Vidim peta stranica već napisana, idem lagano skrolam dole, juve razvaljuje Astanu i Karagandy, vidim prvi na tablici, čekam samo kad će napisat da je osvojio. Onda vidim playoff prvi, tu i tamo neki pucanj. Čekam opet ss da je prvak, onda opet dođe pucanj i odjednom nema više postova njegovih. Baš me zanima kako je završilo sad 
Zavrsio sam jutros sve i ponovo se igra dokazala u svom stilu. Kompletne sezone sam prvi, nekad s tri boda vise, nekad s pet, nekad sedam. Pa cak i nakon ovog useravanje igre u mene protiv Tobola, uspio sam skociti na +7 u plejofu par kola prije kraja.
Medjutim.
Dogodio se iznenadan pad igre i forme. U posljednjih 4-5 utakmica igra je rapidno pala, iako me cijele sezone apsolutno nitko nije nigdje nadigrao.
Zadnje kolo morao sam ici direktno kod Tobola gdje mi je igrala pobjeda u slucaju da Kairat dobije Aktobe vani. Ako izgubim, drugi sam ili treci. Ako bude iks, a Kairat ne dobije, ja prvak.
Kairat je izgubio, a ja...

Na kraju

Ovi kiksovi pred kraj su u rangu onog s Tobolom sto sam ostavio. Uredno promasim oko 4-5 bas cistih sansi pa cupam bod. Odigrao sam u biti nemoguce kvalitetnu sezonu gdje sam itekako pogodio s novim igracima (to je ono sto kazem da istok igre znam napamet godinama). Najurednija je bila obrana, sto se i vidi, a poradit cu na napadu jer moram do iduce titule doci puno lakse, odnosno, do Europe mora biti lagodno da mogu cuvati igrace za kvalifikacije. Samo da ne bude isusov Slentik u prvom pretkolu.