Autor Tema: The Famous CPFC (2007-2024)  (Posjeta: 79204 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marin-zd

• Sakupljač lopti
  • *
Odg: Crystal Palace F.C.
« Odgovori #475 u: 10.09.2008, 16:41:18 »
može li ss od messija ili ako se on već nije ostavio nogometa.. :haha:
dj тiєѕтσ

ησω ρℓαуιηg: dj тιєѕтσ - тяαffι¢

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #476 u: 10.09.2008, 16:43:57 »
fala na ss-u

welšanin najskuplji igrač svita quee
aj daj minjegov ss da vidin našta liči

p.s. nadan se da te ne pilan puno
hrk hrk

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #477 u: 11.09.2008, 19:11:45 »
@Marilyn Manson aka foedus :D - nije dosadno igrat s regenima, zapravo je jako zanimljivo, pogotovo kad tražiš nove igrače...al već mi je ipak malo dosadilo jer dugo igram i sve sam osvojio, no namjeravam igrat još neko vrijeme... a ne znam jel najduža karijera jer ni ja nisam prije bio na forumu, al mislim da bi mogla biti.

@marin-zd - Messi je svoje odigro pa ništ od ss-a :D

@Frenky - taj Velšanin je među top 5 stopera na svijetu :&...bio je Arsenalu, a sad je u Realu...doveo bi ga ja u C.P., al Arsenal je zbog rivalstva uvijek previše tražio (ja ponudim 30m, a oni ne žele ni čut, ja ponudim 35, oni traže 50) !mad!

JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Alex Gargolas

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #478 u: 11.09.2008, 20:49:45 »
više bi bilo smiješno da stalno hvalim ovu karijeru.... :cool:

tak da ovaj put tražim SS :D....aj pogle jel imaš možda Raimonda Manco-a ...on ti je 1990 godište....;)
Reggaeton....my very first single.....Vamo Alla...

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #479 u: 12.09.2008, 20:39:08 »
ovo nisan odaavna komentira :)

sto se tice rezultata, mislin da ti tu nema koristi puno pricat, jer sve je 5 :& ma kakvi 5, 10 :&

nego pliz mi okaci svoj profil, znaci ss svog profila, history i jos koju zanimljivost, tipa, rekordi kluba ;-)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline kiKky

• I belong to Jesus
  • Trener
  • *
« Odgovori #480 u: 12.09.2008, 20:44:39 »
moze ss od manager-history-informations
ovdje se vise nema sta pricat za rezultate jednostavno respekt respekt respekt respekt
Nema potpisa :(

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #481 u: 12.09.2008, 22:51:37 »
@Alex Gargolas - nažalost nemam tog Manco-a u db-u

@turek - stavit ću ss profila i rekorda kluba, a history imaš na vrhu prošle stranice pa da opet ne stavljam:

@kiKky - već sam napisao iznad - pogledaj na prethodnoj stranici ;-)
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #482 u: 12.09.2008, 22:59:55 »
vidis zanimljivo, i tebi je ocjena Domestic players bias slab, al tebi je 1, meni je 3 ili 4 hmm

zanimljivo, a nije da ne furamo domace igrace, al eto, meni je sad ocjena u velikom porastu, jer non stop dolaze neciji juniori, ili svoje 'uzgajan', al ono, isto mala glupost FMa, imas sve ocjene od 17 do 20, i onda ti ovo 1 :roll:

rezultate ti necu komentirat, nema potrebe, perfekcija

samo da mi je ovaj moj napoli spojit sa tvojin cristalima hmm

iako si 6 godina ispri mene, to bi bi okrsaj veliki :&

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Buljo_LFC

• Sakupljač lopti
  • *
    • Nogomania - obavezno posjetite
« Odgovori #483 u: 12.09.2008, 23:25:42 »
 :kee: :kee: :kee: koja karijera,cudo da nisam pri komentira,a sta reci,napravis od palacea mega klub s mega igracima,igras ko zna koju sezonu i jos imas inspiraciju...svaka cast,i da kazem lip nacin pisanja,nadasve zanimljiv,ovo ces vjerovatno igrat do fm 09?tako da cu te i dalje pratiti  respekt

Offline mexy_leeds

• Maskota
  • *
« Odgovori #484 u: 13.09.2008, 02:46:16 »
evo me i na cro forumu :) :) :) svaka cast zbog tebe razmisljam da pocnem pisat prvu karijeru :)...pratis li u stvarnosti engleske nize lige? :cool:

Offline tonchek

• ..kao da je morska vila..
  • Oružar
  • *
« Odgovori #485 u: 13.09.2008, 17:08:30 »
Evo baš san sad malo gleda, ti nisi ni za jednog igraća iskešira više od 40-50 milijuna, vidin da dosta paziš na to. Aj molin te ss financija da vidin koliko para imaš, i kolika ti je vrijednost kluba?

