Autor Tema: IL GRANDE NAPOLI! SIAMO NATI PER AMARTI... ::: by turek  (Posjeta: 50203 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
SSC NAPOLI

Informacije o klubu:

SSC NAPOLI S.p.A.
Osnovan:1926
Adresa: Via Alcide De Gasperi, 33 – 80133
Telephone: 081-2395623
Fax: 081-5933417
E-Mail: infocalcio@sscn.it
Web Site: http://www.sscnapoli.it
Stadion : San Paolo (Fuorigrotta) -78,210-treći najveći u Italiji
Predsjednik kluba: Aurelio De Laurentiis
Direktor kluba: Pierpaolo Marino
Boja dresova: Nebesko plava
Legende kluba : Maradona, Ciro Ferrara, Cannavaro, Careca, Zola
Nadimci : Azzuri, Partenopei
...navijači Napolija među 4 najbrojnije navijačke skupine u Italiji...

Najbitniji trofeji:
Prvaci Italije : 1986/87, 1989/90
Osvajači kupa : 1961/62, 1975/76, 1986/1987
Talijanski Super kup : 1989/90
UEFA kup : 1988/89

Evo došlo je i do promjene na klupi Napolija. Na kormilo nebesko-plavog broda staje kapetan Maranello, Luigi Maranello. Unatoč prosvijedima ultrasa Napolija, na ulicama Napulja je zavladao mir, kad se u Gazzeti dello Sport moglo pročitati koji igrači su kupljeni, a koji su ostali izvan liste kupljenih zbog 'malog' buđeta. Izgleda da je novi trener ambiciozno krenuo, najavivsi na pres konferenciji cak borbu za europu, unatoc tome sto mu je uvijet bio da ostane u Serie A prvu sezonu. Zbog te opitmisticne i izjave mu je stavljen buđet od 12 mil eura. na raspolaganje, i naravno, navijačima je odmah prirasta srcu, jer se vec po pocelo pricat da ce era Maranella bit bolja od one Maradonine, iako nemaju neke slicnosti...

Od uprave san uspi izvuc 12 mil eura, pa evo kako san operira na mercatu.

Kupljeni igrači – eto sto san kupi, nisan ima previse love na raspolaganju, jos je problem sto mogu samo jednog izvan EU igraca, pa su mi mnogi brazilci koji su bili u igri za potpis ostali cekat sljedecu sezonu
Tu bi se osvrnu na starije i iskusne igrace koji ce mi pomoc sigurno, jer iman u planu samo mlade kupovat za buducnost.
Bracu Filipini san doni jer su mi ostali u dobron sjecanju iz fm2007,tamo su mi bili oslonci u palermu kad san ih kupi bi
Torje i Marin su mi za sad jedina prava mlada pojacanja,ocekujen ih jos do kraja litnjeg mercata
Nikola Kalinić – igrač kojeg san kupi ko jedino izvan EU pojačanje,jer virujen u njega, inace zvijezda mojih priprema, samo mu vidite statistiku, stvarno virujen u njega

Fixtures
Evo kako mi stoji raspored,i kako su mi prijateljske prosle, posebno san ponosan na 7-0, vidin da se ekipa polako uigrava na moju formaciju.
Toliko za sad, sljedeci report ce bit kad skupin malo utakmica, do tad ocekujte pojacanja koja za sad ostaju tajne, a bit ce ih.

Edit: http://rapidshare.com/files/165735899/NAPOLI_by_turek.rar

Dodaj je link za download sejva najbolje karijere na Forumu pa tko hoće neka skine.  :)
« Zadnja izmjena: 20.11.2008, 20:47:32 od Plavi Lav »

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Dr. Šime

• ex Rossonero
  • Trener
  • *
Odg: SSC Napoli-na staze stare slave
« Odgovori #1 u: 30.12.2007, 21:14:37 »
LIjepi uvod... lol... fax i tel. broj... fora... cekamo daljnji nastavak! respekt

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #2 u: 30.12.2007, 21:17:20 »
Idem odma zvat Laurentisa  lolcina
Napoli je meni osobno, poslije Milana najbolji klub u Italiji
Svida mi se kako pises, ali nisam bas siguran u pojacanja
Ovi blizanci..daj SS da vidim dal vrijede Napolija
Sretno u nastavku i pokusaj osigurat Kup Uefa
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline Tulio

• it's not a lie if you believe it
  • Legenda
  • *
« Odgovori #3 u: 30.12.2007, 21:48:25 »
Lijep uvod, samo imam jednu primjedbu/prijedlog.

