Autor Tema: Feyenoord Rotterdam 2007-2012--->Hajduk Split 2012-2014  (Posjeta: 30557 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
Odg: Feyenoord Rotterdam
« Odgovori #100 u: 07.04.2008, 01:10:18 »
svaka čast...
Bruins po atributima užasno podsjeća na velikog VDV-a....
Srna  :& 24 asistencije strava...
Thiago po atributima  :& :&

i za kraj Kale...  :&  champ

svaka čast na ovoj karijeri....
Daleko si dogurao...čestitam...

btw. Kale ima rekord avg. rating  :& :D  ;-)

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #101 u: 07.04.2008, 18:29:37 »
Kalinić quee , 35 golova na polusezoni u ligi....isusa ti boga...to je matematički 70 :haha: , svaka čast...kod mene je fuljavao sve šta je mogao...nemrem vjerovat respekt

Skupina ti je bila dobra...Inter jest težak(To se mora priznat); al ova 2 su mnogo slabija...al si 1. bez problema bio :&

kup si sad shvatio(Il sui igrači) malo ozbiljnije :&

sretno dlaje...i koja je već ovo sezona...4. ili 5.(vidim da je 2011.(2012.) a matematika mi je awful :haha:

Offline FilipVG

• The south will rise again!
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #102 u: 07.04.2008, 19:28:34 »
svaka čast...
Bruins po atributima užasno podsjeća na velikog VDV-a....
Srna  :& 24 asistencije strava...
Thiago po atributima  :& :&

i za kraj Kale...  :&  champ

svaka čast na ovoj karijeri....
Daleko si dogurao...čestitam...

btw. Kale ima rekord avg. rating  :& :D  ;-)

hvala...Bruins je legenda,a Srna igra ko u najmlađim danima lolcina,thx još jednom,a za rekord sam baš prekjučer gledao i pričekat ću do kraja sezone,da se još poveća,nadam se respekt

Kalinić quee , 35 golova na polusezoni u ligi....isusa ti boga...to je matematički 70 :haha: , svaka čast...kod mene je fuljavao sve šta je mogao...nemrem vjerovat respekt

Skupina ti je bila dobra...Inter jest težak(To se mora priznat); al ova 2 su mnogo slabija...al si 1. bez problema bio :&

kup si sad shvatio(Il sui igrači) malo ozbiljnije :&

sretno dlaje...i koja je već ovo sezona...4. ili 5.(vidim da je 2011.(2012.) a matematika mi je awful :haha:

Hvala i tebi,nemrem ni ja vjerovat za Kalinića :& ....Ovo mi je 5. sezona ;-)

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #103 u: 07.04.2008, 20:04:55 »
Prvo što sam zamjetio je da jako puno zabijaš  :& vidim i Thiago proradio u tandemu s Kalinićem,prvenstvo jako dobro poigrao si se s Ajaxom,Psvom i Az-om,liga prvaka također odlična samo jedan poraz od protestanata,od svih ovih tvojih igrača ja sam se zaljubio u Thiaga po meni jako dobra tvoja kupovina pred 3 sezone ako se ne varam.A sad te čeka Roma,težak posao iako sad zavisi koje igrače imaju,ako su je pomladili bit će ti puno teže,a ako guraju sa starima imaš jako dobre šanse i probaj što dalje dogurat. champ

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #104 u: 20.04.2008, 11:29:35 »
@Darko
Hvala,čini se da je Thiago napokon onaj stari.A što se tiče Rome imaju Aguera,Matiasa Fernandeza,VDV-a(al nemre im igrat u LP),Giuseppea Rossija,koji se sjajno razvio...već sam odigrao protiv njih,a kako sam odigrao saznat ćeš u novom reportu,na kraju sezone.

@blue_hell86
Vjerojatno mi inspiraciju daje moja momčad koja je ovu polusezonu odigrala na vrhuncu svoje moći i stvarno je užitak gledati kako igraju.No ponovno razmišljam da završim karijeru s Feyenoordom,a to će ovisiti o broju trofeja koje osvojim ove sezone i TB-u koji će mi dat kasnije.

Offline Didier Drogba

• Maskota
  • *
« Odgovori #105 u: 21.04.2008, 14:45:29 »
Odlično ti ide  :& transferi :kee:samo tako nastavi ODLIČNO!!

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #106 u: 24.04.2008, 16:02:53 »
KRAJ SEZONE 2011/2012

Završio sam još jednu,ukupno 5. sezonu s Feyenoordom.Možda je ova bila čak i zadnja,no vidjet ćemo...Nego krenimo redom.Za početak Eredivisie.

Na polusezoni sam imao sve pobjede i jedan remi.Bilo je već tada očtio da samo čudom mogu izgubiti prvenstvo.U proljetnom djelu prvenstva sam bio ipak nešto slabiji upisavši 2 remija i jedan poraz,te sve ostalo pobjede.Dakle evo kako izgleda tablica nakon svih odigranih utakmica.Naravno izdvojio sam i neke utakmice:

Feyenoord - Ajax 1:0
Iako sam dominirao većinom utakmice teško je bilo zabiti gol,a zabio ga je Karim tek u 82. minuti.Dečko nema baš neke predobre ocjene,ali većina zabijenih golova je bilo važno poput ovoga.

