Autor Tema: Feyenoord Rotterdam 2007-2012--->Hajduk Split 2012-2014  (Posjeta: 28600 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
Odg: Feyenoord Rotterdam
« Odgovori #75 u: 27.02.2008, 23:49:46 »
za wijnalduma se ne brini ni najmanje, meni je proigra kad je napuni 21, nekome proigra prije,nekome posli
sve ovisi o treningu i o tome jesi stavlja koga da ga poducava, to zna mladin igracima podignit ocjene strasno
kako vidin naslov je tvoj, nemas brige, a lp ocekujen i ja tvoj prolaz dalje, nes ti betisa ;-)
good luck dalje :)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline FilipVG

• The south will rise again!
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #76 u: 27.02.2008, 23:55:54 »
za wijnalduma se ne brini ni najmanje, meni je proigra kad je napuni 21, nekome proigra prije,nekome posli
sve ovisi o treningu i o tome jesi stavlja koga da ga poducava, to zna mladin igracima podignit ocjene strasno
kako vidin naslov je tvoj, nemas brige, a lp ocekujen i ja tvoj prolaz dalje, nes ti betisa ;-)
good luck dalje :)

Thx turek
jbg nemrem stavit Wijnaldumu da neko poducava,vjerojatno zato jer ima 20 god,no nema veze i ja vjerujem da će proigrati jer i do sad me zadovoljio igrom,a ne sumnjam da će i ubuduće.

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #77 u: 28.02.2008, 00:02:00 »
Eto da se još malo nadovežem oko ove rasprave,prvo fala ti za ssiće,a drugo nije da ti wijandlum ne može imati tutora jer ima 20 godina,vjerojatno nemaš neku malo stariju klasu od njega na toj poziciji kojem bi se njegova igra svidjela wijandlumu,ako dovedeš nekog playa malo boljeg moćeš mu staviti tutor,samo kad nemaš trenutno love za igračinu.Npr.ja nisam Formigoniu mogo stavit dok je bio mlad tutor,a kad je došo Ca pisalo mu je da su slični po igri i s 21 godinom stavio sam mu da mu tutor bude Ca ;-)

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #78 u: 28.02.2008, 00:11:06 »
Eto da se još malo nadovežem oko ove rasprave,prvo fala ti za ssiće,a drugo nije da ti wijandlum ne može imati tutora jer ima 20 godina,vjerojatno nemaš neku malo stariju klasu od njega na toj poziciji kojem bi se njegova igra svidjela wijandlumu,ako dovedeš nekog playa malo boljeg moćeš mu staviti tutor,samo kad nemaš trenutno love za igračinu.Npr.ja nisam Formigoniu mogo stavit dok je bio mlad tutor,a kad je došo Ca pisalo mu je da su slični po igri i s 21 godinom stavio sam mu da mu tutor bude Ca ;-)

E super da si mi to reko.Stvar je da mi baš i ne treba play jer Bruins igra predobro,no vidit ću.Možda dovedem nekog da bude zamjena,a usput i tutor Wijnaldumu

Offline Maga

• Kimi Raikkonen
  • Trener
  • *
« Odgovori #79 u: 10.03.2008, 20:55:39 »
kada ce novi report  quee  :bo:
Ω

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #80 u: 10.03.2008, 20:58:42 »
kada ce novi report  quee  :bo:

Sorryte što sam malo zapustio svoju temu,razlozi su škola i online liga s frendom respekt.Evo ostala mi je još jedna utakmica u sezoni(finale kupa),tako da danas očekujte novi report :)

Offline dadosprem

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #81 u: 10.03.2008, 21:05:46 »
jako ti dobro ide....izvanredna karijera, jedino steta za 3. sezonu kad nisi uspel osvojit prvenstvo

a LP je  :& :& :&

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #82 u: 11.03.2008, 17:02:15 »
KRAJ SEZONE 2010/2011

Evo reporta moje najuspješnije sezone s Feyenoordom.Krenut ću od Eredivise-a

Nakon lanjskog lošeg plasmana u prvenstvu,bio mi je imperativ da osvojim Eredivisie.Iako matematički nije prvenstvo nije bilo riješeno do 2 kola prije kraja,bilo je jasno da samo čudom mogu izgubiti prvenstvo.Cijelu sezonu je momčad igrala odlično i zasluženo osvajamo 3. naslov prvaka u 4 godine champ.Evo i konačna tablica.

