Autor Tema: Kako Vam ide? (LLM)  (Posjeta: 15595 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline drSirius

• Sakupljač lopti
  • *
Odg: Kako Vam ide? (LLM)
« Odgovori #75 u: 28.02.2017, 14:10:33 »
Malo se igralo, nije se stavljalo na forum. LLM lagano napreduje.

Sezona 09.24/25 - Sky Bet League One

.

Sezona 10.25/26 - Championship

Sezona 11.26/27 - Championship

.

ništa od promocije.

Sezona 12.27/28 - Championship

Sezona 13.28/29 - Premier League

.

.

Kratki rezime. Prva sezona iznad očekivanja u Premiershipu, osvojen EFL kup, niti sam ne znam sa koliko sreće... Sad lagano Europa i napredak.

Offline drSirius

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #76 u: 07.03.2017, 19:11:16 »
Igramo dalje...
Sezona je 2029/2030, naša druga u Premiershipu.
Mediji su nam predviđali zadnje mjesto i kao osvajači EFL kupa smo igrali Europu.
Nadalje, financije se vrte cijelo vrijeme oko nule, svaku sezonu nadograđujemo training i youth facilities. Kad smo ušli u ligu (2028/2029) napravljeni su planovi za novi stadion i nakon ove sezone bi novo zdanje od 12000 gledatelja trebalo biti gotovo.
Ja sam krenuo s najnižim trenerskim postavkama (sunday league iskustvo), a taman prije ulaska u premiership sam stekao najvišu diplomu.

Ovaj puta u efl kupu ispali od tottenhama.

FA kup sam mislio da ćemo nešto postići, ali Arsenal me izbacio prerano.

Premier liga je bilo mučenje, ali na kraju neloše mjesto, za 3 mjesta bolje od prošle sezone. Sljedeća sezona će biti bez Europe, nažalost.

A u Europi sam išao s potajnim nadama da bi mogao dogurati do finala i da nisam izvukao Engleza tako bi i bilo. Manchester City me razbio na proste faktore.

Offline master of hardware

• Trener
  • *
« Odgovori #77 u: 07.03.2017, 21:48:48 »
covik igra 200 sezona da bi usa u premiership  :& :&
covic vesna jebe se ko besna

Offline drSirius

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #78 u: 08.03.2017, 08:52:45 »
bitno da se igra

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #79 u: 09.03.2017, 21:49:02 »
Krenimo. Na FM15 sam u 2033. uzeo LP, u 19. sezoni igranja.

Treća liga je početak, čisto jer me nisu privlačili klubovi iz četvrte. Promocija je tu, MP nikakvo 11. mjesto, mada to ne znači puno na ovom rangu. Jedan pošten igrač je dovoljno za posrati ligu, ja sam eto imao Celestea. Od ovog momka očekujem igriv profil kroz koju sezonu, professional personality, visok DM-MC, neloše za prvu sezonu intakea.

Ciljevi su klasični, što veći fokus na igrače iz vlastite akademije, zatim na igrače sa Malte ako bude kakvih potencijala, i pokušavanje jačanja reprezentacije kroz dvojna državljanstva regena u budućnosti.

Koga interesira, baza sa 32k promjena se nalazi ovdje: https://sortitoutsi.net/downloads/view/29796/full-maltese-league-file-for-fm17
Plus dresovi za prve tri lige: https://www.sendspace.com/file/8giijx

Offline lasko911

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #80 u: 09.03.2017, 22:00:29 »
Kažeš nisu te privlačili klubovi iz četvrte lige. Po kojem kriteriju te privukao Birzebbuga sveti Petar?

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #81 u: 09.03.2017, 22:05:21 »
Ponekad mislim da stvarno moraš bit bolesnik da ovo igraš.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #82 u: 10.03.2017, 11:14:53 »
Kažeš nisu te privlačili klubovi iz četvrte lige. Po kojem kriteriju te privukao Birzebbuga sveti Petar?

Njih pamtim sa prijašnjih sejvova da su imali iritantno ime sa ovom točkama na g i z :D A uglavnom sam išao kombinacija da nisu svi šrot igrači, da ima logo što dosta klubova iz 4. lige nema, i to je uglavnom to. I onda ideš Zejtun, Gudja i Zabbar imaju retardirano ime, San Gwann sam igrao na FM15, Marsaxlokk je bio prvoligaš nedavno, ostaju Mellieha i Birzebugga, a ovi imaju ružan logo.

Offline drSirius

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #83 u: 10.03.2017, 22:52:54 »
Sezona je 2030-2031. Igraju se Englezi dalje. Kupovi ispadam odmah, bez europskih natjecanja je značilo koncentriranje na ligu. I bilo je dobro.
Liga prvaka će se igrati sljedeće godine.  :yes:

I na kraju sezone odlučili povećati stadion, poboljšati youth i training. I iz tog razloga mi je dodijeljen TB od 8M. Malo, ali imam dva golmana koji su došli free, a otići će zajedno za otprilike 10M, pa će se tu nešto nabrati.

