Nakon 4 sezone, 2 premiershipa, 2 LP, 2 FA cupa, 2 EFL cupa, , jos tih nekih trofejcica, zavrsio sam s Evertonom. Nemam motivaciju vise. U premiershipu ubijam, uvijek me jedan klub prati do kraja, ali uspijem osvojiti. U zadnjoj sezoni Moussa Dembele prvi strijelac s 36 golova, srušio rekord Andy Colea iz 90ih. Ukupno 46 golova zabio. Čudo od igrača. Pjaca i Živković su vjerojatno 2 najbolja inside fwda u cijeloj igri. Svake sezone imaju 17-20 golova i asistencija. Nude mi brda i doline za njih. Ne puštam ih ispod 150 M €. Ako neki papak Mbappe moze kostati 180 M €,a ovi ga pojedu za doručak, onda moji vrijede još više.
počeo sam ispočetka s Feyenoordom. Imaju odličnu momčad, balansirana, super juniore. Transfer budget je bijedan ,samo 2 M € za aktualnog prvaka nizozemske. Ono što mi kronično treba je jedan BWM/ BBM , bacio oko na Thornsbya iz Herneveena. Ponudio sve skupa s ratama, 4 M €, i sad mi fali 200 000 € . Glupa igra mi ne dopusta da klub nadoda tih 200 k ... Board ne zeli alocirat sredstva...Pokusvam svim silama prodati onog Neloma, on mi prekobrojan. Ako mi prodje transfer, to je to. Imam sve. Idem u LP i obranu titule prvaka Eredivisie.