Autor Tema: Vole ga samo njegovi navijači.Milwall priča s Dena  (Posjeta: 30615 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sime_zg

• Sakupljač lopti
  • *
Odg: Vole ga samo njegovi navijači.Milwall priča s Dena
« Odgovori #175 u: 20.03.2008, 21:42:24 »
zasto uopce pitas hmm
ovo je odlican story
jedan od najboljih

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #176 u: 20.03.2008, 22:30:16 »
Naravno da se isplati nastaviti :&...slažem se da je ovo jedan od najboljih storya, predobro pišeš, uz dozu humora, posebno sam se nasmijao ovome: "...nakon noge u pakšu Steveu McLarenu koji će odsad vodu piti i svoju umbrellu nositi pod nekim stadionom,ali pod Wembleyem neće jer tu sad stiže vladavina Čule."  lolcina preyebeno :&....kolega, čestitam na svim uspjesima sa Millwallom, tvoja priča je najsličnija onoj mojoj sa Palaceom jer su to susjedni klubovi, usto i veliki rivali fck...posebne čestitke za poziv na mjesto engleskog izbornika, promijeni im taj hebeni gubitnički mentalitet respekt
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #177 u: 20.03.2008, 23:59:02 »
moraš nastaviti
karijera je odlična respekt
ne smiješ sad razočarat svoje navijače ( niti one u FM-u, a niti nas koji te ovdi pratimo)
hrk hrk

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
    • Prvi BH sajt posvečen FM-u
« Odgovori #178 u: 21.03.2008, 01:04:42 »
transferi jebački, ja balea ganjam velika mi je želja u leeds ali nedjau ga ispod 50M € :roll:

sretno sa englezima i možel ss tactica sa najboljih 11 ;-)

i neodustaji :roll:

Offline FilipVG

• The south will rise again!
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #179 u: 21.03.2008, 10:00:25 »
naravno da ima smisla nastaviti ovo,ovo je jedan od boljih storya...transferi su yebeni,sretno u svi natjecanjima...Eh ovo protiv Latvije klasični pucanj,no nema veze,vjerujemo u tvoje sposobnosti i nadam se da ćeš nešto napravit i s Englezićima ;-)

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #180 u: 21.03.2008, 21:57:19 »

