IL GRANDE NAPOLI! SIAMO NATI PER AMARTI... ::: by turek

Started by adidas, 30.12.2007, 21:06:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 33 Guests are viewing this topic.

Data

Da, izgleda da ću ja još dugo pratiti ovo tvoje čudo od Napolia :& Na vrhu si, ali nije još gotovo. Moj Milan se raspada lolcina i to jako brzo. Aguero je dobra investicija, ma šta dobra odlična, a na način na koji si ga doveo je sjajan. Stancu je dobar i ti si sigurno sentimentalno vezan za njega, ali Aguero je puno bolji. Ovaj Teaudors je isto malo čudo, kako sxe samo razvio :&

Ajde samo naprijed, pratim te, ali još uvijek moraš osvojit ligu ;-)
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

dilba

Uz nardevov Crystal Palace, najbolja karijera na forumu.

Steta za odlazak Stancua, ali bude Aguero bio i bolji, nadam se. Odlično pojačanje Teaudors.

Što se tiče lige, nadam se da će ovako ostati do kraja, ali s većom bodovnom razlikom. :D

Ako može SS: Modibo Diakite, ako još igra.

Sretno dalje, i piece, znači komad, a peace, mir. :D

adidas

@ Plavi Lav

aurelien mi je za sad u par utakmica, usavsi u 60toj minuti
serie A se borin,i necu se dat, a aguero vec ima 2 gola u 3 utakmice, polako se privikava na messija iza sebe osin u repki i u klubu
btw, messi je 1.2. vec napuni preko 22 asista, rekord torjea je srusen :)
evo ti lave boje, odnosno settings fajl, a ako oces da ti bude ovakav raspored ocjena, znaci da su low attribute do 10, pa normal do 14, high do 17, i excellent ostalo, samo javi ;-)

http://rapidshare.com/files/134023674/settings.7z.html

@ nardev

bas mi je drago sto je ovo jedna od najcitanijih karijera na forumu.. :)
a sto se tice scudetta, pa penjen se polako, ali sigurno, sad cemo vidit kako ce bit srice u nastavku...
upravo sto si reka, tandem kun-messi, ali i ostali imaju tandeme, zapravo mi cila ekipa puna ovako jakih mogucnosti
zamisli samo napad, kun-balotelli-vela-bojan :)
sejv cu ti poslat na PM samo neka uploadan, ipak je 80tak MB pa potraje, popodne cu ti uploadat i dat, al inace mi nije praksa davat sejv dok jos igran, ali slicno uspjesnoj kolegi cu ucinit to ;-)

@ moldovan

drago mi je sto sve vise fanova skupljan, bit ce ode jos reporta i sezona nadan se, sve dok ne izadje FM 2009, i to patch 901 sa nasim db, jer mislin da ce tek onda bit igrica bar malko dobra za igrat, i korisna za zivce :)

@ Data

prati ti mene, prati, hehe, al titulu jos nemogu obecat ;-)
novo za staro, kun za stancua, sto je tu je, mora san to ucinit, i vidin da nisan fali, kun je da u 3 utakmice pola golova sto je stancu da u 15 :)

@ dilba

evo SS

i ja san u nadi za ligu, moran obranit cast svoju u italiji, jer prosle godine Milan podiga trofej, i sad moran oduzet scudetto, al da se ne ponavljan non stop, znate sto mi je primarno, tako da iden na to i amen :)
dobro kazes, piece je komad, a peace je mir, zato san sad nasa alternativu za to, i taljanski mir je prisutan ;-)

_____________________________________________________________________________________________

fala na komentarima, fala na citanju, uskoro novi report! :cro-man:

AGAIN$T MODâ,¬RN £OOTBALL!

adidas

Sad cu ucinit nesto neuobicajeno za ovu karijeru, a svak ko je ikad procita koju sezonu vidit ce odma da se nesto novo dogadja..
Naime, buduci da jos iman 2 miseca igrat sezonu koja mi dobro ide (sto je trenutno nebitno), odluci san s vama podjelit moja misljenja o igracu koji je jednostavno zasjeni sve zvijezde mog kluba,...dobro, nije bas sve, ali dobru vecinu je, i upravo zbog toga se upustan u ovo sto jos nisan, pisanje reporta o samo jednom igracu, koji mi je kao nekad Torje (i jos je Torje :) )posta vrlo vrlo drag...
report sa samo jednim SSom...nesto sto, ajmo rec, nije turekov nacin pisanja karijere.
:)

Popis mojih igraca znate, i sad vjerovatno postavljate pitanje, ko ce to bit. U mislima van vec mozda trci Messi, Balotelli, Bojan, Torje ili neznan ko sve ne. No uskoro cete primjetiti koliko ste u krivu, i zbog cega dolazi do promjena u mom uzimanju igraca.
Ko me zna od prije, mislin na karijeru, zna da kupujen samo mlade potencijale, i igrace ciji je glavni opis 70tak kila tijela, i 30 tona znanja. Da van odma recen o cemu je ric, ovo promjena nacina i principa dovodjenja igraca. Nije u biti ni neka promjena, ali odluka je tu takva kakva je.

Naime, buduci da mi moja nogometna akademija za mlade talente svake godine izbaci bar 4 potencijalne super-zvijezde, odlucujen se polako rjesavat nekih starijih igraca, koji su moj Napoli uzdigli u visine. Prvi na redu su, po starini, VDV i Boruc. Nemojte odma okrecat ocima..VDVa muce ozljede, a Boruc, pa njega jos nisan odluci prodat, ali igrama Bouzanisa, odnosno svojim mogucim neigranjem sumljam da ce bit sretan, tako da ce igraci poput Arthura i Rafaela mozda morat potrazit novu adresu. Naravno, nije ovo moja samovolja, samo mislin da neigranje nece rezultirat zadovoljstvom i sricon pojedinaca.
Znaci, sto se tice rjesavanja igraca, ovi super-zvijezde samo ako budu nesretni.
Razlog njihovog neslanja samnon je cistno mala minutaza, a razlozi istog nalazin u sve boljim igrama mladih igraca koji tek dolaze.
Prije san non stop kupova sve i svasta, narocito kad bi nekom isteka ugovor, pa bi posudjiva okolo po klubovima, sa mogucnoscu vracanja...i tako nakon par sezona, dodje igrac, kojeg, moglo bi se rec san i zaboravi, i sad postane najbolji igrac kojeg mogu zamislit...
Po ovom principu, samo posudjivanja a ne prodavanja, omoguci san sebi sad vrhunski igracki kadar, jer kad zavrsi sezona, vidin koliko zapravo prvoklasnih igraca se vjezba po klubovima diljem Europe, pa i svijeta. Nesretni igraci po meni su uzrok neslaganju i losom moralu u svlacionici, i ma koliko mi tesko bilo, odmah se oprostin od njih, i promjena mjesta zivljenja i igranja doticnih postane realnost koja se uskoro dogodi.
Na kraju sezone, ili cak na kraju litnjeg mercata, vidit cete koji su sve odlasci, a od dolazaka, sigurno ce samo bit najbolji igraci, samo najbolji. Naravno, dosta ih samo na potpisivanje ugovora, al za pokrivanje pozicije koja nije dobra ni dovoljno pokrivena necu se lisit zavirit dublje u djep, sto san pokaza u slucaju Messija i Bojana.. :)

