Autor Tema: IL GRANDE NAPOLI! SIAMO NATI PER AMARTI... ::: by turek  (Posjeta: 50065 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tonchek

• ..kao da je morska vila..
  • Oružar
  • *
Odg: SSC NAPOLI :::: sami protiv svih :::: by turek
« Odgovori #250 u: 10.08.2008, 19:16:32 »
Ma sasvin je dobar uspjeh sa Hrvatima, a odusta bi i ja, znan kako ti je... Transferi dobri, ko i uvik s tvoje strane  ;-) Jedino na kraju ovaj Evilasio kojeg oćeš kupiti, kolko me oči služe on igra na livoj strani, kakav Rafinha  quee

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #251 u: 10.08.2008, 19:24:52 »
šta da velim na ovaj report nego - bravo, maestro :&...rijetki su autori na ovom forumu koji imaju običaj napisati toliko teksta, i to kvalitetnog teksta koji je užitak za čitanje...mogao sam pretpostaviti da će ti biti teško s Hrvatskom jer nema više toliko kvalitete u našoj repki, a očito je da su Markan i Zorko otegnuli papke, ipak je 2014., pa nema više tko dovlačiti Hrvate iz inozemstva lolcina...ako bi mogao staviti ss-ove od "Hrvata" - Kwedia, Gabriela, Andersona i Glauvera, ne znam jel mi promakao još koji legionar...1/4-finale je dobro postignuće, a da je bilo još malo sreće borio bi se barem za broncu...u "Mehiku" te čeka lakši posao jer imaju brojne talente i ta ekipa predvođena Velom, Giovaniem, Araujom i Ochoom ima velik potencijal.

što se tiče Napolia i transfera, sviđa mi se način na koji si opet dovodio igrače, a to je želja da imaš što više velikana u ekipi, i iako Dinho vjerojatno neće dobiti previše prilike sa 34 godine, lijepo je imati takvog virtuoza...s druge strane, virtuozi Luka i Mati su strašna pojačanja i ne sumnjam da ćeš imati koristi od njih...ostali transferi su također jako dobro odrađeni, i svakako vrijedi dovesti tog Evilasia koji bi se borio s Traorem za mjesto (ovo s desnom stranom i Rafinhom je očito lapsus :D)

još bih se osvrnuo na Datin komentar na stil pisanja jer je taj stil za svaku pohvalu...svaki report moraš ispuniti sa puno teksta (to sam već spomenuo na početku), ss-ovi nisu toliko upadljivi i puno brže se sve učita, tako da si i mene potaknuo da promijenim stil, barem kad je u pitanju postavljanje ss-ova :D...a da ne govorim da je ovaj način zahtjevniji od stavljanja thumbova ili običnih linkova...

za kraj ovog podužeg komentara bih ti poželio sreću u novom pohodu sa Napoliem i uspješan debi sa Meksikom respekt

JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Hego™

• NK OSTRNA 4EVER
  • Trener
  • *
« Odgovori #252 u: 10.08.2008, 21:07:02 »
e ajde stavi ssove od  ovih hrvatskih brazilaca.
Tom Selleck je Thomas Magnum.

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #253 u: 10.08.2008, 23:48:16 »
@ tonchek

dobro je nardev vidi, lapsus cisti, jbg, kad san napisa toliko toga, malo se umoris, pa se umisto traorea sitis krivog igraca, i eto ti ovoga sto se dogodilo lolcina :shame:

inace, razlog traoreovog konkuriranja sa jos jednin vrhunskin igracen nije godine, nego njegovo konstantno dobivanje kartona i velike oscilacije u igri, no dobar je on, a ovim igracen cemo ga poboljsat samo :)

@ nardev

fala na pohvali, gust mi je puno pisat, tako ja oduvik, izgleda, zauvik :)

ogled jada u repki nasoj je da otkad ja pratin njih, a to je odaavna, nikad mladi sastav, u21 nije pobjedi, pa onda vi razmislite di je tu buducnost...

