Autor Tema: The Famous CPFC (2007-2024)  (Posjeta: 78692 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
Odg: Crystal Palace F.C.
« Odgovori #525 u: 30.09.2008, 18:28:39 »
Čestitke na osvajanju svega mogućeg :&
Vidim bilo je napeto u ligi,ali ipak si zasluženo osvojio sa najboljim napadom lige :)  Ma vidi,iz lige ispao Manchester Utd :haha:,daj mi njihove financije
Sa Brazilom si također uzeo SP,nije bilo većih problema.Dosta se susrećeš sa Italijom,a u utakmicama sa Argentinom ima puno golova.Odlično ti je igrao Pinho,a jako dobar je bio i Foulon :cool:
Već si obavio transfere u novoj sezoni,dva nizozemca - prvi je solidan,ali vidjet ćemo kako će se razvijati,drugi je vrlo dobar odabir.Također,dobar ti je ovaj junior ;-)
Daj mi ss team informationa respekt

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #526 u: 30.09.2008, 19:21:47 »
Ide ti super, vidim Pato, Lulinha i Grohe još aktivni i u repki  :& mogu njihovi ss-ovi?
Ovaj mladi golman i onaj junior koji su došli  :& :& šta uradi s tih regena, a tek onaj veznjak  :&
Svaka čast care, nadam se da će ova karijera dugo potrajati  ;-)
edit: teksad kužim da je pinjo 3. strijelac SP-a, pa može i njegov ss?

aktivni su još i Breno i Forster...evo ss-ovi Pata, Lulinhe i Grohe:

a Ivan Pinho (pinjo lolcina) je jedan od najboljih u brazilskoj repki :&

Čestitke na osvajanju svega mogućeg :&
Vidim bilo je napeto u ligi,ali ipak si zasluženo osvojio sa najboljim napadom lige :)  Ma vidi,iz lige ispao Manchester Utd :haha:,daj mi njihove financije
Sa Brazilom si također uzeo SP,nije bilo većih problema.Dosta se susrećeš sa Italijom,a u utakmicama sa Argentinom ima puno golova.Odlično ti je igrao Pinho,a jako dobar je bio i Foulon :cool:
Već si obavio transfere u novoj sezoni,dva nizozemca - prvi je solidan,ali vidjet ćemo kako će se razvijati,drugi je vrlo dobar odabir.Također,dobar ti je ovaj junior ;-)
Daj mi ss team informationa respekt

posrnuli Man Utd:

sa Argentincima uvijek bude golijada, ono masakriranje Gaučosa 8-0 u Confed cupu je vrh :&
a Foulon je izjednačio rekord sunarodnjaka Justa Fontainea - 13 golova na SP-u :&

evo još ss team info-a C.P.-a:

JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #527 u: 03.10.2008, 09:55:10 »
POČETAK 16. SEZONE (2022/2023)

Ponovno se proširuje Selhurst Park!

Pomalo neočekivano, uprava Crystal Palacea na čelu s predsjednikom Simonom Jordanom odlučila se na dodatno proširivanje kapaciteta stadiona Selhurst Park! Kapacitet je povećavan već 5 puta u zadnjih 15-ak godina, od tadašnjih 26309 mjesta pa sve do trenutnih 54998. Ovim potezom stadion će dobiti još 12570 sjedećih mjesta, a radovi u južnom Londonu bi trebali biti završeni u 11. mjesecu.

______________________________________________________________________________________________________________________________

COMMUNITY SHIELD

Wembley, London

J. Bell 10'

T. Barnes 44'
J. Bilek 45'
K. Foulon 52', 56'

______________________________________________________________________________________________________________________________

UEFA SUPERCUP

Stade Louis II, Monaco

K. Foulon 13', 61'
P. Casey 42'

CHAMPIONS LEAGUE

SKUPINA E

CRYSTAL PALACE F.C.

JUVENTUS F.C.