A sad da ukratko opisen igraca koji je u moj klub dosa ka dite, i sad je nositelj igre...
Prve tri sezone odigra u Vasco da Gammi, cak bi se moglo reci i zapazeno poprilicno, sto mu je omogucilo pozornost nekih klubova, ali i javnosti koja ga je odmah proglasila novim 'dinhom. Sad vec neki znaju o kome je rijec, al za ostale, neka njegovo ime ostane tajna, tako cete procitat ovaj ulomak do kraja. Sezona 2008, posljednja njegova u dresu Gamme, u kojoj je postigao 6 golova u samo 9 odigranih utakmica, privukla je poblize jedan klub, koji je svojom politikom pomladjivanja ekipe, zapravo ucini prvi potez ka 'usvajanju' buduce zvijezde Europe. Doveden u klub kao jedini stranac te sezone, za 925 000 eura, naveo je da mu je jedini san postati kao njegov idol, te postati kapetanom mog broda zvanog Napoli.
Zbog velike konkurencije, i nedovoljne spreme, osamnaesto-godisnjak je polusezonu 2008/2009 prosjedio na klupi, ili igrao u U20 sastavu, di je sjajnim igrama privukao neke slabije talijanske klubove. Bozicni dar njegovog najdrazeg trenera Tureka jest posudba u klub koji mu je obecao prvih 11, bar u pola natjecateljskih utakmica. Tako je u Messini za 9 utakmica postigao 1 gol, te time naveliko pomogao drugoligasu da se domogne Serie A. Povratak u Napoli je bio obostrano zadovoljstvo, moje i njegovo, te san odma ponudi, a on prihvati novi ugovor na 5 godina, jer san jednostavno osjeca da ce postat ovo sto je sad.
Sezona 2009/2010 je obiljezila ostanak na Sao Paolu, te unatoc velikoj petomjesecnoj ozljedi biljezi u 7 utakmica, uz strasnu konkurenciju u sredini terena, 4 asistencije, ali se u njegovoj igri i gibanju po terenu vidi da je ozljeda uzela danka. Moja odluka je da pocne ucit od VDV i Torjea neke poteze, i sad vidin da je to bi pun pogodak.
Dogodine, sezona 2010/2011, Genoa je ponudila skoro miljun eura za jednosezonsku posudbu mog dragulja, sto san drage volje prihvati, jer su moji veznjaci jos uvijek predstavljali preveliku konkurenciju za mladica, koji je tek napunio 20. Njegova rapsodija u Genoi je rezultirala 5 pogodaka iz 30 nastupa, te vrlo zadovoljavajucu prosjecnu ocjenu. Nas ponovni sastanak na kraju sezone, takodjer obostran uzitak
Brazilski Gremio je ponudi najbolje uvjete za posudbu, te je sljedece dvi godine otisa u domovinu, dalje napredujuci i uceci zanat. U Gremiu je u 57 nastupa zabiljezi 8 golova i 14 posljednjih dodavanja, te uz sjajnu prosjecnu ocjenu mu na Bozic 2014 odbijanjem produzetka posudbe zapravo nudin, sto ce se kasnije pokazat, najbolji poklon ikad. Dres s brojen 50 je samo njega ceka, i moja odluka produzivanja njegovog ugovora kao dodatnog motiva, kao da je pala na plodno tlo.
Drugi dio druge polusezone 2013/2014 sva svjetla Sao Paola uperena su upravo u njega. Iz nastupa u nastup, podizuci svoju formu, polagano mete konkurenciju u sredini terena, te nakon polaganog ozljedjivanja VDVa i nezadovoljstva Marka Marina, postaje prvo ime kreativne posade broda. U nepunih 15 nastupa cak 14 puta tresao mrezu, jednom i omogucio drugom isto to, te tri puta MoM...zastrasujuce zvuci, a kad cujete da je jedan od najbolje ocjenjenih igraca kluba sa nevjerovatnih 8.09, mislin da van moze bit jasno zasto san ode se ovoliko raspisa o njemu. :)
Cjenjeni kolege forumasi, da ne duljin ovo vise, upoznajte mladu legendu kluba, igrac koji je tek poce svoj uspon prema zvijezdama.

Samo obratite pozornost na formu, sve je tu jasno :) :&
_________________________________________________________________________________________________________

Frankic

Pravi je užitak ovo čitati  :& Kolko ti samo truda ulažeš u ovo, divim ti se  :)
A sta reci za Alexa  :& Fenomenalan je...ja sam ga također doveo u Mattersburg u drugoj sezoni i sad se mislim dali da ga saljem na posudbu na polusezoni ili da ga ostavim da se hekla u austriji.Šta ti misliš?
Ovu sezonu sam svakako ispao u kup uefa a mislim da i bez njega bez vecih problema mogu izborit euriopu pa me to malo hebe  lolcina
Da ide negdje drugo igrat ili da ga ostavim pod svojim treningom godinu dvije...

btw.Sretno i nastavljam te pratit  ;-)

Ronnie

Koliko sam uspio pregledat, daleko najbolja karijera na forumu. Čestitam ti i veselim se da jos ima takvih...
Alexito nenormalno jak  :kee:
Un cavaliere non lascia mai la sua signora!

