Autor Tema: Feyenoord Rotterdam 2007-2012--->Hajduk Split 2012-2014  (Posjeta: 28351 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline FilipVG

• The south will rise again!
  • Fizioterapeut
  • *
Odg: Feyenoord Rotterdam 2007-2012--->Hajduk Split 2012-???
« Odgovori #125 u: 02.09.2008, 12:51:17 »
POLUSEZONA 2013/2014
Hajduk Split

Napokon stiže i toliko očekivani polusezonski report (moš mislit :D). Čim sam vidio da sam imao tu čast, da mi karijera bude stickana, odmah sam dobio još više inspiracije i motiva da napišem sljedeći report. :)Pa započet ću s HNL-om. Stao sam kod 7. kola protiv Vukovara, evo nastavka....

1. HNL

8. kolo
1 - 4
Nakon lagane pobjede nad Vukovarom, slijedilo je gostovanje u Varaždinu, gdje nikad nisam prošao tako lako, ko ovaj put. Uvjerljiva pobjeda protiv Varteksa, koji nije onaj kakav je bio prošle sezone...

9. kolo
3 - 3
Eh, al ako sam rekao da gostovanje kod Krojača nije nikad bilo lako, onda šta je tek gostovanje kod Pjesnika. Tu sam uvijek teško dolazio do bodova. Uvijek je bilo preokreta, ja povedem, oni preokrenu, pa ja izjednačim....no nisam toliko nezadovoljan bodom iz Kranjčevićeve...

10. kolo
2 - 1
Slaven je ovdje prosječan, nekad odigraju odlično i pobjede jačeg protivnika, a ona izgube bodove kod slabijih i tak....Iako je bilo  2-1 za mene, ne mogu reći da sam strahovao za pobjedu. Od gostiju je bio najopasniji Saša Šest, kojeg mi skautovi preporučuju da dovedem pod svaku cijenu...

11. kolo
1 - 1
Ova utakmica je bila nakon europskog gostovanja kod Zvezde, tako da su igrači bili i malo umorni, ali to nije opravdanje. No jbg kiksevi se događaju i najboljima...

12. kolo
0 - 0
1-1 protiv Trogira se već možda moglo nekako tolerirati, ali 0-0 protiv Zadrana, ne! 2 remija protiv momčadi iz donjeg dijela tablice nisu bila dobra uvertira pred gostovanje u Frankfurtu, protiv Eintrachta...

13. kolo
1 - 0
Nakon 2 kisa u prvenstvu, došla je i ta pobjeda. Moglo je biti i više od 1-0, ali su se moji igrači ispromašivali. Samo sam se nadao da mi se ti promašaji ne odbiju u glavu. Srećom nisu :)

14. kolo
2 - 0
Došla je i ta važna utakmica. Osijek mi je u to vrijeme odmah iza leđa i pobjedom bih se malo odvojio od njih. Prvo poluvrijeme su bili bolji i srećom nisu zabili. U 2. dijelu moji su se malo probudili i pobjeđujemo 2-0. Od tog poraza osijekova je foma počela padati...

15. kolo
1 - 2
Dinamo je ove sezone u lošoj su formi. Loš start u prvenstvo mogla je popraviti pobjeda nad najljućim rivalima i tada bi mi se dosta približili. Ali moja močad je odigrala dobru utakmicu i zasluženo pobjedila...

16. kolo
6 - 0
Nakon vječitog drbija, stigao je još jedan derbi. Bio je to Jadranski derbi. Igralo se na Poljudu, a "Bili" su pokazali tko je "Majstor s mora". No ipak nisam očekivao ovak visoku pobjedu...

17. kolo
0 - 7
Šta reći ovdje. Vukovar, nažalost, svima u ligi služi za poboljšanje gol razlike, pa tako i meni...

18. kolo
0 - 1
Iako je Šibenik u borbi za ostanak, ovo nije bilo lagano gostovanje. Mogu reći da sam imao sreće da nisam primio gol, tj. da sam imao sreće što je Vidaković bio raspoložen i napadaču Šibenika Hrgovčiću skinuo najmanje 4 zicera :&

19. kolo
2 - 1
Zadnja utakmice polusezone. Ne baš najlakša, ali i ne preteška pobjeda na Varteksom za +10 ispred prvih pratitelja na polusezoni!