Vječni rivali se ganjaju,ulazak u skupinu smrti u Champions League

Kako sada stvari stoje u budućnosti će se vjerojatno kao ambicija nametnuti osvajanje premiershipa kroz koju godinu,ali nije nemoguće ni ove godine iako je tek 9 kola,top 4-vorka je u lošoj formi pa je tako Arsenal jedno vrijeme bio zadnji ali se počeo dizati iz kola u kolo,Manchester nema ideju u igri,Liverpool igra na mahove,ali pobjeđuje i ima 2 utakmice manje,a Chelsea polako stari i nije to više onaj stari i Chelsea i lijepo sam ga nadmudrio u derbiju što će biti viđeno kasnije,samo moram napomenut da sam već odigrao sve utakmice s velikom četvorkom i sigurno da će kasnije lakši nastavak pomoći i u ovoj sezoni sve je moguće.Prvenstvo je počelo na gostovanju kod Middlesbrougha u kojem je u startu odmah pokazana dobra suradnja Aquvafresce i Anselma koji su riješili ovaj dvoboj svojim golovima i prva 3 boda su ugrabljena,inače mediji mi prognoziraju 7.mjesto što vi mislite o tome?
Midllesbrough-Millwall 1-3
Potaknuti ovom pobjedom idemo u Cardiff novopridošlom brodolomcu u ligi u kojoj se svakako očekuje pobjeda i iz ovoga dvoboja realnost je nova 3 boda.Iako je Cardiff donekle parirao u ljepoti igri u suštini rezultata je vidljivo tko je ovdje bio bolji i novi hat-trick Anselma Ramona,gol Brena iz kornera i zgoditak Murphya mladog talenta pred kraj utakmice dok bol Cardiffa ublažava Morten Nielsen
Cardiff-Millwall 1-5
Poslije te utakmice na još nerekonstruiranoj jazbini prvi je došao Keeganov Newcastle,a od mene se očekuje da dobjem ovu utakmicu u kojoj sam jasno proglašen favoritom,i opravdavam ulogu favorita,iako je utakmica bila izrazito teška i iznimno lijepa za gledanje,samo što je Newcastle igrao koliko sam mu ja dozvolio,i kao produkt toga izlazi moja pobjeda golovima Farfana i Stancu,dok je donekle nadu Svrakama vratio Yakubu.Iako svake godine Newcastle ima odličnu momčad s odličnim igračima nikako da naprave neku veću stvar pa tako i ove sezone dosta loše guraju s obzirom na njihov fond igrača.Možda im treba novi trener?Možda?A možda su u šumi?
Millwall-Newcastle 2-1
Zatim je i uslijedio prvi poraz i to na najvrućem terenu u Engleskoj,protiv Liverpoola na novom Anfildu,o ovoj utakmici se nema puno što reći i treba stisnuti ruku Rafi,iako sam se muški potukao,Liverpool je u tom dvoboju bio bolji i zasluženo nosi bodove,a izrazita prevaga u ovom dvoboju je bio Fernando Torres i imao je svoj dan,a kad on ima svoj dan teško se braniti bilo kojoj momčadi na svijetu.Eto,prvi poraz Millwalla!
Liverpool-Millwall 2-1
Nakon toga još jedan derbi,ovoga puta protiv Manchester Uniteda u kojem sam apsolutno zasluženo pobijedio i to golom Vodafresce koji je utakmicu prelomio u 17.minuti,golom glavom.Mancehster se pokušavao vratiti svim silama i u jednom nogom u utakmicu ih je vratio sudac Lee Probert u 83.minuti dosudivši im gori penal od onoga što je Hauge sudio Dinamu protiv Werdera,možda je to zato jer i ste utakmice ja u svojoj momčadi imam suučesnika zločina Nalda,ali Australski kengeru brani Vidićev jedanesterac i uspjevam se obraniti do kraja utakmice i nosim 3 krucijalna boda
Millwall-Man Utd 1-0
Kako sam rekao da sam igrao s velikom četvorkom,a sve je to išlo uzastopno pa me tako nakon Vragova čekali Topnici,gdje će igrati dva različita stila od klasičnog engleskog nogometa i ja postavljam igru jako napadački u naumu da pokažem ko igra ljepši nogomet i bio sam jako blizu ostvarenja cilja jer sam imao vodstvo od 1-3 golovima Jorge Valdivie,Anselma Ramona i golom Piatti iz slobodnjaka,ali tada na scenu stupa najbolji regen u igrici Jelle Jaspers koji vraća Topnike u igru dvama golovima,Van Persie zabija za njihovo vodstvo,a sve umače i Martins golom u 90 minuti.Ništa drugi poraz,čeka me sad okršaj s drugim rivalima iz grada gospodom Chelsea.
Arsenal-Millwall 5-3 (a really good meč)
Kao što sam najavio slijedio je još jedan derbi,ovoga puta protiv Chelsea,i mogu reći da sam dobro nadmudrio Avrama Granta,izrazito bih volio igrati protiv Mourinha,ali trenutno nemam informaciju gdje je on,možda se povukao?!Ali da ne duljim,utakmica je prelomljena na početku i na kraju,na početku gol zabija Piatti u 2 minuti,i rezultat se očuvava se do kraja kad točku na i stavlja Acquvafresca u 90 minuti.
Millwall-Chelsea 2-0
Sljedeća utakmica je klasična "bomba u živac",naime riječ je o utakmici s Blackburnom na The Denu,u kojoj sam na poluvrijeme otišao s 3-0 ali onda sam se lijepo opekao kada smirujem tempo s brzog ritma i to se učinilo kao dvosjekli mač gdje se Blackburn vraća golovima Defoea i Bentleya
Millwall-Blackburn 3-3("bomba u živac)
Champions League
U trećem pretkolu izvukao sam AzAlkamar i ne mogu reći da sam nezdaovoljan,ali mogao sam i bolje proći no nema vremena za plakanje i valja pripremiti momčad za 2 teške utakmice,a u prvoj odmah sam se našao s problemom realizacije i u Nizozemsku se odlazi s donekle pozitivnim rezultatom 0-0,ali u uzvratu se odlučujem pametnije postaviti i igrati hladne glave što se i isplaćuje jer u vodstvo dolazim golom Maora Bozagla,a ubrzo zabija Acquafresca,ali Alkamar zabija do kraja poluvremena i radi pritisak do kraja utakmice,ali im se to ne isplaćuje već Acqufresca stavlja točku na j i riješava utakmicu golom u 87.minuti.
AZ-Millwall 1-3

