Autor Tema: IL GRANDE NAPOLI! SIAMO NATI PER AMARTI... ::: by turek  (Posjeta: 50202 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gunner

• Maskota
  • *
Odg: SSC NAPOLI :::: sami protiv svih :::: by turek
« Odgovori #50 u: 11.02.2008, 00:38:11 »
turek svaka cast.meni je tvoja karijera najaca na cromanageru.Imas najljepsi nacin pisanja.Jel moze sam ss pjanica.Da vidim kakav je na tvom saveu

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #51 u: 11.02.2008, 00:54:58 »
@ Gunner
fala na pohvalama, trudin se sto se bolje moze ;-)
a pjanica mi nemoze nac :sad: jbg, neznan zasto
samo jedna vijest jos dodatna, Kuzmanovic je pre potpisivanjem ugovora, a na izlaznim vratima su Hamsik /zbog neslanja samnon i zeli u veci klub/ i Motta /nije mi se uklupi u idealnu formaciju/ :cool:

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline DJogi

• Gooner 4ever
  • Trener
  • *
« Odgovori #52 u: 11.02.2008, 07:36:25 »
Lijepo si se pojacal...

ove sezone cim vise u europi ... i osvajanje serie a  :bo:

Offline White Angel

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #53 u: 11.02.2008, 11:01:37 »
Lipo lipo turek e da reci mi jeli onom Fabiu prirodna pozicija AML?  ;-)

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #54 u: 11.02.2008, 11:31:26 »
igra WBL prirodno,al mu je cila liva strana 'natural' position
iman ja ovog malog Fera dok se fabio ne prilagodi ;-)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #55 u: 11.02.2008, 17:45:04 »
@ Gunner
e sori,evo tek sad san nasa Pjanica

@ alexis
tesko cu,real i arsenal u grupi i dinamo kiev  :pras:

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Ronaldo

• Torcida-Since 1950 - "Za Hajduka život bi dala"...
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #56 u: 13.02.2008, 21:01:16 »
prijatelju moj,odlicno,ja san pokusava sa napolien,al nisan ni pola od ovoga tvoga uspija,transferi :bo:,očekujem kup uefa,i borbu za naslov serie a,samo tako nastavi,ono sa fiorentinom zanemari,to je fm kriv lolcina

Offline Gunner

• Maskota
  • *
« Odgovori #57 u: 13.02.2008, 21:06:56 »
e hvala ti Turek.A procices ti tu kupinu vjerujemooo u tebe respekt respekt

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #58 u: 15.02.2008, 17:09:33 »
Pozdrav narode koji izdvaja svoje vrime da bi cita ovu moju karijeru.  ;-)
Taman san dogura do 1.1.2010 i mislin da je vrime da van predstavin novi report. Dakle, kako san vec bi napisa, ovo je polusezona po nekin stvarima izazovnija nego ikoja do sad. Par je razloga, a najveci je vodjenje i U20 ekipe, cime san dobi kompletan uvid u situaciju u klubu, i moran van rec da se odavno nisan ovako ugodno iznenadi, koji god klub bi mi dosa ili bi ja isa na gostovanje jednostavno smo ih smlavili. Ekipa konstantna, na domacin utakmicama dolazi sve vise ljudi, uigraju mi se neki bitni igraci koji nisu u formi, i prosjek golova je negdje oko 4.5 po utakmici, ma ustvari vidi se koliko je golova postignuto. Naravno, da bi mi imalo smisla uigravat igrace koji nisu u formi igran sa iston formacijon koja razara i u serie A, a jos razmisljan da je predstavin i vama...
Uf, ja se raspisa, a da nista nisan o seniorima reka.
Dakle, evo par rici o njima. Pogled na tablicu sve pokazuje, Inter opet vanzemaljski bez kiksa igra, iman opet najbolji napad lige, ali ipak ja san ima problema u pocetku sezone, sto problem sa formacijom, sto problem sa ozljedama, ponajvise Boruc na 2 mjeseca. Al to je sad iza nas, i Cisse je definitivno posta miljenik Napolitanki, ovo sa ocjenama zanemarite, bi je ozljedjen na 3 tjedna, i naglo mu je sve palo za 1-2 ocjene. Bit ce bolje, ipak je on Napolitanka kakve nema.
Pogled na status igraca u Serie A pokazuje koliko su dominantni moji igraci, valjda ce koja nagrada za najboljeg i doci u njihove ruke ove godine, valjda, ali ne zelin mlatit praznu slamu vise sa tim, ne vole nas, ni mi njih i to je to. Ali ipak, idemo po Scudetto, pa sto bude, sigurno se necemo predat, jer ipak mislin da smo zasluzili ove godine maknut Intera, koji je btw. nastrada na San Paolu. :cool: :roll:
A sto se tice Europe. Pa tu me zdrijeb nikako ne mazi, u skupini sa Topnicima i Galacticosima nisan ima puno mista za razmisljat,nego ugrabit trece misto i prezimit u Europi, al da je srice bilo (Real na San Paolu u ponisten mi gol za 3-2 !mad!, i Arsenal na Emiratesu u 92 promasih penal i primih gol iz kontre za 3-2 !mad!,nista necu govorit :pras:), eh, da je srice bilo, Napoli bi sad bitku bio za krov Europe, al budimo realni, nisan ima dubinu ekipe za proc kraj monsturoznih engleza i spanjolaca. Dakle, ovako to izgleda u tablici Grupe C – nema veze bitno je da san osta u Europi, a i sjecate se, bi san reka da je bolje da igran Kup UEFE na pocetku sezone. A i tu me opet zdrijeb ne mazi, ponovo, jer prve dvije utakmice nisu nimalo lagane, naravno ako bi prvu prosa, dakle nakon jakih Svraka, cekali bi me ili Ajax ili Porto, ali Napoli se ne boji nikog, tako da no problemo, ja san drugi svijet za njih, nisu mi do kolina, i samo tin duhon mogu sto u Europi ucini. :cool:
O transferima necu nista govori jos, ipak neka ostane za report na kraju zimskog mercata, o taktici cu razmislit ocu je stavit na Forum, a vi ako vas sto interesira, drage volje cu van ispunit. ;-)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline FilipVG