BAYER 04 LEVERKUSEN

FC ZENIT ST. PETERSBURG

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 03.10.2008, 09:56:51 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #528 u: 03.10.2008, 12:17:09 »
LIGA PRVAKA

SKUPINA E

1. kolo

BayArena, Leverkusen

Thiago 27'

K. Foulon 14'
T. Bazin 17'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2. kolo

Selhurst Park, London

Eduardo 13'
S. Ross 32', 82'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

3. kolo

Gazprom Arena, St. Petersburg

E. Yerokhin 66', 87'

S. Simpson pen 5'
J. Bilek pen 84'
K. Foulon 88'

4. kolo

Selhurst Park, London

M. Miller 25'
H. Matz 83'
T. Barnes 87'
C. Calderon 90'

S. Gagloev 73'

5. kolo

Selhurst Park, London

J. Bilek 4'
T. Bazin 19', 52'

6. kolo

Delle Alpi, Torino

L. Campos 27'
A. Stefani 31'

J. Bilek 11'
C. Calderon pen 52'

____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #529 u: 03.10.2008, 12:22:09 »
Komjuniti šild i superkup rutinske pobjede, to se redovno osvaja :D  :)

LP ti je dodijelio tesku skupinu, ali ti si ipak sve dobio. Ups, igrao si nerijeseno s Juventusom fck fck  :haha:

Pisanje kao uvijek odlicno, lagano i ugodno za citati  respekt

Ako bi mi mogao dati SS od Vladimira Komana ako ti jos nije otisao u mirovinu :bo:

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #530 u: 03.10.2008, 12:39:21 »
FIFA CLUB WORLD CUP

POLUFINALE

Yokohama Stadium, Yokohama

J. McCoy 112'

K. Foulon 94', 99'
J. Bilek pen 115'

FINALE

Yokohama Stadium, Yokohama

S. Ross 10'

T. Ando 76'

Sljedeće na redu - Carling cup & FA cup!

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #531 u: 03.10.2008, 13:27:47 »
CARLING CUP

3. kolo

Villa Park, Birmingham

G. Poli 34'
P. Roberts 50'

S. Simpson pen 45'

THE FA CUP

3. kolo

Selhurst Park, London

T. Barnes 17', 20', 66', 90'
Eduardo 55'
E. Soares 63'
T. Bazin 90'

T. Bunn 64'

4. kolo

Fossets Farm, Southend-on-Sea

J. Bilek 80'

5. kolo

Selhurst Park, London

R. Young 30'
P. Casey 45'
T. Bazin 66'

D. Gamble 21', 33'
T. Amos 74'

The Madejski Stadium, Reading

E. Marchand 9', 90'

K. Foulon 13'
T. Barnes 57'

6. kolo

Emirates Stadium, London

E. Galindo 13'

T. Barnes 47'
M. Miller 78'

Polufinale

Wembley, London

D. Guschin 5'

K. Foulon 13', 46'
T. Bazin 33', 35'

FINALE

Wembley, London

T. Bazin 62'

U novom reportu - LP!

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 03.10.2008, 13:30:51 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #532 u: 03.10.2008, 15:33:46 »
LIGA PRVAKA

OSMINA FINALA

Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla

W. Avila 68', 72', 80'

K. Foulon 4', 33', 70'

T. Barnes 19', 22', 29'

Selhurst Park, London

K. Foulon 34'

T. Barnes 36'

W. Avila 74', 80'

ČETVRTFINALE

Selhurst Park, London

T. Barnes 74', 90'

E. Galindo 27'

Emirates Stadium, London

H. van Berlo 8'

E. Galindo 37'
C. Vela 70'

C. Calderon 85'

FINALE

Oriel Park, Dundalk (Ireland)

A. Outtara 50'

A. Williams 2'

N. Millan 90'

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline fm_osijek

• Maskota
  • *
« Odgovori #533 u: 03.10.2008, 19:42:29 »
Svaka čast na uspjesima. Žao mi je što nisi uspio u ligi prvaka ali jbg vec si prvi ne znam kolko godina vec zaredom pa nije tolki bed. Ovakve karijere me stvarno inspiriraju i vjerojatno je predobro igrat još s njima nakon toliko godina svaka cast. Ko ti je trenutno najskuplji igrac na svijetu? respekt

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #534 u: 06.10.2008, 10:46:50 »
KRAJ 16. SEZONE (2022/2023)

