Autor Tema: IL GRANDE NAPOLI! SIAMO NATI PER AMARTI... ::: by turek  (Posjeta: 50017 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
Odg: IL GRANDE NAPOLI! SIAMO NATI PER AMARTI... ::: by turek
« Odgovori #275 u: 22.08.2008, 13:46:20 »
bravo još jednom :D

ako ovaj Emanuele Del Giudice oće bit next cristian vieri trebao bi ga prodati već...da stigne promijenit koliko ono 14 klubova :D

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #276 u: 22.08.2008, 14:03:28 »
@ gaming_master

imamo bojana i bouzanisa od bitnijih... vidin da i ti imas vrhunsku momcad :&

svaka cast za ucinjeno, hehe, moj i tvoj napoli, to je ono sto ce se uskoro kroz par godina dogodit :cool:

_____________________________________________________________________________________________________________

@ septik

fala jos jednon :D

hehe, bi ce on vieri samo sto se tice efikasnosti i toga, nema tu nista da ce on meni sad ic okolo :)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
    • Prvi BH sajt posvečen FM-u
« Odgovori #277 u: 22.08.2008, 14:58:22 »
svaka čast karijera je legendarna :& :& :&

samo trebo si dovest stancua al nema veze :)
aj ako može i ss tima na tacticu ;-)

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #278 u: 23.08.2008, 11:19:35 »
hehe,ako ovako nastavin mozda postanen legenda foruma, ili bar legenda karijera lolcina :haha:

stancu hmm , jos uvik se nadan da nisan gresku ucini, a kako izgleda, ovaj del giudice, nakon odlicnog nastupa obecava puno, jedini je problem mala ozljeda, no vratit ce se on :)

evo taktika, izrazito napadacka i s malo primljenih golova, u mom rijecniku, super taktika :)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Los Colchoneros

• Maskota
  • *
« Odgovori #279 u: 24.08.2008, 12:49:52 »
Meni je s Leedsom na posudbu na 3 mjeseca došao golman Dean Bouzanis(18 god,australija).Odlično je branio al ga nisam uspio zadržat.Odmah mu je Leeds postao najdraži klub.Možda se tako tebi posreći s Patom(ali naravno duža posudba od 3 mjeseca)

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #280 u: 24.08.2008, 13:18:55 »
nisan siguran da razumin sto si ovin hti rec, ovo posudba pata al eto :bo:

pata nisan uopce ni misli uzet, a kamoli jos na posudbu, ako ga vec uzmen, onda je to kupovina

al pato mi nije u planovima uopce ;-)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Marko

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #281 u: 24.08.2008, 13:35:18 »
Ma šta će mu Pato? Ima Bojana i Velu, a tu je još i Aguero koji može igrat napad i polušpicu. Imaš pravi Dream Team i na tome ti svaka čast. Ovo je bolje od onog Napolija kada je za njega igrao čarobnjak Maradona.

Offline DJOxXxA

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #282 u: 24.08.2008, 19:19:10 »
Svaka cast na uspesima i da ti pohvalim Aguera :kee:
Da li mogu oni SS-ovi???

P.S. Nema veze za Thiaga i hvala jos jednom

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #283 u: 24.08.2008, 23:53:43 »
@ Marko

tocno to, sto ce mi pato, iman balotellija i bojana ko klasicne napadace, s tim da i del giudice isto ceka priliku

a takodjer iman kuna i velu ko polunapadace, znaci rotacija amc i st

pato bi bi nepotrebna investicija

fala na komentaru :)

____________________________________________________________________________________________________________

@ DJOxXxa

evo krecu ssovi ;-) :

Antunes

Armand Traore

Asamoah Gyan

Fredric Duplus

Georginio Wijnaldum

Gerard Pique

Giorgi Makaridze

Jimmy Briand

Matias Fernandez

Micah Richards

Olexandr Rybka

Paolo De Ceglie

Predrag Stevanovic

eto, to su osin thiaga svi ;-)

fala na komentarima :)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #284 u: 30.08.2008, 15:21:10 »
Glazbena podloga:
Bomfuck MC's – Freestyler

REPORT 2014/2015

Nakon dugog posta, neigranja i nepisanja ove karijere, odigrah i tu polusezonu do 1.7.2015., te napokon odlucih da upisen novi report.
Napisat cu odi par stranica, sto iz zelje, sto iz ljute potrebe...
Sezona? Hm, cudesna, magicna i...ma vidit cete sve...
Sad kad je lito skoro pa gotovo (ne kalendarski, al ovako sto se tice furesti i tako to), najlakse mi je uvatit malo vrimena, kliknit ovu ikonicu ispod koje pise ovisnost (moj izraz za FM2008), i nakon 'Load last game' udrit po 'continue'-ima. Dakle, skraceno ovo tu, sad kad vise nema ludila litnjeg, bit ce cesci reporti, bar se ja nadan...
Naucen proslin iskustvon, napunih ovaj put kriglu od litre punu cedevite, sa puuno leda, pa sad vidite kakav ce ovo bit report...

SERIE A

Prijespomenuto cudesno i magicno pocinje upravo u domacem prvenstvu. Ovo mi se jos nije dogodilo nikad otkad igran FM. Sezona u kojoj smo zabiljezili 37 pobjeda i 1 remi. Bez poraza, ljudi, bez poraza u taljanskoj ligi, u 38 kola tekuce i 5-6 kola prosle sezone. I jos, da bude ludje, kad san osvoji, negdi bilo 30 kolo, do kraja mi je asistent vodi Serie A, mojon taktikon i mojon postavon, i opet je sve pobjedi... :)
Jos par zanimljivosti u mojoj sezoni, iman najmanje primljenih golova, samo 25, dok san da vise nego zadnjih 5 klubova skupa. Bodovno, moja prednost nad drugoplasiranin je 28 bodova..
Sezona u kojoj od 115 mogucih, osvojis 112 bodova mora te impresionirat, kako god skeptican bi, i koliko god ti 'dosadilo' igrat ovo...
Sad neznan koji mi je sljedeci cilj, mozda imat 100% ucinak? Tesko, no eto, idemo, utakmica za utakmicon i valjda cemo ostvarit to.
Juve i Roma su daleko podbacili ove sezone, ni u Europu nisu usli, po meni, sramotno za njih. Torino je takodjer podbaci, iako imaju Kalinica koji je 19 golova da, jedva su ostali u Serie A. Ocekivano, Messina, Mantova i Chievo ispadose iz najjaceg drustva, dok ulaze Livorno, i sad kvalifikacijama ce se odlucit ko jos.. :)
U najboljih 11 Serie A su ocekivano Rafihna, Sakho, Messi i Bojan, no ipak, ako iman najmanje primljenih golova, nebi li treba moj vratar (koji ima i bolji av.rating od Ustarija) bit u najboljih 11, ili Modric koji ima najvise asista u sezoni, da ga nema na popisu najboljih...cudno...
Cisto informativno, da vidite vizualno, pregled sezone. Moj 'otpadak', Marko Marin ocito se nije uspi nametnut u Romi, i cca 20M eura vrijedan transfer proglasen je promasajem sezone..
Naravno, Reggina je najvise iznenadila ove sezone, drzajuci cak trece misto dugi dio sezone...
Bojan Krkic, Luka Modric i Lionel Messi, trio koji je zacini ovaj mega-uspijeh ove sezone. Posebno mi je bila zanimljiva borba doticnih oko titule najboljeg igraca po ocjenama. Za nijansu je bolji bi Bojan, al to je nebitno, kolektiv je ionako nase najjace oruzje.
Samo 3 nagrade ove sezone dosle u moje ruke, takodjer cudno, jer ljudi moji, pa mi smo POMELI konkurenciju.
U par SSova, i uz malo mog teksta, prikazah van kako je Čizma s lakocom osvojena... :cool: champ
Sad idemo na malo siri pojam, na Europu. Sjecate se, prosle sezone smo bili 'Campeoni d'Europa'... :) :cool:

UEFA LIGA PRVAKA

Ždrijebom lige prvaka, olaksan nan je dolazak u finale. Ove sezone mogu rec da osin Bayerna, nije bilo neke teske muke oko prolaska. Bayern, eh Bayern, opet odigrasmo bez pobjednika...
   -   prva utkamica nakon skupina nosi jaki Liverpool. Nakon ogleda na Anfieldu, uz golijadu 5-4 za mene, nada san se da ce bit malo lakse kod kuce. Sricon po mene, nade se ostvarile, te uz laganih 3-0 na Sao Paolu, prolazimo u cetvrt-zavrsnicu...
   -   Bayern, prijasnjih sezona smo se u finalima susretali, i jos nije bilo odluceno ko je jaci od nas dvoje. Tako je ispalo i ove sezone, pa smo u Munchenu odigrali 1-1, te kod kuce uz sretnih 0-0 otisli u polufinale. Ipak, najbolji igrac ove dvije utakmice je bi njihov vratar, tek toliko da vidite da nismo bili mi sritni, nego oni, jer smo imali puno vise udaraca od njih na gol...
   -   polufinale, utakmica koja dovodi ponovo Viole, reklo bi se, stara musterija. No ovaj put su ipak bili malo tvrdji orah, al jaki napad kakav imam, prvu utakmicu postize 3 gola, obrana prima 1, i to je bilo dovoljno da drugu pred 72 tisuce ljudi odigramo lezerno 0-0..
   -   Lyon - Napoli, utakmica u kojoj smo trazili brzu prednost, i lagani kraj utakmice. Na sricu, to smo i ostvarili. Prvo Bojan, zatim Vela, Fernandez i Sakho su ucinili ovo finale golijadom, te smo treci put za redom podigli taj trofej. Pogled na statistiku samo potvrdjuje koliko je jaka utakmica bila, no mi smo imali efikasnije akcije, i to mi je omogucilo da uz 5-2 ostanen na vrhu Europe.

U UEFA-inih najboljih 11 cak se 7 mojih naslo. 7 od 11, hm, nije lose, zar ne?
Kompletna obrana, srednji dio veze i jedan napadac, eto koliko smo bili nadmocni i superiorni ove sezone. Naravno, titula najboljeg igraca ide u ruke Messiju, drugoplasirani je takodjer moj igrac, SuperMario.
Toliko o Europi, koju smo odradili takodjer bez poraza.. :)

COPPA ITALIANA

Po dobron staron obicaju, Coppu san zanemari, postavljajuci do polufinala na neki nacin rezerve u prvih 11. No ni to mi nije onemogucilo da ne postanen prvak, iako je i to bilo upitno do zadnjih 10 minuta kupa. Sve su svemu, osvojismo i ovaj trofej, hat trick ove sezone, takodjer bez poraza...
Finale protiv Intera je bila superzanimljiva i napeta utakmica. Inter je od svoja 2 udarca jedan gol postiga, dok san ja do 80te, 15tak udarac pospremi ili u vratara ili stativu (3 stative pogodismo). No pocinje 75. minuta, vidin ja da Inter nema tu puno sanse, iako vode, i okrecen na siroku igru, brzi pasovi u sredini, al krila da dodaju daaleko, i napadaci da postanu targeti, al da nakon primanja lopte vracaju, znaci da nema puno njihovih udaraca.
I tako je i bilo, prva akcija prava, Torje salje loptu, Bojan stopa, i vraca, ovaj udarac i – GOL!
Sljedeci pokusaj, Messi valja obranu, negdi oko korner zastavice okrece se, dribla i dodaje u sredinu, Balotelli vraca Modricu, ovaj namjesta na sut Messiju, i – GOL!
Tako je i Coppa dosla u moje ruke, i sve u svemu, sad kakav ce bit taljanski Superkup, bas me interesira... :)

MEXICO

Down in the Mexico...
Eh, ako nemate ovu pismu, nabavite je, ili recite meni, rjesi cemo to nekako. Prava pisma za ovaj dio reporta...
Napokon docekah nekakvo natjecanje, nakon prijateljske protiv Njemacke, pocinje North American Golden Cup.
Protiv Njemacke, posljednje prave pripreme prije natjecanja, krenu san napadacki skroz, i to se vidi na rezultatu...Efikasno i ubojito, tako smo igrali, i isplatilo se. Primismo 3, no 6 golova u mrezi Svaba sasvim je zadovoljilo svih, i usutkalo skeptike i kriticare mog prelaska u Mexico. :)
Gold Cup u natjecanju po skupinama bila je setnja za moju Meksicku mladost. Gringosi prolaze skupinu uz skor 8-0. Haiti u cetvrtfinalu takodjer nisu prestavljali nikakav problem, uz laganih 4-0 odlazimo u polufinale di nas ceka Costa Rica. Glatkih 2-0 i pocinjemo mislit na finale i realno govoreci, najboljeg protivnika ovog natjecanja. SAD nisu puno sansi imali, no od 4 udarca, 2 gola, i eto nas u problemima. Prelezerno smo usli u utakmicu. No, ponajprije zahvaljujuci Veli, okrecemo rezultat sa stilom, i uz 4-2 podizemo trofej.
Neki ce rec, Sjeverna Amerika ni nema neku konkurenciju, al ipak je ovo prvo natjecanje pravo, i malo je rec da se od mene ocekivalo da buden u finalu, ovin sto smo osvojili samo smo dali do znanja kakvi smo konkurenti za Copa Ameriku, koja pocinje za 2 tjedna...

Sad ponovo ide ona crta, ispod koje se nalaze opisi igraca koji su omogucili sezonu bez poraza, kome se ne cita, samo nadjite sljedecu crtu i zakljucak sezone..

Kao sto najavih, ide sad par igraca, bez kojih nista nebi bilo moguce ostvarit..

Dean Bouzanis – mladic, koji ima skoro najdulji staz od prisutnih. Ove sezone dobija dres broj 1, i cini se da ce dugo dugo jos ostat. 55 nastupa, cak 28 bez primljenog gola, i 6 puta MoM osigurava ga za novi ugovor, u kojem postaje kljucni igrac. Jedino je steta sto nije pobra nikakve nagrade jer je po svemu jaci od konkurentnih branitelja prostora unutar stativa... :&

Luka Modric – sjecate se kad je dosa, pa ste neki rekli da je nepotreban...
E pa sad vidite da ste bili u krivu. Naime, nakon naseg druzenja dok san bi izbornik Hrvatske repke, vidi san da ovakvog igracinu moran imat. I na najbolji moguci nacin mi je to vrati...u 51 utakmicu 30 golova namjestit, i bit u svin popisma nagradjenih i najboljih igraca natjecanja, mislin da je veliko dostignuce... :&

Carlos Vela – dodjelom Meksicke kapetanske vrpce njemu, kao da san probudi u njemu zvijer zeljnu golova. Tako je ovu sezonu u svin segmentima igre rastura. U Meksiku me izvlaci kad niko nije moga, u Napoliju jednostavno uz ovog povise i ovog ispod njega, jednostavno cini nezaustavljivi tandem u trojicu...20 golova, 11 asistova, i fantasticne igre na svin frontovima omogucuju mu ovo predstavljanje u reportu... :)

Lionel Messi – sve se zna o njemu. Fantastican igrac, bog od igraca, nesto sto se ne radja svaki dan. Ozljeda od 2 miseca mu je onemogucila obaranje proslogodisnjeg rekorda u najvise asistencija..no 29 je fascinantna brojka. A imajuci na umu da san odbi Barcinu ponudu tesku 150M eura, ove sve nagrade koje Messija pobere samo mi vracaju svaki cent ulozen u njega...
Messi je mesija, Messi je moj Maradona... :&

Bojan Krkic – zastrasujuce je koliko jednostavno ovaj postize golove. Stvarno neznan okle mu ta jednostavnost izvire...
Ako stavin 'only comentary', pocinje sansa, i ako je lopta dosla do nekog od krilnih igraca, to sigurno zavrsava pogotkon Bojana, a ako gledan utakmicu, samo se divin kako prolazi kraj obrambenih igraca. Jos malo mu fali, i postaje najbolji strijelac u povijesti kluba, a cini mi se da ce mu i to bit malo, mozda stigne Pelea... :)

Evo sad onaj tekst ispod crte sto ide. Dakle, predstavljena van je sezona 14/15, sljedi mi sad Copa Americana, i transferi, koje san vec neke lude-mlade obavi. Naravno, morat cu se oprostit od nekih igraca, zato mi sad dileme krecu, a sto se tice mene, popih cedevitu, i ode ja u more malo, uzet pusku, i ubit sta ribe... :)

Quiete! :)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline LoRD_0001

• Čovjek koji je prevario Boga
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #285 u: 30.08.2008, 16:06:51 »
Jos jedna sjajna sezona  :& mozda i najbolja do sada
seria a osvojena na nevjerovatan nacin samo jedan remi  :&
LP i kup   :& osvojeno sve sto se moglo osvojit  champ
cestitam majstore, svaka cast

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #286 u: 30.08.2008, 16:10:45 »
moram ja probat kod sljedećeg reporta s cedevitom, jer se brzo umorim... lolcina

da krenem s komentarima:

učinak od 37 pobjeda i 1 remia u talijanskoj ligi zvuči premoćno, još kad pročitam da zadnjih 8 kola nisi ni vodio momčad, nego tvoj pomoćnik, stvorio si čudovište :& ...to je očito bila jedna od najdosadnijih sezona u Serie A, izostala je ona napeta borba za toliko željeni naslov, kao što je bilo zadnjih godina, no vjerujem da se ne žališ lolcina...najbolje kod igranja na duge staze kad imaš takvu ekipu je osjećaj sigurnosti kod početka utakmice, kad znaš da će tvoji pobijediti, pa makar igrali protiv Milana, Intera, Juvea i sl., igrači su ti jednostavno nezaustavljivi, i samo očekuješ da razbiju protivnika sa što više golova...u takvim trenucima više ti nije važna sama pobjeda, već što uvjerljiviji učinak i rušenje vlastitih rekorda...zato sljedeće sezone pucaj na svih 38 pobjeda, siguran sam da ćeš uspjeti champ

Europa isto odrađena bez poraza, u KO fazi si imao sve jake suparnike iz liga petica i nije bilo lako, ali tvoje znanje je presudilo respekt

Coppa Italia riješena laganini s rezervama, to nema ni potrebe komentirat :cool:

MEHIKO: tekma protiv Švaba je bila luda, 6-3, vidim Vela očekivano u formi :&...Gold cup je prelagan da ga ne bi osvojio, jedini ozbiljni protivnik je SAD, no i oni nisu imali šanse...

da se još vratim na Napoli i ekipu: drago mi je da Modrinho igra važnu ulogu, a ovaj napadački trio iz snova je nevjerojatan, imaš najbolji mogući izbor napadača :&

sretno na Copa Americi, nadam se da će brzo novi report i predstavljanja pojačanja za nove pobjedničke pohode respekt

JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline tonchek

• ..kao da je morska vila..
  • Oružar
  • *
« Odgovori #287 u: 30.08.2008, 17:09:40 »
Evo moran ovo opet komentirati...

A što reći, ovih 37-1-0 izgledaju stvarno moćno. Liga prvaka je rutinski osvojena, bez poraza (koliko si ih već osvojia?) isto tako i Kup...

Ajde molin te ss Bojana - history i positions i Vele isto tako

Čekamo novi report i pojačanja a sad MARŠ U MORE!  :)

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #288 u: 30.08.2008, 21:28:37 »
@ LoRD_0001

fala na cestitkama :)

@ nardev

a slusaj, bumo provali to sa 100% ucinkon, pa sto bude :)

a jesti izostalo ono napeto u prvenstvu, al svejedno san s guston osvoji ligu :cool:

dobro, LP smo malo s mukom osvojili, narocito protiv Bayerna

sto se tice meksika, ovaj vela je skroz lud kad ima dres repke, strasno igra :&

report uskoro, mozda i sutra, a transferi, vrhunski, naravno :)

@ tonchek

iman 3 lige prvaka

Bojan :

Carlos Vela :

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #289 u: 05.09.2008, 20:36:32 »
Nakon dugo vremena, novi report. Jedan od razloga sto dugo ne pisah je taj sto san ima problem sa crash dumpsima. Nikako nisan moga proc 28.8.2015. No eto, i to san rjesi, a to je samo jedan razlog, hm, o drugima necemo... :)

MISIJA : MEXICO

Znaci, u ovon litnjen razdoblju smo igrali Americku Copu. Tu smo pokazali koliko Mexico moze, i koliko je jedan igrac neizostavan u mene i u repki... :&
U pregledu utakmica se primjecuje da smo dobili sve protivnike, neke od njih i po dva puta. Skupina je glatko prodjena, sto je bilo za ocekivat, al i ostali zdrijeb nije dove nista jace protivnike, osin starog 'prijatelja' iz skupine, Argentine, i to u finalu...
Izdvoji bi utakmicu protiv Argentine u skupini. – nakon 13 minuta smo imali minus 2, i misli san da smo ode zabiljezili prvi poraz nakon dugo vremena. No, do poluvremena Guzman smanjuje i to ko da je nalozilo moje, i krenuli su odlucnije, vise napadacki i sto je najbitnije, efikasnije u drugo poluvrime. Ponovno isti strijelac u 77. i najbolji igrac Mexica Vela 4 minute prije kraja okrecu rezultat u moju korist, i zabiljezavamo jos 3 boda cime osiguravamo prolaz skupine kolo prije kraja...
Finale je dovelo ponovno istog protivnika kao u skupini, Argentinu, i ovaj put, za divno cudo smo vrlo vrlo glatko prosli...
Ko da su moji bili iznimno nabrijani, u biti i kako trebaju bit, i odlucnom borbom smo uz 3-0 podigli Copu prvi put u povijesti. Vela iz 2 jedanaesterca i Guzman i imamo prvi 'veliki' trofej otkad ja vodin repku...
Statistika igraca Cope pokazuje koliko je Vela bi iznad svih, a za par recenica o statistici, dobit ce i on svojih 5 minuta ovog reporta...
Guardado, Guzman i Dos Santos, trojka koja je 13 golova namjestila, Vela koji je 11 dao, i ponovo Vela koji je ima najveci Av.Rat i 4 puta cak MoM...to je formula 'setnje' kroz natjecanje... :) :cool:

A sad idemo malo hvalospjeva igracu koji je u zadnjih 11 odigranih utakmica za repku da 15 golova, i to 11 u Copa Americi.. Forma i profil Carlosa Vele govori o potrebama za hvalospjevima..74 utakmice za repku, 68 golova, a tek mu je 26 godina...strasan igrac, igra AMC, kraj njega je u Napoliju Messi i Modric, u Mexicu je okruzen Dos Santoson i Guardadon...
Nakon onog mini turnira, sad smo dokazano najbolji na prostorima Amerika, sad trebamo ciljat na svjetsku scenu... :)

MINI REPORT : NAPOLI

Sto se tice Napolija, superkup golijada protiv Intera je pocetak nove sezone, ja se nadan upola uspjesne ka prosla...nismo mi samo dobili 5-1, Inter nije nego 2 puta zapuca na gol, od toga je Pandevovu bombu nemoguce bilo obranit... :roll: :)
Sto se tice UEFA Lige Prvaka, skupina mi je dosta lagana, no iznenadjujuce, nema uopce neke teske. Ocekujen da ce sljedeci proc u sljedeci krug: Napoli, CSKA, Arsenal, Espanyol, Chelsea, PSG, Liverpool, Ajax, Fiorentina, HSV, Barcelona, Boreaux, Porto, Sevilla, Milan, Tottenham. I to bez imalo muke... ;-)

TRANSFERI

O igracima na koje sljedecu sezonu nemogu racunat, najvise bi istaka ove sto su za poovece cifre odlucili nenosit moj dres dogodine.
Maximiliano Oliva – 22M eura, njegova zelja da otidje, a ko san ja da mu cinin zivot nesritnin. Ruka ruci, i ode on put Lyona... :)
Aurelien Teaudors – 8.5M eura seli na Olimpijski stadion u Rimu, i nek mu je sa sricon, to je sve sto mogu rec... ;-)
Lucas Tresachini – 18.5M eura, nije moja odluka, vec Laurentisa, ka ovo je bila ponuda koja se nije mogla odbit, a to sto je momak najvise obecava od svih mladih veznjaka sto iman u klubu, to nema veze..nije se mene pitalo, i ode mi potencijal u Viole... :sad:
Ramon – 14.5M eura, dugo vremena nesretan i nezadovoljan, po posudbama i jednostavno se nije moga nametnut u prvih 18, tako da je ovo obostrano zadovoljstvo... :cool:

Ostatak igraca je samo na posudbi, pune mi kasu, cuvaju formu, i gaje nadu da ce zaigrat u prvih 11, nemoze bolje... :)
Toliko o igracima koji su otisli, a sad par crta o onima koji su putovali u suprotnom smijeru od spomenutih... ;-)

Dolazni transferi,72M eura :) – potrosena je velika cifrana, no velika vecina je na rate, i siguran san da ni jedan transfer nije uludo bacen novac...

Marek Hamsik – legenda kluba, nakon par sezona u Unitedu osjeti je zelju za starin klubon, i eto, mozda da nije osta bez ugovora nebi ni dosa, ovako, udovolji san mu, ionako osjecan da moze jos uvik ponudit koju dobru partiju u mom dresu... :)

Jose Baxter – 2.1M eura, mozda jedini 'cudan' transfer. No ipak, imajte na umu da je momak jedan od najvecih potencijala Engleskog nogometa sto san vidi, i otkup mu je samo 2.1 milje, pa ono, bolje da u mene rastura u U20 ili sto tako, nego da u Evertonu trune... :)

Andrea Montella – 25.5M eura, al na rate. Sad cete rec da san lud sto san ovoliko da za mladica, no on je bi glavni strijelac svjetskog prvenstva za mlade. Odigra je jednu utakmicu sad i briljira je, tako da mislin da ce bit za koju godinu prva kopacka Napolija... super igrac, mladi talent, a ionako san odma iskesira 8 milja, ovo ostalo ide na 2 godine... :&

Gabriel Fernandez – 17.5M eura, mladi Argentinski golman. Sa 20 godina vec je u konkurenciji u repki iza Ustarija, i nakon sto san vidi da mi je propa transfer Llorisa, mora san jednog mladog supergolmana dovest, jos narocito jer je pola klubova Europe. I tako je spletom okolnosti Valencijin dres zamini Napolijev, pa nek se sad bori za prvu rukavicu Napolija, Bouzanis mu je sasvin odlicna konkurencija, po meni... :cool:

Evilasio Alves – 27M eura. Sicate se kad san prosli report najavi da cu njega uzet, e, pa ljudi moji, sad je moj. Super igrac, jos san ga i povoljno dobi. Samo pogledajte profil, mislin da ga ne treban puno hvalit... :) :&

Sezona nova, novi sponzori. Nakon nereda 'navijaca' (a.k.a huligana) Napolija u Rimu i do Rima, Unicef je raskinu ugovor sa klubon, valjda jer im ne treba takva reklama. No, nismo puno bili praznog dresa...
Nakon stastanka sa Mikkom i markoniem, dosli smo do sporazuma da nan na dresu iduce 2 sezone bude link sajta posvecenom mladim managerima, cro-manager.com. po ovom ugovoru zaradjivat cemo nesto vise od 16M eura godisnje, a njima je omogucen vrhunskih kapaciteta server.
Dakle, ostajemo pod Lacoste, al smo dobili i cro-manager.com umisto UNICEFa. Ovako nan izgledaju garniture domaceg, gostujuceg i treceg dresa...

Nakon tin transfera i sponzorstva san 5 najbogatiji klub, naskuplji u Italiji, i necemo stat dok nebudemo prvi na svitu...

I jos jedno pitanje, jel se isplati ovog momka dovodit, i za koju cijenu? (ispod 14.5M neide, to imajte na umu)

Simone Rovella – dijete Milana, 16 godina, potencijal, al vrlo skup, vi recite savjet, vrlo vjerovatno cu vas poslusat...(ipak ste mi sponzori sad) :) lolcina :& respekt

Komentari dobrodosli, SSove trazite, ma sto god ocete! :)

Quiete! :)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Yoooo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #290 u: 05.09.2008, 20:47:04 »
Isto ko i Nadrevu sta sam reko tako i tebi jednostavno nenadjebiva karijera.
Mexico-jednostavno si sve razbio Argentinu 2 puta respekt respekt i onda trofej.

Sto se tice Npolia tu se nama sto puno reci jednostavno svaka cast champ champ.
Transferi su dobri iako su meni nepoznati ali ti znas najbolje :& :& ove sto si prodo dobio si dobre pare svaka cast.
Sto se tice ovog mladog igraca sam odluvi jer znas najbolje kakv ti igrac treba.

Samo tako nastavi :& :&
Nikola Kalinić:
-Cijeli tjedan dinamovci su najavljivali da će nas dobiti, još su govorili da smo bahati, ali na kraju se pokazalo tko je bolji na terenu.Dinamo me neugodno iznenadio koliko je bio bezopasan, ne sjećam se njihova poštenog udarca prema našim vratima.

Offline Chuck™

• Ben10
  • Trener
  • *
« Odgovori #291 u: 05.09.2008, 20:50:46 »
ako imas para daj koliko traze za njega...ja sam od barce kupio nekog regena 16-godisnjeg za 30mil. :D

Offline pinjo

• Trener
  • *
« Odgovori #292 u: 05.09.2008, 22:05:45 »
Koji report  :&

Vidim, razaras i sa Mehikom  :roll: :& :&

Inter  :pras: - ti  :& :& :& :& :&

Ligu ces osvojit sigurno, nitko ti ne moze nista :D

Ovog regena kupi ako imas viska para ili tako nesto ako nemas cekaj sljedecu godinu pa vidi kako ce se razvit  :)

Offline Frankic

• Legenda
  • *
« Odgovori #293 u: 06.09.2008, 00:26:55 »
Odličan report kao i svaki put  :&
Ide ti odlično i s Mexicom i Napolijem...S ovakvom ekipom nebi se trebao nikog bojati  :)
Pojačanja fenomenalna, pogotovo ovaj Evilasio Alves  :&
Ako mozes dat ss od Lucasa Tressachini-a koji je otisao u Fiorentinu
Pratim te i dalje  respekt

Offline José Mourinho

• The Special One
  • Trener
  • *
    • Prvi BH sajt posvečen FM-u
« Odgovori #294 u: 06.09.2008, 13:39:48 »
jao transfera, kakvi regeni :kee: :& još i ovaj alves je jebač kao i hamsik, vratila se legenda i to djabe :&

ajde ove sezone po sve trofeje champ champ

Offline LoRD_0001

• Čovjek koji je prevario Boga
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #295 u: 06.09.2008, 13:55:58 »
Kakva karijera  :& :& :& :& :&
Transferi su sjajni, jao Evilasia :kee: bolji od Dania  lolcina
Ove sezone bi trebao osvojit sve moguce trofeje  champ champ champ champ champ

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #296 u: 06.09.2008, 14:46:32 »
u koja hebena karijera, najbolja na forumu :&

kako si intera razbia, nešto nevherovatno :&

daj ss barce, hajduka i hrvatske repke molin te

srinto dalje i pratin te respekt
hrk hrk

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #297 u: 06.09.2008, 17:22:27 »
@ Yoooo

mexico i napoli su nenadjebivi
a nepoznati transferi su uglavnon jer je 2015, pa je dosta regena..
a sto se tice simonea, vjerovatno cu ga dovest, samo da rjesimo neke probleme sa ugovoron... :haha:

@ john wayne

mislin da cu ga kupit, samo da neke problemcice rjesimo, al nadan se da bi uskoro moga stopama montelle :)

@ pinjo

ehe moj pinjo, nije toliko sigurno da cu ligu osvojit, pojacala se i konkurencija, al dat cemo sve od sebe...
a uzet cu ga ja mislin sad, jer mi ga posli nece dat ni za vise love...ipak je to milan ;-)

@ Frankic

evilasio mi nije moga doc prosle godine, zbog postojeceg stranca u ekipi, no sad je moj...
evo lucasa trecarichinia

@ Edin_FMB

regeni, heh, koliko li je samo tesko uvatit korak sa raston regena, sa svih strana ih ima, sve neki super-igraci...
al zato je fm prava stvar tek oko 2014 godine...
hamsik, ma neka ga, kad je djabe, neka igra i znoji dres... :)
sto se tice trofeja, samo mi fale oni najveci sa mexicom, a i to cemo provat...

@ LoRD_0001

ko zna, mozda su dani i evilasio braca, a od njih dvoje, po meni je puno bolji ovaj moj :)
ko sto san reka edinu, iden po trofej sa mexicon...

@ Frenky

inter nije spreman za mene jos, oni su la piccola pescha  ;-)

evo ssova:

do pisanja :)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline murta6

• FC Bayern - Stern des Südens
  • Oružar
  • *
« Odgovori #298 u: 06.09.2008, 18:41:56 »
Svaka čast na momčadi, moraš sve osvojit jer inače drugo je po meni s ovakvom momčadi Napolija neuspjeh, siguran sam da ćeš uspjeti, pogotovo po prijašnjim rezultatima. Nije ti bilo dosta rasturat s Velom u Napoliju pa si ga moro uzet i u Mexicu. :roll: lolcina

Offline Zvonac

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #299 u: 06.09.2008, 23:22:20 »
e, odlično ti ide, stvarno odlični uspjesi  :kee: :kee:

No jel mi mozes dat ss-ove od ovih momčadi:

R. Madrid
Dinamo
Man Utd
Arsenal

Eto samo od njih, fala  ;-)