IL GRANDE NAPOLI! SIAMO NATI PER AMARTI... ::: by turek

Started by adidas, 30.12.2007, 21:06:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 34 Guests are viewing this topic.

Sir Alberto Gila

Svaka cast,vrhunski transferi,jedino ne svidaju mi se previse tvoji stoperi Oliva i Atienza jer su spori,
no kod tebe igraju odlicno tako da  respekt

Bravo za ligu prvaka,ove sezone probaj sve uzeti  :jojda:
N'1 no matter what they say

FilipVG

predobri transferi,skidam ti kapu :& Zaista imaš veliki Napoli i nadam se da ćeš osvojit sve trofeje ove sezone respekt sretno ;-)

Frenky

odlični transferi respekt
uspia si od napolia napravit europsog velikana respekt
svaka ti čast,stvarno si car :& :& :&
hrk hrk

adidas

@ Edin_FMB

a eto edine, cu si preko msna transfere, sad kad vidis kako je messi uklopljen u sistem igre..
nema sto, stvarno san dobi na lotu s njima...

@ pinjost

a sad iman vec 2 trofeja ove sezone, neznan, svjetsko klubsko i povratak scudetta bi bilo vrlo dobro postignuce za ovu sezonu...

@ Sir Alberto Gila

oliva i atienza su postali vrhunski obrambeni igraci,a to i sam vidis, ionako za poziciju DC s mojom formacijom ne treba posebna brzina...
a proba cu sto vise, sad mi ekipa ima dubinu, i kako san reka, ako negdi steka, ili bude ozljeda, vracan posudjene igrace i popunjavan praznine
a posudjeni su, nani, alfaro, aaron, fischer, bueno, itd itd

@ FilipVG

i ja se slazen da iman veliki napoli, ali najvise san sritan sto san vrati maradonu na san paolo, to mi je bila zelja od pocetka igranja...

@ frenky

napoli je 3 najjaca momcad europe po koeficijentima, ali i po igracima cak vise...
nisan car nego kralj :cool:
:haha: nista od toga, samo volin svoj klub, i daleko san dogura, i jos cu bar ovoliko ja se nadan...

_______________________________________________________________________________________________________

svima puno fala na komentarima, i onima koji su procitali koji report... :)

AGAIN$T MODâ,¬RN £OOTBALL!

TIR

Odlična karijera! Transferi :& Messi 120 milijuna eura vrijedi :&
Ne bi čovjek ni pomislio da je riječ o Napoliju ovdje... Sretno!

dddddaaaarrrkko

bravo stari odlična ekipa...inspirira si me pa sam krenu tvojim putem i pokusat cu napravit svjeski klub od Mainza nadam se tvojoj pomoci  :&   respekt :cro-man:
nisam ni sumnja da ces napravit od napolija vrhunski klub
PS. moga bi za promjenu uzet NK Orebic lolcina  champ
pozdrav

Sesto culo

Veliki projekt o kojem smo ti i ja pričali na msnu dok si igro 4 sezonu pa smo došli na temu Messija i kad si reko u kolumni da su pojačanja ubojica.Reko evo ga utopio je frajer Messija i frajeru dođe Messi al ne samo on i Breno i Krkić kakva momčad strašno!!!
Baš me zanima kako će Torje igrati pokraj Messija nadam se da ima mjesta za obojicu,zatoo te molim da mi gruneš ssiće od udarnih 11,Torjea.Imaš li još onog mladog Brazilca regena koji je bio u tvojim juniorima molio bih te i njegov ss.
P.s.na glupom msnu nisam bio jedno mjesec dana tak da vodica dok nekog ne pozovem da mi to sredi,a tak sam ga i shebo kad mi frendica poslala taj glupi racku da vidiš ko te blocko i onda evo meni kifla bloko meni cijeli msn.Sad kombiniram facebook pa će možda to trenutno zamijeniti msn.
EDIT-e imenjače još jedan Darko uz mene i lafića.nego zar taj Orebić nije fierce rival Turekovom timu  hmm

adidas

@ TIR669

messi je vridi 240 000 000,al san ja smanji cijenu nekako :cool:
a jbg, ipak je rijec o napoliju, i to superjakom napoliju

@ dddddaaaarrrkko

e moj darko, ovako se igra dugorocno karijera
pomoga san ti u mainzu ja mislin ;-)
a za orebic cemo lako, ipak ti je otac presednik, sutra u skuli slazemo taktiku lolcina