Nakon prošle sezone u kojoj smo osvojili sve trofeje, bilo je teško očekivati da ćemo to ponoviti ove godine. Kao što ste mogli primijetiti u prethodnim izvještajima, ispali smo u četvrtfinalu Lige prvaka, dok smo u Carling cupu poraženi odmah u 3.kolu. Ali, uspjeli smo osvojiti Premiership, kao i FA cup! Nakon poraza u LP-u, mogao sam sve snage usmjeriti prema domaćoj ligi, i zato je naslov engleskog prvaka (4. zaredom, 7. u povijesti) osvojen puno lakše nego godinu prije, sa čak 17 bodova ispred drugoplasirane ekipe. Ove sezone smo imali puno problema sa ozljedama, najgore su prošli Torres i Ross, koji su morali propustiti trećinu sezone radi teških ozljeda ligamenata, a u jednom dijelu sezone sam ostao bez petorice prvotimaca. No, na svu sreću, imao sam široku klupu i uvjerio sam se u mogućnosti juniora koji će u budućnosti nositi igru Crystal Palacea.

Najveća zanimljivost u Premiershipu je da se konačno neki klub koji se ne zove Arsenal uspio ugurati na 2. mjesto. Riječ je o Fulhamu, drugoj najefikasnijoj momčadi lige sa 98 postignutih golova (mi smo zabili 110), te nije ni čudo da su na kraju prestigli Topnike i ostvarili takav veliki uspjeh. Arsenal je dakle, treći, što je za njih sigurno neuspjeh, a usto su bili na korak do finala LP-a, no izgubili su od budućeg prvaka, madridskog Reala. Četvrto, zadnje mjesto koje vodi u Ligu prvaka, pripalo je Evertonu. Neprepoznatljivi Chelsea je završio na 13. mjestu, i ovog ljeta će morati puno toga promijeniti, počevši od managera. :D Iznenađujuće je i ispadanje Aston Ville iz lige, iako ta njihova kriza traje već duže vrijeme.

Nešto o momčadi - sad neću opet pisati o svakom igraču posebno jer sam to radio u prošlim reportima, pa ću samo izdvojiti najbolje igrače i staviti njihove ss-ove. Ionako se kaže da slika govori tisuću riječi. :D

TEAMS RELEGATED: Birmingham City, Aston Villa & Norwich City

TEAMS PROMOTED: Reading, Man Utd & Middlesbrough

Ako vas zanima još neki ss, samo tražite! ;-)

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 06.10.2008, 10:58:05 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline murta6

• FC Bayern - Stern des Südens
  • Oružar
  • *
« Odgovori #535 u: 06.10.2008, 15:42:28 »
Što reći osim champ champ :& :&
daj ss od ova druga dva strijeca lige

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #536 u: 07.10.2008, 14:40:17 »
Azzuri angažirali novog izbornika!

Jedno ugodno iznenađenje za mene uoči starta nove sezone - talijanski savez mi je ponudio izborničko mjesto koje sam bez razmišljanja prihvatio! Prošla je godina dana od osvajanja svjetskog naslova s Brazilcima. Iako sam nakon SP-a odlučio da više neću voditi nijednu nacionalnu momčad, ova ponuda je stigla tako neočekivano te me privukla ka novim izazovima. Dosadašnji izbornik Roberto Mancini je iz nepoznatih razloga napustio klupu ovog ljeta i ubrzo sam primio poziv od talijanske verzije Markovića. :D Kvalifikacije za EURO 2024 su pri kraju, ali Azzuri još uvijek nisu sigurni u izravni plasman. Nakon 5 kola (od ukupno 8), nalaze se na 1.mjestu skupine G sa 11 bodova, samo 2 boda manje ima Bugarska, dok Rep. Irska ima 8 bodova, ali i utakmicu manje. U toj skupini su još i Mađarska te Lihtenštajn. Sad me čekaju dvije domaće utakmice (sa Lihtenštajnom i Irskom), i jedna u gostima (s Bugarskom), u kojima idem po tri pobjede za potvrdu prvog mjesta u skupini.

Toliko zasad o ovoj temi, više ćete saznati u reportu kvalifikacija.

U nastavku - transferi 17. sezone!

PER ESSERE CONTINUATO...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Barry

• Admin
  • Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #537 u: 07.10.2008, 19:30:06 »
Ovo još traje... quee

Stvarno ne vidim kraja ovome...svaka čast  :&

Samo me nešto zanima, jeli bilo do sada nekih iznenađenja npr. da se neka trenutno slaba repka kvalificirala na SP ili EP ili da je neki trenutno slabi klub došao u LP?