Toliko što se tiče 1. HNL. Preostaje mi još samo da vam pokažem ligašku tablicu.

Hrvatski kup

Kao što sam u prijašnjem reportu naveo, u 1. kolu izvukao sam GOŠK. Evo kako je bilo:

1. kolo
0 - 4
Kao i prošle sezone, u kupu mi igraju igrači koji imaju manju minutažu, pa im je to šansa da se dokažu. Protiv GOŠK-a se očekivala lagana pobjeda, što sam i ostvario.

2. kolo
0 - 2
Nakon GOŠK-a, za protivnika u kupu izvukao sam lanjskog prvoligaša Moslavinu. Lagana pobjeda, domaći potpuno bezopasni.

četvrtfinale

1. utakmica
0 - 1
I opet sam naletio na prošlogodišnjeg prvoligaša, Sesvete. Sjećam se visokih i uvjerljivih pobjeda nad njima, ali ovog puta je to bilo drugačije, samo 1-0 za mene, no i to je ok. :)

2. utakmica
2 - 2
Iako sam 2 puta vodio, Sesvećani su 2 puta izjednačivali i već sam se prisjetio Kamen Ingrada, kada sam gotovo ispao od njih, i to kod kuće. Ipak, nisam si dozvolio blamažu i prošli smo dalje...

Kup UEFA

Dakle da ponovim, izvukao sam Crvenu Zvezdu. Iako sam ih već rasturio 9-2, pretpostavio sam da se to neće ponoviti. Pogledajte kako je bilo:

1. kolo

1. utakmica
3 - 1
Odlična utakmica, zadovoljan sam igrom svoje momčadi i realizacijom u ovoj utakmici. Jedino šteta šta je Kapo zabio autogol :pras:, jer je gostima ostavio ipak neku nadu u uzvratu.

2. utakmica
3 - 3
Uspjeli smo! Kvalificirali smo se u KU :kee:! Bio sam presretan! Odlično smo odigrali u gostima, stizali vodstvo domaćih i na kraju odigrali 3-3. Jedva sam čekao izvlačenje skupina.

Skupine Kupa UEFA
Izvukli smo, možda ne najlakšu, ali sigurno skupinu koju se može proći. Dakle u skupini sam bio s Interom, Frankfurtom, Zenitom i Levskim.

1. kolo
4 - 2
Poveo sam vrlo rano, već u 1. minuti. Svakako iznenađujuće, ali domaći brzo preokreću to na 4-1, a Pandža smanjuje na 4-2. Šteta, mogao sam i bolje proć.

2. kolo
5 - 0
Utakmica koju sam morao pobjediti, ukoliko želim ostati u igri za prolaz dalje, jer teško da ću osvojiti 3 boda protiv Zenita u gostima, i Intera kod kuće. Veličanstvena pobjeda! :& :& Iako su igrači Levskog cijelu utakmicu imali veći posjed lopte, moja ih je momčad pregazila, demoirala i svaka čast igračima!

3. kolo
1 - 1
Znao sam da me čeka teško gostovanje u Rusiji. Ovo je bila Božja ruka! Zenit bolji cijelu utakmicu, i onda Rukavina zabija za 1-1 u 89. Vrijedan bod, pokazat će se kasnije...

4. kolo
1 - 1
Ovaj bod je teško ostvaren, zato puno vrijedi, ko zlato. Prvo mi u 26 minuta igre ozlijede 3 igrača, od 2 su mogla nastaviti, ali nisam htio riskirati. Nakon toga sumnjivi penal za njih. I tako ja bez zamjena, gubim 0-1...I tako sve do završnica, kada je dosuđen penal za mene. Nisam to mogao gledat, pa sam minimalizirao prozor, i nakon 10-tak sekundi ponovo ga vratim i vidim 1-1. Pucao sam od sreće. Zašto? Jer s ovim bodom sam imao 5 bodova, i 3. poziciju, uz gol razliku +3. Zenit je bio 4. s 2 boda i utakmicom manje te gol razlikom -2. Znači trebaju nakantati Levskog, da bi prošli. Srećom, pobjedili su samo 2-1 i prošao sam skupinu! :kee:

Evo i ss skupine A
U daljnjem dijelu natjecanja čeka me Benfica, prva se utakmica igra na Poljudu. Ukoliko ih prođem, igrat ću protiv CSKA ili Frankfurta. Nadam se osveti Frankfurtu :).

