De nemojte generalizirat stvari. Jedno je ako AI klinički zabija golove ili ako se svaku utakmicu krše po 2-3 igrača, a to je bilo na prošle dvije igre čini mi se od prvog dana izlaska, a drugo je ako Hector Bellerin osvoji golden boy nagradu u 9 od 10 sejvova jer ima avr 8.39 zato što sve ide preko bekova i krila, a uz to igra registrira key passove totalno netočno pa onda bekovi nerijetko imaju ponajviše key passova u ekipi. Znači napravite razliku između te dvije stvari. To su gamebreaking bugovi koji ti možda ne smetaju prva 3 sejva ili sezone, ali kad promijeniš 20 klubova i sejvova i uvijek je isto e onda je to glupost.
Meni ovo nije ni lagano ni teško nego iritantno. Neznam već po koji put pišem ovu rečenicu, ali većina golova pada ili iz ubačaja sa strane ili proigravanjem kroz sredinu i to nakon što jedan od tvoja dva stopera odluči izletit na igrača s loptom i pusti jednog njihovog samog. Ostali golovi su rijetkost. Iz slobodnog udarca, kornera, kontri, da ne govorim o 1 na 1 realizaciji ja neznam kad sam ikad na FM-u dao gol na način da igrač doda samom suigraču na drugoj stativi eto ne pamtim takav gol uopće (možda griješim).
Da ne govorim o samoj igri koja ti dozvoljava isti nogomet sa Barcelonom i u andorskoj ligi. Kužim ja i više nego neki tu koliko je to komplicirano isprogramirati i razumijem da oni često rade kompromise jer jednostavno neznaju napraviti bolje i to je čak ok, ali onda napravi balansiranu igru što je više moguće.