Autor Tema: Feyenoord Rotterdam 2007-2012--->Hajduk Split 2012-2014  (Posjeta: 29076 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
Odg: Feyenoord Rotterdam
« Odgovori #50 u: 15.02.2008, 19:19:56 »
ej,ej ima nas jos koji pratimo. cestitke za lp, stvarno neocekivano al ocito da si jaci kad nisi favorit. zdrijeb dobar(a zasluzio si nakon ovakve skupine) sezona teska al jos nije kraj i ova pojacanja bi trebala pomoc da osiguras bar lp. aj kad copis vremena stavi ss ajaxa i psv-a da vidim protiv kog se boris. BTW. šta si napravio bayernu...  respekt

Offline FilipVG

• The south will rise again!
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #51 u: 15.02.2008, 20:09:50 »
@ sesto culo
hvala,Wome će mi najvjerojatnije odigrat samo 1 sezonu,jer nemam baš povjerenja u Waisapya
PS.popravio sam se za jednu poziciju,sad sam šesti :D

@ivanmatov
hvala i tebi što pratiš ;-)
evo tu su Ajax i PSV

Offline dodinho25

• Maskota
  • *
« Odgovori #52 u: 15.02.2008, 23:33:37 »
odlicna karijera.sve pohvale za pobjedu protiv bayerna :&

btw.rafael marquez tebi u psv igra napadača :haha:

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #53 u: 16.02.2008, 00:03:06 »

pa to nije barcin marquez  lolcina to je neki drugi,evo ti njegov ss  ;-)

Offline mlinkaFM

• Maskota
  • *
« Odgovori #54 u: 16.02.2008, 10:08:06 »
bravo filip dobro ti ide pratim te...kad cemo mi online koji bacit?

Offline dodinho25

• Maskota
  • *
« Odgovori #55 u: 17.02.2008, 10:10:38 »

pa to nije barcin marquez  lolcina to je neki drugi,evo ti njegov ss  ;-)

sad mi je jasno.mislio sam da je to onaj iz barce jer mislim da i rafa iz barce ima 28 god,al dobro nije bitno.uzivaj.
« Zadnja izmjena: 17.02.2008, 10:13:37 od dodinho25 »

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #56 u: 19.02.2008, 00:30:32 »
KRAJ SEZONE 2009/2010

Gotova je još jedna moja sezona u Feyenoordu.Možda čak i najuspješnija :) Krenut ću redom od Eredivisiea

Polusezonu sam odigrao jako dobro,pogotovo što se tiče Europe,no o tome kasnije.Na polusezoni sam bio 7.,a sad sam uspio uzdići se na 5. mjesto prvenstvene tablice.Iako sam jedno vrijeme bio 4. iz igre za tu 4. poziciju me izbacio poraz od Ajaxa u predzadnjem kolu prvenstva.Evo i najznačajnijih utakmica u proljetnom djelu prvenstva:

Az-Feyenoord
Ovo mi je bila prva utakmica s novim patchem.Gostovanje u Alkmaaru nikad nije bilo teže,jer do sad nisam bio ovako loš na polusezoni.I čak sam 2 puta vodio,no oba puta je izjednačio Sturgis i to oba puta iz slobodnjaka :roll:

Groningen-Feyenoord
Odmah nakon AZ-a,slijedilo je još jedno teško gostovanje i to protiv Groningena.Teška je bila tekma i kad sam se već nadao bodu,Srna dodaje do Wijnalduma koji sa ruba šesnaesterca neobranjivo pogađa za 0-1. :&

Roda-Feyenoord
Očekivao sam da ću lagano do 3 boda protiv Rode,no pokazalo se suprotno.Roda je na poluvremenu imala prednost 3-1 i neznam što se mojim dečkima desilo da na kraju pobijede 3-4 :kee:

Feyenoord-RKC
RKC je momčad od koje sam doživio najveći poraz ove sezone 0:3 i zato sam bio inspiriran da im se osvetim.Osveta je bila više nego slatka.6:0 za mene.Najuvjerljivija pobjeda otkako sam na klupi Feyenoorda.