A sad utakmice koje sam izdvojio:

Feyenoord-Ajax 2:1
Ove sezone sam totalno nadyebao Ajaxa.Iz svih dvoboja sam izašao kao pobjednik(2 puta na Amsterdam Areni i 1 put na De Kuipu).Ovdje nije toliko uvjerljiva pobjeda,no bila je važna da im se što više odmaknem u prvenstvu.

ADO Den Haag-Feyenoord 1:5
Den Haag je na polusezoni bio veliko iznenađenje,no svoju odličnu igru nisu nastavili na proljeće,pa su prvenstvo završili tek na 7. mjestu.Inače u prvoj tekmi na De Kuipu su me zamalo pobjedili.

Feyenoord-Groningen 3:2
Stari znanci su gostovali na De Kuipu.Kad sam na poluvremenu vodio 3:0 mislio sam da ću ih nabušiti.Međutim Ivica Olić je s 2 gola utakmici donio neizvjesnost.Ipak uspih sačuvati pobjedu.

Feyenoord-Heerenveen 3:1
Nemam puno komentara za ovu tekmu.Lagana pobjeda protiv neugodnog Heerenveena.

VVV-Feyenoord 2:1
Drugi poraz u prvenstvu mi je naveo slabašni VVV.Ponajviše zato jer sam čuvao neke igrače za LP.Ne potreban ali i ne važan poraz.

Feyenoord-RKC 4:2
Zadnja tekma u sezoni.Očekivao sam 3 boda tako da prvenstvo zaključimo pobjedom.Ipak gosti su prvi poveli.Još u prvom poluvremenu uspjevam izjednačiti,da bi RKC ponovo poveo.Ali drugo poluvrijeme je bilo potpuno druga priča.Već u 23. sekundi nastavka Flavio izjednačuje na 2-2 nakon jedne lijepe i uvježbane akcije.Onda na scenu stupa svemogući Bruins i s 2 gola donosi pobjedu.

Po prvi put sam na klupi Feyenoorda uspio doći do finala Amstel Cupa.I iskoritih tu priliku te osvojih Amstel Cup.To mi je bio 4. trofej u ovoj sezoni.Evo kako sam došao do finala:

Helmond-Feyenoord 4:5
Teška utakmica protiv drugoligaša(valjda),na kraju mi je Srna donio pobjedu u sučevoj nadoknadi.

Ajax-Feyenoord 1:2
Još jednom sam syebao Ajaxa i tako im upropastio sezonu. fck fck

Haarlem-Feyenoord 0:2
Lagan protivnik u polufinalu.Sve osim prolaza u finale bi bio neuspjeh.Laganom pobjedom od 2:0 ušao sam u svoje prvo finale Amstel Cupa.

PSV-Feyenoord 0:0,penali 4:5
Uzbudljiva finalna utakmica.U regularnom dijelu tekme sam cijelo vrijeme dominirao,a PSV je prvi udarac uputio tek u 76. minuti.A penali su bili stvarno uzbudljivi.Bouzanis me spašavo iz mrtvih,najzaslužniji je što sam osvojio Amstel Cup.Obranio je 4 penala :kee: :& :&

U LP sam znao da će biti težne nego lani,jer više nisam bio autsajder.Nisam uspio obraniti naslov.Došao sam do četvrtfinala,gdje sam ispao do jače i bolje Barcelone.Evo kako je to bilo.

