Vječni rivali se ganjaju,ulazak u skupinu smrti u Champions LeagueKako sada stvari stoje u budućnosti će se vjerojatno kao ambicija nametnuti osvajanje premiershipa kroz koju godinu,ali nije nemoguće ni ove godine iako je tek 9 kola,top 4-vorka je u lošoj formi pa je tako Arsenal jedno vrijeme bio zadnji ali se počeo dizati iz kola u kolo,Manchester nema ideju u igri,Liverpool igra na mahove,ali pobjeđuje i ima 2 utakmice manje,a Chelsea polako stari i nije to više onaj stari i Chelsea i lijepo sam ga nadmudrio u derbiju što će biti viđeno kasnije,samo moram napomenut da sam već odigrao sve utakmice s velikom četvorkom i sigurno da će kasnije lakši nastavak pomoći i u ovoj sezoni sve je moguće.Prvenstvo je počelo na gostovanju kod Middlesbrougha u kojem je u startu odmah pokazana dobra suradnja Aquvafresce i Anselma koji su riješili ovaj dvoboj svojim golovima i prva 3 boda su ugrabljena,inače mediji mi prognoziraju 7.mjesto što vi mislite o tome?
Midllesbrough-Millwall 1-3Potaknuti ovom pobjedom idemo u Cardiff novopridošlom brodolomcu u ligi u kojoj se svakako očekuje pobjeda i iz ovoga dvoboja realnost je nova 3 boda.Iako je Cardiff donekle parirao u ljepoti igri u suštini rezultata je vidljivo tko je ovdje bio bolji i novi hat-trick Anselma Ramona,gol Brena iz kornera i zgoditak Murphya mladog talenta pred kraj utakmice dok bol Cardiffa ublažava Morten Nielsen
Cardiff-Millwall 1-5Poslije te utakmice na još nerekonstruiranoj jazbini prvi je došao Keeganov Newcastle,a od mene se očekuje da dobjem ovu utakmicu u kojoj sam jasno proglašen favoritom,i opravdavam ulogu favorita,iako je utakmica bila izrazito teška i iznimno lijepa za gledanje,samo što je Newcastle igrao koliko sam mu ja dozvolio,i kao produkt toga izlazi moja pobjeda golovima Farfana i Stancu,dok je donekle nadu Svrakama vratio Yakubu.Iako svake godine Newcastle ima odličnu momčad s odličnim igračima nikako da naprave neku veću stvar pa tako i ove sezone dosta loše guraju s obzirom na njihov fond igrača.Možda im treba novi trener?Možda?A možda su u šumi?
Millwall-Newcastle 2-1Zatim je i uslijedio prvi poraz i to na najvrućem terenu u Engleskoj,protiv Liverpoola na novom Anfildu,o ovoj utakmici se nema puno što reći i treba stisnuti ruku Rafi,iako sam se muški potukao,Liverpool je u tom dvoboju bio bolji i zasluženo nosi bodove,a izrazita prevaga u ovom dvoboju je bio Fernando Torres i imao je svoj dan,a kad on ima svoj dan teško se braniti bilo kojoj momčadi na svijetu.Eto,prvi poraz Millwalla!
Liverpool-Millwall 2-1Nakon toga još jedan derbi,ovoga puta protiv Manchester Uniteda u kojem sam apsolutno zasluženo pobijedio i to golom Vodafresce koji je utakmicu prelomio u 17.minuti,golom glavom.Mancehster se pokušavao vratiti svim silama i u jednom nogom u utakmicu ih je vratio sudac Lee Probert u 83.minuti dosudivši im gori penal od onoga što je Hauge sudio Dinamu protiv Werdera,možda je to zato jer i ste utakmice ja u svojoj momčadi imam suučesnika zločina Nalda,ali Australski kengeru brani Vidićev jedanesterac i uspjevam se obraniti do kraja utakmice i nosim 3 krucijalna boda
Millwall-Man Utd 1-0Kako sam rekao da sam igrao s velikom četvorkom,a sve je to išlo uzastopno pa me tako nakon Vragova čekali Topnici,gdje će igrati dva različita stila od klasičnog engleskog nogometa i ja postavljam igru jako napadački u naumu da pokažem ko igra ljepši nogomet i bio sam jako blizu ostvarenja cilja jer sam imao vodstvo od 1-3 golovima Jorge Valdivie,Anselma Ramona i golom Piatti iz slobodnjaka,ali tada na scenu stupa najbolji regen u igrici Jelle Jaspers koji vraća Topnike u igru dvama golovima,Van Persie zabija za njihovo vodstvo,a sve umače i Martins golom u 90 minuti.Ništa drugi poraz,čeka me sad okršaj s drugim rivalima iz grada gospodom Chelsea.