Primjetio sam kako SS-ove stavljaš u PNG formatu, međutim oni te slike ispadaju preteške. Preporučam ti da uzeš program gadwin Print Screen i da SSove stavljaš u JPEG formatu, jer su puno manji...

P.S. Pogledajte malo koliko rivala ima Napoli. Izgleda da je istina kada kažu da cijela Italija mrzi Napulj, i da cijeli Napulj mrzi Italiju.  lolcina

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #4 u: 30.12.2007, 22:20:54 »
@ Tulio, ja ti stisnen dok san u fmu alt+F9, i on sam skine print screen,stavit cu da sejva u drugi format,fala na savjetu. i istina je da Napulj mrzi italiju,i obrnuto, ima par grafita po napulju,'la republica di napoli' i tome slicni :cool:

@ Tupac Amaru Shakur

Filipini Bros  :cool: su ti mene spasavali na proslim managerima,, a buduci da su bili na transfer listi,odma san ih uze naravno
Emanuele Filippini
Antonio Filippini
njih dva su mi back up za livu i desnu stranu,po potrebi wingeri po potrebi mr/l
isto ko i Lupatelli,bi je na transfer listi,a potreban mi je jedan golman malo kvalitetniji,za sad san zadovoljan njime

P.S. malo me hebe hard disk,pa necu moc puno napredovat u karijeri,jer riskiran svaki put da igubin sve na njemu,pa bi samo voli da me skuzate ako ne igran i ne pisen non stop,eto,dok ne dodje novi hard,ali ipak cu pisat novosti, report svakih mjesec-dva,ovisi o zanimljivostima
« Zadnja izmjena: 10.03.2008, 14:23:58 od turek »

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #5 u: 01.01.2008, 21:46:11 »
Evo moj prvi report, nakon odirganih 9 kola u Serie A. Mogu rec da san izuzetno zadovoljan. Uostalom, sami vidite zasto.

Serie A – ko sto se vidi, lipo mi ide, iman samo dva poraza, to su bila od Intera i Rome, al to nikako nisan moga dobit, jer jos nisan usavrsi taktiku, koja mi moze osigurat takve derbije. Sve u svemu,zadovoljan san kako stojin u ligi.

Napoli fixtures – evo kako san igra prvih 12 natjecateljskih utakmica ove sezone. Inter i Roma, tu nemogu nista rec, nisan ima sanse, jos san i dobro prosa, drago mi je koliko malo golova priman,i posebno san ponosan na utakmicu protiv Lazia, di san gubi 0-1, i onda je usa Kalinic, i da Hattrick.

Status igraca u Serie A – samo da vidite kako moji stoju medju velikon mason igraca u Serie A

Taktika – taktika je izvorno hammer by Addict, al san samo ostavi postavu igraca,jer mi odgovara guzva u sredini, iman napadace koji mogu od malo sanse i prostora dat gol, i to je sve sto mi treba, a o obrani, koja prima malo golova, samo najbolje mogu rec, superzadovoljan san

Evo sad par igraca koji su mi se za sad najvise svidjeli, bez kojih taktika nebi vridila

Cristiano Lupatelli – kupljen kao igrac sa transefer liste, posta je stup obrane, malo golova prima, i moran rec da me ugodno iznenadi, iako san bi skeptican prema njemu u pocetku

Manuele Blasi – za sad mi je jedan od glavih igraca, i cak razmisljan da ga odkupin od Juvea ako buden u mogucnosti, jer je stvarno pravi razarac u sredini

Marko Marin – doveden ko mlada nada, i mogu rec da je to za sad opravda, igra skoro svaku utakmicu na visokon nivou, i postaje mi pravi playmaker, tip igraca kakav i u stvarnosti treba Napoliju

Gabriel Torje – na ovog san klinca iznimno ponosan, bomba od igraca, jedini mu je nedostatak sto mi se ozljedi na 2 miseca, al to je prolazno, najbolji asistent u klubu

Ruben Oliveira – pojacanje iz Juvea, bi je na transfer listi, i sad se njegov transfer polagano isplacuje, cak je i medju 'favouritsima' u Napoliju