1/8 finala

Betis-Feyenoord 2:1
Teško gostovanje u Sevilli,nisam dobio najtežeg protivnika,no ni najlakšeg.Ipak mislim da sam mogao na uzvrat otići neporažen.Sobis im je donio pobjedu u sudačkoj nadoknadi. :roll:

Feyenoord-Betis 3:0
Vruća atmosfera na stadionu,1 gol mi je dovoljan za prolaz.No loše je krenulo.Već u 5. min penal za Betis :bad: kojeg Bouzanis ipak uspjeva obraniti :).Na kraju se pokazalo da sam bolja i kvalitetnija momčad.Na redu je bila Barca.

1/4 finala
Feyenoord-Barcelona 2:1
Lani sam također igrao protiv Barce u knock-out fazi i jedva prošao zbog više golova u gostima.Ovog puta je bilo drugačije.Barca je povela ko i lani,samo što ovog puta Eto'o nije zabio gol iz svog kaznenog prostora,već Ronaldinho iz penala u sučevoj nadoknadi prvog poluvremena.Barca je popustila u završnici što su moji momci iskoristili i preokrenuli rezultat na 2:1.Malena prednost za uzvrat.

Barcelona-Feyenoord 4:1
Lani sam ovdje odigrao 2:2.Na poluvremenu ovosezonske utakmice je bilo 2:1 za domaće i bilo je velikih 45 min pred menom.Na kraju Barca je povečala prednost i prošla dalje,te na kraju osvojila LP.

To je to što se tiče utakmica,evo i najvažnijih igrača u ovoj sezoni:
Dean Bouzanis-Vrhunski odigrao sezonu :&
Luigi Bruins-Jednostavno car,pre pre dobro odigrao sezonu :& :&
Flavio-Puno važnih golova je zabio,na kraju prvi strijelac LP-a
Nikola Kalinić-Stara legenda,još jedna preodlična sezona iza njega :&
Darijo Srna-Negova najbolja sezona u feyenoordovom dresu,šteta što se bio ozlijedio mjesec i pol prije kraja prvenstva,sigurno bi puno pomogao u LP...
Gianni Zuiverloon-Sjajno igrao u obrani,teško ga je bilo proći

Evo toliko za ovaj put,hvala svima koji prate i komentiraju.Stavio sam anketu,ne znam da li da nastavim ovo,da idem ispočetka ili da odem u neki drugi klub,pa dajte svoj glas,da vidim šta vi mislite :haha: :help: ;-)
« Zadnja izmjena: 11.03.2008, 17:07:42 od FilipVG »

Offline Maga

• Kimi Raikkonen
  • Trener
  • *
« Odgovori #83 u: 11.03.2008, 19:21:58 »
odlicna sezona je iza tebe

ligu uobicajno potopio ih :haha: cestitam na osvojenom kupu

steta sto nisi u LP malo bolje prosao ali ipak ti je dosla barcelona pa je razumljivo ;-)

daj ss od kaliniceve forme i financija da malo vidim kakvo ti je financijsko stanje i

PRATIM TE!!! :cool:
Ω

Offline andrej_sb

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #84 u: 11.03.2008, 19:36:20 »
ja bi sad se okušao u nekom velikom klubu pa se onda kasnije opet vratio u neki manji i tako do u nedogled...

bruins se razvio u jednog od najmoćnijih veznjaka univerzalnog tipa- statistika  :kee:

nego jel ti igraš sa cro apdejtima ili sa SI bazom- kalinić je skoro nerealno jaak?