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #486 u: 16.09.2008, 21:15:38 »
vidis zanimljivo, i tebi je ocjena Domestic players bias slab, al tebi je 1, meni je 3 ili 4 hmm

zanimljivo, a nije da ne furamo domace igrace, al eto, meni je sad ocjena u velikom porastu, jer non stop dolaze neciji juniori, ili svoje 'uzgajan', al ono, isto mala glupost FMa, imas sve ocjene od 17 do 20, i onda ti ovo 1 :roll:

rezultate ti necu komentirat, nema potrebe, perfekcija

samo da mi je ovaj moj napoli spojit sa tvojin cristalima hmm

iako si 6 godina ispri mene, to bi bi okrsaj veliki :&

u novoj sezoni uvodim još par domaćih igrača iz juniora, pomlađujem ekipu maksimalno, možda skoči Domestic players bias na 2 lolcina...a za ovaj okršaj - bio bi to dvoboj titana :cool:

:kee: :kee: :kee: koja karijera,cudo da nisam pri komentira,a sta reci,napravis od palacea mega klub s mega igracima,igras ko zna koju sezonu i jos imas inspiraciju...svaka cast,i da kazem lip nacin pisanja,nadasve zanimljiv,ovo ces vjerovatno igrat do fm 09?tako da cu te i dalje pratiti  respekt

hvala...igram do novog FM-a :&

evo me i na cro forumu :) :) :) svaka cast zbog tebe razmisljam da pocnem pisat prvu karijeru :)...pratis li u stvarnosti engleske nize lige? :cool:

dobrodošao :)...pretpostavljam s Leedsom? :D ...pratim sve engleske lige, uglavnom zbog klađenja ;-)

Evo baš san sad malo gleda, ti nisi ni za jednog igraća iskešira više od 40-50 milijuna, vidin da dosta paziš na to. Aj molin te ss financija da vidin koliko para imaš, i kolika ti je vrijednost kluba?

pazim pojedinačno, ali zato ukupno potrošim 100-ak milja na pojačanja lolcina

ss financija- ovo je kraj sezone pa se nakupilo od nagrada champ

vrijednost kluba- 435 milja eura
« Zadnja izmjena: 16.09.2008, 21:17:03 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline ipsi

• Torcida 1950
  • Trener
  • *
« Odgovori #487 u: 17.09.2008, 13:27:07 »
 :&  :&  quee  quee prve reakcije kad sam procita karijeru
ovde se stvarno nema sta dodat ni rec jer si stvarno igracina
sritno dalje i ako moze ss od financija
ja da igran nogomet vjerojatno bi bija najbolji veznjak na svitu, steta sta san lino djubre pa mi je draze pit i unistavat se nego slat vizionarske lopte s ocima

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #488 u: 21.09.2008, 12:16:36 »
@ipsi

financije
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #489 u: 22.09.2008, 10:12:24 »
POČETAK 15. SEZONE (2021/2022)

Nisam neko vrijeme imao inspiraciju, ali me jutros puklo, pa ću iskoristit priliku da nešto probam složiti. :D

Mercato je bio izuzetno prometan, i nakon dolaska novih pojačanja trebalo je uigrati momčad. Bilo mi je teško odabrati najboljih 11, pogotovo kad sam doveo 2 nova napadača koji bi trebali zamijeniti veterane Stancua i Zeefuika.

Igrački roster za ovu sezonu izgleda ovako, a ovo je zasad idealnih 11.

Za početak je, kao i uvijek, predviđen nastup u Community Shieldu, a zatim počinje Premiership. U prošlom reportu sam uveo promjenu prema kojoj nastupe i rezultate u Premiershipu predstavljam na kraju sezone, pa ću sad prikazati rezultate u Community Shieldu i UEFA SuperCupu te ždrijeb Lige prvaka.

