To nema nikakve veze jer mi to i ne znači preterano. U odnosu na to koliko dobijem potrošim daleko više na godišnje uzimanje FM-a, a bez obzira što dobijam od njih free, ja kupim 3-4 komada svakako. Nekada podelim ljudima u offline, a nekada i za nešto drugo. Uglavnom onima koji nisu na FM forumima.
Nemam ja toliko benefita da bih njih branio nego vi ne razumete kako funkcioniše biznis. Niko vas ne tera da kupujete igru. Odlična prilika da ih sledeće godine kaznite i da bojkotujete sa kupovinom skroz serijal...
boli me kurac za meč enžin to ce uvik bit kurac
debili su jer ne unapredjuju nista, ovaj fm koliko san ga kratko igra primjetia san da su unistili 2 stvari
statistika posli utakmice, stvarno ne razumin kojen mongoloidu je palo napamet to dirat. koji britki um je mislia da je to super stvar
skauting, ovo je valjda najveca glupost ikad. ka da biras koje ces kanale imat na max tvu
ocajna igrica koja ne vridi 60 eura sta se i vidi po ocjenama na steamu
Slažem se. ME nikada neće biti idealan. Meni najviše smeta što su izbacili 2D kakav je bio u prethodnim serijalima i ovaj skauting sam ovladao sa njim ali je komplikovan. Za statistiku se isto slažem i to je veliki minus. Nadam se da će poraditi na treninzima konačno kao i drugim sličnim stvarima koje ne diraju godinama.
Ovo za ocene pravdaju Kinezima.