Autor Tema: Feyenoord Rotterdam 2007-2012--->Hajduk Split 2012-2014  (Posjeta: 29077 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Maga

• Kimi Raikkonen
  • Trener
  • *
Odg: Feyenoord Rotterdam
« Odgovori #25 u: 20.01.2008, 16:18:49 »
Solidna pojacanja,cestitam na osvojenom superkupu champ
I pratim te ;-)
Ω

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #26 u: 22.01.2008, 23:30:59 »
evo vidim da se tu nije niš pisalo zadnjih dana, pa samo da te podržim. Malo sam iznenađen dovođenjem srne, pošto su tu Tiendelli i buijs, al ti najbolje poznaš svoju ekipu... Sve u svemu pojačanja su ok, polako dupliraš pozicije tak da vjerujem da za nove trofeje neće bit problema.good luck

Offline FilipVG

• The south will rise again!
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #27 u: 30.01.2008, 02:20:47 »
POLUSEZONA 2008/2009

Novi report,na polusezoni,krenut cu sa prvenstvom

Prvi sam,6 bodova ispred drugoplasiranog Ajaxa,koji ima utakmicu manje.Evo i tablice na polusezoni

A evo i važnijih tekmi

Feyenoord-Groningen
Uvjerljiva pobjeda na startu sezone.6-1 za mene,Kalinić hattrick na debiju. :&

Roda-Feyenoord
No odmah hladan tuš.Poraz od rode,1-2 :pras:

AZ-Feyenoord
Kao i lani,pobijeđujem AZ.Polako postaje tradicija :)

Ajax-Feyenoord
Došao je i taj derbi,znao sam da ce bit tesko pobijedit na Amstedam Areni.Trudio sam se,ali nisam pobijedio,već su oni,i to 5-2 :shame:

Feyenoord-Heerenveen
Odlična tekma!12 golova,jedna od mojih najvecih pobjeda u FM-u ikada.Bilo je 8-4 za mene,4 gola je zabio Kalinić :& :&

Feyenood-Twente
Twente je dobar ove sezone.Trenutno su četvrti,a bili su i treći krato vrijeme.Blia je teška utakmica,pruzali su mi dobar otpor,srećom,ipak sam pobijedio...

Feyenoord-PSV
Stigao je još jedan derbi,nadao sam se pobjedi.Utakmica nije bila baš nešto.1-1 na kraju pošten rezultat

Groningen-Feyenoord
I za kraj godine,gostovao sam kod Groningena.Uvjerljivo sam ih pobijedio,ne 6-1,kao u prvoj,nego 3-0 što je također uvjerljivo.

Groningen-Feyenoord
Gle ti čuda,ponovo protiv Groningena.Lani su me izbacili u polufinalu,pa je ovo bila idealna prilika za osvetu.Osvtih se! 4:1 za mene.No tu nije bio Groningenov kraj(pogledaj dolje)

Groningen Reserves-Feyenoord
Ponovo naletih na Groningen,no ovaj put su to bile njegove rezerve.I njih sam s lakoćom izbacio.U sljedećoj rundi igram protiv Ajaxa... :)

Izvukao sam tešku skupinu.Bayern,Sevilla,JA,Rapid.Realnost mi je bila kup UEFA-e,no probao sam proč skupinu.I bio sam u igri sve do zadnjeg kola.Gostovao sam u Sevilli,trebala mi je pobjeda,a izgubio sam 5-2 :shame:
Konačni poredak u grupi

Utakmice u skupini

Rapid-Feyenoord
Imperativ mi je bila pobjeda,teskom mukom je i ostvarena.3-2 za Feyenoord.

Feyenoord-Sevilla
E sad su dolazile prave tekme.Prvo je na De Kuipu gostovala Sevilla,nadao sam se da uz malo sreće mogu barem do boda,no izgubio sam na nevjerojatan način,primio sam 2 gola u sučevoj nadoknadi drugog poluvremena :pras:

Feyenoord-Bayern
Nakon što sam pošteno po___dio zbog onih 0-2(rezultat toga su razbijeni zvučnici),slijedio je Bayern.Nadao sam se da se nece ponivit Sevilla,rezultatski jest,no bar mi nisu dali 2  gola u nadoknadi...