Roda - Feyenoord 3:0
Ovo je bio jedini poraz u prvenstvu ove sezone.Cisse me uništio,a vjerojatno je bilo ključno isključenje Buijsa,jer je već u idućoj minuti Cisse zabio za 2:0,a tad se bilo teško vratiti.No nema veze,uskoro sam im se osvetio.Ovo je ujedno bio i najveći poraz u ovoj sezoni,računajući sva natjecanja.

Feyenoord - Heerenveen 4:0
Rutinska pobjeda nad Heerenveenom.Ovu pobjedu sam stavio ponajviše radi toga da ne bude premalo ss-ova prvenstvenih utakmica.

Twente - Feyenoord 3:3
E ovo je bila sjajna utakmica,barem drugo poluvrijeme.Na odmor se otišlo s rezultatom 0:0,a kad je u 76. bilo već 3-0 za Twente,mislio sam da mi se bliži još jedan poraz i to opet 3-0.No moji igrači su se nevjerojatno vratili.Prvo Kalinić smanjuje u 83.,a Millan samo 2 minute kasnije dovodi utakmicu u neizvjesnost pogotkom za 3-2.I onda u 89. Flavio postiže izjednačujući pogodak.Bio sam sretan i s remijem,jer bio sam na pragu poraza,a onda sam u samo 6 minuta došao do boda.

PSV - Feyenoord 3:3
Iako je PSV jako loš ove sezone,nisam se nadao da ću lagano doći do 3 boda,ako ću do njih uopće doći.Odlična utakmica se igrala na Phillips stadionu.Domaći su poveli u 24. minuti.No deset minuta kasnije bilo je već 1-2 za mene(Farnerud 27. i Kalinić 34.).Al jbg prednost nije ostala do kraja prvog poluvremene,te PSV u razmaku od 3 minute postiže 2 pogotka i na odmor PSV ide s prednošću od 3-2.I kad se već činilo da ću zaključiti sezonu porazom,Thiago postiže gol u sučevoj nadoknadi za konačnih 3-3.

I taj trofej je osvojen!Više-manje je bio lagan put do finala,jedino je polufinale bilo malo teško,no to sad ni nije bitno.Bitno je da sam osvojio taj Amstel Cup.Pa evo kako je to sve teklo

4th round
NEC - Feyenoord 2:3
Ni ovdje nije bilo baš pretjerano lagano,no nisam se ni namučio.Na poluvremenu je bilo 2-2,a Kalinić je na početku 2. poluvremena postigao gol za 2-3,te smo tako prošli u četvrtfinale.

četvrtfinale
Eindhoven - Feyenoord 0:3
Ovdje nije riječ o PSV-u,da ne bi bilo zabune,nego o puno manje poznatom Eindhovenu koji je,naravno,u sjeni PSV-a.Lagano sam se prošetao.Kako bi Cezar reko:"Dođoh,vidjeh,pobjedih"

polufinale
Roda - Feyenoord 0:1
U polufinalu me snašla Roda.Kup utakmica protiv njih se igrala nedugo nakon one prvenstvene(3-0 za rodu) i imao sam tremu uoči gostovanja.Nadao sam da se neće ponoviti ta prvenstvena utakmica.I srećom nije se ponovila,bilo je 0-1 za mene,al utakmica je bila gruba.Sudac je podijelio 3 crvena kartona.Dva njima, a meni jedan fck

finale
Feyenoord - VVV 2:0
VVV je napravio golemi uspjeh ulaskom u finale.Zato će i igrati Kup UEFA iduće sezone.No moja momčad ih je bez većih problema pobjedila i obranila Amstel Cup.

Veličanstveno sam odigrao LP.Gledajuči komplentno natjecanje,imao sam više težih protivnika nego prošlih sezona.Pa evo počinjem s osminom finala

1/8 finala

Roma - Feyenoord 1:1
Znajući kakve Roma ima igrače(M.Fernandez,G.Rossi,Aguero...),s tremom sam ušao u dvoboj s Romom.Mislio sam de će me razvaliti,a zapravo ispalo je više nego dobro.Roma je bila bolja,no Tamas je doveo moju momčad u vodstvo u 80. minuti,ali 5 minuta kasnije Taddei izjednačuje,no i 1-1 je odličan rezultat za uzvrat.

