Ovih sparnih litnjih dana tesko je nac vrimena za uklesat misli na papir reporta...

Jos je teze uvatit vrimena za upalit FM, ali i to se prezivi, kad se svaka casa ispija, ispija do dna...
Tako san nakon jos miljuncic CONTINUEa dosa do 1.1. i odluci napisat report, da vidite kako mi ide.
Odo do frizdera uzet cedevite, cisto jer san u procesu ljecenja od veceri burnih, pa cu napisat uz par SSova kako to sve skupa izgleda kad ja pokrenen FM...
Nakon par 'usrtljalja' kroz slamcicu mog najdrazeg soka, mozak odma nabacuje ideje, a ko san ja da mu to onemogucin, i pocinje ovaj report nakon ovako vruceg uvoda...
SERIE APrvi moj front ove sezone, u biti i nije najbitniji, al ono, domace je domace, pa mi je Scudetto ponovo glavna okupacija...
Skoro pa 100% ucinak, neznan, predobro svaku odigramo, i moran priznat, puno taktiziran, prominin verziju taktike po vise puta kroz jednu utakmicu, sve zamjene budu pogodjene uvik, i znan moju ekipu u dusu sto bi se reklo, znan sto od koga mogu ocekivat, i lako prepoznajen formu i onog ko ce uc u formu tek...
Veliki dio sezone je bila mrtva utrka mene i Rossonera, ali su oni nakon naseg medjusobnog susreta posustali, i u zadnjih par kola su ili gubili ili remizirali, a to nije dovoljno ako zele drzat korak zamnom.
Ovaj remi je protiv Udinesea, njihov jedini remi ove sezone, neman komentara, 0-0, valjda san puno ocekiva od ljudi, pumpanje po novinama i tako to, sve u svemu, malko san se precjeni bi, dobro san i prosa u Udinama...
Ovo bi trebala bit jos jedna titula, pogotovo ako se ovaj trend nastavi, najmanje golova primi, najvise da. Hm, najmanje primi golova, ne sjecan se zadnji put kad san ovako dobru obranu ima...vidit cete glavni razlog ove uspjesnice, kasnije...
Iako san reka da necu bacat extra hvalospjeve za igrace, Bojan, Messi, Modric i Sakho su definitivno zasluzili da budu ode prikazani...i o Bojanu cemo posli malo vise...
UEFA LIGA PRVAKAZacudjujuce lagano prodjena skupina LP. Da nisan ovu jednu utakmicu protiv Celtica odigra sa ne B nego C sastavon, vjerovatno bi ima sad i ode 100% ucinak. No to je krajnje nebitno, jer san u cetvrtfinalu, i sad iman za protivnika Liverpool, neugodni Liverpool. No, zasto ne, idemo mi po jos jednu titulu, trecu za redom...
SVJETSKO KLUBSKO PRVENSTVONije potrebno da ode posebno svaku utakmicu postaljvan,
osvojili smo, dosta lagano, i nema razloga sve utakmice prezentiran. Ionako su mi protivnici vrlo slabi, pa smo u B sastavima istrcavali i lomili svaku obranu...steta sto se prvak svijeta u klubovima ne postaje na tezi nacin...iako, treba imat LP iza sebe...
MISIJA : MEXICONakon prozivke 23 igraca, javnost je na neki nacin bila zacudjena mojin odabiron, no uzmemo li u obzir da oni misle da nema dovoljno talenata u Mexicu, zasto bi me njihovo misljenje mucilo.
Prva utakmica prijateljska protiv Paraguaya, tu smo dan prije utakmice izgubili u ozljedi Ochou, tako da san se nada remiju, to san i dobi, 2-2, teska utakmica, ali puno smo bili bolji...
Druga utakmica, Ukraijna, takodjer prijateljska, postaljeni visoko, napadacki, te smo takav rezultat i dobili, 3-0, zadovoljan san. Jos trazin pravu formaciju za moj Mexico, al mislin da san blizu. Sad samo da pocnu prave utakmice, za kvalifikacije ili Copa Americana, da se pokazemo. Mi smo spremni!
Od zanimljivih novosti, evo samo da vidite zasto mi je zao sto Bojan nije Meksikanac... Najbolji strijelac kluba, najbolji igrac svita, ma sve, i sve to posvecuje meni, diiivno.
Koliko se samo izdasnih ponuda naslo na mom stolu nakon ovakih igara, hehe, laganini san svih odbi, nema tu, ovaj ostaje moj do 35te.
I za kraj ovog mini reporta polusezone, samo da vidite igraca bez kojeg onoliko malo golova u Serie A i LP nebi bilo ostvareno sigurno...
Dean Bouzanis – tek ove godine postaje najbolje od najboljeg. Boruc vise ne znoji prvi dres Napolija, Dean je sad tu, i mislin da ce duuugo jos bit. Briljantne igre, tutoring mladih golmana i vec dugi staz u klubu kandidira ga za najboljeg vratara Napolija ikad..no da nebude zabuna, nije samo Dean 'odgovoran' za dobru obranu, svih mojih 8 igraca koji se rotiraju su isto zasluzni, neki vise neki manje, no nakon prosle godine, moran priznat da san superzadovoljan...
Eto volks, to je bilo sve od mene, cedevite mi vise nema, i onaj zadnji led se otopi u casi, ne preostaje mi nista drugo nego da oden na more, zaigran malo vaterpolo i podjen vidi jel ima sto u vrsi...
Citajte, komentirajte, trazite SSove, sto god zelite, ja san u morskin dubinama... 
Quiete!