A sada ždrijeb i kao što rekoh dobih sve redom velikane Milan,Sevilla i Benfica,mislim da se nema šta puno reći skupina smrti i po meni će najviše odlučivati faktor sreće,a moj primarni cilj je 3. mjesto,ako se otvori zašto ne i više.
English League Cup
Ovdje je u trećem kolu bilo prilično guravo i imao sam težak ždrijeb dobivši Portsmouth i bila je to teška utakmica u koju sam prelomio tek u produžecima dok je utakmica također bila jedna od bombi u živce gdje sam nakon vodstva od 3-0 građenog kroz cijelu utakmicu izgubio u svega 10 minuta i bilo 3-3 i u produžecima krećem u totalnu ofenzivu i Piatti golom u 105.minuti stavlja stvari na svoje mjesto
Millwall-Portsmouth 4-3
Dobivena jedna utakimca!(jeeee)
Naime,dobio sam utakmicu protiv Albanije 3-0 golovima Joe Colea,Stevena Gerrarda i debitanta Micheala Johnsona,jasno će biti vidljivo iz statistike kakva je to bila utakmica,ondosno jednosmjerna ulica.Sad mi slijedi težak izazov u Norveškoj i nadam se novim bodvima
Engleska-Albania 3-0
Eto toliko od reporta,fala na pohvalama nastavit ću ovo ali stvarno sam mislio da više nitko ne prati nakon 2 posta.
@Zinedine da ne zaboravim evo i ss-idealnih 11,iako većina ovih igrača konkurira za prvi sastav
30-orica veličanstvenih
Jbt kramp zaboravio tablicu  :pras: voe:Tablica
« Zadnja izmjena: 26.03.2008, 23:55:02 od Sesto culo »

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #181 u: 21.03.2008, 22:12:05 »
sjajni rezultati :& Super 2. mjesto,West Ham je prvi :kee: jel može ss njihove momčadi...Inače nelagana skupina u LP,zato sretno ti bilo,vjerujem da ipak uz malo sreće možeš proć dalje ;-)

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #182 u: 21.03.2008, 22:13:01 »
evo sad vidis kako je zehebano ka ti uvale odma u prvin pokusajima u europi, skupinu smrti, zaheb teski

al mislin da mos uvatit drugo misto, ipak sevilla nije na tvojoj razini ja mislin, a pretpostavljan da je milan svit za sebe

steta za l'pool i arsenal, ali tesko je na vise frontova bit konkurentan

moj savjet, fokusiraj se na jednog, tipa europa sto dalje, a premiership prva 2 mista, i to je to

kupove ne forsiras i formula za uspjeh je tu :)

i da nisan vidia da je ovaj story prekinut, jesi cua, zabrana zakljucavanja i prestanka pisanja ovog storya do danjega  ;-)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline sime_zg

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #183 u: 23.03.2008, 18:50:21 »
odlicno ti ide za sad :&
bravo za osvojenu kup i drugo mjesto :&
ocekujem da stignes west hama i da razaras fm-om

