Očito da mogu.
Da citiram nešto sa SI foruma:
I don't understand people like this. Simply play the demo before buying the game. If you then go ahead to buy the game, you've made YOUR decision and should stick with whatever consequences might be on the offing.
It really doesn't get much simpler than that.
I've not bought the game since FM 2014, as I still have a long-going save going (and to a lesser extent, I feel the FM 14 version is the most balanced of the ME's and Player interactions).
And guess what, after what, is it 5 years? I'm happy as a bunny (:
Niko nikoga ne tera da kupi igru.
Neke stvari koje se traže nisu realne niti će ikada oni to sve implementirati. Najveći broj žalbi je kako izdominiraš protivnika i on ti da gol (to se događa i u real life). Razlika je što većina voli da igra sa jačim timovima i da se iživljava i ne vode računa o svim aspektima igre kao što su kontra napadi gde su i najslabije ekipe opasne (kao i u stvarnosti dakle) kao i kod prekida. Kada se igra sa slabijim ekipama dok postavljaš temelje a to traje par sezona uopšte nije tako i bar meni se retko dogodilo da izgubim ako izdominiram.
Igrao sam i ovaj FM jako slabo tj. tek oko dve sezone i nešto još malo ali meni je ono što sam video do sada jako prihvatljivo (+ testiranje koje sam radio pre izlaska igre) i ljudi se trude. Dovoljno? Sigurno da nije njihov cilj da naprave nešto idealno. Igru treba prodavati svake godine ali je onda stvar pojedinca da li želi to da kupi ili ne. I to za konkurenciju je prevaziđena priča koja ne pije vodu.
EA i Konami su rivali.
PES ni po čemu ne može da bude bolji od FIFE.
Imaju ljudi 5 liga nasuprot +30 i bolje grafe itd.
Naravno da ima onih koji će pre igrati PES jer su uz to odrasli i sl. ali opada im prodaja značajno dok kod ovih raste i nema objektivnih poboljšanja osim gluposti (ne kažem da je sve loše ali je daleko od EA).
Znači SI ne može imati nikada konkurenciju, ali NIKADA.
Ne postoji neko ko je spreman da uloži na slepo toliko novca za finansiranje ljudi koji rade oko researcha, programera itd. Niko se sa njima neće moći meriti nikada čak i da neko krene u sličnu priču. Baza je sama po sebi fantazija i SI ima najveću bazu igrača.