Autor Tema: Vole ga samo njegovi navijači.Milwall priča s Dena  (Posjeta: 31217 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
Odg: Vole ga samo njegovi navijači.Milwall priča s Dena
« Odgovori #50 u: 04.02.2008, 22:19:25 »
vidin da si se vrati staron dobron opseznon opisivanju sadrzaja respekt
evo zasto ja ne citan lektire,pa tu su FM Story lolcina
neka,samo tako nastavi, pa za koju godinu dovedi taj tvoj milwall na San Paolo, neka igraci pokazu svoje, i Milwall hooligansi protiv Ultrasa i Fedayna,pa ko ziv ko mrtav, ako krene lose,Mafia to lako sredi ;-)
salin se, dobro ti ide, samo tako nastavi

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
« Odgovori #51 u: 05.02.2008, 00:41:42 »
super pišeš....aj ako može ss brune formigonia..

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #52 u: 06.02.2008, 00:26:37 »
                                 Millwall se bori kao lav,a dolazi na zimu i jedno
                             pojačanje!

Dragi prijatelji s foruma,šalje vam puno pozdrava iz Londona Čulo,a šalje vam i tablicu u kojoj Millwall nije niti u plusu,ali bogami nije niti u minusu respekt.Noć ranije,Čulo koji je u Londonu od svoje majke iz Zagreba,Republike Pešćenice dobio laptop,i krenuo je surfati internetom,iako je mnogo čitao po tome forumu,kako oni to kažu po svome zvaničnome,oficijalnom sajtu,Fm Bosnia i našao cijenjene textove slavnog trenera Addicta,koje je listao sigurno sat vremena,ali to mu nije strano jer je čitao i prije mnogo njegovih tekstova i Millwall je počeo igrati puno zrelije i bolje,a trenutno je Millwall na mrtvoj točci i stalno varira između 5 i 7 mjesta,što je daleko bolje od onoga što im je predvidio zeleni list "The Sun".Razlog kojem Millwall dobro stoji jest "The Den"na kojem Millwall niže nevjerojatne rezultate i nema poraza na njemu još od 8 mjeseca i poraza 2-0 od Shefielda Untd-a.Izgleda da će to biti mrtva trka do zadnjeg kola.
Tablica
Nakon ovoga,potvrda moje konstantacije da je trenutno The Den neosvojiva tvrđava,dvije mi slatke pobjede
Millwall-Watford 3-1
Millwall-Birmingham 3-1
Naime,Čulo i Zeko(Millwallov Chairman) su imali jedan žustrar razgovor oko sredstava za transfera o kojima nije postignut dogovor jer Zeko nije želio svoj udio u džepu dati za Millwall,već pada dogovor da će se iz plaća igrača novci prenijeti u novac za transfere.I odmah kupujem velikog potencijala na mjestu na kojem sam najslabiji,koji čini 50% momčadi.I u medijima izlazim s tezom:Vi mene stalno razje ***** al sad ću ja vas razje ***** i novi igrač Millwalla je Dean Bouzanis koji stiže za 1,5milijuna eura.

A evo i dvije trupčine zbog kojih je morao doći ova Australska Kengeru,hobotnica.
Adrian Murcia
Jukica Lehtovaara
Imaju i više nego solidne ocjene,ali su užas,napominjem da su za 80% golova oni izričiti krivci,najvjerojatnije problem leži u tom grmu što imaju lošu koncentraciju.
Pozdrav iz kišnog Londona i do čitanja,dragi slušaoci
Septik poslao bih ti sliku Brune,al već si ga dobio,pa nema smisla jer trenira po istom treningu lolcina
« Zadnja izmjena: 06.02.2008, 00:30:18 od Sesto culo »

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
    • Prvi BH sajt posvečen FM-u
« Odgovori #53 u: 06.02.2008, 00:34:54 »
napokon golman :& :& i to kakav :&
odjebi ovog murciu reflex samo 11 :bad:

e sada tabela, ma ide tebi sjajno pokušaj se ugurat na to 6. mjesto, a vjerujem da češ moč sa novim golmanom jer primaš previše golova

e i vidiš kako je zeko popustljiv, dao ti za plate lolcina :&
 i ako može ss finansija ;-)
« Zadnja izmjena: 07.02.2008, 00:15:44 od Edin_FMB »

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #54 u: 06.02.2008, 00:40:45 »
Bit će sutra ss financija nemam ga uslikanog ;-),nego dobio sam taman milju i pol za ovog kengerua,al da ti kažem u transfer budžetu trenutno imam,čuj zamisli ravno 0,a u balance imam 9 i pol milja al neće Zeko pi ***** da bar 39% toga prebaci u TB.Al bit će s tim Zekom kasnije jedna dobra fora,al neću sad sve otkrit  ;-)

