Autor Tema: Leeds ponovo zasjao sa mnom  (Posjeta: 50553 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
Odg: Leeds, možda ponovo zasja
« Odgovori #450 u: 20.07.2008, 20:08:43 »
hahahaha  :haha:
Znao sam da ćeš se vratit :D

Ovaj story je besmrtan, iskreno me zanima što će bit..
Sretno majstore!  ;-)

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
    • Prvi BH sajt posvečen FM-u
« Odgovori #451 u: 20.07.2008, 20:19:14 »
01.07.2012.

Predstavljeno 8 pojačanja!
Comment

Danas je u prostorijama Leedsa predstavljeno 8 igrača koji su došli u ovaj klub. Riječ je o:

Damien Le Tallec
Mladi/22 godine/ svestrani francuski napadac koji stiže iz Rennesa. U zadnje tri sezone je upisao 58 nastupa i zabio 18 golova. Mnogi smatraju da ovaj mladić ože postati jedan od najboljih napadača današnjice jer ima brzinu, snalažljiv je pred golom, posjeduje zavidnu tehniku, a i u skoku je izvandredan uzevši u bozir da je visok samo 181cm.
Citat:
Izuzetno mi je drago što sam došao u klub poput Leedsa, nadam se da ču odmah izboriti mjesto u prvih 11 i da ču ove sezone svojim golovima pomoči Leedsu.
__________________________________________________________________________________________

Distel Zola
Takodžer francuz, 23 godine ima došao iz Monaca. Igra na poziciji zadnjeg veznog, izuzetno dobro izvodi slobodne udarce. Budučnost francuske na poziciji zadnjeg veznog.
Citat:
Siguran sam da sam napravio pravi izbor došavši u Leeds. Znam da pored Lucasa neče biti lahko izboriti mjesto u prvih 11, ali ja se nadam da če trener uvidjeti i moje kvalitete.
__________________________________________________________________________________________

Adrian Murcia
Španski golman, 24 godine ima, mnogi su u dilemi zašto je on došao jer stavrno Leeds ima veliki izbor golmana.
Citat:
Drago mi je što sam došao u taok veliki tim poput Leedsa. Nikad nisam ni sanjao da ču zaigrati u ovako velikom timu, a nadam se da ču ove sezone dobiti rpiliku i pokazati šta znam.

Joris Delle
Još jedan golman, sada 22-godišnji francuz. Slabija strana ovog golmana su ti zračni dueli, ali sa svojih 191cm i pod palicom trenera Leedsa možda če mu to postati i vrlina.
Citat:
Došao sam da branit, ali sada koliko vidim bojim se da ove sezone neču imati toliko prilike, zato ču najvjerovatnije tražiti da me pošalju na posudbu negdje da bi napredovao što više.

Alejandro Molina
18-togodišnji španac kojeg su skauti Leedsa pronašli. On če biti smješten u mladi tim i pratiti če se njegvo napredak.
Citat:
Sa ovakvom mladom školom i ovakvim uslovima, drago mi je što ču uopšte trenirati ovdje.

Rene Adler
Drugi golman Leedsa je otišao /Boruc u West Ham/, a kao njegova zamjena je došao njemac Rene Adler. Ovaj 27-godišnji njemački golman koji je nedavno upisao i prvi nastup za reprezentaciju nada se  da bi mogao postati broj 1 na Elland Roadu.
Citat:
Ovdje sam da branim, zato ču se žesteko borit sa Gordonom oko mjesta na golu. Znam da nisam ništa lošiji od njega.

Aquino
Omaleni ljevonogi španac /21 godina/ prošle godine je bio najbolji igrač Murcie i tako prviukao pažnju brojnih europskih timova. Na kraju je završio u Leedsu, a ovaj igrač posjeduje izuzetnu tehniku, prodoran je a i često zna biti strijelac.
Citat:
Izuzetno mi je drago što sam došao u ovako veliki tim, ja sam još relativno mlad igrač i nadam se da ču mnogo naučiti od Quaresme koji je po meni jedan od najboljih svjetskih igrača. Naravno očekujem da ču dobiti rpiliku, a onda se nadam da ču je maximalno dobro iskoristiti.

