Odlicno si odigrao prvu sezonu, pa ti stoga cestitam na ulasku u 1.ligu respekt
No smatram da se trebas jos dobro pojacati ako zelis imati nesto zapazeniju ulogu u 1.ligi.
Na tom planu koliko mogu vidjeti preko msn-a ozbiljno radis i nadam se da ces uloviti neku dobru ribu.
Kesseru me zbilja ugodno iznenadio, jako dobar napdac za manje klubove.
Jedva cekam slijedeci report respekt

to za pojačanja baš nedjelimo isto mišljenje

nema se ni para tako da smo kupili šta smo mogli
ti najviše pratiš, na forumu i na msn-u

Kesseru je i mene iznenadio

još kada se uzme u obzir da je nekih 30-40% nastupa bilo sa klupe

Sjajan report, Edin style 
Transferi su prilicno mladoliki, okupio si sjajnu u19 momcad 
No smatram da si podbacio u pojacavanju same prve ekipe
vise sam ocekivao od tebe, jer ova mocad nije kadra poluciti sjajne rezultate, tj. dovesti te do Kupa Uefa. Doduse francuska liga je najslabija u petici, te nema puno mega mocadi i mogao bi doci do dobrih rezultata, ali odredjenim kupovinama si to mogao osigurati. Mislim da potencijalnu kupovinu Brena nisi smio staviti ispred rezultata momcadi, a i njegova ce cijena najvjerovatnije samo rasti pa cemo vidjeti na kojoj razini ces ga uspjeti kupiti. Trebao si ipak utrositi taj novac u neka kvalitetna rjesenja. No mozda sam u krivu vrijeme ce to najbolje pokazati.
Strasno mi se svidja Keseru
i donekle Ca 
Jako veliko razocarenje je Menez, no ko zna mozda jos i proigra.
Sretno dalje - nadam se dobrom uspjehu!
ma jbg nevolim starkelje

što se tiče pojačanja bolje nisam mogo dovest, a imam u ekipi dosta dobrih igrača i nisam htjeo ko ti mjenjat cijeli tim

jer su mi i prva dva kola igrali igrači od prošle sezone, da nebude previše variranja polako ubacujem igrače
uj što se tiče timova Lyon se opasno pojačao, marseille bio u finalu LP, jebeno je

što se tiče kupova teško jer me nevoli ždrijeb i uvijek dobijem neke jake

što se tiče brene fali mi 4M € otprilike, on je jedini DC -10 PA pa sigurno je da če se njegova kupovina isplatiti, iako ču dobro razmisliti prije stiskanja accepta kada bude došlo vrijeme
što se tiče ostalih pojačanja, nisam imao nekih zvijezda u opticaju, Arashvina sam mogao za nekih 11M €, ali njegovih 27 godina me spriječilo
onda Ilsinhoa nedaju ni za 12M €, zaratea sam odbio za 4,5M e jer bi je nepotreban, a umjesto Costila sam uzeo jedinog GK wonderkida na igri
hvala što pratiš

(jedini)