Autor Tema: Spavaš li mirno, Litmanene Jari?  (Posjeta: 26978 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
Odg: Spavaš li mirno, Litmanene Jari?
« Odgovori #175 u: 17.12.2016, 00:08:27 »
Jebi se ti.

A je me nerviraju ovi Brazilci i njihovi agenti sa onim obaveznim klauzulama u ugovoru koje su niske u pm.
Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #176 u: 18.12.2016, 17:10:49 »

Brzo se uklopio.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #177 u: 18.12.2016, 18:08:19 »
Veliki Joke.
Citat:
just dream with me

Offline Dial Square

• Necu naslov, smrdi
  • Trener
  • *
« Odgovori #178 u: 18.12.2016, 22:46:50 »

Napokon. Samo Jaro!

Offline Q

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #179 u: 19.12.2016, 10:34:28 »

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #180 u: 20.12.2016, 22:20:51 »

Evo jedna za Jasminka.

Zanimljivo mi je u ovom sejvu da zabijam lakše i više u utakmicama u kojima imam malo ili niti jednu CCC, a u utakmicama di stvorim 4-5-6 CCC zabijam teže i manje.
Citat:
just dream with me

Offline Joko

• José Mourinho
  • Admin
  • *
« Odgovori #181 u: 20.12.2016, 22:42:33 »
Jel ti Mboma zainteresiran za povratak?

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #182 u: 20.12.2016, 22:49:26 »
Je, al nije mi on neš posebno, imam 3 bolja napadača u momčadi..

Kaj je s ovim pretkolima za LP, kaj se ništa para ne dobije za drugo il treće?

EDIT:

Samo jedno slovo razlike.
« Zadnja izmjena: 20.12.2016, 22:51:49 od ajd »
Citat:
just dream with me

Offline Q

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #183 u: 20.12.2016, 22:52:42 »
Panika je velika, pola godine prije isteka ugovora tri najjaca igraca ne zele produziti.

Offline Dial Square

• Necu naslov, smrdi
  • Trener
  • *
« Odgovori #184 u: 20.12.2016, 22:57:48 »
ajd jel ti Nurmela desni bek?

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #185 u: 20.12.2016, 22:58:22 »
Je, vrlo dobar igrač.
Citat:
just dream with me

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #186 u: 20.12.2016, 23:18:35 »
Sezona 2019

Kod mene je napokon postalo zanimljivo pa će sada biti nešto više teksta. Bilo bi i inače više da imam volje da nešto pišem, ali moderna su vremena pa su slike uglavnom dosta.
Za početak, uzelo se drugo prvenstvo u tri godine, ali ovaj put jako dominantno, samo jedan poraz i 93 zabijena gola. Pisao sam već da je Inter osvojio prošle godine, a sad im se desilo isto što i meni, jednostavno ih ubija igranje u europskim kupovima (ušli su u Europsku ligu, ide im solidno). Sad nisu bili konkurentni, ali svejedno će opet u Europu jer su osvojili kup. Što se ostalih tiče, HJK je treći finski predstavnik u Europi i dobro se snalaze u ne baš jednostavnoj grupi).

Da odmah riješimo i kup - tu se ispalo po planu. Ovo po skupinama na početku sezone dobro dođu umjesto prijateljskih utakmica, to igraju svi najbolji da se što bolje uigraju, a kasnije uglavnom igraju rezerve ili potencijalno dobri juniori i to je to, zato i nagli pad rezultata.

Zdaj na ono što donosi pare:

Pošto sam u ovo ušao kao drugoplasirani u ligi, ispalo je da imam nešto teži put jer je valjalo nanizati sve pobjede da se uopće dođe do grupe. Ovi prvi mislim da su iz San Marina i to je bilo jako jednostavno, ali sve dalje su poprilično zajebane utakmice. Najzajebaniji, naravno, Šveđani jer uopće nemam pojma kako se nakon zaslužene pobjede kod kuće dogodio ovakav uzvrat. Da nije bilo Jokelainena, ispalo bi se bez problema.
Onda je izvučena ovakva prosječna grupa u kojoj smo potpuno zasluženo prvi nakon četiri kola, prije svega zahvaljujući čudima od utakmica kao što je, recimo, bila ova protiv Napolija. Golman obranio dva penala, ja sam mu svaki put prije toga lupio encourage u team talku pa se nekako nadam da je to imalo neki efekt, mada je vjerojatno samo riječ o previše FM sreće koja će se već negdje vratiti.

Financijski se stoji odlično, polako se apgrejda sve što se može, samo se dvoumim da li da poberem sve domaće igrače koji bi mogli valjati ili ne, neće biti zabavno ako ubijem svu konkurenciju u ligi. Što se tiče igrača, izdvajam trojicu nosilaca igre: Jokelainen, Skrabb i Quiel. Svi pokupljeni za džabe i svi jako traženi trenutno pa će biti pokušaja da im se produži i podeblja ugovor.

