Autor Tema: Kako Vam ide? (LLM)  (Posjeta: 15743 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
Odg: Kako Vam ide? (LLM)
« Odgovori #25 u: 28.11.2016, 16:15:51 »
Ja sam potrošil 250k u 4. ligi i to sam usro maksimalno, jer su mi ti igrači bili za kurac, tak da sad ne plaćam nikog iako imam 1,5m budžeta.
Sad sam prodal nekog regena kojeg sam dofural za free prije par sezona jer je scout javil da ima potencijala. Solidan je, al ide za 1m i 40% od idućeg transfera, odlično za veznog s passingom 10.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #26 u: 30.11.2016, 13:53:01 »

01.01.2021.

Tu smo, ali smo u kurcu. Trebam napadača, krilo i beka pod hitno, i stopera eventualno.
Previše promašujemo. Badjeck zabije prošle sezone preko 30, sad ima 14 već, ali previše promašuje, ovo su uglavnom hattrickovi ili tak, zabije pa ga nema par tekmi.
Najskuplji igrač mi je koštal 750k, sad sam bil uzel nekog na free, 6.75m vrijedi :D
Sad je već za ovu razinu stadion premali, pa se od ulaznica taman pokrijemo, pa nema minusa, al nema ni zarade.
Treba riješit problem realizacije i popravit malo obranu i mislim da mogu barem playoff uzet.

Offline visoki

• Trener
  • *
« Odgovori #27 u: 30.11.2016, 14:17:39 »
Moze SS par naboljih igraca ?

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #28 u: 30.11.2016, 14:25:11 »
Evo, ovo su najbolji, trenutno. I izgledaju dost dobro, al zato su ostali tek upola ovakvi, pa jebiga. Još uvijek mi ništ ne želi doć jer imam kurac reputaciju.

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #29 u: 01.12.2016, 15:48:53 »

Na kraju se i ovo uzelo. Jedva, a imali smo dosta prednosti, al opet je Badjeck počel apstinirat od golova, a zamjene nismo imali.

Najviše zahvaljujući ovoj dvojici, koji su napokon bili pristali doć oko polusezone, a pratil sam ih cijelo vrijeme.

Sad tek slijedi borba, jer je Premiership bolesno bogat i to, a ja imam 400k za plaće i 6m transfer budžeta  lolcina
Već gledam neka pojačanja, traže mi 30k tjedno koje mogu ponudit, ali najveće plaće su mi sad oko 7k tjedno, pa mi se ono čini pretjerano. Htjel bi držat do 20k tjedno plaće neke, 15k idealno.
A trebam kupit gotovo sve, jebiga. Opet nekaj na free gledat, probat i kakve posudbe napokon, pa da vidimo.
Nadograđuje se stadion da zadovolji standarde, ali samo za 2500 mjesta veće, a popunil bi i 20000 vjerujem. Al ajde. I sve ostalo se poboljšalo već par puta, nadam se da bude to značilo i reputaciju barem ko Championship klubovi, a ne sad ko League Two.

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #30 u: 01.12.2016, 16:18:56 »
Sada je bitno da ostaneš u Premiershipu, bit će lakše slijedeću sezoni kada dođe $$. Sretno !

Offline Frankic

• Legenda
  • *
« Odgovori #31 u: 01.12.2016, 16:23:40 »
Uzeo Cremonese, valjda je LLM...ako nije pisat ću u običnoj temi. Patnja isusova, nisam još ni centa dao za igrača...sve uzimam na free ili posudbu. Prva sezona odrađena bez nekih većih problema

Nova sezona opet 0 za transfere, dosta igrača otišlo..znači opet dvođenje bruka igrača, moram pazit da nemam više od 20 igrača starijih od 21 godine i tako to. Interesantna pravila za nekog ko ima novca...ovako kad nemaš ništa i nije baš

Ekipa tipa strašna. Od 25 igrača čuo sam za kukoča, zapacostu i ze turba.
Financije tipa 'može li gore'

Imam nekog talijana vrijedi milijun eura pa sam ga bio spreman žrtvovat da malo ovo popravimo, ali neće ga niko tako da ovo ostaje ovako do nekih boljih vremena.
Odigro prvo kolo dosad..neka sredina tabele s ovakvim uvjetima bila bi ok. I nadat se da će pare past s nebesa

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #32 u: 01.12.2016, 16:47:01 »
Nema u Italiji para nikak do Serie A nažalost.
Ze Turbo :& Ja sam ga moral odjebat jer je sral nekaj, mater mu. Samo free, ne možeš ovdje kupit nekaj da valja, s tolko para kolko imaš. I fala bogu možeš posudit nekaj :D

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #33 u: 01.12.2016, 17:27:48 »
Italija je dosta dobra ove sezone, Parma u toj zadnjoj ligi uz već klasične Sienu, Livorno, Lecce, Messinu. Dosta velikih imena u trećoj ligi.

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #34 u: 01.12.2016, 17:36:04 »
Majko moja nisam imo srece
ponovo me oborio Leće

Italija je sve, barem 10 klubova ima zanimljivih.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #35 u: 01.12.2016, 17:56:22 »
I odlično je da para skoro pa nema ni u Serie A, kamoli onda tamo po C i D ligama.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Frankic

• Legenda
  • *
« Odgovori #36 u: 01.12.2016, 19:42:27 »
Dobro je, barem onda znam da se ne trebam nadat nikakvim parama još 3 sezone

Offline Frankic

• Legenda
  • *
« Odgovori #37 u: 01.12.2016, 23:54:42 »
Samo da vidim isplati li se uopće nastavljat ovo..Polusezona, drugo sam mjesto..minus skoro 5 miliona. Postoji li ikakva šansa da se financijska situacija izdobri osim prodaje igrača...pošto i ova dva igrača što vrijede nešto, neće niko dat koliko tražim..Ili će to ostat u minusu i da uđem u seriu a? Ajde dosad sam barem mogao dovodit besplatno igrače, sad ne mogu ni to ni produžit ugovore ovima jer su mi smanjili i WB

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #38 u: 03.12.2016, 12:40:30 »
Nakon 4:1 sam stavio contain, smanjio tempo i uveo tri svježa igrača. Oni su nastavili igrat 4-4-2 lolcina

"mate have you seen some of the vanarama matches recently? these scorelines happen all the time"

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #39 u: 03.12.2016, 12:45:38 »
Pa dobro sad, igranje containa pola sata s ovakvim idiotima stvarno nije najbolji potez ikad. A ovo se bogami i u Premiershipu dogodilo prošlo kolo pa jebiga.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #40 u: 03.12.2016, 12:55:55 »
Ja dok zatvaram tekmu samo na short passing koji imam ubacim retain possession, prebacim sa control na standard i be more disciplined. Ubijem igru svaki put. Po potrebi zadnjih 5 minuta ubacim waste time.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #41 u: 03.12.2016, 20:58:09 »
Maknuo sam higher tempo, ubacio retain possession, role sredio. Al dobro ajde, bilo u naletu.

Čeka nas uzbudljiva završnica. Imam 7 pobjeda u nizu, moral je superb, igram kući protiv 17. i u gostima protiv 10. Strah me.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #42 u: 03.12.2016, 22:21:58 »
Šta nije bilo da se finale playoffa igra na Webmleyu, il su to ukinuli ove godine?

Na gol razliku završio drugi ipak, onda playoff polufinale bolji od Maidenheada i veliko finale protiv Weston-super-Mare pred 1723 gledatelja pobjeda 2:1 tako da se ide ipak u ligu iznad. Izvrsne vijesti koje su me odmah dočekale, da mi je wage budžet masivnih €10k tjedno ilitiga negdje oko 20. mjesta u Vanarama National tako da će opet biti veselo kad netko bude tražio 1k tjedno... Al dobro, o tome ću se brinuti sutra.

Offline lasko911

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #43 u: 03.12.2016, 22:31:16 »
Ovo finale si hladno mogao fafnit.

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #44 u: 04.12.2016, 11:08:06 »
Mislim da su mi plaće u toj ligi bile oko 350-500 eura tjedno, maksimalno 750.
Kupi Mateusza Halambieca za veznog, košta ko tri krafne, a ubija za taj level.
« Zadnja izmjena: 04.12.2016, 11:18:59 od Eric Cartman »

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #45 u: 04.12.2016, 13:18:14 »
Evo na SportKlub 4 igraju FA kup neki šestoligaš i Wimbledon. Kakav teren jebo majku, bolji od pola nasih prvoligasa.
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #46 u: 04.12.2016, 19:38:10 »
tako da će opet biti veselo kad netko bude tražio 1k tjedno

lolcina

Slučajno na treningu sjebe ligamente. Nije još ni počela sezona. Jbg.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #47 u: 05.12.2016, 21:21:22 »
Moglo je i u gostima Premierligašu bit, ali neka

U ligi solidno, daleko od bajne situacije, ali sam realan i ne očekujem nikakav playoff nego sredinu tablice i preživljavanje. €350k godišnje na plaće, tek dva kluba daju još manje.

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #48 u: 10.12.2016, 17:03:18 »

A ne znam.

Offline Joko

• José Mourinho
  • Admin
  • *
« Odgovori #49 u: 10.12.2016, 17:46:04 »
Ekipa, financije? Jel ima ičeg smislenog?