Autor Tema: [FM18] Kako Vam ide?  (Posjeta: 53484 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mr. Football

• nisam se pripremio za ovu zajebanciju
  • Trener
  • *
Odg: [FM18] Kako Vam ide?
« Odgovori #425 u: 26.01.2018, 18:43:14 »
nisam upalio mj dana igru, al ovo je stvarno apsolutno najvece smece ikad napravljeno, nemoguce je kontrolirat ista tu
kad dobijes nekog ne znas zasto si dobio, kad izgubis ne znas zasto si izgubio, svaka utakmica je potpuno drugacija od prosle

izgleda da u ovom serijalu bas moras koristit team talk i sve ostale pizdarije koje idu uz to da bi nesto mogo napravit, a to mi se neda vec 5 godina tako da mislim da je to to sto se mene i fusbal managera tice, mozda zaigram jos ako izade neki najjaci skin, al ni to se ljudima vise neda kad je ovo dno
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline Chelsea

• Legenda
  • *
« Odgovori #426 u: 26.01.2018, 19:00:19 »
Ispravna je odluka sto nisam niti instalirao da probam da odigram

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #427 u: 27.01.2018, 13:22:02 »
Mala avantura na Farskim otocima.

Krenulo se iz druge lige, od moguća 3 kluba, izabrao sam B68, ne znam ni sam zašto  lolcina

Krenut će mo sa transferima, iako vam ništa neće značiti

Tablica za sada izgleda ovako, bit će velika borba za promociju, inače rezervne momčadi klubova iz prve lige ne mogu ući u prvu ligu.

Utakmice koje smo odigrali, zadnjih 6 utakmica mjenjam formaciju iz 4-2-3-1 u 4-1-2-3 i to donosi odlične rezultate. Mediji su nam prognozirali borbu za opstanak.

I za kraj momčad

Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline visoki

• Trener
  • *
« Odgovori #428 u: 29.01.2018, 15:01:12 »
Mogu li dobiti linkove za ostale lige ? Malta,Farski, Kosovo

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
« Odgovori #429 u: 29.01.2018, 19:27:38 »
FMScout i dodatke koje pravi claassen skidaj.

Offline SanKa

• Oružar
  • *
« Odgovori #430 u: 30.01.2018, 09:55:20 »
Nakon 4 sezone, 2 premiershipa, 2 LP, 2 FA cupa, 2 EFL cupa, , jos tih nekih trofejcica, zavrsio sam s Evertonom. Nemam motivaciju vise. U premiershipu ubijam, uvijek me jedan klub prati do kraja, ali uspijem osvojiti. U zadnjoj sezoni Moussa Dembele prvi strijelac s 36 golova, srušio rekord Andy Colea iz 90ih. Ukupno 46 golova zabio. Čudo od igrača. Pjaca i Živković su vjerojatno 2 najbolja inside fwda u cijeloj igri. Svake sezone imaju 17-20 golova i asistencija. Nude mi brda i doline za njih. Ne puštam ih ispod 150 M €. Ako neki papak Mbappe moze kostati 180 M €,a ovi ga pojedu za doručak, onda moji vrijede još više.

počeo sam ispočetka s Feyenoordom. Imaju odličnu momčad, balansirana, super juniore. Transfer budget je bijedan ,samo 2 M € za aktualnog prvaka nizozemske. Ono što mi kronično treba je jedan BWM/ BBM , bacio oko na Thornsbya iz Herneveena. Ponudio sve skupa s ratama, 4 M €, i sad mi fali 200 000 € . Glupa igra mi ne dopusta da klub nadoda tih 200 k ... Board ne zeli alocirat sredstva...Pokusvam svim silama prodati onog Neloma, on mi prekobrojan. Ako mi prodje transfer, to je to. Imam sve. Idem u LP i obranu titule prvaka Eredivisie.

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
« Odgovori #431 u: 30.01.2018, 10:07:05 »
Kako je to krivica igre kada se posluje van budžeta?

Po meni je to izuzetno realno.