pinjo

Koji nacin pisanja  :&  Leeds,Napoli i C.P. su mi najdraze karijere  :&

U ligi ti ide odlicno i ti ces to osvojit tj. moras  :cool:

Alex  :kee: :& :&

Cim pocnem igrat fm kupujem ga odmah   :jojda:

A kako si to jos lipo opisa, svaka ti dala  respekt

Sretno dalje ;)

Crni

turek...strašan si :P
al ja bi ss atributa tog genijalca ako može :P

Frenky

kakav opis :&
alexito ubija, daj ss njegovog historya

samo nastavi ovako turek respekt
hrk hrk

Data

Koji trud, koji smisao za pisanje, ovo je nešto nevjerojatno :& Toliko teksta da je jednostavno nemoguće zaobići ovu karijeru. Nešto prelijepo, ne znam što bi drugo rekao... Definitivno karijera s najviše teksta, to mi se jako sviđa, volim to čitati. ;)

Alexito je fenomenalan, ubija :)
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Moogy

Samo cestitke mogu ici na ovakvu briljantnu karijeru, svaka cast CARE  :& :&

ZAmolio bih te ako moge SS od Nania

Čurka

Necu nista reci samo  respekt i daj njegoc ss profila

Buljo_LFC

Svaka cast ostalima, ali koliko sam uspio vidjet ovo je definitvno najbolja karijera na forumu. Puno texta, medutim sve je to uzitak citat  :& 
Alex zvijer, u sljedecem klubu ga odmah kupujem  :&

Još jednom sve pohvale i samo ovako nastavi  :&

adidas

@ Frankic

drago mi je pisat, jos kad znan da me neko ima za citat, jednostavno lip osjecaj, uzitak je obostran :)
ako bi ti alex igra prvih 11, ostavi ga, daj mu slobode koliko mozes, i viruj mi, ono 'touted as next ronaldinho' ce se i ostvarit ;-)
bitnija mu je igra u 11 nego treninzi, tako da odluci sto je najbolje
fala puno na cestitkama :)

@ Ronnie

fala, eto, trudin se pisat u iston ritmu non stop :)

@ pinjo

fala za sve pohvale, neka pinjo, samo ti njega kupi, malo ga forsiraj, i imat ces igracinu za koju sezonu ;-)

@ septik

da,da, ja san hogar strasni lolcina
evo kralja

@ frenky

opis kakav i alexito zasluzuje :) :&
evo history, prije opisani, sad u jednoj slici

nastavit cu ovako budi siguran :)

@ Data

fala puno, volin pisat dugo, jos kad znan da me ima ko citat, pisat cu jos ovoliko :)
alexito, kralj kakvog nema, za sad :&

@ Moogy

fala na cestitkama :shame: :)
evo nanija, moj igrac na posudbi u violama ;-)

@ Milanista

fala na cestitkama, i ss je okacen u odgovoru septiku, par redova povise tebe ;-)

@ Buljo_LFC

a eto, ispada da je medju najpoznatijin i najcitanijin karijerama foruma, sto mi je iznimno drago :)
alexito,o njemu smo sve rekli, kralj kraljeva, a nastavak, odnosno veeeliki report ce uskoro..

__________________________________________________________________________________________________________

a sad samo da vidite kako napadacka postava mog kluba hara italijon..
znaci
Bojan-Balotelli-Aguero-Vela
Messi-Tresachini-Marin-VDV-ALEXITO-Torje-Babel
u prethodnih 9 utakmica postigose 40 golova, steta da je obrana nekad koristila napad, pa se i primalo dosta, al 40 u 9 je vrlo zadivljujuce :&

Quiete!

adidas

Glazbena podloga:
U2 â€" With or without you

REPORT 2013/2014

Moglo bi se rec, da je povratnicka sezona iza mene. Jer ipak, puno je vrimena proslo od zadnjeg paljenja FMa, i prakticki ova cila godina u karijeri je u neku ruku povratak na stare staze. Jedna od najtrofejnijih sezona od kad igran je iza mene. Napuni san virtinuove godine, i to cete u predstavljanju vidit.
Kao sto ste vec vidili, odma na pocetku sezone smo se okitili medaljama i peharom, zapravo s dva pehara. Superkupovi su ionako samo za uigravanje ekipe, kao, ako tako mogu rec, ozbiljna bezvezna utakmica. Tu su se pojacanja pokazala kao kljucevi daljnjeg osvajanja ove sezone. Znaci, 2 superkupa tako malo za za grijavanje, zagrijavanje za ovo..

SERIE A

Proslogodisnja 'blamaza', odnosno neosvajanje scudetta san hti zaboravit i preskocit, jer ipak je domace prvenstvo nesto za cin se tezi. Tako san i ja, malo stegnu igrace, da veliki bonus ako bi osvojili, i to se i dogodilo. Osvajanjem cetvrte titule u mojoj karijeri postajen jedan od najvecih trenera na planeti, sto se dokazuje ulaskom u 'Kucu slavnih', iako jos iman za napredovat mnogo mnogo. Jedino sto me zacudilo, kako unatoc tituli nisan ni medju 3 najbolja trenera Italije, ali navika san ja na te 'pljuske' taljanskog saveza tako da nema beda, neka odlucuju kako zele, ja iman titulu, a oni neka pjevaju. Pogledom na tablicu primjetit cete da san postiga vrlo mnogo golova ove sezone, no kvaka je, sto san ih previse primi, jednostavno previse. Rekord u jednom i drugom smjeru je postavljen, tako da neznan bil' se smija il' bi plaka. Mozda je mojima u glavi politika, obrana nemoze primit koliko napad moze dat...
Sve u svemu, mojim, ali i zalaganjem drugih klubova uspjeli smo da cak 9 klubova sudjeluje u Euro-natjecanja. 9 od 20, nije lose, i cini mi se da cemo jos rast, ako je to uopce moguce. Jos malo pa mi polufinala Lige Prvaka izgledaju ka polufinala Coppe.  :)
Prvih 5-6 klubova je bilo u neku ruku ocekivano, no zacudila me losa pozicija Palerma i Lazia, koji su dobro ove sezone stajali i u Europi i do zadnjih kola u Serie A, no valjda je borba na 2 fronta uzela danka. Prvih 11 Serie A pokazuje ono sto san i ocekiva, iako mozda da je jos koji igrac bi zastupljen, nebi bilo lose, i bilo bi kraljnje realno, ipak san ja da 40 golova vise od konkurencije. No, sto je tu je, Sakho, Rafinha, Messi, Alexito, Torje, to je sasvim zadovoljavajuce, unatoc tome sto san hara ligon. Pogledom na 3 najbolja igraca lige vidite na sto aludiran, Messi, Alexito i Kun su se najvise pokazali, iako su ova zadnja dvojica tek na pola sezone dosli. Posebno je impresionirajuci Alexito, koji je u 19 nastupa da 18 golova, znaci tocno u pola nastupa da golova koliko i 4 strijelac lige, bravo momak.  :)
Toliko o Serie A, moj primarni cilj od ove sezone je obavljen, Mission Accomplished, sad ajmo se osvrnut na ostale frontove.