Offline FilipVG

• The south will rise again!
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #55 u: 06.02.2008, 00:45:36 »
Odličan potez dovođenjem Bouzanisa,ja sam si ga posudio u Feyenoord i iako mi je jako loše krenulo,ne idu golovi njemu na dušu.Vjerujem da možeš bit bar 5.Nisu ti daleko.Sretno ;-)
Koje ime-Jukica lolcina

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #56 u: 06.02.2008, 00:54:11 »
Ne znam,Jukica,tak pišem,nadam se da vam se sviđa takav stil priče.
Ali Jukica kao što vidiš gore u priči neke novine su počele pisati da smo ja i Jukica što ga ja iz milja zovem pederi!Fuj,Sun šugavi.
Kaj će sad napisat da ću ovom Australskom Kengeruu napravit dijetu u onu izbočinu na trbuhu kod klokana :haha: :haha:

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #57 u: 06.02.2008, 19:37:41 »
Koje ludilo od storya lolcina...svaka čast, izvrsno ti ide i pisanje i igranje...usput me taj tvoj managerski put podsjeća na moj s C.Palaceom (inače ljutim protivnikom Millwalla fck), samo što je tebi teže, ali odlično napreduješ...pratim te i dalje respekt
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #58 u: 06.02.2008, 23:58:56 »
                            Čulo viđen na Poljudu,koga li je gledao?

Naime trener Čulo skočio je do svoje rodne zemlje kako bi pogledao jednu utakmicu(Cro-Ned 0-3)koja je neslavno završila,ali na čuđenje išao je u Split gledati utakmici reprezentacije,a mnogi mediji su nagađali da ide u Tursku na pripreme Dinama pogledati Marija Mandžukića,ali izgleda od toga ništa,nego je išao u Split u kojem nije bio još od gostovanja s Boysima kada je bila odgođena utakmica u Splitu zbog vremenskih uslova(nevjerojatno iskustvo).Ali okrenimo se koga je to Čulo gledao.Smatra se da je došao gledati Vatrenog lakta,i pokušati ga nagovoriti da mu bude pomoćnik,ali sam sam to demantirao i rekao:Došao sam gledati 4 igrača,a to su sjajni mladi Urby Emanuelson,zatim tu je sjajni Ivan Rakitić kojeg ne želim zbog Mile Kitića,i u facu sam mu rekao da zaboravi Millwall dok se ne odriješi tog poroka!Gledan je još Darijo Srna koji mnogo bolje ne kotira po slušanju glazbe i poroka.Četvrti igrač kojeg je Čulo gledao je bezobrazna Klass-Jan Huntellar koji je do ludila doveo braću Kovač svojim građenjem.
No,da ne ostane sve na nagađanjima Čulo otkriva nešto konkretno,a to je fax koji mu je stigao od Zeke iz Londona a to su trenutne financije Millwalla s kojima je lako moguće da trener dovede bilo kojeg igrača navedenog u tekstu.

P.S.sad sam se sjetio zašto Edo zahvaljuje,jer sam svome Chairmanu dao nadimak Zeko ali to nije zbog tebe Edo,već evo zbog čega,protesta Millwallovih navijača protiv Zeke zbog neomogućavanja sredstava Čuli za transfere.
Čak je bilo moguće povlačenje Čule,jer je imao 2 izdašne ponude Birmighama i Man Uniteda,koje je preko medija odbio i razveselio Millwallove pristalice,a evo što su navijači poručili Chairmanu-Stewartu Fillu-Zeki
http://www.youtube.com/watch?v=rWIbfhMQd-I

Offline hrki

• Trener
  • *
« Odgovori #59 u: 07.02.2008, 00:01:44 »
Svaka čast šesto čulo,ide to tebi. :& :)

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #60 u: 07.02.2008, 21:40:41 »
napokon kupljen golman, neka, bouzanis ce isplatit svoj transfer vrlo brzo, napokon golmancina,sad neces morat minjat golmana fijuu
odlican story,zanimljiviji mi je od 'Povratka filipa latinovitza' kojeg moran procitat do ponedinika, :pras:
sretno dalje ;-)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #61 u: 07.02.2008, 23:47:21 »
                                     Millwall se bori lavovski,umalo dovedeno
                                            veliko pojačanje!

Trenutno se nalazimo na 5.mjestu Championshipa i ako Millwall zadrži ovakvu formu,vjerojatno će igrati Final Four lige.Od nekih pobjeda se nema što posebno izdvajati,jer to sad sve već prelazi u rutinu.Ali evo tablice nakon 26 kola u prvenstvu koje će biti gusto do kraja.
U Fa Cupu Millwall je igrao doma s Burnleyem 1-1,u kojem je debitirao Bouzanis i bio najbolji igrač na terenu s ocjenom 8.
Ali sada je Engleskoj prijezalni rok i već su krenule na Millwallovu adresu stizati ponude za mlade talente čak su se neki i naljutili što ih nisam pustio u neke premierligaške klubove.
Tablica 26kola.
Pred potpisom je bio jedan veliki crnogorski talent,Stevan Jovetić,koji je na kraju odlučio ostati u Partizanu,iako je Millwall prihvatio sve njegove zahtjeve,čak ih je pristojno povisio,ali Stevan je odlučio ostati u Partizanu,a mogao je na ljeto stići na The Den.