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #184 u: 27.03.2008, 01:25:09 »
                                                          Jedući joffu,pardon jaffu da pošaljem koji mail

Stvari su se polako počele vraćati na mjesto i velika četvorka je upalila motor i krenula sa svojim pobjedama,ja imam lakši raspored od njih pa mi ostaje da nosim pobjede iz malih,ali ne bezazlenih susreta.Kroz nekoliko dana svašta se događalo u mome životu,pa sam tako bio optužen za pedofiliju i zato što sam ugledao jednog malog klinca na haklu kako dribla svoje starije vršnjake i radi nered u njihovoj polovici i toga klinca sam poželio dovesti u Millwallovu školu nogometa,ali sve je zakuho Arsene Wenger koji korumpira sud u Londonu i nosi pobjedu u sporu i zamislite ta mala regenčina Jelle Jaspers završava u Arsenalu.Stvarno,to od Wengera nisam očekivao,ali dužan ostati neću i podmetnuti ću ja njemu nogu kad on to bude najmanje očekivo,uvalit ću mu neku malu sponzorušicu i neće sve ostati na ovome.Ali da se okrenemo na početku Premiershipu i mojim nastupima u toj velebnoj ligi.Prvo ćemo početi s derbijem s mojim paprenim rivalima West Hamu i igralo se u mojoj jazbini nakon mnogih mediskih prepucavanja managera  obiju momčadi.I to prepucavanje moglo mi se obiti o glavu jer u prvome poluvremenu West Ham vodi s 0-3 golovima Bellamya,Ashtona i Wrighta,ali nakon žučne rasprave u svlačionici gdje ja nehotično pogađam powerradeom Brena u glavu govoreći mu igraš ko Lepa Brena skockaj se i oću preokret bez obzira na sve ovo hoću novo izdanje.I zbilja u drugom poluvremenu izlazi neki Diablo Millwall i već nakon 3 minute Acquafresca smanjuje vodstvo,zatim Bellamy gura sam sebi loptu u mrežu,a Stancu 5 minuta prije kraja poravna rezultat,pokušao sam ići po još jedan gol ali ostalo je "miroljubivih" 3-3.
Millwall-West Ham 3-3
Poslije ove utakmice kao da se osjetio umor kod mojih igrača,ali svom srećom dolazi malo lakše gostovanje kod starog velikana Leedsa,ali ta utakmica na Elland Roadu je jednaka ovome derbiju poviše,jer Leeds je na poluvrijeme otišao s prednošću 1-0,a još pri početku 2.poluvremena kapetan Chgrnyski dobija crveni karton,ali tek onda Millwall se konsolidira i Bozaglo izjednačava rezultat a Anselmo Ramon nakon malog svog privatnog zatišja zabija u 80.min za pobjedu na Elland Roadu
=http://www.imagesforme.com/show.php/41972_ScreenShot022.jpg]Leeds-Millwall 1-2[/URL]
Nakon nekoliko neodlučenih rezultata,i kako je svaka moja utakmica prava mala drama tako je bilo i ovoga puta kod Evertona,ali ta drama se odvijala prema pravome mome scenariju koju sam ja izrežirao kao redatelj,a moji napadači kao glavni glumci.Naime,ta utakmica protekla je u opsadi Evertonovog gola koja je uspješno realizirana u 11 i 90.minuti golovima Acquafresce 32.Stancua i 55.Anselma Ramona tako je ova drama završila happy endom na moju stranu dok je Moyes sigurno imao štošta prigovoriti svojim igračima
Everton-Millwall 0-4
Sigurno da nisam uvijek pobjeđivao tako da vam većinom predstavljam pobjede,a evo i tablice koja kazuje sljedeće:Millwall je na 4.mjestu s 8 pobjeda 5 remija i 2 poraza nakon 15 kola,dakle još je mnogo bodova u igri i svašta je tu još moguće,i pretopstavljate na što ciljam,ali ne želim previše letit da ne bih kao labud sletio.
Tablica
Champions League
E sad tu se svašta izdogađalo a to ću vam predočit kroz utakmice koje sam odigrao u skupini,i odmah da vam kažem uspio sam izboriti 3.mjesto,a od toga se dalje nije moglo,iako sigurno da sam imao neke šanse,a prva velika je bila neiskorištena odmah u startu kada su mi u jazbinu doletili orlovi iz Portugala,Benfikanci.Sve je dobro krenulo već u 18.minuti golom Anselma i dalo se nagovijestiti da ću odnijeti prvu pobjedu u ligi prvaka ali od toga ništa jer pred kraj prvog poluvremena Cardozo izjednačuje rezultat.No,opet mi se smješi sreća jer Celsinho dobija crveni karton u 67.min. ali to ne pomaže i rezultat ostaje kakav je bio i na kraju prvog poluvremena
Millwall-Benfica 1-1
Poslije ovog možemo slobodno reći kiksa slijedilo je jako zahtjevno gostovanje u