evo ssovi 'hrvata' iz legije

sto se tice mehika, malo san pogleda, ajme jedva cekan prvu utakmicu, strasna ekipa, koliko samo talenata

najmladji je 22 godine, najstariji 29, sve vrhunski igraci, jedva cekan :) :)

transferi su po mojoj volji, jedino mi je zal sto modric nije skupi spanjolsko drzavljanstvo, pa da mogu i alvesa dovest, al nema veze, doc ce on...

rafinha je lapsus :)

a ovako pisen jer je i meni ovako pregledno, i lipo mi je vidit, mozda da stavin jos znakove lige prvaka nebi bilo lose, ali ja volin da mi reporti imaju samo text, i eto jednu inovaciju sto jos u nikoga nisan vidi, glazbenu podlogu, koju napisen gore uvik, cisto da upalite jutub ili vinamp i poslusate dok citate, tako ja dok pisen pa eto, cisto iz zabave ;-)
i istina, teze je stavljat ovako link-slike, ali je kako sto vec rekoh, preglednije i meni lipse ocima...

napoli ide dalje, a mehiko jedva cekan da pocne, uhu, iman konkurenciju, a sto je najbolje, dosta brazilaca i argentinaca mi moze zaigrat, nemoran ni pricat kakvi talenti su to !shock!

@ d-hegy

evo u odgovoru nardevu su ti ssovi ;-)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline malo san maka

• Burek s mesom.
  • Trener
  • *
    • The Best on The World!
« Odgovori #254 u: 11.08.2008, 14:02:22 »
Prvo da opet pohvalim način pisanja, svaka ti dala, svatko tko čita ovu karijeru dobije veliku inspiraciju. Sve za pet. Pravi FM i nogometni znalac. Daleko jedna od najboljih karijera na forumu.  :&  :&
Reportovi su fantastični, pojačanja takodjer, a posebno mi se dopada ovaj Alves na poziciji lijevog u obrani. Odlične ocjene ima.
Dalje, rezultati takodjer odlični, četvrti naslov Serie A  :&, Liga Prvaka  :& .
Do maloprije nisam imao FM upaljen, ali čim sam ovo sve pročitao odmah sam ga upalio. Stvarno, prelijepo je čitati ovako opisanu karijeru, a još rezultati bogovski.

Svaka čast, Korčulanac, samo nastavi tako i sretno u nastavku.  ;)

btw. Ne diraj mi Gigija  :roll:  :)
« Zadnja izmjena: 11.08.2008, 14:05:09 od Plavi Lav »

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #255 u: 12.08.2008, 14:12:45 »
@ Zeleni tigar

svaka mi dala, hehe, vode iz bunara :)

sad izadjen vanka, recen nekoj maloj da pisen na forumu jednu karijeru, svaka daje ;-)

alvesa jos vrbujen, bi mi je sve prihvati za 27M, al buduci da je modric dosa, nisan moga da mi potpise, i sad san ponudi isto toliko za kraj sezone, al odbijaju, u biti san vec dosa do 35M, sad cu morat nesto smislit ako ocu da doleti do mene u klub..a ono, ka, zele messija :roll: zamislite to :roll:

nastavljan ovako, iman onaj jedan mini projekt, vidi cemo sto ce od toga ispast, sicas se ono sto san ti reka bi ;-)

a gigija :cool: , neboj se, nebi ga ni dugin svitlima na autu taka ;-) lolcina

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Progressive

• Maskota
  • *
« Odgovori #256 u: 12.08.2008, 22:11:09 »
Čestitke za sve do sada postignuto! :&

MOD: komentar bi mogao biti i malo konstruktivniji, nov si na forumu pa zato pročitaj ovo: http://www.cro-manager.com/forum/index.php?topic=6563.0
« Zadnja izmjena: 12.08.2008, 22:30:11 od nardev »

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #257 u: 19.08.2008, 16:45:48 »
Ovih sparnih litnjih dana tesko je nac vrimena za uklesat misli na papir reporta... :)
Jos je teze uvatit vrimena za upalit FM, ali i to se prezivi, kad se svaka casa ispija, ispija do dna...
Tako san nakon jos miljuncic CONTINUEa dosa do 1.1. i odluci napisat report, da vidite kako mi ide.
Odo do frizdera uzet cedevite, cisto jer san u procesu ljecenja od veceri burnih, pa cu napisat uz par SSova kako to sve skupa izgleda kad ja pokrenen FM...