Jos da istaknen da su mi sva pojacanja opravdala svoj naziv i punu cijenu, osin Reizegera, al on je ionako dosa na Free.
Eto, toliko za sad od mene, ono sto Napoli ima 22 rivala mi samo olaksava situaciju kod navijaca, jer realno govoreci bolji san od vecine, osin ovih velikih, i onda mi pobjedama skupljan bodove u navijaca. U kupu san izvuka Intera, tu iman male male sanse, al mozda i uspijen, sad mi prestoje najvaznije utakmice prvog dijela sezone, Juve, Milan, Sampdorija, i sljedeci report ocekujte oko zimskog mercata, kad buden dovodi koje lipo pojacanje, a iman ih vec par u planu.
« Zadnja izmjena: 12.02.2008, 10:47:52 od turek »

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Ronaldo

• Torcida-Since 1950 - "Za Hajduka život bi dala"...
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #6 u: 02.01.2008, 19:52:30 »
dobar uvod,barvo sve al mogao si dignit kredit i dovest bolja pojacanja,ja sam igrao sa napoliem prvu sezonu sam osigurao kup uefa,a evo ti taktika koju sam igrao,možda ćeš se čudit zasto je lavezzi desno,no na špici mi gola nije mogao zabit premjestio sam ga na krilo i skoro svaku utakmicu je bio najbolji igrač

Costanzo
        Blasi        P.Cannavaro                 Contini         Domizzi

Lavezzi         Hamsik                  Haestad              Cesar
            I                                                                    I
            I              Afonso Alves             Zalayeta            I

Pratim te!

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #7 u: 06.01.2008, 21:12:50 »
@ Ronaldo
meni moja formacija odlicno funkcionira, malo golova primam, a napad zabije sve sto se nudi, tako da mi ne treba druga formacija respekt
pojacanjima sam zadovoljan, jos ce ih bit, jedino mi cezar iz intera ne zeli doc,to me nervira,a dobro bi mi dosa
al vise o svemu u novon reportu,kad dodjen u zadnju cetvrtinu sezone
btw.sad san 2 u ligi,iman poraze samo od intera,milana i rome, a od juvea isan izvuka bod,s tim da san proglasen favoriton prije utakmice na San Paolu

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Habo

• Gunner in heart
  • Trener
  • *
« Odgovori #8 u: 06.01.2008, 21:17:05 »
turek moze SS lavezzia?

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #9 u: 06.01.2008, 21:20:33 »
Ezequel Lavezzi - meni on igra Backup za Kalinica,jer igran sa jednim napadacem,i ponekad uleti na krilo, zadovoljan on, zadovoljan ja
« Zadnja izmjena: 12.02.2008, 10:44:39 od turek »

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline FilipVG

• The south will rise again!
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #10 u: 06.01.2008, 21:26:29 »
lijep uvod,doveo si dobre igrače i odlično si krenuo u prvenstvu :&
samo tako dalje,sretno  ;-)
pratim te

Offline Ronaldo

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #11 u: 07.01.2008, 07:51:38 »
Cesar ni meni nije tija doć al san ga ja dovea na posudbu,i provaj doves haestada iz starta možeš ga dovest za nekih 2m a čovjek bude idustrius midfilder,bar meni respekt

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
SSC Napoli-na staze stare slave
« Odgovori #12 u: 15.01.2008, 20:49:10 »
REPORT 2007/2008

Evo report na kraju sezone. Sa Napolijen san osvoji totalno neocekivano drugo misto, iman drugi najbolji napad lige, i cetvrtu najbolju obranu lige. Intera nisan moga nikako preskocit, jer su bili superiorni na svin turnirima di su igrali, tako da osvajace Serie A, Lige prvaka i Coppe nisan moga nikako nadigrat.  Superzadovoljan san sa svima koje san kupi, al to cete jos procitat u reportu.
Evo tablice Serie A: U kupu san ispa u prvon kolu, al buduci da je uprava to trazila na pocetku sezone, da dodjen do prvog kola, zadovoljan san. Mozda bi i bolje prosa da mi zdrijeb nije stavi odma Intera kraj kojeg se nije moglo proc nikako, neman ja srice da mi dodje Piacenza ili ko slican nego odma Inter...

Tu se vidi kako san igra ovu sezonu, i ko se istaknu od igraca. Posebno san ponosan na cinjenicu da su me novinari vecinu utakmica postavljali ka favorita, pa i protiv Juventusa i protiv Rome. Naravno da su me i protiv ovih manjih klubova postavljali ka favorita, al to nije vrijedno spomena.

Svi su mi redovi ocito zodovoljavajuce popunjeni, sto ce mi u buducnosti omogucit bolje pregovaranje sa upravon ja se nadan.

