Autor Tema: Spavaš li mirno, Litmanene Jari?  (Posjeta: 26756 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
Odg: Spavaš li mirno, Litmanene Jari?
« Odgovori #50 u: 09.12.2016, 17:57:56 »
Jebemti sunce s photobucketom villa, de koristi imgur ko i svi normalni ljudi.
Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo

Offline Mr. Football

• nisam se pripremio za ovu zajebanciju
  • Trener
  • *
« Odgovori #51 u: 09.12.2016, 17:59:27 »
to sam mu do sad mislio napisat jedno 30 puta od kad ko imbecil ulazim u ss pa me baci 40 kilometara dalje

i svaki put mi bude mrsko napisat, evo sad se pridruzujem zeljama
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #52 u: 09.12.2016, 20:08:54 »

Problem je u tome kada na imgur stavim da se slika uplouda, napuni se crta i onda nema nigdje slike, samo crno sve, zato ne koristim imgur, ako netko zna zašto je tako, neka kaže  lolcina
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline guess

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #53 u: 09.12.2016, 20:45:02 »
« Zadnja izmjena: 09.12.2016, 20:46:21 od guess »

Offline swaggy vkci

• Trener
  • *
« Odgovori #54 u: 09.12.2016, 20:59:53 »

Krenuo i ja

Offline Dial Square

• Necu naslov, smrdi
  • Trener
  • *
« Odgovori #55 u: 10.12.2016, 00:10:12 »
zanimljiv je finski kup

u 4. kolu igra FC JAZZ VS druge ekipe FC JAZZ

najgore je sto je druga ekipa pobjedila ...

Mene Honka izbacila, 3. liga imaju najjaču ekipu u državi....

Offline ljanbe

• Vrhovni Vođa
  • Trener
  • *
« Odgovori #56 u: 10.12.2016, 00:27:43 »

#napeto

« Zadnja izmjena: 10.12.2016, 01:23:04 od ljanbe »

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #57 u: 10.12.2016, 16:25:34 »

Jyväskylän Jalkapalloklubi
Ykkonen - sezona 2016

Kupovi - Financije - Facilities

Debitantska sezona u ovom izazovu vjerojatno spada u najretardiranije sezone koje sam već dugo vidio u ovoj igri. Sa MP3 standardno se očekivala borba za naslov, ali prizemljenje već u prvom kolu kada KPV zabija 3 gola iz 2 šanse i to nakon što smo prethodno prošli četiri runde kupa i 10 prijateljskih u kojima su bile sve pobjede i jedan remi. Onda u ligi opet nizam pobjede, stiže i izbacivanje Ilvesa u Kupu, onda minimalni poraz od Jare, Jarota, kako već. Fast forward par kola kasnije, KTP sad uzima bod sa 3-3 unatoč mojoj teškoj dominaciji. Onda stiže iznenađenje u vidu omjera 1-1-4 u šest kola, kada dominiraju svi protiv nas i ništa se ne može promijeniti. KTP naravno pobjeđuje sve u nizu bez pardona. Vrhunac priče pred kraj kada je bilo izgledno da KTP uzima naslov, kada me Jaro nadigrava bez pardona. Na kraju drugo mjesto, KTP razvalio sa 57 bodova, mislim da nitko dosad nije imao ovakvu dominaciju izuzev Date ovdje, ali neka. Ide se u playoff gdje se može do rezultata.

Kasnije je to i pokazano, razvaljen Kemi sa 5-0 i 0-1 iako me malo bilo strah gubljenja sezone. Na kraju ipak promocija i sve ide na bolje od sljedeće godine. Šlag na tortu je osvajanje jebenog Kupa, gdje sam u 4. kolu izbacio svoju B momčad, onda u 5. kolu jednog prvoligaša, u 6. kolu neviđena dominacija, ali prošli na guz golom u 92. minuti i preokretom u produžecima. Četvrtina finala donosi 3-2 nad prvoligašem Ilvesom, polufinale pobjeđujem trećeplasirani prvoligaš HIFK, i u finalu 2-1 protiv opet prvoligaša RoPSa. Znači četiri izbačena prvoligaša i trofej Kupa, igra se Europa već u drugoj sezoni što ne pamtim da mi je ikad uspjelo u ovim izazovima.

Što se tiče igrača, desno krilo i napadač su bili najbolji, Brazilac kojeg mi je ponudio agent pa sam ga doveo naslijepo jer mi je ionako trebala špica. Ostali isto ima dobrih, neću trebati baš čitavu ekipu mjenjati za novu sezonu, neka osnovna pojačanja i sudeći po Kupu, može se do visoke pozicije. HJK je prejak za ligu, osvojili sa 14 bodova prednosti, ovi ostali me nisu impresionirali nešto.

Ali zapravo najbolje od svega tek dolazi - kod preuzimanja nisam uopće gledao facilities koji kažu above average youth recruitment i adequate junior coaching, i to sam upakirao sa strašnom srećom i HoYD-om koji ima JPA i JPP 8, ajde youngsters 14, ali personality mu je Resolute, šta je treći ili četvrti najbolji kojeg može imati iza Model Pro i Model Citizen, ako sam dobro sve pohvatao. To znači da će juniori igrati vjerojatno još veću ulogu kroz godine nego inače u mojim sejvovima, već u prvoj sezoni sam dobio ova dva izvrsna igrača.

