Autor Tema: Što biste željeli vidjeti na FM17?  (Posjeta: 17759 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zaki

• If you come at the king, you best not miss
  • Legenda
  • *
Odg: Što biste željeli vidjeti na FM17?
« Odgovori #25 u: 18.08.2016, 20:45:34 »
pa lakše je, ne znam zašto, ali imam osjećaj da je lakše dok igraš, da te bolje ide

a taktika me ne jebe ni malo ali dobro

šta ste me svi napali, sad ćete mi svi reći i da igrate 3d a ne na čepove
Let you tell that man I'm falling,
Well somebody must've caught him,
Cause every fourth quarter, I like to Mike Jordan 'em

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #26 u: 18.08.2016, 20:55:53 »
Slobodno daš ban svima koji te napadnu zbog čepova.

Offline zaki

• Legenda
  • *
« Odgovori #27 u: 18.08.2016, 21:58:30 »
nažalost nisam takav profil

Offline lasko911

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #28 u: 19.08.2016, 08:21:53 »
pa lakše je, ne znam zašto, ali imam osjećaj da je lakše dok igraš, da te bolje ide

Vara te osjećaj, odigraj malo više sezona pa ćeš vidjeti da ti dođe na isto.

Offline zaki

• Legenda
  • *
« Odgovori #29 u: 19.08.2016, 15:24:29 »
neću pričati s tobom više

ja da ne znam taktiku

stvarno sam uvrijeđen

Offline lasko911

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #30 u: 19.08.2016, 18:47:55 »
 lolcina Nisam rekao da ne znaš taktiku, samo da se varaš da je ovo lakše. Stekao si krivi dojam jer sigurno FMT nisi igrao toliko dugo kao FM, tj. nisi dao pravu šansu.

Ljudi vrlo brzo odjebu FMT jer im je to ispod časti, čak i kad su svjesni da za full FM više nemaju vremena/volje. Jedna od stvari koja isto često odbija je užasan skin koji izgleda kao da igraš neki hibrid FM-a i Candy Crusha.

Ja razumijem ljude poput juvefanna koji naočigled uživaju u svakom detalju igre, ali s druge strane ima članova ovdje (NE NUŽNO TI, ZAKI) koji očito više nisu za ono što full FM traži i po svemu što pričaju FMT bi im savršeno odgovarao, ali ne daju mu pravu šansu jer ih je sramota da to igraju. Onda su manji u očima forumaša ili nešto, ne znam.  :bo:

Offline zaki

• Legenda
  • *
« Odgovori #31 u: 19.08.2016, 18:51:31 »
lolcina lolcina

moram priznati da si u pravu ovo drugo, realno, ja ne znam tko ima vremena igrati fm16 normalno a da je na faksu/radi/nešto. al opet nekako je barem meni glupo igrati bez OI i tako nekih stvari, onda imam osjećaj ko da igram bez pola igre

vjerojatno je u pitanju cognitive bias, ali stvarno mi se čini da je dosta lakše na taj lightweight mod

Offline lasko911

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #32 u: 19.08.2016, 18:58:46 »
glupo igrati bez OI

OI postoje u FMT, kao i kompletan Prozone.

Offline T-Bone

• Josef Knecht
  • Trener
  • *
« Odgovori #33 u: 19.08.2016, 18:59:08 »
Prije sam imao običaj igrati jedan save po 20,30 sezona,naravno promijenio bi više klubova ali nebih startao novu igru samo bih igrao dalje

Na ovom fm-u 3 sezone mi je maksimalno što sam došao,igra se puno sporije i detaljnije,zahtjeva puno više vremena,još gledam utakmice na extended jer mi je na key premalo,ovako imam osjećaj da traje utakmica normalno pa stignem reagirat bolje i vodit tekmu.Sve mi je to odlično.

Offline zaki

• Legenda
  • *
« Odgovori #34 u: 19.08.2016, 19:01:19 »
glupo igrati bez OI

OI postoje u FMT, kao i kompletan Prozone.
dodali su tek ove godine ako se ne varam, ali ugl kontaš šta hoću reći

Offline Zvonzi

• Oružar
  • *
« Odgovori #35 u: 19.08.2016, 20:20:08 »
želim da maknu komentar "XY team started to attack in numbers", odnosno sve komentare koje igra ispiše kada protivnik krene ofenzivnije igrati jer znam da je samo pitanje trenutka kada ću popušiti gol :D

uglavnom, što se mene tiče, želim vidjeti da rade i idu naprijed po pitanju ME-a, a sve ostalo je bonus.