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #538 u: 07.10.2008, 23:10:14 »
dobro je barry rekao, ovo još traje? :D

izgubia san se u svin ovin reportima :&

jel ti to samo još makaridze nije regen u momčadi :bo:

nastavi ti i dalje, pratin te respekt
hrk hrk

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #539 u: 08.10.2008, 16:05:07 »

Ako bi mi mogao dati SS od Vladimira Komana ako ti jos nije otisao u mirovinu :bo:

Ili je prestao igrat ili ga nisam ni imao u db-u, uglavnom, ništ od ss-a :bo:

Svaka čast na uspjesima. Žao mi je što nisi uspio u ligi prvaka ali jbg vec si prvi ne znam kolko godina vec zaredom pa nije tolki bed. Ovakve karijere me stvarno inspiriraju i vjerojatno je predobro igrat još s njima nakon toliko godina svaka cast. Ko ti je trenutno najskuplji igrac na svijetu? respekt

Najskuplji je irski napadač Tom Barnes (41m eura), najbolji strijelac Crystal Palacea, ali i cijele Europe pa i šire :& ...njegov ss imaš malo iznad ;-)

Što reći osim champ champ :& :&
daj ss od ova druga dva strijeca lige

Ovo još traje... quee

Stvarno ne vidim kraja ovome...svaka čast  :&

Samo me nešto zanima, jeli bilo do sada nekih iznenađenja npr. da se neka trenutno slaba repka kvalificirala na SP ili EP ili da je neki trenutno slabi klub došao u LP?

kraj se ne nazire lolcina

bilo je nekih iznenađenja, ali ništa predrastično: kad su Škotska i Wales bili domaćini EP-a 2016., Velšani su tad dogurali do polufinala; Finska i Izrael su igrali na SP-ima, Izraelci su imali strašnu momčad; sad su Irci jaki, na zadnjem SP-u je Irska došla do četvrtfinala...onda Slovenija, koja se baš plasirala na EP :haha:

u klupskom nogometu: IFK Goteborg je 2021. osvojio kup uefa :&, Bolton je igrao u finalu kupa uefa 2020, i u finalu LP-a 2022., Bordeaux i PSG su isto došli do finala LP-a...
Dinamo ZG je ove sezone ušao u LP :&, a 2018. Dinamo je konačno prezimio u Europi :haha:
od slabijih klubova, u ligi prvaka su igrali: Slovan Liberec, Vaslui, Kaunas, Litex itd.

dobro je barry rekao, ovo još traje? :D

izgubia san se u svin ovin reportima :&

jel ti to samo još makaridze nije regen u momčadi :bo:

nastavi ti i dalje, pratin te respekt

nastavit ću još neko vrijeme... sad kad sam preuzeo Italiju, planiram odigrat EP 2024, pa onda još i SP 2026. :&

da, Makaridze je ostao jedini realni igrač, no možda ga prodam nakon ove sezone hmm
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #540 u: 08.10.2008, 16:08:56 »
mene interesira samo

ss od game screena, da vidin tamo sto ti napisano :)

i ono di pise koliko para imas, kolko si zaradi u karijeri

ako si negdi vec stavi koji od ovih,pardon, al previse je napisano,pa nemogu nac :)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #541 u: 08.10.2008, 16:30:31 »
@turek

game status

manager info
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #542 u: 08.10.2008, 17:00:20 »
16.sezona ti je bila nešto slabija od prethodne,ali i dalje rezultati su odlični  champ
Community shield i super cup si osvojio bez problema kao i uvijek.U WCC teškom mukom osvojen trofej,šta je to bilo quee
Carling cup si ispao,ali nezasluženo od Aston ville :bo:  FA cup zasluženo osvojen golom vidim sve boljeg Bazina.
Koje utakmice u Ligi prvaka sa Sevillom,a onda ispadanje od Arsenala,koji je iskoristio prilike.
Premiership uvjerljivo osvojen,ispred drugoplasiranog Fulhama - daj mi njihov ss hmm
Vidim preuzeo si Italiju,sretno na EP-u i nakon toga SP-u respekt

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #543 u: 09.10.2008, 10:23:08 »
TRANSFERI 17. SEZONE (2023/2024)

DOLASCI:

Nema potrebe dovoditi puno igrača kao prije, pa sam ovog ljeta kupio tek dvojicu, isto kao i prošlog ljeta. Ovi transferi su bili rezultat moje politike pomlađivanja momčadi iz godine u godinu. A glavno pravilo te politike glasi: "nema više dovođenja igrača starijih od 25 godina!" Na pojačanja sam potrošio 34 milijuna eura.