@ Sesto Culo

a mislin da ti je red vise sredit msn :roll:
a zna san da ces pogodit odma transfere cin san ti ono natuknu :cool:
torje ce se nekako izborit, ionako igran sad rotacije strasne :)
sto se tice SSova,morat ces malko pricekat, jer mi je strasna strka oko skole, ponovo neman vrimena palit fm :sad:
i javi se na facebook, tamo san malko aktivan ;-)
a ovaj 5d 4a 3r 2k 1o ti je moj prika iz skole, koji je ocaran mojon karijeron od pocetka, al je gubi sifru foruma
i njegov orebic nemoze protiv borka, uvik se borba, ali redovito pobjedjujemo :cool:

______________________________________________________________________________________________________

back on topic...
moran ovo rec svima koji mozda ocekuju moj novi report
stvarno mi je zal, ali skola me toliko pritisnula, da fm i ne palin, na forumu san tu malko procitan stogo, postan nesto, i to je to
bit ce report kad bude vrimena, nadan se preko vikenda...
matura, cura, faks, ovo ono, strasno nesto
eto tako da znate, ne prestajen igrat, samo neman kad...

do pisanja/citanja :)

adidas

nije report nego me zanima nesto

prvotno pitan hammera, al i vi ostali ako znate mozete odgovori...

ako lockan temu, ili vi lockate, jel se moze posli otkljucat eventualno poslije?

jer nisan upali fm 2 tjedna, i mislin da ni necu jos dooosta, isto tako sa forumom, mozda su neki primjetili da me nema tu na forumu... :sad:

RL je uze maha, i mozda da zakljucavanjen odma dan svima na znanje da je ovo zaledjeno za neko vrime, pa da bez razloga ne pisete komentare o povratku karijeri (kojeg ce sigurno bit ali sad je jednostavno to neizvedivo)

eto samo to, ako ko zna

Bad Blue Krapina

mislim da možeš tražit lock, pa onda kad se vratiš, smao kažeš modovima

tako je barem bilo kod nekih pojedinaca....zašto ne bi bilo kod ovakve karijere :&

adidas

odluka je pala
zakljucajen ovu karijeru do danjega, unistaliran je fm iz mog kompa, i jedino san sacuva sejv od ove karijere
ako se ikad vratin fm2008 sigurno ce bit nastavak napolijevog pohoda na vrh svijeta
ali mislin da je jedini nacin da u miru rjesin skulu i sve sto mi donosi kraj 4 razreda da se odmaknen od kompa, a fm je jedini pravi koji me non stop vraca na komp

dakle ljudi, kasnije cu lockat ovu karijeru, mozda ostavin sejv na forum
ako ko oce ostavit komentar, slobodno, bi ce mi drago, ako necete nea veze, bitno mi je da ste me citali i da san po statistici medju naj karijerama ovog foruma, i po broju posjeta i po postovima...

jos van jednon fala, a o sejvu se jos mislin, vjerovatno ce izniknit tamo, ako se ko zazeli napolija, ili serie a u 2015 :)

hammer_of_thor

Evo na zahtjev pisca, otključavam karijeru i on nastavlja sa pisanjem.
What we've achieved, they can only dream of!

A talent does what it can, a genious does what it must!

Što više ljudi znam to više volim svoga psa!

Ronaldo

Napokon.........ovo se dugo čekalo turek!!!! Si popravio tipkovnicu?? :haha:
Šta reći ta tim u kojem imas Stancu zvijerku,Velu,Messia!!!  :kee:
Jedva cekam report!!!

Data

Napokon turek, to se čekalo. Da, kaj je s tipkovnicom lolcina

Jedva čekam da počneš pisat, mislim nastaviš pisat :haha: Sav sam uzbuđen
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

adidas

fala hammer, evo san pri kraju prve polusezone, valjda ce report do kraja vikenda, nedija ja se nadan pravi dan za napisat report  :)

tipkovnica je sredjena, u biti space je sredjen :cool:

eto narode, vratit cu se pisanju, report ce bit uskoro, sto prije buden moga :)

lampard_kc

Lijepo da si se odlučio vratiti pisanju ove karijere koja je i više nego uspješna :)
Čekam tvoj report :&

icov

uf jedva čekam vidio sam tvoj save i nisam htio uopce igrat da neš nešta ne pokvarim jer je sve presavršeno samo šta u repki nemaš niti jednog dobrog lijevog beka

adidas

@ hammer_of_thor

fala jos jednon sto otkljuca karijeru, srica se nije nista izgubilo nakon minjanja servera... :) :cro-man:

@ Data & Ronaldo

evo report, hope u'll enjoy :)

@ lampard_kc

doceka ti moj report, oleeee :)

@ icov

a nie bas sve savrseno, al trudin se, a sto se tice repke, Neretljak je jos aktivan, a kasnije ce doc neki klinjo, nac cemo rjesenje  ;-)
________________________________________________________________________________________________________

Eee, ljudi moji... :)

Nakon par miseci, vracan se FMu i forumu, i to nadan se na velika vrata...
Razlog mog neigranja FMa, i nedolazenja na forum je bila, prvo srednja skola, onda matura, pa upis na faks, tako da sve sto san ima slobodnog vrimena, to je islo u voznju, ili sa curon, ili to oboje skupa...
Ali eto, valjda mi se zivot zazeli 'continue' i tako to, malo utakmica s pucnjevima, razmisljanja kako proc, kalkuliranja kako dobit slabijeg protivnika u sljedecen kolu...sve u svemu, da ne duljin, krece report polusezone 2013/2014. :)

Klub s kojin igran, znate, i vjerovatno sve igrace, tako da netreba posebno predstavljat.
No, ovo moje neigranje, i zaboravljanje situacije u ovoj sejvu, ipak je malko uzelo danka, tako da mi je trebalo malo vrimena dok se podsjetin koji su sve igraci vrhunski, koji ce tek postat, i koje san hti, a i jos zelin kupit. Ova poluzesona je dakle na neki nacin upoznavanje sa nekad-dobroznanim, al s vremenom zaboravljenin virtualnim igracima.

Posljedica svega ovog, al najvise tog sto nisan dugo vremena igra FM je da ipak nisan toliko briljira, koliko bi da nikad nisan gasi FM...

SERIE A

Nakon sto mi je titula pobjegla prosle sezone, ovu san ipak kao primarni cilj postavi ostajanje scudetta, i sad vi procjenite jesan li blizu cilju. Zbog svjetskog klubskog prvenstva iman utkamicu manje, i kad bi to pobjedi, iman isto ka prvi, sto i nije toliko lose, kad se u obzir koliko se nisan druzi sa Napolijen.
Par igraca je imalo vece ozljede, pa moja idealna formacija i postava nie mogla nikako pokazat, no u par utakmica smo briljirali. Glavni problem ekipe mi je sto mnogo golova priman, no u zadnjih par utakmica smo odigrali bez primljenog, znaci da san se na neki nacin sjeti kako to treba izgledat, dakle, bitku na cizmi cemo zakomplicirat koliko se god bude moglo, pa cemo valjda i uz malko srice imat stit na dresu dogodine... :&

UEFA LIGA PRVAKA

Skupinu smo lako prosli, unatoc problemima u prvin kolima, eto, dosli smo do knock-out faze, i tu me ceka Fenerbahce, naravno, tim zdrijebom mi rastu ocekivanja, idemo bar do polufinala, a mozda i obranimo naslov, ali kao sto rekoh, bitna je Serie A.

MISIJA : HRVATSKA

Dakle, prvi cilj ove godine na reprezentativnom planu jest ostvaren, iako uz malo muke, prosli smo skupinu, i to u zadnjem kolu, zbog jednog po meni glupog kiksa, odnosno moje greske, al svejeno, prosli smo skupinu i to sto na WC 2014 igramo, i to u polujakoj skupini, no ocekujen da prolazimo.

Od svih mojih igraca, a stvarno ih iman puno, samo bi trojicu istaknu ko najbolji ove godine. U neku ruku i ocekivano, to su 2 najskuplja pojacanja, i jedan stari lisac iz Mexika.