Financije su živi očaj, srećom Europa će to pokriti bar na nulu ili u lagani plus, ali dugoročno će biti problema i to velikih. No otom potom.

Offline ljanbe

• Vrhovni Vođa
  • Trener
  • *
« Odgovori #58 u: 10.12.2016, 19:18:51 »

hm.. propustam li ista? ok ovi sto su 3. imaju bolju gol razliku, ali zasto ovi 2. ?

« Zadnja izmjena: 10.12.2016, 19:20:24 od ljanbe »

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #59 u: 10.12.2016, 19:44:51 »
Prvi put odigram do prijateljskih, pobijedim 3 tekme, taktika super radi, već planiram pojačanja za prvu ligu i onda crash dump. Prvi na ovom FM-u.  :pras:

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #60 u: 10.12.2016, 20:08:21 »
[member=3543]TIR[/member] kojeg datuma izlaze regeni tu?
Citat:
just dream with me

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #61 u: 10.12.2016, 22:20:46 »

Problem je u tome kada na imgur stavim da se slika uplouda, napuni se crta i onda nema nigdje slike, samo crno sve, zato ne koristim imgur, ako netko zna zašto je tako, neka kaže  lolcina

Servis od FM Scouta
http://fmshots.com/

Offline ljanbe

• Vrhovni Vođa
  • Trener
  • *
« Odgovori #62 u: 11.12.2016, 00:04:38 »
imam 10 poraza za redom u 1. ligi

na rubu sam

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #63 u: 11.12.2016, 14:00:15 »
[member=3543]TIR[/member] kojeg datuma izlaze regeni tu?

30.7. prva sezona.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #64 u: 11.12.2016, 15:41:42 »
Sezona 2017

Osobito sam ponosan na financije jer je ispalo da sam uspio već nakon dvije sezone poprilično zaraditi. U prvoj sezoni sam potpuno na blef, bez poznavanja atributa i bez triala, uzeo jednoga klinca iz Nepala koji je u sezonu i pol uspio da zabije 27 golova u prvenstvima, a onda se pojavio Anderlecht i uprava ga je prodala. Prodao bih ga i ja vjerojatno za te pare, možda bih pokušao još nešto kemijati da dođu i veći bonusi, ali posebno me veseli ovih 40% od zarade na budućoj prodaji.
Ostatak ekipe su klinci, starosjedioci i par afričkih crnaca koji su odlično odradili posao u veznom redu. Fali mi napadač neki za iduću sezonu, ostalo bi moglo funkcionirati i bez nekih većih promjena.

Uprava je odlučila da je vrijeme da postanemo profesionalci, usput su apgrejdali skauting na cijelu Europu i povećali dozvoljena mjesta za staff. Iduće sezone se igraju europska natjecanja, i tu će biti neki bakšiš pa valjda financije više neće biti problematične.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #65 u: 11.12.2016, 18:21:07 »
Iz Nepala. :&
Citat:
just dream with me

Offline Dial Square

• Necu naslov, smrdi
  • Trener
  • *
« Odgovori #66 u: 11.12.2016, 18:21:54 »
1,3M....

Ja se mislin dal da prihvatin ponudu od 10k............................................

Offline ljanbe

• Vrhovni Vođa
  • Trener
  • *
« Odgovori #67 u: 11.12.2016, 18:48:24 »
ja sam u prvoj sezoni bio prvi

u drugoj sezoni bio zadnji

sta sad

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #68 u: 11.12.2016, 18:50:46 »
Sad opet mozes bit prvi u drugoj ligi.
Citat:
just dream with me

Offline ljanbe

• Vrhovni Vođa
  • Trener
  • *
« Odgovori #69 u: 11.12.2016, 19:02:52 »
osvojio lagano drugu ligu

reko necu nikog kupovat ok mi je ekipa

prva utakmica 0-6

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #70 u: 11.12.2016, 19:16:43 »

:sad:

Offline Compact

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #71 u: 11.12.2016, 19:34:05 »

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #73 u: 12.12.2016, 18:19:04 »

Šetnja kroz ligu. Kod ovak slabih liga mi je najgore kaj ne znam jel mi taktika dobra il je liga tolko loša da bi se s bilo čim prošetao kroz nju.

Ovo su valjda dva najbolja igrača, makar meni liče na kurac jer nisam navikao igrat ovakve lige.

Ova dva transfera su sa kraja sezone, ovog prvog mi je uprava prodala, a ovog drugog sam ja prodao, makar nisam imao neku namjeru prodavat ga, al kad su već ponudili, reko da popunim minus.

U ovoj prvoj sezoni mi nijedan napadač nije puno zabijao, valjda će ovaj kad se vrati za prvu ligu.

Probat ćemo se pojačat za prvu ligu, pogotovo obranu di sam ostao na 3 stopera, a najbolji od njih ima 37 godina..
Citat:
just dream with me

Offline Dial Square

• Necu naslov, smrdi
  • Trener
  • *
« Odgovori #74 u: 12.12.2016, 18:42:17 »
Gilberto je odličan i na mom saveu, najbolji strijelac lige, napadača igra.