Evo par najvaznijih utakmica u kojima san izvuka razultat. Samo san tri utakmice istaka, ko najvaznije. Bilo je jos ovakvih predstava, al to nisan hti punit ssove.
Napoli - Inter – ode stvarno nisan ima srice, jer san prvu utakmicu na San Siru usa sa tin da cu izgubit, i to se naravno i dogodilo, a onda me inspirira juvefann sa onin poston o detaljnom prolazenju utakmica, i eto kako su poceli moji rezultati se penjat.
Ove dvije utakmice iz Serie A su mi posebno drage, jer ipak san ja jedini klub koji od Stare dame nije ni jedan poraz izvuka u obe utakmice.

Sad kad san zumira sve bitnije, vrime je da se zahvalin posadi broda Napoli, bez koje nista od ovog gore nebi bilo izvedivo.
Bit ce pojacanja, kroz ovu sezonu mi se iskristaliziralo ko mi je najpotrebniji, koja linija mi je malo slabija, i radin na tome da doveden pojacanja, al o tome u reportu na kraju lita.
Ovaj dio posta posvecujen pojedincima, iako to nije moj stil da isticen individualne vrijednosti, ovo je na neki nacin Best 11, sa par pravih zamjena:
Cristiano Lupatelli
Jedna od najboljih investicija kluba, i jedan od glavnih 'krivaca' sto je obrana cetvrta najbolja. U narednoj sezoni se ocekuje polagano mijenjanje Cristiana sa Bouzanisom koji je jedan od najboljih mladih vratara, i jos skuplja iskustvo po posudbama.
Loïc Abenzoar
Sa samo 19 godina je iz prve postave izbaci Garicsa, i u narednim sezonama, ako pozeli ostat u klubu, ocekujen od njega da bude jedan od nositelja kluba. Moje rjesenje za desnog beka, svima bi ga preporuci.
Erminio Rullo
Rullo je u klubu vec 3 sezone, i postao je nezamjenjiv u mojin planovima, sudjeluje u napadu, ali ga vise krasi blokiranje ikakvih pokusaja protivnika da ubaci sa njegove live strane.
Paolo Cannavaro
Odma san ga imenova kapetanon kluba, sto ga je dodatno motiviralo da postane najbolji igrac kluba, po meni, svaku drugu utakmicu u najboljolj postavi tjedna, jednon rjecju kralj.
Maurizio Domizzi
Suigrac Paola u obrambenom bloku, mucila ga je jedna malo veca ozljeda ove sezone, ali se Maurizio oporavi i odradi svoj posao na najbolji moguci nacin.
Manuele Blasi
Juveov igrac u mojin redovima, jedini je bi istinski motiviran bonusima koje san obeca igracima za ostvarenja i to je na terenu pokaza. Stara dama mi ne omogucuje da otkupin njegov ugovor, iako cu ucinit sve da to ostvarin jer cu tesko nac njemu zamjenu.
Marek Hamsik
Ovo je jedini igrac za kojeg se bojin da ce rec da je prerasta Napoli i da cu ga preko lita izgubit, jer veliko je zanimanje za mladog Slovaka. Ozljeda mu je sprijecila vrhunsku formu pri kraju sezone, slomljena noga ga je odaljila 2 miseca od terena, ali unatoc tome je pokaza da je iako mlad, moze ubrzo i kapetanom postat.
Marko Marin
U njega nisan bi siguran u pocetku, kupi san ga jer mi je treba jedan AMC, i na kraju mi je to vrati visetruko. Dava je golove u najvaznijin uzakmicama, i sto je najvaznije, navijaci su prepoznali njegov talent i zadovoljni su sto san ga kupi.
Balázs Dzsudzsák
Jedini igrac kojeg su ozljede udaljile sa terena vise od 3 miseca, tako da nemogu sudit jos njegovu kvalitetu, ali po utakmicama u kojima je nosi Napolijev dres mogu rec da za koju godinu iman igraca za kojeg ce se cila Europa borit.
Gabriel Torje
Odma na pocetku mi je fali jedno desno krilo, ali Torje, iako nevjerovatno jeftin, rjesi je moj problem, postavsi najbolji asistent kluba. Igrac koji mi puno znaci, nisan ga proda Interu za 5 mil eura, sto ga je ucinilo nezedovoljnin neko kratko vrime, a nebi ni za troduplo toliko proda.
Ruben Oliveira
Prvi strijec medju igracima veze, Juveov otpadak, nije in bi dovoljno dobar, a u mene ima bolji prosjek nego ikoji igraci srednjeg reda u Stare dame. Jeftina investicija, pravo rjesenje.
Georginio Wijnaldum
Igra mi sve pozicije u srednjen redu, ali se najbolje snalazi ko srednji igrac. U utakmicama koje je odigra, ili ja da gol, ili ga je namisti. Samo da mi ga ko ne otkupi ovo lito...
Nikola Kalinic
Najbolji igrac prvog dijela sezone, kasnije se ozljedi dva puta po misec dana, i tesko je nalazi povratak u staru formu zato su Mikael Forssell, Emanuele Calaio i Ezequiel Lavezzi uskocili kad god mi je trebalo.
To su mojih 11, sa nekoliko zamjena, ljudi koji su dosli do druge pozicije u teskoj Serie A.
Jedina stvar sto me iznervirala je sto mojih igraca nema nigdi, u ni jednoj nagradi za najbolje igrace sezone, stoja mislin da je neoprostivo, jer ipak san ispred Juvea, Rome, Milana i ostalih velikana, i to osin po bodovima i po postignutin golovima. !mad! :pras:

