg igraca da nije regen."
 respekt

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #568 u: 13.10.2008, 13:08:25 »

respekt

Oprostite svi na  offtopic ali kiKky je rekao: "daj ss najboljeg igraca da nije regen."
 respekt

OK, u tom slučaju, filtrirao sam sve igrače starije od 32 godine i najviše me se dojmio turski napadač Karadeniz Batuhan, zbog činjenice da je sa 33 godine odigrao briljantnu prošlu sezonu za Atletico Madrid, kao i zbog ukupne statistike karijere, koju je započeo u Besiktasu...ocjene su mu drastično pale, ali je i dalje majstor :&

pretpostavljam da bi u novom FM-u mogao biti puno traženiji nego u ovome :& hmm
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #569 u: 16.10.2008, 13:31:02 »
Campionato europeo di calcio 2024 – Danimarca

GRUPPO A

DANIMARCA

SPAGNA

GRECIA

POLONIA

GRUPPO B

INGHILTERRA

ITALIA

IRLANDA

SLOVENIA

GRUPPO C

FRANCIA

GERMANIA

SVIZZERA

REPUBBLICA CECA lolcina

GRUPPO D

OLANDA

PORTOGALLO

SCOZIA

RUSSIA

STATO E STADI:

København

Brøndby (København)

Århus

Aalborg

Odense

Esbjerg

Næstved

Parken, København

Brøndby Stadion, Brøndby (København)

NRGi Park, Århus

Energi Nord Arena, Aalborg

Fionia Park, Odense

Esbjerg Atletikstadion, Esbjerg

Næstved Stadion, Næstved

GRUPPO B

Fionia Park, Odense

M. Crossley pen 13'
T. Barnes 84'

A. Ventura 35', 71'
F. Longobardi 78'

Næstved Stadion, Næstved

G. Pellizzari 72'

M. Marsh 89'

Næstved Stadion, Næstved

I. Grassi 8'
A. Ventura 18'
S. Martino 59'

QUARTI DI FINALE

SPAGNA – SLOVENIA 0-0, 0-0, 4-2(p)

Brøndby Stadion, Brøndby (København)

A. Ventura 12', 15'
G. Pellizzari 26'
I. Grassi 44', 63'
C. D'Ambrosio 66'

R. Ogorek 56'

FRANCIA - PORTOGALLO 2-1

K. Foulon 11'
N. Lafon 38'

P. Marques 40'

SVIZZERA – OLANDA 1-2

O. Wolf 11'

C. Balkestein 27'
J. de Jong 46'

SEMIFINALI

SPAGNA – OLANDA 2-2, 2-2, 6-5(p)

D. Cano 18', 59'

C. Balkestein 9'
R. Tol 88'

NRGi Park, Århus

I. Grassi 17', 24'
S. Martino 48'
A. Ventura 50'

K. Foulon 32'
E. Floch 79'

FINALE

Parken, København

D. Uranga 68'

I. Grassi 9'
S. Martino 63'
L. Campos 82'

Campione d'Europa 2024

Bijaše ovo predzadnji report u ovoj temi! Donio sam Talijanima naslov europskog prvaka nakon dugih 56 godina, i mislio sam još odigrati do SP-a 2026, ali ipak ništa od toga. Započeo sam 18. sezonu, obavio transfere, riješio se nekih starijih igrača za dobre pare, doveo mlađe zamjene, među njima je jedan sjajan krilni igrač iz Ujedinjenih Arapskih Emirata! Prosjek godina ekipe je 23, prošle sezone je bio 24. Osvojio sam (opet) Community Shield, a sa talijanskom U-23 repkom uzeo zlato na Olimpijadi u Milanu. Moguće je da tu i tamo odigram koju tekmu prije novog FM-a u kojem se bacam u LLM vode, ali što se tiče reporta, ostao mi je još taj završni u kojem ću napraviti rezime karijere!