Ajax-Feyenoord
Veliki derbi stigao je u pretposlijednjem kolu.Pobjedom Vitessea i porazom od Ajaxa ispao bih iz utrke za 4. mjesto.To se nažalost i dogodilo.Ipak nisam bio žalostan,i s petog mjesta mogu do LP.

Feyenoord-Vitesse
Kako bih osigurao 5.mjesto tražio sam pobjedu nad Vitesseom,naravno teška utakmica.Gosti su bolje krenuli,Alex Alfonsi zabio je za 0-1.U nastavku,moja ekipa se budi i u 62. minuti Poldevaart izjednačuje na 1-1,a u 80. Canobbio preokreće na 2-1 i sigurno 5. mjesto.Slijedio je playoff za Europu.

Feyenoord-AZ
Krenuo je i playoff.Mene je čekao drugoplasirani AZ.Gosti iz Alkmaara po dobrome pamte zadnje gostovanje da De Kuipu.Zadnji put su pobijedili 1-3.No ovo nije ni sličilo toj tekmi koju sam izgubio 1-3.AZ je imao više šansi,no na kraju je bilo 4-1 za Feyenoord,dobar rezultat za uzvrat.

AZ-Feyenoord
A uzvrat je bio odličan.Poveo sam pogotkom Canobbia u 38. minuti da bi već u sljedećem napadu Čulina izjednačio.Bio je ovo Čulinin dan,uvalio mi je još 2 komada,a u listu strijelaca je upisao i Torbinsky.Prednost iz Rotterdama je ugašena.Išlo se na penale.Bouzanis se pokazao i ponajviše zahvaljujući njemu sam prošao dalje.Na redu je bio PSV.

PSV-Feyenoord
Sjajna utakmica,9 golova.PSV je ipak jedva došao do pobjede,iako sam imao igrača manje.Pobjednički gol je postigao Rafael Marquez u sučevoj nadoknadi.Ipak ne tako velika prednost za uzvrat.

Feyenoord-PSV
Uzvrat nešto neviđeno.Kalinić odigrao utakmicu života i sa 5 golova doslovno sam pobijedio PSV.Bilo je 8-3 za Rottedamce.

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #57 u: 19.02.2008, 00:53:30 »
Je ***** kava svaka čast,al da idem redom 5.mjesto u prvevstvu za tvoje mogućnosti slabo respekt ali ovo dalje prvo te ovaj tulipan iz slobodnjaka sigurno naživciro,preokret protiv Rode :& , ovaj put si spljugo od Ajaxa hebiga,pobjedit će ga Dinamo lolcina imaš sreće da imaš playoff iako ti on nije potreban :& Vidim također ovaj Rafa Marquez opet zabio važan gol ah taj stoper koji igra centarfora lolcina Protiv Bordoauxa si se opasno skrumpo Srna gol u 90-oj svaka čast,Kalinić 5 komada Psv-u :& Etoo ti je neku opasnu golčinu skuco,al Cannobio  :& Juvea si zdrobio svaka čast,a komentar na finale nije potreban sigurno tvoja najdraža tekma u FM-u,ah šta su Goričani mislili da i u Velikoj Gorici ima Grizlija. lolcina Pa kaj nije to ništ loše moro si se malo zderat,al sad baš da si moro ko međedusina ne znam lolcina

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #58 u: 19.02.2008, 00:59:04 »
Je ***** kava svaka čast,al da idem redom 5.mjesto u prvevstvu za tvoje mogućnosti slabo respekt ali ovo dalje prvo te ovaj tulipan iz slobodnjaka sigurno naživciro,preokret protiv Rode :& , ovaj put si spljugo od Ajaxa hebiga,pobjedit će ga Dinamo lolcina imaš sreće da imaš playoff iako ti on nije potreban :& Vidim također ovaj Rafa Marquez opet zabio važan gol ah taj stoper koji igra centarfora lolcina Protiv Bordoauxa si se opasno skrumpo Srna gol u 90-oj svaka čast,Kalinić 5 komada Psv-u :& Etoo ti je neku opasnu golčinu skuco,al Cannobio  :& Juvea si zdrobio svaka čast,a komentar na finale nije potreban sigurno tvoja najdraža tekma u FM-u,ah šta su Goričani mislili da i u Velikoj Gorici ima Grizlija. lolcina Pa kaj nije to ništ loše moro si se malo zderat,al sad baš da si moro ko međedusina ne znam lolcina

koji si ti car isssee lolcina lolcina hvala ti na ovom komenataru,predobar je :& :haha:
Thx što pratiš ;-)