LIGA PRVAKA

Hehe, nisan se nada uopce ovon polufinalu, finalu pa na kraju i tituli. Eto, tu san odma reka kolika su mi bila ocekivanja, i sto san postiga.
Cilj postavljen na pocetku sezone je glasi, doc do polufinala ako se uspije ikako, i onda sto bude, tako da ova obrana naslova jednostavno je pozitivni sok kojeg san eto na srecu dozivi.
Po ovom 'stablu' Lige Prvaka vidite da san zapravo teskon mukon iz utakmice u utakmicu isa kroz natjecanje, i pravo je cudo sto san izvuka trofej. O finalu malo kasnije, a sad da samo ukratko preprican sudare sa najboljin Europskin klubovima.
-   Fenerbahce se pokaza kao pravi test motivacije, jer san isa metodon, lako cemo mi to ,al zapravo smo se odlicno namucili za prolaz. Poraz u gostima je onemoguci ugodni ponovni susret, te san tek u 115 minuti druge utakmice zapravo dokuci cetvrtfinale LP, a tamo me cekala Fiorentina...
-   Fiorentina, eh Fiorentina, toliko medjusobnih susreta je tu, toliko nadmetanja, da san glavnog konkurenta za Serie A pome sa ukupnin rezultaton 6-0, i bas laganini prosa u polufinale.
-   PSG, klub protiv kojeg nisan mnogo igra, i prakticki su sa odlicnin kupovanjen igraca prominili cilu ekipu, ta su mi i nakon skautiranja i svega bili blago receno nepoznanica. To se i vidi po broju pogodaka koji su postignuti. Na kraju, teskon mukon prolazimo, i naravno, tamo nas ceka ko drugi nego proslogodisnji suparnik u finalu, BAYERN, a.k.a. tvrdi orah..
-NAPOLI - BAYERN, ah, sto rec, ocekiva san ovako tesku utakmicu. Prosle godine smo nakon 0-0 na penale odnjeli pobjedu, pukon slucajnosti smo opet nakon 120 minuta odlucili ponovo na penale ic. Hehe, tu san ima srice, al kako su penali lutrija a ne znanje, ko ima vise srice, ja, pobjedjuje.
Jos jedna Liga Prvaka je u mojoj vitrini, cila juzna Italija slavi, ja s njima, kako to obicno biva, kad te ide ide te...
U najboljih 11 LP su se ponovo stacionirali igraci koji su bili najbolji i u lizi. Torje, Messi, Breno i Sakho mozda nisu jedini briljirali, ali su sigurno puno ucinili da ovaj trofej dodje u njigove ruke drugu godinu zaredom.

COPPA ITALIANA

Jedina utakmica koju cu predstavit od cile Coppe jest samo finale. Dakle, do finala smo kruzirali, dosli smo glatko, bez problema, i jedini razlog ovog poraza jest po meni umor igraca. Na travnjak Delle Alpija su izasli igraci koji su prakticki i omogucili sve trofeje do sad, znaci najjaca postava. To je rezultiralo umorom igrom, koju nikako nisan uspjeva smirit, te su se dogadjale mnoge greske. Tako da san nakon sto je Messi u 90toj promasi penal jednostavno prekrizi ovaj turnir. Coppa je pripala Violama, i bez srama mogu rec, skroz zasluzeno.
Necu bit bahat, ali ovaj mi trofej ove godine nije nista predstavlja, niti san hti veliki napor ulagat da bi osvoji. To cemo dogodine.

___________________________________________________________________________________________________________

A sad onaj dio reporta kojeg odvajan ovako crtom, da onaj kome se ne cita jos stiva moze preskocit, ili samo vidit nekog igraca koji ga interesira.
Dakle, kako riba smrdi od glave, tako je red da pocnen prestavljanje najboljih 14 predstavljat od golmana.

Arthur Boruc â€" mozda jedan od razloga njegove velike minutaze ove sezone jest ozljeda Bouzanisa, no da nebi ispalo da nisan zadovoljan njime, dobro je odradi mnostvo utakmica. Jest da je puno primi golova, zapravo previse, ali eto, godine i mnostvo utakmica je rezultiralo time. No unatoc tome, malo je rec da je jedan od najzasluznijih za pobjedu u lizi prvaka, u onom 'penalty thrilleru'.  :&

Rafinha â€" ako bi me neko pita da mu predlozin igraca za DR, odnosno za desnog beka, ovaj je first pick kako god okrenes. Pogledajte samo koliko je golova asistira, a sjetite se da je odigra 100% utakmica ove sezone, u biti, mozda nije 1-2 odigra sve skupa, sto je impresivno kako god okrenete. Vrhunski igrac, perfekcija, Rafinha je za mene posta sinonim za DR, kralj od igraca, nema boljeg na ovoj poziciji. :&

Armand Traore â€" njegova adresa je livi bek, a svojon brzinon jednostavno neznan jesan li dozivi da ga je neko pretrca. Ono sto trazin od igraca cija je prva zadaca igra u obrani on izvrsava, zato mi svojin godinama i zalaganjen osigurava da nemoran jos dugo vremena smisljat koga dovest na DL. :&