PER ESSERE CONTINUATO...
« Zadnja izmjena: 16.10.2008, 13:51:22 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline hajduk2305

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #570 u: 16.10.2008, 14:43:49 »
aaa koji si ti lik, odigro 18 sezona :& :&

cestitam i na trudu i na rezultatima i na ovom zadnjem osvojenom europskom prvenstvu :&

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #571 u: 16.10.2008, 20:33:35 »
aaa koji si ti lik, odigro 18 sezona :& :&

cestitam i na trudu i na rezultatima i na ovom zadnjem osvojenom europskom prvenstvu :&

potpuno se slazem sa hajdukom stvarno treba imati strpljenja i inspiracije da ti to uspije..cestitam na osvajanju europskog prvenstva.. respekt

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #572 u: 16.10.2008, 21:00:06 »
šta će i ovo završit uskoro, a jbg

svaka čast na karijeri :&

republika ceca :haha:
hrk hrk

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
Odg: The Famous CPFC (2007-2024)
« Odgovori #573 u: 20.10.2008, 18:13:06 »
ZAVRŠNI REPORT

Fight, fight wherever we may be,
We are the famous CPFC,
And we'll fight them all,
Wherever we may be,
Cos we are the famous CPFC.

Sve je počelo još početkom 2.mjeseca, kad sam odlučio pokrenuti temu za koju nitko (pa niti ja sam) nije mogao pretpostaviti da će doći do 23.stranice, a bliži se i 24. :D Kad još nisam bio član foruma, povremeno sam svraćao ovdje, najviše na ovaj podforum i s oduševljenjem pratio neke karijere. Najviše su me se dojmile ona Turekova s Napoliem te Edinova s Nantesom. U to vrijeme sam tek počinjao svoj pohod s Crystal Palaceom. Nešto kasnije sam odlučio postati članom ovog foruma. Htio sam brže-bolje predstaviti svoju karijeru, za početak u temi 'Kako vam ide?'. Kad sam došao do statusa Vodonoše, kako i stoji u uvodnom postu, otvorio sam temu da bi se okušao u ovom prilično zahtjevnom izazovu. Tad sam već započeo 3. sezonu, pa sam za početak morao opisati 1.i 2. Znao sam kakva je važnost kvalitetnog uvoda i htio sam da to ispadne što dojmljivije. Dakle, bacio sam se na posao, skupio brdo materijala i natipkao hrpu teksta. Dodao sam još par sličica i čekao komentare. Ubrzo su počele stizati pohvale i dalje je sve poznato. Sa svakim novim reportom sam napredovao i pisao sve kvalitetnije, pritom smišljajući novitete za svaki novi izvještaj. Moj trud je prepoznat, i zato ova karijera ima toliko posjeta i komentara, a i to je jedan od razloga što sam postao moderator na ovom pdf-u.

Zašto Crystal Palace? Kao pasioniranog fana engleskog nogometa i svih engleskih liga, dosad sam na CM/FM serijalima najviše igrao s engleskim i općenito Otočkim klubovima. Nisam volio igrati s velikanima pa stoga Arsenal, Chelsea, Man Utd, Liverpool i ostali bogataši nisu dolazili u obzir. Crystal Palace je klub koji mi je iz nekog nepoznatog razloga uvijek bio draži od ostalih. Još od sezone 2004/2005 kad su zadnji put igrali u Premiershipu. Ne znam točno razlog, zbog cool imena, zato jer su iz Londona ili iz nekog trećeg razloga, no to je bio klub s kojim sam odlučio napraviti najbolju karijeru otkad igram managerske simulacije. Htio sam skinuti vlastiti rekord od 14 sezona s najdražim Dinamom, postignut na CM-u 4. Kao što sam s Dinamom polako igrao do izlaska novog serijala, tako sam i sad mislio laganini igrati, bez obzira koliko će to trajati, a trajalo je sve do prošlog tjedna, odnosno do početka 18. sezone (2024/2025).

