Autor Tema: Spavaš li mirno, Litmanene Jari?  (Posjeta: 27162 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ljanbe

• Vrhovni Vođa
  • Trener
  • *
Odg: Spavaš li mirno, Litmanene Jari?
« Odgovori #150 u: 15.12.2016, 22:28:45 »
ovaj je bolji nego moj najbolji

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #151 u: 15.12.2016, 22:36:16 »

EDIT: Eo veliki De Guzman bi mi htio doć.. :cool:

Taj mi neć doći, makar ja igram Europu, a tvoj taj klub je tek sad ušo u drugu opet  :pras:
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #152 u: 15.12.2016, 22:43:37 »
Evo sinoć zaboravio da drugi u drugoj ligi ide u playoff. Prošli jedva na penale, klub preuzeo drugi vlasnik i dao 100k eura za transfere.  :&
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #153 u: 16.12.2016, 00:10:53 »

ok
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...

Offline Doda12345

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #154 u: 16.12.2016, 08:52:13 »
Ovo je prvi fm na kojem mogu igrat otpočetka utakmice counter, a da to na nešto liči.. Na ovim prošlim serijalima bi mi se obično igrači uvukli golmanu u krilo i čekali da primim gol.

Userava se u ligu sa 17 godina.

Lako dok mali trpa jel mu ko uspia produzit ugovor.
Anchorman

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #155 u: 16.12.2016, 12:27:06 »
Potpisao mi je do 2019., al vjerojatno ću ga morat prodat uskoro, prerasao je ligu i traže ga jači klubovi, a i on želi ić. Nek mi osvoji ligu samo i može ić, ionako moram minus krpat.
Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #156 u: 16.12.2016, 13:47:40 »
Sezona 2018

Liga se nije obranila, bilo je malo previše remija zbog fokusiranosti na europske utakmice pa je to Inter iskoristio (i ovaj put njih nisam uspio pobijediti nijednom od tri puta koliko se igralo). Kup mi već ide na živce, drugo finale u nizu i opet poraz, sad odjednom nijedan od igrača nije mogao pogoditi okvir gola, ali jebiga, dobro je to i prošlo s obzirom na to da mi je u toj utakmici morao braniti golman junior.
Europa je ono di počinju zanimljivosti. Jako dobar početak, nesretno ispadanje od Dinama i onda useravanje u Zorju da bi se ušlo u skupine Eurolige. Tamo Napoli, Standard i Sporting, sve ekipe koje bi me trebale pregaziti, a na kraju me (barem u prva četiri kola) pregazio samo Standard jer sam naivno pomislio da ne bi bilo loše da ih napadnem. Ostalo su tri remija, od koji je ovaj protiv Napolija mogao biti i pobjeda da se zabilo sve što se moglo. Zbog resetiranja sezone prelomila se skupina u dva dijela, tako da su mi ostale još dvije utakmice tamo pa onda mjesec dana pauze do kupa i još mjesec dana do lige, što je sve skupa poprilično imbecilno.
Financije su odlične sad, moguće da se još povećaju jer ima par igrača na kojima bi se dalo zaraditi, posebno na ovom golmanskom čudu iz Paragvaja koji je pokupljen besplatno prošle sezone i sad je podivljao (i nekim čudom još nije tražio da ode).
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #157 u: 16.12.2016, 13:56:54 »
Kako se raspored utakmica kombinira kad pocne Europa, a i liga se tad igra, jel se igra svaka dva dana il kak?
Citat:
just dream with me

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #158 u: 16.12.2016, 14:03:47 »
Tako nekako, uglavnom je ritam takav da su dvije tjedno, nekad budu i tri (tipa ponedeljak, četvrtak, nedelja).
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #159 u: 16.12.2016, 15:37:02 »
Potpisao mi je do 2019., al vjerojatno ću ga morat prodat uskoro, prerasao je ligu i traže ga jači klubovi, a i on želi ić. Nek mi osvoji ligu samo i može ić, ionako moram minus krpat.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #160 u: 16.12.2016, 15:41:31 »
Bit će uskoro ss za kolko sam ga prodao, bit će najskuplji transfer do sad u ovom izazovu.. Samo se još dvoumim oću odbit ovo šta mi sad nude i pokušat izvuć još više novaca na kraju mjeseca augusta.
Citat:
just dream with me

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #161 u: 16.12.2016, 19:18:47 »

Evo ga, ode za 2.5 mil na ruke u Celtic, kad sam ga već morao prodavat, 2.5 mil je dobro.. Doveo sam odma jednog mladog koji bi isto trebao bit solidan.