Breno â€" ako mu pogledate koliko je golova postiga, promislili biste da san ga u napad stavlja, no ne, on je tu za kornere i prekide, i cak jedan gol je pa, sican se, kreni je od centra u stilu Lucia, i prosa 4 igraca i posulja kraj golmana..
Mislin da je jedan od glavnih kandidata za kapetansku vrpcu za koju godinu, samo neka se dogovorimo oko ugovora, odnosno duljine ugovora. Ovon sezonon mi je pokaza zasto ga mnogi slove kao najperspektivnijeg obrambenog igraca svijeta. :&

Mamadou Sakho â€" takodjer kao ovaj povise njega, ubojiti strijelac, pogotovo u kornerima. Kad se vrati u svoje krajeve, u obranu, postaje zid, niko tu nemoze proc. Heh, postaje zid, ma kontate vi, klasa od igraca, a 24 godine su mu tek.. :&

Maximiliano Oliva â€" kad bi kopira tekstove od ove gore predstavljene dvojice nebi nimalo fali. Jedino mozda broj postignutih golova jest malko manji od prijepredstavljenih strijelaca. Sa takodjer 24 godine shvatiljivo je zasto toliko nade ulazen u njega, jer je malo rec da je ne prelazan u obrani, samo pogledajte ocjene... :&

Pichu Atienza â€" sjajan u zraku, odlicno se postavlja i zna kad treba stat na loptu, stoper ali i zadnji vezni. Mnostvo ponuda je doslo do sad, no on ostaje vjeran mom klubu, i na toj privrzenosti san mora odgovorit novim ugovorom. Jos cemo ga gledat u mom dresu. :&

Zdravko Kuzmanovic â€" malo je rec da je stup igre moje ekipe. Sve pocinje njime. Njegov je prvi potez u napadu, a nerjetko je i zadnji. Sudjeluje u svakon napadu, a mene najvise fascinira sto u najvecin utakmicama ima mirnu nogu, uvik puca penale i postotak uspjesnih dodavanja jest veci od 85-90% tad. :&

Gabriel Torje â€" sjecate se njega, dosa je medju prvima u klub, jos je tu, i unatoc prevelikoj konkurenciji za krila, istice se, zabljesne mnogo vise nego ostatak, te uz Messija ostaje jedini standardni prvotimac sto se tice krila, njegov laboratorij je na desnoj strani, te je sa ucinjenih 23 gola ove sezone moran priznat da cu tesko nac boljeg... :&

Alexito â€" buduci da san ga vec predstavi, samo cu van ponudit najnoviji SS, da van ne dosadi, jer ce jos minimalno 4 sezone gledat u mom dresu. Ako ko nie procita sve o njemu, ima par postova povise... :&

Lionel Messi â€" od pocetka mog mandata u Napoliju, jedini igrac kojeg san silno zeli jest Leo, i kad san za 129 000 000 eura doni ga u mene, nie bilo sritnije osobe od mene. Messi je ove sezone briljira, mislin da su rjeci hvale malo i nedovoljne, samo pogledajte statistiku! BRAVO LIONEL! :&

Bojan â€" hehe, ni njega netreba puno prestavljat, dosa iz Barce prosle godine u paketu sa Messijen, i odma najbolji strijelac kluba. Mislin da ce mi on jos puno trofeja donijet, a druzit cemo se iman osjecaj jos dugo dugo. Mnogo je golova postiga, nije potrebno da ga opisujen, jer svi znate kakav 'jebac' se krije iza njegovog imena. :&

Sergio Kun Aguero â€" prelaskom iz jednog od najvecih rivala, jedino sto je mora ucinit da bi ga navijaci zavoljeli bilo je briljantna i efikasna igra. Zakljucujete da je upravo to i napravi, tako da nakon kratkog prilagodjavanja mojoj leprsavoj igri postize 12 golova, i postaje jedan od najboljih igraca Serie A i mog kluba. Isplati mu se prijelaz iz prijestolnice Lombardije u pokrajinu Campaniu. :&

Carlos Vela â€" druga sezona za redon da igra na izuzetno visokom nivou, drugi je stijelac lige, ali samo zbog toga sto je dosta utakmica odigra na poziciji AMC iz koje je jedino Alexito uspjeva puno postizat golova. Po zalaganju za klub, i sve, mislin da bi ga ponovo navijaci mogli pocastiti titulom igraca godine, ali to tek ide za misec dana. Sad mu kao i svima vec predstavljenima predstoji Svjetsko Prvenstvo 2014, i ocekujen da bude pri vrhu liste strijelaca, ionako je Meksiko jedan od jacih sastava... :&

Da se razumimo, kad bi sve igrace koji su briljirali isa opisivat, jos bi ovoliko pisa, a to nema smisla, ovo su oni koji su ipak na vrhu, ostatak ce to tek bit...

__________________________________________________________________________________________________________

Evo, to je crta, kome se ne citaju igraci, neka nastavi ode jos malo, necu dugo.

U svin natjecanjima, u svin uzrastima, moj Napoli je briljira, tako smo i U20 natjecanje i U20 Coppu osvojili. Sezona 2013/2014 je jedna od najuspjesnijih u mojom vodjenju ovog diva sa juga Italije.

Sad mi prestoji svjetsko prvenstvo u Brazilu sa Hrvatskon, moran vidi koga vodin u juznu Ameriku, i naravno, nakon prvenstva, moran vidit sto cu sa brojnin igracima.
Mislin da ce mi jedna kvalitetna cistka bit potrebna, ali ipak, puno ce igraca ipak napustit samo privremeno Napoli, imamo mi posudbe, prema tome, nema odlaska, jedino ako ko posebno zazeli.
Velikih transfera, odnosno trosenja ja mislin da nece bit, par vrhunskih igraca je potpisalo ugovor, znaci dolaze na free, i ti ce bit okosnice ekipe. Najstariji igrac, osin Boruca ce mi imat 28 godina, al mozda je i Boruc na odlasku, ako nadjen dostojnu zamjenu za Bouzanisa.

No o tom po tom, dakle, novi mini report iza prvenstva, a onaj malko veci na kraju prijelaznog roka.
Narode moj, toliko od mene, nadan se da se niste umorili vi koji ste svako slovo upili.

Komentari dobrodosli, SSove ispunjavan, a samin citanjen dokazujete da ste pismeni ;-) lolcina , salin se.