Velika prilika za Millwall je stigla,ali Millwall prati još mnogo igrača tako se u novinama s Millwallom povezuju imena,Lorika Cane,Brena,Makelelea,Sahara,mnogo igrača,ali od toga neće biti ništa sve dok se ne završi rat Chairmana i Čule jer stalno zahtjevam povećanje budžeta,ali o toga ništa,Zeko se uvijek ogluši,a Čulo razmišlja da Upravi postavi ULTIMATUM.Jer Millwall čeka teški nastavak i sigurno bi dobrodošlo neko pojačanje,iako mogu se sada početi pakirati igrači za ljetni rok.Molim cijenjene mangere što misle o ultimatumu,jer je to veoma rizičan potez,i ako je tko imao iskustva neka to podijeli sa mnom.Čeka me fax u Londonu.
Toliko za sada sorry za kratak report,al je***** nisam s vremenom na ti.
Molio bih mišljenja o ultimatumu!

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #62 u: 07.02.2008, 23:54:02 »
Pa nemoj još davat ultimatum.Dobro stojiš u ligi,a to što ti nedaju pare nema veze,potraži nekoga ko nema klub :bo:

Offline marin21

• ukletnik
  • Trener
  • *
« Odgovori #63 u: 08.02.2008, 12:05:18 »
Ti boga, kako pišeš! :kee: Nisan čita bia prije, sad bi mi trebalo 5 sati da sve pročitan. :D Evo ovo malo nabrzinu šta san pročita, oduševljen san. I za ultimatum - nemoj ni slučajno pa da uništiš ovoliko pisanja i ove karijere. Sritno dalje, pratim teeeeeeeeeeeee :haha:

champ

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #64 u: 08.02.2008, 14:27:48 »
nemoj ultimatum davat, samo ces otkaz dobit,jer su ti sanse 95-5 da ce ti odbit ultimatum,i lagano te otpratit :pras:
samo ti igraj dalje,doc ce pare :cool:

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Cemextin

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #65 u: 08.02.2008, 19:41:14 »
E da bar ovako ide millwallu u prvenstvo

Pogledaj stanje u stvarnosti

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #66 u: 08.02.2008, 20:59:37 »
                                Millwallov uragan i sjajna igra
                             prodan Lehtovaara!Millwall se uključuje za naslov

Millwall je sjajno krenuo dolaskom Bouzanisa i krenuo je manje primati golove,a sada sa sigurnošću mogu reći da Millwall igra najbolji nogomet u Championshipu,a priznanje je dobio i trener Čulo koji je proglašen najboljim trenerom u siječnju.Ovaj dio obilježile su sjajne pobjede Millwalla protiv prva tri tima u prvenstvu,bogatog Fulhama,i Notinghama Forresta.
Uragan je krenuo pobjedom nad bogatim Fulhamom koji je za 13,75milijuna kupio hrvatskog golmana Stipu Pletikosu,ali i to im nije pomoglo jer Piatti udarcem iz slobodnjaka riješava utakmicu.Gradski derbi ponovo u ruke ide Millwallu.
Fulham-Millwall 0-1
Nakon ove utakmice na Den je stigao trećeplasirani Leicester koji na poluvremenu od Millwalla gubi već 6-0,na kraju završava miroljubivo 7-0.U toj utakmici sve što su moji igrači uputili prema golu je ušlo.Moja najdraža pobjeda za sad.
Millwall-Leicester Miroljubivo 7-0
Nakon ove pobjede slijedio je uzvratni susret u Fa kupu kojeg Millwall gubi 4-2 od Burnleya i ispada,a da je prošao na The Denu bi dočekao Man United koji ga je porazio u povijesnoj utakmici Millwalla u finalu Fa Cupa 2003-2004.
Ali Millwall skuplja glave i ide u goste prvoplasiranome Shefield Unitedu i jako teškoj utakmici pobjeđuje uz veliku dozu sreće i promašeni penal Shefielda.Nakon ove utakmice Shefield pada u krizu i gubi nekoliko utakmica što ga baca na 3.mjesto
Shefield Und-Millwall 1-2
Nakon što je pobijedio Shefielda,na The Den je stigao prvoplasirani Derby s Billyem Sharpom i Robertom Earnshawom,ali Millwall još jednom demonstria silu i demolira Derbya,iako to nije bila nimalo laka utakmica,dugo je Millwall lomio Derbya.
Millwall-Derby 5-2
                              Može li Millwall izravno u Premiership?!
Tablica nakon 33kola
                                        Otišao Lehtovaara,stigao Plessis
Nakon veoma loše avanture iz Millwalla je kofere pokupio Jukka Lehtovaara i otišao u Preston,imao je još 3 ponude,od Slavie Prag i Nantesa,od kojeg bi Millwall dobio i Stevena Thichota i 1,5milijona eura,ali Jukka je želio ostati u Engleskoj i tako da odlazi u Preston za 2 miljuna eura od kojih 45% ide njegovom bivšem klubu.

