POLUSEZONA 2008/2009
Novi report,na polusezoni,krenut cu sa prvenstvom

Prvi sam,6 bodova ispred drugoplasiranog Ajaxa,koji ima utakmicu manje.Evo i
tablice na polusezoniA evo i važnijih tekmi
Feyenoord-GroningenUvjerljiva pobjeda na startu sezone.6-1 za mene,Kalinić hattrick na debiju.
Roda-FeyenoordNo odmah hladan tuš.Poraz od rode,1-2
AZ-FeyenoordKao i lani,pobijeđujem AZ.Polako postaje tradicija
Ajax-FeyenoordDošao je i taj derbi,znao sam da ce bit tesko pobijedit na Amstedam Areni.Trudio sam se,ali nisam pobijedio,već su oni,i to 5-2
Feyenoord-HeerenveenOdlična tekma!12 golova,jedna od mojih najvecih pobjeda u FM-u ikada.Bilo je 8-4 za mene,4 gola je zabio Kalinić
Feyenood-TwenteTwente je dobar ove sezone.Trenutno su četvrti,a bili su i treći krato vrijeme.Blia je teška utakmica,pruzali su mi dobar otpor,srećom,ipak sam pobijedio...
Feyenoord-PSVStigao je još jedan derbi,nadao sam se pobjedi.Utakmica nije bila baš nešto.1-1 na kraju pošten rezultat
Groningen-FeyenoordI za kraj godine,gostovao sam kod Groningena.Uvjerljivo sam ih pobijedio,ne 6-1,kao u prvoj,nego 3-0 što je također uvjerljivo.
Groningen-FeyenoordGle ti čuda,ponovo protiv Groningena.Lani su me izbacili u polufinalu,pa je ovo bila idealna prilika za osvetu.Osvtih se! 4:1 za mene.No tu nije bio Groningenov kraj(pogledaj dolje)
Groningen Reserves-FeyenoordPonovo naletih na Groningen,no ovaj put su to bile njegove rezerve.I njih sam s lakoćom izbacio.U sljedećoj rundi igram protiv Ajaxa...

Izvukao sam tešku skupinu.Bayern,Sevilla,JA,Rapid.Realnost mi je bila kup UEFA-e,no probao sam proč skupinu.I bio sam u igri sve do zadnjeg kola.Gostovao sam u Sevilli,trebala mi je pobjeda,a izgubio sam 5-2
Konačni poredak u grupiUtakmice u skupiniRapid-FeyenoordImperativ mi je bila pobjeda,teskom mukom je i ostvarena.3-2 za Feyenoord.
Feyenoord-SevillaE sad su dolazile prave tekme.Prvo je na De Kuipu gostovala Sevilla,nadao sam se da uz malo sreće mogu barem do boda,no izgubio sam na nevjerojatan način,primio sam 2 gola u sučevoj nadoknadi drugog poluvremena
Feyenoord-BayernNakon što sam pošteno po___dio zbog onih 0-2(rezultat toga su razbijeni zvučnici),slijedio je Bayern.Nadao sam se da se nece ponivit Sevilla,rezultatski jest,no bar mi nisu dali 2 gola u nadoknadi...
Bayern-FeyenoordSlijedilo je najteže gostovanje od kad vodim Feyenoord,a to je gostovanje u Munchenu.Reko sam sta bude bude,mozda ce FM bit malo i na mojoj strani,pa mozda izvucem bod.Bayern je poveo no uspio sam poravnati na 1-1.Ipak nisam izdrzao Bayernov pritisak,i na kraju Bayern pobijeđuje sa 4-1,a moglo je bit i vise...
Feyenoord-RapidDa bi ostao u igri za drugi krug morao sam pobijedit Rapid kod kuće.2-0,sasvim zadovoljavajuće pred odlučujuću tekmu u Sevilli.
Sevilla-FeyenoordDošla je i ta tekma,proći ili ne proći.Nisam igrao sa uobicajenom taktikom nego nekak ovak 4-3-2-1.Pokazalo se kao čisti promašaj.3-0 je bilo za Sevillu na poluvremenu.U drugo poluvrijeme sam krenuo sa taktikom koju uvijek igram i pokazalo se bolje,no nedovoljno za prolaz dalje,nastavljam Europu u kupu UEFA-e

Ne mogu se žalit na ždrijeb,dobro sam prosao,
u prvoj knockout fazi izvukao sam Zenith.Odmah je bilo izvlačenje i parova u drugoj knockout fazi,a kako sam prosao mozete pogledati
TU.Zadovoljan sam ždrijebom,nije pretežak,mogu proć dalje
a tu su ss-ovi od važnijih igračaHenk TimmerKevin HoflandDaniel JensenLuigi BruinsFabian CanobbioNikola KalinićRoy Makaayi za kraj ovog reporta,predstavit cu vam 2 pojačanja koja sam za sad doveo(besplatno):
Angelos BasinasMichel Salgadoza sad nitko nije otisao,no postoji mogućnost da odu neki igrači,no vidjet cemo...
slobodno komentirajte,slobdno trazite ss,bilo šta..... respekt
....TO BE CONTINUED.......