Nakon par 'usrtljalja' kroz slamcicu mog najdrazeg soka, mozak odma nabacuje ideje, a ko san ja da mu to onemogucin, i pocinje ovaj report nakon ovako vruceg uvoda...

SERIE A

Prvi moj front ove sezone, u biti i nije najbitniji, al ono, domace je domace, pa mi je Scudetto ponovo glavna okupacija...
Skoro pa 100% ucinak, neznan, predobro svaku odigramo, i moran priznat, puno taktiziran, prominin verziju taktike po vise puta kroz jednu utakmicu, sve zamjene budu pogodjene uvik, i znan moju ekipu u dusu sto bi se reklo, znan sto od koga mogu ocekivat, i lako prepoznajen formu i onog ko ce uc u formu tek...
Veliki dio sezone je bila mrtva utrka mene i Rossonera, ali su oni nakon naseg medjusobnog susreta posustali, i u zadnjih par kola su ili gubili ili remizirali, a to nije dovoljno ako zele drzat korak zamnom.
Ovaj remi je protiv Udinesea, njihov jedini remi ove sezone, neman komentara, 0-0, valjda san puno ocekiva od ljudi, pumpanje po novinama i tako to, sve u svemu, malko san se precjeni bi, dobro san i prosa u Udinama...
Ovo bi trebala bit jos jedna titula, pogotovo ako se ovaj trend nastavi, najmanje golova primi, najvise da. Hm, najmanje primi golova, ne sjecan se zadnji put kad san ovako dobru obranu ima...vidit cete glavni razlog ove uspjesnice, kasnije...
Iako san reka da necu bacat extra hvalospjeve za igrace, Bojan, Messi, Modric i Sakho su definitivno zasluzili da budu ode prikazani...i o Bojanu cemo posli malo vise...

UEFA LIGA PRVAKA

Zacudjujuce lagano prodjena skupina LP. Da nisan ovu jednu utakmicu protiv Celtica odigra sa ne B nego C sastavon, vjerovatno bi ima sad i ode 100% ucinak. No to je krajnje nebitno, jer san u cetvrtfinalu, i sad iman za protivnika Liverpool, neugodni Liverpool. No, zasto ne, idemo mi po jos jednu titulu, trecu za redom...

SVJETSKO KLUBSKO PRVENSTVO

Nije potrebno da ode posebno svaku utakmicu postaljvan, osvojili smo, dosta lagano, i nema razloga sve utakmice prezentiran. Ionako su mi protivnici vrlo slabi, pa smo u B sastavima istrcavali i lomili svaku obranu...steta sto se prvak svijeta u klubovima ne postaje na tezi nacin...iako, treba imat LP iza sebe... :)

MISIJA : MEXICO

Nakon prozivke 23 igraca, javnost je na neki nacin bila zacudjena mojin odabiron, no uzmemo li u obzir da oni misle da nema dovoljno talenata u Mexicu, zasto bi me njihovo misljenje mucilo.
Prva utakmica prijateljska protiv Paraguaya, tu smo dan prije utakmice izgubili u ozljedi Ochou, tako da san se nada remiju, to san i dobi, 2-2, teska utakmica, ali puno smo bili bolji...
Druga utakmica, Ukraijna, takodjer prijateljska, postaljeni visoko, napadacki, te smo takav rezultat i dobili, 3-0, zadovoljan san. Jos trazin pravu formaciju za moj Mexico, al mislin da san blizu. Sad samo da pocnu prave utakmice, za kvalifikacije ili Copa Americana, da se pokazemo. Mi smo spremni! :cool:

Od zanimljivih novosti, evo samo da vidite zasto mi je zao sto Bojan nije Meksikanac...
Najbolji strijelac kluba, najbolji igrac svita, ma sve, i sve to posvecuje meni, diiivno.
Koliko se samo izdasnih ponuda naslo na mom stolu nakon ovakih igara, hehe, laganini san svih odbi, nema tu, ovaj ostaje moj do 35te.

