Autor Tema: LLM - Općenito  (Posjeta: 48390 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ljanbe

• Vrhovni Vođa
  • Trener
  • *
Odg: LLM - Općenito
« Odgovori #300 u: 10.08.2016, 00:19:05 »
Završio prvu sezonu u Gruziji.

Uspio sam sam nekako sretno osvojiti ligu u posljednjem kolu. MP mi je bio tek 13. mjesto pa je odlično da sam uopće izborio promociju. Metalurgi je prilično bogat klub, ali pare ništa ne znače kad ih ne mogu potrošit jer igrače koji žele doći mogu dobiti gotovo besplatno. Ne da mi se previše pisati, evo još samo SS najboljeg igrača u ekipi.

[member=29603]ljanbe[/member] koja je nova prognoza?

dali je ovo prva zavrsena sezona ovog fm-a

Offline llatin

• Trener
  • *
« Odgovori #301 u: 10.08.2016, 20:14:55 »

:lockk: :lockk:

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #302 u: 15.08.2016, 21:22:11 »

Ipak je istina ono da podivljaju tv prava neaktivnih liga kad udjes u top 35 liga ili tako nesto.

Offline llatin

• Trener
  • *
« Odgovori #303 u: 16.08.2016, 11:43:13 »

Sezona 2016./17.

Rezultati (1. dio - 2. dio)

[justify]Iza mene je vrlo teška sezona, čak pomalo neočekivano jer mislim da sam se odlično pojačao i trebao izdominirati ligu, ali eto, nije išlo. Međutim izborena je promocija i drugu godinu zaredom te ću se od sljedeće sezone nadmetati s najboljim klubovima u Gruziji. Prvi dio sezone odrađen je vrlo loše, vjerojatno zbog nedovoljne uigranosti ekipe, ali u drugom dijelu podignuta je razina igre te je sve odrađeno kako treba. Najbitnije od svega, protiv najvećih protivnika za promociju, Torpeda i Odishija, upisao sam sve četiri pobjede.[/justify]

[justify]Ovo je ekipa koju samo imao na raspolaganju kroz sezonu te dvojica najboljih igrača. Ekipa je puna stranaca jer kvalitetnih Gruzijaca koji bi htjeli doći jednostavno nema, tek na polusezoni sam uspio naći jednog. Veliki problem je što većini sada ističe ugovor, a dosad nijedan od njih nije htio potpisati novi. Nadam se da će se to sad promijeniti. Trebat će još malo pojačati trenutnu ekipu, trebam dovesti još jednog stopera i napadača i to bi trebalo biti dovoljno za ostanak u prvoj ligi sljedeće sezone.[/justify]

Offline Maxi09

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #304 u: 16.08.2016, 14:53:23 »

Ipak je istina ono da podivljaju tv prava neaktivnih liga kad udjes u top 35 liga ili tako nesto.

Ja sam skinuo neki Gibraltar database sa steam workshopa, jel će se i meni tako desit ako uđem u tih top 35-30.

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #305 u: 16.08.2016, 15:27:41 »

Sezona 2016./17.

Rezultati (1. dio - 2. dio)

[justify]Iza mene je vrlo teška sezona, čak pomalo neočekivano jer mislim da sam se odlično pojačao i trebao izdominirati ligu, ali eto, nije išlo. Međutim izborena je promocija i drugu godinu zaredom te ću se od sljedeće sezone nadmetati s najboljim klubovima u Gruziji. Prvi dio sezone odrađen je vrlo loše, vjerojatno zbog nedovoljne uigranosti ekipe, ali u drugom dijelu podignuta je razina igre te je sve odrađeno kako treba. Najbitnije od svega, protiv najvećih protivnika za promociju, Torpeda i Odishija, upisao sam sve četiri pobjede.[/justify]

[justify]Ovo je ekipa koju samo imao na raspolaganju kroz sezonu te dvojica najboljih igrača. Ekipa je puna stranaca jer kvalitetnih Gruzijaca koji bi htjeli doći jednostavno nema, tek na polusezoni sam uspio naći jednog. Veliki problem je što većini sada ističe ugovor, a dosad nijedan od njih nije htio potpisati novi. Nadam se da će se to sad promijeniti. Trebat će još malo pojačati trenutnu ekipu, trebam dovesti još jednog stopera i napadača i to bi trebalo biti dovoljno za ostanak u prvoj ligi sljedeće sezone.[/justify]

Jel ima šta još zanimljivo u njihovoj drugoj za igrat. Inače dobro ti ide, nemoj odustajat.
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline llatin

• Trener
  • *
« Odgovori #306 u: 16.08.2016, 16:17:20 »
U drugoj jedino WIT-Georgia i Rustavi djeluju zanimljivo, makar drugu ligu nisam nit pregledavao ništa posebno.