Feyenoord - Roma 4:2
Uzvrat je bio vatren.Poveo sam ranim golom Kalinića,koji je bio junak večeri.Roma izjednačuje u 33. ali 2 minute kasnije ponovo Feyenoord vodi i ponovo je Kalinić zabio.Eh 2 minute nakon toga opet gol,al za Romu.Rossi izjednačuje na 2-2 i s tim rezultatom se ide na odmor.U nastavku sam bio bolji,kao i u prvom dijelu,a Tamas u 69. zabija za 3-2.Roma se otvorila nakon toga i točku na I stavio je Kalinić u sučevoj nadoknadi za sjajnih 4-2.Na redu je bila još jedna talijanska momčad,Milan.

1/4 finala
Feyenoord - Milan 4:1
Nezaboravnu utakmicu su odigrali moji dečki.Na De Kuip je stigao veliki Milan.Začudio sam se kad sam vidio da utakmicu počinju u formaciji 3-4-3.,buduća da igraju u gostima.To se pokazalo pogrešno i ostvario sam veliku prednost već u prvoj utakmici.No znao sam da još ništa nije gotovo...

Milan - Feyenoord 2:0
Pirova pobjeda Milana.Nisu bili previše bolji od mene,ali su zasluženo pobjedili,no nisu zaslužili prolaz.Slijedio je Liverpool...

polufinale
Feyenoord - Liverpool 2:1
U zadnja 2 susreta protiv Redsa nisam izgubio,ostvario sam pobjedu 1-0 i remi na Anfieldu.Sad je ipak sve bilo drugačije,jer jeI sami znate koliko je Torres dobar.Tako da mi je on predstavljao najveću prijetnju.Baš je od doveo Liverpool u vodstvo.I tko zna što bi bilo da se nije ozlijedio :D U drugom dijelu sam bio dosta bolji od gostiju,a Kalinić s 2 gola donosi malu,ali vrijednu prednost za uzvrat.

Liverpool - Feyenoord 2:2
Nadao sam se da Torres neće igrati,no ipak je bio u prvih 11,iako se tek oporavio.I takav tek oporavljen je vrlo opasan.Liverpool je i došao u vodstvo njegovim golom,ali nedugo zatim Bruins izjednačuje iz penala,da bi do kraja poluvremena Tamas zabio za 1-2.Do kraja Liverpool je uspio samo izjednačiti,a moja ekipa je prošla u svoje 2. finale LP-a otkako sam ja na klupi.U finalu sam čekao pobjednika iz susreta Barca-Inter...

finale
Inter - Feyenoord 1:3
Po 3. put u ovogodišnjem izdanju LP-a sam igrao protiv Intera.I ovog puta sam bio bolji od njih.Junak večeri je bio Bruins koji je blistao.Prvo me doveo u vodstvo u 16. minuti,u međuvremenu je Inter izjednačio,no Tamas je zabio u 60. i vratio mi prednost,da bi sve dileme oko pobjednika riješio Bruins u sučevoj nadoknadi.Slavlje je moglo početi!! :kee: :kee:

Transferi u zimskom prijelaznom roku:
Antonio Ježina-doveden kao zamjena Bouzanisu,odlično odigrao protiv Liverpoola na Anfieldu
Juval Fogelman-doveden kao mogući talent,no baš se i nije istaknuo...

Najvažniji igrači u ovoj sezoni:

Nikola Kalinić-riječi su suvišne :& :& :&
Darijo Srna-odigrao sezonu karijere,više od 30 asistencija :&
Gabriel Tamas-osim što je zabio puno golova za jednog stopera,u obrani je također bio sjajan :&
Luigi Bruins-isto nemam riječi,sjajan igrač :& :&
Alexander Farnerud-igrao olično na lijevom krilu,solidan broj asistencija...
Thiago-iako je zabio puno manje nego Kalinić,bio je važan igrač i često je zabijao kad Nikola nije mogao zabiti...

Eh sad da pogledamo statistiku  u ovih 5 sezona.Eredivise 4/5(4 puta sam osvojio od mogućih 5 puta),Amstel cup 2/5,nizozemski superkup 4/4,Liga Prvaka 2/4,Svjetsko klupsko prvenstvo 1/1,Kup UEFA 0/1,Europski superkup 0/1.Sve u svemu,zadovoljan sam osvojenim.

Eto toliko od mene za ovaj put,hvala svima koji prate i komentiraju.Ovo je možda bila i moja zadnja sezona u Feyenoordu...

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
HNK Hajduk Split
« Odgovori #107 u: 17.08.2008, 16:32:12 »
I bila je to moja zadnja u Feyenoordu, a sljedeća postaja je....Split, točnije Hajduk.

Dakle, nakon što samo završio 5. sezonu s Feyenoordom, dvoumio sam se da li da ostanem još jednu ili da odem u neki drugi klub. Odlučio sam se za ovo drugo. Nije mi se dalo ići ispočetka i pokretat new game i loadao sam taj stari save, te preuzeo Hajduk.