Quiete! :)

Dioniz

Nisam pratio ovu sezonu vec nekih 5 sezona i mogu reci sve samo najbolje. Kakva momcad :&, nacin pisanja kraljevski, svaka cast turek :&

DJogi

impresivno turek... svaka ti cast.. samo tako nastavi...  :&

Data

Dobro je, pratim te i dalje, osvojio si ligu lolcina

Sva sreća da brzo čitam, inače bi ovo čitao do ponoći. Svaka čast, kakav report. Serie A, što reći, osvojio si i to je bitno. Vidim, zaljubio si se u Alexita, svaki put kad mu spomene ime, smiješak je uz to :) LP je bila malo komplicirana, ali opet si imao sreće na kraju. Nema veze, sreća prati hrabre, a tvoj Napoli je izuzetno hrabar. Kup je opet išao na penale (ne idu te kupovi, jel?) ali ovaj puta su Viole bile hrabrije. Ma koga briga, ne moraš ni ti sve osvojit.

Najboljih 14 nisam sve pregledo, samo ono što me zanimalo. Ne zamjeraš? Vidim da svi igrači imaju  :& kraj imena, znači sa svima si zadovoljan, a vidim da i imaš razloga.

E sad sam se i ja umorio, ne znam više šta da napišem, samo možda  :&
SS-ove ispunjavaš, jel? Molio bi te SS tvog profila, filijala i momčadi u tactic screenu. Može?

Pozdrav, pratim te i dalje! respekt

Hegoâ„¢

ovako iam 3 pitanja
koji update imas
di si skinuo logoe
koji database si uzo
Tom Selleck je Thomas Magnum.

LoRD_0001

Sezona  fantasticna kao ujedno i cijela karijera  respekt

Postigao si 122 gola  u ligi skoro kao zadnje tri kluba lige  :& :& 

Bad Blue Krapina

prestrašan report  respekt
šteta šta nisi u svemu najbolji :sad: , a jebi ga, vidim da je ta Fiorentina stvarno čudna ekipa
vjerojatno 2. najjača u Europi i svijetu, jer vidim da su bilzu tebi na ljestvici, te uz sve to, 1. u kupu :sad:

jel može njihov SS ;-) od ekipe, da vidim koja čuda to imaju
inače mi je drago šta ak se ne varam, i nemaš regene, pa mi je lakše prepoznat  respekt

inače ti si čisti Branko Ivanković...pogledaj sam koliko puta kažeš očekiva san iliti očekivao sam  :haha: , šta Ivanković stalno govori
a u uspjesima trenerskim...bolji si  respekt

adidas

@ Dioniz

hehe, u 5 godina se promini puno toga, vidis i sam, tu je sad nova ekipa skoro cila, a kad jos vidis novi report, to je tek nesto nevidjeno...

@ Djogi

ocu, ocu, nastavljan ovako, novi report cete vidit u kojen smjeru nastavljan :)

@ Data

a prakticki je cila sezona bila ultrakomplicirana, al izvukli smo se, i to odlicno

naravno da je alexito zasluzi svaki smajl koji je kraj njega, zaljubljen san u njega lolcina :)

zato san i pisa ovako pregledno, da mozete vidit igrace koji vas interesiraju, naravno da te netreba svaki zanimat ;-)

evo ss mog profila

evo ss filijala, ako su to financije, a virujen da jesu :)

a ovo zadnje ces vidit u novon reportu, jer ako bi ti pokaza taktic screen, mora bi vidit i igrace, a onda report transfera nebi ima efekt iznenadjenja, nadan se da se ne ljutis, uskoro report, pa ces vidit i taktiku i igrace s njom :)

@ d-hegy

- iman ti update 801 i 802 instaliran, al poceta je igra bila na 801, tako da nisu u potpunosti uklopljeni svi segmenti 802

- uhu, logoe san ti uglavnon skida one, shiny logo mega pack, od tamo

- a database ti je cro_update1

@ LoRD_0001

122 gola, trenutno rekord, al bit ce i bolje, cin vidite koje igrace dovedeh sad  :)

@ Bad Blue Krapina

a viole, to su postali odlicna konkurencija, al nemaju neku extra strasnu ekipu, pogledaj :

iman jednog regena, jer ovi moji mladi nisu jos spremni, al vec ove sezone mozda ubacin kojeg, jer su zasluzili

hebes Branka Ivankovica, mene niko ne gazi ko njega Mamic, hohoho, meni ka mi neko ne odgovara leti iz kluba :cool: lolcina

naravno da san bolji od njega, ka da je to tesko :haha: :)

___________________________________________________________________________________________________________

fala svima sto ste procitali, i vi koji ste komentirali, i svima :)

novi report vro uskoro :cro-man:

adidas

Glazbena podloga:
Mariachi â€" El Desperado

Godine gospodnje 2014. Svjetsko prvenstvo je odigrano u Brazilu. Buduci da san kvalifikacijama dove svoja 23 hrabra momka do skupine E SP, a ovo je moj debi na prvenstvu, moran priznat da san bi poprilicno uzbudjen i primarno mi je bilo borit se, pa dokle dodjen. Jos znajuci da vodin Hrvatsku, jos veci gust...
I tako smo krenuli, mala nogometna drzava, sa pojedincima sjajnijim od sunca sjajnog. Skupina je glasila : Njemacka, Iran i Paraguay, dakle nekakvo osiguravanje prolaza bi bilo realno ocekivat. I tako je i bilo, hrabro smo krenuli, i vidi cete sto se dogodilo... ;-)

Da odmah naglasin, najveci problem mi je manjak kvalitetnih igraca, zbog toga sto od mojih 23, samo 10tak igra po stranin ligama, i to su oni odlicni igraci, a ostatak od 13 njih je po domacoj lizi, koja eto, ni nakon 6 godina nije postigla bog zna sto. Eto, tu je moja bol...