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #85 u: 11.03.2008, 20:57:22 »
@Mage

Hvala ti i evo onog što si tražio:

@andrej_sb
igram sa cro-updateom ;-)

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
    • Prvi BH sajt posvečen FM-u
« Odgovori #86 u: 15.03.2008, 15:52:06 »
sjajan sezona, u holandiji razbijaš, čekamo titulu lp ;-)

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #87 u: 22.03.2008, 01:01:11 »
POČETAK SEZONE 2011/2012

Pristigli igrači:
Jorge Andrade -mislim da ga nisam trebao dovesti,počele su mu se smanjivat ocjene, :bad:jbg mislio sam da neće
Fabio Grosso -isto ko i za Andradea
Mateo Ferrari -ima dobre ocjene i ne smanjuju mu se :)
Bocundji Ca -najveće moje pojačanje ove sezone :&

A evo i svih transfera,da ne nabrajam tko je sve otišao...

A sad utakmice.Za početak Johan Cruijff Schaal.

Ajax - Feyenoord 1:2e
Još jedan superkup u nizu.Uz dosta sreće stigao je četvrti u nizu.Ajax je imao puuuno prilika,čak su od 45. min imali igrača više.Poveli su  i kad su svi mislili da Ajax osvaja superkup,Thiago izjednačuje u sučevoj nadoknadi,a isti igrač u 105. minuti postiže pobjednički gol za veliko slavlje rotterdamske momčadi champ.

U Erediviseu sam dobro startao sa 2 pobjede iz 2 utakmice.Evo i tih tekmi:

Feyenoord - Groningen 5:2
U startu sezone odlična tekma u kojoj je Groningen iznenađujuće poveo.Do poluvremena Feyenoord preokreće na 3-1 na krilima Bruinsa.Na kraju je moglo biti i više,ali ostalo je 5-2.

NEC - Feyenoord 1:3
Gostovanje kod NEC-a nije bilo lagano kao što se čini.Domaći su dominirali u prvom poluvremenu,no Feyenoord ipak dolazi u vodstvo kojeg su,ipak,ubrzo domaći poništili.I dobro se držao NEC sve do završnice,a onda Bruins pokazuje da je prerastao Eredivisie,ko Modrić HNL,i donosi pobjedu Feyenoordu.

Tu je i tablica nakon 2 kola.

U Amstel Cupu izvučen,naravno,lagan protivnik,kojeg moram proći.Evo 2nd round Amstel Cupa

U Ligi Prvaka sam izvukao težu skupinu nego lani,no vjerujem u prolaz dalje.Najteži protivnik bit će mi Inter.Ovako izgleda Grupa D.

Toliko od mene za ovaj put...

@Edin
Hvala i LP sam već osvojio u sezoni 2009/2010,no pokušat ću ponoviti taj uspjeh

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #88 u: 22.03.2008, 01:12:01 »
Lijep početak opet osvojen superkup jest da je uz podosta sreće al svejedno  :& ,pojačanja jesu stara os Cae :& dobro si starto u prvenstvu samo tako dalje,u kolko si igrača stero  :kee: :& ,dobro skupinu realno moraš proći jer si je ipak već jednom i osvojio,iako skupina nije laka vidjet ćemo sve u svoje vrijeme,nego koliiko si dobio za kupovat love?

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #89 u: 22.03.2008, 01:14:40 »
hvala Darko,dali su mi oko 7 milja,al zaradio sam neš prodajom ovih nekih igrača

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #90 u: 22.03.2008, 01:20:35 »
Kakvi klošari samo 7 milja  :bo:  :kee: uprava ti je stoka ko i moja jesi imo možda već koji takeover uprave,ja nisam al jedva čekam da mi bude. hmm

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #91 u: 22.03.2008, 01:23:48 »
ma p ***** lopovske fck Zapravo sam čak i zadovoljan sa tih 7 milja,jer su mi lani dali samo 4 :bad: Nije mi za sad bio takeover,no ne bi bilo loše da bude...

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
« Odgovori #92 u: 22.03.2008, 03:21:13 »
jbt.
aj daj ss tima u tactci screenu...da vidim kog sve imaš, kad si već Ligu prvaka osvojio...njisam te pratio prije :S...