SEZONA 2012/2013 - POČETAK
Hajduk Split

Ukratko o klubu:
Hrvatski nogometni klub "Hajduk Split" osnovala je, u praškom kafiću U Fleku, skupina splitskih studenata koji su studirali u Pragu: Fabijan Kaliterna, Lucijan Stella, Ivan Šakić, Vjekoslav Ivanišević, a po nekima i Vladimir Šore. Ime je klubu, na kraju, dao profesor splitske gimnazije Josip Barač nakon što su mu spomenuti studenti u ured utrčali naglo poput pobunjenika, tzv. hajduka.
1950. godine klub je osvojio prvenstvo Jugoslavije bez izgubljenog susreta, što je rekord koji dosad nitko sa ovih prostora nije srušio. Iste godine, prije odlučujuće utakmice sa Crvenom Zvezdom (pobjeda 2:1) osnovana je navijačka organizacija Torcida, te postala prva organizirana navijačka skupina u Europi.

Od 1970. do 1980. godine bio je period zlatne generacije Hajduka koja je napravila najbolje rezultate u povijesti kluba: polufinale Kupa pobjednika kupova sezone 1972./73.,5 uzastopnih uzastopnih kupova, te polufinale Kupa UEFA 1984.
 8. svibnja 1991. Hajduk je osvojio posljednji jugoslavenski kup, pobijedivši, kao autsajder, usred Beograda, tadašnjeg europskog prvaka Crvenu zvezdu sa 1:0.

Mnogi brkaju Hajdukov grb, a onaj pravi izgleda ovako: hrvatska šahovnica u krugu, obrubljena plavom vrpcom, sa na svakoj strani po 2 okomite crte. Iznad šahovnice piše Hajduk, a ispod Split. Šahovnica se sastoji od 25 bijelo crvenih polja koja su iste debljine kao i plavi polukrug. (primjer je na vrhu posta).

Klub ima veliku navijačku bazu širom Hrvatske, a izrazito snažnu bazu ima na hrvatskom priobalju od Savudrijske vale do Prevlake, te u Dalmaciji. U ostatku bivše SFRJ, klub je svugdje imao navijača, među svim narodnim i vjerskim zajednicama, kao nijedan drugi klub na području bivše SFRJ.

Toliko o Hajduku, vratimo se manageru. U Hajduk sam došao početkom srpnja 2012. A  prije mog dolaska obavljeni su neki transferi.  Otišli su neki važni igrači poput Pape i Bagarića, ali su dovedeni Havojić, Mikulić i Jugović. Dok ovo pišem već sam na početku sezone 2013/2014., pa ću o ovoj trenutnoj sezoni pisat u idućem reportu kad odigram nekoliko utakmica. O sezoni 2012/2013 sam nešto pisao i u "Kako vam ide?",a sad sam odlučio nastaviti pisati, ali kao karijeru. :)

Za početak transferi sezone 2012/2013
Kao što vidite dobio sam dosta para za TB i nisam baš štedio. Žao mi je što sam doveo Dudu i Boumsonga, pokazali su se kao promašaj. Francuza sam ubrzo maknuo, a Dudu tek na kraju sezone jer sam od njega očekivao više. Jugović, Aussar i Zeefuik su se pokazali kao najbolja pojačanja :& Ove bitne igrače sam mislio predstavit u idućem reportu, pa zato nisam stavljo ss-ove,a ostala pojačanja nisu nešto nepropustivo. No ako nekoga neš zanima slobodno nek traži ss...

Evo i taktike koju sam najčešće igrao i idealnih 11. Najviše mi je žao što je Brkljača otišao, bio je jedan od ključnih igrača, al nije htio obnovit ugovora, a isticao mu je u 2013. godini. Van Bommela sam pustio na free transfer, prestar je da bi više igrao za moj tim. Što se tiče prve 11-orice, Mujdžu sam stavljao na AMR, pa je Juan Silva igrao DR, a isto tako nekad su Andrić u J. Silva igrali MC-a umjesto van Bommela. Havojić je najćešće igrao od prve kad sam odmarao neke igrače ili kad su Rukavina ili Jugović bili ozlijeđeni i zadovoljan sam njegovom igrom. Mikulić je bio standardan stoper, rotirao sam Pandžu i Buljata najčešće, a Zeefuik, u napadu, sam rijetko rotirao.

Sad prelazim na utakmice. Hajduk je sezoni prije mog dolaska bio 4. u ligi, ali su osvojili Hrvatski kup, pa smo zato sudjelovali u Superkupu i kupu UEFA.
HRVATSKI SUPERKUP 2012.

Aktualni prvak Hrvatske Dinamo protiv aktualnog pobjednika kupa Hrvatske Hajduka. Na startu sezone najveći hrvatski derbi. Okupila se gomila navijača i s jedne i s druge strane.