A da ne bude sve na odlascima,ponovo je Millwall imao puno problema oko radnih dozvola,ali uspjeo je dovesti mladog Francuza,kojeg je Liverpool otjerao,pa se skrasio Shefield Unitedu u kojem ne ostaje dugo i za 300.000 eura prelazi u Millwall kako bi pomogau Bruni u destrukciji i miniranju suparničkih napada.Riječ je o Damienu Plessisu

Tolik za sada,ja sam oduševljen razvojem sadašnje situacije,ali treba biti hladne glave i ostat miran.Još da Zeko ode,tajkunima mjesto otvoreno!

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
    • Prvi BH sajt posvečen FM-u
« Odgovori #67 u: 08.02.2008, 21:07:34 »
svaka čast :& champ
idemo u premiership :cool: champ :&

Offline Šufigani

• pokazujem kakav sam frajer
  • Trener
  • *
« Odgovori #68 u: 08.02.2008, 21:14:51 »
Čestitam i ni slučajno ne na ultimatum spušit ćeš otkaz

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #69 u: 08.02.2008, 21:29:11 »
odlično ti ide čulo,ne sumnjam da ces uspjet uc u premiership.Želim ti sreću,da ostvariš to pa da razvaljuješ u premiershipu ;-) respekt

Offline real fan

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #70 u: 08.02.2008, 21:34:35 »
Boga ti krvavog kakav story!  :&
Sam tako nastavi.. Kaj je s Unom? :haha:
Ajmo u Premiershp, i kupi si neki pošteni auto, nemres u engleskoj ko sirotek ;-)

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #71 u: 09.02.2008, 00:52:07 »
od ultimatuma nista, ni ne pomisljaj na to
a sto se tice premiershipa, ne sumljan da ce se sljedece godine na The Denu gledat elita, jedino je na tebi da uzmes koji Rolls Royce ili Aston Martin,pa da malo onako progasiras po londonu,a ne Fiat uno, to meni posudi za po uskin ulicicama napulja ;-)
sretno dalje, i sve one zelje sto inace idu :)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #72 u: 09.02.2008, 23:33:00 »
                                   Millwall u Premiershipu kroz playoff!

Napokon su i to dočekali navijači Millwalla gledati će elitu u Premiershipu.Millwall momčad s najboljim napadom prešla je u viši rang i izgleda da su to u povijesti jedni od blistavijih dana.Čak je i Zeko rekao kako on nije očekivao promociju,a i navijači su me proglasi najboljim trenerom Millwalla koji ga je ikad vodio.Millwall je završio na 4.mjestu u Championshipu,iako je jedno vrijeme držao drugu poziciju,ali nije uspio zadržati to mjesto,i izravno u Premiership idu Derby i Shefield United.I Millwall mora u playoff u kojem ga čeka Leicester.
  Tablica
Millwall je čekalo vrlo teško gostovanje u Leicesteru kojeg prosječno gleda 31 000 tisuća duša,tako da je Millwall očekivalo prženje u paklenom ognju.Ali Millwall taj oganj gasi hladnom vodom i vodenim topovima Doudina koji zabija Hat-trick i riješava pitanje pobjednika uopće.
Leicester-Millwall 1-4
U uzvratnoj utakmici Millwall umrtvljuje tempo,raširuje igru i igra na kratke pasove što Leicester ne može pratiti,ali ipak izvlači povoljan rezultat na Denu
Millwall-Leicester 1-1
U finalu playoffa ga je čekao Southampton,ali Millwallovi navijači su organizirali veliki korteo do Webleya i okupirali Webley i ne daj Bog da im se netko našao na putu.Na Webleyu strašna atmosfera pred 90 000 tisuća duša i tu je Millwall doslovce morao odnijeti pobjedu što i čini i ide u Premiership.
Southampton-Millwall 1-4
A evo i statistike iz menađerskog pogleda u kojoj je Millwall skoro zabio 100 golova.
Statistika

Jesu li pohitali slaviti promociju,ili su pohitali
                                       ka Zeki!?

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #73 u: 09.02.2008, 23:51:42 »
čestitam,kao sto sam prije reko nisam ni sumnjao da neces uć.Svaka čast champ
sad sretno u premier ligi ;-)

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener