Autor Tema: Kako Vam ide? (LLM)  (Posjeta: 15744 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
Kako Vam ide? (LLM)
« u: 08.11.2016, 21:39:47 »
Evo otvaram ovu temu u nadi da bude se neko pridružil u LLM avanturama.

Za sad ide dobro.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
Odg: Kako Vam ide? (LLM)
« Odgovori #1 u: 09.11.2016, 02:47:20 »
Igram ja paralelno i jedan LLM tj. krenuo sam.

Dvoumio sam se da li da počnem iz Italije ili Nemačke i na kraju je izbor pao na ove druge.

Dobro mi ide za sada. Ja napadam promociju iako je MP 16, a od pojačanja je doveden samo Sychev.

Trebao sam biti i bolje plasiran ali jbg. imao sam neka tri vezana poraza od dosta lošijih ekipa jer mi se u tom periodu neki ključni igrači povredili. Sreća nije na duže staze bilo.

Inače Nemci su bolesni kada su finasijske nagrade u pitanju.

Nego sam zapravo prvo hteo da probam iz Belgije da krenem (treća liga) i kada sam video pravila koja nisam skontao prekrstio sam se i izašao iz igre. Naime još to ne mogu da objasnim, ali moguće je da odmah iz treće lige dođete u prvu nakon sezone. :lockk: :&

Ako treba neki SS recite. Evo SS od najboljih igrača do sada:

Brašnić i Souza su igrači koji su bili povređeni i to se odmah osetilo u igri tima.

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #2 u: 11.11.2016, 16:03:42 »

KAVA

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #3 u: 11.11.2016, 17:07:57 »
A kad igraš na easy taj izazov :D 5k gledanost znači masu novaca + solidna reputacija pa svi jači igrači šta obično neće u konkurenciju nego žele ligu iznad ipak potpišu za tebe na kraju.

Od Gatesheada i Eastleigha imam noćne more na pomisao iz prošlog serijala.

Tu sam jednom probao sa onim Bishop's Stortfordom nekim pa nije završilo najbolje, mogao bi ponovo nekog novog iz juga uzet za vikend sejv. Muka mi je što nema neki ogroman izbor klubova za odabrati da imaju iole solidnu postavu u startu pa da ne moram raditi 150 transfera jer ne znam situaciju tamo previše sa igračima, a scouting traje pet dana.

Nego, mogao si i neke dulje reportove ostaviti, ne samo dvije slikice za dva back-to-back promotiona :D

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #4 u: 11.11.2016, 17:58:57 »
A je, al imam 7m kredita sad, uzelo ne znam nit sam zakaj, valjda kupilo stadion.
I baš da ti žele doć i nije istina, meni je onaj mrtvi Dulwich Hamlet kral igrače a u non-playable ligi su.
Ja mogu ponuditi dosta para, ali sam reputacijski ipak dosta slab, recimo FC United ima pun kurac jaču reputaciju.
Ali dok ti krene dobro onda ti i raste reputacija, a prijelazni rok je praktički čitavu sezonu pa sam kroz sezonu svako malo dovodil nove igrače i otpuštal stare.
Sad se postalo pro, ima se 36k p/w wage budgeta pa bi trebalo biti ok. Al onda idem ponudit ugovor onom Walkeru iz Gibraltara, bez kluba je godinu dana i traži me 7k tjedno. Reko odjebi.

FC United ima jaku ekipu, Ebbsfleet, Fylde je možda i najjači, Kidderminster, Salford.

A za reportove mi se neda, tak ionak niko ne čita :D Ovo je dovoljno da se vidi kak ide.

Offline 123

• Trener
  • *
« Odgovori #5 u: 11.11.2016, 21:12:16 »
ja čitam
"U tebi su tri čovjeka:
Jedan,kakav bi želio biti.Drugi,kakav misliš da jesi.
I treći, kakav si zaista.Tog jedino ne poznaješ."

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
« Odgovori #6 u: 12.11.2016, 02:04:47 »
Nemam baš vremena za igranje. Jbg.