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #185 u: 27.03.2008, 02:03:08 »
preludo pišeš, odličan story :&...već samom naslovu se mora čovjek nasmijati, a tek ovo ostalo lolcina....wengerova podmetanja lolcina, breno i powerade, "igraš ko lepa brena" :haha:....rezultati u premierbrodu odlični, šta je to sa hammersima, kod mene lutaju 'championbrodom' već 6 sezona quee...u LP si malo podbacio, no bit će ti sad lakše u kupu uefa....poželjet ću ti sreću, iako si manager mojih ljutih rivala fck...nadam se da, ako ne ove, onda sljedeće sezone osvajaš premier ligu respekt
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline White Angel

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #186 u: 27.03.2008, 20:10:33 »
Odlican story samo nastavi pisat nezelim svaki put komentirat da nebude glasina da samo spaman ali znaj da te pratim  :& :roll:

samo tako nastavi, sretno  respekt :cro-man:

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #187 u: 01.04.2008, 20:06:00 »
odlican si cita san sve ispocetka par dana i svaki transferi su ti :& odlicna momcad svaka cast medu najboljim uspjesima na forumu :cro-man: champ

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #188 u: 02.04.2008, 23:30:33 »
                                                               Moja mašta proradila na "psihologiji"

Pošto,inače živim 2 života-prvi gdje sam manager Millwalla,a drugi u koji se reinkarniram u ovaj tinejđerski gdje sam samo jedan 17-godišnjak koji pohađa srednju školu.No,postoji i jedna spravica koja može ta vremena spojiti,a to je vremeplov kojeg redovito koristim pri ova 2 života.A ova radnja se odvijala u školi pod meni jednim od najdosadnijih satova.Dakle što se dogodilo evo mali report:bio sam na satu psihologije i profesorica je predavala o inteligenciji,i okrenuo sam zadnju stranicu u bilježnici i krenuo crtati i mozgati kako bito sve moglo izgledati pazeći na profile svojih igrača koje sam popisao na korice uz popis njihovih karakteristika uz njihova imena, a ja kako sam uočio da nakon ovoga poraza od Liverpoola nešto ne štima u mojoj momčadi,što zbog mnogo razloga i nakon 6 godina vrijeme je da se nešto mjenja u taktici jer je pogubljena kohezija 
u timu poslije ovog poraza jer izrazito rijetko gubim na domaćem terenu,ali ni ovaj poraz nije mjerilo zbog kojeg sam se odlučio mjenjati taktikuMillwall-Liverpool 0-2
.A i dolaze mi utakmice u Kupu Uefi u kojem je izvučen Turekov Napoli i to će biti sigurno teška utakmica,a o Napoliju mi dosta može reći i moj Darek Hamsik koji je igrao nekoliko sezona u Napoliju.I sigurno da će za Europu biti pripremljena posebna racionalna igra jer ću se najviše usredotočiti na utakmice u Uefi,jer sam iz kupova poispadao,a do Premiershipa će biti izrazito teško stići.