Offline FILIP31

• Legenda
  • *
« Odgovori #59 u: 19.02.2008, 12:45:27 »
ovako....u prvenstvu si me totalno razocarao posto si osvojio LP... no dobro... igras opet u europi... doduse u intertotu... cestitke na onako dobrim partijama u ligi prvaka!!

p.s. ko je don luigi ??

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #60 u: 19.02.2008, 14:17:48 »
ne igra intertoto jer ak si prvak LP, ideš izravno u LP slijedeće sezone

a u nizozemskoj ligi ti klubovi od 2. do 5. mjesta klubova ide u kvalif. za LP , p a bi već imo i on osiguran kup uefa na taj način.

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #61 u: 19.02.2008, 19:49:39 »

p.s. ko je don luigi ??

to je Bruins :D

ne igra intertoto jer ak si prvak LP, ideš izravno u LP slijedeće sezone

a u nizozemskoj ligi ti klubovi od 2. do 5. mjesta klubova ide u kvalif. za LP , p a bi već imo i on osiguran kup uefa na taj način.

u tom playoffu sam došao do finala,to su one tekme protiv PSV-a.A pošto sam pobijedio igrao bih LP čak i da nisam osvojio LP

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #62 u: 21.02.2008, 22:18:22 »
SEZONA 2010/2011 - POČETAK

Ciljevi za ovu sezonu:
-Osvajanje Nizozemskog superkupa
-Osvajanje Eredivisie-a
-Osvajanje Amstel Cupa
-Osvajanje Europskog superkupa(u tom slučaju i osvajanje Interkontinentalnog kupa)
-Pokušaj obrane naslova pobjednika LP-a

Za početak da vam predstavim igrače koji su došli u klub:
Leo Schwechlen
Pierre Wome
Leo Silva -ocjene sve govore :&
Alexander Farnerud
Nicolas Millan

Uglavnom su otišli starci,a neki mladi igrači na posudbu.Svi transferi.

Već treći put u za redom igram Superkup i po treći put sam ga osvojio.Ovog puta je protivnik bio vječiti rival Ajax.Ne toliko uvjerljiva,ali sigurna pobjeda od 2-0 za prvi trofej u sezoni i nagovještaj da bi ovo mogla biti moja najbolja sezona do sada...ugl evo i ss od te tekme protiv Ajaxa

Iako me ždrijeb nije poštedio(PSV doma,Vitesse i AZ u gostima)u prvenstvu sam odlično počeo sa 3 pobjede u 3 tekme.
Evo i tih tekmi:

1. kolo:Feyenoord-PSV
Ne tako davno na De Kuipu je gostovao PSV.Bila su to doigravanja za Europu.Bilo je 8-3 za mene,a da "drage" goste ne bi neuljudno ispratio pobrinuli su se moji igrači,poklonivši PSV-u jednu lijepu petardu :)

2.kolo:Vitesse-Feyenoord
Nakon razvaljivanja PSV-a,slijedilo je ne tako lagano gostovanje kod Vitessea,momčadi koja je bila ispred mene nakon 34. kola,no ipak su podbacili u playoffu.Lagana pobjeda 1-3 i mogao sam bit miran pred gostovanje u Alkmaaru.

3.kolo:AZ-Feyenoord
Zadnje gotstovanje u Alkmaaru je bilo gadno,no ipak sam bio pun samopouzdanja zbog dobrog starta u sezonu.Moram priznati da mi je tu pomogla Božja ruka,jer na poluvremenu sam vodio 1-0,a imao sam samo 1 udarac u okvir(ukupno 3 u prvom pol.)U Drugom poluvremenu povećavam vodstvo,da bi AZ ipak uspio smanjiti i učiniti utakmicu zanimljivom.Ipak kada je Thiago zabio za 1-3 bilo je gotovo.Alkmaarska momčad je uspjela samo smanjiti u posljednjim sekundama utakmice...