Odigram koliko stignem.

Ovo je sve sasvim korektno iako je moglo i bolje biti. Poslujemo u plusu, ali uprava ne daje ni euro dodatno. Nema veze.

Ubedljivo najbolji napad (i treća najgora odbrana lige lolcina).

Evo i nekih SS od najboljih pojedinaca. Dobra vest da je po meni Brašnić izuzetno kvalitetan igrač čak i za Bundesligu, ali njegov matični klub je pristao da on bude još godinu i po dana na pozajmici kod nas.

Offline Joko

• José Mourinho
  • Admin
  • *
« Odgovori #7 u: 16.11.2016, 16:56:14 »

Ima li još koja niža engleska liga?

Ima, još 4 komada... Muka mi je, tek sam sad shvatio kolko tu još treba odigrat.

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #8 u: 16.11.2016, 19:16:58 »
Gusto

Je teška ova tranzicija iz Conferencea u L2. Ajde sad sam nabacal igrača nekaj pa je bolje krenulo nakon lošeg starta, al još to nije to. Treba sad izdržat tu među playoffa do 1.1. pa prodat kaj ne valja i onda uzet još neke freebie, nemam više para sad za njih, a i imam preveliku ekipu.

Offline Joko

• José Mourinho
  • Admin
  • *
« Odgovori #9 u: 17.11.2016, 04:33:54 »

drose

Offline visoki

• Trener
  • *
« Odgovori #10 u: 17.11.2016, 08:42:33 »

Ima li još koja niža engleska liga?

Ima, još 4 komada... Muka mi je, tek sam sad shvatio kolko tu još treba odigrat.
Kad vec pitas evo jos nizih  KAVA
http://www.fmscout.com/a-fm17-database-england-lower-leagues-to-level-22.html

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #11 u: 17.11.2016, 11:14:15 »

drose
Di već, ja navlačim ovaj save već pun kurac a tek sam na pola treće sezone. Doduše ne stignem igrat radi posla, al utukel sam već 1 dan i 22 sata ukupno :D

Offline Joko

• José Mourinho
  • Admin
  • *
« Odgovori #12 u: 17.11.2016, 13:04:49 »
Ma ne igram sve, lupam IR bar kolko i ja odigram, nemam snage gledat ova smeća od igrača. Sad kreće ozbiljnije igranje s pro statusom.

Jesi uzeo Walkera na kraju? Očekivao sam da bolje izgleda kad ti je tražio 7k. Meni oko 2.5k traži, al trebam prvo ostale opcije proučit.

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #13 u: 17.11.2016, 15:36:18 »
Jesam, za 2.1k tjedno. Dobar je, al je reprezentativac, pa ga nema u ključnim tekmama pa tu pazi.
Ja sam se prejako zajebo jer sam plaćal odštetu za neke igrače jer mi u tom trenutku niko nije htjel doć, tak da sam 250k bacil u vjetar. Nadam se sad samo da mogu barem pola vratit.
« Zadnja izmjena: 17.11.2016, 15:38:28 od Eric Cartman »

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #14 u: 18.11.2016, 15:15:20 »

Riješeno i ovo. Na kraju dosta lagano, ali krenulo je dosta loše, čak sam mislil i odustat. Al onda kupujem par igrača koji čine razliku i to je bilo to, krenuli smo gazit i lako ovo osvojili. Da nismo, bankrotirali bi jer sam dosta uložil u plaće, plus sam se sjebo kaj sam za neke igrače daval novce, a za kurac su bili. 80% toga potrošenog mi se vraća na kraju sezone jer sam ih uspjel prodat preko posudbe pa je dobro. Pa ajde, da i predstavim ekipu samo. Inače, dosta je zanimljivo kaj je i Cheltenham promoviran, oni su samnom ušli u L2, a sad evo idu i u L1.