I za kraj ovog mini reporta polusezone, samo da vidite igraca bez kojeg onoliko malo golova u Serie A i LP nebi bilo ostvareno sigurno...
Dean Bouzanis – tek ove godine postaje najbolje od najboljeg. Boruc vise ne znoji prvi dres Napolija, Dean je sad tu, i mislin da ce duuugo jos bit. Briljantne igre, tutoring mladih golmana i vec dugi staz u klubu kandidira ga za najboljeg vratara Napolija ikad..no da nebude zabuna, nije samo Dean 'odgovoran' za dobru obranu, svih mojih 8 igraca koji se rotiraju su isto zasluzni, neki vise neki manje, no nakon prosle godine, moran priznat da san superzadovoljan...

Eto volks, to je bilo sve od mene, cedevite mi vise nema, i onaj zadnji led se otopi u casi, ne preostaje mi nista drugo nego da oden na more, zaigran malo vaterpolo i podjen vidi jel ima sto u vrsi...

Citajte, komentirajte, trazite SSove, sto god zelite, ja san u morskin dubinama... :)

Quiete!  :)
« Zadnja izmjena: 19.08.2008, 16:47:03 od turek »

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline malo san maka

• Burek s mesom.
  • Trener
  • *
    • The Best on The World!
« Odgovori #258 u: 19.08.2008, 17:02:38 »
 hmm Ajmo ovo prokomentirat.

Vao, Serie A je postala laganica *ebenica, sve statistike idu u tvoju korist, samo jedan remi i 17 tekmi s potpunim plijenom.  :&
8 bodova ispred Milana, ako ovako nastaviš to bi mogla biti i dvoznamenkasta prednost naspram Milana.
Možeš li mi dati slikicu Juventusa s taktikom te slikicu mog idola. Znaš na koga mislim.  :)

Čini mi se da je Bojan daleko u najboljoj napadačkoj formi od svih strijelaca u Italiji, lijepo, 24 gola na polusezoni.

Dalje, skupina Lige Prvaka, ma  :& . Liverpool, daj pobjedi njih za mene, please, WBA - Liverpool nikad neću zaboravit.  :roll:

Citat:
javnost je na neki nacin bila zacudjena mojin odabiron, no uzmemo li u obzir da oni misle da nema dovoljno talenata u Mexicu, zasto bi me njihovo misljenje mucilo.

To mi je najdraže, kada vodiš repku iznenadiš javnost s prozivkama, daješ priliku drugima, nema mi dražeg dijela kada vodim repku, a pritom dam priliku nekom talentu koji nikad nije pozivan u repku. Na kraju je ''grateful''  :) i u ''Personal'' si mu naj osoba.

Dean se predobro razvio, svakako fantastičan golman i zasluženo nosi jedinicu.  respekt

Sve je za sada super, sve za paticu, nadam se da će se prednost u domaćoj ligi povećati u nastavku sezone te se nadam i Ligi Prvaka. Nadam se da se previše ne nadam.  lolcina
All in All sretno u nastavku i jedva čekam idući report.  ;)
Citat:
, cedevite mi vise nema, i onaj zadnji led se otopi u casi, ne preostaje mi nista drugo nego da oden na more, zaigran malo vaterpolo i podjen vidi jel ima sto u vrsi...

Aj sad marš u more.  lolcina

Offline Yoooo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #259 u: 19.08.2008, 17:27:01 »
Ma jebes sve kakvu ti karijeru imas svaka cas ovo nazalost prije nisam mogo pratit ali pokusavam citat od 1.posta pa sve dosad.
Jos jednom svaka cast.
Nikola Kalinić:
-Cijeli tjedan dinamovci su najavljivali da će nas dobiti, još su govorili da smo bahati, ali na kraju se pokazalo tko je bolji na terenu.Dinamo me neugodno iznenadio koliko je bio bezopasan, ne sjećam se njihova poštenog udarca prema našim vratima.

