REPORT 2007/2008
Evo report na kraju sezone. Sa Napolijen san osvoji totalno neocekivano drugo misto, iman drugi najbolji napad lige, i cetvrtu najbolju obranu lige. Intera nisan moga nikako preskocit, jer su bili superiorni na svin turnirima di su igrali, tako da osvajace Serie A, Lige prvaka i Coppe nisan moga nikako nadigrat. Superzadovoljan san sa svima koje san kupi, al to cete jos procitat u reportu.
Evo tablice Serie A:
U kupu san ispa u prvon kolu, al buduci da je uprava to trazila na pocetku sezone, da dodjen do prvog kola, zadovoljan san. Mozda bi i bolje prosa da mi zdrijeb nije stavi odma Intera kraj kojeg se nije moglo proc nikako, neman ja srice da mi dodje Piacenza ili ko slican nego odma Inter...
Tu se vidi kako san igra ovu sezonu, i ko se istaknu od igraca. Posebno san ponosan na cinjenicu da su me novinari vecinu utakmica postavljali ka favorita, pa i protiv
Juventusa i protiv
Rome. Naravno da su me i protiv ovih manjih klubova postavljali ka favorita, al to nije vrijedno spomena.
Svi su mi redovi ocito zodovoljavajuce popunjeni, sto ce mi u buducnosti omogucit bolje pregovaranje sa upravon ja se nadan.
Evo par najvaznijih utakmica u kojima san izvuka razultat. Samo san tri utakmice istaka, ko najvaznije. Bilo je jos ovakvih predstava, al to nisan hti punit ssove.
Napoli - Inter – ode stvarno nisan ima srice, jer san prvu utakmicu na San Siru usa sa tin da cu izgubit, i to se naravno i dogodilo, a onda me inspirira juvefann sa onin poston o detaljnom prolazenju utakmica, i eto kako su poceli moji rezultati se penjat.
Ove dvije utakmice iz Serie A su mi posebno drage, jer ipak san ja jedini klub koji od Stare dame nije ni jedan poraz izvuka u obe utakmice.
Sad kad san zumira sve bitnije, vrime je da se zahvalin posadi broda Napoli, bez koje nista od ovog gore nebi bilo izvedivo.
Bit ce pojacanja, kroz ovu sezonu mi se iskristaliziralo ko mi je najpotrebniji, koja linija mi je malo slabija, i radin na tome da doveden pojacanja, al o tome u reportu na kraju lita.
Ovaj dio posta posvecujen pojedincima, iako to nije moj stil da isticen individualne vrijednosti, ovo je na neki nacin Best 11, sa par pravih zamjena:
Cristiano LupatelliJedna od najboljih investicija kluba, i jedan od glavnih 'krivaca' sto je obrana cetvrta najbolja. U narednoj sezoni se ocekuje polagano mijenjanje Cristiana sa Bouzanisom koji je jedan od najboljih mladih vratara, i jos skuplja iskustvo po posudbama.
Loïc AbenzoarSa samo 19 godina je iz prve postave izbaci Garicsa, i u narednim sezonama, ako pozeli ostat u klubu, ocekujen od njega da bude jedan od nositelja kluba. Moje rjesenje za desnog beka, svima bi ga preporuci.
Erminio RulloRullo je u klubu vec 3 sezone, i postao je nezamjenjiv u mojin planovima, sudjeluje u napadu, ali ga vise krasi blokiranje ikakvih pokusaja protivnika da ubaci sa njegove live strane.
Paolo CannavaroOdma san ga imenova kapetanon kluba, sto ga je dodatno motiviralo da postane najbolji igrac kluba, po meni, svaku drugu utakmicu u najboljolj postavi tjedna, jednon rjecju kralj.
Maurizio DomizziSuigrac Paola u obrambenom bloku, mucila ga je jedna malo veca ozljeda ove sezone, ali se Maurizio oporavi i odradi svoj posao na najbolji moguci nacin.
Manuele BlasiJuveov igrac u mojin redovima, jedini je bi istinski motiviran bonusima koje san obeca igracima za ostvarenja i to je na terenu pokaza. Stara dama mi ne omogucuje da otkupin njegov ugovor, iako cu ucinit sve da to ostvarin jer cu tesko nac njemu zamjenu.
Marek HamsikOvo je jedini igrac za kojeg se bojin da ce rec da je prerasta Napoli i da cu ga preko lita izgubit, jer veliko je zanimanje za mladog Slovaka. Ozljeda mu je sprijecila vrhunsku formu pri kraju sezone, slomljena noga ga je odaljila 2 miseca od terena, ali unatoc tome je pokaza da je iako mlad, moze ubrzo i kapetanom postat.
Marko MarinU njega nisan bi siguran u pocetku, kupi san ga jer mi je treba jedan AMC, i na kraju mi je to vrati visetruko. Dava je golove u najvaznijin uzakmicama, i sto je najvaznije, navijaci su prepoznali njegov talent i zadovoljni su sto san ga kupi.
Balázs DzsudzsákJedini igrac kojeg su ozljede udaljile sa terena vise od 3 miseca, tako da nemogu sudit jos njegovu kvalitetu, ali po utakmicama u kojima je nosi Napolijev dres mogu rec da za koju godinu iman igraca za kojeg ce se cila Europa borit.
Gabriel TorjeOdma na pocetku mi je fali jedno desno krilo, ali Torje, iako nevjerovatno jeftin, rjesi je moj problem, postavsi najbolji asistent kluba. Igrac koji mi puno znaci, nisan ga proda Interu za 5 mil eura, sto ga je ucinilo nezedovoljnin neko kratko vrime, a nebi ni za troduplo toliko proda.
Ruben OliveiraPrvi strijec medju igracima veze, Juveov otpadak, nije in bi dovoljno dobar, a u mene ima bolji prosjek nego ikoji igraci srednjeg reda u Stare dame. Jeftina investicija, pravo rjesenje.
Georginio WijnaldumIgra mi sve pozicije u srednjen redu, ali se najbolje snalazi ko srednji igrac. U utakmicama koje je odigra, ili ja da gol, ili ga je namisti. Samo da mi ga ko ne otkupi ovo lito...
Nikola KalinicNajbolji igrac prvog dijela sezone, kasnije se ozljedi dva puta po misec dana, i tesko je nalazi povratak u staru formu zato su
Mikael Forssell,
Emanuele Calaio i
Ezequiel Lavezzi uskocili kad god mi je trebalo.
To su mojih 11, sa nekoliko zamjena, ljudi koji su dosli do druge pozicije u teskoj Serie A.
Jedina stvar sto me iznervirala je sto mojih igraca nema nigdi, u ni jednoj nagradi za najbolje igrace sezone, stoja mislin da je neoprostivo, jer ipak san ispred Juvea, Rome, Milana i ostalih velikana, i to osin po bodovima i po postignutin golovima.
LITNJI REPORTEvo zavrsi je litnji mercato, u biti, samo za mene, jer san ulozi svih 71 mile eura u pojacanja, koja su kao sto i vidite vise nego odlicna
Napoli transferi 2008/2009 - tu san najvise ponosan na VDV, Velosa, Gonzala i Leonarda, svi super pojacanja, iako i ostali dovedeni zbog moje politike mladih igraca, sve u svemu, mislin da smo spremni za europu
Transferi kolovozTransferi srpanjevo da vidite kako su moji rivali kupovali, a kupovalo se puno, sve me strah

, dok se oni ukomponiraju, moji vec rasturaju, ja se nadan
komentare cijenin, ssove ispunjavan :-)