Lionel Leo Messi â€" najskuplje pojacanje u povijesti kluba je u potpunosti opravdalo svoju cifru, a iman blagi osjecaj da ce to jos mnogo vremena opravdavat. Najbolji svjetski vezni igrac 2013 po izboru FIFAe, pravi nasljednik Maradone, igrac odluke i prava zvijezda kluba. Kompletan igrac, i nije mi zao ni centa sto san da da sleti u zracnu luku Napulj. :)

Bojan Krkic Perez â€" ubojica, golgeter, pravi vladar sesnaesterca, ali po prostoru kojeg koristi za bijeg od cuvara, reka bi i vladar cijelog terena. And still, the best of him is yet to come... :)

Carlos Vela â€" stari lisac, nema tu puno price. Vec je par puta predstavljen u mojoj karijeri, i mislin da svi znate o kakvon igracu se odi radi. On je AMC i ST u isto vrime, dobar za rotaciju sa napadacima, i nebi ga proda ka ni Milan Kaku, niti 200 000 000 ojra... :)

Nakon prestavljanja tri velicanstvena, red je da jos ponudin moguce rjesenje za onaj prije spomenuti problem. A taj je da mnogo golova primam, odnosno, da mi je obrana u neku ruku slabo fleksibilna...jedno od rjesenja je mladi Rus Denis Bakhtin, za kojeg je pola Europe zagrizlo, no mi smo prvaci Europe, i mislin da ce mu najbolje bit ako se skrasi na krovu Europe, otamo je najbolji pogled. :) :) :)

Jos je jedan trofej u mojoj vitrini ove godine, to je svjetsko klubsko, no kako tu nie bilo pravih protivnika i glatko smo osvojili, nema potrebe da punin report SSovima.. :)

Narode, toliko od mene, sljedeci mini report na kraju zimskog prijelaznog, a dalje kad bude... ;-)
Nadan se da nisan zaboravi pisat reporte i da ostajete moja publika, i da cemo se jos dugo druzit...
Iako je ovo mini report, al tek je polusezona, tako da ovaj pravi veeeliki ocekujte na kraju sezone :cool:

Quiete. :cro-man:

Crni

svaka čast na nastavku, ovo nisam očekivao bome..
sretno dalje....

Data

Naravno da sam uživao čitajući report, pa šta si ti mislio :haha:

Drago mi je da si se vratio pisanju i ne moraš se brinuti, nisi zaboravio pisati. Ide ti u ligi, i to jako dobro, kad ti se pribroji još jedna tekma isti si kao i moj Milan. Skupina LP i nije bila teška, a Fener se mora proći. respekt

Sve u svemu, all in all, alles in allem ( :roll:) lijepo ti ide, a ja očekujem tu Seriu A u vitrini, inače te više ne pratim ( :haha: šalim se naravno)
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

malo san maka

E baš mi je drago da si nastavio ovu karijeru koja spada medju najbolje, a ako ne i najbolju na forumu.
Tvoje reporte sam uvijek s guštom čitao. Prelijepo, sadržajno, ma sve za pet.  :&
Što se tiče trenutnog stanja u Serie A uz tri boda iz tekme kojom zaostaješ za trenutnim protivnicima ispred tebe izbijaš na čelo domaće lige izjednačen s Milanom. Svakako, nadam se dać uspjet osvojit Scudetto.
Skupina u Ligi Prvaka je bila onak' lagana, prvo mjesto na kraju, a Fener kao što je Database rekao moraš proći.  :D
Eto to bi bilo to. Sretno u nastavku, što bolji rezultati te što više trofeja.  ;)

Dabogda ti Buffon došao u 16 i zabio 5 komada

adidas

@ septik

a mnogi nisu ocekivali, iskreno, nisan ni ja, ali dogodilo se :)

@ Data

hehe,izgleda da ces me pratit jos duuugo ;-) :haha:

@ Plavi Lav

buffon je samo popi par komada na nasen zadnjen sastanku ;-) :haha:
fener pada, a za scudetto cemo vidit, u nadi je spas :)

Buduci da san prvi dio sezone malko muku muci sa obranon, i cak u nekin slucajevima i napadon, odluci san se na zimski prijelazni rok na neke promjene...

Prva je bila oprostaj od, do ove sezone, najsjajnije zvijezdice mog sastava, oprostaj od Bogdana Stancua. :sad:

Dosta je tu argumenata za njegov odlazak bilo. Prvi je neslaganje sa Messijem, nikako da se nadje di treba..no to bi ja i pretrpi nekako, da nije Bogdan posta nesretan na San Paolu. I tu je dosta razloga, ali najvazniji razlog jest bi taj da je nakon mojeg odbijanja ponuda cak od 40M eura, Stancu pozeli novi izazov, njegov glavni cilj je posta promjena sredine. Buduci da iz iskustva znan da igraci koji su pod pritiskon ili nisu 100 % glavon na terenu, jednostavno nisu za prvih 11 ni u kojen klubu, a kamoli u mom Napoliju, ciji su ciljevi samo vrhovi svih mogucih natjecanja. Vec se pri putovanju kluba u Japan na Svijetsko Klubsko prvenstvo osjetilo da bi to moglo bit jedno od posljednjih druzenja ostalih igraca Napolija sa Bogdanom, koji je, eto, ruku na srce, svojin postignucima i svemu ucinjenom za klub prirasta srcu. Buduci da je njegova minutaza ovu sezonu nije urodila zadovoljavajucim brojem golova golova i asistencija, nakon kratkog razmisljanja, ucini san ono sto je po meni bolje i za klub i za igraca osobno. Nakon razmatranja mnostva ponuda, a znajuci da ce mi trebat jedan kvalitetni napadac nakon odlaska Bogdana, sve san super-bogate ponude stavi na stol i hrabro ponudi Milanu Stancua i 10M eura za Aguera. I ishod tog mog pokusaja je pakiranje kofera Aguera u jednom smijeru i odlazak mojih 10M eura i Stancua u drugom..mislin da je ovo bilo pravo rjesenje, i da san na moju zalost otprati vrhunskog igraca, ali san isto tako za relativno malu cijenu dobi prevrhunskog igraca...
Na kraju ove sage Stancu, koja je isto potrajala dosta, jedino smo mogu rec je
GRAZIE BOGDAN!U nadi da su svi razumili, pocev od navijaca preko uprave do vas na forumu, oprosti san se od mozda najboljeg igraca kojeg san kupi prve sezone, i koji mi je sam nekoliko trofeja osvoji...

Mozda san i napisa puno o jednom jedinom transferu, ali kad je momak stvarno zasluzi, i hti san da vidite sve detalje transfera.

Sto se tice daljnje kupovine ove zime, jos je samo jedan igrac sleti u Napulj, a to je Aurlien Teaudors. Veliki anonimac u nogometnom svijetu, ali igrama i ovim transferom momentalno je posta zanimljiv lik svima. Moji scouti su ga vec dugo vremena pratili, i sad je tu kao back-up za obranu, cisto radi konkurencije i usavrsavanja.

Za kraj ovog transfer reporta, da vam jos pokazen kako san u kratko vrijeme dosa na vrh Serie A. U neku ruku ocekivano, no ipak, nesmin se bahatit, dugo je jos do kraja...

Toliko za sad, ako vas sto interesira, samo recite.

Quiete! :)

malo san maka

Vidim da je dosta gusto medju prvom četvorkom u Serie A, ima još puno do kraja, a nadam se da ćeš osvojiti taj naslov.

Aurelien je odlična investicija, čovječe gle kak se dobro razvio  :& .

Pametna odluka s Bogdančem, Aguero je sada tu, a poznajući njega  :& , a k tome je sada još zreliji tako da je za očekivati da će biti jedan od najboljih igrača Napolija.

All in All sretno u nastavku.  ;)

... I ako možeš uploadati te boje ocjena koje si napravio bio bih zahvalan.

nardev

nisam još komentirao nakon tvog povratka, pa eto, da krenem...oduševljen sam time što nastavljaš, jer mi je ovo najdraža karijera na forumu, uz Edinov story respekt...vidim da ti je glavni cilj Scudetto, kod mene je ista situacija u Premiershipu, nekako mi je teže, a onda i važnije osvojiti prvenstvo...nadam se da ćeš imati sreće jer ti znanja ne manjka...

imaš još jednu sličnost s mojom karijerom, a to je Stancu...kod mene u Palaceu je legenda kluba i ako je izdržao 12 sezona, bude još koju tako da ga neću prodavat...ti si napravio dobru odluku u ovom slučaju, a još si dobio i drugog briljantnog Gaučosa...kakav će to biti tandem Messi-Aguero :& :&...Teaudors mi se isto čini odlično pojačanje :&

imam jednu molbu - jel bi mogao staviti "svježi" link za download savea, da malo prošvrljam...hvala unaprijed ;-)
JOSOVILLA SUPERSTAR

moldovan

Evo da i ja komentiram ovu sjajnu karijeru.. drago mi je da si nastavio igrati i pratim te obavezno jer sam ljubitelj talijanse lige.. Sjajna kupovina aguere i to za sicu plus stancu.. sjajno si prosao..

nadam se da ces osvojiti scudete jer vidim da ti je to primarni cilj... pratim te..