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #260 u: 19.08.2008, 21:37:55 »
@ Plavi lav

serie a je lagana postala, valjda su se svi svi svi uigrali u mojoj taktici...

l'pool ocekujen da cemo zgazit :cool:

evo ti Juve:

kako ovakva ekipa moze bit sedma u prvenstvu, zapravo skroz losa igra i sve...

evo ti idol :) :

trenutno je na TL, ali ide u mirovinu 30.6.2015.

evo ti zamjena za njega sto je trenutno u juveu, strasan igrac:

bijah u moru, sad me eto doma opet...

@ Yoooo

fala, eto kad se ovoliko truda ulozi u karijeru, mora bit nesto slicno ovome :)
hehe,ako si procita od prvog posta, svaka cast...
jos jednon fala puno  ;-)
« Zadnja izmjena: 20.08.2008, 00:07:37 od turek »

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #261 u: 19.08.2008, 21:57:22 »
 :pras: Sorry turek, tek sad sam se sjetio da imaš novi post, bio sam zauzet slaganjem taktike pa eto :)

Moram i ja primijetiti da je Serie A postala iznenađujuće lagana i to mi je drago vidjeti. Bojan :kee: 24 gola na polusezoni i sve one nagrade, svaka čast i njemu, ali i tebi što si tako dobar trener :shame: Nadalje, LP, ma savršeno, daj uništi L'pool i za mene, makar mi i nisu baš mrski, ali zna se kakva je prošlost Milana i L'poola lolcina (može SS Milana usput i da te pitam, što je Kakicom, jel još živ?). CWC rutinski, bez problema, ubio sam se od smijeha kad sam vidio onu prozivku, nemaju talenata :& :haha: Eto, zato su baš tebe izabrali, da im pokažeš da ima talenata i to vraški dobrih. De(j)an je odličan golman, sada definitivno bolji od Boruca i čini se da tu imaš pravi bunker na golu respekt

Mislim da sam rekao sve i zatražio sve što me zanima, u svakom slučaju, svaka ti čast i nastavi dalje. Prekrasno mi je ovo čitati :)
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #262 u: 20.08.2008, 00:19:35 »
@ Data

samo ti slazi taktiku ;-)

serie a cemo pokusat osvojit, a sto se tice l'poola, to san laficu vec reka, prova cu i njih zgazit :cool:

evo ss milana, jedinog pravog pratitelja mog respekt :haha:

evo ti i kaka, hehe, ziv je on, al nece jos dugo mlatarat prvenstvon, vec je u rezervama, mozda ga i ja unovacin hmm za legende kluba hmm

be sure da cu ovako nastavit, ipak je ovo moj nacin pisanja... ;-)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #263 u: 20.08.2008, 16:04:58 »
Odradi san transfere i dosa do drugog miseca pa da van prestavin sto san ucini sve, ali i da vidite najnovije vijesti, i pomognete mi oko necega..

Hm, puno van je to posla, al sto cu van ja.. :)

Dakle, prvo krenimo od 'najzanimljivijeg', Serie A. Tu smo nastavili ritam od prvog dijela polusezone, same pobjede, od tih je jedna predstavljena u 'Bozjoj ruci', pogodite koja... :)
Ovin trendon samih pobjeda sa jednin primjenin golon obaramo vlastiti rekord, a to je ipak na neki nacin jedino trenutno zadovoljstvo, jer ipak smo najjaci, i samo rekorde trebamo dizat...ipak smijemo bit bahati nakon ovoliko uspjeha, sto vi mislite...

Dalje je Mexico, nema tu puno za pricat, samo prepoznavanje talenata od strane javnosti, takodjer u neku ruku zadovoljstvo. Utakmica jos nismo imali, evo nan uskoro ide jos jedna prijateljska u Norveskoj, bas me interesira kako ce moji gringosi u hladnoj sjevernoj Europi igrat...

