Autor Tema: Kako Vam ide? [FM23]  (Posjeta: 4121 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
Kako Vam ide? [FM23]
« u: 03.11.2022, 21:50:30 »
Ovdje možete pisati i vašim uspjesima u Football Manageru 2023

Offline soadst

• Maskota
  • *
Odg: Kako Vam ide? [FM23]
« Odgovori #1 u: 17.11.2022, 18:50:04 »
Moj uspjeh je da nemogu uopce uc u igru i nakon sta san cili internet pogleda odusta san jer nevidin vise rijesenje pa eto vi ste zadnja nada. Prvo mi je javljalo unable to create dumb directory a sad javlja error cannot access your documents folder. Neznan sta napravit vise

Offline Rio146

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #2 u: 24.11.2022, 07:19:09 »
Jesi probao napraviti update drivera?

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #3 u: 24.11.2022, 12:49:44 »
Moj uspjeh je da nemogu uopce uc u igru i nakon sta san cili internet pogleda odusta san jer nevidin vise rijesenje pa eto vi ste zadnja nada. Prvo mi je javljalo unable to create dumb directory a sad javlja error cannot access your documents folder. Neznan sta napravit vise
Rado bih ti pomogao, ali prvi put čujem da netko ima takav problem, tj. da mu komp javlja te pogreške. Moja preporuka je da svoj problem opišeš na službenom Football Manager forumu, oni će ti vjerojatno najbolje znati pomoći: https://community.sigames.com/

Offline zkucica

• Maskota
  • *
« Odgovori #4 u: 14.03.2023, 21:50:30 »
Jel može netko objasnit zašto mi nakon updatea igra počela štekat! Dok je match! Svako malo trzne i zvuk i slika! Update drivera napravio, cak i uninstall i ponovo install napravio i ništa. Jest da imam slabu graficku, ali u Preferences pod recommanded for this pc stoji high! Sa svim zvjezdicama. Probam čak na low, ista stvar. Znaci do graficke nije. Sto je onda 🤷🏻‍♂️🤔

Offline ClarenceDennis

• Maskota
  • *
« Odgovori #5 u: 27.03.2023, 11:27:13 »
Ažurirao sam klijenta i igra mi se više ne ruši.

Offline Tony1990

• Maskota
  • *
« Odgovori #6 u: 03.08.2023, 13:36:06 »
evo ja sam krenio sa NK Osijekom :)
Snimam za yt videje u epizodama kao serijal neki pa ako vam se svidi lajk sub sve dobrodošlo :D

(klik na sliku za video)
 respect

Offline Tony1990

• Maskota
  • *
« Odgovori #7 u: 25.08.2023, 19:20:08 »
Peta epizoda u FM23 !
Uspio sam iznenaditi Dance i osigurat plasman u grupi UEFA Europske konferencijske lige :)
Jako teška grupa ali možemo mi to :D

Ako imaš vremena odvoji koju minutu i pogledaj video lupi lajk i sub ! ( free je :D )

Ovaj video sam posebno editiro na svoj "novi" način i uložio dosta vremena i truda pa ono baci lajk i komentar :D

https://youtu.be/aT_Vtmc-yvc?si=AVls1QWn4i9utpZr

Offline domac1

• Maskota
  • *
« Odgovori #8 u: 04.10.2023, 12:15:39 »
Kako mi ide u 23?Pa tako mogu reci da mi je match engine dosta cudan..u odnosu na 2021 20 ili 19..odigrao sam 8 kola i jos se privikavam na tim,igram s Sunderlandom i trenutno smo 8 ,ali mislim da cemo padati kako liga bude napredovala, ,bugdet je nizak 100000 eura ,i tu nema prostora za neka poboljšanja..imam igrace na posudbi jedan od njih je i napadac AF koji ima iznimne visoke atribute,medutim bio je ozlijeden,pauzirao je par utakmica i nije jos prihvacen u svlacionici sto mi ukazuje da cu morati cekati sigurno par mjeseci da proradi ,sto znaci da ce drugi napadac biti prvi izbor..Targetman Stuart medutim nisam siguran kako ce se naci u igri kratkih paseva bez fosiranja centaršuteva.
Drugi tko je ovdje zanimljiv je lijevo krilo Beneteke koji postize golove a nema bas atribute za to,mislim da AI nije jos njega prepoznao kao opasnost te ga ne markira i pusta ga slobodnog ,drugi je Clark desno krilo koji isto nesto može ali AI je registrirao kao opasnost..
Obrana nije lose naravno da fale bekovi formacija koju igram 4-2-3-1

Offline mseh

• Maskota
  • *
« Odgovori #9 u: 23.11.2023, 21:09:05 »
igram FM24 i ne znam više šta da napravim a da ne osvojim svake godine prvenstvo za 20 bodova prednostu (Rijeka),i tako već godinama