• The south will rise again!
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #59 u: 15.02.2008, 17:21:28 »
Za sad odlično ti ide u ligi :& ,šteta sto u LP nisi dobio lakšu skupinu,al nadam se da češ nešto napravit u kupu UEFA-e,sretno ;-)

Offline mlinkaFM

• Maskota
  • *
« Odgovori #60 u: 15.02.2008, 18:27:09 »
sa zdrijedom stvarno nemas srece..jel moze ss od braatena?

Offline White Angel

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #61 u: 15.02.2008, 19:37:28 »
Idu te napolitanke a?  lolcina aj kup uefa moze biti tvoj jer seriu a prolazis bez problema sretno dalje sa napolitankama  lolcina ;-)
 respekt respekt

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #62 u: 15.02.2008, 19:42:40 »
@ mlinkaFM
jel ti treba michael ili daniel braaten

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #63 u: 15.02.2008, 21:22:31 »
Svaka čast kad imaš volju vodit mlade :& mene bi to fizički izneredilo,al ok.Taktiku ima da predstaviš jer igraš odličan napadački nogomet,slična situacija kao i sa mnom odličan napad imam prvi premiershipa.

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #64 u: 21.02.2008, 22:42:27 »
Glazbena podloga:
Psihijatrija – T.B.F.
REPORT 2009/2010

Pozdrav okupljena maso ljudi, koji sad jedva cekate da procitate par slova koja cu ja nabacat u ovaj post, naravno opisujuci svoju sezonu broj 3 na celu broda Napoli, koji kao sto cete vidjeti, ide do kraja ovaj put.
Evo, napokon je Italija pala na noge, nokautirana odlicnom igrom moje Familie, koja je u pocetku imala malenih problema, ali kad se ritam uhvatio, jednostavno nisu imali vise sanse, niko, pa ni Inter, koji je bi najblizi da mi zapriti. Evo, kako ima dosta toga za pokazat, odvojit cu post na odlomke, Serie A, U20 i Europa.