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #93 u: 22.03.2008, 08:37:19 »
Evo za septika ;-)

Offline FILIP31

• Legenda
  • *
« Odgovori #94 u: 22.03.2008, 09:26:51 »
filipe transferi po imenima odlicni al ne i po godinama...al sluzit ce jos sezonu dvije....

cestitke na superkupu ;-)

sretno dalje :cool:

Offline blazcelik

• Oružar
  • *
« Odgovori #95 u: 30.03.2008, 01:53:50 »
filipe jel mozes pliz stavit ss ekipe AZ alkmaara  respekt

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #96 u: 30.03.2008, 11:52:19 »
@FILIP31

hvala ;-)

@blazcelik

evo ;-):

Offline blue_hell86

• Maskota
  • *
« Odgovori #97 u: 04.04.2008, 22:57:28 »
e....ma dobra su ti pojacanja bez obzira na godine.. hmm mislim da mozes proc skupinu s obzirom na sirinu klupe i da si vec osvojio lp champ
nego...moze jedan ss od bouzanisa,1.HNL,i jel ima neki dobar novi mladi talent u 2012?... lolcina  respekt

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #98 u: 04.04.2008, 23:16:56 »
@blue_hell86

Hvala i evo ss-ova koje si tražio

Bouzanis

Ocjene sve govore o njemu :&

tu je i naš bjedni HNL

Zadar je prvi za sada :kee:

Od talenata evo nekoliko mojih koji su na dobrom putu da se dobro razviju:
Dongen

Karim

Roox

van Poppel

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #99 u: 07.04.2008, 00:37:57 »
POLUSEZONA 2011/2012

Evo i novog reporta u mojoj karijeri s Feyenoordom.Moram reći da je ova sezona ko iz snova,ni sam ne vjerujem da mi ovako dobro ide :kee:.Uostalom pročitajte i sami.

Kao i uvijek,krećem s Eredivisieom.Cilj u ligi za ovu sezonu je obrana naslova prvaka,a kako stojim na polusezoni,najvjerojatnije je da ću to i ostvariti.Kalinić je barem 50% moje momčadi,u svim natjecanjima redovito zabija.No o njemu kasnije.Za sad evo nekoliko ligaških utakmica koje sam izdvojio:

Feyenoord - AZ 5:0
Prvi,barem po imenu,veći protivnik nakon Groningena.Iako su dosta loši kod mene,uvijek na njih gledam kao jedne od potencijalnih rivala,pa kad dam AZ-u 5 komada stvarno je lijep osjećaj.Sjajna igra Kalinića,a u strijelce se upisao i mladi Karim.

Ajax - Feyenoord 0:1
Odmah nakon AZ-a uslijedio je Ajax.Iako sam rekao da mi je lijep osjećaj razvaliti AZ,nema ništa slađe od pobjede nad Ajaxom,makar ona bila minimalna.Domaći su bili bolji,a ponovo se pokazao Karim,zabivši gol,koji se na kraju pokazao vrijedim 3 boda.

Feyenoord - Roda 3:0
Roda možda nije poznat klub,no pokazali su ove sezone da mogu bit među prvih 5.Inače ovu utakmicu sam izvdvojio kao jednu od rijetkih u kojima Kalinić nije zabio gol.

Go Ahead - Feyenoord 4:5
U ovoj utakmici možete vidjeti koliko je za mene bitan Nikola Kalinić.Iako sam odnio 3 boda,malo me naljutilo to što mi je(u to vrijeme 16. momčad prvenstva)zabila 4 gola.Srećom da je Kale bio raspoložen.Zabivši 4 gola najzaslužniji je što sam kući otišao s 3 boda.Jedan gol je dao i Flavio.