Sad nema šanse da odustanem, da nisam uspio izboriti promociju, vjerojatno bih jer mi se nije dalo još jednu sezonu u drugoj ligi igrati.

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #307 u: 16.08.2016, 18:15:26 »

Ja sam skinuo neki Gibraltar database sa steam workshopa, jel će se i meni tako desit ako uđem u tih top 35-30.
hoće, na Gibraltaru je to prvo i otkriveno

Offline Maxi09

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #308 u: 16.08.2016, 20:09:11 »

hoće, na Gibraltaru je to prvo i otkriveno
Sad ne znam dal mi se više il manje igra.  :pras:

Offline Jimy Raynor

• Maskota
  • *
« Odgovori #309 u: 17.08.2016, 09:29:30 »
Ajajaja, gledam promjenila mi se opet imena na Fm16.:). neda mi se original kupovat jer mislim da igra ne vrijedi 50 kn kao i svaki fm do sada. Zapeo sam onda još na fm 15 :D. Rade ću pratit vaše fm 16 igre nego se zajebavat da nadem crack pravi. pozz.
« Zadnja izmjena: 17.08.2016, 09:38:29 od Jimy Raynor »

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #310 u: 17.08.2016, 11:05:34 »
Pa kaj igras ak mislis da ne vrijedi niti 50kn?
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #311 u: 17.08.2016, 14:45:37 »
Uf uf 50kn ufufuf.

Evo dat cu ti FM dzabe tako ti boga isusa skrtog.

Offline Jimy Raynor

• Maskota
  • *
« Odgovori #312 u: 18.08.2016, 14:25:20 »
Looool. Bio bi dobar da je gotov proizvod kada ga izbace a ne da se moram zajebavat još par mjeseci kada ga kupim da mi radi kako treba. Zadnji koji sam kupio je bio 2010 i od tada više ne kupujem. :) dam pare za igru koja je dovršena bez problema al za Fm više nedajem. A igram jer mi se igra igra a ne zato što je najbolja koju znam. Lol što se osobno odma uvrijedimo :D:D

Offline Maxi09

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #313 u: 18.08.2016, 14:50:09 »
Sad me zanima dali je ovaj bug sa TV pravima kako ga nazivaju samo za lige koje ne postoje u FMu pa se database kreira ili je i za neke manje tipa Welška liga, jer kada sam igrao sa njima nisam izdržao dosta dugo da dođem do top 30-35 reputacija lige.

Offline Tul0

• Članica NATO pakta
  • Trener
  • *
« Odgovori #314 u: 18.08.2016, 15:05:48 »
a da jednostavno u editoru namistis da imas para pun kurac pa da uopce ne moras cekat taj bug da se pojavi

Offline Maxi09

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #315 u: 18.08.2016, 15:28:25 »
ma treba pošteno do toga doći pa te onda nagradi što si dobar  yey

Offline llatin

• Trener
  • *
« Odgovori #316 u: 22.08.2016, 21:22:38 »

Svake godine sve više i više para, glupo mi je nastavljat uopće ovako  :lockk: :lockk:

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #317 u: 22.08.2016, 21:24:51 »
To je nešto sjebano garant. Ja sam probao sa Wit-Georgiom, ali sam odusto, već u prvoj sezoni 1M TB, kasnije bi bilo ko i tebi.
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline llatin

• Trener
  • *
« Odgovori #318 u: 02.09.2016, 21:53:34 »

wub

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #319 u: 05.09.2016, 18:01:20 »
Još jedna sezona ničega, ovo mi je mislim drugi ili treći sejv, kojeg sam započeo na FM-u još tamo u prosincu.

