Millwallov uragan i sjajna igra
prodan Lehtovaara!Millwall se uključuje za naslovMillwall je sjajno krenuo dolaskom Bouzanisa i krenuo je manje primati golove,a sada sa sigurnošću mogu reći da Millwall igra najbolji nogomet u Championshipu,a priznanje je dobio i trener Čulo koji je proglašen najboljim trenerom u siječnju.Ovaj dio obilježile su sjajne pobjede Millwalla protiv prva tri tima u prvenstvu,bogatog Fulhama,i Notinghama Forresta.
Uragan je krenuo pobjedom nad bogatim Fulhamom koji je za 13,75milijuna kupio hrvatskog golmana Stipu Pletikosu,ali i to im nije pomoglo jer Piatti udarcem iz slobodnjaka riješava utakmicu.Gradski derbi ponovo u ruke ide Millwallu.
Fulham-Millwall 0-1Nakon ove utakmice na Den je stigao trećeplasirani Leicester koji na poluvremenu od Millwalla gubi već 6-0,na kraju završava miroljubivo 7-0.U toj utakmici sve što su moji igrači uputili prema golu je ušlo.Moja najdraža pobjeda za sad.
Millwall-Leicester Miroljubivo 7-0Nakon ove pobjede slijedio je uzvratni susret u Fa kupu kojeg Millwall gubi 4-2 od Burnleya i ispada,a da je prošao na The Denu bi dočekao Man United koji ga je porazio u povijesnoj utakmici Millwalla u finalu Fa Cupa 2003-2004.
Ali Millwall skuplja glave i ide u goste prvoplasiranome Shefield Unitedu i jako teškoj utakmici pobjeđuje uz veliku dozu sreće i promašeni penal Shefielda.Nakon ove utakmice Shefield pada u krizu i gubi nekoliko utakmica što ga baca na 3.mjesto
Shefield Und-Millwall 1-2Nakon što je pobijedio Shefielda,na The Den je stigao prvoplasirani Derby s Billyem Sharpom i Robertom Earnshawom,ali Millwall još jednom demonstria silu i demolira Derbya,iako to nije bila nimalo laka utakmica,dugo je Millwall lomio Derbya.
Millwall-Derby 5-2 Može li Millwall izravno u Premiership?!Tablica nakon 33kola Otišao Lehtovaara,stigao PlessisNakon veoma loše avanture iz Millwalla je kofere pokupio Jukka Lehtovaara i otišao u Preston,imao je još 3 ponude,od Slavie Prag i Nantesa,od kojeg bi Millwall dobio i Stevena Thichota i 1,5milijona eura,ali Jukka je želio ostati u Engleskoj i tako da odlazi u Preston za 2 miljuna eura od kojih 45% ide njegovom bivšem klubu.

A da ne bude sve na odlascima,ponovo je Millwall imao puno problema oko radnih dozvola,ali uspjeo je dovesti mladog Francuza,kojeg je Liverpool otjerao,pa se skrasio Shefield Unitedu u kojem ne ostaje dugo i za 300.000 eura prelazi u Millwall kako bi pomogau Bruni u destrukciji i miniranju suparničkih napada.Riječ je o Damienu Plessisu

Tolik za sada,ja sam oduševljen razvojem sadašnje situacije,ali treba biti hladne glave i ostat miran.Još da Zeko ode,tajkunima mjesto otvoreno!