A sad idemo na ono najzanimljivije od prvog miseca 2015. godine:

TRANSFERI

Dakle, po ocekivanjima, nisan puno kupova, skoro pa nista, jedino Michele Crepaldi, on je jedini dosa, cisto da opusti malo Rafinhu, koji igra sve utakmice, i ako se ozljedi nastrada san, a i Michele je poprilicno velik talenat i potencijal je pokaza vec u prvon nastupu za moj dres...prezadovoljan san njime za sad, a i nije skupo placen...
Jos jedna velika stvar sto san ucini, odusta san od dosta linkova, te san uspostavi jos jedan znacajan, a to je sa Livornom, koji je u Serie B, i drugi su, no iman osjecaj da im fali dubine u prvih 11, pa san kao pravi link odluci in pomoc, te su u smjeru Livorna otisli; Cisse, Bandiera, Ronaldinho, Ventura, Del Guidice, Tomaselli...
Cisse i Ronaldinho su otisli iskustvon i par poteza pomoc klubu, a moji mladi potencijali, super talenti ce sigurno odigrat veliku ulogu u zivotu kluba koji se bori za prvu ligu.

I sad nesto sto vas molin da mi pomognete: :help:

ACCEPT ili CANCEL?

On je prosle zime otisa, a imajuci na umu da san ove zime ocisti malo ekipu i klupu, pogotovo u napadu (Bueno na posudbi u Romi) mozda da se vrati u klub, nebi bilo lose...
Od svih aktivnih igraca je postiga najvise golova za klub, iako ce ga Bojan uskoro prestic, jel mi potrebno da ga uzmen?
Stvarno zelin vase misljenje, jer nisan pametan...
Btw. – na ovom je sejvana igrica, koju cu mozda tek veceras upalit ponovo... :)
Sto vi mislite?

Unaprid fala. ;-)

Quiete! :)
« Zadnja izmjena: 20.08.2008, 16:08:58 od turek »

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #264 u: 20.08.2008, 16:14:19 »
Dobro si krenuo u nastavak sezone, ovaj Michelle je dobar, solidan kao zamjena za Rafinhu, a budući da je velik talent, mogao bi postati i više nego zamjena :)

E sad Stancu, nemoj šta će ti. Već si ga prodao prošle zime, ne trebaš ga vraćati ponovo, rađe dovedi nekog novog mladog talenta nego Stancua. Znam da ti je drag i sve, ali mislim da ti ne treba. A s druge strane, imaš dovoljno novaca i 18M ti nije puno dati, ako baš želiš svoju legendu natrag u klubu, zašto ne? Nisam siguran da sam ti ovime puno pomogao, ali nadam se da ćeš izabrati pravu opciju, samo nemoj da ti postane nezadovoljan ako da dovedeš :bo:

Sretno u odabiru respekt
« Zadnja izmjena: 20.08.2008, 16:17:49 od Data »
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Anderson-9

• Uz Dinamo i Boga sve do groba!!!
  • Oružar
  • *
« Odgovori #265 u: 20.08.2008, 16:15:03 »
Iskreno!!??  Klikni "Cancel" sta ce ti on a ima 27 godina....sigurno imas makar 5 napadaca boljih od njega....
Ali ako ti treba osvjezenje u momcadi,ako su ti dosadasni napadaci dosadili onda "Accept" ali ja bih ipak na tvojm mjestu "Cancel"... :)
Dinamo Zagreb!

Offline Frankic

• Legenda
  • *
« Odgovori #266 u: 20.08.2008, 16:16:10 »
Hmmm ja bi uzeo accept.Sigurno je da ce zabijat,
a i cini mi se da ti je bio jedna od legendi kluba...možda se opametio i shvatio da mu nije nigdje ljepse nego u tvom Napoliju haha
Neznam kolko imas novca al moze odigrat jos 3-4 sezone sigurno pa i nije tolko skup.
Sretno sta god odlučiš   ;-)

Offline nardev

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #267 u: 20.08.2008, 17:14:03 »
Uzmi ga, kod mene u C.P.-u je nezaustavljiv, a ima 33 godine, i dosad je redovito zabijao preko 20 golova u sezoni, čak i prošle sezone s 32 godine...a sa 27 je u najboljim godinama i bio bi ti od velike pomoći, a znam da ti je jedan od najdražih igrača kojeg si imao u ekipi... ;)
JOSOVILLA SUPERSTAR

Offline Tulio

• it's not a lie if you believe it
  • Legenda
  • *
« Odgovori #268 u: 20.08.2008, 22:00:49 »
Opa, ovo je postalo i suvišno komentirati koliko je dobro.