Heerenveen - Feyenoord 4:4
Uvijek teško i neugodno gostovanje kod Heerenveena.Iako sam poveo domaći su došli do 1:1,no do poluvremena ipak uspjevam doći do 1-2.I sad je slijedila jedna velika dominacija Heerenveena.Od 1-2,Heerenveen je došao do 4:2.I kad sam već polako razmišljao o tome kako je moj pobjednički niz gotov,te da će biti jako teško doći bar do boda,na scenu stupa jedan i jedini Nikola Kalinić!!U 3 minute postiže 2 gola i čini utakmicu neizvjesnom.Na kraju je ipak završilo 4-4,no ja sam bio više nego zadovoljan. ;-)

Feyenoord - PSV 5:0
PSV je ove sezone izrazio loš i pravo je čudo ako izbore Europu.Kalinić je već navikao da se poigrava s PSV-om.Tako je bilo i na ovoj tekmi.Da Thiago nije zabio 1 gol,moglo bi se reći da je rezultat utakmice Kalinić - PSV 4:0 :haha:Ovakve pobjede su mi gušt,a protiv PSV-a i nisu baš tako rijetke :)

Feyenoord - Twente 3:1
Pamtim ih kao uvijek neugodnog protivnika.Znao sam više puta kisati protiv njih,ali ne i ove sezone!Rano sam poveo 2:0,a malu nadu gostima je vratio Ochirosii,ali do poluvremena sam već vodio 3:1,a tako je i ostalo do kraja.Još jedna pobjeda protiv velikog kandidata za 2. mjesto.

Groningen - Feyenoord 0:3
Kad sam vidio da Groningen igra jako dobro ove sezone,pretpostavio sam da će mi ovo gostovanje bit teško poput onog protiv Heerenveena,tako da bih i sa bodom bio kolko-tolko zadovoljan.No upravo se suprotno dogodilo.Lagano sam prošetao Groningenom uzevši sva 3 boda uvjerljivom pobjedom od 0:3.

Evo i tablice na polusezoni.Nedajte da vas iznenadi jer da nema Kalinića ne bi ovako dobro stajao.

Nevjerojatno,ali u prve 2 runde dobio sam iste protivnike protiv kojih sam igrao i lani u Amstel cupu,samo što sam protiv Helmonda igrao jednu fazu kasnije.No evo i ss-ovi tih utakmica:

ACV - Feyenoord 0:4
Kao i lani,bio sam bolji od ACV-a,ali ove sezone sam bio uvjerljiviji.0:4 potpuno realan ishod na kraju...

Helmond - Feyenoord 0:4
Lani sam se s Helmondom mučio i prošao sam tek kasnim golom,no moji igrači nisu dozvolili da se to ponovi,pa smo laganom pobjedom od 0:4 prošli u sljedeći krug natjecanja,tj. u četvrtu rundu,a tamo me čeka NEC.

Grupu Lige prvaka sam završio na prvom mjestu,ispred drugoplasiranog Intera,dok su Rangersi osigurali kup UEFA-e.No evo kako je to bilo:
Feyenoord - Rangers 3:1
Prva utakmica je bilo protiv Rangersa,protiv kojih sam već prije igrao u grupi.Do poluvremena sam već imao solidnu prednost od 2:0,koju je u 3:0 pretvorio Bruins u 67. minuti.Gosti su smanjili u sučevoj nadoknadi pogotkom Flecka.

Lille - Feyenoord 1:3
Lille sam doživljavao kao najslabijeg protivnika u grupi,pa sam tako i očekivao 3 boda u Francuskoj.Na odmor je moja ekipa otišla s prednošću od 0-2,koja je u 62. prerasla u 0:3.Ubrzo je Lille smanjio na 1:3,no tako je i ostalo.Maksimalnih 6 bodova uoči gostovanja Intera na De kuipu.

Feyenoord - Inter 4:3
Ovo mi je jedna od najvećih i najdražih pobjeda s Feyenoordom.Još uvijek uživam dok gledam rezultat utakmice,a evo da vam prepričam kako se sve odvijalo na terenu.Naime Inter je poveo već nakon 15-ak sekundi.