LITNJI REPORT

Evo zavrsi je litnji mercato, u biti, samo za mene, jer san ulozi svih 71 mile eura u pojacanja, koja su kao sto i vidite vise nego odlicna  :kee:
Napoli transferi 2008/2009 - tu san najvise ponosan na VDV, Velosa, Gonzala i Leonarda, svi super pojacanja, iako i ostali dovedeni zbog moje politike mladih igraca, sve u svemu, mislin da smo spremni za europu  :cool:

Transferi kolovoz
Transferi srpanj
evo da vidite kako su moji rivali kupovali, a kupovalo se puno, sve me strah   lolcina , dok se oni ukomponiraju, moji vec rasturaju, ja se nadan

komentare cijenin, ssove ispunjavan :-)
« Zadnja izmjena: 22.08.2008, 14:12:43 od turek »

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
Odg: SSC NAPOLI :::: sami protiv svih :::: by turek
« Odgovori #13 u: 15.01.2008, 21:03:11 »
svaka čast :& :&
uspio si bit drugi vec u prvoj sezoni i sad na početku druge odlični transferi
sviđa mi se kako pišeš
sretno u LP

Offline Black Warrior

• Oružar
  • *
« Odgovori #14 u: 15.01.2008, 21:07:40 »
Ovaj Leonardo je odlican, imao sam ga u Laziu, odlicna tehnika i sve to, al' nekad ga zna ubit tempo utakmica i jako je sklon povredama

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #15 u: 15.01.2008, 21:11:19 »
@ FilipVG
fala kralju, napoli ide na krov europe za koju sezonu
@ Black Warrior
nije mi se jos ozljedjiva, a ako se ozljedi iman ono Dzsuscaka (tako se nekako pise) i Lavezzija koji mi je duplo bolji na krilu nego napad, jer mi se krilo 'swap position' sa napadon, pa to bude prava zbunjola u protivnika :cool:

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline White Angel

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #16 u: 15.01.2008, 22:05:35 »
Odlicno ti ide samo tako nastavi a od ovog Georginio Wijnaldum mozes ocekivat igraca nad igracima ...ili bolje receno jednog od zvijezda u europi   :&  a za torjea isto ali niza klasa   :kee:  ! Nadam se da ces u nadolazecoj sezoni biti 1 u Serie A i puno uspjeha u LP i ostalom  champ
 Sretno... Pratim te !    respekt

Offline Ronaldo

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #17 u: 15.01.2008, 22:32:30 »
svaka ti cast kralju :& :& :&,sretno dalje pratim te..... champ champ

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #18 u: 15.01.2008, 22:45:55 »
@ Ronaldo
fala, trebat ce mi srica da uspijen dobi serije a
@ White Angel
Wijnaldum je igracina vec, kad god mi igra odlican je,a kad vidin da mi nije u planu za prvih jedanaest u sljedecoj utakmici, stavin ga u under 20 i tu uvik odlicno odigra, a torje, on mi je nezamjenjiv u prvoj postavi, neki igraci, cak i stariji,pise in da su ponosni sto igraju s njime i slicne pohvale

