Sezona 2018

Liga se nije obranila, bilo je malo previše remija zbog fokusiranosti na europske utakmice pa je to Inter iskoristio (i ovaj put njih nisam uspio pobijediti nijednom od tri puta koliko se igralo). Kup mi već ide na živce, drugo finale u nizu i opet poraz, sad odjednom nijedan od igrača nije mogao pogoditi okvir gola, ali jebiga, dobro je to i prošlo s obzirom na to da mi je u toj utakmici morao braniti golman junior.
Europa je ono di počinju zanimljivosti. Jako dobar početak, nesretno ispadanje od Dinama i onda useravanje u Zorju da bi se ušlo u skupine Eurolige. Tamo Napoli, Standard i Sporting, sve ekipe koje bi me trebale pregaziti, a na kraju me (barem u prva četiri kola) pregazio
samo Standard jer sam naivno pomislio da ne bi bilo loše da ih napadnem. Ostalo su tri remija, od koji je ovaj protiv
Napolija mogao biti i pobjeda da se zabilo sve što se moglo. Zbog resetiranja sezone prelomila se skupina u dva dijela, tako da su mi ostale još dvije utakmice tamo pa onda mjesec dana pauze do kupa i još mjesec dana do lige, što je sve skupa poprilično imbecilno.
Financije su odlične sad, moguće da se još povećaju jer ima par igrača na kojima bi se dalo zaraditi, posebno na ovom golmanskom čudu iz
Paragvaja koji je pokupljen besplatno prošle sezone i sad je podivljao (i nekim čudom još nije tražio da ode).