Što se utakmice tiče, odlično smo počeli i već u 8. minuti Rukavina dovodi Hajduk u vodstvo, koje je u 28. minuti povečao on sam. Sjajna igra Hajduka, nakon poluvremena 0-2 na Maksimiru. Dinamo je išao napraviditi spektakl i preokrenuti moje vodstvo, no napadi su im bili bez uspjeha sve do 74. minute, kad je dosuđen penal za domaće. Pandev ga je realizirao i činilo se da će utakmica bit neizvjesna. No maksimirsku publiku šokirao je Osmar, postigavši gol 3 minute nakon što je Pandev zabio. I kad su ljudi već odlazili sa stadiona, Frljužec zabija u sučevoj nadoknadi i daje Dinamovcima trunčicu nade, no Hajduk je zasluženo osvojio Superkup! SS možete vidjeti ukoliko kliknete na sliku iznad.

1. HNL 2012/2013
Liga je osvojena! Na kraju smo imali samo 2 poraza i bilo je neizvjesno do 30. kola. Tad je Dinamo bio 4 ili 5 bodova iza mene, ali su kiksali u idućem kolu pa sam na kraju uvjerljivo bio 1. SS Tablice sve govori. Pogledajte koliko golova su Sesvete primili. :& :haha:

Izdvojih i nekoliko utakmica:

Hajduk - Osijek 2:3
Prva prvenstvena utakmica, utakmica koju smo, po meni, nezasluženo izgubili. Oni su poveli već nakon 10-11 sekundi zbog Conjarevog lošeg dodavanja. Do poluvremena smo izjednačili, da bi početkom drugoga došli do 2-1, no Osječani preokreću to u razmaku nekoliko minuta. Do kraja smo pritiskali, ali ostalo je 2-3.

Zagreb - Hajduk 4:4
Ah ovo je jedan mali pucanj. Bolji sam bio, poveo sam sjajnim golom Brkljače iz slobodnjaka. Baraban ubrzo izjednačuje za ZG, a početkom 2. pol. Zagreb vodi, no opet ja preokrećem,pa Zagreb izjednačuje...ugl. vrtimo se u krug. Povedem ja u 83. i naravno, zatvorim se, ali FM je FM i dobim gol u sučevoj nadoknadi... :roll: jbg, dešava se...

Hajduk - Dinamo 3:2
Jedva sam čekao ovaj derbi. Dinamo je bio 2 boda ispred i pobjedom bih zasjeo na 1. poziciju. No gosti su poveli ranim golom Andersona. U 14. već je 1-1, iz penala zabija Forsell. Ali Dinamo je pokazao da je ovdje došao po 3 boda, pa na poluvremenu vode 1-2. Tad moji dečki nabrijani ulaze u 2. poluvrijeme i na kraju 3 boda ostaju u Splitu. Bilo je teško, no najbitnija su 3 boda i dobra atmosfera pred Atletico Madrid...

Varteks - Hajduk 2:4
Varteks je sezonu završio na 3. mjestu, no moj dojam je da su mogli i više. Više su me zadivili nego Dinamo, a da ne pričam o Gordanu Vuku, koji je jednom protiv Zagreba zabio 4 gola, a od tog 3 u sučevoj nadoknadi!Na kraju je bio prvi strijelac lige s 28 golova. :& Varteks je odlično počeo i vodio me čak 2-0, ali pokazao sam da imam kvalitetniju momčad, što i rezultat pokazuje.

Hajduk - Zagreb 2:2
Ah muke se Zagrebom...U prvom poluvremenu su bili apsolutno bolji i dobro sam prošao što sam gubio samo 0-2. Na kraju smo uspjeli izvući bod, no bio sam nezdovoljan igrom, pogotovo u 1. poluvremenu. :bad:

Dinamo - Hajduk 1:2
U jesenskom djelu prvenstva, od derbija s Dinamom držao sam 1. mjesto. No tad su se dogodili kisevi protiv desetoplasiranog Šibenika (0:0 na Šubićevcu), pa ono protiv Zagreba...A Dinamo je manje kiksao, usput su igrali i skupine kupa UEFA. Ovo je bila zaostala utakmica i da me Dinamo pobjedio došao bi do 5 bodova prednosti što nebi bilo baš malo, jer je ipak tijesna utrka bila. Iako je Dinamo poveo preko Andersona, koji mi uvijek da gol !mad!, mi preokrećemo do poluvremena na 1-2 i odlazimo kući s punim plijenom :)

Varteks - Hajduk 2:0
Drugi poraz mi je nanio Varteks finišu prvenstva, ali to nije utjecalo na konačni ishod na tablici jer sam već prije te utakmice osigurao naslov prvaka. Više sam se orijentirao na finale kupa. Varteks je zasluženo pobjedio, a ponovo je blistao Vuk :&đ

Hajduk - Dinamo 4:1
33. kolo HNL-a. Pretposljednja utakmica sezone. Ništa lijepše od uvjerljive pobjede nad najvećim rivalima na proslavi naslova prvaka...

Hrvatski kup 2012/2013

Vukovar '91 - Hajduk 1:6
Šta reći osim lagan i rutinski prolaz protiv Vukovaraca...

Osmina finala:

Hajduk - Cibalia 3:1
Mukom smo došli do pobjede protiv Cibalie. Poveli smo tek u 2. poluvremenu, no Cibali je ubrzo izjednačila. Ipak u završnici s 2 pogotka potvrđujemo prolazak dalje.