Pripremio sam i tablicu nakon 3 kola.

U Amstel Cupu sam ponovo izvukao laganog protivnika,čak možda lakšeg nego lani.Ovog puta si neću dopustiti kiks već na samom početku.
Amstel Cup 2nd round

Eto toliko od mene za ovaj put.Slobodno komentirajte,tražite ss-ove,pitajte ako vas nešto zanima.... ;-)

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #63 u: 21.02.2008, 22:29:07 »
Odlično si krenuo,bravo međedusino :& Opet si zdrobio ovo sredstvo za pranje :& ti si im krvnik respekt Nadam se da ćeš uspjet u ciljevima iako ti neće biti nimalo lako al ne sumnjam u tebe,Lijepo si ubio Psva valjda si od tog arsenala ostavio nešto i za novu godinu lolcina Protiv Az-a si pokazao da si prava europska momčad svaka čast  :&

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #64 u: 21.02.2008, 23:40:11 »
jedino šta bi volio prokomentirati su tvoja pojačanja

da ti budem realan, dosta su prosječna(čak i onaj za kojeg si :&), i čudi me da nisi više dobio love(Ili jesi, pa nisi trošio) jer sad pri Bogu valjda možeš dovest igračine kad si osvojio LP.

A u kupu ti svejedno preporučujem 2. postavu...bezveze je trošit 1. postavu(osim ako je neki velki razmak)

eto želim ti sreću :&

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #65 u: 21.02.2008, 23:54:07 »
@čulo
hvala na pohvalama
međedusino lolcina

@Leeds
Ma nisam dobio puno za transfere,samo 4.200.000 funti :bad: al zato imam tu mlade igrače za koje vjerujem da će se razviti u vrhunske igrače(Millan,Thiago,Kalinić,Flavio,Bruins...)
a za kup vjerojatno necu igrat skroz u 2. postavi,da se ne zayebem ko lani

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #66 u: 27.02.2008, 19:17:16 »
POLUSEZONA 2010/2011

Evo novog reporta na kraju jedne odlične polusezone.Evo kako je to bilo:

Krenut ću sa Europskim Superkupom.Igrao sam protiv pobjednika kupa UEFA-e,a to je bio Manchester United.Ni malo lagan protivnik.Nažalost taj trofej će morati još pričekati.Evo SS od te tekme koju sam izgubio 1-2 :sad:

Prezadovoljan sam kako sam odigrao polusezonu u prvenstvu.Glavni sam kandidat za naslov prvaka.Za početak evo utakmica koje sam izdvojio:

Ajax-Feyenoord
Nakon pobjede nad PSV-om i AZ-om na red je stigao još jedan rival.Ovog puta je to bio lanjski pobjednik Ajax.U Amsterdam sam išao barem po bod,jer do sad sve tekme u Amsterdamu izgubio.No na sreću prekinuo sam taj nesretni niz pomalo iznenađujućom pobjedom. :kee:

Feyenoord-ADO Den Haag
Naizgled laka utakmica od koje se očekivala lagana pobjeda.No međutom Den Haag me iznenadio i nakraju sam ja taj koji se trebao spašavati od poraza.Moram istaknuti da Den Haag do sada odlično igra u prvenstvu što ćete vidjeti kasnije.

Groningen-Feyenoord
Zanimljiva utakmica.Prvo poluvrijeme sam odigrao slabo i na odmor se odlazi sa 1-0 za domaće.Ipak moji dečki su se probudili i u drugom poluvremenu stižemo do preokreta i odnosimo 3 boda kući.

Heerenveen-Feyenoord
Neugodno gostovanje kod Heerenveena gdje već dugo nisam pobjedio.Vodio sam cijelu utakmicu sve do 86. minute kada domaći izjednačuju preko Armenterosa,da bi ipak na kraju ja pobjedio pogotkom Millana u sučevoj nadoknadi.