SERIE A

Cijela Italija je ispod nas, napokon, i to uvjerljivo, kao sto se vidi, moj napad daleko najbolji u ligi, obrana je ovakva samo zbog loseg pocetka, kad Boruc nije moga igrat zbog ozljede. Dakle, jedna slika tisucu rici, ovo van je SERIE A 2009/2010. Neman sto dodat, jednostavno savrseno,al me zacudi iznimno jak ritam utakmica, prva 4 ili cak 5 klubova su se par utakmica prije kraja jos mogle borit za jednu poziciju, kasnije smo ja i Inter ubacili u petu, i to je to, nemoze tu niko nista vise. Cili uspjeh naravno nebi bi napravljen da nije bilo igraca, koje san marljivo skuplja kroz sezone, i tek sad vidin koliko su transferi bili odlicni, i evo kako su moji radili kroz ovu sezonu. Jedan je jedini Cisse, jednostavno najbolji igrac koji san dosad dove u klub, vidit cete na kraju posta u posvetama pojedincima kakva zvijer od igraca, a kad se sjetin da san ga uze zadnji dan litnjeg mercata, huh, tesko bi bez njega...
O da, skoro san zaboravi, pa tu su i nagrade, svima pojedincima, pa ovaj put za divno cudo i mojima. Pocinjemo sa najboljih 11 Serie A, dva moja, eto, moglo je i vise, al defitivno ova dva su morala bit tu, VDV i Cisse, nema boljih igraca trenutno u mojoj karijeri ja mislin. Idemo naprid sa nagradama, najbolji stranac u ligi, neman rici, presavrseno odigra, u drugom dijelu posta SS njegov. Dalje, najbolji strijelac, da, da, pogledajte koliko je to uvjerljivo. Ko sto bi reka Edin jebac od igraca.
Evo, moja malenkost je takodjer nesto skupila, haha, ajmo Roberto i Carlo, 'eat my dust', napokon i ja najbolji na Čizmi. A sad da zavirimo u statistiku kluba, u brojevima kako smo ovu sezonu odigrali, golovi, asistencije,sve su clanovi Familie ponosno punili, svaki gol posebno vazan, bravo za svih, naravno, jedan je jedini DJ Sisa, al o njemu poslije. Jos samo da recen, onako kroz nabrajanje, u Coppi san dosa do polufinala, protiv Milana prvu 0-0, drugu popusih 3-2, sa mnostvom juniora uz nedosudjeni gol, ali Coppu san odavna prekrizi. Eto ovoliko o Serie A, sad idemo u Juniorski dio natjecanja, ilitiga U20 prvenstvo.

SERIE U20

Ohoho, tu smo vise nego nadmocno, cak 11 kola prije kraja uzeli naslov, naravno, tad san maka kvacicu sa onog 'Control team', postavi Briana Laudrupa ko voditelja mladih, i posveti se ostalim bojistima. E da, i U20 Coppu san osvoji, i finalu preuvjerljivo za moj pojam. Tu van je tablica, sami vidite kako to izgleda, golovi, bodovi i sve skupa. Jos da dokazen svoju bolesnu dominacijukroz statistiku igraca. Tu ce sad neki rec, pa igraju mu pola ovih sto mogu i u prvu postavu.
Evo da objasnin samo zbog cega san uze U20. Prvo i osnovno, iman mnogo igraca, skoro svi mladi, i nedovoljno kvalitetni za prvih 11 i najjaca natjecanja na svijetu, pa umjesto da idu na neke posudbe lose (jer neman jos linkove dobre), ja ih ostrim u svojoj radionici. Drugo, kad bi mi se neki igrac ozljedi ili bi mu forma pala ili se nebi moga jos naviknut na formaciju (ko Banega npr.), igrali bi malo u U20, malo golova stukli i to je to, forma je vracena! Trece, misli san da bi ovo moglo bit iskustvo, ali i izazov, steta, nakon samo 5 kola prestao je biti to...nema veze, i dogodine isto vodin U20 ekipu...
E da, iznimno zanimljivo je to sto, i U20 i seniori imaju 101 bod, identicno...

A sada:spektakl!
EUROPA
U teskoj skupini, nije se nikako moglo, a i svjedoci ste da san radije hti Kup UEFU. Dakle, to san i dobi. Uz, moglo bi se rec lagani zdrijeb, Euro-maleni Napoli se uzdiga u nebeske visine, kao i davne 1989. Skraceni prikaz natjecanja na ispadanje, jedan je rezultat jer su brojeni gostujuci i domaci, al to van je jasno valjda. Buduci da san uleti u Kup UEFU na zimu tek, nema mojih igraca u zapazenin statistickin podacima, jedino je VDV svoj posljednji dodir poboljsa, al nista od toga nije vrijedno spomena toliko, koliko igra u kolektivu, i savrseno nadopunjavanje pojedinaca. Neke utakmice su bile malo teze od ocekivanih, neke lakse, finale superuzbudljivo, i sve u svemu, drugi Euro naslov u povijesti Napolija je nas, i idemo dogodine i vise ako se moze. Iman priliku za jos jednog protiv Lyona, koji je osvoji Ligu prvaka, i time mislin da san dobi veliku sansu za Supercup.
Evo da pomalo zavrsin svoj report, i da van oci odmorin malo, kraj svega pripada odredjenih igracima koji su toliko bljesnuli ove sezone, da je grad Napulj tri puta moga izgasit reflektore jer su ovi isijavali svijetlost koja je smetala cak i susjednoj Francuskoj.
Dakle, evo, poljecemo, igraci bez kojih se nemoze:

Artur Boruc – pocinjen naravno od gola, tu je Artur ima problema u pocetku, valjda iz Skotske nije najlakse doci u Napulj, ubrzo je to savladano, i jedan od najzasluznijih sto je Napoli tu di je, u potkrovlju Europe. Kralj, neman rici, nasa san golmana za jos par sezona! :&

Raul Albiol / Gonzalo Rodriguez – njih prestavljan u paru, jer su tako i igrali u formaciji, jednostavno unistavali napade protivnika, u tandemu dok igraju neman straha za primanje golova. Gonzalo je posta podkapetan cime je jos vise njegova buducnost obavezana za Napoli. :& :&

Miguel Veloso / Zdravko Kuzmanovic – opet u paru predstavljan, iako nikad skupa nisu igrali, ali jedan bi drugog nadopunili, i po ocjenama, i po svemu, vidi se da su medju najboljim destruktivcima, i igracima sredine terena na igrici. :& :&

Gabriel Torje – evo moj ljubimac, iako nije ima posebno dobru sezonu, al jedna katasrofalna ozljeda, i igranje na cak 5 frontova je iscrpilo svu snagu iz mladog wonderkida, ali i dalje briljira kad treba, ovo je igrac za buducnost! :&

Leonardo – koliko je Torje na krilu desnom mocan, toliko Leo unistava na lijevo, zajedno sa Đuđijen, al njega ne predstavljan jer je jos bi Back-up, sljedeca sezona, velika dilema, Leo ili Đuđi... :&

VDV – dovoljno je rec, kapetan i najkorisniji igrac, moj Ivano Balic. Kralj, ma Bog sredine terena, sa cak 2 hat tricka ove sezone, ostavlja me redovito bez rijeci...Amen. :&

Bogdan Stancu – u trecoj sezoni pocinje igrat, i to kako...fantasticna statistika, a i ako zbrojite golove za U20 i za seniore, 62 gola je puuuno, pa i za moj pojam napadaca...ovo je takodjer jedan od moje Zlatne generacije, koji ce ja mislin bit vodilje ove momcadi u narednim sezonama... :&

Prije slaga na kraju torte, da van predstavin igraca koji je bljesnu ove sezone za U20 ekipu i na njega racunam u sljedecin sezonama:
Alexito – ili poznatiji kao Alex Texiera, next 'dinho, fantastican igrac, kompletan i velika nada kluba. :&
I jos jedan je osta, od momaka koji su otisli na posudbu u klub izdvajam
Marko Marin – polusezonu fantasticno odradi, ocjene odlicne, i ima moje povjerenje za sljedecu sezonu... :&

A SADA, NAJBOLJI IGRAC SERIE A, NAJBOLJI STRIJELAC, I NAJZASLUZNIJI ZA SVE USPIJEHE OVOG KLUBA, DAME I GOSPODO:
Djibril Cisse – DJ Sisa, jednostavno savrsenstvo, najbolja kupovina, ma neznan cime bi ga moga opisat, a buduci da se DJ Sisa, Stancu i VDV medjusobno jedan drugome favourite players, taj trokut ce me jos kroz koju sezonu odvest do naslova. Sigurno... :&

Blizi se kraj ovom reportu, pa da van jos samo recen, jos jedan ide na kraju lita, a sad iden gledat svijetsko prvenstvo u Africi na mom FMu, pa mozda me i koja repka uzme kad ostanu bez kluba, kad san vec Rusiju bi odbi jer mi je Napoli bi primaran...
Komentari vise nego dobrodosli, Ssove ispunjavan i to je to!
« Zadnja izmjena: 29.02.2008, 21:35:06 od turek »

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Sesto culo

• Kultni redatelj
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #65 u: 21.02.2008, 22:51:54 »
Nevjerojatna borba al odnijeo si naslov sa 101 bodom fantastično.Osvajanje kup uefa strahota, :& ovo sa mladima imaš vrlo zrelo razmišljanje al za to je potrebno gro vremena al kako su i oni suvremeno promarširali  :& :& Kakav tim strašno,zvjer do zvijeri na svakoj poziciji si odlično osiguran strašan si posao odradio od tog Napolija,svaka čast vrhunska karijera samo piši još i dalje nadam se da se nećeš zasititi :& :&