Playoffom se ušlo u 5. ligu u drugoj sezoni, tamo osvajam naslov odmah, pa sad treća sezona već u League Two bez uspjeha. 12. mjesto u debiju, prošle godine sedmo mjesto i ispadanje odmah u playoffu, ove sezone deveto mjesto sa bodom manje nego prošle. Problem leži u ova dva screena:

Znači nemam gledanost pa nemam novaca. Nemam novaca za plaće zato što liga ima pravilo da budžet za plaće mora biti max 55% ukupne zarade sezonu ranije. I samo se vrtim u krug tri godine već, malo jači svaki put, ali opet nedovoljno za borbu sa najjačima. Pa tako ekipicu koju okupim ajde dva-tri mjesta su onako li-la, ali nema neke lude individualne kvalitete kao što je to kod ovih ostalih klubova iz top 10. Meni max plaća 1800 tjedno, kod nekih je po 5-6 tisuća i onda dovuku otpatke iz Premiershipa i Championshipa protiv kojih ja nemogu. Ali pored svega toga nije bilo loše ovu godinu čak, očajan početak dok nisam vratio jednog sa MC na DM pa igram 4-1-3-2, od tad je sve dosta dobro s obzirom na uvjete. Svake godine je bonus FA kup, prošle godine dobio Chelsea u gostima u 3. kolu pa zaradio 600 tisuća od ulaznica, ove god samo 250 od Cardiffa, što je najgore moglo se proći uz mrvu sreće. Evo sad imam 23k tjedno šta je ogromno u odnosu na sadašnjih 18k ali je zajebano što svi traže lovu za agenta i potpis pa tu izgubim dio toga...

Nekim čudom sam smanjio primljene golove iz ubačaja (15) pa je sad većina iz prekida (15) i lopti u for (23) pa ne ubije motivaciju svaka utakmica baš, ali u onim bitnijima kao sad na kraju sezone uglavnom je to oštar ubačaj na drugu stativu.

Offline llatin

• Trener
  • *
« Odgovori #320 u: 11.09.2016, 10:28:42 »
Već neko vrijeme igram s Catanijom, zasad sam prošao tri sezone, vrlo uspješno. Nije mi se dalo pisati reporte za prve dvije sezone pa ću samo nabaciti par bitnijih SS-ova.

2015./16.

[spoiler=Rezultati/kup/transferi]

[/spoiler]

U prvoj sezoni lagano izborena promocija unatoč -11 bodova na početku sezone. Vrlo dobar uspjeh ostvaren i u kupu ulaskom u četvrtfinale.

2016./17.

[spoiler=Rezultati/kup/transferi]

[/spoiler]

Odmah u prvoj sezoni u drugoj ligi izboren plasman u Serie A, ni u jednom trenutku nisam ispuštao prvo mjesto na ljestvici. U kupu ovog puta nije bilo sreće sa ždrijebom pa ispadam jednu stepenicu ranije nego prošle sezone.

2017./18.

Za transfere sam dobio čak 30 milijuna eura te sam se mogao pojačati na svakoj poziciji koju je bilo potrebno pojačati. Također zaradio sam i 5 milijuna eura od prodaja Traorea i Saida pa mi je još dosta para ostalo i nakon prijelaznog roka. Rashford je doveden zbog nekih ozljeda koje su se dogodile početkom sezone, ali je na kraju ispao najboljim pojačanjem. On vjerojatno ostaje u klubu jer sam ubacio klauzulu da ga mogu dovesti za 11,25 milijuna eura.

[spoiler=Rezultati]
[/spoiler]

Vrlo dobri uspjesi nastavili su se i u Serie A, gdje sam, osvojenim šestim mjestom, odmah stigao do plasmana u Europsku ligu. Šteta za niz od pet poraza koji me stajao i boljeg plasmana.

U kupu sam ovog puta stigao do polufinala, međutim Juventus je bio prejak da bih ušao u finale.

Ovo su igrači koje sam koristio tijekom sezone. Za sljedeću sezonu sam ponovno dobio 30 milijuna eura za transfere tako da će se ova ekipa zasigurno promijeniti.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #321 u: 15.10.2016, 22:43:03 »

B68 Toftir

1. sezona - 2015.
Osvojena druga liga sa 22-5-0 i +25 bodova prednosti

2. sezona - 2016.
Šesto mjesto u prvoj ligi, tek pet bodova manje od europskih mjesta, finale Kupa

3. sezona - 2017.
Prvak sa +10 bodova prednosti, prva runda kupa je bila presudna

4. sezona - 2018.
Osvojen superkup, poraz u finalu Kupa, liga lagana dominacija. U LP 1. pretkolu dobio najjačeg mogućeg - Armenski Shirak, ispao sa 1-1 i 1-2 kući.