FIFA WORLD CUP 2014 BRAZIL

23 borca koja su se uputila u zemlju nogometa na prvi pogled nisu nesto puno obecavali, no kad bi neki od zvijezda zabljesnuli kako znaju i mogu, sigurno bi polufinale mogli dostic. Savez ocekuje da prodjen skupinu, ja ocekujen bar jos 2 utakmice nakon skupine, sad cemo vidit sto cemo dobit... Skupinu smo jedva prosli, prvo poraz od Njemacke, i to bezvezni poraz, nepotrebni, jer smo imali razultat, onda izjednaceno protiv Paraguaya, te na kraju pobjeda protiv Irana, i nakupili smo nekako 4 boda, drugo misto, i puni nade u sricu krenuli dalje, nade da ce nan doc neko manje opasan. I to se dogodilo..Nigerija. :)

Nigerija - Hrvatska â€" utakmica s puno promjena rezultata, mnostvon prilika, narocito mojih. Nakon 90 minuta zabiljezeno je 2-2, iako smo imali do 90te glatki prolaz u rukama. Rekoh svojima, sad ili nikad, i krenuli ko iz nekog sna, 98 i 105, bum, dva gola, ono, rekli bi svi, sigurna utakmica. No nagli pad, nemogucnost daljnjeg mijenjanja umornih igraca dovelo je do iznenadna 2 gola Nigerijaca, i dosli smo do penala, naravno, opet. Tu san zatvori oci, sami su se igraci odabrali, i na krilima Pletikosina 3 obranjena jedanaesterca prosa dalje. Puka srica, ali ipak smo zasluzili. Kako god okrenen, nemogu rec da san sritan, jer ipak je ode zorno pokazano kako mi fali kvalitetnih zamjena. Plus za Rakitica i Kalinica. :)

Hrvatska - Italija â€" evo ih, susidi nasi, moja liga, sve znan reklo bi se. Al i problem je sto osin toga sto znan, znan da neman kvalitetu za dugi rat, Blitzkrieg je moj princip, samo sto se protiv ovih to tesko tesko izvodi. Al prova cemo. I tako je i bilo. Postigoh gol odma na pocetku, u otvaranju, al onda, nakon samo 24 minute, imaju oni 2-1, i moran priznat, podsjetili me na Francusku 98', Suker gol, pa Thuram za odma iza, minutu za minuton, smao sto je ode Thuram bi moj igrac, iz mog Napolija, eh tako ti je to. Onda jos u 39 jedan gol pada, priman treci, sto mi preostaje. Okrenen malo igru, postavin se na siroko, jer ovi su nabijeni po sredini, dakle, ide siroka igra, pola ekipe direktna dodavanja, pola duga, i tako dolazin do 3-3 u samo 4 minute. Fantasticno, vrhunski, rezultat poluvrimena kakav san moga sanjat. No tu je jedan problem, iman ozljedjenog Kranjcara od prosle utakmice, odnosno, neman ga, a pravih zamjena, narocito obrambenih neman uopce. I sto sad, idemo dalje hrabro, al zatvorenije. Drugo poluvrime sah-partija. Tako ulazimo u produzetke, druge za moje u 4 dana. Previse je to bilo, i samo san ceka kad ce brana puknit. Minuta je 117, 3 do kraja, do penala, i Rosina svojin drugin golon dize u zrak Italiju, a ja toliko izfrustriran, da san odma odusta od klupe Hrvatske. Do neke druge prilike, nemogu ja to, neman igrace, slaba je liga, koliko para toliko muzike, nemogu jednostavno, a zal mi je. I sto sad, nauci san se na 2 ekipe koje vodin, tako da san sto se tice repki odma bi na burzi rada. Hehe, nakon puno ponuda i izfaksiranih molbi, krecen priko oceana, zemlju sombrera i svega onoga sto ima po stripovima Alan Forda kad idu u Meksiko.  lolcina
Jep, Mexico, odlicna, mlada i puna-potencijala ekipa. Odma san poce razmisljat kako cu s njima, no kad san vidi da je sljedeca utakmica za 157 dana, rekoh, ma bolje da pricekan do misec dana prije utakmice, tako da, sto se tice predstavljanja ekipe, to next report cete nac.
Ovo mi se posebno svidilo, odma cin san posta vodja Meksicke ekipe, oni traze samo srce na terenu svaku utakmicu, bas kako ja volin. Neka, bit ce dobro ovo sve skupa. :)

A sad, ajmo proc ocean, uletit u mediteran i doplovit do Napulja. Tako necemo bit jedini koji su to ovo lito napravili. Sad cete vidit koliko se igraca priblizilo, odnosno postalo clanon Napolija, al prvo odlasci, jer se tu manje ima za pisat.
Odlazni transferi zapravo i nisu odlazni, jer vecina ljudi koji ce mi trebat su otisli na posudbu, i to nacin posudbe, da se mogu vratit kad god mi trebaju. Jedino san se mora oprostit od Marka Marina, koji je izrazi zelju za novin klubon, izazovon, te zbog toga, i prevelike konkurencije koju je poce osjecat, potraga za novon adreson mu je bila obavezna. Mozda je u google.com napisa 'poznate izreke', i dobi ono, svi putevi vode u Rim, pa je time vodjen potpisa za ljutog rivala, e moj momak, vidi cemo se mi jos...
Ostatak je posudjen, a velika vecina igraca je otislo u Viole, a tu ima caka. Ako zagusti, ja svih mogu povuc da se vrate u mene, a buduci da su svi odlicni igraci, sigurno ce ih to osakatit, tako da cemo vidit kako bude trebalo. :) hmm lolcina :cool:

A sad ekipa koja je dosla ove sezone znojit dresove Napolija, bwah, bar neki od njih ce.
Da krenen po redu, ili po neredu?
Ajde, idemo prvo najveci transfer..

Luka Modric â€" nakon naseg druzenja u repki, zaljubi san se u njegove prodore kroz teren, di god da ga stavin on unistava protivnika. Jedini njegov minus je sto je igrac izvan EU, al isplati ce svaki cent, virujen. Vidi cete posli u reportu ko mi je treba doc ka jedini stranac...Neka je Luka meni tu, ja sritniji nemogu bit.

Matias Fernandez â€" igracina, svi ga znate, dosa mi je da malo pojaca konkurenciju u sredini terena, ali i da briljira. Sve o njemu se zna, netreba posebno naglasavat nista, jedino ga godine malo guse, jer mojon politikon 28 godina je vec za izmak snaga, al jos on moze, jos nije pa, jos je igracina.