To je to što se tiče utakmica. Sad da vam pokažem transfere u zimi. Došla su dvojica, otišli trojica.

Antonis Georgiou - Nije star, a odličan je. Asistent kaže da je najbolji stoper kojeg imam. Nadam se će to Antonis i pokazati...
Saša Šest - Skautovi za njega kažu da ga trebam dovest po svaku cijenu i da bi mi se definitvno isplatilo dovođenje njega. A i ne samo to, i meni je zapeo za oko svojim odličnm igrama, i to još prošle sezone. Sad se nadam da će i ovdje zabijati...

Iako je tek počeo prijelazni rok, ne planiram više nikog dovest ni prodat.

I za kraj ss od Rukavine. Nastavio je sa sjajnim igrama i uspio sam mu produžit ugovor :kee:! Toliko za ovaj put. Hvala svima koji prate i komentiraju ;-)

Offline Rozga

• Uvik kontra!
  • Trener
  • *
« Odgovori #126 u: 02.09.2008, 15:37:19 »
Karijera ti je odlicna...lijepo pises...odlicni rezultati...benficu bi mogao proc...s kojim updateom igras?   i daj mi ss od jugovica...

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #127 u: 02.09.2008, 22:56:05 »
Hvala ;-)

Igram s Cro-Updateom v1, jer mi je ovo stari save, počeo sam ga igrati prije izlaska cro-updatea v2.

Evo i ss-a kojeg si tražio ;-)

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #128 u: 02.09.2008, 23:44:13 »
vidim da je ta sasa sest dobar a cek jeli on regen ili je postojao kad si uso na manager.rki ko ruki trpa ko lud.javi rezultate kako georgiou igra..pratim te jos najvise mi je drago sto si dinamo dobio i to jos u gostima da je bar hajduk tako jak u stvarnom zivotu ali  *****ga
sve u svemu dobar nastavak.nastavim te pratiti
« Zadnja izmjena: 02.09.2008, 23:48:41 od ilija993 »

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #129 u: 02.09.2008, 23:51:23 »
Šest nije regen, on postoji i u stvarnom životu, mislim da igra za Sesvete hmm.

Jebiga, The South will rise again, doći će i u stvarnosti lijepi dani za Hajduk, samo se treba strpiti...

Hvala što pratiš i komentiraš :) ;-)

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #130 u: 03.09.2008, 00:09:26 »
nista volim gledati d netko igra sa hajdukom a i drago mi je kad cujem da hajduk dobije dinamo :haha: :haha:

Offline oKRamxII

• Oružar
  • *
« Odgovori #131 u: 03.09.2008, 21:38:33 »
Meni nije xD

Pregledna i lijepa karijera, sve na svom mjestu, ujednačeno, jednostavno ukratko nije badava sticky =)

Očito Ruki dosta znači tvojoj ocjeni makar po atributima se ne bi iz prve ruke reklo...

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #132 u: 03.09.2008, 23:00:13 »
Meni nije xD

Pregledna i lijepa karijera, sve na svom mjestu, ujednačeno, jednostavno ukratko nije badava sticky =)

Očito Ruki dosta znači tvojoj ocjeni makar po atributima se ne bi iz prve ruke reklo...

Hvala ;-), kad sam vidio da mi je stickana karijera, odmah sam dobio ispiracija da još opširnije pišem...

Što se tiče Rukavine, znam da se ne bi iz prve ruke reklo, finishing mu je samo 12, al doduše, dio golova je zabio na Challange GK, no ne previše, reko bih max. 10-tak, ne više...

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #133 u: 04.09.2008, 10:24:14 »
filipe mozes li mi reci kako ti je igrao srna na dr jer ga mislim dovesti na dr u udinesea.. respekt

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #134 u: 04.09.2008, 10:59:21 »
filipe mozes li mi reci kako ti je igrao srna na dr jer ga mislim dovesti na dr u udinesea.. respekt

slabo je igrao na DR. U prvoj sezoni imao je samo nekoliko asistencija, a kad sam ga stavio na krilo kasnije, onda je imao preko 30 asistencija :& Definitivno je bolji za krilo ;-)

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #135 u: 04.09.2008, 11:06:56 »
ok hvala problem je sto ja ne igram sa mr om jei mam di natalea i quargellu i jos asamoaha i u napadu bryanda..a onda ce mi ici na amr jer mi natale vec ima 30 god

Offline Rozga

• Uvik kontra!
  • Trener
  • *
« Odgovori #136 u: 15.09.2008, 17:44:31 »
e dal ti jos uvijek igras to s hajdukom???ako ne bi li mogao dobit save????????