Četvrtfinale:

Varteks - Hajduk 2:3
U početku se činilo da će to bili lagana pobjeda, no Varteks je pokazao koliko je opasan i čak su iz 0-2 došli do 2-2, ali im je ipak pala koncentracija u završnici i dobili su treći za konačinih 2-3 za mene. :)

Hajduk - Varteks 1:1
Varteks je i u ovoj utakmici pokazao da ih je teško pobjediti i do vodećeg gola smo došli tek u 77. minuti, ali Jonjić je spasio Varaždince od poraza u sučevoj nadoknadi. No Hajduk ide dalje!

Polufinale:

Kamen Ingrad - Hajduk 0:2
E sad je uslijedilo ono najteže. Proći Kamen Ingrada. Vjerujem da i vi mislite o čem ja pričam? Pa i ja sam mislio da ću proć lagano, pogotovo nakon 2-0 prednosti iz prve utakmice.

Hajduk - Kamen Ingrad 0:2 (3:1 pen.)
Na kraju sam se skoro opekao zbog podcijenjivanja. Prošao sam teško, tek na penale. Svaka im čast, ali finale je moje!

FINALE:
Dinamo - Hajduk 1:1
Prva utakmica u Maksimiru izjednačena, najpoštenije je tih 1-1. U svakom slučaju dobar rezultat za uzvrat...

Hajduk - Dinamo 3:0
Kup je naš! champ champ

Kup UEFA

1. pretkolo:

Hajduk - Torpedo Kutaisi 2:0
Iako smo pobjedili, nisam bio previše zadovoljan jer smo imali hrpu prilika, a samo su 2 lopte ušle u gol.

Torpedo Kutaisi - Hajduk 0:6
Ono što nismo iskoristili na Poljudu, naplatili smo u uzvratu. Uvjerljiv prolaz s ukupnih 8-0

2. pretkolo:

Hajduk - Otelul 4:2
U 2. pretkolu nismo bili nositelji, ali sam imao sreće u ždrijebu. Izvukao sam rumunjski Otelul. U prvoj utakmici smo briljirali. Vodili smo 4-0, i skoro smo dali i 5. gol. I tad umjesto da se povućem, ja nastavim napadati i zabe mi 2 gola :pras:. Srećom sve je bilo dobro i u uzvratu

Otelul - Hajduk 1:3
Uvjerljivo sam bio bolji i u uzvratu i lagano smo prošli dalje s nadom da ćemo dobit što lakšeg protivnika u 1. kolu

1. kolo:
Hajduk - Atletico Madrid 3:2
Dobio sam vrlo teškog i zahtjevnog protivnika. Rekoh, ko ga jebe, idemo pokušat iznenadit. Kod kuće smo uspjeli preokrenu vodstvo Španjolaca i doći do minimalne prednosti...

Atletico Madrid - Hajduk 3:1
Šteta, stali smo na 1. kolu i iduće sezone ćemo morati izboriti grupe LP ili kup UEFA. Za utjehu mogu samo reći da smo bili ravnopravni s Atleticom

toliko za sad, uskoro novi report. Ak trebate bilošta recite slobodno...

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
Odg: Feyenoord Rotterdam 2007-2012--->Hajduk Split 2012-???
« Odgovori #108 u: 25.08.2008, 15:24:10 »
SEZONA 2013/2014 - POČETAK
Hajduk Split

Evo novog reporta, od tekuće sezone. Lani sam osvojio kup, prvenstvo i superkup. Cilj za ovu sezonu je sve to obraniti i pokušati se kvalificirati u Ligu Prvaka ili u Kup UEFA.

Za početak ću vam pokazati transfere u novoj sezoni. Dobio sam malo para za transfere pa sam uglavnom dovodio free igrače, a najviše sam zaradio na prodaji Lovrena i Havojića. Još u zimu je Brkljača potpisao za Vicenzu, tako da sam ostao bez jednog od najboljih igrača iz prošle sezone...

E sad da predstavim ta pojačanja:
Jurica Vranješ - iskusni DM, iako je star, nije loš i nije stranac, tako da će mi sigurno dobro doći nakon odlaska Brkljače i van Bommela
Umit Kocin - Lijevo krilo, na toj poziciji mi je bio jako potreban neki igrač, a kako mu je istjecao ugovor još u zimi sam dogovorio trogodišnju suradnju...
Casper Grønn - I s njim sam potpisao u zimu, ali je ko i Kocin došao na ljeto nakon što mu je ugovor istekao. Potreban na poziciji MC i DM, a može uskočiti i na stopera ako će biti potrebno
Olivier Kapo - Jugović mi se ozlijedio krajem prošle sezone i vartio se tek sredinom 8. mjeseca, pa sam trebao nekog AMC-a, pokazalo se da je Kapo pravi izbor i da neće biti samo zamjena. Navijači su zadovoljni s njim, a to je najvažnije..
Sotiris Kyrgiakos - On je doveden da bude zamjena, jer postojala je mogućnost da Buljat otiđe.
Tales - Talentirani Brazilac, vjerujem  i nadam se da će pokazati da je pravo pojačanje.