Bayern-Feyenoord
Slijedilo je najteže gostovanje od kad vodim Feyenoord,a to je gostovanje u Munchenu.Reko sam sta bude bude,mozda ce FM bit malo i na mojoj strani,pa mozda izvucem bod.Bayern je poveo no uspio sam poravnati na 1-1.Ipak nisam izdrzao Bayernov pritisak,i na kraju Bayern pobijeđuje sa 4-1,a moglo je bit i vise...

Feyenoord-Rapid
Da bi ostao u igri za drugi krug morao sam pobijedit Rapid kod kuće.2-0,sasvim zadovoljavajuće pred odlučujuću tekmu u Sevilli.

Sevilla-Feyenoord
Došla je i ta tekma,proći ili ne proći.Nisam igrao sa uobicajenom taktikom nego nekak ovak 4-3-2-1.Pokazalo se kao čisti promašaj.3-0 je bilo za Sevillu na poluvremenu.U drugo poluvrijeme sam krenuo sa taktikom koju uvijek igram i pokazalo se bolje,no nedovoljno za prolaz dalje,nastavljam Europu u kupu UEFA-e

Ne mogu se žalit na ždrijeb,dobro sam prosao,u prvoj knockout fazi izvukao sam Zenith.Odmah je bilo izvlačenje i parova u drugoj knockout fazi,a kako sam prosao mozete pogledati TU.Zadovoljan sam ždrijebom,nije pretežak,mogu proć dalje

a tu su ss-ovi od važnijih igrača

Henk Timmer
Kevin Hofland
Daniel Jensen
Luigi Bruins
Fabian Canobbio
Nikola Kalinić
Roy Makaay

i za kraj ovog reporta,predstavit cu vam 2 pojačanja koja sam za sad doveo(besplatno):

Angelos Basinas
Michel Salgado

za sad nitko nije otisao,no postoji mogućnost da odu neki igrači,no vidjet cemo...

slobodno komentirajte,slobdno trazite ss,bilo šta..... respekt

....TO BE CONTINUED.......
« Zadnja izmjena: 30.01.2008, 13:48:57 od FilipVG »

Offline dilba

• ma nema ga.
  • Legenda
  • *
« Odgovori #28 u: 30.01.2008, 11:17:39 »
Vrlo dobro stojis na polusezoni, bravo...
Salgado :haha: Dedek in action... :D
Sretno u kupu uefa, i sretno sveukupno...

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #29 u: 30.01.2008, 13:50:23 »
thx dilba ;-)

btw. sjetih se da sam zaboravio stavit ss-ove od važnih igrača u ovoj polusezoni,pa sam editiro svoj post gore

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #30 u: 30.01.2008, 23:52:33 »
Filipe vidim Nikola ubija,ajd što dalje u Uefi,nadam se polufinalu,gdje ti došla ideja za Salgada,budem te pratio dalje,nego ne vidim gdje ti Wijandlum?!

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #31 u: 31.01.2008, 00:17:03 »
Nikola je destroyer,a ovo za Slagada neznam ni sam lolcina  :bo: njega sam uzo vise iz zayebancije  :)
Wijnaldum mi je u U19s ;-) ,a vjerojatno cu ga sad posudit nekome
« Zadnja izmjena: 31.01.2008, 00:26:58 od FilipVG »

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
« Odgovori #32 u: 31.01.2008, 11:56:15 »
kad smo već kod wijnalduma, nabaci ss da ga vidim :D....
inače sretno dalje...super pišeš..

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #33 u: 31.01.2008, 20:52:26 »
@septik
Hvala,i sorry sto ti prije nisam dao ss,tek sam sad vidil tvoj post,evo Wijnalduma
na posudbi je Excelsioru

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #34 u: 31.01.2008, 21:00:54 »
Dobar je Wijandlum,al gdje su još njegove godine?Iako vidim voliš forsirat mlade i preferiraš stil mladih pastuha i prekaljenih starih snobova

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #35 u: 31.01.2008, 22:01:16 »
Evo jedan kratki report,nakon svrsetka zimskog prijelaznog roka.

TRANSFERI

Doveo sam 3 igrača,to su Michel Salgado,Angelos Basinas i Thiago.
Od prve dvojice imate ss-ove gore u onom velikom reportu,pa cu tu stavit samo ss od Thiaga
Prodao sam samo Janotu,a 8 igrača je otišlo na posudbu u Excelsior.Uostalom evo ss od svih transfera.