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #66 u: 21.02.2008, 22:55:06 »
Stvarno svaka čast majstore na osvajanju Serie A i LP kupa UEFA-e :& :& :& Cisse 50 golova :kee: :&
Zanima me još samo kak si prošao u talijanskom kupu ;-)
« Zadnja izmjena: 21.02.2008, 23:45:47 od FilipVG »

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #67 u: 21.02.2008, 23:01:29 »
svaka hebena čast, sve sam pročitao.

Čestitam šta imaš volju čak igrat U20, rijetko tko ima...makar mislim da preozbiljno ju shvaćaš...uostalom cilj lige je da proizvedu igrače za 1. momčad...imaš li kojeg juniora(ali ono baš svojeg, da ga nisi kupio, a da je regen po mogućnosti), samo da vidim kakva je to Napolijevska mlada škola :)

Mislim da bi ti svejedno bilo bolje da si išo  dalje u LP...možda si si ovako jedino poboljšo koef., šta isto nije loše....slijedeće godine si postavi viši cilj

te šlag na kraju Cisse koji kao šta vidim napravio je 50% posla u Serie A...prebolesne ocjene....ne znam koje si mu droge stavio :haha:

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #68 u: 21.02.2008, 23:07:19 »
@
SC - iman u planu do 2026 doc, pa sad...jer jubilej od 100 godina da malo zasladin lolcina

@
FilipVG
nije lp neko Kup UEFE ;-)
a cisse, 50 golova + 20 asistencija, 70 sve skupa :&
A u kupu
Jos samo da recen, onako kroz nabrajanje, u Coppi san dosa do polufinala, protiv Milana prvu 0-0, drugu popusih 3-2, sa mnostvom juniora uz nedosudjeni gol, ali Coppu san odavna prekrizi.
;-)

@
Leeds - Rotondale, Riolfi, Pepi, Braga...igrali su mi oni, ko dodatak ovima mladima kupljenima, al su mi bitniji bili oni jer mi na njih racunan kroz sljedecu sezonu, a skola nije neka najbolja iz razloga sto san ima malih financijskih problema zbog transfera velikih,al to je sad rjeseno, i radin na poboljsanju programa za mlade ;-)
sljedece godine ganjam sto dalje Ligu Prvaka, sigurno, a Cisse je jos ima i bolje ocjene,al kad san stavi 802 palo mu je sve, ko i ostatku ekipe, bilo je inace svima predobre ocijene, al eto, ide se...
« Zadnja izmjena: 21.02.2008, 23:09:21 od turek »

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #69 u: 21.02.2008, 23:18:05 »
@
FilipVG
nije lp neko Kup UEFE ;-)
a cisse, 50 golova + 20 asistencija, 70 sve skupa :&
A u kupu
Jos samo da recen, onako kroz nabrajanje, u Coppi san dosa do polufinala, protiv Milana prvu 0-0, drugu popusih 3-2, sa mnostvom juniora uz nedosudjeni gol, ali Coppu san odavna prekrizi.

yebemu sorry,uvijek mi nešto promakne :pras: :pras: :shame:

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #70 u: 21.02.2008, 23:44:19 »
jel može SS-ovi od tih juniora....smao iz zanimacije, molim te.

možda prepoznam nekog skrivenog Kaku lolcina

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #71 u: 21.02.2008, 23:55:15 »
@ Leeds
evo ih redom,jedino mi Ridolfi zadovoljava,i potencijalom i igron kad je igra,al je jos premlad

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #72 u: 21.02.2008, 23:58:13 »
je slažem se...Ridolfi bi mogo postat solidna zamjena u budućnosti sa pravilnim pristupom i treningom.

Offline Šufigani

• pokazujem kakav sam frajer
  • Trener
  • *
« Odgovori #73 u: 22.02.2008, 11:53:24 »
Bravo Turek 101 bod,50 golova Cisse, jedina šteta za kup ali bit će bolje  champ  :& :& :&

Offline White Angel

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #74 u: 22.02.2008, 16:37:42 »
Bravo turek ide to ide ! Ma svaka cast nemam rijeci! :&
Sretno dalje...Pratim te  respekt respekt