B68 Toftir 1. sezona - 2015.Osvojena druga liga sa 22-5-0 i +25 bodova prednosti
2. sezona - 2016.Šesto mjesto u prvoj ligi, tek pet bodova manje od europskih mjesta, finale Kupa
3. sezona - 2017.Prvak sa +10 bodova prednosti, prva runda kupa je bila presudna
4. sezona - 2018.Osvojen superkup, poraz u finalu Kupa, liga lagana dominacija. U LP 1. pretkolu dobio najjačeg mogućeg - Armenski Shirak, ispao sa 1-1 i 1-2 kući.
5. sezona - 2019.Treble u domaćim natjecanjima, veliko iznenađenje u Europi - izvukao BATE u 2. pretkolu i prošao sa 2-2 i 1-0 kući, preuzeo koeficijent i dobio Debrecen u 3. pretkolu, pobjeda sa 1-1 i kući 2-0, u playoffu prejaki Ludogorec, ukupno 0-3. Dobili se silni milijuni i grupna faza EL - protiv Olympiakosa, Stuttgarta i Zuricha uzela se četiri boda uz gol razliku 4:17, remi u Njemačkoj i minimalna pobjeda u zadnjem kolu protiv Zuricha.
6. sezona - 2020.Ozbiljne ambicije, ali prizemljenje - prejaki Molde u 2. pretkolu LP. Dominacija na Farskim otocima, pro status 15.12.2019.g.
7. sezona - 2021.Ista stvar ponovo, Sparta u 2. pretkolu i ispadanje sa remijem kući 1-1, ali laganim porazom tamo 1-3.
8. sezona - 2022.Farski otoci gube koeficijent, krećem iz 1. pretkola gdje lagano pobjeđujem velški Airbus sa 11:0, ali u Europi dobivam opet solidni AIK (falilo mi 0.2 za nositeljstvo) i ispadam na gol u gostima uz dosta nesreće i promašaja...
9. sezona - 2023.Napokon imam koeficijent za nositeljstvo u 2. pretkolu, izvukao lagani KR sa Islanda koji je sprašen u prvoj sa 0-5.

U 3. pretkolu dosta sreće sa ždrijebom, u ponudi su bili Celtic, Dinamo, M. Tel Aviv, Maribor i netko peti mislim Kopenhangen, Maribor je bio najlakši tu i njih se izvuklo. Ozbiljan protivnik naravno, minimalna pobjeda u gostima u prvoj i obrana prednosti u uzvratu.

U Playoffu nemoguća misija, Celtic-Dinamo-Salzburg-Kopenhagen-Ludogorec su mogući protivnici i koga god izvučem ispadanje je gotovo sigurno jer su svi puni izvrsnih regena i reprezentativaca. Celtic naravno prednjači.

Znači jači su od mene jedno 20 puta u svim segmentima, ali trenira ih očito hibrid Mamića i Krznara pa eto - laganih 0:4 u Salzburgu

Uzvrat je bio zajeban jer sam očekivao 0:3 do poluvremena, ali ipak nakon brzog mog gola sve je bilo rješeno, na kraju pobjeda za goste, ali kbk, prošlo se u grupe.

Ostao je još jedan igrač sa Farskih otoka kojeg trebam dovesti, ovo ostalo sve što valja (trenutno je to samo jedan igrač, ali prije ih je bilo desetak) je kod mene već. Osim strašnog Henrikssona, tu su Brazilci Pedro Pires i Nivaldo, a od regena je najjači Mohammed kojeg sam istrenirao za IF sa AML. Imam i jednog iz svoje škole, veznjak Joensen.

Inače ovo je bila biti ili ne biti sezona za prolazak 2. pretkola barem jer sam upao u fini dug od jedno 2 milijuna eura šta mi skoro nikad nije bio slučaj u ovakvim sejvovima. Čak sam pazio na plaće i držao ih uglavnom na cca 2 milijuna eura godišnje da ne potonem prebrzo, ali vrijednost igrača je bug kao Dejanu na Islandu npr jer svi vrijede po 30k max tako da ne mogu nikog prodati za ozbiljnu paru. Sad smo 12 i pol milijuna u plusu, u grupama ne očekujem ništa naravno, ali dogodine treba opet ponoviti uspjeh i ući barem u grupe EL, bit će zanimljivo na zimu jer će biti najprometnija dosad. Pravilo za ligu su max 3 non EU igrača, a imam već 4-5 tako da je fokus na europljanima koje će sad biti lakše dovesit.
Sejv je započet 24.2., brzo se odigralo par sezona mislim do 2020. i onda pauza nakon ispadanja od Moldea. Ovih dana mi se zaigrao FM opet pa sam se malo fokusirao i rješio to. Volio bi uzet LP kao prošle god na Malti, to je cca 50 europskih utakmica još, doma je ionako sve samo continue i instant, vidjet ću ako ću imati volje i vremena. Ako koga zanima šta neka se dere pa ostavim ss.