Na samom startu glavna mi je prednost bila ta što sam dobro upoznat sa engleskim nogometom i što sam znao većinu Palaceovih igrača. Tako sam začas napravio ekipu za plasman u Premiership. TB je iznosio nekih 5 milijuna eura, no snašao sam se. Imao sam mladu momčad upotpunjenu sa nekolicinom iskusnih starosjedioca. Složio sam svoju taktiku, klasičnih britanskih 4-4-2, orijentiranu isključivo na napad što se na kraju pokazalo pravim potezom. Od početaka sam forsirao 'totalni nogomet', i tko zna što bi se dogodilo da sam se odlučio na oprezniju, defanzivniju igru? Treninzi su oni s potpisom Zeke i dali su velik doprinos cjelokupnom 'projektu'. :&

Trofeji (2007–2024)

Championship – 1 naslov (2008)
Premiership - 8 naslova (2013, 2015, 2018, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024)
FA Cup -  6 naslova (2010, 2014, 2021, 2022, 2023, 2024)
Carling Cup - 7 naslova (2013, 2016, 2017, 2018, 2019, 2022, 2024)
Community Shield -  9 naslova (2010, 2014, 2015, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024)
Champions League – 8 naslova (2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022)
UEFA Cup – 1 naslov (2011)
UEFA SuperCup – 6 naslova (2015, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022)
FIFA Club World Cup – 8 naslova (2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022)

Crystal Palace je u 17 godina pod mojim vodstvom postao najmoćniji klub na svijetu u svakom pogledu. Osvojili smo sva natjecanja, u nekima dominiramo već godinama, financijski smo daleko ispred svih, trenutna vrijednost kluba je 858 milijuna eura. U klubu igraju ponajbolji svjetski nogometaši, prosjek godina ekipe je 23, imamo najbolju nogometnu akademiju koja svake sezone izbaci novog 'dragulja'. Mreža vrhunskih skauta je raspoređena po svim kontinentima, a u stručnom stožeru su sve sami znalci i poznata trenerska imena. Dom popularnih Eaglesa, Selhurst Park, u više je navrata preuređivan i proširivan mu je kapacitet, od početnih 26309 do sadašnjih 67568 sjedećih mjesta.

Stavit ću još neke ss-ove da vidite kakva je trenutna situacija:

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Reprezentacije

Vodio sam 3 nacionalne momčadi: Englesku, Brazil i Italiju.

Uspjesi s Engleskom (2014 – 2018) - naslov europskog prvaka 2016., naslov pobjednika Confed Cupa 2017., naslov svjetskog prvaka 2018.

Uspjesi s Brazilom (2018 – 2022) - naslov prvaka Južne Amerike 2019., zlato na Olimpijskim igrama 2020., naslov pobjednika Confed Cupa 2021., naslov svjetskog prvaka 2022.

Uspjesi s Italijom (2023 – 2024) - naslov europskog prvaka 2024., zlato na Olimpijskim igrama 2024.

Mislim da je to sve što sam htio napisati u ovom reportu, zato sad mogu samo očekivati Vaše komentare. U novom FM-u ću se okušati u LLM-u, te ću karijere pisati na drugom pdf-u za koji se nadam da neće biti zapušten kao što je sada. Moguće je i da ću igrati s nekim osrednjim klubom pa ću onda opet ovdje pisati karijeru ili story. Ali, odsad ću nastojati uglavnom igrati LLM jer je to ipak najveći izazov u ovoj igri. :)

Za kraj bih se zahvalio svima koji su pratili karijeru i komentirali, te me inspirirali da postignem sve ovo. ;-)

THE END
« Zadnja izmjena: 20.10.2008, 18:33:57 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline jasmin93

• El valor de tenir valors
  • Legenda
  • *
Odg: The Famous CPFC (2007-2024)
« Odgovori #574 u: 20.10.2008, 18:19:27 »
Aaaaaaaaa :sad: :sad: :sad: :sad:

Kraj još jedne uspješne karijere, bolje rečeno... jedne od najboljih karijera na forumu :& :&

E pa care, svaka čast kad si mogao ovoliko izdržat, toliko odigranih sezona, toliko reporta, toliko uploadovanih SS-ova :& :&
Ovo će rijetko ko ponovit :& :&

btw. Nadam se da ćeš u FM09 pisat novu karijeru i da će bit još bolja od ove respekt

a i ovo je bilo u smislu "sorry camugar sto sam ti jebo majku u tvojoj drzavi pred tvojim navijacima, evo ti lopta pa se igraj"