PSV-Feyenoord
Nakon 5-0 pobjede na samom početku protiv PSV-a,ovdje sam također tražio pobjedu.I tek što se krenulo s centra već PSV vodi preko Marqueza već u prvoj minut.Kalinić je uspio izjednačiti u 22. minuti,no PSV na odmor ipak odlazi prednošću od 2-1.Na kraju je i bilo 2-1,moram reći da je ovo jedan od rijetkih pucnjeva.Zaslužio sam barem bod.

Feyenoord-AZ
Za kraj polusezone u goste je došao AZ.Lagana pobjeda od 3-0,a njihov manager je prije tekme uvjereno rekao da će me pobjedit :roll:

Naravno tu je i tablica nakon 20 odigranih kola.

ACV-Feyenoord
U 2.rundi kupa nisam dozvolio da mi se dogodi iznenađenje kao lani.Lagan protivnik i lagana pobjeda od 2-0,a mogla je biti i veća...

Stormvogels Telstar-Feyenoord
Eh ova utakmica je već bila teža.Vodio sam cijelu utakmicu i kad sam već razmišljao o tome kako sam prošao u zadnjoj minuti su mi dali gol za 2-2.Kad sam se samo sjetio penala lani(gdje su moji promašili 4 penala) molio sam Boga da ne dođe do penala.Božja ruka mi se smilovala i Millan u 101. minuti pogađa za krajnjih 2-3.

U Ligi Prvaka sam izvukao laganu skupinu.Protivnici su mi bili Fenerbahce,Poli1921 i Rangers.Neće vjerovati ali rumunjski Poli je imao direktan nastup u LP quee.Uglavnom evo i svih tekmi u skupini:

Feyenoord-Fenerbahce
Očekivao sam laganu pobjedu s jedno 2-3 razlike,no Turci su me iznenadili ranim vodstvom.No onda na scenu stupa Flavio.Utakmica je završila 3-1 za mene,a možemo ju i nazvati Flavio-Fenerbahce 3:1 :)

Poli1921-Feyenoord
Nemam puno za reći o ovoj tekmi.Sigurna pobjeda od 0:3

Rangers-Feyenoord
E tu sam doživio prvi poraz u sezoni.Naime ovo je igračima bila treća utakmica u 5 dana tako da je iscrpljenost najveći razlog poraza u Glasgowu.

Feyenoord-Rangers
Ovog puta moji igrači nisu bili toliko umorni kao kad se igralo u Glasgowu pa je to i rezultat pokazao,3:0 za mene.

Fenerbahce-Feyenoord
Bodom bi osigurao prolaz dalje,no mene su zanimala 3 boda.Bio sam većinu utakmice u prednosti koju je ipak poništio Appiah za krajnjih Fenerbahce-Feyenoord 1:1.

Feyenoord-Poli1921
Lagana uvjerljiva pobjeda 5:0 za potvrde prvog mjesta u skupini.

Tablica Grupe A nakon svih odigranih utakmica.U 1/8 finala sam izvukao Betis.Ni malo lak protivnik.Ostvarili su najveću pobjedu u LP otkako vodim Feyenoord.Pobijedili su mađarski Fehevar 10:0.No ipak očekujem prolaz dalje.

Za kraj evo igrača koji su bili najbolji u ovoj polusezoni:
Dean Bouzanis
Luigi Bruins
Alexander Farnerud
Flavio
Nikola Kalinić
Darijo Srna
Gianni Zuiverloon

Toliko za ovaj put,ako vas nešto zanima ili želite nešto slobodno pitajte. ;-)

Offline FILIP31

• Legenda
  • *
« Odgovori #67 u: 27.02.2008, 19:37:26 »
rezultati odlicni za sada... :&vidim den haag drugi :kee: steta za man utd...al ipak su jaca momcad od tebe... :cool: kolki si tb dobio i kakve su ti financije ?? moze ss prvih 11?

sretno dalje!!pratim te! ;-)