Imaš transfer budžet i budžet za plate na startu sezone.
Ako igraš dobro oni će ti ukoliko finansije dozvole sami povećati budžet.
Možeš i sam da tražiš veći budžet za plate i transfere. Ako je budžet stabilan, a rezultati dobri onda ti zahtev uglavnom i odobre.

Ne može realnije od toga.

Offline SanKa

• Oružar
  • *
« Odgovori #432 u: 30.01.2018, 10:14:48 »
Kako je to krivica igre kada se posluje van budžeta?

Po meni je to izuzetno realno.

Imaš transfer budžet i budžet za plate na startu sezone.
Ako igraš dobro oni će ti ukoliko finansije dozvole sami povećati budžet.
Možeš i sam da tražiš veći budžet za plate i transfere. Ako je budžet stabilan, a rezultati dobri onda ti zahtev uglavnom i odobre.

Ne može realnije od toga.

dobro sloba ne jebi me :D znam da je realno, ali kazem mogao se klub isprsit , jer nam je fkt bitan. doslovno nemamo razbijača u ekipi, klasičnog MC.a...al uspjet cu Neloma utopit za kojih 700k € pa ce doc ovaj momak.

Offline Adri

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #433 u: 02.02.2018, 14:29:41 »

yeey

Offline Perica Garić

• Maskota
  • *
« Odgovori #434 u: 08.02.2018, 13:42:08 »
Krenem ja karijeru sa HSV-om jer volim igrati sa klubom koji i nema neke rezultate u zadnje vrijeme a ima potencijala a i nisam pod pritiskom uspjeha pa si mogu sloziti igru kakvu ja zelim, znaci cisti gust jer ne volim koristiti gotove formacije koje ljudi dijele na internetu i garantiraju uspjeh. Volim sam sebi stvoriti formaciju i sustav igre koji poznajem i dovedem si igrace kakve ja zelim koji su mi od povjerenja. I tako fino lagano prvu sezonu ja osvojim 4. mjesto i plasiram se u ligu prvaka sto je izniman uspjeh s obzirom da su mi prognozirali borbu za opstanak. Nisam bas bio prezadovoljan jer sam nekako imao dojam da mogu i bolje. Uigrao sam si 4-1-2-3 i vec iduce sezone sam osvojio drugo mjesto iza Bayerna, dosao do polufinala Lige prvaka gdje sam ispao od Bayerna i osvojim DFB pokal pobjedom protiv Bayerna u finalu gdje sam im bar malo vratio. I tu ja uvidim da ja mogu i osvojiti bundesligu. Pojacam se i u trecu sezonu uđem nestvarno. Osvojim superkup opet protiv Bayerna i pobjedim svih prvih 7 kola. Do polusezone sam vodio za nevjerovatnih 13 bodova prednosti nad Leipzigom, Bayerna ni u prici, sve je bilo idilicno nisam mogao vjerovati da bih mogao postati prvak. A onda odjedanput pad. Poraz za porazom. Prednost se samo lagano topila, vec sam tad znao da ako ne popravim igru necu zadrzati prvo mjesto ali nisam imao ideju kako popraviti igru. Leipzig me skinuo sa prvog mjesta u zadnjem kolu. Nisam jebeno mogao vjerovati kako sam prokockao prvenstvo. Igrao sam sa IF-s na krilima i CWB-A na bekovima i ubijao sam tom igraom. Mljeo, 60% posjed lopte i preko 25 suteva svaku utakmicu. Najbolji napad i najbolja obrana lige. Sve do tog pada u igri koji nisam mogao zaustaviti. Sve sam probao. Jednostavno kao da su me procitali i poceli su me ubijati na kontre kad mi bekovi odu u napad. I sad vise uopce  ne mogu igrati, nemam pojma sta da radim. Krila sa IF-s mi uzasno tuse igru, nikaki su u tranziciji, bekovi mi smjesno ispadaju..dosao sam do zakljucka da FM nema veze sa stvarnim nogometom. Prolazi samo napadacki nogomet. Kad mi je trebala pobjeda u ligi prvaka za prolaz ja odigram atacking u Parizu i pobjedim 1:0 nigdje veze. Najbolje sve filati u napad i pobjeđivati 6:3 i takvi divlji rezultati...vjerujem da nisam jedini koji se totalno razocarao u realnost igrice