Od prijateljskih utakmica odigrao sam protiv Cl.Bruggea i izgubio 2-3.

U siječnju sam odigrao 4 prvenstvene utakmice,a u veljači 2,a od toga sam ostvario 5 pobjede i 1 remi.
Evo i tih tekmi:
Feyenoord-AZ
Utrecht-Feyenoord
De Graafshap-Feyenoord
Feyenoord-NEC
Feyenoord-MVV
Sparta-Feyenoord
A tu je i tablica.

U Amstel cupu sam izacio Ajax! :) Bilo je 5-3 za mene.

Eto toliko za ovaj kratki report,sad slijede tekme protiv Zenitha. :cool:
...NASTAVLJA SE....

Offline Maga

• Kimi Raikkonen
  • Trener
  • *
« Odgovori #36 u: 01.02.2008, 18:52:58 »
Svaka cast odlicno ti ide,koja lova za Kalinica !shock! !shock! !shock!

a i isplatilo ti se vidim da kale odlicno trpa samo tako nastavi :&
Ω

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #37 u: 03.02.2008, 02:03:37 »
KRAJ SEZONE 2008/2009

Obranio sam naslov prvaka!Na kraju sam imao 6 bodova prednosti ipred drugoplasiranog Ajaxa.Evo i tablice
A tu su važnije tekme u prvenstvu od zadnjeg reporta:

Feyenoord-Ajax
Veliki derbi i važan za nastavak prvenstva.Iako je Ajax imao puno vise prilika nego ja,otisli su kući praznik ruku,dok 3 boda ostaju u Rotterdamu :)

Heerenveen-Feyenoord
Teško gostovanje kod Heerenveena.Otprilike 2 tjedan prije ove utakmice Heerenveen me izacio iz kupa,pobjedom od 1-0.Isti rezultat je bio i ovog puta,primio sam gol u zadnjih 15 minuta.Nisam uspio barem izjednačit.

Twente-Feyenoord
Nakon poraza od Heerenveena,uslijedio je novi poraz i to od Twentea.Pokazali su da su neugodni protivnik.Kod kuće sam ih pobijedio 2-1,iako sam mučio s njima.Nažalost vratili su mi,bilo je 1-0 za njih.

PSV-Feyenoord
U posljednjem kolu gostovao sam u Eindhovenu kod PSV-a.Iako je bilo zadnje kolo,a naslov osiguran,želio sam pobjedu pošto smo u zadnjoj tekmi odigrali 1-1.Uspio sam pobijediti 0-2 uz 2 gola Kalinića.

U Amstel Cupu sam doživio razočarenje.I to veliko.Dogurao sam samo do četvrtfinala,a mogao sam do finala posto nitko od ozbiljnih momčadi nije preostao,osim Heerenveena.Da vas podsjetim Groningena i Ajaxa sam ja izabacio,a i PSV je od nekoga ispao.
« Zadnja izmjena: 03.02.2008, 03:51:31 od FilipVG »

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #38 u: 03.02.2008, 19:54:22 »
Cestitke na obrani lige...steta za kup, pogotovo za uefu(bila je lijepa prilika) Kalinic ti igra odlicno. Trebao bi malo pomladit momcad posto su ti glavni igraci u godinama, cekam sljedeci report  :)

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #39 u: 03.02.2008, 20:05:39 »

Cestitke na obrani lige...steta za kup, pogotovo za uefu(bila je lijepa prilika) Kalinic ti igra odlicno. Trebao bi malo pomladit momcad posto su ti glavni igraci u godinama, cekam sljedeci report  :)

ma jbg,fm me malo zayebao u kupu UEFA-e.Naravno da trebam pomladit momčad,već sam polako počeo radit na tome,dogovorio sam transfer jednog mladog obrambenog :) ,a ovih starkelja ću se riješit.Novi report bi mogo bit večeras za nesto vise od 2 sata(kad dođem doma).