Sad slijede utakmice. Započet ću s pripremama. Vrlo sam zadovoljan kako su odrađene, pogotovo generalna provjera protiv Crvene Zvezde :&

Evo i ss od te tekme protiv Zvezde
9 - 2
(za ss kliknite na rezultat ili na bilo koji grb)

1. HNL
Tako sam pun samopouzdanja i odlične atmosfere krenuo u prvenstvo, a prva utakmica je bila doma protiv Zadra.
1. kolo
1 - 0
Iako smo dominirali, efikasnost je bila slaba, no ipak je bio start sezone, a i kasnije se efikasnost poboljšala

2. kolo
1 - 4
Ovdje je bio Ante Rukavina show. Domaći su poveli sjajnim golom Tomasova iz slobodnjaka, ali onda ih je Ruki uništio :&

3. kolo
4 - 1
Još jedna uvjerljiva pobjeda nakon Intera. Navijači prezadovoljni visokom pobjedom nad rivalima. :)

4. kolo
1 - 1
Prva malo teža utakmica u sezoni. Nakon vodstva 0-1 u 83. povukao sam se, ali ipak su domaći došli do izjednačenja i onda je još Mikulić bezveze dobio crveni - zbog prigovora, čini mi se :roll:

Nakon utakmice s Osijekom, uslijedile su 2 derbija. Prvo protiv Dinama kod kuće, a zatim protiv Rijeke u gostima, koja je do našeg međusobno susreta ima 4 pobjede u 4 utakmice!

5. kolo
3 - 1
Možda ovo i nije baš realan ishod, ali nogomet je nogomet :)

6. kolo
3 - 3
Ovo je bila strašna utakmica, a sve najzanimljivije dogodilo se u finišu utakmice. Inače rijeka je povela u 22. minuti, da bi u 35. autogolom Sucurovića poluvrijeme završilo 1-1. U drugom dijelu na početku Rijeka dolazi do 2-1 i tako je bilo do 83. Onda Primorac zabija za 2-2. I sad ja ostavim da igraju ofenzivno, i defensive line push up i visokim attackingom i u 86. Rijeka ponovo vodi. Već sam mislio da je gotovo, kad je Ruki izjednačio u 89. :& Eh onda sam se povukao i zadovoljio sam se s bodom.

7. kolo
7 - 0
Šta reći ovdje. Većini igrača koji manje igraju sam dao priliku da ovdje zaigraju od 1. minute, neki su to vrlo dobro iskoristili

Evo kako stojim u 1. HNL. Dinamo je loše počeo i sumnjam da će mi konkurirati za naslov, barem neće bit zanimljivo ko prošle sezone...

Hrvatski kup

Tu još nisam odigrao ni jednu utakmicu, ali saznao sam protiv koga ću igrati u 1. kolu, a to je GOŠK.

LIGA PRVAKA

U natjecanje sam ušao u 2. pretkolu gdje sam bio nositelj. Tamo sam izvukao latvijski Metalurgs. Evo kako sam odigrao protiv njih:

2. pretkolo
1 - 4
Već u prvoj utakmici je riješeno pitanje sudionika u 3. pretkolu. Lagana i uvjerljiva pobjeda.

4 - 0
Uzvrat je bio formalnost gdje sam, kao i u prvoj tekmi, bio uvjerljiv.

U 3. pretkolu sam naletio na Nurnberg. Nisam najbolje prošao, ali mogao sam i lošije proći.

3. pretkolo
1 - 1
Utakmica je bila dobra, puno prilika i s jedne i s druge strane. Gosti su poveli iz jedne kontre nakon mog kornera. E onda mi se dogodila Božja ruka :). Prvo im u 90. ozlijedim najboljeg napadača, sudac pokazuje 3 min nadoknade, a Kapo izjednačuje skoro u 95. min! :) Rezultat je otvoren u uzvratu.

4 - 3
Uzvrat je bio napet. Iako me Nurnberg vodio na poluvremenu s čak 4-1, do 66. minute uspjevam smanjiti na 4-3, ali nažalost to je bilo to. Ko i lani, bio sam blizu da izbacim jednog velikana...No, pogledajte koga sam izvukao u Kupu UEFA ! :haha:

eto toliko za ovaj put, slobodno komentirajte, tražite ss-ove.... ;-)

Offline Šufigani

• pokazujem kakav sam frajer
  • Trener
  • *
« Odgovori #109 u: 25.08.2008, 16:34:25 »
Ajde valjda ćeš uspjeti obraniti te puste titule i preko Crvene Zvezde se kvalificirati u kup uefa.
Kako je Hajduk prolazio prošlih sezona prije nego što si ti došao?