5. sezona - 2019.
Treble u domaćim natjecanjima, veliko iznenađenje u Europi - izvukao BATE u 2. pretkolu i prošao sa 2-2 i 1-0 kući, preuzeo koeficijent i dobio Debrecen u 3. pretkolu, pobjeda sa 1-1 i kući 2-0, u playoffu prejaki Ludogorec, ukupno 0-3. Dobili se silni milijuni i grupna faza EL - protiv Olympiakosa, Stuttgarta i Zuricha uzela se četiri boda uz gol razliku 4:17, remi u Njemačkoj i minimalna pobjeda u zadnjem kolu protiv Zuricha.

6. sezona - 2020.
Ozbiljne ambicije, ali prizemljenje - prejaki Molde u 2. pretkolu LP. Dominacija na Farskim otocima, pro status 15.12.2019.g.

7. sezona - 2021.
Ista stvar ponovo, Sparta u 2. pretkolu i ispadanje sa remijem kući 1-1, ali laganim porazom tamo 1-3.

8. sezona - 2022.
Farski otoci gube koeficijent, krećem iz 1. pretkola gdje lagano pobjeđujem velški Airbus sa 11:0, ali u Europi dobivam opet solidni AIK (falilo mi 0.2 za nositeljstvo) i ispadam na gol u gostima uz dosta nesreće i promašaja...

9. sezona - 2023.
Napokon imam koeficijent za nositeljstvo u 2. pretkolu, izvukao lagani KR sa Islanda koji je sprašen u prvoj sa 0-5.

U 3. pretkolu dosta sreće sa ždrijebom, u ponudi su bili Celtic, Dinamo, M. Tel Aviv, Maribor i netko peti mislim Kopenhangen, Maribor je bio najlakši tu i njih se izvuklo. Ozbiljan protivnik naravno, minimalna pobjeda u gostima u prvoj i obrana prednosti u uzvratu.

U Playoffu nemoguća misija, Celtic-Dinamo-Salzburg-Kopenhagen-Ludogorec su mogući protivnici i koga god izvučem ispadanje je gotovo sigurno jer su svi puni izvrsnih regena i reprezentativaca. Celtic naravno prednjači.

Znači jači su od mene jedno 20 puta u svim segmentima, ali trenira ih očito hibrid Mamića i Krznara pa eto - laganih 0:4 u Salzburgu lolcina

Uzvrat je bio zajeban jer sam očekivao 0:3 do poluvremena, ali ipak nakon brzog mog gola sve je bilo rješeno, na kraju pobjeda za goste, ali kbk, prošlo se u grupe.

Ostao je još jedan igrač sa Farskih otoka kojeg trebam dovesti, ovo ostalo sve što valja (trenutno je to samo jedan igrač, ali prije ih je bilo desetak) je kod mene već. Osim strašnog Henrikssona, tu su Brazilci Pedro Pires i Nivaldo, a od regena je najjači Mohammed kojeg sam istrenirao za IF sa AML. Imam i jednog iz svoje škole, veznjak Joensen.

Inače ovo je bila biti ili ne biti sezona za prolazak 2. pretkola barem jer sam upao u fini dug od jedno 2 milijuna eura šta mi skoro nikad nije bio slučaj u ovakvim sejvovima. Čak sam pazio na plaće i držao ih uglavnom na cca 2 milijuna eura godišnje da ne potonem prebrzo, ali vrijednost igrača je bug kao Dejanu na Islandu npr jer svi vrijede po 30k max tako da ne mogu nikog prodati za ozbiljnu paru. Sad smo 12 i pol milijuna u plusu, u grupama ne očekujem ništa naravno, ali dogodine treba opet ponoviti uspjeh i ući barem u grupe EL, bit će zanimljivo na zimu jer će biti najprometnija dosad. Pravilo za ligu su max 3 non EU igrača, a imam već 4-5 tako da je fokus na europljanima koje će sad biti lakše dovesit.

Sejv je započet 24.2., brzo se odigralo par sezona mislim do 2020. i onda pauza nakon ispadanja od Moldea. Ovih dana mi se zaigrao FM opet pa sam se malo fokusirao i rješio to. Volio bi uzet LP kao prošle god na Malti, to je cca 50 europskih utakmica još, doma je ionako sve samo continue i instant, vidjet ću ako ću imati volje i vremena. Ako koga zanima šta neka se dere pa ostavim ss.  :)

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #322 u: 16.10.2016, 13:11:36 »
Svaka čast !
Da li imaš nekog vlastitog regena vrijednog spomena?

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #323 u: 17.10.2016, 19:52:54 »
Samo onaj sa zadnjeg screenshota igrača.

38-2, golman POTM, ali "not at their best" :)

Također