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #40 u: 04.02.2008, 00:21:11 »
Svaka čast na obrani naslova,vidim Braga te riješila,je ***** dogodi se,vidim rokaš Ajaxa gdje god stigneš i još nešto ovaj Thiago će bit jedna velika ubojica :cool:,mogu samo mislit kaj će radit s Nikolom. hmm,
Ovo bi mogla bit velika karijera,usporedio bih te s Edinovim Nantesom i ako nastaviš bit će odlična karijera,ako i već nije.Živio majsore :&

Offline Los Sam

• Més que un club
  • Trener
  • *
« Odgovori #41 u: 04.02.2008, 01:35:17 »
Cestitam na obrani naslova  !bravo!
Steta za kup Uefe, Braga se cinila kao zicer...
Kao sto su i prije mene svi napomenuli pomladjivanje momcadi bi ti trebao biti imperativ kako bi u nadolazecim sezonama imao momcad za osvajanje LP-a.
Sretno dalje  respekt

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #42 u: 06.02.2008, 00:30:22 »
SEZONA 2009/2010 POČETAK

evo novog reporta,najlošijeg do sad :sad

očekivanja za ovu sezonu:
-Obrana naslova prvaka Nizozemske
-Finale Amstel Cupa
-Korak dalje u Europi
-Osvajanje superkupa

počet ću sa transferima.Doveo sam 3 igrača:
Deana Bouzanisa
Flavia
Giannia Zuiverloona

riješio sam se Salgada i nekih od njegovog društva,a u prvu momčad sam uveo i nekoliko mladih igrača koji su bili moji,samo su bili na posudbama prošle sezone.

Pripreme sam dobro odradio.A odmah sam ostvario jedan cilj,a to je osvajanje superkupa.Igrao sam protiv Heerenveena i pobjedio 3-1.Feyenoord-Heerenveen

E sad onaj najžalosniji dio.

katastrofalno je počelo,sramota!!!Ni sam ne mogu vjerovat!
Tu su sve prvenstvene utamice odigrane do sada:
Feyenoord-PSV-odmah pucanj na početku !mad!
Volendam(novi prvoligaš)-Feyenoord-sramota,pucanj
Heerenveen-Feyenoord-tradicionalno gubim kod njih
Feyenoord-Utrecht-još jedan mali pucanj

A tek tablica,nevjerojatno,ali istinito :sad: :shame: Tablica nakon 4. kola

Lagan protivnik,moram proć.

Izvukao sam skupinu smrti.Teško će bit uopće izborit treće mjesto.

šta reč,nego sam se čudim svojim rezultatima,u početku se sve činilo da dobro,a ispalo je katastrofa.Hvala svima na pohvalama i komentarima.FM ide sad malo na hlađenje(ne dugo).Sorryte na kratkom reportu,nisam imo baš preveliku volju za pisanjem

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #43 u: 06.02.2008, 00:36:23 »
Dobro je Filipe,je *****,šta sad glavu gore i idemo dalje,prebrodit ćeš ti to uopće ne sumnjam u tebe,o skupini da ne pjevam,al kaj da ti kažem bori se pa šta bude,lopta je okrugla,al što mene prca fm je kockast mamu mu je *****

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #44 u: 06.02.2008, 00:49:49 »
Hvala na podršci!Ma sve nas FM kad tad yebe.Malo cu se odmorit od FM-a respekt , onda ću malo se detaljnije posvetit taktici,pa šta bude bude :bo:

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #45 u: 07.02.2008, 10:45:02 »
Ma fico svima se dogada, tak je meni s psg-om bilo, nakon naslova 3 tekme/3 poraza(nisam mogo gol dat,a u napadu bianchi i stancu...)
Pojacanja su super, iako nisu proigrali jos.znas i sam da kad u nizozemskoj krenes s pobjedama nema te tko zaustavit, pa vjerujem da bu tak nakon ova 4 kiksa. a lp- mislim da si jaci od olympiakosa, a i bayerna se moze pobjedit samo otjeraj napadace dalje od 16-erca... drz se

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #46 u: 11.02.2008, 23:04:44 »
@Sesto culo
Hvala ti,borim se! ;-)

@ivanmatov
Hvala i tebi! ;-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POLUSEZONA 2009/2010

Novi report u ovoj lošoj sezoni.Krenut ću od lige:

Jako sam loše krenuo u prvenstvo što ste mogli vidjeti u prvenstvu.Ipak momčad je proigrala i uspio sam se uzdić na 7.mjesto na tablici.Tu su i najvažnije tekme u prvenstvu od zadnjeg reporta:

Twente-Feyenoord
Uvijek težak protivnik.Teško gostovanje s kojeg sam uspio otići neporažen...

