KRAJ SEZONE 2009/2010
Gotova je još jedna moja sezona u Feyenoordu.Možda čak i najuspješnija

Krenut ću redom od Eredivisiea

Polusezonu sam odigrao jako dobro,pogotovo što se tiče Europe,no o tome kasnije.Na polusezoni sam bio 7.,a sad sam uspio uzdići se na
5. mjesto prvenstvene tablice.Iako sam jedno vrijeme bio 4. iz igre za tu 4. poziciju me izbacio poraz od Ajaxa u predzadnjem kolu prvenstva.Evo i najznačajnijih utakmica u proljetnom djelu prvenstva:
Az-FeyenoordOvo mi je bila prva utakmica s novim patchem.Gostovanje u Alkmaaru nikad nije bilo teže,jer do sad nisam bio ovako loš na polusezoni.I čak sam 2 puta vodio,no oba puta je izjednačio Sturgis i to oba puta iz slobodnjaka
Groningen-FeyenoordOdmah nakon AZ-a,slijedilo je još jedno teško gostovanje i to protiv Groningena.Teška je bila tekma i kad sam se već nadao bodu,Srna dodaje do Wijnalduma koji sa ruba šesnaesterca neobranjivo pogađa za 0-1.
Roda-FeyenoordOčekivao sam da ću lagano do 3 boda protiv Rode,no pokazalo se suprotno.Roda je na poluvremenu imala prednost 3-1 i neznam što se mojim dečkima desilo da na kraju pobijede 3-4
Feyenoord-RKCRKC je momčad od koje sam doživio najveći poraz ove sezone 0:3 i zato sam bio inspiriran da im se osvetim.Osveta je bila više nego slatka.6:0 za mene.Najuvjerljivija pobjeda otkako sam na klupi Feyenoorda.
Ajax-FeyenoordVeliki derbi stigao je u pretposlijednjem kolu.Pobjedom Vitessea i porazom od Ajaxa ispao bih iz utrke za 4. mjesto.To se nažalost i dogodilo.Ipak nisam bio žalostan,i s petog mjesta mogu do LP.
Feyenoord-VitesseKako bih osigurao 5.mjesto tražio sam pobjedu nad Vitesseom,naravno teška utakmica.Gosti su bolje krenuli,Alex Alfonsi zabio je za 0-1.U nastavku,moja ekipa se budi i u 62. minuti Poldevaart izjednačuje na 1-1,a u 80. Canobbio preokreće na 2-1 i sigurno 5. mjesto.Slijedio je playoff za Europu.
Feyenoord-AZKrenuo je i playoff.Mene je čekao drugoplasirani AZ.Gosti iz Alkmaara po dobrome pamte zadnje gostovanje da De Kuipu.Zadnji put su pobijedili 1-3.No ovo nije ni sličilo toj tekmi koju sam izgubio 1-3.AZ je imao više šansi,no na kraju je bilo 4-1 za Feyenoord,dobar rezultat za uzvrat.
AZ-FeyenoordA uzvrat je bio odličan.Poveo sam pogotkom Canobbia u 38. minuti da bi već u sljedećem napadu Čulina izjednačio.Bio je ovo Čulinin dan,uvalio mi je još 2 komada,a u listu strijelaca je upisao i Torbinsky.Prednost iz Rotterdama je ugašena.Išlo se na penale.Bouzanis se pokazao i ponajviše zahvaljujući njemu sam prošao dalje.Na redu je bio PSV.
PSV-FeyenoordSjajna utakmica,9 golova.PSV je ipak jedva došao do pobjede,iako sam imao igrača manje.Pobjednički gol je postigao Rafael Marquez u sučevoj nadoknadi.Ipak ne tako velika prednost za uzvrat.
Feyenoord-PSVUzvrat nešto neviđeno.Kalinić odigrao utakmicu života i sa 5 golova doslovno sam pobijedio PSV.Bilo je 8-3 za Rottedamce.