Ovo je moja skupina regena:

Offline drSirius

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #84 u: 18.03.2017, 10:45:23 »
LLM ide.
Sezona je 2031/2032.
Do sad su osvojena 4 trofeja (5. liga, 2. liga, FA trophy i EFL kup).
Ova sezona je specifična po tome što prvi put u povijesti igramo ligu prvaka.
Financije prije početka sezona stvarno nisu bile loše, ali smo dobili siću za transfere. Moralo se kupovati na rate, a season expectations su postavljene visoko - kvalifikacije za ECC u prvenstvu, first knockout round u ECC  upravo iz razloga da malo dignem WB.

Kupovi su ove sezone bili u drugom planu. Čuvala se ekipa za prvenstvo i europska natjecanja. Prvo smo u EFL kupu dogurali do 1/4 finala gdje nas je izbacio Manchester United, kasnije i pobjednik. U FA kupu ispadamo odmah, u trećoj rundi, od Arsenala. Manchester United je osvojio i to natjecanje.

Prvenstvo je bilo napeto, nervozno. Primilo smo toliko puno golova s krila i iz kontri, bacali su se miševi po sobi. Baš nervozna cijela sezona.
Završili smo 5., ispod očekivanja koje smo postavili na početku sezone. Previše smo kiksali kod manjih klubova, olako primali golove. Kad smo i igrali nismo se nazabijali... Prvenstvo je osvojio Manchester United, ovo im je bio treći domaći trofej i na početku sezone su osvojili europski superkup. 4 trofeja. Moćni su stvarno.

Liga prvaka je bila priča za sebe. Koliko nerviranja u prvenstvu, ovdje još dva puta toliko. Prvo, u ligu prvaka ulazimo kao 4. u prvenstvu što nam donosi kvalifikacije i tamo izvučemo jaki Atletico Madrid. Preskačemo ih ukupnim rezultatom 5-3 i iščekujem ždrijeb kad ono - Real Madrid, PSG i Anderlecht. Svake godine protiv Anderlechta igram prijateljske i znam da sam jači, ali ovo što nas je posralo s PSG-om i Realom je predstavljalo potencijalnu europsku ligu na proljeće. Nije se niti taj Anderlecht pokazao tako lagan, jer od njih gubim u gostima i jedva pobjeđujem doma. Real Madrid me demolirao u gostima 5:0, a doma igram 1:1. Znalo se nakon drugog kola da će Real biti prvi, a kako je Anderlecht uzeo 2 boda PSG-u to je dodatno zakompliciralo situaciju. Zadnje kole smo domaćini Parižanima i s 3:0 ih bacamo u europsku ligu.
Dalje vučemo Monaco i prolazimo ukupnim rezultatom 7-3. Najviše što sam htio je izbjeći Engleze u ovom natjecanju. I vučemo Chelsea. Prva utakmica u gostima izvlačimo 1:1 i do uzvrata gubimo 4/6 vezna igrača, pa se trebalo krpati s igračima iz omladinskog pogona koji niti ove sezone nije dao neke top potencijale. Srećom ,doma dobivamo Chelsea 3:1 i u polufinalu od Reala, Bayerna i Manchester Uniteda mi dobivamo opet Engleze. Demolirali su nas u gostima 1-4 i realno nije bilo za očekivati prolaz dalje jer nismo stvorili jednu šansu na utakmici, osim gola. Stavio sam sve karte u napad, 3 napadača, attacking i doma dobijamo 3:0 i prolazimo u finale, prvo u povijesti. Tamo nas je Bayern izbio.

Eto, to je to.Sad malo standardnih stvari na kraju sezone. S time da sad očekujem nekog igrača iz omladinskog pogona i neki rezultat u Europa League.

Ako vas zanimaju igrači javite, pa mogu jedan post napisati o taktici i igračima. Poz  :harmonika
« Zadnja izmjena: 18.03.2017, 10:46:59 od drSirius »

Offline drSirius

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #85 u: 24.03.2017, 09:38:08 »
Lopta se okreće i dalje.
Sezona 2032/2033 iliti 17-a sezona u Hungerfordu.

Kroničan je nedostatak bokova na ovom FM-u, isto kao i kvalitetnih Engleza. Prošle sezone je Manchester City ispao iz prve lige, pa sam uspio potpisati dva world class veznjaka i produžio ugovor sa najboljim igračima. Ostalih transfer aktivnosti nije bilo. Ciljevi ove sezone su izboriti najmanje europsku ligu preko prvenstva, najmanje polufinale u europskoj ligi, u FA kupu dogurati do 6. runde, dok je EFL kup ove sezone nebitan.