COMMUNITY SHIELD

Wembley, London

T. Barnes 41', 66', 71'

____________________________________________________________________________________________________________________________

UEFA SUPERCUP

Stade Louis II, Monaco

S. Ross 103'

Postoji razlog ovako teško izborene pobjede, a to je glupo poklapanje termina kvalifikacija za SP i ove utakmice zbog kojih sam imao na raspolaganju samo 7 igrača iz seniorske ekipe, dok su najbolji juniori također dobili pozive svojih mladih reprezentacija te sam bio prisiljen koristiti rezerve koje nakon toga sigurno više neće zaigrati u prvoj momčadi. Ipak, pobjeda protiv osvajača Kupa Uefa, švedskog IFK izborena je u produžecima i vitrine Crystal Palacea su bogatije za još jedan trofej. champ

____________________________________________________________________________________________________________________________

CHAMPIONS LEAGUE

Ždrijeb skupina obavljen je u Monte Carlu, dan prije utakmice Superkupa.

SKUPINA F

CRYSTAL PALACE F.C.

CELTIC F.C.

PSV EINDHOVEN

LILLESTRØM SK

Sad su na redu Vaši komentari, a onda nastavljam...

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 22.09.2008, 10:15:01 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Hego™

• NK OSTRNA 4EVER
  • Trener
  • *
« Odgovori #490 u: 22.09.2008, 10:18:56 »
IFK osvojio KUP UEFA :haha: :haha:
Predobra karijera,nikad bolje vidio nisam.
Tom Selleck je Thomas Magnum.

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #491 u: 22.09.2008, 12:26:20 »
CARIOCE - KRAJ KVALIFIKACIJA ZA SP

U ovom reportu predstavljam utakmice od rujna 2021. do ožujka 2022. Odigrano je 7 utakmica - 3 kvalifikacijske i 4 prijateljske.

KVALIFIKACIJE:

Metropolitano Roberto Melendez, Baranquilla

C. Nazarith 51'

R. de Oliveira 26'
I. Pinho 59'
Breno 75'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Amigao, Campina Grande (PB)

Lulinha 9'

A. Noriega 13'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Serra Dourada, Goiania (GO)

Breno 42'
I. Pinho 62', 90'

R. Comejo 3'
R. Castro 65'

PRIJATELJSKE UTAKMICE:

Lansdowne Road, Dublin

J. Bell 66'

A. Pato 35'

Arena Petrol, Celje

I. Pinho 6', 38'
R. de Oliveira 32'
Breno 51'
Roberto 53'

Puskas Ferenc Stadion, Budapest

J. Cesar 27'
R. de Oliveira 36', 85'

Athlone Stadium, Cape Town

D. Jacobs 17'
V. Nkosi 67'

I. Pinho 4'
M. Radebe o.g. 8'
A. Carlos 26'
M. Costa pen 45'
Eduardo 85'

TO BE CONTINUED...

JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #492 u: 22.09.2008, 20:07:43 »
LIGA PRVAKA

Već 3.report danas, sezona je još prošli tjedan odrađena samo sam se ja utapao u stvaralačkoj krizi, no vraćam se polako u staru formu.

Odlučio sam pisati dio po dio, tako ću sad natipkati report natjecanja po skupinama Lige prvaka.

Malo iznad ste mogli vidjeti da je Crystal Palaceu pala sjekira u med, ali to je tako samo na prvi pogled. Ne treba podcjenjivati protivnike, makar se oni zvali Lillestrøm. Svi znaju onu dosadnu frazu: "Danas svi igraju nogomet", pogotovo ako je taj "danas" u 2022. godini. Na kraju se ispostavilo da su Norvežani bili "dark horse" ove skupine. Sve možete popratiti u nastavku reporta:

SKUPINA F

1. kolo

Celtic Park, Glasgow

2. kolo

Selhurst Park, London

P. Casey 11', 44'

3. kolo

Philips Stadium, Eindhoven

R. Knopper 21'
B, Jansen pen 67'

E. Soares 10', 18', 33'
T. Barnes 69'
G. Calderoni 81'

4. kolo

Selhurst Park, London

T. Barnes 4', 27'
R. Young 53'

5. kolo

Selhurst Park, London

J. Bilek 44'
T. Barnes 83'

6. kolo

Åråsen Stadion, Lillestrøm

G. Sirevag 30'

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 22.09.2008, 21:24:54 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #493 u: 22.09.2008, 21:18:52 »
FIFA CLUB WORLD CUP