Feyenoord-Groningen
U 6. kolu je napokon stigla prva pobjeda u prvenstvu i to,kao što vidite,nad Groningenom.Uvjerljivih 4-1 podiglo mi je moral,no šok je slijedio već u sljedećoj tekmi,u Amstel cupu,no o tome kasnije.

Feyenoord-AZ
Na De Kuipu je gostovao AZ,momčad koju sam redovito do sad pobjeđivao.No svemu kad tad dođe kraj,pa tako i mojem nizu protiv AZ-a,1-3 za goste,najteži poraz u prvenstvu otkako sam na klupi Feyenoorda.

Sparta-Feyenoord
Stigao je i gradski derbi protiv Sparte.Uvijek nabrijani navijači pa tako i momčadi.Nakon prvih 45 min sam veći imao golemu prednost koju je Sparta uspjela samo smanjiti.Bodovi idu na De Kuip. ;-)

Feyenoord-Ajax
Stigao je i taj najveći derbi protiv Ajaxa.Ajax je uvjerljiv u prvenstvu i drže prvo mjesto,dok sam ja tad bio oko 10. mjesta.Znao sam da je prvenstvo gotovo izgubljeno,no i dalje sam želio pobjedu kao da se grčevito borimo.Moji dečki su nadigrali Amsterdamce i zasluženo pobijedili 2-0,oba gola je postigao Kalinić :&

RKC-Feyenoord
Odmah nakon pomalo iznenađujuće pobjede nad Ajaxom,stigao je i bolni poraz od RKC-a.

Feyenoord-Volendam
Nevjerojatno.Baš ih ne mogu dobit!Po drugi put u sezoni spušim od ovih jadnika !mad! !mad!

PSV-Feyenoord
Predzanja utakmica u 2009. godini.Gostovao sam u Eindhovenu.Do sad ni jednom nisam izgubio od PSV-a.No i taj niz se prekinuo.
« Zadnja izmjena: 11.02.2008, 23:07:54 od FilipVG »

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #47 u: 11.02.2008, 23:22:42 »
Eto u prvenstvu si 7 prvak je gotovo nemoguće bit,ali ako uhvatiš neku dobru formu možeš bez problema na 3-4 mjesto,a ako bude veća serija možda izguraš i Psva.Za ligu prvaka ti svaka čast užasno jaka skupina ali si prošao,ova pobjeda nad Bayernom,grmila je negdje Velika Gorica.Protiv Bordouxa imaš velike šanse dobar si sreće imao.Vidim u prvenstvu si opet zdrobio Ajaxa :& al što te ubije onda protiv nekih pavijana izgubiš :pras: užas tako je meni bilo dok sam igrao s Laziom.Flavio će bit mačak i pol kad malo odraste lolcina svaka čast za Dean :& odličan potez i ništa bori se dalje,drago mi je da pišeš i dalje. ;-)

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #48 u: 14.02.2008, 22:35:26 »
@čulo
thx darko što me pratiš ;-)
Za ligu prvaka ti svaka čast užasno jaka skupina ali si prošao,ova pobjeda nad Bayernom,grmila je negdje Velika Gorica.

lolcina

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZIMSKI PRIJELAZNI ROK

Ovo je samo jedan kratki report o trasferima u siječnju 2010. godine

Došli:
Carlos Villanueva -free

Otišli:
Dwight Tiendalli -1.500.000 funti
Diego Biseswar -900.000 funti + klazula

Doći će u ljetu 2010.:
Leo Schwechlen -free
Alexander Farnerud -free
Pierre Wome -free

Otići će u ljetu 2010.:
Jakob Lensky -free

...:TO BE CONTINUED:... :cool:
« Zadnja izmjena: 14.02.2008, 22:46:50 od FilipVG »

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #49 u: 14.02.2008, 22:55:36 »
Villanueva sjajan desni winger,odličan tvoj potez,također dovođenje Schwelena bit će golova iz slobodnja ;-) vidim Wome si čopio on je već malo diskutabilan,ali sigurno može dobro doći u dugoj sezoni svojim iskustvom
Nadamo se četvrfinalu lige prvaka ako budeš prošao još dalje,odlično,malo se popraviš u prvenstvu i bit će dobra sezona,vjerojatno još nekoga možeš uhvatiti po Boosmanu i samo naprijed ;-)