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #435 u: 08.02.2018, 13:56:38 »
Nisi jedini, meni se slicno dogadjalo sa Schalkeom, samo sam onda nakon 4-5 sezona dovukao sve najjace igrace i rastavljao igru

Mos me ubijat u pojam gluparijama, ali kad su Mbappe i Dolberg spice, igra nema sanse

Offline T-Bone

• Josef Knecht
  • Trener
  • *
« Odgovori #436 u: 08.02.2018, 14:23:02 »
Zato skineš fm2012 i lagano stišćeš continue

Još da mi se dokopat one 41212 overlord i very fluid taktike koju je napravio [member=1609]juvefann[/member] igrao bih ovo do kraja života

Čisto odmaranje živaca

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *

Offline T-Bone

• Josef Knecht
  • Trener
  • *
« Odgovori #438 u: 08.02.2018, 14:44:37 »
A to je taj đir,ali je za drugi FM,probat ću je "prepisat" :D

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #439 u: 08.02.2018, 14:45:46 »
Skini taj FM i tu taktiku sa linka i ista je stvar

Offline T-Bone

• Josef Knecht
  • Trener
  • *
« Odgovori #440 u: 08.02.2018, 14:48:37 »
To je FM 2014?

Pa čak bi i mogao,njega nisam igrao ni minute,FM 2013 i 2014 sam potpuno preskočio

Offline Kobe™

• Honores mutant mores
  • Trener
  • *
« Odgovori #441 u: 12.02.2018, 01:40:47 »
Solidna sezona. Samo tri trofeja KAVA

Kralj Fudbal Menađera.

Offline SanKa

• Oružar
  • *
« Odgovori #442 u: 12.02.2018, 09:35:22 »
nakon što me ovo smeće od igre skaralo i odlučilo neloadati save i backup save s feyenoordom jer eto tako..nisu oni ništa krivi, krivi smo mi i naši kompovi. jebem im mater bezobraznu, naplate to govno 50 € i onda te bahato odjebu na sluzbenom forumu umjesto da prorade na tom kršu od igre. zadnji manager kojeg cu ikad kupiti.  počeo sam igrati s RB Leipzigom. Zasad doveo havertza za smijesnih 20 M €, posvadjao se nesto s bayerom i bergea iz genka. jos igram pripremne utakmice za sezonu.

Offline SanKa

• Oružar
  • *
« Odgovori #443 u: 16.02.2018, 10:04:58 »
igra je postala neigrivo smeće. 3 utakmicu zaredom vodim 3:0, 4:0, razbijeni protivnik mi počne zabijati ko na traci , u 10 minuta mi zabiju točno jedan gol više da me pobjede. od toga da mi je obrana granitna cijelu utakmicu, do ovoga. jebem mater svakoj osobi u tom poganom studiju, igra im se svako malo crasha vec 3-4 godine, bahati su na supportu, uzimaju po 50 € i onda još ovakav gameplay. manager i ja smo raskrstili.

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #444 u: 16.02.2018, 10:40:57 »
Ali je?
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...

Offline SanKa

• Oružar
  • *
« Odgovori #445 u: 16.02.2018, 10:43:12 »

Offline swaggy vkci

• Trener
  • *
« Odgovori #446 u: 01.03.2018, 14:25:43 »

Krenio se save bez kluba s realnim stanjem nakon zavrsenog fakulteta i 4 sezone nakon smo u prvoj austrijskoj ligi.  lolcina

Offline Đoni Logan

• Trener
  • *
« Odgovori #447 u: 06.03.2018, 10:44:18 »
Ja sam skinuo FM 2018 mobile, kao sve isto ali za mobitele.

Znači ocjene igračima se mijenjaju svakodnevno, u razmaku od 2 dana neki igrač sa ok  ocjenama je dobio neki boost pa je odjednom zvjerčuga. I nema jedno 70% stvari sa pravoga FM-a.

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #448 u: 06.03.2018, 11:16:40 »
Di si đoni druže, kako zivot?
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...

Offline Dena M

• Trener
  • *