Za kraj ostaje reprezentacija s kojom sam u kvalifikacijama za Euro završio na drugom mjestu, što znači da se postiglo ovo:
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #187 u: 20.12.2016, 23:32:38 »
Daj ss momčadi na general info da vidim malo nacionalnosti, vrijednosti i to..

Ovaj wage budget je per month jel? Trosis nekih 200k više nego ja, al porast će to kod mene dosta za sezonu 2019. ako budem imao para kako planiram.
Citat:
just dream with me

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #188 u: 20.12.2016, 23:42:08 »

Da, plaće su mjesečne i sad će sve više rasti, to je jedini način da (pokušam da) ne ostanem bez svih igrača koji imaju wtd kraj imena.

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #189 u: 21.12.2016, 00:41:18 »
Kako Brondby pa Šveđani :/

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #190 u: 21.12.2016, 01:43:02 »
Danci, jebem se ja mutavoga. Žuto-plavi su, meni to Švedska odmah u glavi :D

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #191 u: 21.12.2016, 20:27:07 »

Bogarao sam jako kad sam izvukao Celtic kao najjačeg mogućeg kojeg sam mogao izvuć, al na kraju je malo falilo da ih izbacim. U prvoj utakmici apsolutno bolji, zaslužena pobjeda, a onda u drugoj klasični FM, šta god sam probao promijenit, nije imalo nikakvog rezultata, oni su morali zabit 3, a ja nisam smio niti jednog. Al dobro, idemo se malo zajebavat po EL, glavno da je sjela parica. Budget je na 6 mil sad i tu sam zadovoljan.

Jebu me jedino ove klauzule koje jebeni Brazilci traže, imam Brazilca kojeg traže City i Liverpool, a ima mi klauzulu od 250k bez koje nije htio potpisat ugovor majku mu jebem. Nadam se da će doć tražit novi ugovor pa da mu kažem da otpusti agenta, al sumnjam nekako u to.

Ligu sam prešao, tu očekujem lagano osvajanja svake godine.
Citat:
just dream with me

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #192 u: 21.12.2016, 23:13:08 »

Crveni i ozljeda nakon tri izmjene, al ne dam majku vam jebem u picku prokletu.
Citat:
just dream with me

Offline Q

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #193 u: 22.12.2016, 01:21:12 »
Zavrsena druga sezona

Kup osvojen

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #194 u: 22.12.2016, 12:33:24 »
Javi kada dobijes pro status,pocetak sam cetvrte i jos ga govna ne daju,bolje sam igrace imo u protekle dvije sezone nego sada, ne mogu skautirat nigdje, niti dovest nekog regena, a nece mi igraci dolazit ni iz druge lige.
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline Q

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #195 u: 22.12.2016, 12:41:45 »
Jel imas ti affiliate klub? Ovi moji nikako ne mogu pronaci. Sad san dobija 300k za transfere, ali koja mi korist kad nitko ne zeli doci.

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #196 u: 22.12.2016, 23:47:37 »
Imam Nordsjelland i Carpi, da nema ovih prvih, nebi imo dosta igrača. Imam i ja sada oko 400k, ali nema tu sreće.
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #197 u: 23.12.2016, 16:15:18 »

10 bodova i ostanem bez drugog kruga. Sjebalo me to šta mi je za obje utakmice protiv Gelzenkirhena bilo ozlijeđeno pola momčadi, od toga oba golmana pa je morao branit junior i 3 od 4 stopera pa je bek morao igrat stopera.

Liga i kup lagano.

Para se ima.
Citat:
just dream with me

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #198 u: 25.12.2016, 18:40:25 »
Sezona 2020

Liga opet lagano, kup opet ništa, a u LP su se potrefile vrlo prolazne kvalifikacije pa se ugrabilo mjesto u skupinama. Dobilo se puno para, sad imam nekih 25 milijuna na računu, ali to je sve što se dobilo. U utakmicama bez šansi, defanzivna taktika mi je promašaj, a Ajax je u nadigravanjima bio sretniji. Ima par solidnih regena, a i nadograđuju se facilities po drugi put.

Išlo se i na Euro s Finskom, tamo se uzelo treće mjesto u skupini pa prošlo u drugi krug i u produžecima ispalo od Španjolaca. Veliki Joke donio produžetke, ali sve u svemu zasluženo se ispalo.

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #199 u: 25.12.2016, 19:19:36 »
Jel ti ovo prvi put da si ušao u LP?
Citat:
just dream with me