GK

DR DC DC DL

DM

MC MC

AMR                       AML

ST

Više manje svi ovi mogu igrati i u L1 bez problema, ali nadam se da bude se sad moglo nekaj normalnog dovest na posudbu, jer se dobilo i Chelsea za parenta tijekom sezone, plus naravno na free ugrabit kaj ima. Moram prodat još ovo kaj je višak, i vidit kaj bude s financijama jer su ove sezone pale za 1m.
« Zadnja izmjena: 18.11.2016, 15:17:21 od Eric Cartman »

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #15 u: 18.11.2016, 16:02:20 »
Napad ide na Turbo pogon...

Offline Hego™

• NK OSTRNA 4EVER
  • Trener
  • *
« Odgovori #16 u: 19.11.2016, 11:53:46 »
Evo i mene u LLM  vodama.

EDIT:
 champ

EDIT 2:
 :harmonika

« Zadnja izmjena: 21.11.2016, 01:16:36 od Hego™ »
Tom Selleck je Thomas Magnum.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #17 u: 26.11.2016, 12:37:58 »
Krenusmo. :) 4. liga. Prva tri idu u ligu iznad i tako sve do prve lige tako da bi na papiru trebalo biti jednostavno doći do prve lige.

Offline Hego™

• NK OSTRNA 4EVER
  • Trener
  • *
« Odgovori #18 u: 26.11.2016, 13:01:10 »
3. sezona gotova. Zadovoljan sam igrom i pozicijom. Plan je probati ove sezone ostvariti promociju u 1. ligu. Najveće prepreke su mi to što imam daleko najmanji stadion i što mi je reputacija i dalje regional(?!), tako da ima brdo klubova iz 3. i 4. lige koji imaju bolju reputaciju od mene pa je teško dovesti kvalitetne igrače. :/

Tom Selleck je Thomas Magnum.

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #19 u: 26.11.2016, 13:22:34 »

Polusezona.

Potrefil me sjeban Brexit, tak da svima van UK treba work permit, tak da sam u kurcu malo.

Offline Joko

• José Mourinho
  • Admin
  • *
« Odgovori #20 u: 26.11.2016, 13:43:39 »
Daj squad da vidim.

Ja sam prošli tjedan krenuo u 4. sezonu i skoro Akpogumu uzeo za nekih 5k p/w, al mu nisam htio dat neke pizdarije od klauzula i sad traži 25 pa sam ugasio i nisam više igrao...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #21 u: 26.11.2016, 13:56:40 »
Ja nisam igral tjedan dana sad skoro, igral sam GTA malo single jer sam bil na bolovanju.
Evo squad.

Moguće da mi sad dolazi Gooch, izgleda čudo za ovaj level, a mogu mu dat 4k kaj traži, uz naravno bolesne klauzule, al ništ ono previše, klauzula za osvajanje FA cupa i za igrača godine i za 20 golova u sezoni, kaj teško da može napravit.
Ak ne bude Gooch htjel na kraju, onda dolazi Karlo Lulić :D

EDIT:

Ipak Lulić. Gooch ode u Anorthosis, pička, za manje para.
« Zadnja izmjena: 26.11.2016, 15:59:38 od Eric Cartman »

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #22 u: 27.11.2016, 19:26:15 »

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #23 u: 28.11.2016, 15:41:16 »

Samo jako u Championship. Trošim godišnje 2,5m eura na plaće. Najmanje, 4,5m je druga bogčija, a Crystal Palace troši najviše, 52m godišnje :D
Konkurencija je bolesna, 8 ekipa troši više od 20m eura na plaće. Ja imam još budgeta nekaj, al ne želim ništ plaćat, a niko na free ne želi doć. Al nek ostane u rezervi ako se slučajno ko predomisli.
Reputacija regional, 2 zvjezdice, iza svih League One klubova, malo ispred League Two klubova.

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #24 u: 28.11.2016, 16:10:45 »
Ja nemam volje nikako nastavit sa Portsmouthom, a usli u Championship. Potrosio mozda milijun eura na transfere, ali kad vidim da WBA plati 25 milijuna eura za napdaca, muka mi dode.
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...