POLUFINALE

Yokohama Stadium, Yokohama

C. Ramos 16'
C. Calderon pen 28'
S. Ross 52'

FINALE

Yokohama Stadium, Yokohama

F. Henrique 56'

G. Calderoni 6', 42', 51'
E. Soares 9'

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline serious_sam

• ...Only God can judge me...
  • Trener
  • *
    • Cro-Manager
« Odgovori #494 u: 22.09.2008, 22:05:56 »
Aaaa... Novi report... :& :& Ja doista nemam komentara... Ostao sam bez teksta... U tvom stilu opširno, odlično, lijepo i grafički odrađeno... ;)

Sad da se osvrnemo na samu igru... Kvalifikacije bez ikakvih problema, LP ide rutinski, kao i svjetsko klubsko prvenstvo... ;) Bravo... :&

Offline Buljo_LFC

• Sakupljač lopti
  • *
    • Nogomania - obavezno posjetite
« Odgovori #495 u: 22.09.2008, 22:15:46 »
Gledam i divim se,stvarno svaka cast na ovoj karijeri,pisanje fenomenalno i gust je citati... :)

Rezultati,fenomenalni,a i moraju biti kad si ti pravi profesionalac :D

Offline Marko

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #496 u: 22.09.2008, 23:00:24 »
Stvarno vrhunski. Dođe mi osmjeh na lice čim ti napišeš report. To je pravi primjer kako svi trebamo pisati, a rezultati su također vrhunski, baš kao i stil pisanja.

Imaš li još kakvih talenata u vidu? Kakva će biti budućnost kluba?

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #497 u: 22.09.2008, 23:07:20 »
hvala na komentarima :)

@Marko - već sam završio ovu sezonu, a u novoj nekolicina juniora ide na pripreme pa ću poslije pripremnih utakmica odlučiti tko ostaje a tko ide na kaljenje...budućnost je blistava jer više ne moram puno trošiti na pojačanja, sad mogu svake godine priključiti nekog iz juniorskog pogona, i zato sam znatno popravio financijsku situaciju
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline malo san maka

• Burek s mesom.
  • Trener
  • *
    • The Best on The World!
« Odgovori #498 u: 22.09.2008, 23:18:33 »
Evo ovako, ovu karijeru nisam komentirao jer nisam pohvatao sve ispočetka tak' da bi trebalo podosta vremena izdvojit da sve pročitam.  :D

Sve pohvale za jednu od najboljih karijera na forumu, za odlične rezultate, transfere pa i način pisanja te volju za nastavak igranja i pisanja karijere.

Stvarno kapa do poda, samo tako nastavi.  ;)

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #499 u: 23.09.2008, 01:17:28 »
CARLING CUP

3. kolo

Pride Park, Derby

R. Stone 6'
J. Altidore 68', 78'
L. Muca 83'

J. Veldhuizen 11'
S. Ross 24'
J. Bilek 54'
E. Soares 64'
C. Calderon 90'

4. kolo

Selhurst Park, London

S. Ross 4', 8', 44'
G. Calderoni 37'
S. Simpson pen 48', 61'
K. Foulon 51'
T. Barnes 74'
A. Grossi 77'

Četvrtfinale

The Valley, London

E. Soares 12'
G. Calderoni 23'
T. Barnes 37', 68'

Polufinale - 1.utakmica

Selhurst Park, London

K. Foulon 4', 40'
S. Simpson pen 10'
T. Barnes 32'

A. Ventura 14', 83'
J. Martinez 55'

Polufinale - 2. utakmica

Zola Arena lolcina, London

D. Muller 3', 58'
J. Martinez 80'
B. Sahar 118'

S. Ross 21'
K. Foulon 45'
C. Ramos 103'
E. Soares 111'

FINALE

Wembley, London

S. Blachon o.g. 24'

K. Foulon 1'
P. Casey 5'
T. Barnes 65'

U novom reportu - FA cup!

TO BE CONTINUED...
« Zadnja izmjena: 23.09.2008, 01:20:52 od nardev »
JOSOVILLA SUPERSTAR