Jbt edine, najbolje da za svako kolo novi report 
Neda mi se tolko čitat 
Kakve igrače imaš, očekujem da osvojiš dva premiershipa u jednoj sezoni 
Sretno! 
pa tako sam i konto

ma teško vjeruj da osvojim i jedan konkurencija je paklenaaaaaaa

otkud ti volja i inspiracija?????

fenomenalno...

trabali bi te spomenuti u slijedecem FM-u... respekt
jbg andje se ponegdje, al i toga nestane

hvala

Edine molim te ne drži nas tolko u neizvjesnosti, ako još uvijek pišeš...
...Ili si uzeo mali holiday..?
Ja iako često ne komentiram ništa (zapravo, imam samo nešto preko 100 postova za preko 3 i po' dana na forumu), ali ovo moram zamolit' da bar nešto staviš... Ovo je napeto !!! 
Al' dobro možda ipak puno očekujem da svaki dan bude novi post (to je zbog onog znaka "d spešal uan", hoze respekt )
btw. da li namjeravaš u skorije vrijeme igrat' sa nekim LLM ko Nottm Forrest? To bi volio vidit', da dobijem još malo inspirejšna za ove ljetne dane 
respekt respekt
uzo veči holiday

ma kad me opali ispiracija nastavim, jbg valja i to dočekat

jbg leeds je bio u jendu ruku llm, u rangu je nottinghama a sa njima sma igro na fm 07, i sami se sječate priče

konto sam llm krenut ono nezaposlen al pc mi nije dovoljno dobar da kreiram više liga

Edin to voli polako ali sigurno
... salim se predobra karijera, samo nastavi
polako, polako ali sigurno srce tvoje popustiti če več je umorno....

hvala
edine strašan si 
kolko veznjaka imaš
kud ćeš s njima svima.....
Ja bi te zamolio ss Fabia Farie...vidio sam da si ga imao....
zanimljiva taktika
...mogo bi malo opisati kako funkcionira...volim se igrati s taktikama...pa možda mi daš neku novu ideju
...vidim da ova tvoja razara

jbg rotacija, tamo vamo neki prodaja, neki posudba što jest jest gužva je prevelika na sredini i napadu
ss češ dobit kad upalim ponovo ovo

ma dvije taktike su u pripremi 4-5-1 i 4-4-2 al itekako zanimljive

isto kad anstavim opisat ču taktike uglavnom atraktivna igra, bekovi če dosta učestvovat, zadnji vezni isto mi je ubica i kreator i buldog

sredina ubojita krila nenadjebiva uglavnom kako god da krenem u napad najebali su