Japanski središnji vezni je doveden iz francuskog Rennesa kao zamjena za Bileka. Kawamoto je prvi azijski igrač kojeg sam doveo u Crystal Palace. Dosad jednostavno nije bilo igrača iz Azije koji bi svojom kvalitetom mogao ući u ovu ekipu, ali Kawamoto je taj, najveća japanska nada još od Hidetoshija Nakate. :D Mladi veznjak je potpisao na 4 godine, a Rennes će dobiti 17.5 milijuna eura odštete.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Cabrera je lijevi bočni, doveden nakon prodaje Blachona, kao konkurencija Biancu. Argentinac je stigao iz Zaragoze za 16.5 milijuna eura, i potpisao je 4-godišnji ugovor s Palaceom. Član je argentinske reprezentacije, za koju je dosad nastupio 7 puta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

IGRAČI IZ VLASTITOG POGONA:

White je veliki potencijal engleskog nogometa, i mnogi britanski mediji ga već uspoređuju sa legendarnim Teddyem Sheringhamom. Može igrati u napadu ili u veznom redu. Prošlu sezonu je proveo na posudbi u Norwichu gdje je bio među najboljim igračima i od njega puno očekujem u budućnosti, a ove sezone će biti 4. opcija u napadu, no sigurno je da će dobiti svoju priliku.

Garner je desno krilo, i nadam se da će upravo on postati nasljednik Stevea Simpsona, jednog od 5 najboljih igrača na svijetu. Garner je bio na posudbi u Birminghamu, gdje se pokazao u dobrom svijetlu, i igrao je u prvoj postavi većinu sezone. Sad će biti Simpsonova zamjena, i moći će usput puno naučiti od njega.

ODLASCI:

I u ovom prijelaznom roku je velik broj igrača napustio Selhurst Park, što je klubu donijelo prihod od čak 97 milijuna eura! :kee:

Jakub Bilek (MC) - za 16.5m u Everton

Edilson Soares (ST) - za 5m u Derby

Jean-Paul Veldhuizen (DC, DM) - za 17m u Real Madrid

Ron Young (AMR, ST) - za 7m u Leicester

Karim Foulon (ST) - za 25m u Bolton

Sebastien Blachon (D/WB L) - za 27m u Chelsea

Mladi irski napadač Alex Taylor će ovu sezonu provesti na posudbi u Hibernianu.

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 09.10.2008, 10:49:29 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #544 u: 09.10.2008, 11:26:36 »
POČETAK 17. SEZONE (2023/2024)

Za početak je uprava odlučila poboljšati uvjete treninga, koji su ionako vrhunski. :cool: Zatim su povećali TB sa 61 na 152 milijuna eura, iako nemam namjeru više ikoga dovoditi, eventualno u zimskom prijelaznom roku. hmm Ima se para, pa si je uprava dala oduška! :D

Igračka križaljka je posložena i ovako izgleda momčad za novu sezonu. Za početak nas je čekala utakmica u Community Shieldu, u kojoj se Karim Foulon na najbolji mogući način oprostio od Palaceovih navijača!

COMMUNITY SHIELD

Wembley, London

D. Guschin 80'

K. Foulon 36', 43'
T. Barnes 59'
T. Bazin 68'

LIGA PRVAKA

SKUPINA A

CRYSTAL PALACE F.C.