U ekipi već imam jednog napadača koji ga može zamjenit i imam još tih 5-6 utakmica do kraja, imam solidnu prednost tak da liga ne bi trebala doć u pitanje.
Citat:
just dream with me

Offline Mr. Football

• nisam se pripremio za ovu zajebanciju
  • Trener
  • *
« Odgovori #162 u: 16.12.2016, 19:25:54 »
uplodaj na imgur ko svi normalni ljudi, nemas sta izmisljat
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline ljanbe

• Vrhovni Vođa
  • Trener
  • *
« Odgovori #163 u: 16.12.2016, 19:27:20 »
prvi sam

Offline ljanbe

• Vrhovni Vođa
  • Trener
  • *
« Odgovori #164 u: 16.12.2016, 19:27:43 »
jel mogu di vidit kako mi stoji B ekipa u ligi ako su u lower division

mozda sa genie scoutom ili nikako?

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #165 u: 16.12.2016, 20:31:19 »
Kakva je ovo stanka od mjesec dana uoči zadnje dvije utakmice u prvenstvu, kojem to kurcu služi...
Citat:
just dream with me

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #166 u: 16.12.2016, 20:34:37 »
Nikako, možeš se jedino nadat da će na season resetu se pojaviti u drugoj ligi odjednom i to je sve.

Isto kao što kad je u neigrivoj ligi ne funkcionira ako igraču iz A staviš da builda fitness kroz B momčad - ne upiše ni minute igre. A ako ga premjestiš u B momčad, onda igra regularno.

[member=3296]ajd[/member] Vrh novci, ali daj morao si dobiti postotak buduće prodaje iz njega...

Imate šta vrijednih juniora?

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #167 u: 16.12.2016, 20:47:28 »
Non-negotiable je ponuda bila, inače bi tražio sigurno. Al pitanje je kolko će on tam igrat i oće se prodavat uopće dalje za veće novce. Realnije mi zvuči da ga ja za sezonu-dvije vratim natrag nego da će se prodat za 10 mil iz Celtica.

Ove sam dobio prve sezone u YI, ove sezone nije bilo kvalitetnih baš.
Citat:
just dream with me

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #168 u: 16.12.2016, 20:53:45 »
Drugi nije regen nema facu, Albanac je dosta dobar, fokus na strength da fizikalije narastu, kasnije passing i bit će ok za rezervu bar.

Ja ovog Lainea forsiram u prvoj postavi, bit će super koristan za par sezona ako ne bude ozlijeda. U godinu dana fin početak atributa.

Offline ljanbe

• Vrhovni Vođa
  • Trener
  • *
« Odgovori #169 u: 16.12.2016, 21:07:17 »
konacno malo bolje otkako smo pro

solidne YP imam, ovaj je mozda i najbolji, tj imao sam boljih ali sam ih moro prodat :sad:

ovaj kreten je dosta dobar steta sto se ozledio

i ovaj je lep

« Zadnja izmjena: 16.12.2016, 21:29:53 od ljanbe »

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #170 u: 16.12.2016, 21:47:48 »

Liga se uzela dva kola prije kraja pa sam u ta dva kola poslao ove mlade i ove koji nisu tolko igrali, izgubio obje, pa izgleda ko da je bilo tjesno na kraju za naslov, al nije. Naravno na ss momčadi fali Jokelainen koji je bio apsolutno ključan u cijeloj priči.
Citat:
just dream with me

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #171 u: 16.12.2016, 22:16:42 »

Jebote čitava ova sezona mi ovakva, golovi iz nikakvih polušansi, a moji promašuju zicere iz kola u kolo.

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #172 u: 16.12.2016, 22:26:38 »

Sjeli novi sponzori.. Sad se zapravo jedino moram suzdržat da ne potrošim boga isus i ne nakrcam sa strancima pošto imam dosta para.
Citat:
just dream with me

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #173 u: 16.12.2016, 23:40:29 »

trećeligaši, imaju nekoliko igrača koji su jaki ko beton u usporedbi s mojima, svi na amaterskim ugovorima, ali nitko ne želi doć, zato sam se sad izasro u njih pošteno, dve trećine utakmice s igračem manje  KAVA

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #174 u: 16.12.2016, 23:51:09 »
Evo ga, ode za 2.5 mil na ruke u Celtic, kad sam ga već morao prodavat, 2.5 mil je dobro.. Doveo sam odma jednog mladog koji bi isto trebao bit solidan.

Umalo pa rekord :D

Meni su odbili postotke za budući transfer i poslali mi ovo kao non-negotiable, na kraju opet uprava prihvatila.