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Moderator
  • *
« Odgovori #36 u: 19.08.2016, 20:29:38 »
Pa ne znam kak ne bi imal vremena odigrat si barem sat dva FM-a, ako radim do 3-4. Nikad nikakav FMT, volim standardni FM, pa makar mi trebalo i 3 tjedna za završit sezonu. Ali isto tak razumijem da se nekom ne da natezat.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline zaki

• Legenda
  • *
« Odgovori #37 u: 19.08.2016, 20:30:54 »
da ali stvar je u tome da ja tipa ne mogu odigrait sat dva fm, nego barem više, jer ne postignem ništa u ta 2 sata, osim ako baš ne silujem igru pa samo stišćem next

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #38 u: 19.08.2016, 21:44:15 »
Želim da napokon dobijemo normalan match engine. Neka sjebu sve drugo, ali barem daj match engine bez bugova koji ruše svrhu igre. :)

Idealno bi bilo kad bi bio normalan ME i kad ne bi sjebali ništa drugo, ali utopija je tražiti igrivu...igru ... zar ne?

Offline Mr. Football

• nisam se pripremio za ovu zajebanciju
  • Trener
  • *
« Odgovori #39 u: 19.08.2016, 22:20:28 »
treba otezat igru na neki nacin, ali ne znam na tocno koji jer cim se ne moze dobit igra nece valjat

to je nas najveci problem zapravo, opet ako budemo gazili igru rec ce ljudi prelagano je ovo, ne valja nista

a najveci problem je sad sto sam prije recimo uzeo Man Utd i zavrsio 3. u ligi na kraju sezone i samtro to uspjehom, sad ako ne osvojim s Norwichem premiership u prvoj sezoni izac cu iz igre i rec da je igra smece

valja igra, ne valjamo mi.
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline zaki

• Legenda
  • *
« Odgovori #40 u: 19.08.2016, 22:53:30 »
jedino da se poboljša AI, ali ti ćeš je uvijek gaziti jer jednostavno ti možeš u nekom vremenskom periodu napravit više poteza nego AI

ti možeš komotno čitavu ekipu poslati u kurac i napraviti novu, AI to neće

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #41 u: 19.08.2016, 23:18:55 »
Nerealna igra skroz, izgubio sam s Dinamom od Lokomotive, a znamo da to u stvarnosti nije moguće.

Offline lasko911

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #42 u: 20.08.2016, 13:33:42 »
treba otezat igru na neki nacin, ali ne znam na tocno koji jer cim se ne moze dobit igra nece valjat

to je nas najveci problem zapravo, opet ako budemo gazili igru rec ce ljudi prelagano je ovo, ne valja nista

a najveci problem je sad sto sam prije recimo uzeo Man Utd i zavrsio 3. u ligi na kraju sezone i samtro to uspjehom, sad ako ne osvojim s Norwichem premiership u prvoj sezoni izac cu iz igre i rec da je igra smece

valja igra, ne valjamo mi.

To je to. Mi smo kroz godine igranja FM-a (i CM-a mi stariji) navikli da guzimo igru kako hoćemo. Jest da se onda žalimo da je prelagano, ali igra se bez prestanka, piše se po forumima, sejvovi se samo redaju, priče, taktike...
I onda kad dođe igra koju ne možeš tako lako ugazit kao što je FM 16, ništa ne valja. Kad mi kao krenemo neki engleski LLM, čim u dvije sezone ne uđeš u viši rang, sejv se  briše i igra je smeće.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #43 u: 20.08.2016, 13:54:37 »
De nemojte generalizirat stvari. Jedno je ako AI klinički zabija golove ili ako se svaku utakmicu krše po 2-3 igrača, a to je bilo na prošle dvije igre čini mi se od prvog dana izlaska, a drugo je ako Hector Bellerin osvoji golden boy nagradu u 9 od 10 sejvova jer ima avr 8.39 zato što sve ide preko bekova i krila, a uz to igra registrira key passove totalno netočno pa onda bekovi nerijetko imaju ponajviše key passova u ekipi. Znači napravite razliku između te dvije stvari. To su gamebreaking bugovi koji ti možda ne smetaju prva 3 sejva ili sezone, ali kad promijeniš 20 klubova i sejvova i uvijek je isto e onda je to glupost.

Meni ovo nije ni lagano ni teško nego iritantno. Neznam već po koji put pišem ovu rečenicu, ali većina golova pada ili iz ubačaja sa strane ili proigravanjem kroz sredinu i to nakon što jedan od tvoja dva stopera odluči izletit na igrača s loptom i pusti jednog njihovog samog. Ostali golovi su rijetkost. Iz slobodnog udarca, kornera, kontri, da ne govorim o 1 na 1 realizaciji ja neznam kad sam ikad na FM-u dao gol na način da igrač doda samom suigraču na drugoj stativi eto ne pamtim takav gol uopće (možda griješim).