Federico Fazio
Stameni italijanski repezentativac. Igrač za kojeg se borila i argentinska repreentacija, ali on je izabrao italiju. Ima 25-gdina a sa svojim 195cm je nenadmšiv u skoku. U Sevilli nije bio u prvom planu, ali evo ga sada u Leedsu.
Citat:
Prošal sezone je bila patnja za mene, čelnici Sevilel su me razočarali i zbog ne produženja ugovora su me poslali u B tim. Sada sam u jednom europskom velikanu i nadam se da ču ubrzo izboriti se za mjesto u prvom timu.

Za sada je samo jedan igrač otišao, riječ je o Arturu Borucu koji je došao prošle sezone ali je samo dva puta stao na gol. On je preselio u West Ham gdje če imati zagarantovano mjesto u prvom timu.

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #452 u: 20.07.2008, 20:21:28 »
Može ss LeTalleca, kod mene je on uvijek koma a ti kažeš da je strašan potencijal..  hmm

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #453 u: 20.07.2008, 20:41:48 »
izvoli...

bit če nešta od njega, hvala svima na komentarima ;-)

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #454 u: 20.07.2008, 20:43:31 »
06.07.2012.
Preuredjenje ureda!
Comment

I tako u jeku priprema za novu sezonu manager Leedsa je odlučio da preuredi svoj ured na Elland Roadu.
Tako su jutros stigli iz dizajnerski firme Sorti njihova dva najbolja dizajnera PV i Matt, a poslijepodne je došao i radestock koji im je dao neke savjete.

Ipak Mr. Mujezinovic je kreaciju Bluu kako su je nazvali dizajneri malo izmjenio, tj. nekoliko sitnih detalja promjenio. Ipak je morala njegova zadnja da bude xD

Evo exkluzivno nekih slika:

DOWNLOAD

P.S. ubačeno je 15 predobrih bg-ova

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #455 u: 20.07.2008, 21:15:12 »
baš mi je drago šta opet pišeš ovdje, ovo je story nad story-ima :&...začas ćeš prijeći 20. stranicu, kak mi se čini :kee:...sretno respekt
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #456 u: 20.07.2008, 21:16:47 »
09.07.2012.
Chelsea FC u lovu na Leta!
Comment

Manager Chelsea Steve Clarke javno je iskazao svoje interesovanje za mlado krilo Leeds Uniteda. On misli da bi Leto bio idealno pojačanje za Chelsea i izjavio je da če upravo Leto biti jedna od glavnih meta ovogodišnje kupovine Leedsa.

Sebastian Leto je 25-godišnji argentinski reprezetativac koji je prošle godine stigao iz Liverpoola u Leeds kao slobodan igrač. Za Leeds je odigrao 13 utakmica i ubilježio dvije asistencije. Igrač je koji posjeduje sjajnu tehniku i veoma precizan centaršut. Leto igra na poziciji lijevog krila.

Njegova cijena na tržištu je oko 15M €.

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #457 u: 20.07.2008, 21:18:48 »
10.07.2012.
Leto: Prodajte me!
Comment

Ekspresno nakon što je manager Chelsea Steve Clarcke iskazao interes za lijevo krilo Sebastiana Leta on je izjavio da želi da ga Leeds proda.

Kao razlog odlaska iz Leedsa naveo je mala minutažu koju je imao kod Mr. Mujezinovica. Takodžer je izjavio da se on nevidi u budučnosti u leedsu i da bi mu bilo zadovoljstvo biti pod palicom Stevea Clarcka.

Ukoliko se ostvari ovaj transfer Leto bi nakon Liverpoola i leedsa zaigrao za još jednog engleskog velikana - Chelsea FC.

Offline Marko

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #458 u: 20.07.2008, 21:31:49 »
Napokon nastavak ovog predivnog storyja.

