POLUSEZONA 2011/2012
Evo i novog reporta u mojoj karijeri s Feyenoordom.Moram reći da je ova sezona ko iz snova,ni sam ne vjerujem da mi ovako dobro ide

.Uostalom pročitajte i sami.

Kao i uvijek,krećem s Eredivisieom.Cilj u ligi za ovu sezonu je obrana naslova prvaka,a kako stojim na polusezoni,najvjerojatnije je da ću to i ostvariti.Kalinić je barem 50% moje momčadi,u svim natjecanjima redovito zabija.No o njemu kasnije.Za sad evo nekoliko ligaških utakmica koje sam izdvojio:
Feyenoord - AZ 5:0Prvi,barem po imenu,veći protivnik nakon Groningena.Iako su dosta loši kod mene,uvijek na njih gledam kao jedne od potencijalnih rivala,pa kad dam AZ-u 5 komada stvarno je lijep osjećaj.Sjajna igra Kalinića,a u strijelce se upisao i mladi Karim.
Ajax - Feyenoord 0:1Odmah nakon AZ-a uslijedio je Ajax.Iako sam rekao da mi je lijep osjećaj razvaliti AZ,nema ništa slađe od pobjede nad Ajaxom,makar ona bila minimalna.Domaći su bili bolji,a ponovo se pokazao Karim,zabivši gol,koji se na kraju pokazao vrijedim 3 boda.
Feyenoord - Roda 3:0Roda možda nije poznat klub,no pokazali su ove sezone da mogu bit među prvih 5.Inače ovu utakmicu sam izvdvojio kao jednu od rijetkih u kojima Kalinić nije zabio gol.
Go Ahead - Feyenoord 4:5U ovoj utakmici možete vidjeti koliko je za mene bitan Nikola Kalinić.Iako sam odnio 3 boda,malo me naljutilo to što mi je(u to vrijeme 16. momčad prvenstva)zabila 4 gola.Srećom da je Kale bio raspoložen.Zabivši 4 gola najzaslužniji je što sam kući otišao s 3 boda.Jedan gol je dao i Flavio.
Heerenveen - Feyenoord 4:4Uvijek teško i neugodno gostovanje kod Heerenveena.Iako sam poveo domaći su došli do 1:1,no do poluvremena ipak uspjevam doći do 1-2.I sad je slijedila jedna velika dominacija Heerenveena.Od 1-2,Heerenveen je došao do 4:2.I kad sam već polako razmišljao o tome kako je moj pobjednički niz gotov,te da će biti jako teško doći bar do boda,na scenu stupa jedan i jedini Nikola Kalinić!!U 3 minute postiže 2 gola i čini utakmicu neizvjesnom.Na kraju je ipak završilo 4-4,no ja sam bio više nego zadovoljan.
Feyenoord - PSV 5:0PSV je ove sezone izrazio loš i pravo je čudo ako izbore Europu.Kalinić je već navikao da se poigrava s PSV-om.Tako je bilo i na ovoj tekmi.Da Thiago nije zabio 1 gol,moglo bi se reći da je rezultat utakmice Kalinić - PSV 4:0 :haha:Ovakve pobjede su mi gušt,a protiv PSV-a i nisu baš tako rijetke
Feyenoord - Twente 3:1Pamtim ih kao uvijek neugodnog protivnika.Znao sam više puta kisati protiv njih,ali ne i ove sezone!Rano sam poveo 2:0,a malu nadu gostima je vratio Ochirosii,ali do poluvremena sam već vodio 3:1,a tako je i ostalo do kraja.Još jedna pobjeda protiv velikog kandidata za 2. mjesto.
Groningen - Feyenoord 0:3Kad sam vidio da Groningen igra jako dobro ove sezone,pretpostavio sam da će mi ovo gostovanje bit teško poput onog protiv Heerenveena,tako da bih i sa bodom bio kolko-tolko zadovoljan.No upravo se suprotno dogodilo.Lagano sam prošetao Groningenom uzevši sva 3 boda uvjerljivom pobjedom od 0:3.
Evo i
tablice na polusezoni.Nedajte da vas iznenadi jer da nema Kalinića ne bi ovako dobro stajao.

Nevjerojatno,ali u prve 2 runde dobio sam iste protivnike protiv kojih sam igrao i lani u Amstel cupu,samo što sam protiv Helmonda igrao jednu fazu kasnije.No evo i ss-ovi tih utakmica:
ACV - Feyenoord 0:4Kao i lani,bio sam bolji od ACV-a,ali ove sezone sam bio uvjerljiviji.0:4 potpuno realan ishod na kraju...
Helmond - Feyenoord 0:4Lani sam se s Helmondom mučio i prošao sam tek kasnim golom,no moji igrači nisu dozvolili da se to ponovi,pa smo laganom pobjedom od 0:4 prošli u sljedeći krug natjecanja,tj. u
četvrtu rundu,a tamo me čeka NEC.

Grupu Lige prvaka sam završio na prvom mjestu,ispred drugoplasiranog Intera,dok su Rangersi osigurali kup UEFA-e.No evo kako je to bilo:
Feyenoord - Rangers 3:1Prva utakmica je bilo protiv Rangersa,protiv kojih sam već prije igrao u grupi.Do poluvremena sam već imao solidnu prednost od 2:0,koju je u 3:0 pretvorio Bruins u 67. minuti.Gosti su smanjili u sučevoj nadoknadi pogotkom Flecka.
Lille - Feyenoord 1:3Lille sam doživljavao kao najslabijeg protivnika u grupi,pa sam tako i očekivao 3 boda u Francuskoj.Na odmor je moja ekipa otišla s prednošću od 0-2,koja je u 62. prerasla u 0:3.Ubrzo je Lille smanjio na 1:3,no tako je i ostalo.Maksimalnih 6 bodova uoči gostovanja Intera na De kuipu.
Feyenoord - Inter 4:3Ovo mi je jedna od najvećih i najdražih pobjeda s Feyenoordom.Još uvijek uživam dok gledam rezultat utakmice,a evo da vam prepričam kako se sve odvijalo na terenu.Naime Inter je poveo već nakon 15-ak sekundi.