Stvarno pišeš odlično,a i rezultati su odlični. Što se pojačanja tiče, ovaj Crepaldi solidno izgleda. A za Ronaldinha u Livornu, e stvarno nemam komentara...  lolcina šteta šta ne poštuješ takvog igrača :D

Ajd samo piči dalje, sretno momak  :cool:

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #269 u: 21.08.2008, 13:08:38 »
@ Data

fala na komentaru, a o stancuu, uh, jos nisan odluci, mozda ga potpisen, ipak je legenda kluba vec, bueno je otisa na posudbu, a i da oslabin milana malo :) ...

___________________________________________________________________________________________________________

@ Anderson-9

cini si se da ce bit accept, kad ukljucin igricu cu vidit cu sto ce bit na kraju :)
fala na komentaru :)

___________________________________________________________________________________________________________

@ Frankic & nardev

isto ka sta san napisa gore svima vec, za sad mislin da cu vratit 'legendu' kluba, ipak je Torjeu najdrazi igrac, a ni meni nije mrzak a radi gore navedenih razloga, bit ce to odluka na bum ili en-ten-tini cin upalin igricu

@ Tulio

fala na pohvalama za igru i pisanje :)
ronaldihno je svojin godinama daaaavno iza forme, uze san ga u klub jer je legenda nogometa...
u livornu ce igrat, u mene nece sigurno, ipak 35-36 godina, hm, puno je to za moj igracki kadar :)
ode ja picit dalje :)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
Odg: IL GRANDE NAPOLI! SIAMO NATI PER AMARTI... ::: by turek
« Odgovori #270 u: 21.08.2008, 14:21:27 »
O promijenio se naslov, lijepo, lijepo....

Stancua ne bi kupovao jer je već star, a već si ga imao... Ako ti treba napadač, bolje potraži regene ili po Brazilu, Stancu je već izlizan dobrano.

Karijeru više nema smisla komentirati jer znaš već šta mislim o njoj, šta si od Napolia napravio je impresivno i mogu samo reći :&
Sretno ti dalje!

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #271 u: 21.08.2008, 14:33:29 »
a vidi cu, kroz popodne palin FM, 18 milja za legendu kluba nije puno

odlucit cu kroz onaj loading za ucitavanje sejva... :)

a naslov, hehe, ovo mi je sad svuda, napisano

i u sigu, i u profilu je nastavak

NEL MALE O NELLA GLORIA DAL CUORE UN SOLO GRIDO...GRAZIE GRANDE NAPOLI!
FORZA NAPOLI
SIAMO NATI PER AMARTI E VIVIAMO PER SEGUIRTI

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Rozga

• Uvik kontra!
  • Trener
  • *
« Odgovori #272 u: 21.08.2008, 15:18:20 »
Ja bih ti preporucio da ga ne kupis...ak mozes radje dovedi omara adradea ili nicolasa millana...

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #273 u: 21.08.2008, 16:39:31 »
nista od adradea ni millana, dok je load leti i gleda san malo ovu karijeru vidi san jedan moj stari post

kad san malo bolje razmisli, iman ja svoje mlade napadace koji samo cekaju sansu...

tako da je Emanuele Del Giudice posta novi igrac trenutka, i ceka svoju sansu sa klupe, a mozda i zaigra malo duze, sve ovisi kako se snadje u drustvu velikana s kojima
ce igrat...

sve u svemu, stancu ostaje u milanu nezadovoljan, ja se oslanjan na svoje mlade igrace, a da ovaj prijelazni rok nebude skoro-bestezinsko-stanje, na lito mi se vraca jos jedna legenda kluba, 27godisnji Hamsik, igrac ciji je odlazak rezultat velike konkurencije i velikog igrackog kadra u mojin trupama... ;-)

P.S. del giudice je prozvan next Cristian Vieri, hehe, ocekujen puno od njega :)

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline gaming_master

• Maskota
  • *
« Odgovori #274 u: 22.08.2008, 13:20:56 »
Nisam stiga sve pročitati,ali svaka čast na svemu  champ

Ja sam isto igra s Napolijem ali na default DB i doša sam do 2017 g

Slične trensfre smo imali evo pas SS-ova