Samo tako nastavi i želim ti puno sreće u tvom pohodu. I da, daj poštedi malo Arsenal, ipak su mi oni najdraži u Premiershipu :)

Offline Knappa

• Legenda
  • *
« Odgovori #459 u: 20.07.2008, 21:32:51 »
Opet radiš punom parom i drago mi je kaj si opet tu. Nisam bio one večeri na forumu, tak da ne znam što je točno bilo, ali nadam se da je to sve iza nas svih i da se opet možemo družit ko prije.

Odlično pišeš i lijepo je opet čitat ovaj story. Pozdrav

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #460 u: 20.07.2008, 21:33:51 »
baš mi je drago da si se vratio, nadam se da ćeš se vratit i na ostale dijelove foruma :)
ovaj story je najbolji na forumu i drago mi je da je nastavak pisanja odličan

Može ss Leta?

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #461 u: 20.07.2008, 21:36:23 »
Još jednom drago mi je da se ovo nastavlja. Pišeš odlično, i ja sam te htio zamoliti ss Leta, ali kad je BBK već zatražio onda ništa. Sviđa mi se ovaj stil pisanja (malo ga i kopiram u svom storyu :shame:) i vidim da si se uživio u ovo. Pozdrav. respekt
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #462 u: 20.07.2008, 21:45:22 »
@ marko
hvala al arsenal je naj*bo lolcina

@ knappa
ma nije potrebno se osvrtat na tu noć, uvidio sam pravo lice nekih članova, razočarao se u neke dobio ban nizašta dok su drugi prošli ne kažnjeno, al kažem nema veze za mene gotova stvar niti čus e raspravljat niti išta sl. :)
tu sam da nastavim sa ovim jer sam ga i ovdje počeo pa je red ;-)

@ BBK i Data
za15minuta ss leta

i drago mi je da je ovako popularan story ;-)
« Zadnja izmjena: 20.07.2008, 21:49:23 od Edin_FMB »

Offline Knappa

• Legenda
  • *
« Odgovori #463 u: 20.07.2008, 21:47:38 »
Vidim, ostvarila se Letina želja da ga prodaš. Lijepa cifra  :) Ali strašno se razvio

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #464 u: 20.07.2008, 21:48:41 »
11.07.2012.
Mr. Mujezinovic: Leto može ići za 25M €!
Comment

Iako i Chelsea vijdeti leta u svoim redovima, iako i sam Leto želi preči, i iako je Leeds spreman ga prodati prepreka bi mogla biti odšteta za ovog fudbalera.

Chelsea je poslao ponudu Leedsu od 15M €, ali ta ponuda je odbijena i iznesen je odštetni zahtjev od 25M €.
U narednim danima prestavnik Chelsea bi trebao stiči u Leeds da dogovori ovaj transfer tj. da pokuša dogovoriti odštetu na koju bi pristala oba kluba.

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #465 u: 20.07.2008, 21:57:49 »
Vidim, ostvarila se Letina želja da ga prodaš. Lijepa cifra  :) Ali strašno se razvio
ko kaže da se ostvarila quee lolcina, važna mi je on karika, al možda se dogovorimo :haha: :haha:

Offline Knappa

• Legenda
  • *
« Odgovori #466 u: 20.07.2008, 22:00:17 »
ko kaže da se ostvarila quee lolcina, važna mi je on karika, al možda se dogovorimo :haha: :haha:
Neću nikom reć što sam vidio.  :haha: :&

Evo ja bi te zamolio da u idućem postu nekako složiš da malo predstaviš momčad, igrače, i tako to... Potencijalna pojačanja, nekakve obične tračeve, a i one vrlo moguće transfere...

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #467 u: 20.07.2008, 22:02:06 »
I ja primijetih, ali šutim. Ništa se nije dogodilo. Leeds poručuje da su to lažni ss-ovi :haha:
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #468 u: 20.07.2008, 22:02:25 »
11.07.2012.
U Leeds stigao Drenthe!
Comment

Poslijednjih dana u engleskoj glavna je tema odlazak Sebastiana Leta iz Leedsa u Chelsea. Dok se timovi dogovraju oko odštete za argentinca u Leeds je stigla njegova zamjena.