Arsenal-Millwall 5-3 (a really good meč)Kao što sam najavio slijedio je još jedan derbi,ovoga puta protiv Chelsea,i mogu reći da sam dobro nadmudrio Avrama Granta,izrazito bih volio igrati protiv Mourinha,ali trenutno nemam informaciju gdje je on,možda se povukao?!Ali da ne duljim,utakmica je prelomljena na početku i na kraju,na početku gol zabija Piatti u 2 minuti,i rezultat se očuvava se do kraja kad točku na i stavlja Acquvafresca u 90 minuti.
Millwall-Chelsea 2-0Sljedeća utakmica je klasična "bomba u živac",naime riječ je o utakmici s Blackburnom na The Denu,u kojoj sam na poluvrijeme otišao s 3-0 ali onda sam se lijepo opekao kada smirujem tempo s brzog ritma i to se učinilo kao dvosjekli mač gdje se Blackburn vraća golovima Defoea i Bentleya
Millwall-Blackburn 3-3("bomba u živac)Champions LeagueU trećem pretkolu izvukao sam AzAlkamar i ne mogu reći da sam nezdaovoljan,ali mogao sam i bolje proći no nema vremena za plakanje i valja pripremiti momčad za 2 teške utakmice,a u prvoj odmah sam se našao s problemom realizacije i u Nizozemsku se odlazi s donekle pozitivnim rezultatom 0-0,ali u uzvratu se odlučujem pametnije postaviti i igrati hladne glave što se i isplaćuje jer u vodstvo dolazim golom Maora Bozagla,a ubrzo zabija Acquafresca,ali Alkamar zabija do kraja poluvremena i radi pritisak do kraja utakmice,ali im se to ne isplaćuje već Acqufresca stavlja točku na j i riješava utakmicu golom u 87.minuti.
AZ-Millwall 1-3A sada ždrijeb i kao što rekoh dobih sve redom velikane Milan,Sevilla i Benfica,mislim da se nema šta puno reći skupina smrti i po meni će najviše odlučivati faktor sreće,a moj primarni cilj je 3. mjesto,ako se otvori zašto ne i više.
English League Cup
Ovdje je u trećem kolu bilo prilično guravo i imao sam težak ždrijeb dobivši Portsmouth i bila je to teška utakmica u koju sam prelomio tek u produžecima dok je utakmica također bila jedna od bombi u živce gdje sam nakon vodstva od 3-0 građenog kroz cijelu utakmicu izgubio u svega 10 minuta i bilo 3-3 i u produžecima krećem u totalnu ofenzivu i Piatti golom u 105.minuti stavlja stvari na svoje mjesto
Millwall-Portsmouth 4-3Dobivena jedna utakimca!(jeeee)
Naime,dobio sam utakmicu protiv Albanije 3-0 golovima Joe Colea,Stevena Gerrarda i debitanta Micheala Johnsona,jasno će biti vidljivo iz statistike kakva je to bila utakmica,ondosno jednosmjerna ulica.Sad mi slijedi težak izazov u Norveškoj i nadam se novim bodvima
Engleska-Albania 3-0Eto toliko od reporta,fala na pohvalama nastavit ću ovo ali stvarno sam mislio da više nitko ne prati nakon 2 posta.
@Zinedine da ne zaboravim evo i ss-idealnih 11,iako većina ovih igrača konkurira za prvi sastav
30-orica veličanstvenihJbt kramp zaboravio tablicu

voe:
Tablica