A evo i te taktike koja bi trebala biti bazna za daljni nasatvak u igranju,iako nije uobičajeno mjenjati taktiku u špici sezone to je moje Čulstvo odredilo da će se te korekcije događati sad i evo kako to na ploči izgleda i može se reći da je to neki sustav 4-1-3-1-1 koja je rađena uz dogledanje uz svaki sitni detalj i evo kako to na ploči izgleda,uz malo korigiranje ovo je bilo spremljeno bez nekih standarnih igrača kao što je npr.Torje, no evo:
Taktika i moja instiktivne zamisli
A evo i prve utakmice koja svakako ne treba biti sud o taktici,iako je riječ o pobjedi i to protiv velikog protivnika.Pa da vam ukratko pojasnim ovu utakmicu,a ona je otišla na moju stranu pravo ono talijanski.Jer zašto Man Utd je imao 22 udarca i 2 gola,a ja 6 udaraca i 3 gola.Ova je bila utakmica,dakako posebno pripremljena,i trud se isplatio u 44.minuti kad Valdivia otpisani igrač Uniteda zabija gol,no Tevez s početkom 2.poluvremena izjednačava.Ali sad slijedi show i uvodim Acquafrescu umjesto Anselma i on ubrzo odgovara svojim golom u 59.min.ali odmah meni pucanj,ali nije toliki kada ipak klasa po igri,ali ne i ponašanju brzo poravnava odnosno tek što se krenulo s centra.CR.No sad slijedi,onaj talijanski štih,prvi događaj se događa u 80.minuti kada Ca koji je posebno markirao Nasrija iznuđuje njegov crveni karton,jasno da ja neću bezglavo krenuti naprjed,ali svakako ću postaviti igru ofanzivnije,i to se isplaćuje i to na talijanski način talijanskim golom i talijanskim strijelcem:Robert Acquafresca 2-3 i kasno je za povrat Vragova.Dakako jedna utakmica nije mjerilo,ali sigurno je daljni poticaj.
Man Utd-Millwall 2-3
A evo kako sve to izgleda na tablici Premiershipa nakon 25.kola kao i nakon prethodnog ss-a sam 4. i dalje West Ham bježi,no ponavljam bazirat ću se na Europu i tako da premierbrod ostavljam da mirno plovi u luci,što ne znači da ako mi se ne ukaže šansa da je neću zgrabiti.Znate onu-daš prst,a on uzme ruku,takvi su i moji dječaci iz Millwalla.
Tablica
@pinjost
i ja sam neki dan čito ispočetka i to mi dalo inspiration za dalje,a i transferi su ok ima ih promašenih ima ih dobrih kao ona kupovina Di Cania s početka  :cool:
@bijeli anđele-samo ti komentiraj neće dobit bananka i fala za pohvalu
@nardev-fala,a i ti se možeš pohvaliti svojom karijerom,iako s mojim rivalima,u lp nije se moglo puno pored onakvih protivnika s obzirom na njihov i moj squad.
@filipe evo West hama momčad kolektiv bez zvijezda ali guraju Brodolom
West Ham
Eto toliko,nakon određenog vremana,malo čudniji raport

Offline oKRamxII

• Oružar
  • *
« Odgovori #189 u: 03.04.2008, 00:48:48 »
Za taktiku treba procjenit nakon više utakmica, no čestitke na pobjedi protiv ManU-a u svakom slučaju ;=)

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #190 u: 04.04.2008, 00:04:34 »
vidim sjajna pobjeda protiv Uniteda...nije mi jasno kak je West Ham tak uspješan,a nema baš neke igrače...bar ne tak dobre da budu prvi quee... no nadam se i vjerujem da ćeš ti još napredovati i da ćeš završiti iznad četvrtog mjesta...nadam se naslovu prvaka respekt Sretno! ;-)