Riječ je o holandskom reprezentativcu Roythonu Drentheu koji stiže iz Real Madrida kao slobodan igrač. On je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan oko 6M €.

Drenthe je sličan tip igrača kao Sebastian Leto, ali njegova prednost je što može igrati i lijevog beka izuzetno kvalitetno. Ovo je znak da je Leto sigurno pred potpisom za Chelsea.

A evo šta je izjavio Drenthe:
Citat:
Izuzetno mi je drago što sam stigao u Leeds. Sa čelnicima kluba sam se vrlo brzo dogovorio i odma počinjem sa treninzima da se što bolje spremim za iduču sezonu i da izborim mjesto u prvom timu.

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #469 u: 20.07.2008, 22:05:33 »
@ knappa
za te tračeve se javi na msn lolcina jer kasnim ovdje nekoliko postova ;-) predstavljanjee bi moglo biti nekad večeras ;-)

@ data
sabotaža ;-)

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #470 u: 20.07.2008, 22:10:51 »
14.07.2012.
Leeds troši pare!
Comment

Budjet Leedsa za ovu sezonu iznosi preko 40M €, pa je pitanje na koje če pojačanje potrošiti te pare. Kako saznajemo Mr. Mujezinovic je zagrizao za njemačkog rerezetativca Lukasa Podolskog. Ovaj rasni strijelac nije imun na interes Leedsa,a li problem bi mogla predstavljat odšteta koja nebi bila manja od 30M €.

Druga meta je Ashley Young, povremeni engleksi reprezetativac bi mogao popraviti broj engleza u timu, a njegova odšteta se kreče oko 25M €.

I kao treče pojačanje spominje se brazilski fantazista Diego, ali njegova odšteta je sigurno največa jer teško da bi ga Werder pustio ispod nekih 30M €, a tu se spominju i cifre od oko 40M € koje su neki klubovi spremni dati za njega.

Po ovome možemo zaključutit da je Mr. Mujezinovic u lovu na napadača i veznog, ali u narednom periodu čemo te saznati nešta konkretno.

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #471 u: 20.07.2008, 22:14:48 »
16.07.2012.

Rezerve ubijaju!
Comment

I Leeds je odigrao prvu prijateljsku utakmicu. Otputovali su u SAD da bi odigrali sa svoim partnerima Carolinom utakmicu.

Kao što se i očekivalo pobjedili su i to sa 0-6. Ali ono što treba zabrinuti managera Leedsa je da je rezultat prvog poluvremena bio 0-0. još veča ironija je da su prvo poluvrijeme odigrale zvijezde Leedsa, a u drugom poluvremenu su ušli igrači koji toliko i nisu standardni.
Ali sa njima Leeds je ubacio u novu brzinu i uspjeo pobjediti 58sa visokih 0-6.
Strijelci su bili Lucas /52/, OG /58/, Stancu /69,79/, Le Tallec /84/, Zeefuik /90/.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #472 u: 20.07.2008, 22:16:58 »
Ma to su još pijani sa odmora došli lolcina

Super igraš, samo da pitam, koja je taktika?

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #473 u: 20.07.2008, 22:33:50 »
naravno zeko pije mlijeko, al preradjena verzija, a i pravim novu ;-)

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
« Odgovori #474 u: 20.07.2008, 22:45:13 »
18.07.2012.
Leto u Chelseau za 22M €!
Comment

I danas je oficijalno objavljen transfer o kojem se dosta špekulisalo protekle sedmice. Argentinac Sebastian Leto nakon jedne sezone u dresu Leeds če obuči dres Chelsea.
Iznoš odštete koju je Chelsea uplatio Leedsu je 22M €.
Leto je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan iznad 15M €. Leto je prvo pojačanje Chelsea.

Izjava managera Leedsa:
Citat:
Sebastianu želim svu sreču u karijeri, mi smo dobro zaradili na njemu, nije bio nezamjenjiv, a 22M nisu male pare.

Izjava Sebastiana Leta:
Citat:
Izuzetno mi je drago što sam potpisao za Chelsea, zahvaljujem Leedsu koji nije pravio neke velike probleme oko mog odlaska.