Offline Gubinho

• Maskota
  • *
« Odgovori #137 u: 18.09.2008, 15:44:47 »
Zanima me da li mogu dobit link od tih zastavica 1. HNL ?

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #138 u: 21.09.2008, 10:20:43 »
Žao mi što moram ovo reći, ali neću nastaviti pisat ovu karijeru. Razlog je taj što sam dobio novi komp, a save od ove karijere mi je na starom kompu, a kak je taj stari komp u qurcu i ne želi se upalit, morao bih ga otvarat i prebacivat hard disk itd...a to mi se baš i neda i ne želim slučajno neš zajebat...

Šteta, jer baš sam bio završio sezonu 2013/2014. Ukratko ću vam reći kakva je bila sezona. Obranio sam naslov prvaka i kupa, u kupu UEFA došao sam do četvrtfinala, gdje me Leverkusen izbacio na full glupi način iako sam bio bolji u uzvratu i tak...

Sve u svemu, ovo mi je bio najdraži save koji sam igro do sad, počevši od Feyenoorda i završivši u Hajduku. Hvala svima koji su pratili. Možda započnem novu karijeru, a modovi ako žele nek slobodno stave lock ovdje...

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #139 u: 21.09.2008, 11:36:22 »
steta filipe.dobra je karijera to bila..ak bude nova sezona ja sam tu uvijek da poglledam kak ti ide

Offline Yoooo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #140 u: 21.09.2008, 11:49:03 »
Jebiga steta sto neces nastavljat ovo je bila jedna od boljih karijera na forumu i imao si jako dobre uspjehe,ali nema veze sto je tu je uzmi sad neki drugi klub i napravi jos bolje uspjehe :& :&
Nikola Kalinić:
-Cijeli tjedan dinamovci su najavljivali da će nas dobiti, još su govorili da smo bahati, ali na kraju se pokazalo tko je bolji na terenu.Dinamo me neugodno iznenadio koliko je bio bezopasan, ne sjećam se njihova poštenog udarca prema našim vratima.

Offline hajduk2305

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #141 u: 21.09.2008, 11:55:49 »
steta sto neces nastavljat jer je stvarno bila super karijera ali probaj kao sto je yooo reko, uzmi neki drugi klub profiila kao feyenoord i napravi jos vece uspjehe

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #142 u: 21.09.2008, 13:02:09 »
šteta šta ne nastavljaš, jedna od boljih karijera na forumu
 respekt
hrk hrk

Offline ipsi

• Torcida 1950
  • Trener
  • *
« Odgovori #143 u: 21.09.2008, 13:28:52 »
odlicna karijera steta sta ne nastavljas

bilo mi je cast pratiti ovu karijeru  lolcina  respekt  respekt
ja da igran nogomet vjerojatno bi bija najbolji veznjak na svitu, steta sta san lino djubre pa mi je draze pit i unistavat se nego slat vizionarske lopte s ocima

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #144 u: 22.09.2008, 18:41:41 »
Žao mi što moram ovo reći, ali neću nastaviti pisat ovu karijeru. Razlog je taj što sam dobio novi komp, a save od ove karijere mi je na starom kompu, a kak je taj stari komp u qurcu i ne želi se upalit, morao bih ga otvarat i prebacivat hard disk itd...a to mi se baš i neda i ne želim slučajno neš za*****...

Šteta, jer baš sam bio završio sezonu 2013/2014. Ukratko ću vam reći kakva je bila sezona. Obranio sam naslov prvaka i kupa, u kupu UEFA došao sam do četvrtfinala, gdje me Leverkusen izbacio na full glupi način iako sam bio bolji u uzvratu i tak...

Sve u svemu, ovo mi je bio najdraži save koji sam igro do sad, počevši od Feyenoorda i završivši u Hajduku. Hvala svima koji su pratili. Možda započnem novu karijeru, a modovi ako žele nek slobodno stave lock ovdje...

još jednom čestitke za sve postignuto, karijera je zasluženo pod sticky :&

:lock:
JOSOVILLA SUPERSTAR