Steven Defour â€" jos jedno pojacanje za sredinu terena. Njegova zadaca ce bit striktni MC, sa povremenin AMC zadacama. Konkurencija je velika, ali virujen da ce kroz ovu sezonu se izkristalizirat ko ce dogodine otic iz kluba sa te pozicije, jer Antonio, Kuzmanovic, Veloso i sad Defour je ipak puno igraca za jednu poziciju, ali vidit cemo, uvik postoje posudbe...

Iago â€" takodjer backup za prvi sastav, ojacanje konkurencije, i ponekad ako zatreba moze stisnut i odlicno idigrat, sto mi je pokaza na Svjetskon Prvenstvu. Ovu sezonu san ga ima u planu posudit negdi, ali doticni nije hti nigdi ic, sad cu ga morat negdi ubacivat svako malo...kako god okrenen igrac za buducnost, i to mi se svidja.

Camillo Dandois-Devos â€" sjajni Belgijski mladi napadac, kojeg velika efikasnost i ubojita brzina najvise krase. Tek su mu 23 godine, a ovom posudbon bi moga postat moj sljedeci prvotimac, samo neka neki od udarnih napuni 28...

David De Gea â€" cisto doveden radi osiguravanja na poziciji golmana, vrlo kvalitetan vratar i mislin da je pred njim velika buducnost. Ako se ne uspije nametnut kao prvi vratar, prodat cu ga, jer steta da ovakav talent kojeg je nasa Krkic senior (20 su mu procjena igracevog potencijala i sve takve ocjene) propada u mom klubu..

Ronaldinho â€" i njega san za kraj njegove karijere mora dovest. Mora san omogucit jednom od najvecih igraca svita da mi dodje u klub. I to san i ucini, odigrat ce neke utakmice, vec je na par pripremnih ucini par ocaravajucih poteza, i postat ce manager, trener ili nesto slicno...
Ovo je na neki nacin veliko hvala Ronaldinhu za sve sto je za nogomet ucini...

I sad da pokazen kako to sve skupa izgleda u najboljih 11:
Taktika Napoli 2014/2015 â€" tu je sve pokazano, bit ce velike borbe za najboljih 11, jer su i zamjene vrhunski igraci...

Mozda je mojin dosadasnjin postignucima i pojacanjima najvise impresionirana talijanska nogometna javnost â€" veliki favorit san ocito za prvo misto, i nadan se da cu opravdat velika ocekivanja. Forumasi moji, nemojte se kladit na mene, premal je koeficijent...

Sad da pokazen kako smo sklopili ugovore sa novin sponzorima...
Nakon dugog razmatranja, svati san da je mojin dresovima potrebna remake, te san nakon dugog razmisljanja odluci kreaciju prepustit Lacoste. Vjerovatno ste svi culi za taj brand, uglavnon se sad povezuje sa Casual stilom mladje populacije, i ovima starijima malo imucnijima. Buduci da se jos nisu okusali u svijetu nogometa, odluci san bit 'pokusni kunic' za njihove ovogodisnje kreacije. Tako cemo na godinu od Lacoste zaradit 12.53M eura po sezoni, noseci njihov brand na dresu.
Jos smo jedno sponzorstvo sklopili ove godine, a to je sa UNICEFom, al tu mi placamo organizaciji, jer smo odlicno financijski poslovali, pa smatran da mi dodatnih miljuna ne treba, mislin i treba, ali bolje da idu onima kojima je potrebnije. 15.66M eura ce godisnje odlaziti organizaciji, te time postasmo klub-pronicatelj dobre volje i glavni UNICEFov ambasador.
Dakle, dresovi 2014/2015, ali i buducih sezona cini mi se:

Eto, necu jos puno duljit. Znaci, jos samo 3 zanimljivosti.

Prva je da se malo pohvalin kako san dobro kupova prosle godine, da je to i savez primjeti...nije neka zanimljivost, al lipo ne bit priznat za nesto posebno...

Ovogodisnja skupina Lige Prvaka je ovakva. Odavna nisan ima ovoliki izazov, no ocekujen naravno, prolaz...

I sad za kraj, igrac koji zbog kupovine Modrica nije moga doc, jer je ispunjena kvota izvan-EU igraca.

Evilasio Alves â€" super pojacanje za desnu stranu obrane, ali i veznog reda. Moje buduce pojacanje, jer san vec poce vrbovat ga za kraj sezone. Ovo je igrac koji mi definitivno treba iz vise razloga. Rafinha je u godinama, ozljede su tu, a ovaj je po meni nesto najbolje sto mozes na mercatu nabavit ovih godina...

Eto, toliko od mene, jos cemo se mi cut... :cro-man:

Quiete! :)

Data

Ajde, šta si tužan, došao si do četvrtfinala i to je dobar uspjeh. A talijani igraju svugdje isto, i na FM-u i u RL-u. Meksiko; zanimljiv zadatak, očuvaj čast, vjerujem da to možeš.

Transferi su,  hmm malo čudni. Doveo si neke super mlade nade, ali Ronaldinho i Modrić ti nisu trebali. Ne znam zašto si ih kupovao, ali vidim da kupuješ iz srca. To mi se jako sviđa, kao i pravi trener, bez brige kakve su mu ocjene i slično i zato ova karijera dobiva na realnosti.

Onaj bek je ubica, njega moraš imati u momčadi :cool:

I još jedan offtopic : daješ li mi autorska prava na ovakvo pisanje lolcina ja sam tako mislio pisat kad sam došao na cro-man, ali sam mislio da je to malo glupo, nije baš bilo ljudi koji su pisali na taj način, a tvoju karijeru nisam ni vidio :shame: sad kad je napokon otključana, vidim da je savršena, a i ne moram čekat pol godine da se učita, smo pogledam SSove koji me zanimaju.

adidas

ma snerva san se odma cin san primi gol u 117, pa san izgubi zivce totalno, i izasa, zamisli to ka kad trener lupi glavon o vrata od svlacionice quee

ronaldinho je mroa doc, prvenstveno radi alexita, a modric, stari moj, modric ti je najbolji igrac sredine terena u mojoj karijeri, i jos nakon naseg druzenja u hrvatskoj, mora san ga imat :)

a sto se tice pisanja, ma slobodno pisi kako ti odgovara, nemaj beda, jos ce mi drago bit ako jos neko nastavit njegovat ovakav nacin pisanja, ne samo SSovi nego lipo pisat...

go for it ;-)