Kod tih glupih kup utakmica mi se već par sezona događa da izvučem Manchester United ili Arsenal i oni me redovno izbace i nabiju. Tako je bilo i ove sezone. FA kup je započeo lagano s niželigašem Chesterom, da bi odmah u 4. rundi izvukli Watford u gostima kojeg prašimo 3-0. Nakon toga gostujem na Old Traffordu i tu moj put završava. EFL kup mi odmah dodijeljuje Arsenal i tu se pozdravljam s natjecanjem. Istini za volju, slabo se posvećujem tim kup utakmicama, uglavnom odmaram bitne igrače, a i strah od ozljeda mi ne dozvoljava da uđem sa najjačom ekipom u te utakmice.

Do kraja sezone sam produžio ugovor te uspio u tome povećati WB i dogurao do 900. utakmice za Hungerford. Nije mi to i 900. utakmica na FM-u jer sam u međuvremenu vodio Bugare jedan kvalifikacijski ciklus (bez kvalifikacije na veliko natjecanje), Hrvate isto tako (na SP 3 poraza u grupnom natjecanju) i Engleze dvije utakmice nakon koje sam dao otkaz jer nemaju 2 iole prosječna igrača sredine terena. Zanimljivo je da su opet poslije toga tražili moje usluge, ali zasad više nemam planove voditi reprezentacije.

U ligi su ambicije uprave europska liga, ja se potajno nadam ligi prvaka i u tome uspjevam. Završavam 4., iako smo mogli biti i treći da smo dobili zadnju utakmicu protiv Manchester Uniteda. Ovako jedna kvalifikacijska runda više prije grupne faze lige prvaka u sljedećoj sezoni. Na kraju sezone napokon neka nagrada za moje igrače i to golman koji je drugi najbolji u ligi. Nisam bio takvog dojma, jer smo opet primali lagane i glupe golove i to je stvar koju ću trebati popraviti.

Europska liga je bila zanimljiva. Grupa s Feyenoordom, Club Bruggeom i Dinamom iz Bukurešta mi nije predstavljala problem.
Nadalje preskačemo Besiktas i prvi problemi mi se pojavljuju u drugoj knockout fazi kad doma igram 1-1 s Dinamom, a uzvrat na Maksimiru započinje njihovim ranim golom i tu sam trebao ganjati rezultat. Na kraju sam ih preokrenuo i prošao dalje. I četvrtina finala, tko drugi nego Englez, Sunderland. Bio je to isti tjedan kad sam s njima igrao u Premier ligi (0-0) i u gostima gubim 0-1 iz jedinog njihovog pravog napada. Doma lovim rezultat, dosta promašujem i uspjevam zabiti 1-0 i sretno na penale prolazim. Polufinale donosi A. Bilbao koji je deklasiran već u prvoj utakmici, pa je ukupni rezultat 9-0. Finale na Wembleyu umjesto Liverpoola i engleskog finala dovodi Benficu.
[justify]Vodim 1-0, vraćaju se na 1-1 i produžetci. Povedem 2-1, vraćaju se na 2-2 i na kraju povedem 3-2, nema vraćanja, osvajamo kantu.[/justify]

Eto, to je to. Na kraju dižemo youth facilities, proširujemo stadion i izlazimo iz velikih dugova zbog glupe transfer politike i prevelikog kupovanja na rate. Financije nisu baš nešto, ali su mi se digle novim sponzorskim ugovorima na 50M. I prvi put se desilo da je uprava odbila poboljšati training facilities.

« Zadnja izmjena: 24.03.2017, 10:19:02 od drSirius »

Offline drSirius

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #86 u: 24.03.2017, 14:03:20 »
Europski superkup. Protiv Barcelone. U utakmicu ulazim nakon remija u 1. kolu prvenstva protiv pridošlice iz druge lige.
Gubim 1:0, vraćam se na 1:1, Salles. Gubim 2:1 vraćam se na 2:2, Salles. 90+ Salles ide sam na golmana, CCC, golman brani i korner. Iz kornera dobijam penal, na Sallesu. Uzima loptu i promašuje, Salles. Iz kontre Barcelona zabija i gubim 3:2...
« Zadnja izmjena: 24.03.2017, 14:06:49 od drSirius »

Offline scout

• Maskota
  • *
« Odgovori #87 u: 26.03.2017, 14:32:28 »
Europski superkup. Protiv Barcelone. U utakmicu ulazim nakon remija u 1. kolu prvenstva protiv pridošlice iz druge lige.
Gubim 1:0, vraćam se na 1:1, Salles. Gubim 2:1 vraćam se na 2:2, Salles. 90+ Salles ide sam na golmana, CCC, golman brani i korner. Iz kornera dobijam penal, na Sallesu. Uzima loptu i promašuje, Salles. Iz kontre Barcelona zabija i gubim 3:2...

letio bi laptop kroz poneštru

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #88 u: 07.10.2017, 13:27:27 »
https://imgur.com/a/oktE9

Moglo je i bolje, ali nadam se promociji.
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.