Da ne govorim o samoj igri koja ti dozvoljava isti nogomet sa Barcelonom i u andorskoj ligi. Kužim ja i više nego neki tu koliko je to komplicirano isprogramirati i razumijem da oni često rade kompromise jer jednostavno neznaju napraviti bolje i to je čak ok, ali onda napravi balansiranu igru što je više moguće.

Offline manchester united 11

• Ne piše mi ništ
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #44 u: 22.08.2016, 11:28:47 »
Ovo sta TIR kaze je osnova svega. Ja bi tu jos samo dodao golmane. To se hitno mora korigirati jer ne da su losi nego jednostavno one osnovne stvari kod pozicioniranja,istracavanja na centarsute, presjecanja dubinskih proigravanja pa i sudjelovanja u zapocinjanju napada zajedno sa stoperima NE POSTOJI. Ocito je kako tvorci ME imaju najvecih problema sa "kodiranjem" golmana, a nije tu stvar samo kod one famozne situacije gdje golman nakon protivnickog suta odbije loptu i (iz nekog nepoznatog razloga) ostaje nepomicno stajati dok taj isti protivnik bez problema dolazi do lopte i zakucava. Taj primjer je onako najocitiji u tom kompletnom cirkusu. Jasno je kako ME iz godine u godinu izgleda sve vise zastario i da treba ozbiljni remont, previse je tu problema da bi u 1 ili 2 izdanja igru ucinili igrivom.

Ova stvar sa nedavnim "novostima" oko FM17 mi je prilicno znakovita. Jedinu novost koju su ponudili kupcima/igracima je datum izlaska i PRE PURCHASE po 20% nizoj cijeni ako imas kolekciju od FM13 pa sve do ovog zadnjeg. Nista o novim mogucnostima koje igra nudi ili o bilo kakvim detaljima vezanim uz ME koji je rak rana zadnjih par izdanja. Razumijem kako je tu novac odnosno broj prodanih primjeraka novog izdanja najbitniji ali nisu svi tak blesavi pa da iznova kupuju proizvod koji je škart. Ne znam koliko pratite SI forum i rasprave tamo, ali po prvi puta ikada (a govorim o zanjih 15 godina) vidim kako cak i SI moderatori djele iskustva sa ostalim igracima govoreci kako su jos prije par mjeseci odustali od FMa jer je ME "pokidan". Naravno govorim o nekim moderatorima, ne svima... ima tamo i likova koji iz ovih ili onih razloga pumpaju igru i prodaju roze naocale.
« Zadnja izmjena: 22.08.2016, 11:30:14 od manchester united 11 »

Offline draxler

• Oružar
  • *
« Odgovori #45 u: 22.08.2016, 13:24:49 »
Generalno sto bi ja voleo videti je da bi fm trebao bi biti takticki laksi a finansijski tezi, mislim da bi ljudi vise igrali kad bi se lakse snalazili sa taktikom koja ne ide pa ne ide,a da se timovi teze dokopavaju novca

Offline Eric Cartman

• Moderator
  • *
« Odgovori #46 u: 22.08.2016, 13:42:30 »
Ne znam jel moze lakse.

Offline draxler

• Oružar
  • *
« Odgovori #47 u: 22.08.2016, 13:50:35 »
Ne znam jel moze lakse.
Nemam ja problema sa taktikama, nego to vise pisem zbog ovih ''retarda'' sto se ne snalaze pa skidaju sa neta taktike  :pras: inace da dodam ja vec par managera u nazad zelim da vidim jednu promenu, ali necu je docekati jos dugo dugo godina. Rec je o napretku igraca i tom famoznom CA i PA. Da regen nema u napred odredjen PA, i da u napred nije odredjen da bude uspesan igrac. Vec da se to vremenom menja, po posvecenosti treninzima, broju utakmica, trenerima sa kojim radi, golovima u vaznim utakmicama i slicno. Nebulozno mi je da kad skautiras igraca i vidis one zvezdice i odmah znas da li valja ili ne. Sa tim bi se i smanjio broj onih banan regena sa pola ili jednom PA zvezdicom.

Offline Eric Cartman

• Moderator
  • *
« Odgovori #48 u: 22.08.2016, 14:10:24 »
Pa uvijek se bude našel neko ko bude skinul taktiku. Mislim, kaj te to uopće smeta, svako igra kak hoće.
A ovo tu je nemoguće napravit jer ima previše faktora. Ovaj sustav je idealan. Regen kojem skauti daju 5 zvijezdica ne mora ispunit sav taj potencijal, i ovisi o posvećenosti treningu, broju tekmi, treninzima itd.
I tih 5 zvijezdica je opet relativno, 5 * za Man Utd nije isto kaj i 5* za Reggianu.

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
« Odgovori #49 u: 22.08.2016, 14:46:33 »
Treninzi po meni moraju da se poboljšaju.