AFC AJAX

S.L. BENFICA

CLUB ATLETICO DE MADRID

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 09.10.2008, 13:03:26 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #545 u: 09.10.2008, 13:01:48 »
LIGA PRVAKA

SKUPINA A

1. kolo

Selhurst Park, London

M. Miller 2', 45'
Eduardo 44'

2. kolo

Estadio da Luz, Lisbon

Diogo 26'

T. Barnes 58'

3. kolo

Vicente Calderon, Madrid

K. Batuhan 19', 35'
A. Abella 30'
R.F. Mendez 65'

T. Bazin 46', 76', 86', 90'
T. Barnes 52'
S. Simpson pen 62'

4. kolo

Selhurst Park, London

T. Bazin 2', 9', 17', 24'
Eduardo 6'
T. Barnes 38'
H. Matz 80'

H. Molhoek 16'
K. Batuhan 48', 61'

5. kolo

Amsterdam ArenA, Amsterdam

M. Markowski o.g. 28'

T. Scholten 51', 53'

6. kolo

Selhurst Park, London

T. Bazin 1', 17'
S. Ross 5'
T. Scholten 65'

F. Albuquerque 82'

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #546 u: 09.10.2008, 13:35:28 »
CARLING CUP

3. kolo

The Circle, Hull

A. Leach pen 73'

J. Garner 2'
N. White 51'
S. Ross 65'
C. Torres pen 86'

4. kolo

The Valley, London

J. Hogarth 43'
F. Al-Qadi 49'
D. Racoltea 90'

S. Ross 59'
P. Casey 62'
C. Ramos 80'

Četvrtfinale

Reebok Stadium, Bolton

C. Balkestein 76'
V. Tomas 87'

T. Bazin 5', 66'
T. Barnes 57'

Polufinale - 1.utakmica

Selhurst Park, London

S. Ross 27', 38'
N. White 56', 62'
S. Simpson pen 87'

Polufinale - 2. utakmica

The Stadium of Light, Sunderland

A. West 52'
K. Medgyesi 75'

S. Simpson pen 3'
S. Ross 15'
N. White 85'

FINALE

Wembley, London

T. Barnes 58'

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 09.10.2008, 14:02:40 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #547 u: 09.10.2008, 14:17:21 »
THE FA CUP

3. kolo

Selhurst Park, London

CRYSTAL PALACE - SWANSEA 8-3

(nema ss-a)

4. kolo

Selhurst Park, London

S. Ross 11'
M. Miller 18'

5. kolo

St. Mary's Stadium, Southampton

P. Banks 44'

N. White 7'
S. Simpson 11'
T. Barnes 34', 55'

6. kolo

Craven Cottage, London

S. Martino 79'

T. Bazin 1'
T. Scholten 9', 70'

Polufinale

Wembley, London

T. Barnes 15', 22'
S. Simpson 42'
M. Miller 70'

A. Ventura 17', 26'

FINALE

Wembley, London

T. Bazin 30', 45', 62', 67', 70' :&

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #548 u: 09.10.2008, 15:15:11 »
Tranmere Rovers - nova Palaceova filijala!

U silnom naletu izvještaja, umalo zaboravih na ovaj u kojem Vam predstavljam novi Palaceov satelitski klub - Tranmere Rovers! Tranmere se natječe u Championshipu, gdje su ove sezone u donjem dijelu ljestvice, a prijašnjih godina su redovito stizali do play-offa, čak su jedne sezone uspjeli izboriti i plasman u Premiership. Crystal Palace je već povezan s nekolicinom klubova kao što su AFC Wimbledon, Crystal Palace Baltimore (SAD) i Hamamatsu Rafale (Japan), a prije je postojala suradnja s irskim St. Patrick'som i škotskim Falkirkom. S Tranmereom je uspostavljen kontakt radi slanja mladih igrača na posudbu, kao i onih rezervnih, koje ću onda lakše prodati.

Zimski prijelazni rok

Htio bih Vam još predstaviti jedno pojačanje pristiglo ove zime iz nizozemskog PSV-a. Riječ je o 20-godišnjem središnjem veznom Marcu Kemperu, kojeg sam doveo kako bi malo pojačao konkurenciju u veznom redu. PSV je dobio odštetu od 20 milijuna eura.

________________________________________________________________________________________________________________________________

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 09.10.2008, 15:16:54 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #549 u: 09.10.2008, 15:18:13 »
o jebote...nije me bilo neko vrijeme, al vidim d ai dlaje igraš sa ovima :&
iskreno mislim d asi preplatio tog Kempersa...20 milijuna je dosta velika lova za njega...al neće biti neka štea uzevši u obzir kakvu lovu vjerojatno imaš

može ss financesa/balancea?