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #68 u: 27.02.2008, 19:53:37 »
rezultati odlicni za sada... :&vidim den haag drugi :kee: steta za man utd...al ipak su jaca momcad od tebe... :cool: kolki si tb dobio i kakve su ti financije ?? moze ss prvih 11?

sretno dalje!!pratim te! ;-)
hvala i evo ss-ova koje si tražio

prvih 11

financije

na početku sezonu su mi dali samo 4.200.000 funti :bad: bilo mi je preostalo 500 000 i jos su mi sad povecali na 2.100.000 al vjerojatno neću niš kupovat

Offline FILIP31

• Legenda
  • *
« Odgovori #69 u: 27.02.2008, 20:19:00 »
to mi je cudno kako tak male pare dobijes za transfere...ipak si osvojio LP.. quee i kak oni misle da dovedes nekog extra klasnog igrca... :roll:

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #70 u: 27.02.2008, 20:19:31 »
Poli ti je ušao direktno zbog Rumunjskog(odličnog) koef. , a bome znam da su jadni i slabi

nevjerovatnja sreća šta se tiče ždrijeba(bez uvrede), 1. ultra-lagana skupina, pa sad Betis...

pa koga si lakšeg mogo i uopće dobiti?

i moželi SS od WIjnalduma da vidim kak se kod tebe razvio hmm
« Zadnja izmjena: 27.02.2008, 20:22:21 od Leeds »

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #71 u: 27.02.2008, 20:35:10 »
to mi je cudno kako tak male pare dobijes za transfere...ipak si osvojio LP.. quee i kak oni misle da dovedes nekog extra klasnog igrca... :roll:

ma debili,šta ćeš :roll:

Poli ti je ušao direktno zbog Rumunjskog(odličnog) koef. , a bome znam da su jadni i slabi

nevjerovatnja sreća šta se tiče ždrijeba(bez uvrede), 1. ultra-lagana skupina, pa sad Betis...

pa koga si lakšeg mogo i uopće dobiti?

i moželi SS od WIjnalduma da vidim kak se kod tebe razvio hmm

znam ovo za rumunjski koef. zadnjih par godina Steaua odlično igra u Europi,a mislim da su lani Rumunji imali 3 kluba u skupinama kupa UEFA-e.

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #72 u: 27.02.2008, 21:01:15 »
Na početku odmah šteta za Man utd,ali vidim da je bila velika bitka ;-) Opet trpaš najbolje klubove,bravo,ajax,psv i az,odlična pobjeda protiv Heerenvena :& u kupu šok terapija ali opet te Nicollas spašava. champ U ligi prvaka si rutinski prošao Poli lolcina i ždrijeb nimalo lak pogotovo još ako je Sobis u Betisu a sigurno imaju i nekog dobrog igrača.Uprava !mad! šteta bilo bi dobro kada bi ovome timu dodao još kojeg velikog igrača.
Može ss Millana ;-) i Thiaga :)

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
« Odgovori #73 u: 27.02.2008, 22:27:49 »
 :kee: wijnaldum tako loš??....pa šta si radio s njim?..

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #74 u: 27.02.2008, 23:44:55 »
Na početku odmah šteta za Man utd,ali vidim da je bila velika bitka ;-) Opet trpaš najbolje klubove,bravo,ajax,psv i az,odlična pobjeda protiv Heerenvena :& u kupu šok terapija ali opet te Nicollas spašava. champ U ligi prvaka si rutinski prošao Poli lolcina i ždrijeb nimalo lak pogotovo još ako je Sobis u Betisu a sigurno imaju i nekog dobrog igrača.Uprava !mad! šteta bilo bi dobro kada bi ovome timu dodao još kojeg velikog igrača.
Može ss Millana ;-) i Thiaga :)

može naravno,evo:
S Millanom sa zadovoljan,zabio je nekoliko važnih golova,dok mi se Thiago nije uspio nametnuti,tako da ulazi s klupe

:kee: wijnaldum tako loš??....pa šta si radio s njim?..
yebo ga nisam :haha: ma neznam stvarno,al ne igra loše,čak bolje nego što bi igrač s ovakvim ocjenama igrao.Valjda će se uskoro još bolje razvit