SEZONA 2008/2009 - POČETAK
Evo krenuo sam u novu sezonu,a uprava očekuje sljedeće:
-Obrana naslova prvaka
-Finale Amstel Kupa
-osvajanje superkupa
-doci do grupa u LP(iako mi to nije jasno,posto sam se izravno kvalificarao u grupe jer sam bio prvi u prvenstvu

)
Jedva sam čekao da pročne prijelazni rok i da ojačam svoju momčad.Puno je igrača otišlo i puno sam zaradio na njima.Najvise mi je zao zbog odlaska de Guzmana,no 15 750 000 funti me tješi.Pa evo i
popis transferaA da vam predstavim te nove igrače:
Jasper CillessenDobar,mladi golman,moglo bi bit nesto od njega.
Julio CruzIako je star,vjerujem da ce mi bit od koristi,bio je bez ugovora tak da sam ga doveo bez odštete,a da je bio pod ugovorom sumnjam da bi ga kupovao.
Daniel JensenJoš jedan igrač koji mi je došao besplatno.Njega sam si osigurao jos u zimi,istjecao mu je ugovor u ljeto,pa sam mu ponudio ugovor-
EdmilsonIsta stvar ko i kod Cruza.
Nikola KalinićOdličan je,dosta sam ga platio.Nadam se i vjerujem da će mi se to isplatit.
Sebastian PardoOn je praktički od početka bio moj igrač,samo je bio na posudbi u Execelsioru,pa sam ga tu napisao jer ga nije bilo u prosloj sezoni,a i ima dobre ocjene.
Darijo SrnaNajskuplje pojačanje,uvjeren sam da ce dobro igrati i da nisam bacio novce zbog njega.
Ostvario sam jedan cilj koji mi je uprava zacrtala,osvojio sam superkup
eto toliko za sad,slobodno komentirajte
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Rebel
hvala,evo svega onog sto si trazio
FormacijaTeam Instructionsa evo i Player Instrucitionsa od prvih 11(bez dc-a i golmana)
Srnavan BronckhorstJensenPardoCanobbioBruinsKalinićMakaay