...evo mog novog reporta, ovaj put se osovi na noge moj mocni napoli, i sad hara italijom i europon,ja se nadan...  champ
Da ne duljin, evo kako san igra kroz prvi dio sezone, mozda se i zacudite sto nisan ima priprema,al na neki nacin su me zatekli, bi san preokupljen Svjetskin prvenstvon i kupovanjen, nema veze, momcad se ko sto vidite, brzo uklopila u moj idealni plan. U Serie A mi Milan bjezi samo jedan bod, ima san veliki kiks protiv slabasnog Torina, al to je iza mene, Liga prvaka je sasvin druga prica, nisan ni ocekiva da cu se borit za  trece misto, odnosno EUFA kup, a kad ono, jedino me Barca moze zaustavit, al ni oni nisu mogli na San Paolu.
Evo jedna utakmica koja ce mi dugo vremena ostat u odlicnon sjecanju, SSC Napoli – AC Milan (2-0) . Bravo moji!  :kee:
Ima jedan mali 'pucanj u zivcani sistem' :bang:, kako ih boli poraz od Barce na Camp Nou, i to sa pisljivih 2-1, to nebi ni Reala bolilo. Istina, to je jedino sto in moze ostat u sjecanju taj misec, al svejedno, nisan ja jos Europski div koji ne gubi od Barce. :hmm:
Evo, kako to obicno u mene biva, igraci koji su se posebno istaknuli.Ovo je njegova forma, ko sto vidite, igracina kakve nema, zaustavlja svaki udarac, njega stavin na gol ko da je zid na golu, kad se sjetin da je u Fiorentini bi na transfer listi...svima ga preporucan definitivno!  :& :&
Jel potrebno posebno naglasavat njegov talent? Ne ja mislin, prema tome, samo vidite kako je VDV posta moj Kaka, najbolji igrac kluba, i vrijedan svaki cent koji san ulozi u njegov dolazak na San Paolo!  :&
Evo sto je pravi igrac iz Ajaxa. Igraci zadovoljni kad igraju s njim, navijaci zadovoljni transferon, ja zadovoljan njime, Leonardo zadovoljan Napolijen, visestruka ljubav pocela...nije u klubu nego 4 miseca skoro,a vec je u Favourite staff u Napoliju!  :&
Eto,toliko od mene i Napolija u ovon reportu, SS-ove ispunjavan, komentare cijenin.  :cool:
« Zadnja izmjena: 12.02.2008, 10:38:47 od turek »

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline Ronaldo

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #19 u: 16.01.2008, 11:42:15 »
odličan si kume :& :&,samo tako nastavi,bravo,malo je ko ovo mogao očekivat,2 misto u 1 sezoni :kee: :kee: :kee:,svarno odlicno i jos ovakva momcad i druga sezona stvarno si kralj,držim ti fige ;-) ;-)

Offline adidas

• turek
  • Legenda
  • *
« Odgovori #20 u: 16.01.2008, 16:29:36 »
fala ronaldo
evo samo mini report, izvuka san celtic u ligi prvaka hmm ,sto bi znacilo da mogu proc, ja se nadan, pa bar do cetvrt finala :kee:
pravi report nakon zimskog merkata, samo da natuknen, pato je u milanu na loan listi, radin na tome da ga doveden u napoli, pa ko zna mozda i zavoli klub i pozeli ostat :kee: :kee:

AGAIN$T MOD€RN £OOTBALL!

Offline oKRamxII

• Oružar
  • *
« Odgovori #21 u: 16.01.2008, 23:03:09 »
Za Patoa želim puno sreće  :)

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
« Odgovori #22 u: 16.01.2008, 23:48:21 »
samo se nadaj patou :D...haha..ajde...sretno...

Offline malo san maka

• Burek s mesom.
  • Trener
  • *
    • The Best on The World!
« Odgovori #23 u: 17.01.2008, 13:25:35 »
Bravo, Korčulanac  :&  :&
Imaš jako dobru momčad... Nadam se Scudettu u ovoj sezoni...  respekt
Moram pohvaliti i način pisanja, svaka čast...  :&
Zanima me kako ces dalje u Europi... Bit ce zanimljivo, kao što sam i rekao, momčad je jako dobra i iz sezone u sezonu sve si bolji... Jos jednom svaka čast i sretno u nastavku karijere matičnog kluba...  ;-)

Offline FilipVG

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #24 u: 17.01.2008, 23:15:35 »
izvrsno ti ide turek,razvaljuješ :& champ
sretno ti bilo,nadam se da ces osvojit prvenstvo i kup,te da ces doc sto dalje u LP ;-)