Offline Yoooo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #110 u: 25.08.2008, 16:43:07 »
Jebiga stvarno steta sto nisi proso u LP ali valjda ces proc u Kup Uefa i naravno osvojit Prvenstvo i Kup.
Nikola Kalinić:
-Cijeli tjedan dinamovci su najavljivali da će nas dobiti, još su govorili da smo bahati, ali na kraju se pokazalo tko je bolji na terenu.Dinamo me neugodno iznenadio koliko je bio bezopasan, ne sjećam se njihova poštenog udarca prema našim vratima.

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #111 u: 25.08.2008, 17:17:58 »
@Frayebač
ma niš posebno, osvojili su 2 kupa, 3 puta bili 2. jednom 3. i jednom 4. a u Europi su najdalje došli do Euro Cup 1st Rnd i to 2 puta...

@Yoooo

nadam se i ja :)

Offline Maga

• Kimi Raikkonen
  • Trener
  • *
« Odgovori #112 u: 25.08.2008, 18:49:54 »
Vidim dovode se veterani  lolcina pripreme fantasticne  :kee: zvezda 9-2  !hihi!

dobro ti u ligi ide,vidim dobio si mi dinamo  !mad!  respekt

steta za LP,al ocekujem najmanje 5 komada zvezdi ak ne i vise...

daj ss rukija i financija,sretno ;-)
Ω

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #113 u: 25.08.2008, 19:00:33 »
@Mage

Evo Rukija

Igra predobro, car je. Prošle sezone mi je više igrao AML, sad ga stavljam na FC i vidim da je tako bolje :)

i tu su financije

Offline Maga

• Kimi Raikkonen
  • Trener
  • *
« Odgovori #114 u: 25.08.2008, 19:03:07 »
Ruki  :kee: kako trpa  :& :& produzuj mu ugovor ....odma... i financije su u odlicnom stanju... ;-) samo tako nastavi
Ω

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #115 u: 25.08.2008, 19:13:44 »
Ruki  :kee: kako trpa  :& :& produzuj mu ugovor ....odma... i financije su u odlicnom stanju... ;-) samo tako nastavi

a nudim mu stalno al ne želi !mad! nastavit ću mu dosađivat pa će valjda prihvatit :haha:

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #116 u: 26.08.2008, 02:05:49 »
uvik volin čitat karijere sa hajdukon :&
pogotovo iz ovih godina
vidin da je rukavina predobar

nagazi zvezdu i kupu uefa  respekt
hrk hrk

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #117 u: 27.08.2008, 16:41:44 »
drago mi je radi zvezde 9 2 ne moze bolje samo tako nastavi nadam se da ces proci dalje u kup uefa i dignut hrvatsku ligu

Offline murta6

• FC Bayern - Stern des Südens
  • Oružar
  • *
« Odgovori #118 u: 27.08.2008, 16:46:32 »
Dobro to tebi ide, razbij Zvezdu i nastavi tako u dobro u Kupu UEFA jer si skoro dobio Nurnberg btw. vidim da ima puno odlazaka

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #119 u: 30.08.2008, 19:56:34 »
filipe kako nema daljnjeg reporta.nadam se da ces staviti novi report kako ti ide je rti dobro ide zasada..stavi brzo drugi ss.. respekt

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #120 u: 30.08.2008, 20:10:12 »
filipe kako nema daljnjeg reporta.nadam se da ces staviti novi report kako ti ide je rti dobro ide zasada..stavi brzo drugi ss.. respekt

ma bez brige ilija, bit će nastavka, samo dns i jučer nisam baš igrao fm, nisam imo vremena...tek sam sad prije 15-tak minuta upalio fm, još trebam odigrat 2-3 mjeseca i onda će report, navjerojatnije do ponedjeljka.... ;-)

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #121 u: 30.08.2008, 22:42:02 »
ok samo nastavi tako imas moju punu podrsku champ.nadam se da ces velike uspjehe ostvariti sa hajdukom da bar na fmu hajduk bude jak..e kad onako iygubi od deportiva onda stvarno :pras: :pras:nek se lupaju glavom od zid

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #122 u: 30.08.2008, 22:46:59 »
moze li ss od olivera kapa zanima me kakve ima ocjene iza 2010 jer je na proslom fm-u bio caron i javier arizmendi..

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #123 u: 30.08.2008, 22:51:16 »
ok samo nastavi tako imas moju punu podrsku champ.nadam se da ces velike uspjehe ostvariti sa hajdukom da bar na fmu hajduk bude jak..e kad onako iygubi od deportiva onda stvarno :pras: :pras:nek se lupaju glavom od zid

hvala na podršci :)

moze li ss od olivera kapa zanima me kakve ima ocjene iza 2010 jer je na proslom fm-u bio caron i javier arizmendi..
Evo ga ;-)

nije loš :)

Offline Ilija

• Hala Real Madrid
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #124 u: 30.08.2008, 23:04:49 »
malo je star ali nema veze kralj je iskusan je sto je jako dobro :&