Evo da probamo oživiti malo temu. Na prvu sezonu neću previše trošiti riči. Patnja i muka kako sa igrom tako i sa pozicijom livog krila, di su Gyrucso, Špikić, Jairo, Said i svi ostali bili apsolutno beskorisni. Prvi rok sam standardno igrao bez transfera, pa se čekala zima da uprava da neke novce za nužna pojačanja. Uprava nije dala apsolutno ništa, pa sam popizdio i tražio pare. Jako Andabak je posalo 4 milijuna eura, to se potrošilo na dovođenje Bočkaja. Od rezultata, mizerno 4. misto u prvenstu. Otkaza me spasilo osvajanje kupa u finalu protiv Osijeka na penale. U spoileru najvažniji ssovi prve sezone.
[spoiler]

[/spoiler]
Za drugu sezonu je uprava opet spremila oko 4 milijuna. Za novce su dovedeni Radošević i otkupljen Posavec, a besplatno su došli Luis Villa za rotaciju iz Istre i Bubnjić iz Intera. Otišli su Futacs, Gyurcso i Prtajin. Druga sezona je tekla fenomenalno do samog kraja, kada nas je FM pokušao naguzit. U prvom dijelu sezone smo primili samo JEDAN (!!!!) gol. Do poraza smo bili skoro do kraja prvenstva. Tada gubimo od Rijeke i Varaždina, a Osijek se pretvara u PSG. Do kraja smo primili samo osam golova, ali smo svejedno u zadnje kolo i utakmicu kući sa Osijekom ušli sa istim brojem bodova. Imali smo bolji omjer, a utakmica je završila 1-1, što nam je bilo dovoljno za naslov. Što se kupa tiče, opet smo ušli u finale, ovaj put protiv Rijeke. I opet je finale otišlo na penale, ali ovaj put smo izgubili. U Europi smo otišli korak dalje, odnoso u grupe. Tamo smo imali tešku skupinu. Samo jedna pobjeda, ali nitko nas nije razbio. Dovedeni igrači u spojleru.
[spoiler]

[/spoiler]
3. sezona kreće superkupom protvi Rijeke na Poljudu. Cilje je obrana naslova, ulazak u skupine LP, a u kupu što bude. Doveden je novi napadač, za 950k eura iz Zvezde Dejan Joveljić. Iz Lokomotive je besplatno deoveden neki regen isto napadač. Na posudbe su došli Sosa iz Stuttgarta i Kalaica iz Benfice. Borja je za 350k eura otišao u Osijek,a Fomičov besplatno u Twente. Sprema se i jedan veliki odlazni transfer. Šego je namirisao pare. Otkupna klauzula je bila 8 milijuna eura, ali sam prihvatio od Citya i Chelsea 5 milijuna, 40% od sljedećeg transfera i prijateljsku utakmicu, te od PSG-a samo 5 milijuna eura. Neka ide mali smrad, probat ćemo ga odmah vratit na posudbu. Trebam još dovesti backup golmana jer je Duka otišao. Dovedeni igrači opet u spoiler.
[spoiler]

[/spoiler]